Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 25 Απριλίου 2012 στις 07:47 Ο Σπυρακος (^^): #2.001 25-04-12 07:47 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: *Εγκλιτική. Δεν το λέω για να «σου την πω». Απλώς είμαστε σε θέμα αρχαίων και κατά τη γν'ωμη μου επιβάλλεται να χρησιμοποιούμε σωστή ορθογραφία. Τέσπα. Ορ. ἐγενόμην Υπ. γένωμαι Ευ. γενοίμην Πρ. - Δεν ήταν και τόσο δύσκολο τελικά, huh? Click για ανάπτυξη... Ευκολακι ειναι βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiveYourLife Νεοφερμένο μέλος Η LiveYourLife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Απριλίου 2012 στις 17:22 Η LiveYourLife: #2.002 25-04-12 17:22 Εγκλιτική Αντικατάσταση του εάσαι στο γ' ενικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 25 Απριλίου 2012 στις 20:37 Ο SparklingGrey: #2.003 25-04-12 20:37 Αρχική Δημοσίευση από LiveYourLife: Εγκλιτική Αντικατάσταση του εάσαι στο γ' ενικό? Click για ανάπτυξη... Ορ. εἴασε Υπ. ἐάσῃ Ευ. ἐάσαι / ἐάσειε(ν) Πρ. ἐᾶσον* *Για αυτόν τον τύπο δεν είμαι καθόλου σίγουρος... ἐασάτω είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2012 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.511 μηνύματα. 25 Απριλίου 2012 στις 20:50 Ο Libertus έγραψε: #2.004 25-04-12 20:50 Εασάτω πρέπει να κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 25 Απριλίου 2012 στις 20:53 Ο SparklingGrey: #2.005 25-04-12 20:53 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Εασάτω πρέπει να κάνει. Click για ανάπτυξη... Α καλά! Εγώ δεν ήμουν σίγουρος για το πού τονίζεται και τελικά είχα βάλει άλλο πρόσωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.511 μηνύματα. 25 Απριλίου 2012 στις 20:55 Ο Libertus έγραψε: #2.006 25-04-12 20:55 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Α καλά! Εγώ δεν ήμουν σίγουρος για το πού τονίζεται και τελικά είχα βάλει άλλο πρόσωπο. Click για ανάπτυξη... Δεν το παθαίνω μόνο εγώ τελικά. Είναι έασον νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 25 Απριλίου 2012 στις 20:58 Ο SparklingGrey: #2.007 25-04-12 20:58 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Δεν το παθαίνω μόνο εγώ τελικά. Είναι έασον νομίζω. Click για ανάπτυξη... Θα ρωτήσω αύριο. Ακουστικά πάντως, το ἔασον μου κάθεται καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nenoula Δραστήριο μέλος Η Ελένη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 21:50 Η Nenoula έγραψε: #2.008 06-05-12 21:50 μπορει καποιος να μου μεταφρασει τη παρακατω προταση?? οι δε παρανηχομενοι δελφινες τους εξωτερω των ιχθυων φοβουντες ωθουσι. αφηστε το το βρηκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Μαΐου 2012 transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:48 Ο transient: #2.009 07-05-12 23:48 παιδια οποιος μπορει ασ με βοηθησει γιατι βιαζομαι. θουκυδιδη ιστορια:βιβλιο 3 κεφαλαιο 76-78 σελιδα 335 ερωτησεις 1,2. σας ευχαριστω. Click για ανάπτυξη... ρε κορίτσι μου συγγνώμη δηλαδή, αλλά η κατάστασή σου με έχει προβληματίσει. Τί είμαστε, delivery boys να σου στέλνουμε μηνύματα με όλες σου τις ασκήσεις; Σε κάθε θέμα σε αυτό το φόρουμ μας ζητάς να σου κάνουμε τις ασκήσεις σου. Του χρόνου και του παραχρόνου τί θα κάνεις; Για το καλό σου το λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Μαΐου 2012 στις 00:03 Ο Guest 018946: #2.010 08-05-12 00:03 Αρχική Δημοσίευση από transient: ρε κορίτσι μου συγγνώμη δηλαδή, αλλά η κατάστασή σου με έχει προβληματίσει. Τί είμαστε, delivery boys να σου στέλνουμε μηνύματα με όλες σου τις ασκήσεις; Σε κάθε θέμα σε αυτό το φόρουμ μας ζητάς να σου κάνουμε τις ασκήσεις σου. Του χρόνου και του παραχρόνου τί θα κάνεις; Για το καλό σου το λέω. Click για ανάπτυξη... Κατσε ρε μεγαλε, δεν σου βαλε και το πιστολι στον κροταφο η κοπελα . Αμα θες καθεσαι και το γραφεις , μην λεμε και οτι θελουμε τωρα να πουμε . Γιαυτο το λογο υπαρχουν και αυτα τα τοπικ . Και αυτο το στυλ κυρηγματος που υιοθετεις που περα για περα δασκαλιστικο ειναι με αηδιαζει . Και οι προσωπικες επιθεσεις δεν αρμοζουν κατα την γνωμη μου σε τετοιου ειδους τοπικ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 8 Μαΐου 2012 στις 00:09 Η Δαλιδά έγραψε: #2.011 08-05-12 00:09 Δίκιο έχει ο Γιάννης, άλλο να χεις απορία άλλο να βαριέσαι και να μαπίνεις τσο ισκούλ να παίρνεις απαντήσεις. Να μας πει η κοπέλα απορία να της την λύσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 21:19 Ο transient: #2.012 16-05-12 21:19 Κατσε ρε μεγαλε, δεν σου βαλε και το πιστολι στον κροταφο η κοπελα . Αμα θες καθεσαι και το γραφεις , μην λεμε και οτι θελουμε τωρα να πουμε . Γιαυτο το λογο υπαρχουν και αυτα τα τοπικ . Και αυτο το στυλ κυρηγματος που υιοθετεις που περα για περα δασκαλιστικο ειναι με αηδιαζει . Και οι προσωπικες επιθεσεις δεν αρμοζουν κατα την γνωμη μου σε τετοιου ειδους τοπικ . Click για ανάπτυξη... Φαίνεται ότι δε μπορείς να ξεχωρίσεις 1) ούτε το τίτλο του θέματος (απορίες/βοήθεια στα αρχαία- και όχι απάντηση ασκήσεων στα αρχαία), 2) ούτε τη τελευταία πρόταση του κειμένου μου ("για το καλό σου στο λέω"), 3) ούτε ότι δε μου βάζει το πιστόλι στο κρόταφο, αλλά ουσιαστικά αυτό που κάνει ισοδυναμεί με το να βάζει το πιστόλι στο δικό της κρόταφο. Το ischool δεν είναι forum ενίσχυσης μαθητών που βαριούνται να προσπαθήσουν να κάνουν τις ασκήσεις τους. Και θα ταν καλύτερο τάσο πριν τρολλάρεις, να μάθεις πως τρολλάρει κανείς, από το να γυρνάς στα διάφορα τόπικ και να μας το παίζεις έξυπνος. Και δε βλέπω κάποιο δασκαλίστικο υφάκι. Βέβαια κάποιοι προτιμούν να χαϊδεύουν τα αυτιά άλλων λύνοντας τις ασκήσεις τους παρά να τους δείχνουν το σωστό. Άλλο βοήθεια στα αρχαία και άλλο "κάνε μου καθημερινά τις ασκήσεις των αρχαίων επειδή βαριέμαι και δεν έχω χρόνο". Συγγνώμη για το έντονο ύφος μου, δε θέλω να κάνω προσωπική επίθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 01:49 Ο Hephaestus: #2.013 01-07-12 01:49 ρε παιδια αυτη η γραμματικη του σχολειου σχετικα με τα αρχαια ειναι αθλια...εμενα προσωπικα δεν με βοηθαει καθολου....εχετε να μου προτεινετε καμια καη γραμματικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 02:21 Ο nikosxdxd: #2.014 01-07-12 02:21 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: ρε παιδια αυτη η γραμματικη του σχολειου σχετικα με τα αρχαια ειναι αθλια...εμενα προσωπικα δεν με βοηθαει καθολου....εχετε να μου προτεινετε καμια καη γραμματικη; Click για ανάπτυξη... https://www.basilatos.gr/html/gram arx ellinikis_n.html ειναι πολυ πρακτικη, μικρη και για καλο επιπεδο μαθητων! εγω με αυτη δουλεψα εξολοκληρου φετος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 09:49 Ο Aeneas έγραψε: #2.015 01-07-12 09:49 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ - Πολυξένη Μπίλλα - εκδ. ΣΑΒΒΑΛΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 10:20 Ο nikosxdxd: #2.016 01-07-12 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ - Πολυξένη Μπίλλα - εκδ. ΣΑΒΒΑΛΑΣ Click για ανάπτυξη... δε το ξερω, παντως το συντακτικο της μπιλλα ειναι καλο αλλα υπεραναλυτικο και συχνα σπαστικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictinaki16 Νεοφερμένο μέλος Η xrictinaki16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μούδρος (Λέσβος). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:19 Η xrictinaki16: #2.017 17-09-12 14:19 "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:14 Ο Aeneas έγραψε: #2.018 17-09-12 17:14 Αρχική Δημοσίευση από xrictinaki16: "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Click για ανάπτυξη... Ανάλυση δεν είναι δυνατόν να γίνει χωρίς να δίνεται ο χρόνος εξάρτησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:16 Ο nikosxdxd: #2.019 17-09-12 17:16 Αρχική Δημοσίευση από xrictinaki16: "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Click για ανάπτυξη... Γραψε ολη την προταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictinaki16 Νεοφερμένο μέλος Η xrictinaki16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μούδρος (Λέσβος). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:42 Η xrictinaki16: #2.020 18-09-12 16:42 Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως, καὶ τῶν καιρῶν ὄντων τῇ πόλει τοιούτων ὁποίους τινὰς αὐτοὺς ὑμεῖς ὑπολαμβάνετε εἶναι, ἓν ὑπολείπεται μέρος τῆς πολιτείας, εἴ τι κἀγὼ τυγχάνω γιγνώσκων, αἱ τῶν παρανόμων γραφαί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna rseven Specon Hellomyfriend Annalad Philologist Gewrgia! vikigl68 Lia 2006 NAYSIKA2021 Dimitris9 Papas nikos SlimShady sophiex97 anastasis06 excusemin Αννα Τσιτα Antonisbairac1 deanrk Λιλπ Scholar Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: *Εγκλιτική. Δεν το λέω για να «σου την πω». Απλώς είμαστε σε θέμα αρχαίων και κατά τη γν'ωμη μου επιβάλλεται να χρησιμοποιούμε σωστή ορθογραφία. Τέσπα. Ορ. ἐγενόμην Υπ. γένωμαι Ευ. γενοίμην Πρ. - Δεν ήταν και τόσο δύσκολο τελικά, huh? Click για ανάπτυξη... Ευκολακι ειναι βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiveYourLife Νεοφερμένο μέλος Η LiveYourLife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Απριλίου 2012 στις 17:22 Η LiveYourLife: #2.002 25-04-12 17:22 Εγκλιτική Αντικατάσταση του εάσαι στο γ' ενικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 25 Απριλίου 2012 στις 20:37 Ο SparklingGrey: #2.003 25-04-12 20:37 Αρχική Δημοσίευση από LiveYourLife: Εγκλιτική Αντικατάσταση του εάσαι στο γ' ενικό? Click για ανάπτυξη... Ορ. εἴασε Υπ. ἐάσῃ Ευ. ἐάσαι / ἐάσειε(ν) Πρ. ἐᾶσον* *Για αυτόν τον τύπο δεν είμαι καθόλου σίγουρος... ἐασάτω είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2012 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.511 μηνύματα. 25 Απριλίου 2012 στις 20:50 Ο Libertus έγραψε: #2.004 25-04-12 20:50 Εασάτω πρέπει να κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 25 Απριλίου 2012 στις 20:53 Ο SparklingGrey: #2.005 25-04-12 20:53 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Εασάτω πρέπει να κάνει. Click για ανάπτυξη... Α καλά! Εγώ δεν ήμουν σίγουρος για το πού τονίζεται και τελικά είχα βάλει άλλο πρόσωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.511 μηνύματα. 25 Απριλίου 2012 στις 20:55 Ο Libertus έγραψε: #2.006 25-04-12 20:55 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Α καλά! Εγώ δεν ήμουν σίγουρος για το πού τονίζεται και τελικά είχα βάλει άλλο πρόσωπο. Click για ανάπτυξη... Δεν το παθαίνω μόνο εγώ τελικά. Είναι έασον νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 25 Απριλίου 2012 στις 20:58 Ο SparklingGrey: #2.007 25-04-12 20:58 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Δεν το παθαίνω μόνο εγώ τελικά. Είναι έασον νομίζω. Click για ανάπτυξη... Θα ρωτήσω αύριο. Ακουστικά πάντως, το ἔασον μου κάθεται καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nenoula Δραστήριο μέλος Η Ελένη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 21:50 Η Nenoula έγραψε: #2.008 06-05-12 21:50 μπορει καποιος να μου μεταφρασει τη παρακατω προταση?? οι δε παρανηχομενοι δελφινες τους εξωτερω των ιχθυων φοβουντες ωθουσι. αφηστε το το βρηκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Μαΐου 2012 transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:48 Ο transient: #2.009 07-05-12 23:48 παιδια οποιος μπορει ασ με βοηθησει γιατι βιαζομαι. θουκυδιδη ιστορια:βιβλιο 3 κεφαλαιο 76-78 σελιδα 335 ερωτησεις 1,2. σας ευχαριστω. Click για ανάπτυξη... ρε κορίτσι μου συγγνώμη δηλαδή, αλλά η κατάστασή σου με έχει προβληματίσει. Τί είμαστε, delivery boys να σου στέλνουμε μηνύματα με όλες σου τις ασκήσεις; Σε κάθε θέμα σε αυτό το φόρουμ μας ζητάς να σου κάνουμε τις ασκήσεις σου. Του χρόνου και του παραχρόνου τί θα κάνεις; Για το καλό σου το λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Μαΐου 2012 στις 00:03 Ο Guest 018946: #2.010 08-05-12 00:03 Αρχική Δημοσίευση από transient: ρε κορίτσι μου συγγνώμη δηλαδή, αλλά η κατάστασή σου με έχει προβληματίσει. Τί είμαστε, delivery boys να σου στέλνουμε μηνύματα με όλες σου τις ασκήσεις; Σε κάθε θέμα σε αυτό το φόρουμ μας ζητάς να σου κάνουμε τις ασκήσεις σου. Του χρόνου και του παραχρόνου τί θα κάνεις; Για το καλό σου το λέω. Click για ανάπτυξη... Κατσε ρε μεγαλε, δεν σου βαλε και το πιστολι στον κροταφο η κοπελα . Αμα θες καθεσαι και το γραφεις , μην λεμε και οτι θελουμε τωρα να πουμε . Γιαυτο το λογο υπαρχουν και αυτα τα τοπικ . Και αυτο το στυλ κυρηγματος που υιοθετεις που περα για περα δασκαλιστικο ειναι με αηδιαζει . Και οι προσωπικες επιθεσεις δεν αρμοζουν κατα την γνωμη μου σε τετοιου ειδους τοπικ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 8 Μαΐου 2012 στις 00:09 Η Δαλιδά έγραψε: #2.011 08-05-12 00:09 Δίκιο έχει ο Γιάννης, άλλο να χεις απορία άλλο να βαριέσαι και να μαπίνεις τσο ισκούλ να παίρνεις απαντήσεις. Να μας πει η κοπέλα απορία να της την λύσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 21:19 Ο transient: #2.012 16-05-12 21:19 Κατσε ρε μεγαλε, δεν σου βαλε και το πιστολι στον κροταφο η κοπελα . Αμα θες καθεσαι και το γραφεις , μην λεμε και οτι θελουμε τωρα να πουμε . Γιαυτο το λογο υπαρχουν και αυτα τα τοπικ . Και αυτο το στυλ κυρηγματος που υιοθετεις που περα για περα δασκαλιστικο ειναι με αηδιαζει . Και οι προσωπικες επιθεσεις δεν αρμοζουν κατα την γνωμη μου σε τετοιου ειδους τοπικ . Click για ανάπτυξη... Φαίνεται ότι δε μπορείς να ξεχωρίσεις 1) ούτε το τίτλο του θέματος (απορίες/βοήθεια στα αρχαία- και όχι απάντηση ασκήσεων στα αρχαία), 2) ούτε τη τελευταία πρόταση του κειμένου μου ("για το καλό σου στο λέω"), 3) ούτε ότι δε μου βάζει το πιστόλι στο κρόταφο, αλλά ουσιαστικά αυτό που κάνει ισοδυναμεί με το να βάζει το πιστόλι στο δικό της κρόταφο. Το ischool δεν είναι forum ενίσχυσης μαθητών που βαριούνται να προσπαθήσουν να κάνουν τις ασκήσεις τους. Και θα ταν καλύτερο τάσο πριν τρολλάρεις, να μάθεις πως τρολλάρει κανείς, από το να γυρνάς στα διάφορα τόπικ και να μας το παίζεις έξυπνος. Και δε βλέπω κάποιο δασκαλίστικο υφάκι. Βέβαια κάποιοι προτιμούν να χαϊδεύουν τα αυτιά άλλων λύνοντας τις ασκήσεις τους παρά να τους δείχνουν το σωστό. Άλλο βοήθεια στα αρχαία και άλλο "κάνε μου καθημερινά τις ασκήσεις των αρχαίων επειδή βαριέμαι και δεν έχω χρόνο". Συγγνώμη για το έντονο ύφος μου, δε θέλω να κάνω προσωπική επίθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 01:49 Ο Hephaestus: #2.013 01-07-12 01:49 ρε παιδια αυτη η γραμματικη του σχολειου σχετικα με τα αρχαια ειναι αθλια...εμενα προσωπικα δεν με βοηθαει καθολου....εχετε να μου προτεινετε καμια καη γραμματικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 02:21 Ο nikosxdxd: #2.014 01-07-12 02:21 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: ρε παιδια αυτη η γραμματικη του σχολειου σχετικα με τα αρχαια ειναι αθλια...εμενα προσωπικα δεν με βοηθαει καθολου....εχετε να μου προτεινετε καμια καη γραμματικη; Click για ανάπτυξη... https://www.basilatos.gr/html/gram arx ellinikis_n.html ειναι πολυ πρακτικη, μικρη και για καλο επιπεδο μαθητων! εγω με αυτη δουλεψα εξολοκληρου φετος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 09:49 Ο Aeneas έγραψε: #2.015 01-07-12 09:49 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ - Πολυξένη Μπίλλα - εκδ. ΣΑΒΒΑΛΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 10:20 Ο nikosxdxd: #2.016 01-07-12 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ - Πολυξένη Μπίλλα - εκδ. ΣΑΒΒΑΛΑΣ Click για ανάπτυξη... δε το ξερω, παντως το συντακτικο της μπιλλα ειναι καλο αλλα υπεραναλυτικο και συχνα σπαστικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictinaki16 Νεοφερμένο μέλος Η xrictinaki16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μούδρος (Λέσβος). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:19 Η xrictinaki16: #2.017 17-09-12 14:19 "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:14 Ο Aeneas έγραψε: #2.018 17-09-12 17:14 Αρχική Δημοσίευση από xrictinaki16: "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Click για ανάπτυξη... Ανάλυση δεν είναι δυνατόν να γίνει χωρίς να δίνεται ο χρόνος εξάρτησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:16 Ο nikosxdxd: #2.019 17-09-12 17:16 Αρχική Δημοσίευση από xrictinaki16: "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Click για ανάπτυξη... Γραψε ολη την προταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictinaki16 Νεοφερμένο μέλος Η xrictinaki16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μούδρος (Λέσβος). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:42 Η xrictinaki16: #2.020 18-09-12 16:42 Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως, καὶ τῶν καιρῶν ὄντων τῇ πόλει τοιούτων ὁποίους τινὰς αὐτοὺς ὑμεῖς ὑπολαμβάνετε εἶναι, ἓν ὑπολείπεται μέρος τῆς πολιτείας, εἴ τι κἀγὼ τυγχάνω γιγνώσκων, αἱ τῶν παρανόμων γραφαί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna rseven Specon Hellomyfriend Annalad Philologist Gewrgia! vikigl68 Lia 2006 NAYSIKA2021 Dimitris9 Papas nikos SlimShady sophiex97 anastasis06 excusemin Αννα Τσιτα Antonisbairac1 deanrk Λιλπ Scholar Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγκλιτική Αντικατάσταση του εάσαι στο γ' ενικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 25 Απριλίου 2012 στις 20:37 Ο SparklingGrey: #2.003 25-04-12 20:37 Αρχική Δημοσίευση από LiveYourLife: Εγκλιτική Αντικατάσταση του εάσαι στο γ' ενικό? Click για ανάπτυξη... Ορ. εἴασε Υπ. ἐάσῃ Ευ. ἐάσαι / ἐάσειε(ν) Πρ. ἐᾶσον* *Για αυτόν τον τύπο δεν είμαι καθόλου σίγουρος... ἐασάτω είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2012 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.511 μηνύματα. 25 Απριλίου 2012 στις 20:50 Ο Libertus έγραψε: #2.004 25-04-12 20:50 Εασάτω πρέπει να κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 25 Απριλίου 2012 στις 20:53 Ο SparklingGrey: #2.005 25-04-12 20:53 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Εασάτω πρέπει να κάνει. Click για ανάπτυξη... Α καλά! Εγώ δεν ήμουν σίγουρος για το πού τονίζεται και τελικά είχα βάλει άλλο πρόσωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.511 μηνύματα. 25 Απριλίου 2012 στις 20:55 Ο Libertus έγραψε: #2.006 25-04-12 20:55 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Α καλά! Εγώ δεν ήμουν σίγουρος για το πού τονίζεται και τελικά είχα βάλει άλλο πρόσωπο. Click για ανάπτυξη... Δεν το παθαίνω μόνο εγώ τελικά. Είναι έασον νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 25 Απριλίου 2012 στις 20:58 Ο SparklingGrey: #2.007 25-04-12 20:58 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Δεν το παθαίνω μόνο εγώ τελικά. Είναι έασον νομίζω. Click για ανάπτυξη... Θα ρωτήσω αύριο. Ακουστικά πάντως, το ἔασον μου κάθεται καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nenoula Δραστήριο μέλος Η Ελένη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 21:50 Η Nenoula έγραψε: #2.008 06-05-12 21:50 μπορει καποιος να μου μεταφρασει τη παρακατω προταση?? οι δε παρανηχομενοι δελφινες τους εξωτερω των ιχθυων φοβουντες ωθουσι. αφηστε το το βρηκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Μαΐου 2012 transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:48 Ο transient: #2.009 07-05-12 23:48 παιδια οποιος μπορει ασ με βοηθησει γιατι βιαζομαι. θουκυδιδη ιστορια:βιβλιο 3 κεφαλαιο 76-78 σελιδα 335 ερωτησεις 1,2. σας ευχαριστω. Click για ανάπτυξη... ρε κορίτσι μου συγγνώμη δηλαδή, αλλά η κατάστασή σου με έχει προβληματίσει. Τί είμαστε, delivery boys να σου στέλνουμε μηνύματα με όλες σου τις ασκήσεις; Σε κάθε θέμα σε αυτό το φόρουμ μας ζητάς να σου κάνουμε τις ασκήσεις σου. Του χρόνου και του παραχρόνου τί θα κάνεις; Για το καλό σου το λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Μαΐου 2012 στις 00:03 Ο Guest 018946: #2.010 08-05-12 00:03 Αρχική Δημοσίευση από transient: ρε κορίτσι μου συγγνώμη δηλαδή, αλλά η κατάστασή σου με έχει προβληματίσει. Τί είμαστε, delivery boys να σου στέλνουμε μηνύματα με όλες σου τις ασκήσεις; Σε κάθε θέμα σε αυτό το φόρουμ μας ζητάς να σου κάνουμε τις ασκήσεις σου. Του χρόνου και του παραχρόνου τί θα κάνεις; Για το καλό σου το λέω. Click για ανάπτυξη... Κατσε ρε μεγαλε, δεν σου βαλε και το πιστολι στον κροταφο η κοπελα . Αμα θες καθεσαι και το γραφεις , μην λεμε και οτι θελουμε τωρα να πουμε . Γιαυτο το λογο υπαρχουν και αυτα τα τοπικ . Και αυτο το στυλ κυρηγματος που υιοθετεις που περα για περα δασκαλιστικο ειναι με αηδιαζει . Και οι προσωπικες επιθεσεις δεν αρμοζουν κατα την γνωμη μου σε τετοιου ειδους τοπικ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 8 Μαΐου 2012 στις 00:09 Η Δαλιδά έγραψε: #2.011 08-05-12 00:09 Δίκιο έχει ο Γιάννης, άλλο να χεις απορία άλλο να βαριέσαι και να μαπίνεις τσο ισκούλ να παίρνεις απαντήσεις. Να μας πει η κοπέλα απορία να της την λύσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 21:19 Ο transient: #2.012 16-05-12 21:19 Κατσε ρε μεγαλε, δεν σου βαλε και το πιστολι στον κροταφο η κοπελα . Αμα θες καθεσαι και το γραφεις , μην λεμε και οτι θελουμε τωρα να πουμε . Γιαυτο το λογο υπαρχουν και αυτα τα τοπικ . Και αυτο το στυλ κυρηγματος που υιοθετεις που περα για περα δασκαλιστικο ειναι με αηδιαζει . Και οι προσωπικες επιθεσεις δεν αρμοζουν κατα την γνωμη μου σε τετοιου ειδους τοπικ . Click για ανάπτυξη... Φαίνεται ότι δε μπορείς να ξεχωρίσεις 1) ούτε το τίτλο του θέματος (απορίες/βοήθεια στα αρχαία- και όχι απάντηση ασκήσεων στα αρχαία), 2) ούτε τη τελευταία πρόταση του κειμένου μου ("για το καλό σου στο λέω"), 3) ούτε ότι δε μου βάζει το πιστόλι στο κρόταφο, αλλά ουσιαστικά αυτό που κάνει ισοδυναμεί με το να βάζει το πιστόλι στο δικό της κρόταφο. Το ischool δεν είναι forum ενίσχυσης μαθητών που βαριούνται να προσπαθήσουν να κάνουν τις ασκήσεις τους. Και θα ταν καλύτερο τάσο πριν τρολλάρεις, να μάθεις πως τρολλάρει κανείς, από το να γυρνάς στα διάφορα τόπικ και να μας το παίζεις έξυπνος. Και δε βλέπω κάποιο δασκαλίστικο υφάκι. Βέβαια κάποιοι προτιμούν να χαϊδεύουν τα αυτιά άλλων λύνοντας τις ασκήσεις τους παρά να τους δείχνουν το σωστό. Άλλο βοήθεια στα αρχαία και άλλο "κάνε μου καθημερινά τις ασκήσεις των αρχαίων επειδή βαριέμαι και δεν έχω χρόνο". Συγγνώμη για το έντονο ύφος μου, δε θέλω να κάνω προσωπική επίθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 01:49 Ο Hephaestus: #2.013 01-07-12 01:49 ρε παιδια αυτη η γραμματικη του σχολειου σχετικα με τα αρχαια ειναι αθλια...εμενα προσωπικα δεν με βοηθαει καθολου....εχετε να μου προτεινετε καμια καη γραμματικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 02:21 Ο nikosxdxd: #2.014 01-07-12 02:21 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: ρε παιδια αυτη η γραμματικη του σχολειου σχετικα με τα αρχαια ειναι αθλια...εμενα προσωπικα δεν με βοηθαει καθολου....εχετε να μου προτεινετε καμια καη γραμματικη; Click για ανάπτυξη... https://www.basilatos.gr/html/gram arx ellinikis_n.html ειναι πολυ πρακτικη, μικρη και για καλο επιπεδο μαθητων! εγω με αυτη δουλεψα εξολοκληρου φετος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 09:49 Ο Aeneas έγραψε: #2.015 01-07-12 09:49 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ - Πολυξένη Μπίλλα - εκδ. ΣΑΒΒΑΛΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 10:20 Ο nikosxdxd: #2.016 01-07-12 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ - Πολυξένη Μπίλλα - εκδ. ΣΑΒΒΑΛΑΣ Click για ανάπτυξη... δε το ξερω, παντως το συντακτικο της μπιλλα ειναι καλο αλλα υπεραναλυτικο και συχνα σπαστικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictinaki16 Νεοφερμένο μέλος Η xrictinaki16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μούδρος (Λέσβος). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:19 Η xrictinaki16: #2.017 17-09-12 14:19 "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:14 Ο Aeneas έγραψε: #2.018 17-09-12 17:14 Αρχική Δημοσίευση από xrictinaki16: "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Click για ανάπτυξη... Ανάλυση δεν είναι δυνατόν να γίνει χωρίς να δίνεται ο χρόνος εξάρτησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:16 Ο nikosxdxd: #2.019 17-09-12 17:16 Αρχική Δημοσίευση από xrictinaki16: "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Click για ανάπτυξη... Γραψε ολη την προταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictinaki16 Νεοφερμένο μέλος Η xrictinaki16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μούδρος (Λέσβος). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:42 Η xrictinaki16: #2.020 18-09-12 16:42 Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως, καὶ τῶν καιρῶν ὄντων τῇ πόλει τοιούτων ὁποίους τινὰς αὐτοὺς ὑμεῖς ὑπολαμβάνετε εἶναι, ἓν ὑπολείπεται μέρος τῆς πολιτείας, εἴ τι κἀγὼ τυγχάνω γιγνώσκων, αἱ τῶν παρανόμων γραφαί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna rseven Specon Hellomyfriend Annalad Philologist Gewrgia! vikigl68 Lia 2006 NAYSIKA2021 Dimitris9 Papas nikos SlimShady sophiex97 anastasis06 excusemin Αννα Τσιτα Antonisbairac1 deanrk Λιλπ Scholar Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LiveYourLife: Εγκλιτική Αντικατάσταση του εάσαι στο γ' ενικό? Click για ανάπτυξη... Ορ. εἴασε Υπ. ἐάσῃ Ευ. ἐάσαι / ἐάσειε(ν) Πρ. ἐᾶσον* *Για αυτόν τον τύπο δεν είμαι καθόλου σίγουρος... ἐασάτω είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.511 μηνύματα. 25 Απριλίου 2012 στις 20:50 Ο Libertus έγραψε: #2.004 25-04-12 20:50 Εασάτω πρέπει να κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 25 Απριλίου 2012 στις 20:53 Ο SparklingGrey: #2.005 25-04-12 20:53 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Εασάτω πρέπει να κάνει. Click για ανάπτυξη... Α καλά! Εγώ δεν ήμουν σίγουρος για το πού τονίζεται και τελικά είχα βάλει άλλο πρόσωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.511 μηνύματα. 25 Απριλίου 2012 στις 20:55 Ο Libertus έγραψε: #2.006 25-04-12 20:55 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Α καλά! Εγώ δεν ήμουν σίγουρος για το πού τονίζεται και τελικά είχα βάλει άλλο πρόσωπο. Click για ανάπτυξη... Δεν το παθαίνω μόνο εγώ τελικά. Είναι έασον νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 25 Απριλίου 2012 στις 20:58 Ο SparklingGrey: #2.007 25-04-12 20:58 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Δεν το παθαίνω μόνο εγώ τελικά. Είναι έασον νομίζω. Click για ανάπτυξη... Θα ρωτήσω αύριο. Ακουστικά πάντως, το ἔασον μου κάθεται καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nenoula Δραστήριο μέλος Η Ελένη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 21:50 Η Nenoula έγραψε: #2.008 06-05-12 21:50 μπορει καποιος να μου μεταφρασει τη παρακατω προταση?? οι δε παρανηχομενοι δελφινες τους εξωτερω των ιχθυων φοβουντες ωθουσι. αφηστε το το βρηκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Μαΐου 2012 transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:48 Ο transient: #2.009 07-05-12 23:48 παιδια οποιος μπορει ασ με βοηθησει γιατι βιαζομαι. θουκυδιδη ιστορια:βιβλιο 3 κεφαλαιο 76-78 σελιδα 335 ερωτησεις 1,2. σας ευχαριστω. Click για ανάπτυξη... ρε κορίτσι μου συγγνώμη δηλαδή, αλλά η κατάστασή σου με έχει προβληματίσει. Τί είμαστε, delivery boys να σου στέλνουμε μηνύματα με όλες σου τις ασκήσεις; Σε κάθε θέμα σε αυτό το φόρουμ μας ζητάς να σου κάνουμε τις ασκήσεις σου. Του χρόνου και του παραχρόνου τί θα κάνεις; Για το καλό σου το λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Μαΐου 2012 στις 00:03 Ο Guest 018946: #2.010 08-05-12 00:03 Αρχική Δημοσίευση από transient: ρε κορίτσι μου συγγνώμη δηλαδή, αλλά η κατάστασή σου με έχει προβληματίσει. Τί είμαστε, delivery boys να σου στέλνουμε μηνύματα με όλες σου τις ασκήσεις; Σε κάθε θέμα σε αυτό το φόρουμ μας ζητάς να σου κάνουμε τις ασκήσεις σου. Του χρόνου και του παραχρόνου τί θα κάνεις; Για το καλό σου το λέω. Click για ανάπτυξη... Κατσε ρε μεγαλε, δεν σου βαλε και το πιστολι στον κροταφο η κοπελα . Αμα θες καθεσαι και το γραφεις , μην λεμε και οτι θελουμε τωρα να πουμε . Γιαυτο το λογο υπαρχουν και αυτα τα τοπικ . Και αυτο το στυλ κυρηγματος που υιοθετεις που περα για περα δασκαλιστικο ειναι με αηδιαζει . Και οι προσωπικες επιθεσεις δεν αρμοζουν κατα την γνωμη μου σε τετοιου ειδους τοπικ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 8 Μαΐου 2012 στις 00:09 Η Δαλιδά έγραψε: #2.011 08-05-12 00:09 Δίκιο έχει ο Γιάννης, άλλο να χεις απορία άλλο να βαριέσαι και να μαπίνεις τσο ισκούλ να παίρνεις απαντήσεις. Να μας πει η κοπέλα απορία να της την λύσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 21:19 Ο transient: #2.012 16-05-12 21:19 Κατσε ρε μεγαλε, δεν σου βαλε και το πιστολι στον κροταφο η κοπελα . Αμα θες καθεσαι και το γραφεις , μην λεμε και οτι θελουμε τωρα να πουμε . Γιαυτο το λογο υπαρχουν και αυτα τα τοπικ . Και αυτο το στυλ κυρηγματος που υιοθετεις που περα για περα δασκαλιστικο ειναι με αηδιαζει . Και οι προσωπικες επιθεσεις δεν αρμοζουν κατα την γνωμη μου σε τετοιου ειδους τοπικ . Click για ανάπτυξη... Φαίνεται ότι δε μπορείς να ξεχωρίσεις 1) ούτε το τίτλο του θέματος (απορίες/βοήθεια στα αρχαία- και όχι απάντηση ασκήσεων στα αρχαία), 2) ούτε τη τελευταία πρόταση του κειμένου μου ("για το καλό σου στο λέω"), 3) ούτε ότι δε μου βάζει το πιστόλι στο κρόταφο, αλλά ουσιαστικά αυτό που κάνει ισοδυναμεί με το να βάζει το πιστόλι στο δικό της κρόταφο. Το ischool δεν είναι forum ενίσχυσης μαθητών που βαριούνται να προσπαθήσουν να κάνουν τις ασκήσεις τους. Και θα ταν καλύτερο τάσο πριν τρολλάρεις, να μάθεις πως τρολλάρει κανείς, από το να γυρνάς στα διάφορα τόπικ και να μας το παίζεις έξυπνος. Και δε βλέπω κάποιο δασκαλίστικο υφάκι. Βέβαια κάποιοι προτιμούν να χαϊδεύουν τα αυτιά άλλων λύνοντας τις ασκήσεις τους παρά να τους δείχνουν το σωστό. Άλλο βοήθεια στα αρχαία και άλλο "κάνε μου καθημερινά τις ασκήσεις των αρχαίων επειδή βαριέμαι και δεν έχω χρόνο". Συγγνώμη για το έντονο ύφος μου, δε θέλω να κάνω προσωπική επίθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 01:49 Ο Hephaestus: #2.013 01-07-12 01:49 ρε παιδια αυτη η γραμματικη του σχολειου σχετικα με τα αρχαια ειναι αθλια...εμενα προσωπικα δεν με βοηθαει καθολου....εχετε να μου προτεινετε καμια καη γραμματικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 02:21 Ο nikosxdxd: #2.014 01-07-12 02:21 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: ρε παιδια αυτη η γραμματικη του σχολειου σχετικα με τα αρχαια ειναι αθλια...εμενα προσωπικα δεν με βοηθαει καθολου....εχετε να μου προτεινετε καμια καη γραμματικη; Click για ανάπτυξη... https://www.basilatos.gr/html/gram arx ellinikis_n.html ειναι πολυ πρακτικη, μικρη και για καλο επιπεδο μαθητων! εγω με αυτη δουλεψα εξολοκληρου φετος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 09:49 Ο Aeneas έγραψε: #2.015 01-07-12 09:49 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ - Πολυξένη Μπίλλα - εκδ. ΣΑΒΒΑΛΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 10:20 Ο nikosxdxd: #2.016 01-07-12 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ - Πολυξένη Μπίλλα - εκδ. ΣΑΒΒΑΛΑΣ Click για ανάπτυξη... δε το ξερω, παντως το συντακτικο της μπιλλα ειναι καλο αλλα υπεραναλυτικο και συχνα σπαστικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictinaki16 Νεοφερμένο μέλος Η xrictinaki16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μούδρος (Λέσβος). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:19 Η xrictinaki16: #2.017 17-09-12 14:19 "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:14 Ο Aeneas έγραψε: #2.018 17-09-12 17:14 Αρχική Δημοσίευση από xrictinaki16: "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Click για ανάπτυξη... Ανάλυση δεν είναι δυνατόν να γίνει χωρίς να δίνεται ο χρόνος εξάρτησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:16 Ο nikosxdxd: #2.019 17-09-12 17:16 Αρχική Δημοσίευση από xrictinaki16: "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Click για ανάπτυξη... Γραψε ολη την προταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictinaki16 Νεοφερμένο μέλος Η xrictinaki16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μούδρος (Λέσβος). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:42 Η xrictinaki16: #2.020 18-09-12 16:42 Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως, καὶ τῶν καιρῶν ὄντων τῇ πόλει τοιούτων ὁποίους τινὰς αὐτοὺς ὑμεῖς ὑπολαμβάνετε εἶναι, ἓν ὑπολείπεται μέρος τῆς πολιτείας, εἴ τι κἀγὼ τυγχάνω γιγνώσκων, αἱ τῶν παρανόμων γραφαί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna rseven Specon Hellomyfriend Annalad Philologist Gewrgia! vikigl68 Lia 2006 NAYSIKA2021 Dimitris9 Papas nikos SlimShady sophiex97 anastasis06 excusemin Αννα Τσιτα Antonisbairac1 deanrk Λιλπ Scholar Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εασάτω πρέπει να κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 25 Απριλίου 2012 στις 20:53 Ο SparklingGrey: #2.005 25-04-12 20:53 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Εασάτω πρέπει να κάνει. Click για ανάπτυξη... Α καλά! Εγώ δεν ήμουν σίγουρος για το πού τονίζεται και τελικά είχα βάλει άλλο πρόσωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.511 μηνύματα. 25 Απριλίου 2012 στις 20:55 Ο Libertus έγραψε: #2.006 25-04-12 20:55 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Α καλά! Εγώ δεν ήμουν σίγουρος για το πού τονίζεται και τελικά είχα βάλει άλλο πρόσωπο. Click για ανάπτυξη... Δεν το παθαίνω μόνο εγώ τελικά. Είναι έασον νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 25 Απριλίου 2012 στις 20:58 Ο SparklingGrey: #2.007 25-04-12 20:58 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Δεν το παθαίνω μόνο εγώ τελικά. Είναι έασον νομίζω. Click για ανάπτυξη... Θα ρωτήσω αύριο. Ακουστικά πάντως, το ἔασον μου κάθεται καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nenoula Δραστήριο μέλος Η Ελένη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 21:50 Η Nenoula έγραψε: #2.008 06-05-12 21:50 μπορει καποιος να μου μεταφρασει τη παρακατω προταση?? οι δε παρανηχομενοι δελφινες τους εξωτερω των ιχθυων φοβουντες ωθουσι. αφηστε το το βρηκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Μαΐου 2012 transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:48 Ο transient: #2.009 07-05-12 23:48 παιδια οποιος μπορει ασ με βοηθησει γιατι βιαζομαι. θουκυδιδη ιστορια:βιβλιο 3 κεφαλαιο 76-78 σελιδα 335 ερωτησεις 1,2. σας ευχαριστω. Click για ανάπτυξη... ρε κορίτσι μου συγγνώμη δηλαδή, αλλά η κατάστασή σου με έχει προβληματίσει. Τί είμαστε, delivery boys να σου στέλνουμε μηνύματα με όλες σου τις ασκήσεις; Σε κάθε θέμα σε αυτό το φόρουμ μας ζητάς να σου κάνουμε τις ασκήσεις σου. Του χρόνου και του παραχρόνου τί θα κάνεις; Για το καλό σου το λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Μαΐου 2012 στις 00:03 Ο Guest 018946: #2.010 08-05-12 00:03 Αρχική Δημοσίευση από transient: ρε κορίτσι μου συγγνώμη δηλαδή, αλλά η κατάστασή σου με έχει προβληματίσει. Τί είμαστε, delivery boys να σου στέλνουμε μηνύματα με όλες σου τις ασκήσεις; Σε κάθε θέμα σε αυτό το φόρουμ μας ζητάς να σου κάνουμε τις ασκήσεις σου. Του χρόνου και του παραχρόνου τί θα κάνεις; Για το καλό σου το λέω. Click για ανάπτυξη... Κατσε ρε μεγαλε, δεν σου βαλε και το πιστολι στον κροταφο η κοπελα . Αμα θες καθεσαι και το γραφεις , μην λεμε και οτι θελουμε τωρα να πουμε . Γιαυτο το λογο υπαρχουν και αυτα τα τοπικ . Και αυτο το στυλ κυρηγματος που υιοθετεις που περα για περα δασκαλιστικο ειναι με αηδιαζει . Και οι προσωπικες επιθεσεις δεν αρμοζουν κατα την γνωμη μου σε τετοιου ειδους τοπικ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 8 Μαΐου 2012 στις 00:09 Η Δαλιδά έγραψε: #2.011 08-05-12 00:09 Δίκιο έχει ο Γιάννης, άλλο να χεις απορία άλλο να βαριέσαι και να μαπίνεις τσο ισκούλ να παίρνεις απαντήσεις. Να μας πει η κοπέλα απορία να της την λύσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 21:19 Ο transient: #2.012 16-05-12 21:19 Κατσε ρε μεγαλε, δεν σου βαλε και το πιστολι στον κροταφο η κοπελα . Αμα θες καθεσαι και το γραφεις , μην λεμε και οτι θελουμε τωρα να πουμε . Γιαυτο το λογο υπαρχουν και αυτα τα τοπικ . Και αυτο το στυλ κυρηγματος που υιοθετεις που περα για περα δασκαλιστικο ειναι με αηδιαζει . Και οι προσωπικες επιθεσεις δεν αρμοζουν κατα την γνωμη μου σε τετοιου ειδους τοπικ . Click για ανάπτυξη... Φαίνεται ότι δε μπορείς να ξεχωρίσεις 1) ούτε το τίτλο του θέματος (απορίες/βοήθεια στα αρχαία- και όχι απάντηση ασκήσεων στα αρχαία), 2) ούτε τη τελευταία πρόταση του κειμένου μου ("για το καλό σου στο λέω"), 3) ούτε ότι δε μου βάζει το πιστόλι στο κρόταφο, αλλά ουσιαστικά αυτό που κάνει ισοδυναμεί με το να βάζει το πιστόλι στο δικό της κρόταφο. Το ischool δεν είναι forum ενίσχυσης μαθητών που βαριούνται να προσπαθήσουν να κάνουν τις ασκήσεις τους. Και θα ταν καλύτερο τάσο πριν τρολλάρεις, να μάθεις πως τρολλάρει κανείς, από το να γυρνάς στα διάφορα τόπικ και να μας το παίζεις έξυπνος. Και δε βλέπω κάποιο δασκαλίστικο υφάκι. Βέβαια κάποιοι προτιμούν να χαϊδεύουν τα αυτιά άλλων λύνοντας τις ασκήσεις τους παρά να τους δείχνουν το σωστό. Άλλο βοήθεια στα αρχαία και άλλο "κάνε μου καθημερινά τις ασκήσεις των αρχαίων επειδή βαριέμαι και δεν έχω χρόνο". Συγγνώμη για το έντονο ύφος μου, δε θέλω να κάνω προσωπική επίθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 01:49 Ο Hephaestus: #2.013 01-07-12 01:49 ρε παιδια αυτη η γραμματικη του σχολειου σχετικα με τα αρχαια ειναι αθλια...εμενα προσωπικα δεν με βοηθαει καθολου....εχετε να μου προτεινετε καμια καη γραμματικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 02:21 Ο nikosxdxd: #2.014 01-07-12 02:21 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: ρε παιδια αυτη η γραμματικη του σχολειου σχετικα με τα αρχαια ειναι αθλια...εμενα προσωπικα δεν με βοηθαει καθολου....εχετε να μου προτεινετε καμια καη γραμματικη; Click για ανάπτυξη... https://www.basilatos.gr/html/gram arx ellinikis_n.html ειναι πολυ πρακτικη, μικρη και για καλο επιπεδο μαθητων! εγω με αυτη δουλεψα εξολοκληρου φετος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 09:49 Ο Aeneas έγραψε: #2.015 01-07-12 09:49 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ - Πολυξένη Μπίλλα - εκδ. ΣΑΒΒΑΛΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 10:20 Ο nikosxdxd: #2.016 01-07-12 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ - Πολυξένη Μπίλλα - εκδ. ΣΑΒΒΑΛΑΣ Click για ανάπτυξη... δε το ξερω, παντως το συντακτικο της μπιλλα ειναι καλο αλλα υπεραναλυτικο και συχνα σπαστικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictinaki16 Νεοφερμένο μέλος Η xrictinaki16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μούδρος (Λέσβος). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:19 Η xrictinaki16: #2.017 17-09-12 14:19 "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:14 Ο Aeneas έγραψε: #2.018 17-09-12 17:14 Αρχική Δημοσίευση από xrictinaki16: "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Click για ανάπτυξη... Ανάλυση δεν είναι δυνατόν να γίνει χωρίς να δίνεται ο χρόνος εξάρτησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:16 Ο nikosxdxd: #2.019 17-09-12 17:16 Αρχική Δημοσίευση από xrictinaki16: "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Click για ανάπτυξη... Γραψε ολη την προταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictinaki16 Νεοφερμένο μέλος Η xrictinaki16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μούδρος (Λέσβος). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:42 Η xrictinaki16: #2.020 18-09-12 16:42 Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως, καὶ τῶν καιρῶν ὄντων τῇ πόλει τοιούτων ὁποίους τινὰς αὐτοὺς ὑμεῖς ὑπολαμβάνετε εἶναι, ἓν ὑπολείπεται μέρος τῆς πολιτείας, εἴ τι κἀγὼ τυγχάνω γιγνώσκων, αἱ τῶν παρανόμων γραφαί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna rseven Specon Hellomyfriend Annalad Philologist Gewrgia! vikigl68 Lia 2006 NAYSIKA2021 Dimitris9 Papas nikos SlimShady sophiex97 anastasis06 excusemin Αννα Τσιτα Antonisbairac1 deanrk Λιλπ Scholar Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Εασάτω πρέπει να κάνει. Click για ανάπτυξη... Α καλά! Εγώ δεν ήμουν σίγουρος για το πού τονίζεται και τελικά είχα βάλει άλλο πρόσωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.511 μηνύματα. 25 Απριλίου 2012 στις 20:55 Ο Libertus έγραψε: #2.006 25-04-12 20:55 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Α καλά! Εγώ δεν ήμουν σίγουρος για το πού τονίζεται και τελικά είχα βάλει άλλο πρόσωπο. Click για ανάπτυξη... Δεν το παθαίνω μόνο εγώ τελικά. Είναι έασον νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 25 Απριλίου 2012 στις 20:58 Ο SparklingGrey: #2.007 25-04-12 20:58 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Δεν το παθαίνω μόνο εγώ τελικά. Είναι έασον νομίζω. Click για ανάπτυξη... Θα ρωτήσω αύριο. Ακουστικά πάντως, το ἔασον μου κάθεται καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nenoula Δραστήριο μέλος Η Ελένη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 21:50 Η Nenoula έγραψε: #2.008 06-05-12 21:50 μπορει καποιος να μου μεταφρασει τη παρακατω προταση?? οι δε παρανηχομενοι δελφινες τους εξωτερω των ιχθυων φοβουντες ωθουσι. αφηστε το το βρηκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Μαΐου 2012 transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:48 Ο transient: #2.009 07-05-12 23:48 παιδια οποιος μπορει ασ με βοηθησει γιατι βιαζομαι. θουκυδιδη ιστορια:βιβλιο 3 κεφαλαιο 76-78 σελιδα 335 ερωτησεις 1,2. σας ευχαριστω. Click για ανάπτυξη... ρε κορίτσι μου συγγνώμη δηλαδή, αλλά η κατάστασή σου με έχει προβληματίσει. Τί είμαστε, delivery boys να σου στέλνουμε μηνύματα με όλες σου τις ασκήσεις; Σε κάθε θέμα σε αυτό το φόρουμ μας ζητάς να σου κάνουμε τις ασκήσεις σου. Του χρόνου και του παραχρόνου τί θα κάνεις; Για το καλό σου το λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Μαΐου 2012 στις 00:03 Ο Guest 018946: #2.010 08-05-12 00:03 Αρχική Δημοσίευση από transient: ρε κορίτσι μου συγγνώμη δηλαδή, αλλά η κατάστασή σου με έχει προβληματίσει. Τί είμαστε, delivery boys να σου στέλνουμε μηνύματα με όλες σου τις ασκήσεις; Σε κάθε θέμα σε αυτό το φόρουμ μας ζητάς να σου κάνουμε τις ασκήσεις σου. Του χρόνου και του παραχρόνου τί θα κάνεις; Για το καλό σου το λέω. Click για ανάπτυξη... Κατσε ρε μεγαλε, δεν σου βαλε και το πιστολι στον κροταφο η κοπελα . Αμα θες καθεσαι και το γραφεις , μην λεμε και οτι θελουμε τωρα να πουμε . Γιαυτο το λογο υπαρχουν και αυτα τα τοπικ . Και αυτο το στυλ κυρηγματος που υιοθετεις που περα για περα δασκαλιστικο ειναι με αηδιαζει . Και οι προσωπικες επιθεσεις δεν αρμοζουν κατα την γνωμη μου σε τετοιου ειδους τοπικ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 8 Μαΐου 2012 στις 00:09 Η Δαλιδά έγραψε: #2.011 08-05-12 00:09 Δίκιο έχει ο Γιάννης, άλλο να χεις απορία άλλο να βαριέσαι και να μαπίνεις τσο ισκούλ να παίρνεις απαντήσεις. Να μας πει η κοπέλα απορία να της την λύσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 21:19 Ο transient: #2.012 16-05-12 21:19 Κατσε ρε μεγαλε, δεν σου βαλε και το πιστολι στον κροταφο η κοπελα . Αμα θες καθεσαι και το γραφεις , μην λεμε και οτι θελουμε τωρα να πουμε . Γιαυτο το λογο υπαρχουν και αυτα τα τοπικ . Και αυτο το στυλ κυρηγματος που υιοθετεις που περα για περα δασκαλιστικο ειναι με αηδιαζει . Και οι προσωπικες επιθεσεις δεν αρμοζουν κατα την γνωμη μου σε τετοιου ειδους τοπικ . Click για ανάπτυξη... Φαίνεται ότι δε μπορείς να ξεχωρίσεις 1) ούτε το τίτλο του θέματος (απορίες/βοήθεια στα αρχαία- και όχι απάντηση ασκήσεων στα αρχαία), 2) ούτε τη τελευταία πρόταση του κειμένου μου ("για το καλό σου στο λέω"), 3) ούτε ότι δε μου βάζει το πιστόλι στο κρόταφο, αλλά ουσιαστικά αυτό που κάνει ισοδυναμεί με το να βάζει το πιστόλι στο δικό της κρόταφο. Το ischool δεν είναι forum ενίσχυσης μαθητών που βαριούνται να προσπαθήσουν να κάνουν τις ασκήσεις τους. Και θα ταν καλύτερο τάσο πριν τρολλάρεις, να μάθεις πως τρολλάρει κανείς, από το να γυρνάς στα διάφορα τόπικ και να μας το παίζεις έξυπνος. Και δε βλέπω κάποιο δασκαλίστικο υφάκι. Βέβαια κάποιοι προτιμούν να χαϊδεύουν τα αυτιά άλλων λύνοντας τις ασκήσεις τους παρά να τους δείχνουν το σωστό. Άλλο βοήθεια στα αρχαία και άλλο "κάνε μου καθημερινά τις ασκήσεις των αρχαίων επειδή βαριέμαι και δεν έχω χρόνο". Συγγνώμη για το έντονο ύφος μου, δε θέλω να κάνω προσωπική επίθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 01:49 Ο Hephaestus: #2.013 01-07-12 01:49 ρε παιδια αυτη η γραμματικη του σχολειου σχετικα με τα αρχαια ειναι αθλια...εμενα προσωπικα δεν με βοηθαει καθολου....εχετε να μου προτεινετε καμια καη γραμματικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 02:21 Ο nikosxdxd: #2.014 01-07-12 02:21 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: ρε παιδια αυτη η γραμματικη του σχολειου σχετικα με τα αρχαια ειναι αθλια...εμενα προσωπικα δεν με βοηθαει καθολου....εχετε να μου προτεινετε καμια καη γραμματικη; Click για ανάπτυξη... https://www.basilatos.gr/html/gram arx ellinikis_n.html ειναι πολυ πρακτικη, μικρη και για καλο επιπεδο μαθητων! εγω με αυτη δουλεψα εξολοκληρου φετος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 09:49 Ο Aeneas έγραψε: #2.015 01-07-12 09:49 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ - Πολυξένη Μπίλλα - εκδ. ΣΑΒΒΑΛΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 10:20 Ο nikosxdxd: #2.016 01-07-12 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ - Πολυξένη Μπίλλα - εκδ. ΣΑΒΒΑΛΑΣ Click για ανάπτυξη... δε το ξερω, παντως το συντακτικο της μπιλλα ειναι καλο αλλα υπεραναλυτικο και συχνα σπαστικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictinaki16 Νεοφερμένο μέλος Η xrictinaki16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μούδρος (Λέσβος). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:19 Η xrictinaki16: #2.017 17-09-12 14:19 "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:14 Ο Aeneas έγραψε: #2.018 17-09-12 17:14 Αρχική Δημοσίευση από xrictinaki16: "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Click για ανάπτυξη... Ανάλυση δεν είναι δυνατόν να γίνει χωρίς να δίνεται ο χρόνος εξάρτησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:16 Ο nikosxdxd: #2.019 17-09-12 17:16 Αρχική Δημοσίευση από xrictinaki16: "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Click για ανάπτυξη... Γραψε ολη την προταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictinaki16 Νεοφερμένο μέλος Η xrictinaki16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μούδρος (Λέσβος). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:42 Η xrictinaki16: #2.020 18-09-12 16:42 Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως, καὶ τῶν καιρῶν ὄντων τῇ πόλει τοιούτων ὁποίους τινὰς αὐτοὺς ὑμεῖς ὑπολαμβάνετε εἶναι, ἓν ὑπολείπεται μέρος τῆς πολιτείας, εἴ τι κἀγὼ τυγχάνω γιγνώσκων, αἱ τῶν παρανόμων γραφαί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna rseven Specon Hellomyfriend Annalad Philologist Gewrgia! vikigl68 Lia 2006 NAYSIKA2021 Dimitris9 Papas nikos SlimShady sophiex97 anastasis06 excusemin Αννα Τσιτα Antonisbairac1 deanrk Λιλπ Scholar Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Α καλά! Εγώ δεν ήμουν σίγουρος για το πού τονίζεται και τελικά είχα βάλει άλλο πρόσωπο. Click για ανάπτυξη... Δεν το παθαίνω μόνο εγώ τελικά. Είναι έασον νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 25 Απριλίου 2012 στις 20:58 Ο SparklingGrey: #2.007 25-04-12 20:58 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Δεν το παθαίνω μόνο εγώ τελικά. Είναι έασον νομίζω. Click για ανάπτυξη... Θα ρωτήσω αύριο. Ακουστικά πάντως, το ἔασον μου κάθεται καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nenoula Δραστήριο μέλος Η Ελένη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 21:50 Η Nenoula έγραψε: #2.008 06-05-12 21:50 μπορει καποιος να μου μεταφρασει τη παρακατω προταση?? οι δε παρανηχομενοι δελφινες τους εξωτερω των ιχθυων φοβουντες ωθουσι. αφηστε το το βρηκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Μαΐου 2012 transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:48 Ο transient: #2.009 07-05-12 23:48 παιδια οποιος μπορει ασ με βοηθησει γιατι βιαζομαι. θουκυδιδη ιστορια:βιβλιο 3 κεφαλαιο 76-78 σελιδα 335 ερωτησεις 1,2. σας ευχαριστω. Click για ανάπτυξη... ρε κορίτσι μου συγγνώμη δηλαδή, αλλά η κατάστασή σου με έχει προβληματίσει. Τί είμαστε, delivery boys να σου στέλνουμε μηνύματα με όλες σου τις ασκήσεις; Σε κάθε θέμα σε αυτό το φόρουμ μας ζητάς να σου κάνουμε τις ασκήσεις σου. Του χρόνου και του παραχρόνου τί θα κάνεις; Για το καλό σου το λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Μαΐου 2012 στις 00:03 Ο Guest 018946: #2.010 08-05-12 00:03 Αρχική Δημοσίευση από transient: ρε κορίτσι μου συγγνώμη δηλαδή, αλλά η κατάστασή σου με έχει προβληματίσει. Τί είμαστε, delivery boys να σου στέλνουμε μηνύματα με όλες σου τις ασκήσεις; Σε κάθε θέμα σε αυτό το φόρουμ μας ζητάς να σου κάνουμε τις ασκήσεις σου. Του χρόνου και του παραχρόνου τί θα κάνεις; Για το καλό σου το λέω. Click για ανάπτυξη... Κατσε ρε μεγαλε, δεν σου βαλε και το πιστολι στον κροταφο η κοπελα . Αμα θες καθεσαι και το γραφεις , μην λεμε και οτι θελουμε τωρα να πουμε . Γιαυτο το λογο υπαρχουν και αυτα τα τοπικ . Και αυτο το στυλ κυρηγματος που υιοθετεις που περα για περα δασκαλιστικο ειναι με αηδιαζει . Και οι προσωπικες επιθεσεις δεν αρμοζουν κατα την γνωμη μου σε τετοιου ειδους τοπικ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 8 Μαΐου 2012 στις 00:09 Η Δαλιδά έγραψε: #2.011 08-05-12 00:09 Δίκιο έχει ο Γιάννης, άλλο να χεις απορία άλλο να βαριέσαι και να μαπίνεις τσο ισκούλ να παίρνεις απαντήσεις. Να μας πει η κοπέλα απορία να της την λύσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 21:19 Ο transient: #2.012 16-05-12 21:19 Κατσε ρε μεγαλε, δεν σου βαλε και το πιστολι στον κροταφο η κοπελα . Αμα θες καθεσαι και το γραφεις , μην λεμε και οτι θελουμε τωρα να πουμε . Γιαυτο το λογο υπαρχουν και αυτα τα τοπικ . Και αυτο το στυλ κυρηγματος που υιοθετεις που περα για περα δασκαλιστικο ειναι με αηδιαζει . Και οι προσωπικες επιθεσεις δεν αρμοζουν κατα την γνωμη μου σε τετοιου ειδους τοπικ . Click για ανάπτυξη... Φαίνεται ότι δε μπορείς να ξεχωρίσεις 1) ούτε το τίτλο του θέματος (απορίες/βοήθεια στα αρχαία- και όχι απάντηση ασκήσεων στα αρχαία), 2) ούτε τη τελευταία πρόταση του κειμένου μου ("για το καλό σου στο λέω"), 3) ούτε ότι δε μου βάζει το πιστόλι στο κρόταφο, αλλά ουσιαστικά αυτό που κάνει ισοδυναμεί με το να βάζει το πιστόλι στο δικό της κρόταφο. Το ischool δεν είναι forum ενίσχυσης μαθητών που βαριούνται να προσπαθήσουν να κάνουν τις ασκήσεις τους. Και θα ταν καλύτερο τάσο πριν τρολλάρεις, να μάθεις πως τρολλάρει κανείς, από το να γυρνάς στα διάφορα τόπικ και να μας το παίζεις έξυπνος. Και δε βλέπω κάποιο δασκαλίστικο υφάκι. Βέβαια κάποιοι προτιμούν να χαϊδεύουν τα αυτιά άλλων λύνοντας τις ασκήσεις τους παρά να τους δείχνουν το σωστό. Άλλο βοήθεια στα αρχαία και άλλο "κάνε μου καθημερινά τις ασκήσεις των αρχαίων επειδή βαριέμαι και δεν έχω χρόνο". Συγγνώμη για το έντονο ύφος μου, δε θέλω να κάνω προσωπική επίθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 01:49 Ο Hephaestus: #2.013 01-07-12 01:49 ρε παιδια αυτη η γραμματικη του σχολειου σχετικα με τα αρχαια ειναι αθλια...εμενα προσωπικα δεν με βοηθαει καθολου....εχετε να μου προτεινετε καμια καη γραμματικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 02:21 Ο nikosxdxd: #2.014 01-07-12 02:21 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: ρε παιδια αυτη η γραμματικη του σχολειου σχετικα με τα αρχαια ειναι αθλια...εμενα προσωπικα δεν με βοηθαει καθολου....εχετε να μου προτεινετε καμια καη γραμματικη; Click για ανάπτυξη... https://www.basilatos.gr/html/gram arx ellinikis_n.html ειναι πολυ πρακτικη, μικρη και για καλο επιπεδο μαθητων! εγω με αυτη δουλεψα εξολοκληρου φετος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 09:49 Ο Aeneas έγραψε: #2.015 01-07-12 09:49 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ - Πολυξένη Μπίλλα - εκδ. ΣΑΒΒΑΛΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 10:20 Ο nikosxdxd: #2.016 01-07-12 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ - Πολυξένη Μπίλλα - εκδ. ΣΑΒΒΑΛΑΣ Click για ανάπτυξη... δε το ξερω, παντως το συντακτικο της μπιλλα ειναι καλο αλλα υπεραναλυτικο και συχνα σπαστικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictinaki16 Νεοφερμένο μέλος Η xrictinaki16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μούδρος (Λέσβος). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:19 Η xrictinaki16: #2.017 17-09-12 14:19 "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:14 Ο Aeneas έγραψε: #2.018 17-09-12 17:14 Αρχική Δημοσίευση από xrictinaki16: "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Click για ανάπτυξη... Ανάλυση δεν είναι δυνατόν να γίνει χωρίς να δίνεται ο χρόνος εξάρτησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:16 Ο nikosxdxd: #2.019 17-09-12 17:16 Αρχική Δημοσίευση από xrictinaki16: "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Click για ανάπτυξη... Γραψε ολη την προταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictinaki16 Νεοφερμένο μέλος Η xrictinaki16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μούδρος (Λέσβος). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:42 Η xrictinaki16: #2.020 18-09-12 16:42 Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως, καὶ τῶν καιρῶν ὄντων τῇ πόλει τοιούτων ὁποίους τινὰς αὐτοὺς ὑμεῖς ὑπολαμβάνετε εἶναι, ἓν ὑπολείπεται μέρος τῆς πολιτείας, εἴ τι κἀγὼ τυγχάνω γιγνώσκων, αἱ τῶν παρανόμων γραφαί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna rseven Specon Hellomyfriend Annalad Philologist Gewrgia! vikigl68 Lia 2006 NAYSIKA2021 Dimitris9 Papas nikos SlimShady sophiex97 anastasis06 excusemin Αννα Τσιτα Antonisbairac1 deanrk Λιλπ Scholar Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Δεν το παθαίνω μόνο εγώ τελικά. Είναι έασον νομίζω. Click για ανάπτυξη... Θα ρωτήσω αύριο. Ακουστικά πάντως, το ἔασον μου κάθεται καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nenoula Δραστήριο μέλος Η Ελένη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 21:50 Η Nenoula έγραψε: #2.008 06-05-12 21:50 μπορει καποιος να μου μεταφρασει τη παρακατω προταση?? οι δε παρανηχομενοι δελφινες τους εξωτερω των ιχθυων φοβουντες ωθουσι. αφηστε το το βρηκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Μαΐου 2012 transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:48 Ο transient: #2.009 07-05-12 23:48 παιδια οποιος μπορει ασ με βοηθησει γιατι βιαζομαι. θουκυδιδη ιστορια:βιβλιο 3 κεφαλαιο 76-78 σελιδα 335 ερωτησεις 1,2. σας ευχαριστω. Click για ανάπτυξη... ρε κορίτσι μου συγγνώμη δηλαδή, αλλά η κατάστασή σου με έχει προβληματίσει. Τί είμαστε, delivery boys να σου στέλνουμε μηνύματα με όλες σου τις ασκήσεις; Σε κάθε θέμα σε αυτό το φόρουμ μας ζητάς να σου κάνουμε τις ασκήσεις σου. Του χρόνου και του παραχρόνου τί θα κάνεις; Για το καλό σου το λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Μαΐου 2012 στις 00:03 Ο Guest 018946: #2.010 08-05-12 00:03 Αρχική Δημοσίευση από transient: ρε κορίτσι μου συγγνώμη δηλαδή, αλλά η κατάστασή σου με έχει προβληματίσει. Τί είμαστε, delivery boys να σου στέλνουμε μηνύματα με όλες σου τις ασκήσεις; Σε κάθε θέμα σε αυτό το φόρουμ μας ζητάς να σου κάνουμε τις ασκήσεις σου. Του χρόνου και του παραχρόνου τί θα κάνεις; Για το καλό σου το λέω. Click για ανάπτυξη... Κατσε ρε μεγαλε, δεν σου βαλε και το πιστολι στον κροταφο η κοπελα . Αμα θες καθεσαι και το γραφεις , μην λεμε και οτι θελουμε τωρα να πουμε . Γιαυτο το λογο υπαρχουν και αυτα τα τοπικ . Και αυτο το στυλ κυρηγματος που υιοθετεις που περα για περα δασκαλιστικο ειναι με αηδιαζει . Και οι προσωπικες επιθεσεις δεν αρμοζουν κατα την γνωμη μου σε τετοιου ειδους τοπικ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 8 Μαΐου 2012 στις 00:09 Η Δαλιδά έγραψε: #2.011 08-05-12 00:09 Δίκιο έχει ο Γιάννης, άλλο να χεις απορία άλλο να βαριέσαι και να μαπίνεις τσο ισκούλ να παίρνεις απαντήσεις. Να μας πει η κοπέλα απορία να της την λύσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 21:19 Ο transient: #2.012 16-05-12 21:19 Κατσε ρε μεγαλε, δεν σου βαλε και το πιστολι στον κροταφο η κοπελα . Αμα θες καθεσαι και το γραφεις , μην λεμε και οτι θελουμε τωρα να πουμε . Γιαυτο το λογο υπαρχουν και αυτα τα τοπικ . Και αυτο το στυλ κυρηγματος που υιοθετεις που περα για περα δασκαλιστικο ειναι με αηδιαζει . Και οι προσωπικες επιθεσεις δεν αρμοζουν κατα την γνωμη μου σε τετοιου ειδους τοπικ . Click για ανάπτυξη... Φαίνεται ότι δε μπορείς να ξεχωρίσεις 1) ούτε το τίτλο του θέματος (απορίες/βοήθεια στα αρχαία- και όχι απάντηση ασκήσεων στα αρχαία), 2) ούτε τη τελευταία πρόταση του κειμένου μου ("για το καλό σου στο λέω"), 3) ούτε ότι δε μου βάζει το πιστόλι στο κρόταφο, αλλά ουσιαστικά αυτό που κάνει ισοδυναμεί με το να βάζει το πιστόλι στο δικό της κρόταφο. Το ischool δεν είναι forum ενίσχυσης μαθητών που βαριούνται να προσπαθήσουν να κάνουν τις ασκήσεις τους. Και θα ταν καλύτερο τάσο πριν τρολλάρεις, να μάθεις πως τρολλάρει κανείς, από το να γυρνάς στα διάφορα τόπικ και να μας το παίζεις έξυπνος. Και δε βλέπω κάποιο δασκαλίστικο υφάκι. Βέβαια κάποιοι προτιμούν να χαϊδεύουν τα αυτιά άλλων λύνοντας τις ασκήσεις τους παρά να τους δείχνουν το σωστό. Άλλο βοήθεια στα αρχαία και άλλο "κάνε μου καθημερινά τις ασκήσεις των αρχαίων επειδή βαριέμαι και δεν έχω χρόνο". Συγγνώμη για το έντονο ύφος μου, δε θέλω να κάνω προσωπική επίθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 01:49 Ο Hephaestus: #2.013 01-07-12 01:49 ρε παιδια αυτη η γραμματικη του σχολειου σχετικα με τα αρχαια ειναι αθλια...εμενα προσωπικα δεν με βοηθαει καθολου....εχετε να μου προτεινετε καμια καη γραμματικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 02:21 Ο nikosxdxd: #2.014 01-07-12 02:21 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: ρε παιδια αυτη η γραμματικη του σχολειου σχετικα με τα αρχαια ειναι αθλια...εμενα προσωπικα δεν με βοηθαει καθολου....εχετε να μου προτεινετε καμια καη γραμματικη; Click για ανάπτυξη... https://www.basilatos.gr/html/gram arx ellinikis_n.html ειναι πολυ πρακτικη, μικρη και για καλο επιπεδο μαθητων! εγω με αυτη δουλεψα εξολοκληρου φετος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 09:49 Ο Aeneas έγραψε: #2.015 01-07-12 09:49 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ - Πολυξένη Μπίλλα - εκδ. ΣΑΒΒΑΛΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 10:20 Ο nikosxdxd: #2.016 01-07-12 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ - Πολυξένη Μπίλλα - εκδ. ΣΑΒΒΑΛΑΣ Click για ανάπτυξη... δε το ξερω, παντως το συντακτικο της μπιλλα ειναι καλο αλλα υπεραναλυτικο και συχνα σπαστικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictinaki16 Νεοφερμένο μέλος Η xrictinaki16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μούδρος (Λέσβος). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:19 Η xrictinaki16: #2.017 17-09-12 14:19 "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:14 Ο Aeneas έγραψε: #2.018 17-09-12 17:14 Αρχική Δημοσίευση από xrictinaki16: "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Click για ανάπτυξη... Ανάλυση δεν είναι δυνατόν να γίνει χωρίς να δίνεται ο χρόνος εξάρτησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:16 Ο nikosxdxd: #2.019 17-09-12 17:16 Αρχική Δημοσίευση από xrictinaki16: "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Click για ανάπτυξη... Γραψε ολη την προταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictinaki16 Νεοφερμένο μέλος Η xrictinaki16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μούδρος (Λέσβος). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:42 Η xrictinaki16: #2.020 18-09-12 16:42 Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως, καὶ τῶν καιρῶν ὄντων τῇ πόλει τοιούτων ὁποίους τινὰς αὐτοὺς ὑμεῖς ὑπολαμβάνετε εἶναι, ἓν ὑπολείπεται μέρος τῆς πολιτείας, εἴ τι κἀγὼ τυγχάνω γιγνώσκων, αἱ τῶν παρανόμων γραφαί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna rseven Specon Hellomyfriend Annalad Philologist Gewrgia! vikigl68 Lia 2006 NAYSIKA2021 Dimitris9 Papas nikos SlimShady sophiex97 anastasis06 excusemin Αννα Τσιτα Antonisbairac1 deanrk Λιλπ Scholar Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπορει καποιος να μου μεταφρασει τη παρακατω προταση?? οι δε παρανηχομενοι δελφινες τους εξωτερω των ιχθυων φοβουντες ωθουσι. αφηστε το το βρηκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 23:48 Ο transient: #2.009 07-05-12 23:48 παιδια οποιος μπορει ασ με βοηθησει γιατι βιαζομαι. θουκυδιδη ιστορια:βιβλιο 3 κεφαλαιο 76-78 σελιδα 335 ερωτησεις 1,2. σας ευχαριστω. Click για ανάπτυξη... ρε κορίτσι μου συγγνώμη δηλαδή, αλλά η κατάστασή σου με έχει προβληματίσει. Τί είμαστε, delivery boys να σου στέλνουμε μηνύματα με όλες σου τις ασκήσεις; Σε κάθε θέμα σε αυτό το φόρουμ μας ζητάς να σου κάνουμε τις ασκήσεις σου. Του χρόνου και του παραχρόνου τί θα κάνεις; Για το καλό σου το λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Μαΐου 2012 στις 00:03 Ο Guest 018946: #2.010 08-05-12 00:03 Αρχική Δημοσίευση από transient: ρε κορίτσι μου συγγνώμη δηλαδή, αλλά η κατάστασή σου με έχει προβληματίσει. Τί είμαστε, delivery boys να σου στέλνουμε μηνύματα με όλες σου τις ασκήσεις; Σε κάθε θέμα σε αυτό το φόρουμ μας ζητάς να σου κάνουμε τις ασκήσεις σου. Του χρόνου και του παραχρόνου τί θα κάνεις; Για το καλό σου το λέω. Click για ανάπτυξη... Κατσε ρε μεγαλε, δεν σου βαλε και το πιστολι στον κροταφο η κοπελα . Αμα θες καθεσαι και το γραφεις , μην λεμε και οτι θελουμε τωρα να πουμε . Γιαυτο το λογο υπαρχουν και αυτα τα τοπικ . Και αυτο το στυλ κυρηγματος που υιοθετεις που περα για περα δασκαλιστικο ειναι με αηδιαζει . Και οι προσωπικες επιθεσεις δεν αρμοζουν κατα την γνωμη μου σε τετοιου ειδους τοπικ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 8 Μαΐου 2012 στις 00:09 Η Δαλιδά έγραψε: #2.011 08-05-12 00:09 Δίκιο έχει ο Γιάννης, άλλο να χεις απορία άλλο να βαριέσαι και να μαπίνεις τσο ισκούλ να παίρνεις απαντήσεις. Να μας πει η κοπέλα απορία να της την λύσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 21:19 Ο transient: #2.012 16-05-12 21:19 Κατσε ρε μεγαλε, δεν σου βαλε και το πιστολι στον κροταφο η κοπελα . Αμα θες καθεσαι και το γραφεις , μην λεμε και οτι θελουμε τωρα να πουμε . Γιαυτο το λογο υπαρχουν και αυτα τα τοπικ . Και αυτο το στυλ κυρηγματος που υιοθετεις που περα για περα δασκαλιστικο ειναι με αηδιαζει . Και οι προσωπικες επιθεσεις δεν αρμοζουν κατα την γνωμη μου σε τετοιου ειδους τοπικ . Click για ανάπτυξη... Φαίνεται ότι δε μπορείς να ξεχωρίσεις 1) ούτε το τίτλο του θέματος (απορίες/βοήθεια στα αρχαία- και όχι απάντηση ασκήσεων στα αρχαία), 2) ούτε τη τελευταία πρόταση του κειμένου μου ("για το καλό σου στο λέω"), 3) ούτε ότι δε μου βάζει το πιστόλι στο κρόταφο, αλλά ουσιαστικά αυτό που κάνει ισοδυναμεί με το να βάζει το πιστόλι στο δικό της κρόταφο. Το ischool δεν είναι forum ενίσχυσης μαθητών που βαριούνται να προσπαθήσουν να κάνουν τις ασκήσεις τους. Και θα ταν καλύτερο τάσο πριν τρολλάρεις, να μάθεις πως τρολλάρει κανείς, από το να γυρνάς στα διάφορα τόπικ και να μας το παίζεις έξυπνος. Και δε βλέπω κάποιο δασκαλίστικο υφάκι. Βέβαια κάποιοι προτιμούν να χαϊδεύουν τα αυτιά άλλων λύνοντας τις ασκήσεις τους παρά να τους δείχνουν το σωστό. Άλλο βοήθεια στα αρχαία και άλλο "κάνε μου καθημερινά τις ασκήσεις των αρχαίων επειδή βαριέμαι και δεν έχω χρόνο". Συγγνώμη για το έντονο ύφος μου, δε θέλω να κάνω προσωπική επίθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 01:49 Ο Hephaestus: #2.013 01-07-12 01:49 ρε παιδια αυτη η γραμματικη του σχολειου σχετικα με τα αρχαια ειναι αθλια...εμενα προσωπικα δεν με βοηθαει καθολου....εχετε να μου προτεινετε καμια καη γραμματικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 02:21 Ο nikosxdxd: #2.014 01-07-12 02:21 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: ρε παιδια αυτη η γραμματικη του σχολειου σχετικα με τα αρχαια ειναι αθλια...εμενα προσωπικα δεν με βοηθαει καθολου....εχετε να μου προτεινετε καμια καη γραμματικη; Click για ανάπτυξη... https://www.basilatos.gr/html/gram arx ellinikis_n.html ειναι πολυ πρακτικη, μικρη και για καλο επιπεδο μαθητων! εγω με αυτη δουλεψα εξολοκληρου φετος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 09:49 Ο Aeneas έγραψε: #2.015 01-07-12 09:49 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ - Πολυξένη Μπίλλα - εκδ. ΣΑΒΒΑΛΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 10:20 Ο nikosxdxd: #2.016 01-07-12 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ - Πολυξένη Μπίλλα - εκδ. ΣΑΒΒΑΛΑΣ Click για ανάπτυξη... δε το ξερω, παντως το συντακτικο της μπιλλα ειναι καλο αλλα υπεραναλυτικο και συχνα σπαστικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictinaki16 Νεοφερμένο μέλος Η xrictinaki16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μούδρος (Λέσβος). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:19 Η xrictinaki16: #2.017 17-09-12 14:19 "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:14 Ο Aeneas έγραψε: #2.018 17-09-12 17:14 Αρχική Δημοσίευση από xrictinaki16: "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Click για ανάπτυξη... Ανάλυση δεν είναι δυνατόν να γίνει χωρίς να δίνεται ο χρόνος εξάρτησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:16 Ο nikosxdxd: #2.019 17-09-12 17:16 Αρχική Δημοσίευση από xrictinaki16: "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Click για ανάπτυξη... Γραψε ολη την προταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictinaki16 Νεοφερμένο μέλος Η xrictinaki16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μούδρος (Λέσβος). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:42 Η xrictinaki16: #2.020 18-09-12 16:42 Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως, καὶ τῶν καιρῶν ὄντων τῇ πόλει τοιούτων ὁποίους τινὰς αὐτοὺς ὑμεῖς ὑπολαμβάνετε εἶναι, ἓν ὑπολείπεται μέρος τῆς πολιτείας, εἴ τι κἀγὼ τυγχάνω γιγνώσκων, αἱ τῶν παρανόμων γραφαί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna rseven Specon Hellomyfriend Annalad Philologist Gewrgia! vikigl68 Lia 2006 NAYSIKA2021 Dimitris9 Papas nikos SlimShady sophiex97 anastasis06 excusemin Αννα Τσιτα Antonisbairac1 deanrk Λιλπ Scholar Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια οποιος μπορει ασ με βοηθησει γιατι βιαζομαι. θουκυδιδη ιστορια:βιβλιο 3 κεφαλαιο 76-78 σελιδα 335 ερωτησεις 1,2. σας ευχαριστω. Click για ανάπτυξη... ρε κορίτσι μου συγγνώμη δηλαδή, αλλά η κατάστασή σου με έχει προβληματίσει. Τί είμαστε, delivery boys να σου στέλνουμε μηνύματα με όλες σου τις ασκήσεις; Σε κάθε θέμα σε αυτό το φόρουμ μας ζητάς να σου κάνουμε τις ασκήσεις σου. Του χρόνου και του παραχρόνου τί θα κάνεις; Για το καλό σου το λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Μαΐου 2012 στις 00:03 Ο Guest 018946: #2.010 08-05-12 00:03 Αρχική Δημοσίευση από transient: ρε κορίτσι μου συγγνώμη δηλαδή, αλλά η κατάστασή σου με έχει προβληματίσει. Τί είμαστε, delivery boys να σου στέλνουμε μηνύματα με όλες σου τις ασκήσεις; Σε κάθε θέμα σε αυτό το φόρουμ μας ζητάς να σου κάνουμε τις ασκήσεις σου. Του χρόνου και του παραχρόνου τί θα κάνεις; Για το καλό σου το λέω. Click για ανάπτυξη... Κατσε ρε μεγαλε, δεν σου βαλε και το πιστολι στον κροταφο η κοπελα . Αμα θες καθεσαι και το γραφεις , μην λεμε και οτι θελουμε τωρα να πουμε . Γιαυτο το λογο υπαρχουν και αυτα τα τοπικ . Και αυτο το στυλ κυρηγματος που υιοθετεις που περα για περα δασκαλιστικο ειναι με αηδιαζει . Και οι προσωπικες επιθεσεις δεν αρμοζουν κατα την γνωμη μου σε τετοιου ειδους τοπικ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 8 Μαΐου 2012 στις 00:09 Η Δαλιδά έγραψε: #2.011 08-05-12 00:09 Δίκιο έχει ο Γιάννης, άλλο να χεις απορία άλλο να βαριέσαι και να μαπίνεις τσο ισκούλ να παίρνεις απαντήσεις. Να μας πει η κοπέλα απορία να της την λύσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 21:19 Ο transient: #2.012 16-05-12 21:19 Κατσε ρε μεγαλε, δεν σου βαλε και το πιστολι στον κροταφο η κοπελα . Αμα θες καθεσαι και το γραφεις , μην λεμε και οτι θελουμε τωρα να πουμε . Γιαυτο το λογο υπαρχουν και αυτα τα τοπικ . Και αυτο το στυλ κυρηγματος που υιοθετεις που περα για περα δασκαλιστικο ειναι με αηδιαζει . Και οι προσωπικες επιθεσεις δεν αρμοζουν κατα την γνωμη μου σε τετοιου ειδους τοπικ . Click για ανάπτυξη... Φαίνεται ότι δε μπορείς να ξεχωρίσεις 1) ούτε το τίτλο του θέματος (απορίες/βοήθεια στα αρχαία- και όχι απάντηση ασκήσεων στα αρχαία), 2) ούτε τη τελευταία πρόταση του κειμένου μου ("για το καλό σου στο λέω"), 3) ούτε ότι δε μου βάζει το πιστόλι στο κρόταφο, αλλά ουσιαστικά αυτό που κάνει ισοδυναμεί με το να βάζει το πιστόλι στο δικό της κρόταφο. Το ischool δεν είναι forum ενίσχυσης μαθητών που βαριούνται να προσπαθήσουν να κάνουν τις ασκήσεις τους. Και θα ταν καλύτερο τάσο πριν τρολλάρεις, να μάθεις πως τρολλάρει κανείς, από το να γυρνάς στα διάφορα τόπικ και να μας το παίζεις έξυπνος. Και δε βλέπω κάποιο δασκαλίστικο υφάκι. Βέβαια κάποιοι προτιμούν να χαϊδεύουν τα αυτιά άλλων λύνοντας τις ασκήσεις τους παρά να τους δείχνουν το σωστό. Άλλο βοήθεια στα αρχαία και άλλο "κάνε μου καθημερινά τις ασκήσεις των αρχαίων επειδή βαριέμαι και δεν έχω χρόνο". Συγγνώμη για το έντονο ύφος μου, δε θέλω να κάνω προσωπική επίθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 01:49 Ο Hephaestus: #2.013 01-07-12 01:49 ρε παιδια αυτη η γραμματικη του σχολειου σχετικα με τα αρχαια ειναι αθλια...εμενα προσωπικα δεν με βοηθαει καθολου....εχετε να μου προτεινετε καμια καη γραμματικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 02:21 Ο nikosxdxd: #2.014 01-07-12 02:21 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: ρε παιδια αυτη η γραμματικη του σχολειου σχετικα με τα αρχαια ειναι αθλια...εμενα προσωπικα δεν με βοηθαει καθολου....εχετε να μου προτεινετε καμια καη γραμματικη; Click για ανάπτυξη... https://www.basilatos.gr/html/gram arx ellinikis_n.html ειναι πολυ πρακτικη, μικρη και για καλο επιπεδο μαθητων! εγω με αυτη δουλεψα εξολοκληρου φετος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 09:49 Ο Aeneas έγραψε: #2.015 01-07-12 09:49 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ - Πολυξένη Μπίλλα - εκδ. ΣΑΒΒΑΛΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 10:20 Ο nikosxdxd: #2.016 01-07-12 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ - Πολυξένη Μπίλλα - εκδ. ΣΑΒΒΑΛΑΣ Click για ανάπτυξη... δε το ξερω, παντως το συντακτικο της μπιλλα ειναι καλο αλλα υπεραναλυτικο και συχνα σπαστικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictinaki16 Νεοφερμένο μέλος Η xrictinaki16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μούδρος (Λέσβος). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:19 Η xrictinaki16: #2.017 17-09-12 14:19 "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:14 Ο Aeneas έγραψε: #2.018 17-09-12 17:14 Αρχική Δημοσίευση από xrictinaki16: "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Click για ανάπτυξη... Ανάλυση δεν είναι δυνατόν να γίνει χωρίς να δίνεται ο χρόνος εξάρτησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:16 Ο nikosxdxd: #2.019 17-09-12 17:16 Αρχική Δημοσίευση από xrictinaki16: "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Click για ανάπτυξη... Γραψε ολη την προταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictinaki16 Νεοφερμένο μέλος Η xrictinaki16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μούδρος (Λέσβος). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:42 Η xrictinaki16: #2.020 18-09-12 16:42 Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως, καὶ τῶν καιρῶν ὄντων τῇ πόλει τοιούτων ὁποίους τινὰς αὐτοὺς ὑμεῖς ὑπολαμβάνετε εἶναι, ἓν ὑπολείπεται μέρος τῆς πολιτείας, εἴ τι κἀγὼ τυγχάνω γιγνώσκων, αἱ τῶν παρανόμων γραφαί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna rseven Specon Hellomyfriend Annalad Philologist Gewrgia! vikigl68 Lia 2006 NAYSIKA2021 Dimitris9 Papas nikos SlimShady sophiex97 anastasis06 excusemin Αννα Τσιτα Antonisbairac1 deanrk Λιλπ Scholar Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από transient: ρε κορίτσι μου συγγνώμη δηλαδή, αλλά η κατάστασή σου με έχει προβληματίσει. Τί είμαστε, delivery boys να σου στέλνουμε μηνύματα με όλες σου τις ασκήσεις; Σε κάθε θέμα σε αυτό το φόρουμ μας ζητάς να σου κάνουμε τις ασκήσεις σου. Του χρόνου και του παραχρόνου τί θα κάνεις; Για το καλό σου το λέω. Click για ανάπτυξη... Κατσε ρε μεγαλε, δεν σου βαλε και το πιστολι στον κροταφο η κοπελα . Αμα θες καθεσαι και το γραφεις , μην λεμε και οτι θελουμε τωρα να πουμε . Γιαυτο το λογο υπαρχουν και αυτα τα τοπικ . Και αυτο το στυλ κυρηγματος που υιοθετεις που περα για περα δασκαλιστικο ειναι με αηδιαζει . Και οι προσωπικες επιθεσεις δεν αρμοζουν κατα την γνωμη μου σε τετοιου ειδους τοπικ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 8 Μαΐου 2012 στις 00:09 Η Δαλιδά έγραψε: #2.011 08-05-12 00:09 Δίκιο έχει ο Γιάννης, άλλο να χεις απορία άλλο να βαριέσαι και να μαπίνεις τσο ισκούλ να παίρνεις απαντήσεις. Να μας πει η κοπέλα απορία να της την λύσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 21:19 Ο transient: #2.012 16-05-12 21:19 Κατσε ρε μεγαλε, δεν σου βαλε και το πιστολι στον κροταφο η κοπελα . Αμα θες καθεσαι και το γραφεις , μην λεμε και οτι θελουμε τωρα να πουμε . Γιαυτο το λογο υπαρχουν και αυτα τα τοπικ . Και αυτο το στυλ κυρηγματος που υιοθετεις που περα για περα δασκαλιστικο ειναι με αηδιαζει . Και οι προσωπικες επιθεσεις δεν αρμοζουν κατα την γνωμη μου σε τετοιου ειδους τοπικ . Click για ανάπτυξη... Φαίνεται ότι δε μπορείς να ξεχωρίσεις 1) ούτε το τίτλο του θέματος (απορίες/βοήθεια στα αρχαία- και όχι απάντηση ασκήσεων στα αρχαία), 2) ούτε τη τελευταία πρόταση του κειμένου μου ("για το καλό σου στο λέω"), 3) ούτε ότι δε μου βάζει το πιστόλι στο κρόταφο, αλλά ουσιαστικά αυτό που κάνει ισοδυναμεί με το να βάζει το πιστόλι στο δικό της κρόταφο. Το ischool δεν είναι forum ενίσχυσης μαθητών που βαριούνται να προσπαθήσουν να κάνουν τις ασκήσεις τους. Και θα ταν καλύτερο τάσο πριν τρολλάρεις, να μάθεις πως τρολλάρει κανείς, από το να γυρνάς στα διάφορα τόπικ και να μας το παίζεις έξυπνος. Και δε βλέπω κάποιο δασκαλίστικο υφάκι. Βέβαια κάποιοι προτιμούν να χαϊδεύουν τα αυτιά άλλων λύνοντας τις ασκήσεις τους παρά να τους δείχνουν το σωστό. Άλλο βοήθεια στα αρχαία και άλλο "κάνε μου καθημερινά τις ασκήσεις των αρχαίων επειδή βαριέμαι και δεν έχω χρόνο". Συγγνώμη για το έντονο ύφος μου, δε θέλω να κάνω προσωπική επίθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 01:49 Ο Hephaestus: #2.013 01-07-12 01:49 ρε παιδια αυτη η γραμματικη του σχολειου σχετικα με τα αρχαια ειναι αθλια...εμενα προσωπικα δεν με βοηθαει καθολου....εχετε να μου προτεινετε καμια καη γραμματικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 02:21 Ο nikosxdxd: #2.014 01-07-12 02:21 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: ρε παιδια αυτη η γραμματικη του σχολειου σχετικα με τα αρχαια ειναι αθλια...εμενα προσωπικα δεν με βοηθαει καθολου....εχετε να μου προτεινετε καμια καη γραμματικη; Click για ανάπτυξη... https://www.basilatos.gr/html/gram arx ellinikis_n.html ειναι πολυ πρακτικη, μικρη και για καλο επιπεδο μαθητων! εγω με αυτη δουλεψα εξολοκληρου φετος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 09:49 Ο Aeneas έγραψε: #2.015 01-07-12 09:49 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ - Πολυξένη Μπίλλα - εκδ. ΣΑΒΒΑΛΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 10:20 Ο nikosxdxd: #2.016 01-07-12 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ - Πολυξένη Μπίλλα - εκδ. ΣΑΒΒΑΛΑΣ Click για ανάπτυξη... δε το ξερω, παντως το συντακτικο της μπιλλα ειναι καλο αλλα υπεραναλυτικο και συχνα σπαστικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictinaki16 Νεοφερμένο μέλος Η xrictinaki16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μούδρος (Λέσβος). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:19 Η xrictinaki16: #2.017 17-09-12 14:19 "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:14 Ο Aeneas έγραψε: #2.018 17-09-12 17:14 Αρχική Δημοσίευση από xrictinaki16: "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Click για ανάπτυξη... Ανάλυση δεν είναι δυνατόν να γίνει χωρίς να δίνεται ο χρόνος εξάρτησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:16 Ο nikosxdxd: #2.019 17-09-12 17:16 Αρχική Δημοσίευση από xrictinaki16: "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Click για ανάπτυξη... Γραψε ολη την προταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictinaki16 Νεοφερμένο μέλος Η xrictinaki16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μούδρος (Λέσβος). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:42 Η xrictinaki16: #2.020 18-09-12 16:42 Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως, καὶ τῶν καιρῶν ὄντων τῇ πόλει τοιούτων ὁποίους τινὰς αὐτοὺς ὑμεῖς ὑπολαμβάνετε εἶναι, ἓν ὑπολείπεται μέρος τῆς πολιτείας, εἴ τι κἀγὼ τυγχάνω γιγνώσκων, αἱ τῶν παρανόμων γραφαί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna rseven Specon Hellomyfriend Annalad Philologist Gewrgia! vikigl68 Lia 2006 NAYSIKA2021 Dimitris9 Papas nikos SlimShady sophiex97 anastasis06 excusemin Αννα Τσιτα Antonisbairac1 deanrk Λιλπ Scholar Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δίκιο έχει ο Γιάννης, άλλο να χεις απορία άλλο να βαριέσαι και να μαπίνεις τσο ισκούλ να παίρνεις απαντήσεις. Να μας πει η κοπέλα απορία να της την λύσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 21:19 Ο transient: #2.012 16-05-12 21:19 Κατσε ρε μεγαλε, δεν σου βαλε και το πιστολι στον κροταφο η κοπελα . Αμα θες καθεσαι και το γραφεις , μην λεμε και οτι θελουμε τωρα να πουμε . Γιαυτο το λογο υπαρχουν και αυτα τα τοπικ . Και αυτο το στυλ κυρηγματος που υιοθετεις που περα για περα δασκαλιστικο ειναι με αηδιαζει . Και οι προσωπικες επιθεσεις δεν αρμοζουν κατα την γνωμη μου σε τετοιου ειδους τοπικ . Click για ανάπτυξη... Φαίνεται ότι δε μπορείς να ξεχωρίσεις 1) ούτε το τίτλο του θέματος (απορίες/βοήθεια στα αρχαία- και όχι απάντηση ασκήσεων στα αρχαία), 2) ούτε τη τελευταία πρόταση του κειμένου μου ("για το καλό σου στο λέω"), 3) ούτε ότι δε μου βάζει το πιστόλι στο κρόταφο, αλλά ουσιαστικά αυτό που κάνει ισοδυναμεί με το να βάζει το πιστόλι στο δικό της κρόταφο. Το ischool δεν είναι forum ενίσχυσης μαθητών που βαριούνται να προσπαθήσουν να κάνουν τις ασκήσεις τους. Και θα ταν καλύτερο τάσο πριν τρολλάρεις, να μάθεις πως τρολλάρει κανείς, από το να γυρνάς στα διάφορα τόπικ και να μας το παίζεις έξυπνος. Και δε βλέπω κάποιο δασκαλίστικο υφάκι. Βέβαια κάποιοι προτιμούν να χαϊδεύουν τα αυτιά άλλων λύνοντας τις ασκήσεις τους παρά να τους δείχνουν το σωστό. Άλλο βοήθεια στα αρχαία και άλλο "κάνε μου καθημερινά τις ασκήσεις των αρχαίων επειδή βαριέμαι και δεν έχω χρόνο". Συγγνώμη για το έντονο ύφος μου, δε θέλω να κάνω προσωπική επίθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 01:49 Ο Hephaestus: #2.013 01-07-12 01:49 ρε παιδια αυτη η γραμματικη του σχολειου σχετικα με τα αρχαια ειναι αθλια...εμενα προσωπικα δεν με βοηθαει καθολου....εχετε να μου προτεινετε καμια καη γραμματικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 02:21 Ο nikosxdxd: #2.014 01-07-12 02:21 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: ρε παιδια αυτη η γραμματικη του σχολειου σχετικα με τα αρχαια ειναι αθλια...εμενα προσωπικα δεν με βοηθαει καθολου....εχετε να μου προτεινετε καμια καη γραμματικη; Click για ανάπτυξη... https://www.basilatos.gr/html/gram arx ellinikis_n.html ειναι πολυ πρακτικη, μικρη και για καλο επιπεδο μαθητων! εγω με αυτη δουλεψα εξολοκληρου φετος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 09:49 Ο Aeneas έγραψε: #2.015 01-07-12 09:49 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ - Πολυξένη Μπίλλα - εκδ. ΣΑΒΒΑΛΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 10:20 Ο nikosxdxd: #2.016 01-07-12 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ - Πολυξένη Μπίλλα - εκδ. ΣΑΒΒΑΛΑΣ Click για ανάπτυξη... δε το ξερω, παντως το συντακτικο της μπιλλα ειναι καλο αλλα υπεραναλυτικο και συχνα σπαστικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictinaki16 Νεοφερμένο μέλος Η xrictinaki16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μούδρος (Λέσβος). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:19 Η xrictinaki16: #2.017 17-09-12 14:19 "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:14 Ο Aeneas έγραψε: #2.018 17-09-12 17:14 Αρχική Δημοσίευση από xrictinaki16: "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Click για ανάπτυξη... Ανάλυση δεν είναι δυνατόν να γίνει χωρίς να δίνεται ο χρόνος εξάρτησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:16 Ο nikosxdxd: #2.019 17-09-12 17:16 Αρχική Δημοσίευση από xrictinaki16: "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Click για ανάπτυξη... Γραψε ολη την προταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictinaki16 Νεοφερμένο μέλος Η xrictinaki16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μούδρος (Λέσβος). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:42 Η xrictinaki16: #2.020 18-09-12 16:42 Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως, καὶ τῶν καιρῶν ὄντων τῇ πόλει τοιούτων ὁποίους τινὰς αὐτοὺς ὑμεῖς ὑπολαμβάνετε εἶναι, ἓν ὑπολείπεται μέρος τῆς πολιτείας, εἴ τι κἀγὼ τυγχάνω γιγνώσκων, αἱ τῶν παρανόμων γραφαί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna rseven Specon Hellomyfriend Annalad Philologist Gewrgia! vikigl68 Lia 2006 NAYSIKA2021 Dimitris9 Papas nikos SlimShady sophiex97 anastasis06 excusemin Αννα Τσιτα Antonisbairac1 deanrk Λιλπ Scholar Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κατσε ρε μεγαλε, δεν σου βαλε και το πιστολι στον κροταφο η κοπελα . Αμα θες καθεσαι και το γραφεις , μην λεμε και οτι θελουμε τωρα να πουμε . Γιαυτο το λογο υπαρχουν και αυτα τα τοπικ . Και αυτο το στυλ κυρηγματος που υιοθετεις που περα για περα δασκαλιστικο ειναι με αηδιαζει . Και οι προσωπικες επιθεσεις δεν αρμοζουν κατα την γνωμη μου σε τετοιου ειδους τοπικ . Click για ανάπτυξη... Φαίνεται ότι δε μπορείς να ξεχωρίσεις 1) ούτε το τίτλο του θέματος (απορίες/βοήθεια στα αρχαία- και όχι απάντηση ασκήσεων στα αρχαία), 2) ούτε τη τελευταία πρόταση του κειμένου μου ("για το καλό σου στο λέω"), 3) ούτε ότι δε μου βάζει το πιστόλι στο κρόταφο, αλλά ουσιαστικά αυτό που κάνει ισοδυναμεί με το να βάζει το πιστόλι στο δικό της κρόταφο. Το ischool δεν είναι forum ενίσχυσης μαθητών που βαριούνται να προσπαθήσουν να κάνουν τις ασκήσεις τους. Και θα ταν καλύτερο τάσο πριν τρολλάρεις, να μάθεις πως τρολλάρει κανείς, από το να γυρνάς στα διάφορα τόπικ και να μας το παίζεις έξυπνος. Και δε βλέπω κάποιο δασκαλίστικο υφάκι. Βέβαια κάποιοι προτιμούν να χαϊδεύουν τα αυτιά άλλων λύνοντας τις ασκήσεις τους παρά να τους δείχνουν το σωστό. Άλλο βοήθεια στα αρχαία και άλλο "κάνε μου καθημερινά τις ασκήσεις των αρχαίων επειδή βαριέμαι και δεν έχω χρόνο". Συγγνώμη για το έντονο ύφος μου, δε θέλω να κάνω προσωπική επίθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 01:49 Ο Hephaestus: #2.013 01-07-12 01:49 ρε παιδια αυτη η γραμματικη του σχολειου σχετικα με τα αρχαια ειναι αθλια...εμενα προσωπικα δεν με βοηθαει καθολου....εχετε να μου προτεινετε καμια καη γραμματικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 02:21 Ο nikosxdxd: #2.014 01-07-12 02:21 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: ρε παιδια αυτη η γραμματικη του σχολειου σχετικα με τα αρχαια ειναι αθλια...εμενα προσωπικα δεν με βοηθαει καθολου....εχετε να μου προτεινετε καμια καη γραμματικη; Click για ανάπτυξη... https://www.basilatos.gr/html/gram arx ellinikis_n.html ειναι πολυ πρακτικη, μικρη και για καλο επιπεδο μαθητων! εγω με αυτη δουλεψα εξολοκληρου φετος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 09:49 Ο Aeneas έγραψε: #2.015 01-07-12 09:49 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ - Πολυξένη Μπίλλα - εκδ. ΣΑΒΒΑΛΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 10:20 Ο nikosxdxd: #2.016 01-07-12 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ - Πολυξένη Μπίλλα - εκδ. ΣΑΒΒΑΛΑΣ Click για ανάπτυξη... δε το ξερω, παντως το συντακτικο της μπιλλα ειναι καλο αλλα υπεραναλυτικο και συχνα σπαστικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictinaki16 Νεοφερμένο μέλος Η xrictinaki16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μούδρος (Λέσβος). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:19 Η xrictinaki16: #2.017 17-09-12 14:19 "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:14 Ο Aeneas έγραψε: #2.018 17-09-12 17:14 Αρχική Δημοσίευση από xrictinaki16: "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Click για ανάπτυξη... Ανάλυση δεν είναι δυνατόν να γίνει χωρίς να δίνεται ο χρόνος εξάρτησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:16 Ο nikosxdxd: #2.019 17-09-12 17:16 Αρχική Δημοσίευση από xrictinaki16: "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Click για ανάπτυξη... Γραψε ολη την προταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictinaki16 Νεοφερμένο μέλος Η xrictinaki16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μούδρος (Λέσβος). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:42 Η xrictinaki16: #2.020 18-09-12 16:42 Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως, καὶ τῶν καιρῶν ὄντων τῇ πόλει τοιούτων ὁποίους τινὰς αὐτοὺς ὑμεῖς ὑπολαμβάνετε εἶναι, ἓν ὑπολείπεται μέρος τῆς πολιτείας, εἴ τι κἀγὼ τυγχάνω γιγνώσκων, αἱ τῶν παρανόμων γραφαί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna rseven Specon Hellomyfriend Annalad Philologist Gewrgia! vikigl68 Lia 2006 NAYSIKA2021 Dimitris9 Papas nikos SlimShady sophiex97 anastasis06 excusemin Αννα Τσιτα Antonisbairac1 deanrk Λιλπ Scholar Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ρε παιδια αυτη η γραμματικη του σχολειου σχετικα με τα αρχαια ειναι αθλια...εμενα προσωπικα δεν με βοηθαει καθολου....εχετε να μου προτεινετε καμια καη γραμματικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 02:21 Ο nikosxdxd: #2.014 01-07-12 02:21 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: ρε παιδια αυτη η γραμματικη του σχολειου σχετικα με τα αρχαια ειναι αθλια...εμενα προσωπικα δεν με βοηθαει καθολου....εχετε να μου προτεινετε καμια καη γραμματικη; Click για ανάπτυξη... https://www.basilatos.gr/html/gram arx ellinikis_n.html ειναι πολυ πρακτικη, μικρη και για καλο επιπεδο μαθητων! εγω με αυτη δουλεψα εξολοκληρου φετος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 09:49 Ο Aeneas έγραψε: #2.015 01-07-12 09:49 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ - Πολυξένη Μπίλλα - εκδ. ΣΑΒΒΑΛΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 10:20 Ο nikosxdxd: #2.016 01-07-12 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ - Πολυξένη Μπίλλα - εκδ. ΣΑΒΒΑΛΑΣ Click για ανάπτυξη... δε το ξερω, παντως το συντακτικο της μπιλλα ειναι καλο αλλα υπεραναλυτικο και συχνα σπαστικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictinaki16 Νεοφερμένο μέλος Η xrictinaki16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μούδρος (Λέσβος). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:19 Η xrictinaki16: #2.017 17-09-12 14:19 "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:14 Ο Aeneas έγραψε: #2.018 17-09-12 17:14 Αρχική Δημοσίευση από xrictinaki16: "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Click για ανάπτυξη... Ανάλυση δεν είναι δυνατόν να γίνει χωρίς να δίνεται ο χρόνος εξάρτησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:16 Ο nikosxdxd: #2.019 17-09-12 17:16 Αρχική Δημοσίευση από xrictinaki16: "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Click για ανάπτυξη... Γραψε ολη την προταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictinaki16 Νεοφερμένο μέλος Η xrictinaki16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μούδρος (Λέσβος). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:42 Η xrictinaki16: #2.020 18-09-12 16:42 Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως, καὶ τῶν καιρῶν ὄντων τῇ πόλει τοιούτων ὁποίους τινὰς αὐτοὺς ὑμεῖς ὑπολαμβάνετε εἶναι, ἓν ὑπολείπεται μέρος τῆς πολιτείας, εἴ τι κἀγὼ τυγχάνω γιγνώσκων, αἱ τῶν παρανόμων γραφαί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna rseven Specon Hellomyfriend Annalad Philologist Gewrgia! vikigl68 Lia 2006 NAYSIKA2021 Dimitris9 Papas nikos SlimShady sophiex97 anastasis06 excusemin Αννα Τσιτα Antonisbairac1 deanrk Λιλπ Scholar Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: ρε παιδια αυτη η γραμματικη του σχολειου σχετικα με τα αρχαια ειναι αθλια...εμενα προσωπικα δεν με βοηθαει καθολου....εχετε να μου προτεινετε καμια καη γραμματικη; Click για ανάπτυξη... https://www.basilatos.gr/html/gram arx ellinikis_n.html ειναι πολυ πρακτικη, μικρη και για καλο επιπεδο μαθητων! εγω με αυτη δουλεψα εξολοκληρου φετος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 09:49 Ο Aeneas έγραψε: #2.015 01-07-12 09:49 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ - Πολυξένη Μπίλλα - εκδ. ΣΑΒΒΑΛΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 10:20 Ο nikosxdxd: #2.016 01-07-12 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ - Πολυξένη Μπίλλα - εκδ. ΣΑΒΒΑΛΑΣ Click για ανάπτυξη... δε το ξερω, παντως το συντακτικο της μπιλλα ειναι καλο αλλα υπεραναλυτικο και συχνα σπαστικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictinaki16 Νεοφερμένο μέλος Η xrictinaki16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μούδρος (Λέσβος). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:19 Η xrictinaki16: #2.017 17-09-12 14:19 "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:14 Ο Aeneas έγραψε: #2.018 17-09-12 17:14 Αρχική Δημοσίευση από xrictinaki16: "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Click για ανάπτυξη... Ανάλυση δεν είναι δυνατόν να γίνει χωρίς να δίνεται ο χρόνος εξάρτησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:16 Ο nikosxdxd: #2.019 17-09-12 17:16 Αρχική Δημοσίευση από xrictinaki16: "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Click για ανάπτυξη... Γραψε ολη την προταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictinaki16 Νεοφερμένο μέλος Η xrictinaki16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μούδρος (Λέσβος). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:42 Η xrictinaki16: #2.020 18-09-12 16:42 Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως, καὶ τῶν καιρῶν ὄντων τῇ πόλει τοιούτων ὁποίους τινὰς αὐτοὺς ὑμεῖς ὑπολαμβάνετε εἶναι, ἓν ὑπολείπεται μέρος τῆς πολιτείας, εἴ τι κἀγὼ τυγχάνω γιγνώσκων, αἱ τῶν παρανόμων γραφαί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna rseven Specon Hellomyfriend Annalad Philologist Gewrgia! vikigl68 Lia 2006 NAYSIKA2021 Dimitris9 Papas nikos SlimShady sophiex97 anastasis06 excusemin Αννα Τσιτα Antonisbairac1 deanrk Λιλπ Scholar Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ - Πολυξένη Μπίλλα - εκδ. ΣΑΒΒΑΛΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 10:20 Ο nikosxdxd: #2.016 01-07-12 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ - Πολυξένη Μπίλλα - εκδ. ΣΑΒΒΑΛΑΣ Click για ανάπτυξη... δε το ξερω, παντως το συντακτικο της μπιλλα ειναι καλο αλλα υπεραναλυτικο και συχνα σπαστικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictinaki16 Νεοφερμένο μέλος Η xrictinaki16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μούδρος (Λέσβος). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:19 Η xrictinaki16: #2.017 17-09-12 14:19 "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:14 Ο Aeneas έγραψε: #2.018 17-09-12 17:14 Αρχική Δημοσίευση από xrictinaki16: "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Click για ανάπτυξη... Ανάλυση δεν είναι δυνατόν να γίνει χωρίς να δίνεται ο χρόνος εξάρτησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:16 Ο nikosxdxd: #2.019 17-09-12 17:16 Αρχική Δημοσίευση από xrictinaki16: "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Click για ανάπτυξη... Γραψε ολη την προταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictinaki16 Νεοφερμένο μέλος Η xrictinaki16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μούδρος (Λέσβος). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:42 Η xrictinaki16: #2.020 18-09-12 16:42 Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως, καὶ τῶν καιρῶν ὄντων τῇ πόλει τοιούτων ὁποίους τινὰς αὐτοὺς ὑμεῖς ὑπολαμβάνετε εἶναι, ἓν ὑπολείπεται μέρος τῆς πολιτείας, εἴ τι κἀγὼ τυγχάνω γιγνώσκων, αἱ τῶν παρανόμων γραφαί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna rseven Specon Hellomyfriend Annalad Philologist Gewrgia! vikigl68 Lia 2006 NAYSIKA2021 Dimitris9 Papas nikos SlimShady sophiex97 anastasis06 excusemin Αννα Τσιτα Antonisbairac1 deanrk Λιλπ Scholar Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Neapolitis: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ - Πολυξένη Μπίλλα - εκδ. ΣΑΒΒΑΛΑΣ Click για ανάπτυξη... δε το ξερω, παντως το συντακτικο της μπιλλα ειναι καλο αλλα υπεραναλυτικο και συχνα σπαστικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrictinaki16 Νεοφερμένο μέλος Η xrictinaki16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μούδρος (Λέσβος). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:19 Η xrictinaki16: #2.017 17-09-12 14:19 "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:14 Ο Aeneas έγραψε: #2.018 17-09-12 17:14 Αρχική Δημοσίευση από xrictinaki16: "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Click για ανάπτυξη... Ανάλυση δεν είναι δυνατόν να γίνει χωρίς να δίνεται ο χρόνος εξάρτησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:16 Ο nikosxdxd: #2.019 17-09-12 17:16 Αρχική Δημοσίευση από xrictinaki16: "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Click για ανάπτυξη... Γραψε ολη την προταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictinaki16 Νεοφερμένο μέλος Η xrictinaki16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μούδρος (Λέσβος). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:42 Η xrictinaki16: #2.020 18-09-12 16:42 Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως, καὶ τῶν καιρῶν ὄντων τῇ πόλει τοιούτων ὁποίους τινὰς αὐτοὺς ὑμεῖς ὑπολαμβάνετε εἶναι, ἓν ὑπολείπεται μέρος τῆς πολιτείας, εἴ τι κἀγὼ τυγχάνω γιγνώσκων, αἱ τῶν παρανόμων γραφαί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna rseven Specon Hellomyfriend Annalad Philologist Gewrgia! vikigl68 Lia 2006 NAYSIKA2021 Dimitris9 Papas nikos SlimShady sophiex97 anastasis06 excusemin Αννα Τσιτα Antonisbairac1 deanrk Λιλπ Scholar Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
"Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:14 Ο Aeneas έγραψε: #2.018 17-09-12 17:14 Αρχική Δημοσίευση από xrictinaki16: "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Click για ανάπτυξη... Ανάλυση δεν είναι δυνατόν να γίνει χωρίς να δίνεται ο χρόνος εξάρτησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:16 Ο nikosxdxd: #2.019 17-09-12 17:16 Αρχική Δημοσίευση από xrictinaki16: "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Click για ανάπτυξη... Γραψε ολη την προταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictinaki16 Νεοφερμένο μέλος Η xrictinaki16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μούδρος (Λέσβος). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:42 Η xrictinaki16: #2.020 18-09-12 16:42 Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως, καὶ τῶν καιρῶν ὄντων τῇ πόλει τοιούτων ὁποίους τινὰς αὐτοὺς ὑμεῖς ὑπολαμβάνετε εἶναι, ἓν ὑπολείπεται μέρος τῆς πολιτείας, εἴ τι κἀγὼ τυγχάνω γιγνώσκων, αἱ τῶν παρανόμων γραφαί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna rseven Specon Hellomyfriend Annalad Philologist Gewrgia! vikigl68 Lia 2006 NAYSIKA2021 Dimitris9 Papas nikos SlimShady sophiex97 anastasis06 excusemin Αννα Τσιτα Antonisbairac1 deanrk Λιλπ Scholar Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από xrictinaki16: "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Click για ανάπτυξη... Ανάλυση δεν είναι δυνατόν να γίνει χωρίς να δίνεται ο χρόνος εξάρτησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:16 Ο nikosxdxd: #2.019 17-09-12 17:16 Αρχική Δημοσίευση από xrictinaki16: "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Click για ανάπτυξη... Γραψε ολη την προταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictinaki16 Νεοφερμένο μέλος Η xrictinaki16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μούδρος (Λέσβος). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:42 Η xrictinaki16: #2.020 18-09-12 16:42 Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως, καὶ τῶν καιρῶν ὄντων τῇ πόλει τοιούτων ὁποίους τινὰς αὐτοὺς ὑμεῖς ὑπολαμβάνετε εἶναι, ἓν ὑπολείπεται μέρος τῆς πολιτείας, εἴ τι κἀγὼ τυγχάνω γιγνώσκων, αἱ τῶν παρανόμων γραφαί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από xrictinaki16: "Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως" Θα μπορουσε κανεις να μου αναλυση σε δευτερεουσα το " εχοντων " (αιτιολογικη μετοχη)? Click για ανάπτυξη... Γραψε ολη την προταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrictinaki16 Νεοφερμένο μέλος Η xrictinaki16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μούδρος (Λέσβος). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:42 Η xrictinaki16: #2.020 18-09-12 16:42 Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως, καὶ τῶν καιρῶν ὄντων τῇ πόλει τοιούτων ὁποίους τινὰς αὐτοὺς ὑμεῖς ὑπολαμβάνετε εἶναι, ἓν ὑπολείπεται μέρος τῆς πολιτείας, εἴ τι κἀγὼ τυγχάνω γιγνώσκων, αἱ τῶν παρανόμων γραφαί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τούτων δ' ἐχόντων οὕτως, καὶ τῶν καιρῶν ὄντων τῇ πόλει τοιούτων ὁποίους τινὰς αὐτοὺς ὑμεῖς ὑπολαμβάνετε εἶναι, ἓν ὑπολείπεται μέρος τῆς πολιτείας, εἴ τι κἀγὼ τυγχάνω γιγνώσκων, αἱ τῶν παρανόμων γραφαί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.