Σας ευχαριστω πολύ για το κουράγιο π μ δίνετε!
Η αληθεια ειναι οτι φετος ξεκινησα τα μαθηματικα αρχες νοεμβριου.Με πολυ πιο λιγες ωρες απο περυσι.Δεν ειναι κακο αυτο-δεν εχει σχεση δηλαδη.Εγω φταιω που ειμαι σε αυτο το σημειο της ύλης.
Απλα φετος εγινε σωστη δουλεια θέλω να πιστευω.Η αληθεια ειναι οτι απο ανασφάλεια κ μονο καποιες ασκησεις που ειναι μεχρι και <<γελοίες>> τις βλεπω τώρα απο παλιοτερα μ post κ γελαω.Δλδ ενω τις ειχα λυσει,Postαρα για να βεβαιωθω οτι οντως ειναι εντάξει.
Πολλες φορες απο τ αγχος κ μονο μπορει να κολλησει σε κατι απιστευτο απλο,κ μετα να τ βλεπω κ να γελαω.κ να μην με αναγνωριζει κ ο καθηγητης μ εκεινη την ωρα.
Δουλευω τα βοηθηματα του μπάρλα.Κ απο κάθε ενοτητα εχω λυσει ολες τις ασκησεις...(δλδ απο 50 ασκησεις τις 5 να με βοηθησε ο καθηγητης μ)
Γι αυτο αργησα στην υλη.Πηγαινα καμια φορα κ επειδη δν τις ειχα κανει ολες,εφευγα,δεν προχωρουσαμε κ ξαναπηγαινα την επομενη με ολες.
Απλα τωρα αγχωθηκα,που μπηκα μολις 2 μερες πριν..Ενταξει τ πρωτα μ ειναι σχεδον ολα γνωστα.λιγο απο το εμβαδον κ το ορισμενο με αγχωνει περισσοτερο..
Να σημειωσω πως περυσι λογο προβληματος υγειας(περαστικο

) δεν εδωσα ολα τα μαθηματα..
Μαθηματικα πηγα επαναληπτικες με χαλια διαθεση,χωρις να ανοιξω βιβλιο(ηξερα οτι θα ξαναδωσω 100%) χωρις ουτε αποδειξεις κτλ.
Εγραψα 9,το ξερω χαλια,αλλα χωρις θεμα 1.