F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:20 Η F@NH_ έγραψε: #1.421 10-07-09 17:20 με αυτες τις λεπτομεριες ειναι που μου αρεσει να αχολουμαι.αλλωστε αυτη ειναι η μαγεια των μαθηματικων, της φυσικης, της χημειας... ----------------------------------------- τελικα μηπως μπορει καποιος να μου απαντησει στο ερωτημα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:31 Ο amalfi έγραψε: #1.422 10-07-09 17:31 (δεν ειναι λεπτομερειες. για παραδειγμα καθε φορα που λυνεις μια εξισωση κατα βαθος το χρησιμοποιεις. αντιστοιχως και με τα συστηματα αναφορας) π.χ. ψ=2 --> ψψ=4 <--> ψ=2 ή ψ=-2 οτι βρηκαμε δύο λυσεις δε σημαινει οτι και οι δυο ειναι αποδεκτες. αλλα σιγουρα αν υπαρχουν λυσεις θα ανηκουν στο συνολο {2, -2} η μονη λυση ειναι η ψ=2 (αυτο φαινοταν κι απ την αρχη) μια χαρακτηριστικη περιπτωση ειναι η εξης: 1=2 --> 1 x 0 = 2 x 0 <--> 0 = 0 (ως γνωστον παιζει να γραφω και βλακειες γι αυτο ελεγξτε τα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:39 Ο Chartson έγραψε: #1.423 10-07-09 17:39 όταν υψώνεις στο τετράγωνο ή βάζεις απόλυτο αυτό που προκύπτει δεν ισοδυναμεί με το προηγούμενο Νομίζω πως είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:43 Ο Φιλιον_Τερας: #1.424 10-07-09 17:43 Αρχική Δημοσίευση από F@NH_: ναι αλλα καθε φορα που λυνω μια ασκηση θα μου μενει χρονος να ελεγχω ποιο απο τα δυο χρειαζεται να βαλω;δεν υπαρχει καποιος κανονας;πχ σε καποια ορισμενη περιπτωση να μπαινει παντα ισοδυναμει ή συνεπαγεται;βλεπετε τοσα χρονια στο σχολειο κανεις δεν ασχοληθηκε να μας τα μαθει... Click για ανάπτυξη... αν σου λεει να λυσεις μια εξισωση. δεν χρειαζεται, κατα τη γνωμη μου, ισοδυναμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:45 Ο amalfi έγραψε: #1.425 10-07-09 17:45 αν σου λεει να λυσεις μια εξισωση. δεν χρειαζεται, κατα τη γνωμη μου, ισοδυναμια. Click για ανάπτυξη... αν το χεις παει με ισοδυναμιες ξερεις οτι αυτες ειναι οι λυσεις σου. αλλιως χρειαζεται να κανεις επαληθευση (ε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:46 Η F@NH_ έγραψε: #1.426 10-07-09 17:46 υπαρχουν κανονες πχ οταν αποδεικνυω μια σχεση ή για μια εξισωση αν βαζω παντα συνεπαγεται ή ισοδυναμει;εχω ακουσει πως οταν δινεται μια σχεση που ισχυει κ ζητειται ν αποδειξεις οτι ισχυει κατι αλλο παιρνεις την σχεση που ισχυει την μετασχηματιζεις βαζοντας παντα ισοδυναμει.ειναι αληθεις;στη φυσικη παλι ενας καθηγητης μου ειπε οτι αν παρω εναν τυπο πχ U=A*T και τον αντικαταστησω με αριθμους πχ U=5m/s και τ=2sec θα πρεπει να βαλω συνεπαγεται για να βρω το Α.Εχω μπερδευτει λιγακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:47 Ο Φιλιον_Τερας: #1.427 10-07-09 17:47 ενας καθηγητης μου ειχε κοψει, μια φορα. ομως και οι ιδιοι οι μαθηματικοι εχουν διαφωνιες. μπορεις να κανεις αυτου που κανει και το βιβλιο, να βαζεις ή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:50 Η F@NH_ έγραψε: #1.428 10-07-09 17:50 για τα μαθηματικα μιλας ή για φυσικη fasdag; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:53 Ο Chartson έγραψε: #1.429 10-07-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: αν σου λεει να λυσεις μια εξισωση. δεν χρειαζεται, κατα τη γνωμη μου, ισοδυναμια. Click για ανάπτυξη... κανονικά σχδόν ολες οι εξισώσεις λύνονται με ισοδυναμίες π.χ. μια με ριζικά (ναι μεν υψώνουμε στο τετράγωνο αλλά λύνουμε το σύστημα της νέας που προέκυψε με τον αρχικό περιορισμους) Γενικώς είτε τις λύνουμε τις εξισώσεις κανονικα με συνεπάγεται και στο τέλος ελέγχουμε τις λύσεις(πράγμα που πολλές φορές δεν είναι εφικτο όταν π.χ. έχουμε άπειρες λύσεις) ή εντοπίζουμε από την αρχή τους περιορισμούς δουλεύοντας ισοδύναμα σε σύστημα με τη σχέση που τροποποιούμε και αυτούς(τους περιορισμούς).Παρακαλώ δείτε και εσείς αν κάτι από αυτά που λέω δεν αλη8εύει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:57 Η F@NH_ έγραψε: #1.430 10-07-09 17:57 αν εχω ισοτητα και την υψωσω στο τετραγωνο δεν ισχυει να βαλω ισοδυναμει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Ο Chartson έγραψε: #1.431 10-07-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από F@NH_: αν εχω ισοτητα και την υψωσω στο τετραγωνο δεν ισχυει να βαλω ισοδυναμει... Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΤΑ όταν υψώνεις στο τετράγωνο η σχέση που προκύπτει ΔΕΝ είναι ισοδυναμη(και το απολυτο το ίδιο είναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:02 Η F@NH_ έγραψε: #1.432 10-07-09 18:02 στη Φυσικη εχω δει πως για να μην μπερδευομαι με ισοδυναμει και συνεπαγεται μπορω να βαλω ή στα μαθηματικα αυτο ισχυει;γιατι δεν το εχω δει πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Ο amalfi έγραψε: #1.433 10-07-09 18:05 τα μαθηματικα της φυσικης ειναι τα ιδια με τα μαθηματικα των μαθηματικων! δεν εχει σημασια ποιο συμβολο θα βαλεις (αρκει να συνεννοεισαι με τους αλλους, αν σε ενδιαφερει κατι τετοιο) σημασια εχει σε ποια "ΕΝΝΟΙΑ" θα αντιστοιχει το συμβολο που θα βαλεις (π.χ. το "ή" ή το "-->" ή ο,τι αλλο) (αν αυτο που σε απασχολει ειναι ποιο συμβολο χρησιμοποιειται συνηθως, τοτε ας σου απαντησει καποιος που να το ξερει καλυτερα [εγω βαζω βελακια ..ή συχνα δε βαζω τιποτα [το ενα κατω απ το αλλο] εννοωντας "συνεπαγεται" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Η F@NH_ έγραψε: #1.434 10-07-09 18:11 υπαρχει καποιος κανονας;(οχι το οτι αν μπορεις να γυρισεις προς τα πισω βαζεις ισοδυναμει, αλλιως συνεπαγεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:25 Ο Leo 93 έγραψε: #1.435 11-07-09 00:25 Σημ: Δε μου βγαίνει σχέση μεταξύ α-β-χ-θ στην άσκηση της Θεοδώρας πριν 3-4 σελ, πάντα η σχέση συμπεριλαμβάνει έναν τριγ αριθμό. Κανείς καμιά ιδέα;; Aσκηση:Να βρεθούν οι λύσεις του συστ 2x - y = z x + y = 3z + 2 αν x, y, z ακέραιοι και z το θπόλοιπο διαίρεσης ακέραιου δια του 3 Ασκηση: Αν οι λύσεις της εξίσωσης , νδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:35 Ο Boom έγραψε: #1.436 11-07-09 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Leo 93: Spoiler Σημ: Δε μου βγαίνει σχέση μεταξύ α-β-χ-θ στην άσκηση της Θεοδώρας πριν 3-4 σελ, πάντα η σχέση συμπεριλαμβάνει έναν τριγ αριθμό. Κανείς καμιά ιδέα;; Aσκηση: Να βρεθούν οι λύσεις του συστ 2x - y = z x + y = 3z + 2 αν x, y, z ακέραιοι και z το θπόλοιπο διαίρεσης ακέραιου δια του 3 Ασκηση: Αν οι λύσεις της εξίσωσης , νδο Click για ανάπτυξη... την ιδεα την εδωσε απο πανω ο vimaproto! θα παρεις την σχεση που συνδεει συνιμητονο και εφαπτομενη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2012 Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:48 Ο Leo 93 έγραψε: #1.437 11-07-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από theodora: την ιδεα την εδωσε απο πανω ο vimaproto! θα παρεις την σχεση που συνδεει συνιμητονο και εφαπτομενη... Click για ανάπτυξη... εκεί κόλλησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:54 Ο Boom έγραψε: #1.438 11-07-09 00:54 σας κουρασα:p παιρνεις εφθ=ημθ/συνθ , υψωνεις στ τετραγωνο την σχεση και αντικαθιστας το (ημθ)^2 με την σχεση ημ^2θ+συν^2θ=1 κανεις απλοποιηση αντικαθιστας και βγαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:57 Ο Leo 93 έγραψε: #1.439 11-07-09 00:57 αυτό ετοιμαζόμουν να γράψω μόλις τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:59 Ο Boom έγραψε: #1.440 11-07-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Leo 93: αυτό έγραφα για απάντηση μόλις τώρα! Click για ανάπτυξη... μην ψευδεσε πλακα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
με αυτες τις λεπτομεριες ειναι που μου αρεσει να αχολουμαι.αλλωστε αυτη ειναι η μαγεια των μαθηματικων, της φυσικης, της χημειας... ----------------------------------------- τελικα μηπως μπορει καποιος να μου απαντησει στο ερωτημα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:31 Ο amalfi έγραψε: #1.422 10-07-09 17:31 (δεν ειναι λεπτομερειες. για παραδειγμα καθε φορα που λυνεις μια εξισωση κατα βαθος το χρησιμοποιεις. αντιστοιχως και με τα συστηματα αναφορας) π.χ. ψ=2 --> ψψ=4 <--> ψ=2 ή ψ=-2 οτι βρηκαμε δύο λυσεις δε σημαινει οτι και οι δυο ειναι αποδεκτες. αλλα σιγουρα αν υπαρχουν λυσεις θα ανηκουν στο συνολο {2, -2} η μονη λυση ειναι η ψ=2 (αυτο φαινοταν κι απ την αρχη) μια χαρακτηριστικη περιπτωση ειναι η εξης: 1=2 --> 1 x 0 = 2 x 0 <--> 0 = 0 (ως γνωστον παιζει να γραφω και βλακειες γι αυτο ελεγξτε τα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:39 Ο Chartson έγραψε: #1.423 10-07-09 17:39 όταν υψώνεις στο τετράγωνο ή βάζεις απόλυτο αυτό που προκύπτει δεν ισοδυναμεί με το προηγούμενο Νομίζω πως είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:43 Ο Φιλιον_Τερας: #1.424 10-07-09 17:43 Αρχική Δημοσίευση από F@NH_: ναι αλλα καθε φορα που λυνω μια ασκηση θα μου μενει χρονος να ελεγχω ποιο απο τα δυο χρειαζεται να βαλω;δεν υπαρχει καποιος κανονας;πχ σε καποια ορισμενη περιπτωση να μπαινει παντα ισοδυναμει ή συνεπαγεται;βλεπετε τοσα χρονια στο σχολειο κανεις δεν ασχοληθηκε να μας τα μαθει... Click για ανάπτυξη... αν σου λεει να λυσεις μια εξισωση. δεν χρειαζεται, κατα τη γνωμη μου, ισοδυναμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:45 Ο amalfi έγραψε: #1.425 10-07-09 17:45 αν σου λεει να λυσεις μια εξισωση. δεν χρειαζεται, κατα τη γνωμη μου, ισοδυναμια. Click για ανάπτυξη... αν το χεις παει με ισοδυναμιες ξερεις οτι αυτες ειναι οι λυσεις σου. αλλιως χρειαζεται να κανεις επαληθευση (ε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:46 Η F@NH_ έγραψε: #1.426 10-07-09 17:46 υπαρχουν κανονες πχ οταν αποδεικνυω μια σχεση ή για μια εξισωση αν βαζω παντα συνεπαγεται ή ισοδυναμει;εχω ακουσει πως οταν δινεται μια σχεση που ισχυει κ ζητειται ν αποδειξεις οτι ισχυει κατι αλλο παιρνεις την σχεση που ισχυει την μετασχηματιζεις βαζοντας παντα ισοδυναμει.ειναι αληθεις;στη φυσικη παλι ενας καθηγητης μου ειπε οτι αν παρω εναν τυπο πχ U=A*T και τον αντικαταστησω με αριθμους πχ U=5m/s και τ=2sec θα πρεπει να βαλω συνεπαγεται για να βρω το Α.Εχω μπερδευτει λιγακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:47 Ο Φιλιον_Τερας: #1.427 10-07-09 17:47 ενας καθηγητης μου ειχε κοψει, μια φορα. ομως και οι ιδιοι οι μαθηματικοι εχουν διαφωνιες. μπορεις να κανεις αυτου που κανει και το βιβλιο, να βαζεις ή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:50 Η F@NH_ έγραψε: #1.428 10-07-09 17:50 για τα μαθηματικα μιλας ή για φυσικη fasdag; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:53 Ο Chartson έγραψε: #1.429 10-07-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: αν σου λεει να λυσεις μια εξισωση. δεν χρειαζεται, κατα τη γνωμη μου, ισοδυναμια. Click για ανάπτυξη... κανονικά σχδόν ολες οι εξισώσεις λύνονται με ισοδυναμίες π.χ. μια με ριζικά (ναι μεν υψώνουμε στο τετράγωνο αλλά λύνουμε το σύστημα της νέας που προέκυψε με τον αρχικό περιορισμους) Γενικώς είτε τις λύνουμε τις εξισώσεις κανονικα με συνεπάγεται και στο τέλος ελέγχουμε τις λύσεις(πράγμα που πολλές φορές δεν είναι εφικτο όταν π.χ. έχουμε άπειρες λύσεις) ή εντοπίζουμε από την αρχή τους περιορισμούς δουλεύοντας ισοδύναμα σε σύστημα με τη σχέση που τροποποιούμε και αυτούς(τους περιορισμούς).Παρακαλώ δείτε και εσείς αν κάτι από αυτά που λέω δεν αλη8εύει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:57 Η F@NH_ έγραψε: #1.430 10-07-09 17:57 αν εχω ισοτητα και την υψωσω στο τετραγωνο δεν ισχυει να βαλω ισοδυναμει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Ο Chartson έγραψε: #1.431 10-07-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από F@NH_: αν εχω ισοτητα και την υψωσω στο τετραγωνο δεν ισχυει να βαλω ισοδυναμει... Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΤΑ όταν υψώνεις στο τετράγωνο η σχέση που προκύπτει ΔΕΝ είναι ισοδυναμη(και το απολυτο το ίδιο είναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:02 Η F@NH_ έγραψε: #1.432 10-07-09 18:02 στη Φυσικη εχω δει πως για να μην μπερδευομαι με ισοδυναμει και συνεπαγεται μπορω να βαλω ή στα μαθηματικα αυτο ισχυει;γιατι δεν το εχω δει πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Ο amalfi έγραψε: #1.433 10-07-09 18:05 τα μαθηματικα της φυσικης ειναι τα ιδια με τα μαθηματικα των μαθηματικων! δεν εχει σημασια ποιο συμβολο θα βαλεις (αρκει να συνεννοεισαι με τους αλλους, αν σε ενδιαφερει κατι τετοιο) σημασια εχει σε ποια "ΕΝΝΟΙΑ" θα αντιστοιχει το συμβολο που θα βαλεις (π.χ. το "ή" ή το "-->" ή ο,τι αλλο) (αν αυτο που σε απασχολει ειναι ποιο συμβολο χρησιμοποιειται συνηθως, τοτε ας σου απαντησει καποιος που να το ξερει καλυτερα [εγω βαζω βελακια ..ή συχνα δε βαζω τιποτα [το ενα κατω απ το αλλο] εννοωντας "συνεπαγεται" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Η F@NH_ έγραψε: #1.434 10-07-09 18:11 υπαρχει καποιος κανονας;(οχι το οτι αν μπορεις να γυρισεις προς τα πισω βαζεις ισοδυναμει, αλλιως συνεπαγεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:25 Ο Leo 93 έγραψε: #1.435 11-07-09 00:25 Σημ: Δε μου βγαίνει σχέση μεταξύ α-β-χ-θ στην άσκηση της Θεοδώρας πριν 3-4 σελ, πάντα η σχέση συμπεριλαμβάνει έναν τριγ αριθμό. Κανείς καμιά ιδέα;; Aσκηση:Να βρεθούν οι λύσεις του συστ 2x - y = z x + y = 3z + 2 αν x, y, z ακέραιοι και z το θπόλοιπο διαίρεσης ακέραιου δια του 3 Ασκηση: Αν οι λύσεις της εξίσωσης , νδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:35 Ο Boom έγραψε: #1.436 11-07-09 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Leo 93: Spoiler Σημ: Δε μου βγαίνει σχέση μεταξύ α-β-χ-θ στην άσκηση της Θεοδώρας πριν 3-4 σελ, πάντα η σχέση συμπεριλαμβάνει έναν τριγ αριθμό. Κανείς καμιά ιδέα;; Aσκηση: Να βρεθούν οι λύσεις του συστ 2x - y = z x + y = 3z + 2 αν x, y, z ακέραιοι και z το θπόλοιπο διαίρεσης ακέραιου δια του 3 Ασκηση: Αν οι λύσεις της εξίσωσης , νδο Click για ανάπτυξη... την ιδεα την εδωσε απο πανω ο vimaproto! θα παρεις την σχεση που συνδεει συνιμητονο και εφαπτομενη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2012 Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:48 Ο Leo 93 έγραψε: #1.437 11-07-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από theodora: την ιδεα την εδωσε απο πανω ο vimaproto! θα παρεις την σχεση που συνδεει συνιμητονο και εφαπτομενη... Click για ανάπτυξη... εκεί κόλλησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:54 Ο Boom έγραψε: #1.438 11-07-09 00:54 σας κουρασα:p παιρνεις εφθ=ημθ/συνθ , υψωνεις στ τετραγωνο την σχεση και αντικαθιστας το (ημθ)^2 με την σχεση ημ^2θ+συν^2θ=1 κανεις απλοποιηση αντικαθιστας και βγαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:57 Ο Leo 93 έγραψε: #1.439 11-07-09 00:57 αυτό ετοιμαζόμουν να γράψω μόλις τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:59 Ο Boom έγραψε: #1.440 11-07-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Leo 93: αυτό έγραφα για απάντηση μόλις τώρα! Click για ανάπτυξη... μην ψευδεσε πλακα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
(δεν ειναι λεπτομερειες. για παραδειγμα καθε φορα που λυνεις μια εξισωση κατα βαθος το χρησιμοποιεις. αντιστοιχως και με τα συστηματα αναφορας) π.χ. ψ=2 --> ψψ=4 <--> ψ=2 ή ψ=-2 οτι βρηκαμε δύο λυσεις δε σημαινει οτι και οι δυο ειναι αποδεκτες. αλλα σιγουρα αν υπαρχουν λυσεις θα ανηκουν στο συνολο {2, -2} η μονη λυση ειναι η ψ=2 (αυτο φαινοταν κι απ την αρχη) μια χαρακτηριστικη περιπτωση ειναι η εξης: 1=2 --> 1 x 0 = 2 x 0 <--> 0 = 0 (ως γνωστον παιζει να γραφω και βλακειες γι αυτο ελεγξτε τα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:39 Ο Chartson έγραψε: #1.423 10-07-09 17:39 όταν υψώνεις στο τετράγωνο ή βάζεις απόλυτο αυτό που προκύπτει δεν ισοδυναμεί με το προηγούμενο Νομίζω πως είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:43 Ο Φιλιον_Τερας: #1.424 10-07-09 17:43 Αρχική Δημοσίευση από F@NH_: ναι αλλα καθε φορα που λυνω μια ασκηση θα μου μενει χρονος να ελεγχω ποιο απο τα δυο χρειαζεται να βαλω;δεν υπαρχει καποιος κανονας;πχ σε καποια ορισμενη περιπτωση να μπαινει παντα ισοδυναμει ή συνεπαγεται;βλεπετε τοσα χρονια στο σχολειο κανεις δεν ασχοληθηκε να μας τα μαθει... Click για ανάπτυξη... αν σου λεει να λυσεις μια εξισωση. δεν χρειαζεται, κατα τη γνωμη μου, ισοδυναμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:45 Ο amalfi έγραψε: #1.425 10-07-09 17:45 αν σου λεει να λυσεις μια εξισωση. δεν χρειαζεται, κατα τη γνωμη μου, ισοδυναμια. Click για ανάπτυξη... αν το χεις παει με ισοδυναμιες ξερεις οτι αυτες ειναι οι λυσεις σου. αλλιως χρειαζεται να κανεις επαληθευση (ε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:46 Η F@NH_ έγραψε: #1.426 10-07-09 17:46 υπαρχουν κανονες πχ οταν αποδεικνυω μια σχεση ή για μια εξισωση αν βαζω παντα συνεπαγεται ή ισοδυναμει;εχω ακουσει πως οταν δινεται μια σχεση που ισχυει κ ζητειται ν αποδειξεις οτι ισχυει κατι αλλο παιρνεις την σχεση που ισχυει την μετασχηματιζεις βαζοντας παντα ισοδυναμει.ειναι αληθεις;στη φυσικη παλι ενας καθηγητης μου ειπε οτι αν παρω εναν τυπο πχ U=A*T και τον αντικαταστησω με αριθμους πχ U=5m/s και τ=2sec θα πρεπει να βαλω συνεπαγεται για να βρω το Α.Εχω μπερδευτει λιγακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:47 Ο Φιλιον_Τερας: #1.427 10-07-09 17:47 ενας καθηγητης μου ειχε κοψει, μια φορα. ομως και οι ιδιοι οι μαθηματικοι εχουν διαφωνιες. μπορεις να κανεις αυτου που κανει και το βιβλιο, να βαζεις ή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:50 Η F@NH_ έγραψε: #1.428 10-07-09 17:50 για τα μαθηματικα μιλας ή για φυσικη fasdag; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:53 Ο Chartson έγραψε: #1.429 10-07-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: αν σου λεει να λυσεις μια εξισωση. δεν χρειαζεται, κατα τη γνωμη μου, ισοδυναμια. Click για ανάπτυξη... κανονικά σχδόν ολες οι εξισώσεις λύνονται με ισοδυναμίες π.χ. μια με ριζικά (ναι μεν υψώνουμε στο τετράγωνο αλλά λύνουμε το σύστημα της νέας που προέκυψε με τον αρχικό περιορισμους) Γενικώς είτε τις λύνουμε τις εξισώσεις κανονικα με συνεπάγεται και στο τέλος ελέγχουμε τις λύσεις(πράγμα που πολλές φορές δεν είναι εφικτο όταν π.χ. έχουμε άπειρες λύσεις) ή εντοπίζουμε από την αρχή τους περιορισμούς δουλεύοντας ισοδύναμα σε σύστημα με τη σχέση που τροποποιούμε και αυτούς(τους περιορισμούς).Παρακαλώ δείτε και εσείς αν κάτι από αυτά που λέω δεν αλη8εύει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:57 Η F@NH_ έγραψε: #1.430 10-07-09 17:57 αν εχω ισοτητα και την υψωσω στο τετραγωνο δεν ισχυει να βαλω ισοδυναμει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Ο Chartson έγραψε: #1.431 10-07-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από F@NH_: αν εχω ισοτητα και την υψωσω στο τετραγωνο δεν ισχυει να βαλω ισοδυναμει... Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΤΑ όταν υψώνεις στο τετράγωνο η σχέση που προκύπτει ΔΕΝ είναι ισοδυναμη(και το απολυτο το ίδιο είναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:02 Η F@NH_ έγραψε: #1.432 10-07-09 18:02 στη Φυσικη εχω δει πως για να μην μπερδευομαι με ισοδυναμει και συνεπαγεται μπορω να βαλω ή στα μαθηματικα αυτο ισχυει;γιατι δεν το εχω δει πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Ο amalfi έγραψε: #1.433 10-07-09 18:05 τα μαθηματικα της φυσικης ειναι τα ιδια με τα μαθηματικα των μαθηματικων! δεν εχει σημασια ποιο συμβολο θα βαλεις (αρκει να συνεννοεισαι με τους αλλους, αν σε ενδιαφερει κατι τετοιο) σημασια εχει σε ποια "ΕΝΝΟΙΑ" θα αντιστοιχει το συμβολο που θα βαλεις (π.χ. το "ή" ή το "-->" ή ο,τι αλλο) (αν αυτο που σε απασχολει ειναι ποιο συμβολο χρησιμοποιειται συνηθως, τοτε ας σου απαντησει καποιος που να το ξερει καλυτερα [εγω βαζω βελακια ..ή συχνα δε βαζω τιποτα [το ενα κατω απ το αλλο] εννοωντας "συνεπαγεται" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Η F@NH_ έγραψε: #1.434 10-07-09 18:11 υπαρχει καποιος κανονας;(οχι το οτι αν μπορεις να γυρισεις προς τα πισω βαζεις ισοδυναμει, αλλιως συνεπαγεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:25 Ο Leo 93 έγραψε: #1.435 11-07-09 00:25 Σημ: Δε μου βγαίνει σχέση μεταξύ α-β-χ-θ στην άσκηση της Θεοδώρας πριν 3-4 σελ, πάντα η σχέση συμπεριλαμβάνει έναν τριγ αριθμό. Κανείς καμιά ιδέα;; Aσκηση:Να βρεθούν οι λύσεις του συστ 2x - y = z x + y = 3z + 2 αν x, y, z ακέραιοι και z το θπόλοιπο διαίρεσης ακέραιου δια του 3 Ασκηση: Αν οι λύσεις της εξίσωσης , νδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:35 Ο Boom έγραψε: #1.436 11-07-09 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Leo 93: Spoiler Σημ: Δε μου βγαίνει σχέση μεταξύ α-β-χ-θ στην άσκηση της Θεοδώρας πριν 3-4 σελ, πάντα η σχέση συμπεριλαμβάνει έναν τριγ αριθμό. Κανείς καμιά ιδέα;; Aσκηση: Να βρεθούν οι λύσεις του συστ 2x - y = z x + y = 3z + 2 αν x, y, z ακέραιοι και z το θπόλοιπο διαίρεσης ακέραιου δια του 3 Ασκηση: Αν οι λύσεις της εξίσωσης , νδο Click για ανάπτυξη... την ιδεα την εδωσε απο πανω ο vimaproto! θα παρεις την σχεση που συνδεει συνιμητονο και εφαπτομενη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2012 Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:48 Ο Leo 93 έγραψε: #1.437 11-07-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από theodora: την ιδεα την εδωσε απο πανω ο vimaproto! θα παρεις την σχεση που συνδεει συνιμητονο και εφαπτομενη... Click για ανάπτυξη... εκεί κόλλησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:54 Ο Boom έγραψε: #1.438 11-07-09 00:54 σας κουρασα:p παιρνεις εφθ=ημθ/συνθ , υψωνεις στ τετραγωνο την σχεση και αντικαθιστας το (ημθ)^2 με την σχεση ημ^2θ+συν^2θ=1 κανεις απλοποιηση αντικαθιστας και βγαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:57 Ο Leo 93 έγραψε: #1.439 11-07-09 00:57 αυτό ετοιμαζόμουν να γράψω μόλις τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:59 Ο Boom έγραψε: #1.440 11-07-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Leo 93: αυτό έγραφα για απάντηση μόλις τώρα! Click για ανάπτυξη... μην ψευδεσε πλακα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
όταν υψώνεις στο τετράγωνο ή βάζεις απόλυτο αυτό που προκύπτει δεν ισοδυναμεί με το προηγούμενο Νομίζω πως είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:43 Ο Φιλιον_Τερας: #1.424 10-07-09 17:43 Αρχική Δημοσίευση από F@NH_: ναι αλλα καθε φορα που λυνω μια ασκηση θα μου μενει χρονος να ελεγχω ποιο απο τα δυο χρειαζεται να βαλω;δεν υπαρχει καποιος κανονας;πχ σε καποια ορισμενη περιπτωση να μπαινει παντα ισοδυναμει ή συνεπαγεται;βλεπετε τοσα χρονια στο σχολειο κανεις δεν ασχοληθηκε να μας τα μαθει... Click για ανάπτυξη... αν σου λεει να λυσεις μια εξισωση. δεν χρειαζεται, κατα τη γνωμη μου, ισοδυναμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:45 Ο amalfi έγραψε: #1.425 10-07-09 17:45 αν σου λεει να λυσεις μια εξισωση. δεν χρειαζεται, κατα τη γνωμη μου, ισοδυναμια. Click για ανάπτυξη... αν το χεις παει με ισοδυναμιες ξερεις οτι αυτες ειναι οι λυσεις σου. αλλιως χρειαζεται να κανεις επαληθευση (ε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:46 Η F@NH_ έγραψε: #1.426 10-07-09 17:46 υπαρχουν κανονες πχ οταν αποδεικνυω μια σχεση ή για μια εξισωση αν βαζω παντα συνεπαγεται ή ισοδυναμει;εχω ακουσει πως οταν δινεται μια σχεση που ισχυει κ ζητειται ν αποδειξεις οτι ισχυει κατι αλλο παιρνεις την σχεση που ισχυει την μετασχηματιζεις βαζοντας παντα ισοδυναμει.ειναι αληθεις;στη φυσικη παλι ενας καθηγητης μου ειπε οτι αν παρω εναν τυπο πχ U=A*T και τον αντικαταστησω με αριθμους πχ U=5m/s και τ=2sec θα πρεπει να βαλω συνεπαγεται για να βρω το Α.Εχω μπερδευτει λιγακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:47 Ο Φιλιον_Τερας: #1.427 10-07-09 17:47 ενας καθηγητης μου ειχε κοψει, μια φορα. ομως και οι ιδιοι οι μαθηματικοι εχουν διαφωνιες. μπορεις να κανεις αυτου που κανει και το βιβλιο, να βαζεις ή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:50 Η F@NH_ έγραψε: #1.428 10-07-09 17:50 για τα μαθηματικα μιλας ή για φυσικη fasdag; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:53 Ο Chartson έγραψε: #1.429 10-07-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: αν σου λεει να λυσεις μια εξισωση. δεν χρειαζεται, κατα τη γνωμη μου, ισοδυναμια. Click για ανάπτυξη... κανονικά σχδόν ολες οι εξισώσεις λύνονται με ισοδυναμίες π.χ. μια με ριζικά (ναι μεν υψώνουμε στο τετράγωνο αλλά λύνουμε το σύστημα της νέας που προέκυψε με τον αρχικό περιορισμους) Γενικώς είτε τις λύνουμε τις εξισώσεις κανονικα με συνεπάγεται και στο τέλος ελέγχουμε τις λύσεις(πράγμα που πολλές φορές δεν είναι εφικτο όταν π.χ. έχουμε άπειρες λύσεις) ή εντοπίζουμε από την αρχή τους περιορισμούς δουλεύοντας ισοδύναμα σε σύστημα με τη σχέση που τροποποιούμε και αυτούς(τους περιορισμούς).Παρακαλώ δείτε και εσείς αν κάτι από αυτά που λέω δεν αλη8εύει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:57 Η F@NH_ έγραψε: #1.430 10-07-09 17:57 αν εχω ισοτητα και την υψωσω στο τετραγωνο δεν ισχυει να βαλω ισοδυναμει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Ο Chartson έγραψε: #1.431 10-07-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από F@NH_: αν εχω ισοτητα και την υψωσω στο τετραγωνο δεν ισχυει να βαλω ισοδυναμει... Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΤΑ όταν υψώνεις στο τετράγωνο η σχέση που προκύπτει ΔΕΝ είναι ισοδυναμη(και το απολυτο το ίδιο είναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:02 Η F@NH_ έγραψε: #1.432 10-07-09 18:02 στη Φυσικη εχω δει πως για να μην μπερδευομαι με ισοδυναμει και συνεπαγεται μπορω να βαλω ή στα μαθηματικα αυτο ισχυει;γιατι δεν το εχω δει πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Ο amalfi έγραψε: #1.433 10-07-09 18:05 τα μαθηματικα της φυσικης ειναι τα ιδια με τα μαθηματικα των μαθηματικων! δεν εχει σημασια ποιο συμβολο θα βαλεις (αρκει να συνεννοεισαι με τους αλλους, αν σε ενδιαφερει κατι τετοιο) σημασια εχει σε ποια "ΕΝΝΟΙΑ" θα αντιστοιχει το συμβολο που θα βαλεις (π.χ. το "ή" ή το "-->" ή ο,τι αλλο) (αν αυτο που σε απασχολει ειναι ποιο συμβολο χρησιμοποιειται συνηθως, τοτε ας σου απαντησει καποιος που να το ξερει καλυτερα [εγω βαζω βελακια ..ή συχνα δε βαζω τιποτα [το ενα κατω απ το αλλο] εννοωντας "συνεπαγεται" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Η F@NH_ έγραψε: #1.434 10-07-09 18:11 υπαρχει καποιος κανονας;(οχι το οτι αν μπορεις να γυρισεις προς τα πισω βαζεις ισοδυναμει, αλλιως συνεπαγεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:25 Ο Leo 93 έγραψε: #1.435 11-07-09 00:25 Σημ: Δε μου βγαίνει σχέση μεταξύ α-β-χ-θ στην άσκηση της Θεοδώρας πριν 3-4 σελ, πάντα η σχέση συμπεριλαμβάνει έναν τριγ αριθμό. Κανείς καμιά ιδέα;; Aσκηση:Να βρεθούν οι λύσεις του συστ 2x - y = z x + y = 3z + 2 αν x, y, z ακέραιοι και z το θπόλοιπο διαίρεσης ακέραιου δια του 3 Ασκηση: Αν οι λύσεις της εξίσωσης , νδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:35 Ο Boom έγραψε: #1.436 11-07-09 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Leo 93: Spoiler Σημ: Δε μου βγαίνει σχέση μεταξύ α-β-χ-θ στην άσκηση της Θεοδώρας πριν 3-4 σελ, πάντα η σχέση συμπεριλαμβάνει έναν τριγ αριθμό. Κανείς καμιά ιδέα;; Aσκηση: Να βρεθούν οι λύσεις του συστ 2x - y = z x + y = 3z + 2 αν x, y, z ακέραιοι και z το θπόλοιπο διαίρεσης ακέραιου δια του 3 Ασκηση: Αν οι λύσεις της εξίσωσης , νδο Click για ανάπτυξη... την ιδεα την εδωσε απο πανω ο vimaproto! θα παρεις την σχεση που συνδεει συνιμητονο και εφαπτομενη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2012 Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:48 Ο Leo 93 έγραψε: #1.437 11-07-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από theodora: την ιδεα την εδωσε απο πανω ο vimaproto! θα παρεις την σχεση που συνδεει συνιμητονο και εφαπτομενη... Click για ανάπτυξη... εκεί κόλλησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:54 Ο Boom έγραψε: #1.438 11-07-09 00:54 σας κουρασα:p παιρνεις εφθ=ημθ/συνθ , υψωνεις στ τετραγωνο την σχεση και αντικαθιστας το (ημθ)^2 με την σχεση ημ^2θ+συν^2θ=1 κανεις απλοποιηση αντικαθιστας και βγαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:57 Ο Leo 93 έγραψε: #1.439 11-07-09 00:57 αυτό ετοιμαζόμουν να γράψω μόλις τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:59 Ο Boom έγραψε: #1.440 11-07-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Leo 93: αυτό έγραφα για απάντηση μόλις τώρα! Click για ανάπτυξη... μην ψευδεσε πλακα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από F@NH_: ναι αλλα καθε φορα που λυνω μια ασκηση θα μου μενει χρονος να ελεγχω ποιο απο τα δυο χρειαζεται να βαλω;δεν υπαρχει καποιος κανονας;πχ σε καποια ορισμενη περιπτωση να μπαινει παντα ισοδυναμει ή συνεπαγεται;βλεπετε τοσα χρονια στο σχολειο κανεις δεν ασχοληθηκε να μας τα μαθει... Click για ανάπτυξη... αν σου λεει να λυσεις μια εξισωση. δεν χρειαζεται, κατα τη γνωμη μου, ισοδυναμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:45 Ο amalfi έγραψε: #1.425 10-07-09 17:45 αν σου λεει να λυσεις μια εξισωση. δεν χρειαζεται, κατα τη γνωμη μου, ισοδυναμια. Click για ανάπτυξη... αν το χεις παει με ισοδυναμιες ξερεις οτι αυτες ειναι οι λυσεις σου. αλλιως χρειαζεται να κανεις επαληθευση (ε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:46 Η F@NH_ έγραψε: #1.426 10-07-09 17:46 υπαρχουν κανονες πχ οταν αποδεικνυω μια σχεση ή για μια εξισωση αν βαζω παντα συνεπαγεται ή ισοδυναμει;εχω ακουσει πως οταν δινεται μια σχεση που ισχυει κ ζητειται ν αποδειξεις οτι ισχυει κατι αλλο παιρνεις την σχεση που ισχυει την μετασχηματιζεις βαζοντας παντα ισοδυναμει.ειναι αληθεις;στη φυσικη παλι ενας καθηγητης μου ειπε οτι αν παρω εναν τυπο πχ U=A*T και τον αντικαταστησω με αριθμους πχ U=5m/s και τ=2sec θα πρεπει να βαλω συνεπαγεται για να βρω το Α.Εχω μπερδευτει λιγακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:47 Ο Φιλιον_Τερας: #1.427 10-07-09 17:47 ενας καθηγητης μου ειχε κοψει, μια φορα. ομως και οι ιδιοι οι μαθηματικοι εχουν διαφωνιες. μπορεις να κανεις αυτου που κανει και το βιβλιο, να βαζεις ή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:50 Η F@NH_ έγραψε: #1.428 10-07-09 17:50 για τα μαθηματικα μιλας ή για φυσικη fasdag; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:53 Ο Chartson έγραψε: #1.429 10-07-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: αν σου λεει να λυσεις μια εξισωση. δεν χρειαζεται, κατα τη γνωμη μου, ισοδυναμια. Click για ανάπτυξη... κανονικά σχδόν ολες οι εξισώσεις λύνονται με ισοδυναμίες π.χ. μια με ριζικά (ναι μεν υψώνουμε στο τετράγωνο αλλά λύνουμε το σύστημα της νέας που προέκυψε με τον αρχικό περιορισμους) Γενικώς είτε τις λύνουμε τις εξισώσεις κανονικα με συνεπάγεται και στο τέλος ελέγχουμε τις λύσεις(πράγμα που πολλές φορές δεν είναι εφικτο όταν π.χ. έχουμε άπειρες λύσεις) ή εντοπίζουμε από την αρχή τους περιορισμούς δουλεύοντας ισοδύναμα σε σύστημα με τη σχέση που τροποποιούμε και αυτούς(τους περιορισμούς).Παρακαλώ δείτε και εσείς αν κάτι από αυτά που λέω δεν αλη8εύει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:57 Η F@NH_ έγραψε: #1.430 10-07-09 17:57 αν εχω ισοτητα και την υψωσω στο τετραγωνο δεν ισχυει να βαλω ισοδυναμει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Ο Chartson έγραψε: #1.431 10-07-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από F@NH_: αν εχω ισοτητα και την υψωσω στο τετραγωνο δεν ισχυει να βαλω ισοδυναμει... Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΤΑ όταν υψώνεις στο τετράγωνο η σχέση που προκύπτει ΔΕΝ είναι ισοδυναμη(και το απολυτο το ίδιο είναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:02 Η F@NH_ έγραψε: #1.432 10-07-09 18:02 στη Φυσικη εχω δει πως για να μην μπερδευομαι με ισοδυναμει και συνεπαγεται μπορω να βαλω ή στα μαθηματικα αυτο ισχυει;γιατι δεν το εχω δει πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Ο amalfi έγραψε: #1.433 10-07-09 18:05 τα μαθηματικα της φυσικης ειναι τα ιδια με τα μαθηματικα των μαθηματικων! δεν εχει σημασια ποιο συμβολο θα βαλεις (αρκει να συνεννοεισαι με τους αλλους, αν σε ενδιαφερει κατι τετοιο) σημασια εχει σε ποια "ΕΝΝΟΙΑ" θα αντιστοιχει το συμβολο που θα βαλεις (π.χ. το "ή" ή το "-->" ή ο,τι αλλο) (αν αυτο που σε απασχολει ειναι ποιο συμβολο χρησιμοποιειται συνηθως, τοτε ας σου απαντησει καποιος που να το ξερει καλυτερα [εγω βαζω βελακια ..ή συχνα δε βαζω τιποτα [το ενα κατω απ το αλλο] εννοωντας "συνεπαγεται" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Η F@NH_ έγραψε: #1.434 10-07-09 18:11 υπαρχει καποιος κανονας;(οχι το οτι αν μπορεις να γυρισεις προς τα πισω βαζεις ισοδυναμει, αλλιως συνεπαγεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:25 Ο Leo 93 έγραψε: #1.435 11-07-09 00:25 Σημ: Δε μου βγαίνει σχέση μεταξύ α-β-χ-θ στην άσκηση της Θεοδώρας πριν 3-4 σελ, πάντα η σχέση συμπεριλαμβάνει έναν τριγ αριθμό. Κανείς καμιά ιδέα;; Aσκηση:Να βρεθούν οι λύσεις του συστ 2x - y = z x + y = 3z + 2 αν x, y, z ακέραιοι και z το θπόλοιπο διαίρεσης ακέραιου δια του 3 Ασκηση: Αν οι λύσεις της εξίσωσης , νδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:35 Ο Boom έγραψε: #1.436 11-07-09 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Leo 93: Spoiler Σημ: Δε μου βγαίνει σχέση μεταξύ α-β-χ-θ στην άσκηση της Θεοδώρας πριν 3-4 σελ, πάντα η σχέση συμπεριλαμβάνει έναν τριγ αριθμό. Κανείς καμιά ιδέα;; Aσκηση: Να βρεθούν οι λύσεις του συστ 2x - y = z x + y = 3z + 2 αν x, y, z ακέραιοι και z το θπόλοιπο διαίρεσης ακέραιου δια του 3 Ασκηση: Αν οι λύσεις της εξίσωσης , νδο Click για ανάπτυξη... την ιδεα την εδωσε απο πανω ο vimaproto! θα παρεις την σχεση που συνδεει συνιμητονο και εφαπτομενη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2012 Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:48 Ο Leo 93 έγραψε: #1.437 11-07-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από theodora: την ιδεα την εδωσε απο πανω ο vimaproto! θα παρεις την σχεση που συνδεει συνιμητονο και εφαπτομενη... Click για ανάπτυξη... εκεί κόλλησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:54 Ο Boom έγραψε: #1.438 11-07-09 00:54 σας κουρασα:p παιρνεις εφθ=ημθ/συνθ , υψωνεις στ τετραγωνο την σχεση και αντικαθιστας το (ημθ)^2 με την σχεση ημ^2θ+συν^2θ=1 κανεις απλοποιηση αντικαθιστας και βγαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:57 Ο Leo 93 έγραψε: #1.439 11-07-09 00:57 αυτό ετοιμαζόμουν να γράψω μόλις τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:59 Ο Boom έγραψε: #1.440 11-07-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Leo 93: αυτό έγραφα για απάντηση μόλις τώρα! Click για ανάπτυξη... μην ψευδεσε πλακα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αν σου λεει να λυσεις μια εξισωση. δεν χρειαζεται, κατα τη γνωμη μου, ισοδυναμια. Click για ανάπτυξη... αν το χεις παει με ισοδυναμιες ξερεις οτι αυτες ειναι οι λυσεις σου. αλλιως χρειαζεται να κανεις επαληθευση (ε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:46 Η F@NH_ έγραψε: #1.426 10-07-09 17:46 υπαρχουν κανονες πχ οταν αποδεικνυω μια σχεση ή για μια εξισωση αν βαζω παντα συνεπαγεται ή ισοδυναμει;εχω ακουσει πως οταν δινεται μια σχεση που ισχυει κ ζητειται ν αποδειξεις οτι ισχυει κατι αλλο παιρνεις την σχεση που ισχυει την μετασχηματιζεις βαζοντας παντα ισοδυναμει.ειναι αληθεις;στη φυσικη παλι ενας καθηγητης μου ειπε οτι αν παρω εναν τυπο πχ U=A*T και τον αντικαταστησω με αριθμους πχ U=5m/s και τ=2sec θα πρεπει να βαλω συνεπαγεται για να βρω το Α.Εχω μπερδευτει λιγακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:47 Ο Φιλιον_Τερας: #1.427 10-07-09 17:47 ενας καθηγητης μου ειχε κοψει, μια φορα. ομως και οι ιδιοι οι μαθηματικοι εχουν διαφωνιες. μπορεις να κανεις αυτου που κανει και το βιβλιο, να βαζεις ή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:50 Η F@NH_ έγραψε: #1.428 10-07-09 17:50 για τα μαθηματικα μιλας ή για φυσικη fasdag; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:53 Ο Chartson έγραψε: #1.429 10-07-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: αν σου λεει να λυσεις μια εξισωση. δεν χρειαζεται, κατα τη γνωμη μου, ισοδυναμια. Click για ανάπτυξη... κανονικά σχδόν ολες οι εξισώσεις λύνονται με ισοδυναμίες π.χ. μια με ριζικά (ναι μεν υψώνουμε στο τετράγωνο αλλά λύνουμε το σύστημα της νέας που προέκυψε με τον αρχικό περιορισμους) Γενικώς είτε τις λύνουμε τις εξισώσεις κανονικα με συνεπάγεται και στο τέλος ελέγχουμε τις λύσεις(πράγμα που πολλές φορές δεν είναι εφικτο όταν π.χ. έχουμε άπειρες λύσεις) ή εντοπίζουμε από την αρχή τους περιορισμούς δουλεύοντας ισοδύναμα σε σύστημα με τη σχέση που τροποποιούμε και αυτούς(τους περιορισμούς).Παρακαλώ δείτε και εσείς αν κάτι από αυτά που λέω δεν αλη8εύει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:57 Η F@NH_ έγραψε: #1.430 10-07-09 17:57 αν εχω ισοτητα και την υψωσω στο τετραγωνο δεν ισχυει να βαλω ισοδυναμει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Ο Chartson έγραψε: #1.431 10-07-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από F@NH_: αν εχω ισοτητα και την υψωσω στο τετραγωνο δεν ισχυει να βαλω ισοδυναμει... Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΤΑ όταν υψώνεις στο τετράγωνο η σχέση που προκύπτει ΔΕΝ είναι ισοδυναμη(και το απολυτο το ίδιο είναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:02 Η F@NH_ έγραψε: #1.432 10-07-09 18:02 στη Φυσικη εχω δει πως για να μην μπερδευομαι με ισοδυναμει και συνεπαγεται μπορω να βαλω ή στα μαθηματικα αυτο ισχυει;γιατι δεν το εχω δει πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Ο amalfi έγραψε: #1.433 10-07-09 18:05 τα μαθηματικα της φυσικης ειναι τα ιδια με τα μαθηματικα των μαθηματικων! δεν εχει σημασια ποιο συμβολο θα βαλεις (αρκει να συνεννοεισαι με τους αλλους, αν σε ενδιαφερει κατι τετοιο) σημασια εχει σε ποια "ΕΝΝΟΙΑ" θα αντιστοιχει το συμβολο που θα βαλεις (π.χ. το "ή" ή το "-->" ή ο,τι αλλο) (αν αυτο που σε απασχολει ειναι ποιο συμβολο χρησιμοποιειται συνηθως, τοτε ας σου απαντησει καποιος που να το ξερει καλυτερα [εγω βαζω βελακια ..ή συχνα δε βαζω τιποτα [το ενα κατω απ το αλλο] εννοωντας "συνεπαγεται" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Η F@NH_ έγραψε: #1.434 10-07-09 18:11 υπαρχει καποιος κανονας;(οχι το οτι αν μπορεις να γυρισεις προς τα πισω βαζεις ισοδυναμει, αλλιως συνεπαγεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:25 Ο Leo 93 έγραψε: #1.435 11-07-09 00:25 Σημ: Δε μου βγαίνει σχέση μεταξύ α-β-χ-θ στην άσκηση της Θεοδώρας πριν 3-4 σελ, πάντα η σχέση συμπεριλαμβάνει έναν τριγ αριθμό. Κανείς καμιά ιδέα;; Aσκηση:Να βρεθούν οι λύσεις του συστ 2x - y = z x + y = 3z + 2 αν x, y, z ακέραιοι και z το θπόλοιπο διαίρεσης ακέραιου δια του 3 Ασκηση: Αν οι λύσεις της εξίσωσης , νδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:35 Ο Boom έγραψε: #1.436 11-07-09 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Leo 93: Spoiler Σημ: Δε μου βγαίνει σχέση μεταξύ α-β-χ-θ στην άσκηση της Θεοδώρας πριν 3-4 σελ, πάντα η σχέση συμπεριλαμβάνει έναν τριγ αριθμό. Κανείς καμιά ιδέα;; Aσκηση: Να βρεθούν οι λύσεις του συστ 2x - y = z x + y = 3z + 2 αν x, y, z ακέραιοι και z το θπόλοιπο διαίρεσης ακέραιου δια του 3 Ασκηση: Αν οι λύσεις της εξίσωσης , νδο Click για ανάπτυξη... την ιδεα την εδωσε απο πανω ο vimaproto! θα παρεις την σχεση που συνδεει συνιμητονο και εφαπτομενη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2012 Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:48 Ο Leo 93 έγραψε: #1.437 11-07-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από theodora: την ιδεα την εδωσε απο πανω ο vimaproto! θα παρεις την σχεση που συνδεει συνιμητονο και εφαπτομενη... Click για ανάπτυξη... εκεί κόλλησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:54 Ο Boom έγραψε: #1.438 11-07-09 00:54 σας κουρασα:p παιρνεις εφθ=ημθ/συνθ , υψωνεις στ τετραγωνο την σχεση και αντικαθιστας το (ημθ)^2 με την σχεση ημ^2θ+συν^2θ=1 κανεις απλοποιηση αντικαθιστας και βγαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:57 Ο Leo 93 έγραψε: #1.439 11-07-09 00:57 αυτό ετοιμαζόμουν να γράψω μόλις τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:59 Ο Boom έγραψε: #1.440 11-07-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Leo 93: αυτό έγραφα για απάντηση μόλις τώρα! Click για ανάπτυξη... μην ψευδεσε πλακα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
υπαρχουν κανονες πχ οταν αποδεικνυω μια σχεση ή για μια εξισωση αν βαζω παντα συνεπαγεται ή ισοδυναμει;εχω ακουσει πως οταν δινεται μια σχεση που ισχυει κ ζητειται ν αποδειξεις οτι ισχυει κατι αλλο παιρνεις την σχεση που ισχυει την μετασχηματιζεις βαζοντας παντα ισοδυναμει.ειναι αληθεις;στη φυσικη παλι ενας καθηγητης μου ειπε οτι αν παρω εναν τυπο πχ U=A*T και τον αντικαταστησω με αριθμους πχ U=5m/s και τ=2sec θα πρεπει να βαλω συνεπαγεται για να βρω το Α.Εχω μπερδευτει λιγακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:47 Ο Φιλιον_Τερας: #1.427 10-07-09 17:47 ενας καθηγητης μου ειχε κοψει, μια φορα. ομως και οι ιδιοι οι μαθηματικοι εχουν διαφωνιες. μπορεις να κανεις αυτου που κανει και το βιβλιο, να βαζεις ή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:50 Η F@NH_ έγραψε: #1.428 10-07-09 17:50 για τα μαθηματικα μιλας ή για φυσικη fasdag; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:53 Ο Chartson έγραψε: #1.429 10-07-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: αν σου λεει να λυσεις μια εξισωση. δεν χρειαζεται, κατα τη γνωμη μου, ισοδυναμια. Click για ανάπτυξη... κανονικά σχδόν ολες οι εξισώσεις λύνονται με ισοδυναμίες π.χ. μια με ριζικά (ναι μεν υψώνουμε στο τετράγωνο αλλά λύνουμε το σύστημα της νέας που προέκυψε με τον αρχικό περιορισμους) Γενικώς είτε τις λύνουμε τις εξισώσεις κανονικα με συνεπάγεται και στο τέλος ελέγχουμε τις λύσεις(πράγμα που πολλές φορές δεν είναι εφικτο όταν π.χ. έχουμε άπειρες λύσεις) ή εντοπίζουμε από την αρχή τους περιορισμούς δουλεύοντας ισοδύναμα σε σύστημα με τη σχέση που τροποποιούμε και αυτούς(τους περιορισμούς).Παρακαλώ δείτε και εσείς αν κάτι από αυτά που λέω δεν αλη8εύει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:57 Η F@NH_ έγραψε: #1.430 10-07-09 17:57 αν εχω ισοτητα και την υψωσω στο τετραγωνο δεν ισχυει να βαλω ισοδυναμει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Ο Chartson έγραψε: #1.431 10-07-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από F@NH_: αν εχω ισοτητα και την υψωσω στο τετραγωνο δεν ισχυει να βαλω ισοδυναμει... Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΤΑ όταν υψώνεις στο τετράγωνο η σχέση που προκύπτει ΔΕΝ είναι ισοδυναμη(και το απολυτο το ίδιο είναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:02 Η F@NH_ έγραψε: #1.432 10-07-09 18:02 στη Φυσικη εχω δει πως για να μην μπερδευομαι με ισοδυναμει και συνεπαγεται μπορω να βαλω ή στα μαθηματικα αυτο ισχυει;γιατι δεν το εχω δει πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Ο amalfi έγραψε: #1.433 10-07-09 18:05 τα μαθηματικα της φυσικης ειναι τα ιδια με τα μαθηματικα των μαθηματικων! δεν εχει σημασια ποιο συμβολο θα βαλεις (αρκει να συνεννοεισαι με τους αλλους, αν σε ενδιαφερει κατι τετοιο) σημασια εχει σε ποια "ΕΝΝΟΙΑ" θα αντιστοιχει το συμβολο που θα βαλεις (π.χ. το "ή" ή το "-->" ή ο,τι αλλο) (αν αυτο που σε απασχολει ειναι ποιο συμβολο χρησιμοποιειται συνηθως, τοτε ας σου απαντησει καποιος που να το ξερει καλυτερα [εγω βαζω βελακια ..ή συχνα δε βαζω τιποτα [το ενα κατω απ το αλλο] εννοωντας "συνεπαγεται" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Η F@NH_ έγραψε: #1.434 10-07-09 18:11 υπαρχει καποιος κανονας;(οχι το οτι αν μπορεις να γυρισεις προς τα πισω βαζεις ισοδυναμει, αλλιως συνεπαγεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:25 Ο Leo 93 έγραψε: #1.435 11-07-09 00:25 Σημ: Δε μου βγαίνει σχέση μεταξύ α-β-χ-θ στην άσκηση της Θεοδώρας πριν 3-4 σελ, πάντα η σχέση συμπεριλαμβάνει έναν τριγ αριθμό. Κανείς καμιά ιδέα;; Aσκηση:Να βρεθούν οι λύσεις του συστ 2x - y = z x + y = 3z + 2 αν x, y, z ακέραιοι και z το θπόλοιπο διαίρεσης ακέραιου δια του 3 Ασκηση: Αν οι λύσεις της εξίσωσης , νδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:35 Ο Boom έγραψε: #1.436 11-07-09 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Leo 93: Spoiler Σημ: Δε μου βγαίνει σχέση μεταξύ α-β-χ-θ στην άσκηση της Θεοδώρας πριν 3-4 σελ, πάντα η σχέση συμπεριλαμβάνει έναν τριγ αριθμό. Κανείς καμιά ιδέα;; Aσκηση: Να βρεθούν οι λύσεις του συστ 2x - y = z x + y = 3z + 2 αν x, y, z ακέραιοι και z το θπόλοιπο διαίρεσης ακέραιου δια του 3 Ασκηση: Αν οι λύσεις της εξίσωσης , νδο Click για ανάπτυξη... την ιδεα την εδωσε απο πανω ο vimaproto! θα παρεις την σχεση που συνδεει συνιμητονο και εφαπτομενη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2012 Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:48 Ο Leo 93 έγραψε: #1.437 11-07-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από theodora: την ιδεα την εδωσε απο πανω ο vimaproto! θα παρεις την σχεση που συνδεει συνιμητονο και εφαπτομενη... Click για ανάπτυξη... εκεί κόλλησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:54 Ο Boom έγραψε: #1.438 11-07-09 00:54 σας κουρασα:p παιρνεις εφθ=ημθ/συνθ , υψωνεις στ τετραγωνο την σχεση και αντικαθιστας το (ημθ)^2 με την σχεση ημ^2θ+συν^2θ=1 κανεις απλοποιηση αντικαθιστας και βγαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:57 Ο Leo 93 έγραψε: #1.439 11-07-09 00:57 αυτό ετοιμαζόμουν να γράψω μόλις τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:59 Ο Boom έγραψε: #1.440 11-07-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Leo 93: αυτό έγραφα για απάντηση μόλις τώρα! Click για ανάπτυξη... μην ψευδεσε πλακα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ενας καθηγητης μου ειχε κοψει, μια φορα. ομως και οι ιδιοι οι μαθηματικοι εχουν διαφωνιες. μπορεις να κανεις αυτου που κανει και το βιβλιο, να βαζεις ή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:50 Η F@NH_ έγραψε: #1.428 10-07-09 17:50 για τα μαθηματικα μιλας ή για φυσικη fasdag; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:53 Ο Chartson έγραψε: #1.429 10-07-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: αν σου λεει να λυσεις μια εξισωση. δεν χρειαζεται, κατα τη γνωμη μου, ισοδυναμια. Click για ανάπτυξη... κανονικά σχδόν ολες οι εξισώσεις λύνονται με ισοδυναμίες π.χ. μια με ριζικά (ναι μεν υψώνουμε στο τετράγωνο αλλά λύνουμε το σύστημα της νέας που προέκυψε με τον αρχικό περιορισμους) Γενικώς είτε τις λύνουμε τις εξισώσεις κανονικα με συνεπάγεται και στο τέλος ελέγχουμε τις λύσεις(πράγμα που πολλές φορές δεν είναι εφικτο όταν π.χ. έχουμε άπειρες λύσεις) ή εντοπίζουμε από την αρχή τους περιορισμούς δουλεύοντας ισοδύναμα σε σύστημα με τη σχέση που τροποποιούμε και αυτούς(τους περιορισμούς).Παρακαλώ δείτε και εσείς αν κάτι από αυτά που λέω δεν αλη8εύει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:57 Η F@NH_ έγραψε: #1.430 10-07-09 17:57 αν εχω ισοτητα και την υψωσω στο τετραγωνο δεν ισχυει να βαλω ισοδυναμει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Ο Chartson έγραψε: #1.431 10-07-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από F@NH_: αν εχω ισοτητα και την υψωσω στο τετραγωνο δεν ισχυει να βαλω ισοδυναμει... Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΤΑ όταν υψώνεις στο τετράγωνο η σχέση που προκύπτει ΔΕΝ είναι ισοδυναμη(και το απολυτο το ίδιο είναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:02 Η F@NH_ έγραψε: #1.432 10-07-09 18:02 στη Φυσικη εχω δει πως για να μην μπερδευομαι με ισοδυναμει και συνεπαγεται μπορω να βαλω ή στα μαθηματικα αυτο ισχυει;γιατι δεν το εχω δει πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Ο amalfi έγραψε: #1.433 10-07-09 18:05 τα μαθηματικα της φυσικης ειναι τα ιδια με τα μαθηματικα των μαθηματικων! δεν εχει σημασια ποιο συμβολο θα βαλεις (αρκει να συνεννοεισαι με τους αλλους, αν σε ενδιαφερει κατι τετοιο) σημασια εχει σε ποια "ΕΝΝΟΙΑ" θα αντιστοιχει το συμβολο που θα βαλεις (π.χ. το "ή" ή το "-->" ή ο,τι αλλο) (αν αυτο που σε απασχολει ειναι ποιο συμβολο χρησιμοποιειται συνηθως, τοτε ας σου απαντησει καποιος που να το ξερει καλυτερα [εγω βαζω βελακια ..ή συχνα δε βαζω τιποτα [το ενα κατω απ το αλλο] εννοωντας "συνεπαγεται" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Η F@NH_ έγραψε: #1.434 10-07-09 18:11 υπαρχει καποιος κανονας;(οχι το οτι αν μπορεις να γυρισεις προς τα πισω βαζεις ισοδυναμει, αλλιως συνεπαγεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:25 Ο Leo 93 έγραψε: #1.435 11-07-09 00:25 Σημ: Δε μου βγαίνει σχέση μεταξύ α-β-χ-θ στην άσκηση της Θεοδώρας πριν 3-4 σελ, πάντα η σχέση συμπεριλαμβάνει έναν τριγ αριθμό. Κανείς καμιά ιδέα;; Aσκηση:Να βρεθούν οι λύσεις του συστ 2x - y = z x + y = 3z + 2 αν x, y, z ακέραιοι και z το θπόλοιπο διαίρεσης ακέραιου δια του 3 Ασκηση: Αν οι λύσεις της εξίσωσης , νδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:35 Ο Boom έγραψε: #1.436 11-07-09 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Leo 93: Spoiler Σημ: Δε μου βγαίνει σχέση μεταξύ α-β-χ-θ στην άσκηση της Θεοδώρας πριν 3-4 σελ, πάντα η σχέση συμπεριλαμβάνει έναν τριγ αριθμό. Κανείς καμιά ιδέα;; Aσκηση: Να βρεθούν οι λύσεις του συστ 2x - y = z x + y = 3z + 2 αν x, y, z ακέραιοι και z το θπόλοιπο διαίρεσης ακέραιου δια του 3 Ασκηση: Αν οι λύσεις της εξίσωσης , νδο Click για ανάπτυξη... την ιδεα την εδωσε απο πανω ο vimaproto! θα παρεις την σχεση που συνδεει συνιμητονο και εφαπτομενη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2012 Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:48 Ο Leo 93 έγραψε: #1.437 11-07-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από theodora: την ιδεα την εδωσε απο πανω ο vimaproto! θα παρεις την σχεση που συνδεει συνιμητονο και εφαπτομενη... Click για ανάπτυξη... εκεί κόλλησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:54 Ο Boom έγραψε: #1.438 11-07-09 00:54 σας κουρασα:p παιρνεις εφθ=ημθ/συνθ , υψωνεις στ τετραγωνο την σχεση και αντικαθιστας το (ημθ)^2 με την σχεση ημ^2θ+συν^2θ=1 κανεις απλοποιηση αντικαθιστας και βγαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:57 Ο Leo 93 έγραψε: #1.439 11-07-09 00:57 αυτό ετοιμαζόμουν να γράψω μόλις τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:59 Ο Boom έγραψε: #1.440 11-07-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Leo 93: αυτό έγραφα για απάντηση μόλις τώρα! Click για ανάπτυξη... μην ψευδεσε πλακα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
για τα μαθηματικα μιλας ή για φυσικη fasdag; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:53 Ο Chartson έγραψε: #1.429 10-07-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: αν σου λεει να λυσεις μια εξισωση. δεν χρειαζεται, κατα τη γνωμη μου, ισοδυναμια. Click για ανάπτυξη... κανονικά σχδόν ολες οι εξισώσεις λύνονται με ισοδυναμίες π.χ. μια με ριζικά (ναι μεν υψώνουμε στο τετράγωνο αλλά λύνουμε το σύστημα της νέας που προέκυψε με τον αρχικό περιορισμους) Γενικώς είτε τις λύνουμε τις εξισώσεις κανονικα με συνεπάγεται και στο τέλος ελέγχουμε τις λύσεις(πράγμα που πολλές φορές δεν είναι εφικτο όταν π.χ. έχουμε άπειρες λύσεις) ή εντοπίζουμε από την αρχή τους περιορισμούς δουλεύοντας ισοδύναμα σε σύστημα με τη σχέση που τροποποιούμε και αυτούς(τους περιορισμούς).Παρακαλώ δείτε και εσείς αν κάτι από αυτά που λέω δεν αλη8εύει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:57 Η F@NH_ έγραψε: #1.430 10-07-09 17:57 αν εχω ισοτητα και την υψωσω στο τετραγωνο δεν ισχυει να βαλω ισοδυναμει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Ο Chartson έγραψε: #1.431 10-07-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από F@NH_: αν εχω ισοτητα και την υψωσω στο τετραγωνο δεν ισχυει να βαλω ισοδυναμει... Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΤΑ όταν υψώνεις στο τετράγωνο η σχέση που προκύπτει ΔΕΝ είναι ισοδυναμη(και το απολυτο το ίδιο είναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:02 Η F@NH_ έγραψε: #1.432 10-07-09 18:02 στη Φυσικη εχω δει πως για να μην μπερδευομαι με ισοδυναμει και συνεπαγεται μπορω να βαλω ή στα μαθηματικα αυτο ισχυει;γιατι δεν το εχω δει πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Ο amalfi έγραψε: #1.433 10-07-09 18:05 τα μαθηματικα της φυσικης ειναι τα ιδια με τα μαθηματικα των μαθηματικων! δεν εχει σημασια ποιο συμβολο θα βαλεις (αρκει να συνεννοεισαι με τους αλλους, αν σε ενδιαφερει κατι τετοιο) σημασια εχει σε ποια "ΕΝΝΟΙΑ" θα αντιστοιχει το συμβολο που θα βαλεις (π.χ. το "ή" ή το "-->" ή ο,τι αλλο) (αν αυτο που σε απασχολει ειναι ποιο συμβολο χρησιμοποιειται συνηθως, τοτε ας σου απαντησει καποιος που να το ξερει καλυτερα [εγω βαζω βελακια ..ή συχνα δε βαζω τιποτα [το ενα κατω απ το αλλο] εννοωντας "συνεπαγεται" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Η F@NH_ έγραψε: #1.434 10-07-09 18:11 υπαρχει καποιος κανονας;(οχι το οτι αν μπορεις να γυρισεις προς τα πισω βαζεις ισοδυναμει, αλλιως συνεπαγεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:25 Ο Leo 93 έγραψε: #1.435 11-07-09 00:25 Σημ: Δε μου βγαίνει σχέση μεταξύ α-β-χ-θ στην άσκηση της Θεοδώρας πριν 3-4 σελ, πάντα η σχέση συμπεριλαμβάνει έναν τριγ αριθμό. Κανείς καμιά ιδέα;; Aσκηση:Να βρεθούν οι λύσεις του συστ 2x - y = z x + y = 3z + 2 αν x, y, z ακέραιοι και z το θπόλοιπο διαίρεσης ακέραιου δια του 3 Ασκηση: Αν οι λύσεις της εξίσωσης , νδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:35 Ο Boom έγραψε: #1.436 11-07-09 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Leo 93: Spoiler Σημ: Δε μου βγαίνει σχέση μεταξύ α-β-χ-θ στην άσκηση της Θεοδώρας πριν 3-4 σελ, πάντα η σχέση συμπεριλαμβάνει έναν τριγ αριθμό. Κανείς καμιά ιδέα;; Aσκηση: Να βρεθούν οι λύσεις του συστ 2x - y = z x + y = 3z + 2 αν x, y, z ακέραιοι και z το θπόλοιπο διαίρεσης ακέραιου δια του 3 Ασκηση: Αν οι λύσεις της εξίσωσης , νδο Click για ανάπτυξη... την ιδεα την εδωσε απο πανω ο vimaproto! θα παρεις την σχεση που συνδεει συνιμητονο και εφαπτομενη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2012 Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:48 Ο Leo 93 έγραψε: #1.437 11-07-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από theodora: την ιδεα την εδωσε απο πανω ο vimaproto! θα παρεις την σχεση που συνδεει συνιμητονο και εφαπτομενη... Click για ανάπτυξη... εκεί κόλλησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:54 Ο Boom έγραψε: #1.438 11-07-09 00:54 σας κουρασα:p παιρνεις εφθ=ημθ/συνθ , υψωνεις στ τετραγωνο την σχεση και αντικαθιστας το (ημθ)^2 με την σχεση ημ^2θ+συν^2θ=1 κανεις απλοποιηση αντικαθιστας και βγαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:57 Ο Leo 93 έγραψε: #1.439 11-07-09 00:57 αυτό ετοιμαζόμουν να γράψω μόλις τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:59 Ο Boom έγραψε: #1.440 11-07-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Leo 93: αυτό έγραφα για απάντηση μόλις τώρα! Click για ανάπτυξη... μην ψευδεσε πλακα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fasdag: αν σου λεει να λυσεις μια εξισωση. δεν χρειαζεται, κατα τη γνωμη μου, ισοδυναμια. Click για ανάπτυξη... κανονικά σχδόν ολες οι εξισώσεις λύνονται με ισοδυναμίες π.χ. μια με ριζικά (ναι μεν υψώνουμε στο τετράγωνο αλλά λύνουμε το σύστημα της νέας που προέκυψε με τον αρχικό περιορισμους) Γενικώς είτε τις λύνουμε τις εξισώσεις κανονικα με συνεπάγεται και στο τέλος ελέγχουμε τις λύσεις(πράγμα που πολλές φορές δεν είναι εφικτο όταν π.χ. έχουμε άπειρες λύσεις) ή εντοπίζουμε από την αρχή τους περιορισμούς δουλεύοντας ισοδύναμα σε σύστημα με τη σχέση που τροποποιούμε και αυτούς(τους περιορισμούς).Παρακαλώ δείτε και εσείς αν κάτι από αυτά που λέω δεν αλη8εύει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 17:57 Η F@NH_ έγραψε: #1.430 10-07-09 17:57 αν εχω ισοτητα και την υψωσω στο τετραγωνο δεν ισχυει να βαλω ισοδυναμει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Ο Chartson έγραψε: #1.431 10-07-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από F@NH_: αν εχω ισοτητα και την υψωσω στο τετραγωνο δεν ισχυει να βαλω ισοδυναμει... Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΤΑ όταν υψώνεις στο τετράγωνο η σχέση που προκύπτει ΔΕΝ είναι ισοδυναμη(και το απολυτο το ίδιο είναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:02 Η F@NH_ έγραψε: #1.432 10-07-09 18:02 στη Φυσικη εχω δει πως για να μην μπερδευομαι με ισοδυναμει και συνεπαγεται μπορω να βαλω ή στα μαθηματικα αυτο ισχυει;γιατι δεν το εχω δει πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Ο amalfi έγραψε: #1.433 10-07-09 18:05 τα μαθηματικα της φυσικης ειναι τα ιδια με τα μαθηματικα των μαθηματικων! δεν εχει σημασια ποιο συμβολο θα βαλεις (αρκει να συνεννοεισαι με τους αλλους, αν σε ενδιαφερει κατι τετοιο) σημασια εχει σε ποια "ΕΝΝΟΙΑ" θα αντιστοιχει το συμβολο που θα βαλεις (π.χ. το "ή" ή το "-->" ή ο,τι αλλο) (αν αυτο που σε απασχολει ειναι ποιο συμβολο χρησιμοποιειται συνηθως, τοτε ας σου απαντησει καποιος που να το ξερει καλυτερα [εγω βαζω βελακια ..ή συχνα δε βαζω τιποτα [το ενα κατω απ το αλλο] εννοωντας "συνεπαγεται" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Η F@NH_ έγραψε: #1.434 10-07-09 18:11 υπαρχει καποιος κανονας;(οχι το οτι αν μπορεις να γυρισεις προς τα πισω βαζεις ισοδυναμει, αλλιως συνεπαγεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:25 Ο Leo 93 έγραψε: #1.435 11-07-09 00:25 Σημ: Δε μου βγαίνει σχέση μεταξύ α-β-χ-θ στην άσκηση της Θεοδώρας πριν 3-4 σελ, πάντα η σχέση συμπεριλαμβάνει έναν τριγ αριθμό. Κανείς καμιά ιδέα;; Aσκηση:Να βρεθούν οι λύσεις του συστ 2x - y = z x + y = 3z + 2 αν x, y, z ακέραιοι και z το θπόλοιπο διαίρεσης ακέραιου δια του 3 Ασκηση: Αν οι λύσεις της εξίσωσης , νδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:35 Ο Boom έγραψε: #1.436 11-07-09 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Leo 93: Spoiler Σημ: Δε μου βγαίνει σχέση μεταξύ α-β-χ-θ στην άσκηση της Θεοδώρας πριν 3-4 σελ, πάντα η σχέση συμπεριλαμβάνει έναν τριγ αριθμό. Κανείς καμιά ιδέα;; Aσκηση: Να βρεθούν οι λύσεις του συστ 2x - y = z x + y = 3z + 2 αν x, y, z ακέραιοι και z το θπόλοιπο διαίρεσης ακέραιου δια του 3 Ασκηση: Αν οι λύσεις της εξίσωσης , νδο Click για ανάπτυξη... την ιδεα την εδωσε απο πανω ο vimaproto! θα παρεις την σχεση που συνδεει συνιμητονο και εφαπτομενη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2012 Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:48 Ο Leo 93 έγραψε: #1.437 11-07-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από theodora: την ιδεα την εδωσε απο πανω ο vimaproto! θα παρεις την σχεση που συνδεει συνιμητονο και εφαπτομενη... Click για ανάπτυξη... εκεί κόλλησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:54 Ο Boom έγραψε: #1.438 11-07-09 00:54 σας κουρασα:p παιρνεις εφθ=ημθ/συνθ , υψωνεις στ τετραγωνο την σχεση και αντικαθιστας το (ημθ)^2 με την σχεση ημ^2θ+συν^2θ=1 κανεις απλοποιηση αντικαθιστας και βγαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:57 Ο Leo 93 έγραψε: #1.439 11-07-09 00:57 αυτό ετοιμαζόμουν να γράψω μόλις τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:59 Ο Boom έγραψε: #1.440 11-07-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Leo 93: αυτό έγραφα για απάντηση μόλις τώρα! Click για ανάπτυξη... μην ψευδεσε πλακα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αν εχω ισοτητα και την υψωσω στο τετραγωνο δεν ισχυει να βαλω ισοδυναμει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Ο Chartson έγραψε: #1.431 10-07-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από F@NH_: αν εχω ισοτητα και την υψωσω στο τετραγωνο δεν ισχυει να βαλω ισοδυναμει... Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΤΑ όταν υψώνεις στο τετράγωνο η σχέση που προκύπτει ΔΕΝ είναι ισοδυναμη(και το απολυτο το ίδιο είναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:02 Η F@NH_ έγραψε: #1.432 10-07-09 18:02 στη Φυσικη εχω δει πως για να μην μπερδευομαι με ισοδυναμει και συνεπαγεται μπορω να βαλω ή στα μαθηματικα αυτο ισχυει;γιατι δεν το εχω δει πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Ο amalfi έγραψε: #1.433 10-07-09 18:05 τα μαθηματικα της φυσικης ειναι τα ιδια με τα μαθηματικα των μαθηματικων! δεν εχει σημασια ποιο συμβολο θα βαλεις (αρκει να συνεννοεισαι με τους αλλους, αν σε ενδιαφερει κατι τετοιο) σημασια εχει σε ποια "ΕΝΝΟΙΑ" θα αντιστοιχει το συμβολο που θα βαλεις (π.χ. το "ή" ή το "-->" ή ο,τι αλλο) (αν αυτο που σε απασχολει ειναι ποιο συμβολο χρησιμοποιειται συνηθως, τοτε ας σου απαντησει καποιος που να το ξερει καλυτερα [εγω βαζω βελακια ..ή συχνα δε βαζω τιποτα [το ενα κατω απ το αλλο] εννοωντας "συνεπαγεται" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Η F@NH_ έγραψε: #1.434 10-07-09 18:11 υπαρχει καποιος κανονας;(οχι το οτι αν μπορεις να γυρισεις προς τα πισω βαζεις ισοδυναμει, αλλιως συνεπαγεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:25 Ο Leo 93 έγραψε: #1.435 11-07-09 00:25 Σημ: Δε μου βγαίνει σχέση μεταξύ α-β-χ-θ στην άσκηση της Θεοδώρας πριν 3-4 σελ, πάντα η σχέση συμπεριλαμβάνει έναν τριγ αριθμό. Κανείς καμιά ιδέα;; Aσκηση:Να βρεθούν οι λύσεις του συστ 2x - y = z x + y = 3z + 2 αν x, y, z ακέραιοι και z το θπόλοιπο διαίρεσης ακέραιου δια του 3 Ασκηση: Αν οι λύσεις της εξίσωσης , νδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:35 Ο Boom έγραψε: #1.436 11-07-09 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Leo 93: Spoiler Σημ: Δε μου βγαίνει σχέση μεταξύ α-β-χ-θ στην άσκηση της Θεοδώρας πριν 3-4 σελ, πάντα η σχέση συμπεριλαμβάνει έναν τριγ αριθμό. Κανείς καμιά ιδέα;; Aσκηση: Να βρεθούν οι λύσεις του συστ 2x - y = z x + y = 3z + 2 αν x, y, z ακέραιοι και z το θπόλοιπο διαίρεσης ακέραιου δια του 3 Ασκηση: Αν οι λύσεις της εξίσωσης , νδο Click για ανάπτυξη... την ιδεα την εδωσε απο πανω ο vimaproto! θα παρεις την σχεση που συνδεει συνιμητονο και εφαπτομενη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2012 Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:48 Ο Leo 93 έγραψε: #1.437 11-07-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από theodora: την ιδεα την εδωσε απο πανω ο vimaproto! θα παρεις την σχεση που συνδεει συνιμητονο και εφαπτομενη... Click για ανάπτυξη... εκεί κόλλησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:54 Ο Boom έγραψε: #1.438 11-07-09 00:54 σας κουρασα:p παιρνεις εφθ=ημθ/συνθ , υψωνεις στ τετραγωνο την σχεση και αντικαθιστας το (ημθ)^2 με την σχεση ημ^2θ+συν^2θ=1 κανεις απλοποιηση αντικαθιστας και βγαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:57 Ο Leo 93 έγραψε: #1.439 11-07-09 00:57 αυτό ετοιμαζόμουν να γράψω μόλις τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:59 Ο Boom έγραψε: #1.440 11-07-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Leo 93: αυτό έγραφα για απάντηση μόλις τώρα! Click για ανάπτυξη... μην ψευδεσε πλακα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από F@NH_: αν εχω ισοτητα και την υψωσω στο τετραγωνο δεν ισχυει να βαλω ισοδυναμει... Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΤΑ όταν υψώνεις στο τετράγωνο η σχέση που προκύπτει ΔΕΝ είναι ισοδυναμη(και το απολυτο το ίδιο είναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:02 Η F@NH_ έγραψε: #1.432 10-07-09 18:02 στη Φυσικη εχω δει πως για να μην μπερδευομαι με ισοδυναμει και συνεπαγεται μπορω να βαλω ή στα μαθηματικα αυτο ισχυει;γιατι δεν το εχω δει πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Ο amalfi έγραψε: #1.433 10-07-09 18:05 τα μαθηματικα της φυσικης ειναι τα ιδια με τα μαθηματικα των μαθηματικων! δεν εχει σημασια ποιο συμβολο θα βαλεις (αρκει να συνεννοεισαι με τους αλλους, αν σε ενδιαφερει κατι τετοιο) σημασια εχει σε ποια "ΕΝΝΟΙΑ" θα αντιστοιχει το συμβολο που θα βαλεις (π.χ. το "ή" ή το "-->" ή ο,τι αλλο) (αν αυτο που σε απασχολει ειναι ποιο συμβολο χρησιμοποιειται συνηθως, τοτε ας σου απαντησει καποιος που να το ξερει καλυτερα [εγω βαζω βελακια ..ή συχνα δε βαζω τιποτα [το ενα κατω απ το αλλο] εννοωντας "συνεπαγεται" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Η F@NH_ έγραψε: #1.434 10-07-09 18:11 υπαρχει καποιος κανονας;(οχι το οτι αν μπορεις να γυρισεις προς τα πισω βαζεις ισοδυναμει, αλλιως συνεπαγεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:25 Ο Leo 93 έγραψε: #1.435 11-07-09 00:25 Σημ: Δε μου βγαίνει σχέση μεταξύ α-β-χ-θ στην άσκηση της Θεοδώρας πριν 3-4 σελ, πάντα η σχέση συμπεριλαμβάνει έναν τριγ αριθμό. Κανείς καμιά ιδέα;; Aσκηση:Να βρεθούν οι λύσεις του συστ 2x - y = z x + y = 3z + 2 αν x, y, z ακέραιοι και z το θπόλοιπο διαίρεσης ακέραιου δια του 3 Ασκηση: Αν οι λύσεις της εξίσωσης , νδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:35 Ο Boom έγραψε: #1.436 11-07-09 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Leo 93: Spoiler Σημ: Δε μου βγαίνει σχέση μεταξύ α-β-χ-θ στην άσκηση της Θεοδώρας πριν 3-4 σελ, πάντα η σχέση συμπεριλαμβάνει έναν τριγ αριθμό. Κανείς καμιά ιδέα;; Aσκηση: Να βρεθούν οι λύσεις του συστ 2x - y = z x + y = 3z + 2 αν x, y, z ακέραιοι και z το θπόλοιπο διαίρεσης ακέραιου δια του 3 Ασκηση: Αν οι λύσεις της εξίσωσης , νδο Click για ανάπτυξη... την ιδεα την εδωσε απο πανω ο vimaproto! θα παρεις την σχεση που συνδεει συνιμητονο και εφαπτομενη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2012 Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:48 Ο Leo 93 έγραψε: #1.437 11-07-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από theodora: την ιδεα την εδωσε απο πανω ο vimaproto! θα παρεις την σχεση που συνδεει συνιμητονο και εφαπτομενη... Click για ανάπτυξη... εκεί κόλλησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:54 Ο Boom έγραψε: #1.438 11-07-09 00:54 σας κουρασα:p παιρνεις εφθ=ημθ/συνθ , υψωνεις στ τετραγωνο την σχεση και αντικαθιστας το (ημθ)^2 με την σχεση ημ^2θ+συν^2θ=1 κανεις απλοποιηση αντικαθιστας και βγαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:57 Ο Leo 93 έγραψε: #1.439 11-07-09 00:57 αυτό ετοιμαζόμουν να γράψω μόλις τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:59 Ο Boom έγραψε: #1.440 11-07-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Leo 93: αυτό έγραφα για απάντηση μόλις τώρα! Click για ανάπτυξη... μην ψευδεσε πλακα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
στη Φυσικη εχω δει πως για να μην μπερδευομαι με ισοδυναμει και συνεπαγεται μπορω να βαλω ή στα μαθηματικα αυτο ισχυει;γιατι δεν το εχω δει πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Ο amalfi έγραψε: #1.433 10-07-09 18:05 τα μαθηματικα της φυσικης ειναι τα ιδια με τα μαθηματικα των μαθηματικων! δεν εχει σημασια ποιο συμβολο θα βαλεις (αρκει να συνεννοεισαι με τους αλλους, αν σε ενδιαφερει κατι τετοιο) σημασια εχει σε ποια "ΕΝΝΟΙΑ" θα αντιστοιχει το συμβολο που θα βαλεις (π.χ. το "ή" ή το "-->" ή ο,τι αλλο) (αν αυτο που σε απασχολει ειναι ποιο συμβολο χρησιμοποιειται συνηθως, τοτε ας σου απαντησει καποιος που να το ξερει καλυτερα [εγω βαζω βελακια ..ή συχνα δε βαζω τιποτα [το ενα κατω απ το αλλο] εννοωντας "συνεπαγεται" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Η F@NH_ έγραψε: #1.434 10-07-09 18:11 υπαρχει καποιος κανονας;(οχι το οτι αν μπορεις να γυρισεις προς τα πισω βαζεις ισοδυναμει, αλλιως συνεπαγεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:25 Ο Leo 93 έγραψε: #1.435 11-07-09 00:25 Σημ: Δε μου βγαίνει σχέση μεταξύ α-β-χ-θ στην άσκηση της Θεοδώρας πριν 3-4 σελ, πάντα η σχέση συμπεριλαμβάνει έναν τριγ αριθμό. Κανείς καμιά ιδέα;; Aσκηση:Να βρεθούν οι λύσεις του συστ 2x - y = z x + y = 3z + 2 αν x, y, z ακέραιοι και z το θπόλοιπο διαίρεσης ακέραιου δια του 3 Ασκηση: Αν οι λύσεις της εξίσωσης , νδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:35 Ο Boom έγραψε: #1.436 11-07-09 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Leo 93: Spoiler Σημ: Δε μου βγαίνει σχέση μεταξύ α-β-χ-θ στην άσκηση της Θεοδώρας πριν 3-4 σελ, πάντα η σχέση συμπεριλαμβάνει έναν τριγ αριθμό. Κανείς καμιά ιδέα;; Aσκηση: Να βρεθούν οι λύσεις του συστ 2x - y = z x + y = 3z + 2 αν x, y, z ακέραιοι και z το θπόλοιπο διαίρεσης ακέραιου δια του 3 Ασκηση: Αν οι λύσεις της εξίσωσης , νδο Click για ανάπτυξη... την ιδεα την εδωσε απο πανω ο vimaproto! θα παρεις την σχεση που συνδεει συνιμητονο και εφαπτομενη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2012 Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:48 Ο Leo 93 έγραψε: #1.437 11-07-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από theodora: την ιδεα την εδωσε απο πανω ο vimaproto! θα παρεις την σχεση που συνδεει συνιμητονο και εφαπτομενη... Click για ανάπτυξη... εκεί κόλλησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:54 Ο Boom έγραψε: #1.438 11-07-09 00:54 σας κουρασα:p παιρνεις εφθ=ημθ/συνθ , υψωνεις στ τετραγωνο την σχεση και αντικαθιστας το (ημθ)^2 με την σχεση ημ^2θ+συν^2θ=1 κανεις απλοποιηση αντικαθιστας και βγαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:57 Ο Leo 93 έγραψε: #1.439 11-07-09 00:57 αυτό ετοιμαζόμουν να γράψω μόλις τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:59 Ο Boom έγραψε: #1.440 11-07-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Leo 93: αυτό έγραφα για απάντηση μόλις τώρα! Click για ανάπτυξη... μην ψευδεσε πλακα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τα μαθηματικα της φυσικης ειναι τα ιδια με τα μαθηματικα των μαθηματικων! δεν εχει σημασια ποιο συμβολο θα βαλεις (αρκει να συνεννοεισαι με τους αλλους, αν σε ενδιαφερει κατι τετοιο) σημασια εχει σε ποια "ΕΝΝΟΙΑ" θα αντιστοιχει το συμβολο που θα βαλεις (π.χ. το "ή" ή το "-->" ή ο,τι αλλο) (αν αυτο που σε απασχολει ειναι ποιο συμβολο χρησιμοποιειται συνηθως, τοτε ας σου απαντησει καποιος που να το ξερει καλυτερα [εγω βαζω βελακια ..ή συχνα δε βαζω τιποτα [το ενα κατω απ το αλλο] εννοωντας "συνεπαγεται" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Η F@NH_ έγραψε: #1.434 10-07-09 18:11 υπαρχει καποιος κανονας;(οχι το οτι αν μπορεις να γυρισεις προς τα πισω βαζεις ισοδυναμει, αλλιως συνεπαγεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:25 Ο Leo 93 έγραψε: #1.435 11-07-09 00:25 Σημ: Δε μου βγαίνει σχέση μεταξύ α-β-χ-θ στην άσκηση της Θεοδώρας πριν 3-4 σελ, πάντα η σχέση συμπεριλαμβάνει έναν τριγ αριθμό. Κανείς καμιά ιδέα;; Aσκηση:Να βρεθούν οι λύσεις του συστ 2x - y = z x + y = 3z + 2 αν x, y, z ακέραιοι και z το θπόλοιπο διαίρεσης ακέραιου δια του 3 Ασκηση: Αν οι λύσεις της εξίσωσης , νδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:35 Ο Boom έγραψε: #1.436 11-07-09 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Leo 93: Spoiler Σημ: Δε μου βγαίνει σχέση μεταξύ α-β-χ-θ στην άσκηση της Θεοδώρας πριν 3-4 σελ, πάντα η σχέση συμπεριλαμβάνει έναν τριγ αριθμό. Κανείς καμιά ιδέα;; Aσκηση: Να βρεθούν οι λύσεις του συστ 2x - y = z x + y = 3z + 2 αν x, y, z ακέραιοι και z το θπόλοιπο διαίρεσης ακέραιου δια του 3 Ασκηση: Αν οι λύσεις της εξίσωσης , νδο Click για ανάπτυξη... την ιδεα την εδωσε απο πανω ο vimaproto! θα παρεις την σχεση που συνδεει συνιμητονο και εφαπτομενη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2012 Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:48 Ο Leo 93 έγραψε: #1.437 11-07-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από theodora: την ιδεα την εδωσε απο πανω ο vimaproto! θα παρεις την σχεση που συνδεει συνιμητονο και εφαπτομενη... Click για ανάπτυξη... εκεί κόλλησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:54 Ο Boom έγραψε: #1.438 11-07-09 00:54 σας κουρασα:p παιρνεις εφθ=ημθ/συνθ , υψωνεις στ τετραγωνο την σχεση και αντικαθιστας το (ημθ)^2 με την σχεση ημ^2θ+συν^2θ=1 κανεις απλοποιηση αντικαθιστας και βγαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:57 Ο Leo 93 έγραψε: #1.439 11-07-09 00:57 αυτό ετοιμαζόμουν να γράψω μόλις τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:59 Ο Boom έγραψε: #1.440 11-07-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Leo 93: αυτό έγραφα για απάντηση μόλις τώρα! Click για ανάπτυξη... μην ψευδεσε πλακα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
υπαρχει καποιος κανονας;(οχι το οτι αν μπορεις να γυρισεις προς τα πισω βαζεις ισοδυναμει, αλλιως συνεπαγεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:25 Ο Leo 93 έγραψε: #1.435 11-07-09 00:25 Σημ: Δε μου βγαίνει σχέση μεταξύ α-β-χ-θ στην άσκηση της Θεοδώρας πριν 3-4 σελ, πάντα η σχέση συμπεριλαμβάνει έναν τριγ αριθμό. Κανείς καμιά ιδέα;; Aσκηση:Να βρεθούν οι λύσεις του συστ 2x - y = z x + y = 3z + 2 αν x, y, z ακέραιοι και z το θπόλοιπο διαίρεσης ακέραιου δια του 3 Ασκηση: Αν οι λύσεις της εξίσωσης , νδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:35 Ο Boom έγραψε: #1.436 11-07-09 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Leo 93: Spoiler Σημ: Δε μου βγαίνει σχέση μεταξύ α-β-χ-θ στην άσκηση της Θεοδώρας πριν 3-4 σελ, πάντα η σχέση συμπεριλαμβάνει έναν τριγ αριθμό. Κανείς καμιά ιδέα;; Aσκηση: Να βρεθούν οι λύσεις του συστ 2x - y = z x + y = 3z + 2 αν x, y, z ακέραιοι και z το θπόλοιπο διαίρεσης ακέραιου δια του 3 Ασκηση: Αν οι λύσεις της εξίσωσης , νδο Click για ανάπτυξη... την ιδεα την εδωσε απο πανω ο vimaproto! θα παρεις την σχεση που συνδεει συνιμητονο και εφαπτομενη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2012 Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:48 Ο Leo 93 έγραψε: #1.437 11-07-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από theodora: την ιδεα την εδωσε απο πανω ο vimaproto! θα παρεις την σχεση που συνδεει συνιμητονο και εφαπτομενη... Click για ανάπτυξη... εκεί κόλλησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:54 Ο Boom έγραψε: #1.438 11-07-09 00:54 σας κουρασα:p παιρνεις εφθ=ημθ/συνθ , υψωνεις στ τετραγωνο την σχεση και αντικαθιστας το (ημθ)^2 με την σχεση ημ^2θ+συν^2θ=1 κανεις απλοποιηση αντικαθιστας και βγαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:57 Ο Leo 93 έγραψε: #1.439 11-07-09 00:57 αυτό ετοιμαζόμουν να γράψω μόλις τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:59 Ο Boom έγραψε: #1.440 11-07-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Leo 93: αυτό έγραφα για απάντηση μόλις τώρα! Click για ανάπτυξη... μην ψευδεσε πλακα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημ: Δε μου βγαίνει σχέση μεταξύ α-β-χ-θ στην άσκηση της Θεοδώρας πριν 3-4 σελ, πάντα η σχέση συμπεριλαμβάνει έναν τριγ αριθμό. Κανείς καμιά ιδέα;; Aσκηση:Να βρεθούν οι λύσεις του συστ 2x - y = z x + y = 3z + 2 αν x, y, z ακέραιοι και z το θπόλοιπο διαίρεσης ακέραιου δια του 3 Ασκηση: Αν οι λύσεις της εξίσωσης , νδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:35 Ο Boom έγραψε: #1.436 11-07-09 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Leo 93: Spoiler Σημ: Δε μου βγαίνει σχέση μεταξύ α-β-χ-θ στην άσκηση της Θεοδώρας πριν 3-4 σελ, πάντα η σχέση συμπεριλαμβάνει έναν τριγ αριθμό. Κανείς καμιά ιδέα;; Aσκηση: Να βρεθούν οι λύσεις του συστ 2x - y = z x + y = 3z + 2 αν x, y, z ακέραιοι και z το θπόλοιπο διαίρεσης ακέραιου δια του 3 Ασκηση: Αν οι λύσεις της εξίσωσης , νδο Click για ανάπτυξη... την ιδεα την εδωσε απο πανω ο vimaproto! θα παρεις την σχεση που συνδεει συνιμητονο και εφαπτομενη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2012 Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:48 Ο Leo 93 έγραψε: #1.437 11-07-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από theodora: την ιδεα την εδωσε απο πανω ο vimaproto! θα παρεις την σχεση που συνδεει συνιμητονο και εφαπτομενη... Click για ανάπτυξη... εκεί κόλλησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:54 Ο Boom έγραψε: #1.438 11-07-09 00:54 σας κουρασα:p παιρνεις εφθ=ημθ/συνθ , υψωνεις στ τετραγωνο την σχεση και αντικαθιστας το (ημθ)^2 με την σχεση ημ^2θ+συν^2θ=1 κανεις απλοποιηση αντικαθιστας και βγαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:57 Ο Leo 93 έγραψε: #1.439 11-07-09 00:57 αυτό ετοιμαζόμουν να γράψω μόλις τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:59 Ο Boom έγραψε: #1.440 11-07-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Leo 93: αυτό έγραφα για απάντηση μόλις τώρα! Click για ανάπτυξη... μην ψευδεσε πλακα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Leo 93: Spoiler Σημ: Δε μου βγαίνει σχέση μεταξύ α-β-χ-θ στην άσκηση της Θεοδώρας πριν 3-4 σελ, πάντα η σχέση συμπεριλαμβάνει έναν τριγ αριθμό. Κανείς καμιά ιδέα;; Aσκηση: Να βρεθούν οι λύσεις του συστ 2x - y = z x + y = 3z + 2 αν x, y, z ακέραιοι και z το θπόλοιπο διαίρεσης ακέραιου δια του 3 Ασκηση: Αν οι λύσεις της εξίσωσης , νδο Click για ανάπτυξη... την ιδεα την εδωσε απο πανω ο vimaproto! θα παρεις την σχεση που συνδεει συνιμητονο και εφαπτομενη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:48 Ο Leo 93 έγραψε: #1.437 11-07-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από theodora: την ιδεα την εδωσε απο πανω ο vimaproto! θα παρεις την σχεση που συνδεει συνιμητονο και εφαπτομενη... Click για ανάπτυξη... εκεί κόλλησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:54 Ο Boom έγραψε: #1.438 11-07-09 00:54 σας κουρασα:p παιρνεις εφθ=ημθ/συνθ , υψωνεις στ τετραγωνο την σχεση και αντικαθιστας το (ημθ)^2 με την σχεση ημ^2θ+συν^2θ=1 κανεις απλοποιηση αντικαθιστας και βγαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:57 Ο Leo 93 έγραψε: #1.439 11-07-09 00:57 αυτό ετοιμαζόμουν να γράψω μόλις τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:59 Ο Boom έγραψε: #1.440 11-07-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Leo 93: αυτό έγραφα για απάντηση μόλις τώρα! Click για ανάπτυξη... μην ψευδεσε πλακα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από theodora: την ιδεα την εδωσε απο πανω ο vimaproto! θα παρεις την σχεση που συνδεει συνιμητονο και εφαπτομενη... Click για ανάπτυξη... εκεί κόλλησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:54 Ο Boom έγραψε: #1.438 11-07-09 00:54 σας κουρασα:p παιρνεις εφθ=ημθ/συνθ , υψωνεις στ τετραγωνο την σχεση και αντικαθιστας το (ημθ)^2 με την σχεση ημ^2θ+συν^2θ=1 κανεις απλοποιηση αντικαθιστας και βγαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:57 Ο Leo 93 έγραψε: #1.439 11-07-09 00:57 αυτό ετοιμαζόμουν να γράψω μόλις τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:59 Ο Boom έγραψε: #1.440 11-07-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Leo 93: αυτό έγραφα για απάντηση μόλις τώρα! Click για ανάπτυξη... μην ψευδεσε πλακα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σας κουρασα:p παιρνεις εφθ=ημθ/συνθ , υψωνεις στ τετραγωνο την σχεση και αντικαθιστας το (ημθ)^2 με την σχεση ημ^2θ+συν^2θ=1 κανεις απλοποιηση αντικαθιστας και βγαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Leo 93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo 93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:57 Ο Leo 93 έγραψε: #1.439 11-07-09 00:57 αυτό ετοιμαζόμουν να γράψω μόλις τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:59 Ο Boom έγραψε: #1.440 11-07-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Leo 93: αυτό έγραφα για απάντηση μόλις τώρα! Click για ανάπτυξη... μην ψευδεσε πλακα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
αυτό ετοιμαζόμουν να γράψω μόλις τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:59 Ο Boom έγραψε: #1.440 11-07-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Leo 93: αυτό έγραφα για απάντηση μόλις τώρα! Click για ανάπτυξη... μην ψευδεσε πλακα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Leo 93: αυτό έγραφα για απάντηση μόλις τώρα! Click για ανάπτυξη... μην ψευδεσε πλακα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.