Xrisanthi. Νεοφερμένο μέλος Η Xrisanthi. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:23 Η Xrisanthi.: #421 20-09-12 21:23 Παιδιά θα ήθελα βοήθεια! Θέλω μία χρονική αντικατάσταση στο "εμμένειν","αναγιγνώσκειν" και "συλλέγειν"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Σεπτεμβρίου 2012 Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:30 Ο Rainbowarrior: #422 20-09-12 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Xrisanthi.: Παιδιά θα ήθελα βοήθεια! Θέλω μία χρονική αντικατάσταση στο "εμμένειν","αναγιγνώσκειν" και "συλλέγειν"! Click για ανάπτυξη... Για να τεστάρω τι θυμάμαι: ΕΝΣ: εμμένειν, αναγιγνώσκειν, συλλέγειν ΠΡΤ: ---, ---, --- ΜΕΛ: εμμενείν, αναγνώσεσθαι, συλλέξειν ΑΟΡ: εμμείναι, αναγνώναι, συνειπείν ΠΡΚ: εμμεμνηκέναι, ανεγνωκέναι, συνειρηκέναι ΥΠΡ: ---, ---, ---. Δεν άνοιξα λεξικό, αν έχω μπερδέψει καμία φωνή, κανένα τύπο κλπ, σόρρυ. Υγ. Γράφε Ελληνικά. Στην αρχή διάβαζα «ηρωνική αντικατάσταση», και σκεφτόμουν: α) τι είναι η ειρωνική αντικατάσταση, και προσπαθούσα να διαβάσω τα απαρέμφατα ως νοηματικό σύνολο (), για να βρω ειρωνική φράση β) ότι δεν ξέρεις ορθογραφία (). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Σεπτεμβρίου 2012 Xrisanthi. Νεοφερμένο μέλος Η Xrisanthi. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:31 Η Xrisanthi.: #423 20-09-12 21:31 se euharistw polu Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:32 Η xristina elen: #424 20-09-12 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Xrisanthi.: Παιδιά θα ήθελα βοήθεια! Θέλω μία χρονική αντικατάσταση στο "εμμένειν","αναγιγνώσκειν" και "συλλέγειν"! Click για ανάπτυξη... εν:εμμενειν-αναγιγνωσκειν-συλλεγειν μελ:εμμενειν(κατεβαινει ο τονος)-αναγνωσεσθαι-συλλεξειν αορ.εμμειναι-αναγνωναι-συλλεξαι παρκ:εμμεμενηκεναι-αναγεγνωκεναι-συνειλοχεναι αυτα νομιζωτσεκαρε κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Σεπτεμβρίου 2012 Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:33 Η Νηρηίς έγραψε: #425 20-09-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Για να τεστάρω τι θυμάμαι: ΕΝΣ: εμμένειν, αναγιγνώσκειν, συλλέγειν ΠΡΤ: ---, ---, --- ΜΕΛ: εμμενείν, αναγνώσεσθαι, συλλέξειν ΑΟΡ: εμμείναι, αναγνώναι, συνειπείν ΠΡΚ: εμμεμνηκέναι, ανεγνωκέναι, συνειρηκέναι ΥΠΡ: ---, ---, ---. Δεν άνοιξα λεξικό, αν έχω μπερδέψει καμία φωνή, κανένα τύπο κλπ, σόρρυ. Click για ανάπτυξη... Είμαι σίγουρη ότι το ξέρεις, αλλα το διευκρινίζω, στο "εμμενειν"(μέλλοντας) θέλει περισπωμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:33 Η xristina elen: #426 20-09-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Για να τεστάρω τι θυμάμαι: ΕΝΣ: εμμένειν, αναγιγνώσκειν, συλλέγειν ΠΡΤ: ---, ---, --- ΜΕΛ: εμμενείν, αναγνώσεσθαι, συλλέξειν ΑΟΡ: εμμείναι, αναγνώναι, συνειπείν ΠΡΚ: εμμεμνηκέναι, ανεγνωκέναι, συνειρηκέναι ΥΠΡ: ---, ---, ---. Δεν άνοιξα λεξικό, αν έχω μπερδέψει καμία φωνή, κανένα τύπο κλπ, σόρρυ. Click για ανάπτυξη... το συλλεγω δεν ειναι στισ εξαιρεσεις που κλινεται αλλιως??αν θυμαμαι καλα?μπορω να ναι και κανενα αλλο..σορυ αν σου λεω λαθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:34 Η Νηρηίς έγραψε: #427 20-09-12 21:34 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: το συλλεγω δεν ειναι στισ εξαιρεσεις που κλινεται αλλιως??αν θυμαμαι καλα?μπορω να ναι και κανενα αλλο..σορυ αν σου λεω λαθος Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως ναι. Ούτε εγώ τα θυμάμαι τόσο καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:34 Η xristina elen: #428 20-09-12 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Είμαι σίγουρη ότι το ξέρεις, αλλα το διευκρινίζω, στο "εμμενειν"(μέλλοντας) θέλει περισπωμένη. Click για ανάπτυξη... χαχα αυχαριστως να την βαλουμε αλλα που να την βρου στο πληκτρολογιο??χαχα Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Νομίζω πως ναι. Ούτε εγώ τα θυμάμαι τόσο καλά. Click για ανάπτυξη... ε και εγω κατι λιγα μην νομιζεις...απλα το συλλεγω το εκλινα καθε μερα ειχε λυσσαξει η καθηγητρια μου επειδη ειναι η εξαιρεση..αλλα δεν θυμαμαι αν μου λεγε αυτο η καποιο αλλο παρομοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Σεπτεμβρίου 2012 Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:35 Η Νηρηίς έγραψε: #429 20-09-12 21:35 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχα αυχαριστως να την βαλω αλλα που να την βρω στο πληκτρολογιο??χαχα Click για ανάπτυξη... Δεν είχα δεί την απάντησή σου. Επειδή δεν γίνεται να βάλετε περισπωμένη, γι'αυτό το διευκρίνησα. Συγγνώμη μεγάλη αφέντρα. Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: ε και εγω κατι λιγα μην νομιζεις...απλα το συλλεγω το εκλινα καθε μερα ειχε λυσσαξει η καθηγητρια μου επειδη ειναι η εξαιρεση..αλλα δεν θυμαμαι αν μου λεγε αυτο η καποιο αλλο παρομοιο Click για ανάπτυξη... Αυτό νομίζω πως είναι, βαριέμαι να πάω να βρώ το λεξικό-έχω ένα παλιό λεξικό , έχουν κιτρινίσει οι σελίδες, έχουν κοπεί κάποιες σελίδες, τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xrisanthi. Νεοφερμένο μέλος Η Xrisanthi. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:37 Η Xrisanthi.: #430 20-09-12 21:37 παιδιαα ευχαριστω πολυυυ για την βοηθεια σας . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:37 Η xristina elen: #431 20-09-12 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν είχα δεί την απάντησή σου. Επειδή δεν γίνεται να βάλετε περισπωμένη, γι'αυτό το διευκρίνησα. Συγγνώμη μεγάλη αφέντρα. Click για ανάπτυξη... χαχα σορυ μπερδευτικα και εγω νομιζα οτι το ειπες σε μενα..χαχαχαχαχα αντε καλα σε συγχωρω επειδη εισαι εσυ οχι τιποτα αλλο...τελευταια φορα ομως μην επαναυληφθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Η xristina elen: #432 20-09-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν είχα δεί την απάντησή σου. Επειδή δεν γίνεται να βάλετε περισπωμένη, γι'αυτό το διευκρίνησα. Συγγνώμη μεγάλη αφέντρα. Αυτό νομίζω πως είναι, βαριέμαι να πάω να βρώ το λεξικό-έχω ένα παλιό λεξικό , έχουν κιτρινίσει οι σελίδες, έχουν κοπεί κάποιες σελίδες, τέλεια Click για ανάπτυξη... χαχαχ εγω το χω χωσει σε μια κουτα και ουτε που ξερω αν ζει..πρεπει να το βγαλω καποια στιγμη γιατι θα το χρειαστωναι τσεκαρε αν μπορεις το χω περιεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Ο Rainbowarrior: #433 20-09-12 21:39 Το ότι έγραψα τον Παρακείμενο του «μιμνήσκω» δεν το είδε κανείς; Ντροπή. Διορθώνω, λοιπόν: εμμεμενηκέναι. Νηρηίδα, δεν έχω πολυτονικό, και το τόνισα για να δείξω τη διαφορά με τον ενεστώτα. Αλλά, γενικά, έβαλα τους τόνους, για να ξέρει πού τονίζονται. Δεν είναι δα και ακατόρθωτο να βάλει μια περισπωμένη με το χέρι της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:41 Η xristina elen: #434 20-09-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Το ότι έγραψα τον Παρακείμενο του «μιμνήσκω» δεν το είδε κανείς; Ντροπή. Διορθώνω, λοιπόν: εμμεμενηκέναι. Νηρηίδα, δεν έχω πολυτονικό, και το τόνισα για να δείξω τη διαφορά με τον ενεστώτα. Αλλά γενικά έβαλα τους τόνους, για να ξέρει πού τονίζονται. Δεν είναι δα και ακατόρθωτο να βάλει μια περισπωμένη με το χέρι της. Click για ανάπτυξη... χαχα το δαμε..και εγω εγραψα εγεγνωκεναι..χαχα ντοινγκ καλα παμε ολοι μπα μην το λες εγω τους τονους παντα τους μπερδευα..χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:41 Η Νηρηίς έγραψε: #435 20-09-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Το ότι έγραψα τον Παρακείμενο του «μιμνήσκω» δεν το είδε κανείς; Ντροπή. Διορθώνω, λοιπόν: εμμεμενηκέναι. Νηρηίδα, δεν έχω πολυτονικό, και το τόνισα για να δείξω τη διαφορά με τον ενεστώτα. Αλλά, γενικά, έβαλα τους τόνους, για να ξέρει πού τονίζονται. Δεν είναι δα και ακατόρθωτο να βάλει μια περισπωμένη με το χέρι της. Click για ανάπτυξη... Mεγάλε αφέντη διευκρίνηση έκανα. Καλά μην το έχεις σίγουρο πως ξέρουν όλοι ότι ο μέλλοντας είναι συνηρημένος και παίρνει περισπωμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:42 Η Δαλιδά έγραψε: #436 20-09-12 21:42 Παίδες, ήρεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2012 art1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:56 Ο art1 έγραψε: #437 20-09-12 22:56 Όσον αφορά το συλλέγειν πρέπει να σας πω ότι το ρήμα ΟΝΤΩΣ αποτελεί εξαίρεση...στο ΛΕΞΙΚΟ του γεωργοπαπαδακου θα δεις ότι αναφέρει δύο ΦΟΡΕΣ το ρήμα λέγω δίνοντας στον ίδιο τύπο διαφορετικούς αρχικούς χρόνους...βέβαια το πρώτο λέγω είναι σύνθετο,συνήθως με το συν ενώ το δεύτερο είναι απλό χωρίς πρόθεση και δηλώνει την προφανή σημασία. Π Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:06 Η xristina elen: #438 20-09-12 23:06 Αρχική Δημοσίευση από art1: Όσον αφορά το συλλέγειν πρέπει να σας πω ότι το ρήμα ΟΝΤΩΣ αποτελεί εξαίρεση...στο ΛΕΞΙΚΟ του γεωργοπαπαδακου θα δεις ότι αναφέρει δύο ΦΟΡΕΣ το ρήμα λέγω δίνοντας στον ίδιο τύπο διαφορετικούς αρχικούς χρόνους...βέβαια το πρώτο λέγω είναι σύνθετο,συνήθως με το συν ενώ το δεύτερο είναι απλό χωρίς πρόθεση και δηλώνει την προφανή σημασία. Π Click για ανάπτυξη... art1 κοιτα αν μπορεις και το διαλεγω αν κλινεται παρομοια με τον συλλεγω η με το λεγω το σκετο..το χω απορια τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. art1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:38 Ο art1 έγραψε: #439 21-09-12 11:38 Και το διαλέγω κλείνεται όπως το συλλεγω. Καλή επιτυχία ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ σου συνάδελφε φιλόλογε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Η xristina elen: #440 21-09-12 14:08 Αρχική Δημοσίευση από art1: Και το διαλέγω κλείνεται όπως το συλλεγω. Καλή επιτυχία ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ σου συνάδελφε φιλόλογε! Click για ανάπτυξη... χαχαχα σε ευχαριστω συναδελφε!!επισης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vonlibera Petr23 Τρελας123 rseven buffon85 Antonisbairac1 odmeridis Schlimazel SlimShady Αριάνα123 Haraa11 Dimitris9 Zamasu Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά θα ήθελα βοήθεια! Θέλω μία χρονική αντικατάσταση στο "εμμένειν","αναγιγνώσκειν" και "συλλέγειν"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:30 Ο Rainbowarrior: #422 20-09-12 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Xrisanthi.: Παιδιά θα ήθελα βοήθεια! Θέλω μία χρονική αντικατάσταση στο "εμμένειν","αναγιγνώσκειν" και "συλλέγειν"! Click για ανάπτυξη... Για να τεστάρω τι θυμάμαι: ΕΝΣ: εμμένειν, αναγιγνώσκειν, συλλέγειν ΠΡΤ: ---, ---, --- ΜΕΛ: εμμενείν, αναγνώσεσθαι, συλλέξειν ΑΟΡ: εμμείναι, αναγνώναι, συνειπείν ΠΡΚ: εμμεμνηκέναι, ανεγνωκέναι, συνειρηκέναι ΥΠΡ: ---, ---, ---. Δεν άνοιξα λεξικό, αν έχω μπερδέψει καμία φωνή, κανένα τύπο κλπ, σόρρυ. Υγ. Γράφε Ελληνικά. Στην αρχή διάβαζα «ηρωνική αντικατάσταση», και σκεφτόμουν: α) τι είναι η ειρωνική αντικατάσταση, και προσπαθούσα να διαβάσω τα απαρέμφατα ως νοηματικό σύνολο (), για να βρω ειρωνική φράση β) ότι δεν ξέρεις ορθογραφία (). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Σεπτεμβρίου 2012 Xrisanthi. Νεοφερμένο μέλος Η Xrisanthi. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:31 Η Xrisanthi.: #423 20-09-12 21:31 se euharistw polu Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:32 Η xristina elen: #424 20-09-12 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Xrisanthi.: Παιδιά θα ήθελα βοήθεια! Θέλω μία χρονική αντικατάσταση στο "εμμένειν","αναγιγνώσκειν" και "συλλέγειν"! Click για ανάπτυξη... εν:εμμενειν-αναγιγνωσκειν-συλλεγειν μελ:εμμενειν(κατεβαινει ο τονος)-αναγνωσεσθαι-συλλεξειν αορ.εμμειναι-αναγνωναι-συλλεξαι παρκ:εμμεμενηκεναι-αναγεγνωκεναι-συνειλοχεναι αυτα νομιζωτσεκαρε κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Σεπτεμβρίου 2012 Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:33 Η Νηρηίς έγραψε: #425 20-09-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Για να τεστάρω τι θυμάμαι: ΕΝΣ: εμμένειν, αναγιγνώσκειν, συλλέγειν ΠΡΤ: ---, ---, --- ΜΕΛ: εμμενείν, αναγνώσεσθαι, συλλέξειν ΑΟΡ: εμμείναι, αναγνώναι, συνειπείν ΠΡΚ: εμμεμνηκέναι, ανεγνωκέναι, συνειρηκέναι ΥΠΡ: ---, ---, ---. Δεν άνοιξα λεξικό, αν έχω μπερδέψει καμία φωνή, κανένα τύπο κλπ, σόρρυ. Click για ανάπτυξη... Είμαι σίγουρη ότι το ξέρεις, αλλα το διευκρινίζω, στο "εμμενειν"(μέλλοντας) θέλει περισπωμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:33 Η xristina elen: #426 20-09-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Για να τεστάρω τι θυμάμαι: ΕΝΣ: εμμένειν, αναγιγνώσκειν, συλλέγειν ΠΡΤ: ---, ---, --- ΜΕΛ: εμμενείν, αναγνώσεσθαι, συλλέξειν ΑΟΡ: εμμείναι, αναγνώναι, συνειπείν ΠΡΚ: εμμεμνηκέναι, ανεγνωκέναι, συνειρηκέναι ΥΠΡ: ---, ---, ---. Δεν άνοιξα λεξικό, αν έχω μπερδέψει καμία φωνή, κανένα τύπο κλπ, σόρρυ. Click για ανάπτυξη... το συλλεγω δεν ειναι στισ εξαιρεσεις που κλινεται αλλιως??αν θυμαμαι καλα?μπορω να ναι και κανενα αλλο..σορυ αν σου λεω λαθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:34 Η Νηρηίς έγραψε: #427 20-09-12 21:34 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: το συλλεγω δεν ειναι στισ εξαιρεσεις που κλινεται αλλιως??αν θυμαμαι καλα?μπορω να ναι και κανενα αλλο..σορυ αν σου λεω λαθος Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως ναι. Ούτε εγώ τα θυμάμαι τόσο καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:34 Η xristina elen: #428 20-09-12 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Είμαι σίγουρη ότι το ξέρεις, αλλα το διευκρινίζω, στο "εμμενειν"(μέλλοντας) θέλει περισπωμένη. Click για ανάπτυξη... χαχα αυχαριστως να την βαλουμε αλλα που να την βρου στο πληκτρολογιο??χαχα Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Νομίζω πως ναι. Ούτε εγώ τα θυμάμαι τόσο καλά. Click για ανάπτυξη... ε και εγω κατι λιγα μην νομιζεις...απλα το συλλεγω το εκλινα καθε μερα ειχε λυσσαξει η καθηγητρια μου επειδη ειναι η εξαιρεση..αλλα δεν θυμαμαι αν μου λεγε αυτο η καποιο αλλο παρομοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Σεπτεμβρίου 2012 Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:35 Η Νηρηίς έγραψε: #429 20-09-12 21:35 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχα αυχαριστως να την βαλω αλλα που να την βρω στο πληκτρολογιο??χαχα Click για ανάπτυξη... Δεν είχα δεί την απάντησή σου. Επειδή δεν γίνεται να βάλετε περισπωμένη, γι'αυτό το διευκρίνησα. Συγγνώμη μεγάλη αφέντρα. Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: ε και εγω κατι λιγα μην νομιζεις...απλα το συλλεγω το εκλινα καθε μερα ειχε λυσσαξει η καθηγητρια μου επειδη ειναι η εξαιρεση..αλλα δεν θυμαμαι αν μου λεγε αυτο η καποιο αλλο παρομοιο Click για ανάπτυξη... Αυτό νομίζω πως είναι, βαριέμαι να πάω να βρώ το λεξικό-έχω ένα παλιό λεξικό , έχουν κιτρινίσει οι σελίδες, έχουν κοπεί κάποιες σελίδες, τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xrisanthi. Νεοφερμένο μέλος Η Xrisanthi. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:37 Η Xrisanthi.: #430 20-09-12 21:37 παιδιαα ευχαριστω πολυυυ για την βοηθεια σας . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:37 Η xristina elen: #431 20-09-12 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν είχα δεί την απάντησή σου. Επειδή δεν γίνεται να βάλετε περισπωμένη, γι'αυτό το διευκρίνησα. Συγγνώμη μεγάλη αφέντρα. Click για ανάπτυξη... χαχα σορυ μπερδευτικα και εγω νομιζα οτι το ειπες σε μενα..χαχαχαχαχα αντε καλα σε συγχωρω επειδη εισαι εσυ οχι τιποτα αλλο...τελευταια φορα ομως μην επαναυληφθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Η xristina elen: #432 20-09-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν είχα δεί την απάντησή σου. Επειδή δεν γίνεται να βάλετε περισπωμένη, γι'αυτό το διευκρίνησα. Συγγνώμη μεγάλη αφέντρα. Αυτό νομίζω πως είναι, βαριέμαι να πάω να βρώ το λεξικό-έχω ένα παλιό λεξικό , έχουν κιτρινίσει οι σελίδες, έχουν κοπεί κάποιες σελίδες, τέλεια Click για ανάπτυξη... χαχαχ εγω το χω χωσει σε μια κουτα και ουτε που ξερω αν ζει..πρεπει να το βγαλω καποια στιγμη γιατι θα το χρειαστωναι τσεκαρε αν μπορεις το χω περιεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Ο Rainbowarrior: #433 20-09-12 21:39 Το ότι έγραψα τον Παρακείμενο του «μιμνήσκω» δεν το είδε κανείς; Ντροπή. Διορθώνω, λοιπόν: εμμεμενηκέναι. Νηρηίδα, δεν έχω πολυτονικό, και το τόνισα για να δείξω τη διαφορά με τον ενεστώτα. Αλλά, γενικά, έβαλα τους τόνους, για να ξέρει πού τονίζονται. Δεν είναι δα και ακατόρθωτο να βάλει μια περισπωμένη με το χέρι της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:41 Η xristina elen: #434 20-09-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Το ότι έγραψα τον Παρακείμενο του «μιμνήσκω» δεν το είδε κανείς; Ντροπή. Διορθώνω, λοιπόν: εμμεμενηκέναι. Νηρηίδα, δεν έχω πολυτονικό, και το τόνισα για να δείξω τη διαφορά με τον ενεστώτα. Αλλά γενικά έβαλα τους τόνους, για να ξέρει πού τονίζονται. Δεν είναι δα και ακατόρθωτο να βάλει μια περισπωμένη με το χέρι της. Click για ανάπτυξη... χαχα το δαμε..και εγω εγραψα εγεγνωκεναι..χαχα ντοινγκ καλα παμε ολοι μπα μην το λες εγω τους τονους παντα τους μπερδευα..χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:41 Η Νηρηίς έγραψε: #435 20-09-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Το ότι έγραψα τον Παρακείμενο του «μιμνήσκω» δεν το είδε κανείς; Ντροπή. Διορθώνω, λοιπόν: εμμεμενηκέναι. Νηρηίδα, δεν έχω πολυτονικό, και το τόνισα για να δείξω τη διαφορά με τον ενεστώτα. Αλλά, γενικά, έβαλα τους τόνους, για να ξέρει πού τονίζονται. Δεν είναι δα και ακατόρθωτο να βάλει μια περισπωμένη με το χέρι της. Click για ανάπτυξη... Mεγάλε αφέντη διευκρίνηση έκανα. Καλά μην το έχεις σίγουρο πως ξέρουν όλοι ότι ο μέλλοντας είναι συνηρημένος και παίρνει περισπωμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:42 Η Δαλιδά έγραψε: #436 20-09-12 21:42 Παίδες, ήρεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2012 art1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:56 Ο art1 έγραψε: #437 20-09-12 22:56 Όσον αφορά το συλλέγειν πρέπει να σας πω ότι το ρήμα ΟΝΤΩΣ αποτελεί εξαίρεση...στο ΛΕΞΙΚΟ του γεωργοπαπαδακου θα δεις ότι αναφέρει δύο ΦΟΡΕΣ το ρήμα λέγω δίνοντας στον ίδιο τύπο διαφορετικούς αρχικούς χρόνους...βέβαια το πρώτο λέγω είναι σύνθετο,συνήθως με το συν ενώ το δεύτερο είναι απλό χωρίς πρόθεση και δηλώνει την προφανή σημασία. Π Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:06 Η xristina elen: #438 20-09-12 23:06 Αρχική Δημοσίευση από art1: Όσον αφορά το συλλέγειν πρέπει να σας πω ότι το ρήμα ΟΝΤΩΣ αποτελεί εξαίρεση...στο ΛΕΞΙΚΟ του γεωργοπαπαδακου θα δεις ότι αναφέρει δύο ΦΟΡΕΣ το ρήμα λέγω δίνοντας στον ίδιο τύπο διαφορετικούς αρχικούς χρόνους...βέβαια το πρώτο λέγω είναι σύνθετο,συνήθως με το συν ενώ το δεύτερο είναι απλό χωρίς πρόθεση και δηλώνει την προφανή σημασία. Π Click για ανάπτυξη... art1 κοιτα αν μπορεις και το διαλεγω αν κλινεται παρομοια με τον συλλεγω η με το λεγω το σκετο..το χω απορια τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. art1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:38 Ο art1 έγραψε: #439 21-09-12 11:38 Και το διαλέγω κλείνεται όπως το συλλεγω. Καλή επιτυχία ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ σου συνάδελφε φιλόλογε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Η xristina elen: #440 21-09-12 14:08 Αρχική Δημοσίευση από art1: Και το διαλέγω κλείνεται όπως το συλλεγω. Καλή επιτυχία ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ σου συνάδελφε φιλόλογε! Click για ανάπτυξη... χαχαχα σε ευχαριστω συναδελφε!!επισης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vonlibera Petr23 Τρελας123 rseven buffon85 Antonisbairac1 odmeridis Schlimazel SlimShady Αριάνα123 Haraa11 Dimitris9 Zamasu Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Xrisanthi.: Παιδιά θα ήθελα βοήθεια! Θέλω μία χρονική αντικατάσταση στο "εμμένειν","αναγιγνώσκειν" και "συλλέγειν"! Click για ανάπτυξη... Για να τεστάρω τι θυμάμαι: ΕΝΣ: εμμένειν, αναγιγνώσκειν, συλλέγειν ΠΡΤ: ---, ---, --- ΜΕΛ: εμμενείν, αναγνώσεσθαι, συλλέξειν ΑΟΡ: εμμείναι, αναγνώναι, συνειπείν ΠΡΚ: εμμεμνηκέναι, ανεγνωκέναι, συνειρηκέναι ΥΠΡ: ---, ---, ---. Δεν άνοιξα λεξικό, αν έχω μπερδέψει καμία φωνή, κανένα τύπο κλπ, σόρρυ. Υγ. Γράφε Ελληνικά. Στην αρχή διάβαζα «ηρωνική αντικατάσταση», και σκεφτόμουν: α) τι είναι η ειρωνική αντικατάσταση, και προσπαθούσα να διαβάσω τα απαρέμφατα ως νοηματικό σύνολο (), για να βρω ειρωνική φράση β) ότι δεν ξέρεις ορθογραφία (). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xrisanthi. Νεοφερμένο μέλος Η Xrisanthi. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:31 Η Xrisanthi.: #423 20-09-12 21:31 se euharistw polu Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:32 Η xristina elen: #424 20-09-12 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Xrisanthi.: Παιδιά θα ήθελα βοήθεια! Θέλω μία χρονική αντικατάσταση στο "εμμένειν","αναγιγνώσκειν" και "συλλέγειν"! Click για ανάπτυξη... εν:εμμενειν-αναγιγνωσκειν-συλλεγειν μελ:εμμενειν(κατεβαινει ο τονος)-αναγνωσεσθαι-συλλεξειν αορ.εμμειναι-αναγνωναι-συλλεξαι παρκ:εμμεμενηκεναι-αναγεγνωκεναι-συνειλοχεναι αυτα νομιζωτσεκαρε κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Σεπτεμβρίου 2012 Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:33 Η Νηρηίς έγραψε: #425 20-09-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Για να τεστάρω τι θυμάμαι: ΕΝΣ: εμμένειν, αναγιγνώσκειν, συλλέγειν ΠΡΤ: ---, ---, --- ΜΕΛ: εμμενείν, αναγνώσεσθαι, συλλέξειν ΑΟΡ: εμμείναι, αναγνώναι, συνειπείν ΠΡΚ: εμμεμνηκέναι, ανεγνωκέναι, συνειρηκέναι ΥΠΡ: ---, ---, ---. Δεν άνοιξα λεξικό, αν έχω μπερδέψει καμία φωνή, κανένα τύπο κλπ, σόρρυ. Click για ανάπτυξη... Είμαι σίγουρη ότι το ξέρεις, αλλα το διευκρινίζω, στο "εμμενειν"(μέλλοντας) θέλει περισπωμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:33 Η xristina elen: #426 20-09-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Για να τεστάρω τι θυμάμαι: ΕΝΣ: εμμένειν, αναγιγνώσκειν, συλλέγειν ΠΡΤ: ---, ---, --- ΜΕΛ: εμμενείν, αναγνώσεσθαι, συλλέξειν ΑΟΡ: εμμείναι, αναγνώναι, συνειπείν ΠΡΚ: εμμεμνηκέναι, ανεγνωκέναι, συνειρηκέναι ΥΠΡ: ---, ---, ---. Δεν άνοιξα λεξικό, αν έχω μπερδέψει καμία φωνή, κανένα τύπο κλπ, σόρρυ. Click για ανάπτυξη... το συλλεγω δεν ειναι στισ εξαιρεσεις που κλινεται αλλιως??αν θυμαμαι καλα?μπορω να ναι και κανενα αλλο..σορυ αν σου λεω λαθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:34 Η Νηρηίς έγραψε: #427 20-09-12 21:34 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: το συλλεγω δεν ειναι στισ εξαιρεσεις που κλινεται αλλιως??αν θυμαμαι καλα?μπορω να ναι και κανενα αλλο..σορυ αν σου λεω λαθος Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως ναι. Ούτε εγώ τα θυμάμαι τόσο καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:34 Η xristina elen: #428 20-09-12 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Είμαι σίγουρη ότι το ξέρεις, αλλα το διευκρινίζω, στο "εμμενειν"(μέλλοντας) θέλει περισπωμένη. Click για ανάπτυξη... χαχα αυχαριστως να την βαλουμε αλλα που να την βρου στο πληκτρολογιο??χαχα Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Νομίζω πως ναι. Ούτε εγώ τα θυμάμαι τόσο καλά. Click για ανάπτυξη... ε και εγω κατι λιγα μην νομιζεις...απλα το συλλεγω το εκλινα καθε μερα ειχε λυσσαξει η καθηγητρια μου επειδη ειναι η εξαιρεση..αλλα δεν θυμαμαι αν μου λεγε αυτο η καποιο αλλο παρομοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Σεπτεμβρίου 2012 Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:35 Η Νηρηίς έγραψε: #429 20-09-12 21:35 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχα αυχαριστως να την βαλω αλλα που να την βρω στο πληκτρολογιο??χαχα Click για ανάπτυξη... Δεν είχα δεί την απάντησή σου. Επειδή δεν γίνεται να βάλετε περισπωμένη, γι'αυτό το διευκρίνησα. Συγγνώμη μεγάλη αφέντρα. Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: ε και εγω κατι λιγα μην νομιζεις...απλα το συλλεγω το εκλινα καθε μερα ειχε λυσσαξει η καθηγητρια μου επειδη ειναι η εξαιρεση..αλλα δεν θυμαμαι αν μου λεγε αυτο η καποιο αλλο παρομοιο Click για ανάπτυξη... Αυτό νομίζω πως είναι, βαριέμαι να πάω να βρώ το λεξικό-έχω ένα παλιό λεξικό , έχουν κιτρινίσει οι σελίδες, έχουν κοπεί κάποιες σελίδες, τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xrisanthi. Νεοφερμένο μέλος Η Xrisanthi. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:37 Η Xrisanthi.: #430 20-09-12 21:37 παιδιαα ευχαριστω πολυυυ για την βοηθεια σας . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:37 Η xristina elen: #431 20-09-12 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν είχα δεί την απάντησή σου. Επειδή δεν γίνεται να βάλετε περισπωμένη, γι'αυτό το διευκρίνησα. Συγγνώμη μεγάλη αφέντρα. Click για ανάπτυξη... χαχα σορυ μπερδευτικα και εγω νομιζα οτι το ειπες σε μενα..χαχαχαχαχα αντε καλα σε συγχωρω επειδη εισαι εσυ οχι τιποτα αλλο...τελευταια φορα ομως μην επαναυληφθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Η xristina elen: #432 20-09-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν είχα δεί την απάντησή σου. Επειδή δεν γίνεται να βάλετε περισπωμένη, γι'αυτό το διευκρίνησα. Συγγνώμη μεγάλη αφέντρα. Αυτό νομίζω πως είναι, βαριέμαι να πάω να βρώ το λεξικό-έχω ένα παλιό λεξικό , έχουν κιτρινίσει οι σελίδες, έχουν κοπεί κάποιες σελίδες, τέλεια Click για ανάπτυξη... χαχαχ εγω το χω χωσει σε μια κουτα και ουτε που ξερω αν ζει..πρεπει να το βγαλω καποια στιγμη γιατι θα το χρειαστωναι τσεκαρε αν μπορεις το χω περιεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Ο Rainbowarrior: #433 20-09-12 21:39 Το ότι έγραψα τον Παρακείμενο του «μιμνήσκω» δεν το είδε κανείς; Ντροπή. Διορθώνω, λοιπόν: εμμεμενηκέναι. Νηρηίδα, δεν έχω πολυτονικό, και το τόνισα για να δείξω τη διαφορά με τον ενεστώτα. Αλλά, γενικά, έβαλα τους τόνους, για να ξέρει πού τονίζονται. Δεν είναι δα και ακατόρθωτο να βάλει μια περισπωμένη με το χέρι της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:41 Η xristina elen: #434 20-09-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Το ότι έγραψα τον Παρακείμενο του «μιμνήσκω» δεν το είδε κανείς; Ντροπή. Διορθώνω, λοιπόν: εμμεμενηκέναι. Νηρηίδα, δεν έχω πολυτονικό, και το τόνισα για να δείξω τη διαφορά με τον ενεστώτα. Αλλά γενικά έβαλα τους τόνους, για να ξέρει πού τονίζονται. Δεν είναι δα και ακατόρθωτο να βάλει μια περισπωμένη με το χέρι της. Click για ανάπτυξη... χαχα το δαμε..και εγω εγραψα εγεγνωκεναι..χαχα ντοινγκ καλα παμε ολοι μπα μην το λες εγω τους τονους παντα τους μπερδευα..χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:41 Η Νηρηίς έγραψε: #435 20-09-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Το ότι έγραψα τον Παρακείμενο του «μιμνήσκω» δεν το είδε κανείς; Ντροπή. Διορθώνω, λοιπόν: εμμεμενηκέναι. Νηρηίδα, δεν έχω πολυτονικό, και το τόνισα για να δείξω τη διαφορά με τον ενεστώτα. Αλλά, γενικά, έβαλα τους τόνους, για να ξέρει πού τονίζονται. Δεν είναι δα και ακατόρθωτο να βάλει μια περισπωμένη με το χέρι της. Click για ανάπτυξη... Mεγάλε αφέντη διευκρίνηση έκανα. Καλά μην το έχεις σίγουρο πως ξέρουν όλοι ότι ο μέλλοντας είναι συνηρημένος και παίρνει περισπωμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:42 Η Δαλιδά έγραψε: #436 20-09-12 21:42 Παίδες, ήρεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2012 art1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:56 Ο art1 έγραψε: #437 20-09-12 22:56 Όσον αφορά το συλλέγειν πρέπει να σας πω ότι το ρήμα ΟΝΤΩΣ αποτελεί εξαίρεση...στο ΛΕΞΙΚΟ του γεωργοπαπαδακου θα δεις ότι αναφέρει δύο ΦΟΡΕΣ το ρήμα λέγω δίνοντας στον ίδιο τύπο διαφορετικούς αρχικούς χρόνους...βέβαια το πρώτο λέγω είναι σύνθετο,συνήθως με το συν ενώ το δεύτερο είναι απλό χωρίς πρόθεση και δηλώνει την προφανή σημασία. Π Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:06 Η xristina elen: #438 20-09-12 23:06 Αρχική Δημοσίευση από art1: Όσον αφορά το συλλέγειν πρέπει να σας πω ότι το ρήμα ΟΝΤΩΣ αποτελεί εξαίρεση...στο ΛΕΞΙΚΟ του γεωργοπαπαδακου θα δεις ότι αναφέρει δύο ΦΟΡΕΣ το ρήμα λέγω δίνοντας στον ίδιο τύπο διαφορετικούς αρχικούς χρόνους...βέβαια το πρώτο λέγω είναι σύνθετο,συνήθως με το συν ενώ το δεύτερο είναι απλό χωρίς πρόθεση και δηλώνει την προφανή σημασία. Π Click για ανάπτυξη... art1 κοιτα αν μπορεις και το διαλεγω αν κλινεται παρομοια με τον συλλεγω η με το λεγω το σκετο..το χω απορια τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. art1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:38 Ο art1 έγραψε: #439 21-09-12 11:38 Και το διαλέγω κλείνεται όπως το συλλεγω. Καλή επιτυχία ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ σου συνάδελφε φιλόλογε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Η xristina elen: #440 21-09-12 14:08 Αρχική Δημοσίευση από art1: Και το διαλέγω κλείνεται όπως το συλλεγω. Καλή επιτυχία ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ σου συνάδελφε φιλόλογε! Click για ανάπτυξη... χαχαχα σε ευχαριστω συναδελφε!!επισης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vonlibera Petr23 Τρελας123 rseven buffon85 Antonisbairac1 odmeridis Schlimazel SlimShady Αριάνα123 Haraa11 Dimitris9 Zamasu Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
se euharistw polu Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:32 Η xristina elen: #424 20-09-12 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Xrisanthi.: Παιδιά θα ήθελα βοήθεια! Θέλω μία χρονική αντικατάσταση στο "εμμένειν","αναγιγνώσκειν" και "συλλέγειν"! Click για ανάπτυξη... εν:εμμενειν-αναγιγνωσκειν-συλλεγειν μελ:εμμενειν(κατεβαινει ο τονος)-αναγνωσεσθαι-συλλεξειν αορ.εμμειναι-αναγνωναι-συλλεξαι παρκ:εμμεμενηκεναι-αναγεγνωκεναι-συνειλοχεναι αυτα νομιζωτσεκαρε κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Σεπτεμβρίου 2012 Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:33 Η Νηρηίς έγραψε: #425 20-09-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Για να τεστάρω τι θυμάμαι: ΕΝΣ: εμμένειν, αναγιγνώσκειν, συλλέγειν ΠΡΤ: ---, ---, --- ΜΕΛ: εμμενείν, αναγνώσεσθαι, συλλέξειν ΑΟΡ: εμμείναι, αναγνώναι, συνειπείν ΠΡΚ: εμμεμνηκέναι, ανεγνωκέναι, συνειρηκέναι ΥΠΡ: ---, ---, ---. Δεν άνοιξα λεξικό, αν έχω μπερδέψει καμία φωνή, κανένα τύπο κλπ, σόρρυ. Click για ανάπτυξη... Είμαι σίγουρη ότι το ξέρεις, αλλα το διευκρινίζω, στο "εμμενειν"(μέλλοντας) θέλει περισπωμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:33 Η xristina elen: #426 20-09-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Για να τεστάρω τι θυμάμαι: ΕΝΣ: εμμένειν, αναγιγνώσκειν, συλλέγειν ΠΡΤ: ---, ---, --- ΜΕΛ: εμμενείν, αναγνώσεσθαι, συλλέξειν ΑΟΡ: εμμείναι, αναγνώναι, συνειπείν ΠΡΚ: εμμεμνηκέναι, ανεγνωκέναι, συνειρηκέναι ΥΠΡ: ---, ---, ---. Δεν άνοιξα λεξικό, αν έχω μπερδέψει καμία φωνή, κανένα τύπο κλπ, σόρρυ. Click για ανάπτυξη... το συλλεγω δεν ειναι στισ εξαιρεσεις που κλινεται αλλιως??αν θυμαμαι καλα?μπορω να ναι και κανενα αλλο..σορυ αν σου λεω λαθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:34 Η Νηρηίς έγραψε: #427 20-09-12 21:34 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: το συλλεγω δεν ειναι στισ εξαιρεσεις που κλινεται αλλιως??αν θυμαμαι καλα?μπορω να ναι και κανενα αλλο..σορυ αν σου λεω λαθος Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως ναι. Ούτε εγώ τα θυμάμαι τόσο καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:34 Η xristina elen: #428 20-09-12 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Είμαι σίγουρη ότι το ξέρεις, αλλα το διευκρινίζω, στο "εμμενειν"(μέλλοντας) θέλει περισπωμένη. Click για ανάπτυξη... χαχα αυχαριστως να την βαλουμε αλλα που να την βρου στο πληκτρολογιο??χαχα Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Νομίζω πως ναι. Ούτε εγώ τα θυμάμαι τόσο καλά. Click για ανάπτυξη... ε και εγω κατι λιγα μην νομιζεις...απλα το συλλεγω το εκλινα καθε μερα ειχε λυσσαξει η καθηγητρια μου επειδη ειναι η εξαιρεση..αλλα δεν θυμαμαι αν μου λεγε αυτο η καποιο αλλο παρομοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Σεπτεμβρίου 2012 Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:35 Η Νηρηίς έγραψε: #429 20-09-12 21:35 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχα αυχαριστως να την βαλω αλλα που να την βρω στο πληκτρολογιο??χαχα Click για ανάπτυξη... Δεν είχα δεί την απάντησή σου. Επειδή δεν γίνεται να βάλετε περισπωμένη, γι'αυτό το διευκρίνησα. Συγγνώμη μεγάλη αφέντρα. Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: ε και εγω κατι λιγα μην νομιζεις...απλα το συλλεγω το εκλινα καθε μερα ειχε λυσσαξει η καθηγητρια μου επειδη ειναι η εξαιρεση..αλλα δεν θυμαμαι αν μου λεγε αυτο η καποιο αλλο παρομοιο Click για ανάπτυξη... Αυτό νομίζω πως είναι, βαριέμαι να πάω να βρώ το λεξικό-έχω ένα παλιό λεξικό , έχουν κιτρινίσει οι σελίδες, έχουν κοπεί κάποιες σελίδες, τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xrisanthi. Νεοφερμένο μέλος Η Xrisanthi. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:37 Η Xrisanthi.: #430 20-09-12 21:37 παιδιαα ευχαριστω πολυυυ για την βοηθεια σας . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:37 Η xristina elen: #431 20-09-12 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν είχα δεί την απάντησή σου. Επειδή δεν γίνεται να βάλετε περισπωμένη, γι'αυτό το διευκρίνησα. Συγγνώμη μεγάλη αφέντρα. Click για ανάπτυξη... χαχα σορυ μπερδευτικα και εγω νομιζα οτι το ειπες σε μενα..χαχαχαχαχα αντε καλα σε συγχωρω επειδη εισαι εσυ οχι τιποτα αλλο...τελευταια φορα ομως μην επαναυληφθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Η xristina elen: #432 20-09-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν είχα δεί την απάντησή σου. Επειδή δεν γίνεται να βάλετε περισπωμένη, γι'αυτό το διευκρίνησα. Συγγνώμη μεγάλη αφέντρα. Αυτό νομίζω πως είναι, βαριέμαι να πάω να βρώ το λεξικό-έχω ένα παλιό λεξικό , έχουν κιτρινίσει οι σελίδες, έχουν κοπεί κάποιες σελίδες, τέλεια Click για ανάπτυξη... χαχαχ εγω το χω χωσει σε μια κουτα και ουτε που ξερω αν ζει..πρεπει να το βγαλω καποια στιγμη γιατι θα το χρειαστωναι τσεκαρε αν μπορεις το χω περιεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Ο Rainbowarrior: #433 20-09-12 21:39 Το ότι έγραψα τον Παρακείμενο του «μιμνήσκω» δεν το είδε κανείς; Ντροπή. Διορθώνω, λοιπόν: εμμεμενηκέναι. Νηρηίδα, δεν έχω πολυτονικό, και το τόνισα για να δείξω τη διαφορά με τον ενεστώτα. Αλλά, γενικά, έβαλα τους τόνους, για να ξέρει πού τονίζονται. Δεν είναι δα και ακατόρθωτο να βάλει μια περισπωμένη με το χέρι της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:41 Η xristina elen: #434 20-09-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Το ότι έγραψα τον Παρακείμενο του «μιμνήσκω» δεν το είδε κανείς; Ντροπή. Διορθώνω, λοιπόν: εμμεμενηκέναι. Νηρηίδα, δεν έχω πολυτονικό, και το τόνισα για να δείξω τη διαφορά με τον ενεστώτα. Αλλά γενικά έβαλα τους τόνους, για να ξέρει πού τονίζονται. Δεν είναι δα και ακατόρθωτο να βάλει μια περισπωμένη με το χέρι της. Click για ανάπτυξη... χαχα το δαμε..και εγω εγραψα εγεγνωκεναι..χαχα ντοινγκ καλα παμε ολοι μπα μην το λες εγω τους τονους παντα τους μπερδευα..χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:41 Η Νηρηίς έγραψε: #435 20-09-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Το ότι έγραψα τον Παρακείμενο του «μιμνήσκω» δεν το είδε κανείς; Ντροπή. Διορθώνω, λοιπόν: εμμεμενηκέναι. Νηρηίδα, δεν έχω πολυτονικό, και το τόνισα για να δείξω τη διαφορά με τον ενεστώτα. Αλλά, γενικά, έβαλα τους τόνους, για να ξέρει πού τονίζονται. Δεν είναι δα και ακατόρθωτο να βάλει μια περισπωμένη με το χέρι της. Click για ανάπτυξη... Mεγάλε αφέντη διευκρίνηση έκανα. Καλά μην το έχεις σίγουρο πως ξέρουν όλοι ότι ο μέλλοντας είναι συνηρημένος και παίρνει περισπωμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:42 Η Δαλιδά έγραψε: #436 20-09-12 21:42 Παίδες, ήρεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2012 art1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:56 Ο art1 έγραψε: #437 20-09-12 22:56 Όσον αφορά το συλλέγειν πρέπει να σας πω ότι το ρήμα ΟΝΤΩΣ αποτελεί εξαίρεση...στο ΛΕΞΙΚΟ του γεωργοπαπαδακου θα δεις ότι αναφέρει δύο ΦΟΡΕΣ το ρήμα λέγω δίνοντας στον ίδιο τύπο διαφορετικούς αρχικούς χρόνους...βέβαια το πρώτο λέγω είναι σύνθετο,συνήθως με το συν ενώ το δεύτερο είναι απλό χωρίς πρόθεση και δηλώνει την προφανή σημασία. Π Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:06 Η xristina elen: #438 20-09-12 23:06 Αρχική Δημοσίευση από art1: Όσον αφορά το συλλέγειν πρέπει να σας πω ότι το ρήμα ΟΝΤΩΣ αποτελεί εξαίρεση...στο ΛΕΞΙΚΟ του γεωργοπαπαδακου θα δεις ότι αναφέρει δύο ΦΟΡΕΣ το ρήμα λέγω δίνοντας στον ίδιο τύπο διαφορετικούς αρχικούς χρόνους...βέβαια το πρώτο λέγω είναι σύνθετο,συνήθως με το συν ενώ το δεύτερο είναι απλό χωρίς πρόθεση και δηλώνει την προφανή σημασία. Π Click για ανάπτυξη... art1 κοιτα αν μπορεις και το διαλεγω αν κλινεται παρομοια με τον συλλεγω η με το λεγω το σκετο..το χω απορια τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. art1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:38 Ο art1 έγραψε: #439 21-09-12 11:38 Και το διαλέγω κλείνεται όπως το συλλεγω. Καλή επιτυχία ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ σου συνάδελφε φιλόλογε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Η xristina elen: #440 21-09-12 14:08 Αρχική Δημοσίευση από art1: Και το διαλέγω κλείνεται όπως το συλλεγω. Καλή επιτυχία ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ σου συνάδελφε φιλόλογε! Click για ανάπτυξη... χαχαχα σε ευχαριστω συναδελφε!!επισης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vonlibera Petr23 Τρελας123 rseven buffon85 Antonisbairac1 odmeridis Schlimazel SlimShady Αριάνα123 Haraa11 Dimitris9 Zamasu Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Xrisanthi.: Παιδιά θα ήθελα βοήθεια! Θέλω μία χρονική αντικατάσταση στο "εμμένειν","αναγιγνώσκειν" και "συλλέγειν"! Click για ανάπτυξη... εν:εμμενειν-αναγιγνωσκειν-συλλεγειν μελ:εμμενειν(κατεβαινει ο τονος)-αναγνωσεσθαι-συλλεξειν αορ.εμμειναι-αναγνωναι-συλλεξαι παρκ:εμμεμενηκεναι-αναγεγνωκεναι-συνειλοχεναι αυτα νομιζωτσεκαρε κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:33 Η Νηρηίς έγραψε: #425 20-09-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Για να τεστάρω τι θυμάμαι: ΕΝΣ: εμμένειν, αναγιγνώσκειν, συλλέγειν ΠΡΤ: ---, ---, --- ΜΕΛ: εμμενείν, αναγνώσεσθαι, συλλέξειν ΑΟΡ: εμμείναι, αναγνώναι, συνειπείν ΠΡΚ: εμμεμνηκέναι, ανεγνωκέναι, συνειρηκέναι ΥΠΡ: ---, ---, ---. Δεν άνοιξα λεξικό, αν έχω μπερδέψει καμία φωνή, κανένα τύπο κλπ, σόρρυ. Click για ανάπτυξη... Είμαι σίγουρη ότι το ξέρεις, αλλα το διευκρινίζω, στο "εμμενειν"(μέλλοντας) θέλει περισπωμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:33 Η xristina elen: #426 20-09-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Για να τεστάρω τι θυμάμαι: ΕΝΣ: εμμένειν, αναγιγνώσκειν, συλλέγειν ΠΡΤ: ---, ---, --- ΜΕΛ: εμμενείν, αναγνώσεσθαι, συλλέξειν ΑΟΡ: εμμείναι, αναγνώναι, συνειπείν ΠΡΚ: εμμεμνηκέναι, ανεγνωκέναι, συνειρηκέναι ΥΠΡ: ---, ---, ---. Δεν άνοιξα λεξικό, αν έχω μπερδέψει καμία φωνή, κανένα τύπο κλπ, σόρρυ. Click για ανάπτυξη... το συλλεγω δεν ειναι στισ εξαιρεσεις που κλινεται αλλιως??αν θυμαμαι καλα?μπορω να ναι και κανενα αλλο..σορυ αν σου λεω λαθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:34 Η Νηρηίς έγραψε: #427 20-09-12 21:34 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: το συλλεγω δεν ειναι στισ εξαιρεσεις που κλινεται αλλιως??αν θυμαμαι καλα?μπορω να ναι και κανενα αλλο..σορυ αν σου λεω λαθος Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως ναι. Ούτε εγώ τα θυμάμαι τόσο καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:34 Η xristina elen: #428 20-09-12 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Είμαι σίγουρη ότι το ξέρεις, αλλα το διευκρινίζω, στο "εμμενειν"(μέλλοντας) θέλει περισπωμένη. Click για ανάπτυξη... χαχα αυχαριστως να την βαλουμε αλλα που να την βρου στο πληκτρολογιο??χαχα Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Νομίζω πως ναι. Ούτε εγώ τα θυμάμαι τόσο καλά. Click για ανάπτυξη... ε και εγω κατι λιγα μην νομιζεις...απλα το συλλεγω το εκλινα καθε μερα ειχε λυσσαξει η καθηγητρια μου επειδη ειναι η εξαιρεση..αλλα δεν θυμαμαι αν μου λεγε αυτο η καποιο αλλο παρομοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Σεπτεμβρίου 2012 Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:35 Η Νηρηίς έγραψε: #429 20-09-12 21:35 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχα αυχαριστως να την βαλω αλλα που να την βρω στο πληκτρολογιο??χαχα Click για ανάπτυξη... Δεν είχα δεί την απάντησή σου. Επειδή δεν γίνεται να βάλετε περισπωμένη, γι'αυτό το διευκρίνησα. Συγγνώμη μεγάλη αφέντρα. Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: ε και εγω κατι λιγα μην νομιζεις...απλα το συλλεγω το εκλινα καθε μερα ειχε λυσσαξει η καθηγητρια μου επειδη ειναι η εξαιρεση..αλλα δεν θυμαμαι αν μου λεγε αυτο η καποιο αλλο παρομοιο Click για ανάπτυξη... Αυτό νομίζω πως είναι, βαριέμαι να πάω να βρώ το λεξικό-έχω ένα παλιό λεξικό , έχουν κιτρινίσει οι σελίδες, έχουν κοπεί κάποιες σελίδες, τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xrisanthi. Νεοφερμένο μέλος Η Xrisanthi. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:37 Η Xrisanthi.: #430 20-09-12 21:37 παιδιαα ευχαριστω πολυυυ για την βοηθεια σας . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:37 Η xristina elen: #431 20-09-12 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν είχα δεί την απάντησή σου. Επειδή δεν γίνεται να βάλετε περισπωμένη, γι'αυτό το διευκρίνησα. Συγγνώμη μεγάλη αφέντρα. Click για ανάπτυξη... χαχα σορυ μπερδευτικα και εγω νομιζα οτι το ειπες σε μενα..χαχαχαχαχα αντε καλα σε συγχωρω επειδη εισαι εσυ οχι τιποτα αλλο...τελευταια φορα ομως μην επαναυληφθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Η xristina elen: #432 20-09-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν είχα δεί την απάντησή σου. Επειδή δεν γίνεται να βάλετε περισπωμένη, γι'αυτό το διευκρίνησα. Συγγνώμη μεγάλη αφέντρα. Αυτό νομίζω πως είναι, βαριέμαι να πάω να βρώ το λεξικό-έχω ένα παλιό λεξικό , έχουν κιτρινίσει οι σελίδες, έχουν κοπεί κάποιες σελίδες, τέλεια Click για ανάπτυξη... χαχαχ εγω το χω χωσει σε μια κουτα και ουτε που ξερω αν ζει..πρεπει να το βγαλω καποια στιγμη γιατι θα το χρειαστωναι τσεκαρε αν μπορεις το χω περιεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Ο Rainbowarrior: #433 20-09-12 21:39 Το ότι έγραψα τον Παρακείμενο του «μιμνήσκω» δεν το είδε κανείς; Ντροπή. Διορθώνω, λοιπόν: εμμεμενηκέναι. Νηρηίδα, δεν έχω πολυτονικό, και το τόνισα για να δείξω τη διαφορά με τον ενεστώτα. Αλλά, γενικά, έβαλα τους τόνους, για να ξέρει πού τονίζονται. Δεν είναι δα και ακατόρθωτο να βάλει μια περισπωμένη με το χέρι της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:41 Η xristina elen: #434 20-09-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Το ότι έγραψα τον Παρακείμενο του «μιμνήσκω» δεν το είδε κανείς; Ντροπή. Διορθώνω, λοιπόν: εμμεμενηκέναι. Νηρηίδα, δεν έχω πολυτονικό, και το τόνισα για να δείξω τη διαφορά με τον ενεστώτα. Αλλά γενικά έβαλα τους τόνους, για να ξέρει πού τονίζονται. Δεν είναι δα και ακατόρθωτο να βάλει μια περισπωμένη με το χέρι της. Click για ανάπτυξη... χαχα το δαμε..και εγω εγραψα εγεγνωκεναι..χαχα ντοινγκ καλα παμε ολοι μπα μην το λες εγω τους τονους παντα τους μπερδευα..χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:41 Η Νηρηίς έγραψε: #435 20-09-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Το ότι έγραψα τον Παρακείμενο του «μιμνήσκω» δεν το είδε κανείς; Ντροπή. Διορθώνω, λοιπόν: εμμεμενηκέναι. Νηρηίδα, δεν έχω πολυτονικό, και το τόνισα για να δείξω τη διαφορά με τον ενεστώτα. Αλλά, γενικά, έβαλα τους τόνους, για να ξέρει πού τονίζονται. Δεν είναι δα και ακατόρθωτο να βάλει μια περισπωμένη με το χέρι της. Click για ανάπτυξη... Mεγάλε αφέντη διευκρίνηση έκανα. Καλά μην το έχεις σίγουρο πως ξέρουν όλοι ότι ο μέλλοντας είναι συνηρημένος και παίρνει περισπωμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:42 Η Δαλιδά έγραψε: #436 20-09-12 21:42 Παίδες, ήρεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2012 art1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:56 Ο art1 έγραψε: #437 20-09-12 22:56 Όσον αφορά το συλλέγειν πρέπει να σας πω ότι το ρήμα ΟΝΤΩΣ αποτελεί εξαίρεση...στο ΛΕΞΙΚΟ του γεωργοπαπαδακου θα δεις ότι αναφέρει δύο ΦΟΡΕΣ το ρήμα λέγω δίνοντας στον ίδιο τύπο διαφορετικούς αρχικούς χρόνους...βέβαια το πρώτο λέγω είναι σύνθετο,συνήθως με το συν ενώ το δεύτερο είναι απλό χωρίς πρόθεση και δηλώνει την προφανή σημασία. Π Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:06 Η xristina elen: #438 20-09-12 23:06 Αρχική Δημοσίευση από art1: Όσον αφορά το συλλέγειν πρέπει να σας πω ότι το ρήμα ΟΝΤΩΣ αποτελεί εξαίρεση...στο ΛΕΞΙΚΟ του γεωργοπαπαδακου θα δεις ότι αναφέρει δύο ΦΟΡΕΣ το ρήμα λέγω δίνοντας στον ίδιο τύπο διαφορετικούς αρχικούς χρόνους...βέβαια το πρώτο λέγω είναι σύνθετο,συνήθως με το συν ενώ το δεύτερο είναι απλό χωρίς πρόθεση και δηλώνει την προφανή σημασία. Π Click για ανάπτυξη... art1 κοιτα αν μπορεις και το διαλεγω αν κλινεται παρομοια με τον συλλεγω η με το λεγω το σκετο..το χω απορια τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. art1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:38 Ο art1 έγραψε: #439 21-09-12 11:38 Και το διαλέγω κλείνεται όπως το συλλεγω. Καλή επιτυχία ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ σου συνάδελφε φιλόλογε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Η xristina elen: #440 21-09-12 14:08 Αρχική Δημοσίευση από art1: Και το διαλέγω κλείνεται όπως το συλλεγω. Καλή επιτυχία ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ σου συνάδελφε φιλόλογε! Click για ανάπτυξη... χαχαχα σε ευχαριστω συναδελφε!!επισης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vonlibera Petr23 Τρελας123 rseven buffon85 Antonisbairac1 odmeridis Schlimazel SlimShady Αριάνα123 Haraa11 Dimitris9 Zamasu Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Για να τεστάρω τι θυμάμαι: ΕΝΣ: εμμένειν, αναγιγνώσκειν, συλλέγειν ΠΡΤ: ---, ---, --- ΜΕΛ: εμμενείν, αναγνώσεσθαι, συλλέξειν ΑΟΡ: εμμείναι, αναγνώναι, συνειπείν ΠΡΚ: εμμεμνηκέναι, ανεγνωκέναι, συνειρηκέναι ΥΠΡ: ---, ---, ---. Δεν άνοιξα λεξικό, αν έχω μπερδέψει καμία φωνή, κανένα τύπο κλπ, σόρρυ. Click για ανάπτυξη... Είμαι σίγουρη ότι το ξέρεις, αλλα το διευκρινίζω, στο "εμμενειν"(μέλλοντας) θέλει περισπωμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:33 Η xristina elen: #426 20-09-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Για να τεστάρω τι θυμάμαι: ΕΝΣ: εμμένειν, αναγιγνώσκειν, συλλέγειν ΠΡΤ: ---, ---, --- ΜΕΛ: εμμενείν, αναγνώσεσθαι, συλλέξειν ΑΟΡ: εμμείναι, αναγνώναι, συνειπείν ΠΡΚ: εμμεμνηκέναι, ανεγνωκέναι, συνειρηκέναι ΥΠΡ: ---, ---, ---. Δεν άνοιξα λεξικό, αν έχω μπερδέψει καμία φωνή, κανένα τύπο κλπ, σόρρυ. Click για ανάπτυξη... το συλλεγω δεν ειναι στισ εξαιρεσεις που κλινεται αλλιως??αν θυμαμαι καλα?μπορω να ναι και κανενα αλλο..σορυ αν σου λεω λαθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:34 Η Νηρηίς έγραψε: #427 20-09-12 21:34 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: το συλλεγω δεν ειναι στισ εξαιρεσεις που κλινεται αλλιως??αν θυμαμαι καλα?μπορω να ναι και κανενα αλλο..σορυ αν σου λεω λαθος Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως ναι. Ούτε εγώ τα θυμάμαι τόσο καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:34 Η xristina elen: #428 20-09-12 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Είμαι σίγουρη ότι το ξέρεις, αλλα το διευκρινίζω, στο "εμμενειν"(μέλλοντας) θέλει περισπωμένη. Click για ανάπτυξη... χαχα αυχαριστως να την βαλουμε αλλα που να την βρου στο πληκτρολογιο??χαχα Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Νομίζω πως ναι. Ούτε εγώ τα θυμάμαι τόσο καλά. Click για ανάπτυξη... ε και εγω κατι λιγα μην νομιζεις...απλα το συλλεγω το εκλινα καθε μερα ειχε λυσσαξει η καθηγητρια μου επειδη ειναι η εξαιρεση..αλλα δεν θυμαμαι αν μου λεγε αυτο η καποιο αλλο παρομοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Σεπτεμβρίου 2012 Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:35 Η Νηρηίς έγραψε: #429 20-09-12 21:35 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχα αυχαριστως να την βαλω αλλα που να την βρω στο πληκτρολογιο??χαχα Click για ανάπτυξη... Δεν είχα δεί την απάντησή σου. Επειδή δεν γίνεται να βάλετε περισπωμένη, γι'αυτό το διευκρίνησα. Συγγνώμη μεγάλη αφέντρα. Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: ε και εγω κατι λιγα μην νομιζεις...απλα το συλλεγω το εκλινα καθε μερα ειχε λυσσαξει η καθηγητρια μου επειδη ειναι η εξαιρεση..αλλα δεν θυμαμαι αν μου λεγε αυτο η καποιο αλλο παρομοιο Click για ανάπτυξη... Αυτό νομίζω πως είναι, βαριέμαι να πάω να βρώ το λεξικό-έχω ένα παλιό λεξικό , έχουν κιτρινίσει οι σελίδες, έχουν κοπεί κάποιες σελίδες, τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xrisanthi. Νεοφερμένο μέλος Η Xrisanthi. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:37 Η Xrisanthi.: #430 20-09-12 21:37 παιδιαα ευχαριστω πολυυυ για την βοηθεια σας . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:37 Η xristina elen: #431 20-09-12 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν είχα δεί την απάντησή σου. Επειδή δεν γίνεται να βάλετε περισπωμένη, γι'αυτό το διευκρίνησα. Συγγνώμη μεγάλη αφέντρα. Click για ανάπτυξη... χαχα σορυ μπερδευτικα και εγω νομιζα οτι το ειπες σε μενα..χαχαχαχαχα αντε καλα σε συγχωρω επειδη εισαι εσυ οχι τιποτα αλλο...τελευταια φορα ομως μην επαναυληφθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Η xristina elen: #432 20-09-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν είχα δεί την απάντησή σου. Επειδή δεν γίνεται να βάλετε περισπωμένη, γι'αυτό το διευκρίνησα. Συγγνώμη μεγάλη αφέντρα. Αυτό νομίζω πως είναι, βαριέμαι να πάω να βρώ το λεξικό-έχω ένα παλιό λεξικό , έχουν κιτρινίσει οι σελίδες, έχουν κοπεί κάποιες σελίδες, τέλεια Click για ανάπτυξη... χαχαχ εγω το χω χωσει σε μια κουτα και ουτε που ξερω αν ζει..πρεπει να το βγαλω καποια στιγμη γιατι θα το χρειαστωναι τσεκαρε αν μπορεις το χω περιεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Ο Rainbowarrior: #433 20-09-12 21:39 Το ότι έγραψα τον Παρακείμενο του «μιμνήσκω» δεν το είδε κανείς; Ντροπή. Διορθώνω, λοιπόν: εμμεμενηκέναι. Νηρηίδα, δεν έχω πολυτονικό, και το τόνισα για να δείξω τη διαφορά με τον ενεστώτα. Αλλά, γενικά, έβαλα τους τόνους, για να ξέρει πού τονίζονται. Δεν είναι δα και ακατόρθωτο να βάλει μια περισπωμένη με το χέρι της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:41 Η xristina elen: #434 20-09-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Το ότι έγραψα τον Παρακείμενο του «μιμνήσκω» δεν το είδε κανείς; Ντροπή. Διορθώνω, λοιπόν: εμμεμενηκέναι. Νηρηίδα, δεν έχω πολυτονικό, και το τόνισα για να δείξω τη διαφορά με τον ενεστώτα. Αλλά γενικά έβαλα τους τόνους, για να ξέρει πού τονίζονται. Δεν είναι δα και ακατόρθωτο να βάλει μια περισπωμένη με το χέρι της. Click για ανάπτυξη... χαχα το δαμε..και εγω εγραψα εγεγνωκεναι..χαχα ντοινγκ καλα παμε ολοι μπα μην το λες εγω τους τονους παντα τους μπερδευα..χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:41 Η Νηρηίς έγραψε: #435 20-09-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Το ότι έγραψα τον Παρακείμενο του «μιμνήσκω» δεν το είδε κανείς; Ντροπή. Διορθώνω, λοιπόν: εμμεμενηκέναι. Νηρηίδα, δεν έχω πολυτονικό, και το τόνισα για να δείξω τη διαφορά με τον ενεστώτα. Αλλά, γενικά, έβαλα τους τόνους, για να ξέρει πού τονίζονται. Δεν είναι δα και ακατόρθωτο να βάλει μια περισπωμένη με το χέρι της. Click για ανάπτυξη... Mεγάλε αφέντη διευκρίνηση έκανα. Καλά μην το έχεις σίγουρο πως ξέρουν όλοι ότι ο μέλλοντας είναι συνηρημένος και παίρνει περισπωμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:42 Η Δαλιδά έγραψε: #436 20-09-12 21:42 Παίδες, ήρεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2012 art1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:56 Ο art1 έγραψε: #437 20-09-12 22:56 Όσον αφορά το συλλέγειν πρέπει να σας πω ότι το ρήμα ΟΝΤΩΣ αποτελεί εξαίρεση...στο ΛΕΞΙΚΟ του γεωργοπαπαδακου θα δεις ότι αναφέρει δύο ΦΟΡΕΣ το ρήμα λέγω δίνοντας στον ίδιο τύπο διαφορετικούς αρχικούς χρόνους...βέβαια το πρώτο λέγω είναι σύνθετο,συνήθως με το συν ενώ το δεύτερο είναι απλό χωρίς πρόθεση και δηλώνει την προφανή σημασία. Π Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:06 Η xristina elen: #438 20-09-12 23:06 Αρχική Δημοσίευση από art1: Όσον αφορά το συλλέγειν πρέπει να σας πω ότι το ρήμα ΟΝΤΩΣ αποτελεί εξαίρεση...στο ΛΕΞΙΚΟ του γεωργοπαπαδακου θα δεις ότι αναφέρει δύο ΦΟΡΕΣ το ρήμα λέγω δίνοντας στον ίδιο τύπο διαφορετικούς αρχικούς χρόνους...βέβαια το πρώτο λέγω είναι σύνθετο,συνήθως με το συν ενώ το δεύτερο είναι απλό χωρίς πρόθεση και δηλώνει την προφανή σημασία. Π Click για ανάπτυξη... art1 κοιτα αν μπορεις και το διαλεγω αν κλινεται παρομοια με τον συλλεγω η με το λεγω το σκετο..το χω απορια τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. art1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:38 Ο art1 έγραψε: #439 21-09-12 11:38 Και το διαλέγω κλείνεται όπως το συλλεγω. Καλή επιτυχία ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ σου συνάδελφε φιλόλογε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Η xristina elen: #440 21-09-12 14:08 Αρχική Δημοσίευση από art1: Και το διαλέγω κλείνεται όπως το συλλεγω. Καλή επιτυχία ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ σου συνάδελφε φιλόλογε! Click για ανάπτυξη... χαχαχα σε ευχαριστω συναδελφε!!επισης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vonlibera Petr23 Τρελας123 rseven buffon85 Antonisbairac1 odmeridis Schlimazel SlimShady Αριάνα123 Haraa11 Dimitris9 Zamasu Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Για να τεστάρω τι θυμάμαι: ΕΝΣ: εμμένειν, αναγιγνώσκειν, συλλέγειν ΠΡΤ: ---, ---, --- ΜΕΛ: εμμενείν, αναγνώσεσθαι, συλλέξειν ΑΟΡ: εμμείναι, αναγνώναι, συνειπείν ΠΡΚ: εμμεμνηκέναι, ανεγνωκέναι, συνειρηκέναι ΥΠΡ: ---, ---, ---. Δεν άνοιξα λεξικό, αν έχω μπερδέψει καμία φωνή, κανένα τύπο κλπ, σόρρυ. Click για ανάπτυξη... το συλλεγω δεν ειναι στισ εξαιρεσεις που κλινεται αλλιως??αν θυμαμαι καλα?μπορω να ναι και κανενα αλλο..σορυ αν σου λεω λαθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:34 Η Νηρηίς έγραψε: #427 20-09-12 21:34 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: το συλλεγω δεν ειναι στισ εξαιρεσεις που κλινεται αλλιως??αν θυμαμαι καλα?μπορω να ναι και κανενα αλλο..σορυ αν σου λεω λαθος Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως ναι. Ούτε εγώ τα θυμάμαι τόσο καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:34 Η xristina elen: #428 20-09-12 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Είμαι σίγουρη ότι το ξέρεις, αλλα το διευκρινίζω, στο "εμμενειν"(μέλλοντας) θέλει περισπωμένη. Click για ανάπτυξη... χαχα αυχαριστως να την βαλουμε αλλα που να την βρου στο πληκτρολογιο??χαχα Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Νομίζω πως ναι. Ούτε εγώ τα θυμάμαι τόσο καλά. Click για ανάπτυξη... ε και εγω κατι λιγα μην νομιζεις...απλα το συλλεγω το εκλινα καθε μερα ειχε λυσσαξει η καθηγητρια μου επειδη ειναι η εξαιρεση..αλλα δεν θυμαμαι αν μου λεγε αυτο η καποιο αλλο παρομοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Σεπτεμβρίου 2012 Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:35 Η Νηρηίς έγραψε: #429 20-09-12 21:35 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχα αυχαριστως να την βαλω αλλα που να την βρω στο πληκτρολογιο??χαχα Click για ανάπτυξη... Δεν είχα δεί την απάντησή σου. Επειδή δεν γίνεται να βάλετε περισπωμένη, γι'αυτό το διευκρίνησα. Συγγνώμη μεγάλη αφέντρα. Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: ε και εγω κατι λιγα μην νομιζεις...απλα το συλλεγω το εκλινα καθε μερα ειχε λυσσαξει η καθηγητρια μου επειδη ειναι η εξαιρεση..αλλα δεν θυμαμαι αν μου λεγε αυτο η καποιο αλλο παρομοιο Click για ανάπτυξη... Αυτό νομίζω πως είναι, βαριέμαι να πάω να βρώ το λεξικό-έχω ένα παλιό λεξικό , έχουν κιτρινίσει οι σελίδες, έχουν κοπεί κάποιες σελίδες, τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xrisanthi. Νεοφερμένο μέλος Η Xrisanthi. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:37 Η Xrisanthi.: #430 20-09-12 21:37 παιδιαα ευχαριστω πολυυυ για την βοηθεια σας . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:37 Η xristina elen: #431 20-09-12 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν είχα δεί την απάντησή σου. Επειδή δεν γίνεται να βάλετε περισπωμένη, γι'αυτό το διευκρίνησα. Συγγνώμη μεγάλη αφέντρα. Click για ανάπτυξη... χαχα σορυ μπερδευτικα και εγω νομιζα οτι το ειπες σε μενα..χαχαχαχαχα αντε καλα σε συγχωρω επειδη εισαι εσυ οχι τιποτα αλλο...τελευταια φορα ομως μην επαναυληφθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Η xristina elen: #432 20-09-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν είχα δεί την απάντησή σου. Επειδή δεν γίνεται να βάλετε περισπωμένη, γι'αυτό το διευκρίνησα. Συγγνώμη μεγάλη αφέντρα. Αυτό νομίζω πως είναι, βαριέμαι να πάω να βρώ το λεξικό-έχω ένα παλιό λεξικό , έχουν κιτρινίσει οι σελίδες, έχουν κοπεί κάποιες σελίδες, τέλεια Click για ανάπτυξη... χαχαχ εγω το χω χωσει σε μια κουτα και ουτε που ξερω αν ζει..πρεπει να το βγαλω καποια στιγμη γιατι θα το χρειαστωναι τσεκαρε αν μπορεις το χω περιεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Ο Rainbowarrior: #433 20-09-12 21:39 Το ότι έγραψα τον Παρακείμενο του «μιμνήσκω» δεν το είδε κανείς; Ντροπή. Διορθώνω, λοιπόν: εμμεμενηκέναι. Νηρηίδα, δεν έχω πολυτονικό, και το τόνισα για να δείξω τη διαφορά με τον ενεστώτα. Αλλά, γενικά, έβαλα τους τόνους, για να ξέρει πού τονίζονται. Δεν είναι δα και ακατόρθωτο να βάλει μια περισπωμένη με το χέρι της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:41 Η xristina elen: #434 20-09-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Το ότι έγραψα τον Παρακείμενο του «μιμνήσκω» δεν το είδε κανείς; Ντροπή. Διορθώνω, λοιπόν: εμμεμενηκέναι. Νηρηίδα, δεν έχω πολυτονικό, και το τόνισα για να δείξω τη διαφορά με τον ενεστώτα. Αλλά γενικά έβαλα τους τόνους, για να ξέρει πού τονίζονται. Δεν είναι δα και ακατόρθωτο να βάλει μια περισπωμένη με το χέρι της. Click για ανάπτυξη... χαχα το δαμε..και εγω εγραψα εγεγνωκεναι..χαχα ντοινγκ καλα παμε ολοι μπα μην το λες εγω τους τονους παντα τους μπερδευα..χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:41 Η Νηρηίς έγραψε: #435 20-09-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Το ότι έγραψα τον Παρακείμενο του «μιμνήσκω» δεν το είδε κανείς; Ντροπή. Διορθώνω, λοιπόν: εμμεμενηκέναι. Νηρηίδα, δεν έχω πολυτονικό, και το τόνισα για να δείξω τη διαφορά με τον ενεστώτα. Αλλά, γενικά, έβαλα τους τόνους, για να ξέρει πού τονίζονται. Δεν είναι δα και ακατόρθωτο να βάλει μια περισπωμένη με το χέρι της. Click για ανάπτυξη... Mεγάλε αφέντη διευκρίνηση έκανα. Καλά μην το έχεις σίγουρο πως ξέρουν όλοι ότι ο μέλλοντας είναι συνηρημένος και παίρνει περισπωμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:42 Η Δαλιδά έγραψε: #436 20-09-12 21:42 Παίδες, ήρεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2012 art1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:56 Ο art1 έγραψε: #437 20-09-12 22:56 Όσον αφορά το συλλέγειν πρέπει να σας πω ότι το ρήμα ΟΝΤΩΣ αποτελεί εξαίρεση...στο ΛΕΞΙΚΟ του γεωργοπαπαδακου θα δεις ότι αναφέρει δύο ΦΟΡΕΣ το ρήμα λέγω δίνοντας στον ίδιο τύπο διαφορετικούς αρχικούς χρόνους...βέβαια το πρώτο λέγω είναι σύνθετο,συνήθως με το συν ενώ το δεύτερο είναι απλό χωρίς πρόθεση και δηλώνει την προφανή σημασία. Π Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:06 Η xristina elen: #438 20-09-12 23:06 Αρχική Δημοσίευση από art1: Όσον αφορά το συλλέγειν πρέπει να σας πω ότι το ρήμα ΟΝΤΩΣ αποτελεί εξαίρεση...στο ΛΕΞΙΚΟ του γεωργοπαπαδακου θα δεις ότι αναφέρει δύο ΦΟΡΕΣ το ρήμα λέγω δίνοντας στον ίδιο τύπο διαφορετικούς αρχικούς χρόνους...βέβαια το πρώτο λέγω είναι σύνθετο,συνήθως με το συν ενώ το δεύτερο είναι απλό χωρίς πρόθεση και δηλώνει την προφανή σημασία. Π Click για ανάπτυξη... art1 κοιτα αν μπορεις και το διαλεγω αν κλινεται παρομοια με τον συλλεγω η με το λεγω το σκετο..το χω απορια τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. art1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:38 Ο art1 έγραψε: #439 21-09-12 11:38 Και το διαλέγω κλείνεται όπως το συλλεγω. Καλή επιτυχία ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ σου συνάδελφε φιλόλογε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Η xristina elen: #440 21-09-12 14:08 Αρχική Δημοσίευση από art1: Και το διαλέγω κλείνεται όπως το συλλεγω. Καλή επιτυχία ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ σου συνάδελφε φιλόλογε! Click για ανάπτυξη... χαχαχα σε ευχαριστω συναδελφε!!επισης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vonlibera Petr23 Τρελας123 rseven buffon85 Antonisbairac1 odmeridis Schlimazel SlimShady Αριάνα123 Haraa11 Dimitris9 Zamasu Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: το συλλεγω δεν ειναι στισ εξαιρεσεις που κλινεται αλλιως??αν θυμαμαι καλα?μπορω να ναι και κανενα αλλο..σορυ αν σου λεω λαθος Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως ναι. Ούτε εγώ τα θυμάμαι τόσο καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:34 Η xristina elen: #428 20-09-12 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Είμαι σίγουρη ότι το ξέρεις, αλλα το διευκρινίζω, στο "εμμενειν"(μέλλοντας) θέλει περισπωμένη. Click για ανάπτυξη... χαχα αυχαριστως να την βαλουμε αλλα που να την βρου στο πληκτρολογιο??χαχα Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Νομίζω πως ναι. Ούτε εγώ τα θυμάμαι τόσο καλά. Click για ανάπτυξη... ε και εγω κατι λιγα μην νομιζεις...απλα το συλλεγω το εκλινα καθε μερα ειχε λυσσαξει η καθηγητρια μου επειδη ειναι η εξαιρεση..αλλα δεν θυμαμαι αν μου λεγε αυτο η καποιο αλλο παρομοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Σεπτεμβρίου 2012 Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:35 Η Νηρηίς έγραψε: #429 20-09-12 21:35 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχα αυχαριστως να την βαλω αλλα που να την βρω στο πληκτρολογιο??χαχα Click για ανάπτυξη... Δεν είχα δεί την απάντησή σου. Επειδή δεν γίνεται να βάλετε περισπωμένη, γι'αυτό το διευκρίνησα. Συγγνώμη μεγάλη αφέντρα. Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: ε και εγω κατι λιγα μην νομιζεις...απλα το συλλεγω το εκλινα καθε μερα ειχε λυσσαξει η καθηγητρια μου επειδη ειναι η εξαιρεση..αλλα δεν θυμαμαι αν μου λεγε αυτο η καποιο αλλο παρομοιο Click για ανάπτυξη... Αυτό νομίζω πως είναι, βαριέμαι να πάω να βρώ το λεξικό-έχω ένα παλιό λεξικό , έχουν κιτρινίσει οι σελίδες, έχουν κοπεί κάποιες σελίδες, τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xrisanthi. Νεοφερμένο μέλος Η Xrisanthi. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:37 Η Xrisanthi.: #430 20-09-12 21:37 παιδιαα ευχαριστω πολυυυ για την βοηθεια σας . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:37 Η xristina elen: #431 20-09-12 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν είχα δεί την απάντησή σου. Επειδή δεν γίνεται να βάλετε περισπωμένη, γι'αυτό το διευκρίνησα. Συγγνώμη μεγάλη αφέντρα. Click για ανάπτυξη... χαχα σορυ μπερδευτικα και εγω νομιζα οτι το ειπες σε μενα..χαχαχαχαχα αντε καλα σε συγχωρω επειδη εισαι εσυ οχι τιποτα αλλο...τελευταια φορα ομως μην επαναυληφθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Η xristina elen: #432 20-09-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν είχα δεί την απάντησή σου. Επειδή δεν γίνεται να βάλετε περισπωμένη, γι'αυτό το διευκρίνησα. Συγγνώμη μεγάλη αφέντρα. Αυτό νομίζω πως είναι, βαριέμαι να πάω να βρώ το λεξικό-έχω ένα παλιό λεξικό , έχουν κιτρινίσει οι σελίδες, έχουν κοπεί κάποιες σελίδες, τέλεια Click για ανάπτυξη... χαχαχ εγω το χω χωσει σε μια κουτα και ουτε που ξερω αν ζει..πρεπει να το βγαλω καποια στιγμη γιατι θα το χρειαστωναι τσεκαρε αν μπορεις το χω περιεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Ο Rainbowarrior: #433 20-09-12 21:39 Το ότι έγραψα τον Παρακείμενο του «μιμνήσκω» δεν το είδε κανείς; Ντροπή. Διορθώνω, λοιπόν: εμμεμενηκέναι. Νηρηίδα, δεν έχω πολυτονικό, και το τόνισα για να δείξω τη διαφορά με τον ενεστώτα. Αλλά, γενικά, έβαλα τους τόνους, για να ξέρει πού τονίζονται. Δεν είναι δα και ακατόρθωτο να βάλει μια περισπωμένη με το χέρι της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:41 Η xristina elen: #434 20-09-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Το ότι έγραψα τον Παρακείμενο του «μιμνήσκω» δεν το είδε κανείς; Ντροπή. Διορθώνω, λοιπόν: εμμεμενηκέναι. Νηρηίδα, δεν έχω πολυτονικό, και το τόνισα για να δείξω τη διαφορά με τον ενεστώτα. Αλλά γενικά έβαλα τους τόνους, για να ξέρει πού τονίζονται. Δεν είναι δα και ακατόρθωτο να βάλει μια περισπωμένη με το χέρι της. Click για ανάπτυξη... χαχα το δαμε..και εγω εγραψα εγεγνωκεναι..χαχα ντοινγκ καλα παμε ολοι μπα μην το λες εγω τους τονους παντα τους μπερδευα..χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:41 Η Νηρηίς έγραψε: #435 20-09-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Το ότι έγραψα τον Παρακείμενο του «μιμνήσκω» δεν το είδε κανείς; Ντροπή. Διορθώνω, λοιπόν: εμμεμενηκέναι. Νηρηίδα, δεν έχω πολυτονικό, και το τόνισα για να δείξω τη διαφορά με τον ενεστώτα. Αλλά, γενικά, έβαλα τους τόνους, για να ξέρει πού τονίζονται. Δεν είναι δα και ακατόρθωτο να βάλει μια περισπωμένη με το χέρι της. Click για ανάπτυξη... Mεγάλε αφέντη διευκρίνηση έκανα. Καλά μην το έχεις σίγουρο πως ξέρουν όλοι ότι ο μέλλοντας είναι συνηρημένος και παίρνει περισπωμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:42 Η Δαλιδά έγραψε: #436 20-09-12 21:42 Παίδες, ήρεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2012 art1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:56 Ο art1 έγραψε: #437 20-09-12 22:56 Όσον αφορά το συλλέγειν πρέπει να σας πω ότι το ρήμα ΟΝΤΩΣ αποτελεί εξαίρεση...στο ΛΕΞΙΚΟ του γεωργοπαπαδακου θα δεις ότι αναφέρει δύο ΦΟΡΕΣ το ρήμα λέγω δίνοντας στον ίδιο τύπο διαφορετικούς αρχικούς χρόνους...βέβαια το πρώτο λέγω είναι σύνθετο,συνήθως με το συν ενώ το δεύτερο είναι απλό χωρίς πρόθεση και δηλώνει την προφανή σημασία. Π Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:06 Η xristina elen: #438 20-09-12 23:06 Αρχική Δημοσίευση από art1: Όσον αφορά το συλλέγειν πρέπει να σας πω ότι το ρήμα ΟΝΤΩΣ αποτελεί εξαίρεση...στο ΛΕΞΙΚΟ του γεωργοπαπαδακου θα δεις ότι αναφέρει δύο ΦΟΡΕΣ το ρήμα λέγω δίνοντας στον ίδιο τύπο διαφορετικούς αρχικούς χρόνους...βέβαια το πρώτο λέγω είναι σύνθετο,συνήθως με το συν ενώ το δεύτερο είναι απλό χωρίς πρόθεση και δηλώνει την προφανή σημασία. Π Click για ανάπτυξη... art1 κοιτα αν μπορεις και το διαλεγω αν κλινεται παρομοια με τον συλλεγω η με το λεγω το σκετο..το χω απορια τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. art1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:38 Ο art1 έγραψε: #439 21-09-12 11:38 Και το διαλέγω κλείνεται όπως το συλλεγω. Καλή επιτυχία ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ σου συνάδελφε φιλόλογε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Η xristina elen: #440 21-09-12 14:08 Αρχική Δημοσίευση από art1: Και το διαλέγω κλείνεται όπως το συλλεγω. Καλή επιτυχία ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ σου συνάδελφε φιλόλογε! Click για ανάπτυξη... χαχαχα σε ευχαριστω συναδελφε!!επισης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vonlibera Petr23 Τρελας123 rseven buffon85 Antonisbairac1 odmeridis Schlimazel SlimShady Αριάνα123 Haraa11 Dimitris9 Zamasu Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Είμαι σίγουρη ότι το ξέρεις, αλλα το διευκρινίζω, στο "εμμενειν"(μέλλοντας) θέλει περισπωμένη. Click για ανάπτυξη... χαχα αυχαριστως να την βαλουμε αλλα που να την βρου στο πληκτρολογιο??χαχα Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Νομίζω πως ναι. Ούτε εγώ τα θυμάμαι τόσο καλά. Click για ανάπτυξη... ε και εγω κατι λιγα μην νομιζεις...απλα το συλλεγω το εκλινα καθε μερα ειχε λυσσαξει η καθηγητρια μου επειδη ειναι η εξαιρεση..αλλα δεν θυμαμαι αν μου λεγε αυτο η καποιο αλλο παρομοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:35 Η Νηρηίς έγραψε: #429 20-09-12 21:35 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχα αυχαριστως να την βαλω αλλα που να την βρω στο πληκτρολογιο??χαχα Click για ανάπτυξη... Δεν είχα δεί την απάντησή σου. Επειδή δεν γίνεται να βάλετε περισπωμένη, γι'αυτό το διευκρίνησα. Συγγνώμη μεγάλη αφέντρα. Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: ε και εγω κατι λιγα μην νομιζεις...απλα το συλλεγω το εκλινα καθε μερα ειχε λυσσαξει η καθηγητρια μου επειδη ειναι η εξαιρεση..αλλα δεν θυμαμαι αν μου λεγε αυτο η καποιο αλλο παρομοιο Click για ανάπτυξη... Αυτό νομίζω πως είναι, βαριέμαι να πάω να βρώ το λεξικό-έχω ένα παλιό λεξικό , έχουν κιτρινίσει οι σελίδες, έχουν κοπεί κάποιες σελίδες, τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xrisanthi. Νεοφερμένο μέλος Η Xrisanthi. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:37 Η Xrisanthi.: #430 20-09-12 21:37 παιδιαα ευχαριστω πολυυυ για την βοηθεια σας . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:37 Η xristina elen: #431 20-09-12 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν είχα δεί την απάντησή σου. Επειδή δεν γίνεται να βάλετε περισπωμένη, γι'αυτό το διευκρίνησα. Συγγνώμη μεγάλη αφέντρα. Click για ανάπτυξη... χαχα σορυ μπερδευτικα και εγω νομιζα οτι το ειπες σε μενα..χαχαχαχαχα αντε καλα σε συγχωρω επειδη εισαι εσυ οχι τιποτα αλλο...τελευταια φορα ομως μην επαναυληφθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Η xristina elen: #432 20-09-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν είχα δεί την απάντησή σου. Επειδή δεν γίνεται να βάλετε περισπωμένη, γι'αυτό το διευκρίνησα. Συγγνώμη μεγάλη αφέντρα. Αυτό νομίζω πως είναι, βαριέμαι να πάω να βρώ το λεξικό-έχω ένα παλιό λεξικό , έχουν κιτρινίσει οι σελίδες, έχουν κοπεί κάποιες σελίδες, τέλεια Click για ανάπτυξη... χαχαχ εγω το χω χωσει σε μια κουτα και ουτε που ξερω αν ζει..πρεπει να το βγαλω καποια στιγμη γιατι θα το χρειαστωναι τσεκαρε αν μπορεις το χω περιεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Ο Rainbowarrior: #433 20-09-12 21:39 Το ότι έγραψα τον Παρακείμενο του «μιμνήσκω» δεν το είδε κανείς; Ντροπή. Διορθώνω, λοιπόν: εμμεμενηκέναι. Νηρηίδα, δεν έχω πολυτονικό, και το τόνισα για να δείξω τη διαφορά με τον ενεστώτα. Αλλά, γενικά, έβαλα τους τόνους, για να ξέρει πού τονίζονται. Δεν είναι δα και ακατόρθωτο να βάλει μια περισπωμένη με το χέρι της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:41 Η xristina elen: #434 20-09-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Το ότι έγραψα τον Παρακείμενο του «μιμνήσκω» δεν το είδε κανείς; Ντροπή. Διορθώνω, λοιπόν: εμμεμενηκέναι. Νηρηίδα, δεν έχω πολυτονικό, και το τόνισα για να δείξω τη διαφορά με τον ενεστώτα. Αλλά γενικά έβαλα τους τόνους, για να ξέρει πού τονίζονται. Δεν είναι δα και ακατόρθωτο να βάλει μια περισπωμένη με το χέρι της. Click για ανάπτυξη... χαχα το δαμε..και εγω εγραψα εγεγνωκεναι..χαχα ντοινγκ καλα παμε ολοι μπα μην το λες εγω τους τονους παντα τους μπερδευα..χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:41 Η Νηρηίς έγραψε: #435 20-09-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Το ότι έγραψα τον Παρακείμενο του «μιμνήσκω» δεν το είδε κανείς; Ντροπή. Διορθώνω, λοιπόν: εμμεμενηκέναι. Νηρηίδα, δεν έχω πολυτονικό, και το τόνισα για να δείξω τη διαφορά με τον ενεστώτα. Αλλά, γενικά, έβαλα τους τόνους, για να ξέρει πού τονίζονται. Δεν είναι δα και ακατόρθωτο να βάλει μια περισπωμένη με το χέρι της. Click για ανάπτυξη... Mεγάλε αφέντη διευκρίνηση έκανα. Καλά μην το έχεις σίγουρο πως ξέρουν όλοι ότι ο μέλλοντας είναι συνηρημένος και παίρνει περισπωμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:42 Η Δαλιδά έγραψε: #436 20-09-12 21:42 Παίδες, ήρεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2012 art1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:56 Ο art1 έγραψε: #437 20-09-12 22:56 Όσον αφορά το συλλέγειν πρέπει να σας πω ότι το ρήμα ΟΝΤΩΣ αποτελεί εξαίρεση...στο ΛΕΞΙΚΟ του γεωργοπαπαδακου θα δεις ότι αναφέρει δύο ΦΟΡΕΣ το ρήμα λέγω δίνοντας στον ίδιο τύπο διαφορετικούς αρχικούς χρόνους...βέβαια το πρώτο λέγω είναι σύνθετο,συνήθως με το συν ενώ το δεύτερο είναι απλό χωρίς πρόθεση και δηλώνει την προφανή σημασία. Π Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:06 Η xristina elen: #438 20-09-12 23:06 Αρχική Δημοσίευση από art1: Όσον αφορά το συλλέγειν πρέπει να σας πω ότι το ρήμα ΟΝΤΩΣ αποτελεί εξαίρεση...στο ΛΕΞΙΚΟ του γεωργοπαπαδακου θα δεις ότι αναφέρει δύο ΦΟΡΕΣ το ρήμα λέγω δίνοντας στον ίδιο τύπο διαφορετικούς αρχικούς χρόνους...βέβαια το πρώτο λέγω είναι σύνθετο,συνήθως με το συν ενώ το δεύτερο είναι απλό χωρίς πρόθεση και δηλώνει την προφανή σημασία. Π Click για ανάπτυξη... art1 κοιτα αν μπορεις και το διαλεγω αν κλινεται παρομοια με τον συλλεγω η με το λεγω το σκετο..το χω απορια τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. art1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:38 Ο art1 έγραψε: #439 21-09-12 11:38 Και το διαλέγω κλείνεται όπως το συλλεγω. Καλή επιτυχία ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ σου συνάδελφε φιλόλογε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Η xristina elen: #440 21-09-12 14:08 Αρχική Δημοσίευση από art1: Και το διαλέγω κλείνεται όπως το συλλεγω. Καλή επιτυχία ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ σου συνάδελφε φιλόλογε! Click για ανάπτυξη... χαχαχα σε ευχαριστω συναδελφε!!επισης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vonlibera Petr23 Τρελας123 rseven buffon85 Antonisbairac1 odmeridis Schlimazel SlimShady Αριάνα123 Haraa11 Dimitris9 Zamasu Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχα αυχαριστως να την βαλω αλλα που να την βρω στο πληκτρολογιο??χαχα Click για ανάπτυξη... Δεν είχα δεί την απάντησή σου. Επειδή δεν γίνεται να βάλετε περισπωμένη, γι'αυτό το διευκρίνησα. Συγγνώμη μεγάλη αφέντρα. Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: ε και εγω κατι λιγα μην νομιζεις...απλα το συλλεγω το εκλινα καθε μερα ειχε λυσσαξει η καθηγητρια μου επειδη ειναι η εξαιρεση..αλλα δεν θυμαμαι αν μου λεγε αυτο η καποιο αλλο παρομοιο Click για ανάπτυξη... Αυτό νομίζω πως είναι, βαριέμαι να πάω να βρώ το λεξικό-έχω ένα παλιό λεξικό , έχουν κιτρινίσει οι σελίδες, έχουν κοπεί κάποιες σελίδες, τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xrisanthi. Νεοφερμένο μέλος Η Xrisanthi. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:37 Η Xrisanthi.: #430 20-09-12 21:37 παιδιαα ευχαριστω πολυυυ για την βοηθεια σας . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:37 Η xristina elen: #431 20-09-12 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν είχα δεί την απάντησή σου. Επειδή δεν γίνεται να βάλετε περισπωμένη, γι'αυτό το διευκρίνησα. Συγγνώμη μεγάλη αφέντρα. Click για ανάπτυξη... χαχα σορυ μπερδευτικα και εγω νομιζα οτι το ειπες σε μενα..χαχαχαχαχα αντε καλα σε συγχωρω επειδη εισαι εσυ οχι τιποτα αλλο...τελευταια φορα ομως μην επαναυληφθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Η xristina elen: #432 20-09-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν είχα δεί την απάντησή σου. Επειδή δεν γίνεται να βάλετε περισπωμένη, γι'αυτό το διευκρίνησα. Συγγνώμη μεγάλη αφέντρα. Αυτό νομίζω πως είναι, βαριέμαι να πάω να βρώ το λεξικό-έχω ένα παλιό λεξικό , έχουν κιτρινίσει οι σελίδες, έχουν κοπεί κάποιες σελίδες, τέλεια Click για ανάπτυξη... χαχαχ εγω το χω χωσει σε μια κουτα και ουτε που ξερω αν ζει..πρεπει να το βγαλω καποια στιγμη γιατι θα το χρειαστωναι τσεκαρε αν μπορεις το χω περιεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Ο Rainbowarrior: #433 20-09-12 21:39 Το ότι έγραψα τον Παρακείμενο του «μιμνήσκω» δεν το είδε κανείς; Ντροπή. Διορθώνω, λοιπόν: εμμεμενηκέναι. Νηρηίδα, δεν έχω πολυτονικό, και το τόνισα για να δείξω τη διαφορά με τον ενεστώτα. Αλλά, γενικά, έβαλα τους τόνους, για να ξέρει πού τονίζονται. Δεν είναι δα και ακατόρθωτο να βάλει μια περισπωμένη με το χέρι της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:41 Η xristina elen: #434 20-09-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Το ότι έγραψα τον Παρακείμενο του «μιμνήσκω» δεν το είδε κανείς; Ντροπή. Διορθώνω, λοιπόν: εμμεμενηκέναι. Νηρηίδα, δεν έχω πολυτονικό, και το τόνισα για να δείξω τη διαφορά με τον ενεστώτα. Αλλά γενικά έβαλα τους τόνους, για να ξέρει πού τονίζονται. Δεν είναι δα και ακατόρθωτο να βάλει μια περισπωμένη με το χέρι της. Click για ανάπτυξη... χαχα το δαμε..και εγω εγραψα εγεγνωκεναι..χαχα ντοινγκ καλα παμε ολοι μπα μην το λες εγω τους τονους παντα τους μπερδευα..χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:41 Η Νηρηίς έγραψε: #435 20-09-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Το ότι έγραψα τον Παρακείμενο του «μιμνήσκω» δεν το είδε κανείς; Ντροπή. Διορθώνω, λοιπόν: εμμεμενηκέναι. Νηρηίδα, δεν έχω πολυτονικό, και το τόνισα για να δείξω τη διαφορά με τον ενεστώτα. Αλλά, γενικά, έβαλα τους τόνους, για να ξέρει πού τονίζονται. Δεν είναι δα και ακατόρθωτο να βάλει μια περισπωμένη με το χέρι της. Click για ανάπτυξη... Mεγάλε αφέντη διευκρίνηση έκανα. Καλά μην το έχεις σίγουρο πως ξέρουν όλοι ότι ο μέλλοντας είναι συνηρημένος και παίρνει περισπωμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:42 Η Δαλιδά έγραψε: #436 20-09-12 21:42 Παίδες, ήρεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2012 art1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:56 Ο art1 έγραψε: #437 20-09-12 22:56 Όσον αφορά το συλλέγειν πρέπει να σας πω ότι το ρήμα ΟΝΤΩΣ αποτελεί εξαίρεση...στο ΛΕΞΙΚΟ του γεωργοπαπαδακου θα δεις ότι αναφέρει δύο ΦΟΡΕΣ το ρήμα λέγω δίνοντας στον ίδιο τύπο διαφορετικούς αρχικούς χρόνους...βέβαια το πρώτο λέγω είναι σύνθετο,συνήθως με το συν ενώ το δεύτερο είναι απλό χωρίς πρόθεση και δηλώνει την προφανή σημασία. Π Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:06 Η xristina elen: #438 20-09-12 23:06 Αρχική Δημοσίευση από art1: Όσον αφορά το συλλέγειν πρέπει να σας πω ότι το ρήμα ΟΝΤΩΣ αποτελεί εξαίρεση...στο ΛΕΞΙΚΟ του γεωργοπαπαδακου θα δεις ότι αναφέρει δύο ΦΟΡΕΣ το ρήμα λέγω δίνοντας στον ίδιο τύπο διαφορετικούς αρχικούς χρόνους...βέβαια το πρώτο λέγω είναι σύνθετο,συνήθως με το συν ενώ το δεύτερο είναι απλό χωρίς πρόθεση και δηλώνει την προφανή σημασία. Π Click για ανάπτυξη... art1 κοιτα αν μπορεις και το διαλεγω αν κλινεται παρομοια με τον συλλεγω η με το λεγω το σκετο..το χω απορια τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. art1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:38 Ο art1 έγραψε: #439 21-09-12 11:38 Και το διαλέγω κλείνεται όπως το συλλεγω. Καλή επιτυχία ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ σου συνάδελφε φιλόλογε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Η xristina elen: #440 21-09-12 14:08 Αρχική Δημοσίευση από art1: Και το διαλέγω κλείνεται όπως το συλλεγω. Καλή επιτυχία ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ σου συνάδελφε φιλόλογε! Click για ανάπτυξη... χαχαχα σε ευχαριστω συναδελφε!!επισης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vonlibera Petr23 Τρελας123 rseven buffon85 Antonisbairac1 odmeridis Schlimazel SlimShady Αριάνα123 Haraa11 Dimitris9 Zamasu Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδιαα ευχαριστω πολυυυ για την βοηθεια σας . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:37 Η xristina elen: #431 20-09-12 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν είχα δεί την απάντησή σου. Επειδή δεν γίνεται να βάλετε περισπωμένη, γι'αυτό το διευκρίνησα. Συγγνώμη μεγάλη αφέντρα. Click για ανάπτυξη... χαχα σορυ μπερδευτικα και εγω νομιζα οτι το ειπες σε μενα..χαχαχαχαχα αντε καλα σε συγχωρω επειδη εισαι εσυ οχι τιποτα αλλο...τελευταια φορα ομως μην επαναυληφθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Η xristina elen: #432 20-09-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν είχα δεί την απάντησή σου. Επειδή δεν γίνεται να βάλετε περισπωμένη, γι'αυτό το διευκρίνησα. Συγγνώμη μεγάλη αφέντρα. Αυτό νομίζω πως είναι, βαριέμαι να πάω να βρώ το λεξικό-έχω ένα παλιό λεξικό , έχουν κιτρινίσει οι σελίδες, έχουν κοπεί κάποιες σελίδες, τέλεια Click για ανάπτυξη... χαχαχ εγω το χω χωσει σε μια κουτα και ουτε που ξερω αν ζει..πρεπει να το βγαλω καποια στιγμη γιατι θα το χρειαστωναι τσεκαρε αν μπορεις το χω περιεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Ο Rainbowarrior: #433 20-09-12 21:39 Το ότι έγραψα τον Παρακείμενο του «μιμνήσκω» δεν το είδε κανείς; Ντροπή. Διορθώνω, λοιπόν: εμμεμενηκέναι. Νηρηίδα, δεν έχω πολυτονικό, και το τόνισα για να δείξω τη διαφορά με τον ενεστώτα. Αλλά, γενικά, έβαλα τους τόνους, για να ξέρει πού τονίζονται. Δεν είναι δα και ακατόρθωτο να βάλει μια περισπωμένη με το χέρι της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:41 Η xristina elen: #434 20-09-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Το ότι έγραψα τον Παρακείμενο του «μιμνήσκω» δεν το είδε κανείς; Ντροπή. Διορθώνω, λοιπόν: εμμεμενηκέναι. Νηρηίδα, δεν έχω πολυτονικό, και το τόνισα για να δείξω τη διαφορά με τον ενεστώτα. Αλλά γενικά έβαλα τους τόνους, για να ξέρει πού τονίζονται. Δεν είναι δα και ακατόρθωτο να βάλει μια περισπωμένη με το χέρι της. Click για ανάπτυξη... χαχα το δαμε..και εγω εγραψα εγεγνωκεναι..χαχα ντοινγκ καλα παμε ολοι μπα μην το λες εγω τους τονους παντα τους μπερδευα..χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:41 Η Νηρηίς έγραψε: #435 20-09-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Το ότι έγραψα τον Παρακείμενο του «μιμνήσκω» δεν το είδε κανείς; Ντροπή. Διορθώνω, λοιπόν: εμμεμενηκέναι. Νηρηίδα, δεν έχω πολυτονικό, και το τόνισα για να δείξω τη διαφορά με τον ενεστώτα. Αλλά, γενικά, έβαλα τους τόνους, για να ξέρει πού τονίζονται. Δεν είναι δα και ακατόρθωτο να βάλει μια περισπωμένη με το χέρι της. Click για ανάπτυξη... Mεγάλε αφέντη διευκρίνηση έκανα. Καλά μην το έχεις σίγουρο πως ξέρουν όλοι ότι ο μέλλοντας είναι συνηρημένος και παίρνει περισπωμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:42 Η Δαλιδά έγραψε: #436 20-09-12 21:42 Παίδες, ήρεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2012 art1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:56 Ο art1 έγραψε: #437 20-09-12 22:56 Όσον αφορά το συλλέγειν πρέπει να σας πω ότι το ρήμα ΟΝΤΩΣ αποτελεί εξαίρεση...στο ΛΕΞΙΚΟ του γεωργοπαπαδακου θα δεις ότι αναφέρει δύο ΦΟΡΕΣ το ρήμα λέγω δίνοντας στον ίδιο τύπο διαφορετικούς αρχικούς χρόνους...βέβαια το πρώτο λέγω είναι σύνθετο,συνήθως με το συν ενώ το δεύτερο είναι απλό χωρίς πρόθεση και δηλώνει την προφανή σημασία. Π Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:06 Η xristina elen: #438 20-09-12 23:06 Αρχική Δημοσίευση από art1: Όσον αφορά το συλλέγειν πρέπει να σας πω ότι το ρήμα ΟΝΤΩΣ αποτελεί εξαίρεση...στο ΛΕΞΙΚΟ του γεωργοπαπαδακου θα δεις ότι αναφέρει δύο ΦΟΡΕΣ το ρήμα λέγω δίνοντας στον ίδιο τύπο διαφορετικούς αρχικούς χρόνους...βέβαια το πρώτο λέγω είναι σύνθετο,συνήθως με το συν ενώ το δεύτερο είναι απλό χωρίς πρόθεση και δηλώνει την προφανή σημασία. Π Click για ανάπτυξη... art1 κοιτα αν μπορεις και το διαλεγω αν κλινεται παρομοια με τον συλλεγω η με το λεγω το σκετο..το χω απορια τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. art1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:38 Ο art1 έγραψε: #439 21-09-12 11:38 Και το διαλέγω κλείνεται όπως το συλλεγω. Καλή επιτυχία ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ σου συνάδελφε φιλόλογε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Η xristina elen: #440 21-09-12 14:08 Αρχική Δημοσίευση από art1: Και το διαλέγω κλείνεται όπως το συλλεγω. Καλή επιτυχία ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ σου συνάδελφε φιλόλογε! Click για ανάπτυξη... χαχαχα σε ευχαριστω συναδελφε!!επισης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vonlibera Petr23 Τρελας123 rseven buffon85 Antonisbairac1 odmeridis Schlimazel SlimShady Αριάνα123 Haraa11 Dimitris9 Zamasu Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν είχα δεί την απάντησή σου. Επειδή δεν γίνεται να βάλετε περισπωμένη, γι'αυτό το διευκρίνησα. Συγγνώμη μεγάλη αφέντρα. Click για ανάπτυξη... χαχα σορυ μπερδευτικα και εγω νομιζα οτι το ειπες σε μενα..χαχαχαχαχα αντε καλα σε συγχωρω επειδη εισαι εσυ οχι τιποτα αλλο...τελευταια φορα ομως μην επαναυληφθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Η xristina elen: #432 20-09-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν είχα δεί την απάντησή σου. Επειδή δεν γίνεται να βάλετε περισπωμένη, γι'αυτό το διευκρίνησα. Συγγνώμη μεγάλη αφέντρα. Αυτό νομίζω πως είναι, βαριέμαι να πάω να βρώ το λεξικό-έχω ένα παλιό λεξικό , έχουν κιτρινίσει οι σελίδες, έχουν κοπεί κάποιες σελίδες, τέλεια Click για ανάπτυξη... χαχαχ εγω το χω χωσει σε μια κουτα και ουτε που ξερω αν ζει..πρεπει να το βγαλω καποια στιγμη γιατι θα το χρειαστωναι τσεκαρε αν μπορεις το χω περιεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Ο Rainbowarrior: #433 20-09-12 21:39 Το ότι έγραψα τον Παρακείμενο του «μιμνήσκω» δεν το είδε κανείς; Ντροπή. Διορθώνω, λοιπόν: εμμεμενηκέναι. Νηρηίδα, δεν έχω πολυτονικό, και το τόνισα για να δείξω τη διαφορά με τον ενεστώτα. Αλλά, γενικά, έβαλα τους τόνους, για να ξέρει πού τονίζονται. Δεν είναι δα και ακατόρθωτο να βάλει μια περισπωμένη με το χέρι της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:41 Η xristina elen: #434 20-09-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Το ότι έγραψα τον Παρακείμενο του «μιμνήσκω» δεν το είδε κανείς; Ντροπή. Διορθώνω, λοιπόν: εμμεμενηκέναι. Νηρηίδα, δεν έχω πολυτονικό, και το τόνισα για να δείξω τη διαφορά με τον ενεστώτα. Αλλά γενικά έβαλα τους τόνους, για να ξέρει πού τονίζονται. Δεν είναι δα και ακατόρθωτο να βάλει μια περισπωμένη με το χέρι της. Click για ανάπτυξη... χαχα το δαμε..και εγω εγραψα εγεγνωκεναι..χαχα ντοινγκ καλα παμε ολοι μπα μην το λες εγω τους τονους παντα τους μπερδευα..χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:41 Η Νηρηίς έγραψε: #435 20-09-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Το ότι έγραψα τον Παρακείμενο του «μιμνήσκω» δεν το είδε κανείς; Ντροπή. Διορθώνω, λοιπόν: εμμεμενηκέναι. Νηρηίδα, δεν έχω πολυτονικό, και το τόνισα για να δείξω τη διαφορά με τον ενεστώτα. Αλλά, γενικά, έβαλα τους τόνους, για να ξέρει πού τονίζονται. Δεν είναι δα και ακατόρθωτο να βάλει μια περισπωμένη με το χέρι της. Click για ανάπτυξη... Mεγάλε αφέντη διευκρίνηση έκανα. Καλά μην το έχεις σίγουρο πως ξέρουν όλοι ότι ο μέλλοντας είναι συνηρημένος και παίρνει περισπωμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:42 Η Δαλιδά έγραψε: #436 20-09-12 21:42 Παίδες, ήρεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2012 art1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:56 Ο art1 έγραψε: #437 20-09-12 22:56 Όσον αφορά το συλλέγειν πρέπει να σας πω ότι το ρήμα ΟΝΤΩΣ αποτελεί εξαίρεση...στο ΛΕΞΙΚΟ του γεωργοπαπαδακου θα δεις ότι αναφέρει δύο ΦΟΡΕΣ το ρήμα λέγω δίνοντας στον ίδιο τύπο διαφορετικούς αρχικούς χρόνους...βέβαια το πρώτο λέγω είναι σύνθετο,συνήθως με το συν ενώ το δεύτερο είναι απλό χωρίς πρόθεση και δηλώνει την προφανή σημασία. Π Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:06 Η xristina elen: #438 20-09-12 23:06 Αρχική Δημοσίευση από art1: Όσον αφορά το συλλέγειν πρέπει να σας πω ότι το ρήμα ΟΝΤΩΣ αποτελεί εξαίρεση...στο ΛΕΞΙΚΟ του γεωργοπαπαδακου θα δεις ότι αναφέρει δύο ΦΟΡΕΣ το ρήμα λέγω δίνοντας στον ίδιο τύπο διαφορετικούς αρχικούς χρόνους...βέβαια το πρώτο λέγω είναι σύνθετο,συνήθως με το συν ενώ το δεύτερο είναι απλό χωρίς πρόθεση και δηλώνει την προφανή σημασία. Π Click για ανάπτυξη... art1 κοιτα αν μπορεις και το διαλεγω αν κλινεται παρομοια με τον συλλεγω η με το λεγω το σκετο..το χω απορια τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. art1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:38 Ο art1 έγραψε: #439 21-09-12 11:38 Και το διαλέγω κλείνεται όπως το συλλεγω. Καλή επιτυχία ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ σου συνάδελφε φιλόλογε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Η xristina elen: #440 21-09-12 14:08 Αρχική Δημοσίευση από art1: Και το διαλέγω κλείνεται όπως το συλλεγω. Καλή επιτυχία ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ σου συνάδελφε φιλόλογε! Click για ανάπτυξη... χαχαχα σε ευχαριστω συναδελφε!!επισης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vonlibera Petr23 Τρελας123 rseven buffon85 Antonisbairac1 odmeridis Schlimazel SlimShady Αριάνα123 Haraa11 Dimitris9 Zamasu Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν είχα δεί την απάντησή σου. Επειδή δεν γίνεται να βάλετε περισπωμένη, γι'αυτό το διευκρίνησα. Συγγνώμη μεγάλη αφέντρα. Αυτό νομίζω πως είναι, βαριέμαι να πάω να βρώ το λεξικό-έχω ένα παλιό λεξικό , έχουν κιτρινίσει οι σελίδες, έχουν κοπεί κάποιες σελίδες, τέλεια Click για ανάπτυξη... χαχαχ εγω το χω χωσει σε μια κουτα και ουτε που ξερω αν ζει..πρεπει να το βγαλω καποια στιγμη γιατι θα το χρειαστωναι τσεκαρε αν μπορεις το χω περιεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Ο Rainbowarrior: #433 20-09-12 21:39 Το ότι έγραψα τον Παρακείμενο του «μιμνήσκω» δεν το είδε κανείς; Ντροπή. Διορθώνω, λοιπόν: εμμεμενηκέναι. Νηρηίδα, δεν έχω πολυτονικό, και το τόνισα για να δείξω τη διαφορά με τον ενεστώτα. Αλλά, γενικά, έβαλα τους τόνους, για να ξέρει πού τονίζονται. Δεν είναι δα και ακατόρθωτο να βάλει μια περισπωμένη με το χέρι της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:41 Η xristina elen: #434 20-09-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Το ότι έγραψα τον Παρακείμενο του «μιμνήσκω» δεν το είδε κανείς; Ντροπή. Διορθώνω, λοιπόν: εμμεμενηκέναι. Νηρηίδα, δεν έχω πολυτονικό, και το τόνισα για να δείξω τη διαφορά με τον ενεστώτα. Αλλά γενικά έβαλα τους τόνους, για να ξέρει πού τονίζονται. Δεν είναι δα και ακατόρθωτο να βάλει μια περισπωμένη με το χέρι της. Click για ανάπτυξη... χαχα το δαμε..και εγω εγραψα εγεγνωκεναι..χαχα ντοινγκ καλα παμε ολοι μπα μην το λες εγω τους τονους παντα τους μπερδευα..χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:41 Η Νηρηίς έγραψε: #435 20-09-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Το ότι έγραψα τον Παρακείμενο του «μιμνήσκω» δεν το είδε κανείς; Ντροπή. Διορθώνω, λοιπόν: εμμεμενηκέναι. Νηρηίδα, δεν έχω πολυτονικό, και το τόνισα για να δείξω τη διαφορά με τον ενεστώτα. Αλλά, γενικά, έβαλα τους τόνους, για να ξέρει πού τονίζονται. Δεν είναι δα και ακατόρθωτο να βάλει μια περισπωμένη με το χέρι της. Click για ανάπτυξη... Mεγάλε αφέντη διευκρίνηση έκανα. Καλά μην το έχεις σίγουρο πως ξέρουν όλοι ότι ο μέλλοντας είναι συνηρημένος και παίρνει περισπωμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:42 Η Δαλιδά έγραψε: #436 20-09-12 21:42 Παίδες, ήρεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2012 art1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:56 Ο art1 έγραψε: #437 20-09-12 22:56 Όσον αφορά το συλλέγειν πρέπει να σας πω ότι το ρήμα ΟΝΤΩΣ αποτελεί εξαίρεση...στο ΛΕΞΙΚΟ του γεωργοπαπαδακου θα δεις ότι αναφέρει δύο ΦΟΡΕΣ το ρήμα λέγω δίνοντας στον ίδιο τύπο διαφορετικούς αρχικούς χρόνους...βέβαια το πρώτο λέγω είναι σύνθετο,συνήθως με το συν ενώ το δεύτερο είναι απλό χωρίς πρόθεση και δηλώνει την προφανή σημασία. Π Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:06 Η xristina elen: #438 20-09-12 23:06 Αρχική Δημοσίευση από art1: Όσον αφορά το συλλέγειν πρέπει να σας πω ότι το ρήμα ΟΝΤΩΣ αποτελεί εξαίρεση...στο ΛΕΞΙΚΟ του γεωργοπαπαδακου θα δεις ότι αναφέρει δύο ΦΟΡΕΣ το ρήμα λέγω δίνοντας στον ίδιο τύπο διαφορετικούς αρχικούς χρόνους...βέβαια το πρώτο λέγω είναι σύνθετο,συνήθως με το συν ενώ το δεύτερο είναι απλό χωρίς πρόθεση και δηλώνει την προφανή σημασία. Π Click για ανάπτυξη... art1 κοιτα αν μπορεις και το διαλεγω αν κλινεται παρομοια με τον συλλεγω η με το λεγω το σκετο..το χω απορια τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. art1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:38 Ο art1 έγραψε: #439 21-09-12 11:38 Και το διαλέγω κλείνεται όπως το συλλεγω. Καλή επιτυχία ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ σου συνάδελφε φιλόλογε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Η xristina elen: #440 21-09-12 14:08 Αρχική Δημοσίευση από art1: Και το διαλέγω κλείνεται όπως το συλλεγω. Καλή επιτυχία ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ σου συνάδελφε φιλόλογε! Click για ανάπτυξη... χαχαχα σε ευχαριστω συναδελφε!!επισης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vonlibera Petr23 Τρελας123 rseven buffon85 Antonisbairac1 odmeridis Schlimazel SlimShady Αριάνα123 Haraa11 Dimitris9 Zamasu Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το ότι έγραψα τον Παρακείμενο του «μιμνήσκω» δεν το είδε κανείς; Ντροπή. Διορθώνω, λοιπόν: εμμεμενηκέναι. Νηρηίδα, δεν έχω πολυτονικό, και το τόνισα για να δείξω τη διαφορά με τον ενεστώτα. Αλλά, γενικά, έβαλα τους τόνους, για να ξέρει πού τονίζονται. Δεν είναι δα και ακατόρθωτο να βάλει μια περισπωμένη με το χέρι της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:41 Η xristina elen: #434 20-09-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Το ότι έγραψα τον Παρακείμενο του «μιμνήσκω» δεν το είδε κανείς; Ντροπή. Διορθώνω, λοιπόν: εμμεμενηκέναι. Νηρηίδα, δεν έχω πολυτονικό, και το τόνισα για να δείξω τη διαφορά με τον ενεστώτα. Αλλά γενικά έβαλα τους τόνους, για να ξέρει πού τονίζονται. Δεν είναι δα και ακατόρθωτο να βάλει μια περισπωμένη με το χέρι της. Click για ανάπτυξη... χαχα το δαμε..και εγω εγραψα εγεγνωκεναι..χαχα ντοινγκ καλα παμε ολοι μπα μην το λες εγω τους τονους παντα τους μπερδευα..χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:41 Η Νηρηίς έγραψε: #435 20-09-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Το ότι έγραψα τον Παρακείμενο του «μιμνήσκω» δεν το είδε κανείς; Ντροπή. Διορθώνω, λοιπόν: εμμεμενηκέναι. Νηρηίδα, δεν έχω πολυτονικό, και το τόνισα για να δείξω τη διαφορά με τον ενεστώτα. Αλλά, γενικά, έβαλα τους τόνους, για να ξέρει πού τονίζονται. Δεν είναι δα και ακατόρθωτο να βάλει μια περισπωμένη με το χέρι της. Click για ανάπτυξη... Mεγάλε αφέντη διευκρίνηση έκανα. Καλά μην το έχεις σίγουρο πως ξέρουν όλοι ότι ο μέλλοντας είναι συνηρημένος και παίρνει περισπωμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:42 Η Δαλιδά έγραψε: #436 20-09-12 21:42 Παίδες, ήρεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2012 art1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:56 Ο art1 έγραψε: #437 20-09-12 22:56 Όσον αφορά το συλλέγειν πρέπει να σας πω ότι το ρήμα ΟΝΤΩΣ αποτελεί εξαίρεση...στο ΛΕΞΙΚΟ του γεωργοπαπαδακου θα δεις ότι αναφέρει δύο ΦΟΡΕΣ το ρήμα λέγω δίνοντας στον ίδιο τύπο διαφορετικούς αρχικούς χρόνους...βέβαια το πρώτο λέγω είναι σύνθετο,συνήθως με το συν ενώ το δεύτερο είναι απλό χωρίς πρόθεση και δηλώνει την προφανή σημασία. Π Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:06 Η xristina elen: #438 20-09-12 23:06 Αρχική Δημοσίευση από art1: Όσον αφορά το συλλέγειν πρέπει να σας πω ότι το ρήμα ΟΝΤΩΣ αποτελεί εξαίρεση...στο ΛΕΞΙΚΟ του γεωργοπαπαδακου θα δεις ότι αναφέρει δύο ΦΟΡΕΣ το ρήμα λέγω δίνοντας στον ίδιο τύπο διαφορετικούς αρχικούς χρόνους...βέβαια το πρώτο λέγω είναι σύνθετο,συνήθως με το συν ενώ το δεύτερο είναι απλό χωρίς πρόθεση και δηλώνει την προφανή σημασία. Π Click για ανάπτυξη... art1 κοιτα αν μπορεις και το διαλεγω αν κλινεται παρομοια με τον συλλεγω η με το λεγω το σκετο..το χω απορια τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. art1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:38 Ο art1 έγραψε: #439 21-09-12 11:38 Και το διαλέγω κλείνεται όπως το συλλεγω. Καλή επιτυχία ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ σου συνάδελφε φιλόλογε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Η xristina elen: #440 21-09-12 14:08 Αρχική Δημοσίευση από art1: Και το διαλέγω κλείνεται όπως το συλλεγω. Καλή επιτυχία ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ σου συνάδελφε φιλόλογε! Click για ανάπτυξη... χαχαχα σε ευχαριστω συναδελφε!!επισης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vonlibera Petr23 Τρελας123 rseven buffon85 Antonisbairac1 odmeridis Schlimazel SlimShady Αριάνα123 Haraa11 Dimitris9 Zamasu Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Το ότι έγραψα τον Παρακείμενο του «μιμνήσκω» δεν το είδε κανείς; Ντροπή. Διορθώνω, λοιπόν: εμμεμενηκέναι. Νηρηίδα, δεν έχω πολυτονικό, και το τόνισα για να δείξω τη διαφορά με τον ενεστώτα. Αλλά γενικά έβαλα τους τόνους, για να ξέρει πού τονίζονται. Δεν είναι δα και ακατόρθωτο να βάλει μια περισπωμένη με το χέρι της. Click για ανάπτυξη... χαχα το δαμε..και εγω εγραψα εγεγνωκεναι..χαχα ντοινγκ καλα παμε ολοι μπα μην το λες εγω τους τονους παντα τους μπερδευα..χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:41 Η Νηρηίς έγραψε: #435 20-09-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Το ότι έγραψα τον Παρακείμενο του «μιμνήσκω» δεν το είδε κανείς; Ντροπή. Διορθώνω, λοιπόν: εμμεμενηκέναι. Νηρηίδα, δεν έχω πολυτονικό, και το τόνισα για να δείξω τη διαφορά με τον ενεστώτα. Αλλά, γενικά, έβαλα τους τόνους, για να ξέρει πού τονίζονται. Δεν είναι δα και ακατόρθωτο να βάλει μια περισπωμένη με το χέρι της. Click για ανάπτυξη... Mεγάλε αφέντη διευκρίνηση έκανα. Καλά μην το έχεις σίγουρο πως ξέρουν όλοι ότι ο μέλλοντας είναι συνηρημένος και παίρνει περισπωμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:42 Η Δαλιδά έγραψε: #436 20-09-12 21:42 Παίδες, ήρεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2012 art1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:56 Ο art1 έγραψε: #437 20-09-12 22:56 Όσον αφορά το συλλέγειν πρέπει να σας πω ότι το ρήμα ΟΝΤΩΣ αποτελεί εξαίρεση...στο ΛΕΞΙΚΟ του γεωργοπαπαδακου θα δεις ότι αναφέρει δύο ΦΟΡΕΣ το ρήμα λέγω δίνοντας στον ίδιο τύπο διαφορετικούς αρχικούς χρόνους...βέβαια το πρώτο λέγω είναι σύνθετο,συνήθως με το συν ενώ το δεύτερο είναι απλό χωρίς πρόθεση και δηλώνει την προφανή σημασία. Π Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:06 Η xristina elen: #438 20-09-12 23:06 Αρχική Δημοσίευση από art1: Όσον αφορά το συλλέγειν πρέπει να σας πω ότι το ρήμα ΟΝΤΩΣ αποτελεί εξαίρεση...στο ΛΕΞΙΚΟ του γεωργοπαπαδακου θα δεις ότι αναφέρει δύο ΦΟΡΕΣ το ρήμα λέγω δίνοντας στον ίδιο τύπο διαφορετικούς αρχικούς χρόνους...βέβαια το πρώτο λέγω είναι σύνθετο,συνήθως με το συν ενώ το δεύτερο είναι απλό χωρίς πρόθεση και δηλώνει την προφανή σημασία. Π Click για ανάπτυξη... art1 κοιτα αν μπορεις και το διαλεγω αν κλινεται παρομοια με τον συλλεγω η με το λεγω το σκετο..το χω απορια τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. art1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:38 Ο art1 έγραψε: #439 21-09-12 11:38 Και το διαλέγω κλείνεται όπως το συλλεγω. Καλή επιτυχία ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ σου συνάδελφε φιλόλογε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Η xristina elen: #440 21-09-12 14:08 Αρχική Δημοσίευση από art1: Και το διαλέγω κλείνεται όπως το συλλεγω. Καλή επιτυχία ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ σου συνάδελφε φιλόλογε! Click για ανάπτυξη... χαχαχα σε ευχαριστω συναδελφε!!επισης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vonlibera Petr23 Τρελας123 rseven buffon85 Antonisbairac1 odmeridis Schlimazel SlimShady Αριάνα123 Haraa11 Dimitris9 Zamasu Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Το ότι έγραψα τον Παρακείμενο του «μιμνήσκω» δεν το είδε κανείς; Ντροπή. Διορθώνω, λοιπόν: εμμεμενηκέναι. Νηρηίδα, δεν έχω πολυτονικό, και το τόνισα για να δείξω τη διαφορά με τον ενεστώτα. Αλλά, γενικά, έβαλα τους τόνους, για να ξέρει πού τονίζονται. Δεν είναι δα και ακατόρθωτο να βάλει μια περισπωμένη με το χέρι της. Click για ανάπτυξη... Mεγάλε αφέντη διευκρίνηση έκανα. Καλά μην το έχεις σίγουρο πως ξέρουν όλοι ότι ο μέλλοντας είναι συνηρημένος και παίρνει περισπωμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:42 Η Δαλιδά έγραψε: #436 20-09-12 21:42 Παίδες, ήρεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2012 art1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:56 Ο art1 έγραψε: #437 20-09-12 22:56 Όσον αφορά το συλλέγειν πρέπει να σας πω ότι το ρήμα ΟΝΤΩΣ αποτελεί εξαίρεση...στο ΛΕΞΙΚΟ του γεωργοπαπαδακου θα δεις ότι αναφέρει δύο ΦΟΡΕΣ το ρήμα λέγω δίνοντας στον ίδιο τύπο διαφορετικούς αρχικούς χρόνους...βέβαια το πρώτο λέγω είναι σύνθετο,συνήθως με το συν ενώ το δεύτερο είναι απλό χωρίς πρόθεση και δηλώνει την προφανή σημασία. Π Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:06 Η xristina elen: #438 20-09-12 23:06 Αρχική Δημοσίευση από art1: Όσον αφορά το συλλέγειν πρέπει να σας πω ότι το ρήμα ΟΝΤΩΣ αποτελεί εξαίρεση...στο ΛΕΞΙΚΟ του γεωργοπαπαδακου θα δεις ότι αναφέρει δύο ΦΟΡΕΣ το ρήμα λέγω δίνοντας στον ίδιο τύπο διαφορετικούς αρχικούς χρόνους...βέβαια το πρώτο λέγω είναι σύνθετο,συνήθως με το συν ενώ το δεύτερο είναι απλό χωρίς πρόθεση και δηλώνει την προφανή σημασία. Π Click για ανάπτυξη... art1 κοιτα αν μπορεις και το διαλεγω αν κλινεται παρομοια με τον συλλεγω η με το λεγω το σκετο..το χω απορια τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. art1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:38 Ο art1 έγραψε: #439 21-09-12 11:38 Και το διαλέγω κλείνεται όπως το συλλεγω. Καλή επιτυχία ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ σου συνάδελφε φιλόλογε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Η xristina elen: #440 21-09-12 14:08 Αρχική Δημοσίευση από art1: Και το διαλέγω κλείνεται όπως το συλλεγω. Καλή επιτυχία ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ σου συνάδελφε φιλόλογε! Click για ανάπτυξη... χαχαχα σε ευχαριστω συναδελφε!!επισης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vonlibera Petr23 Τρελας123 rseven buffon85 Antonisbairac1 odmeridis Schlimazel SlimShady Αριάνα123 Haraa11 Dimitris9 Zamasu Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παίδες, ήρεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
art1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:56 Ο art1 έγραψε: #437 20-09-12 22:56 Όσον αφορά το συλλέγειν πρέπει να σας πω ότι το ρήμα ΟΝΤΩΣ αποτελεί εξαίρεση...στο ΛΕΞΙΚΟ του γεωργοπαπαδακου θα δεις ότι αναφέρει δύο ΦΟΡΕΣ το ρήμα λέγω δίνοντας στον ίδιο τύπο διαφορετικούς αρχικούς χρόνους...βέβαια το πρώτο λέγω είναι σύνθετο,συνήθως με το συν ενώ το δεύτερο είναι απλό χωρίς πρόθεση και δηλώνει την προφανή σημασία. Π Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:06 Η xristina elen: #438 20-09-12 23:06 Αρχική Δημοσίευση από art1: Όσον αφορά το συλλέγειν πρέπει να σας πω ότι το ρήμα ΟΝΤΩΣ αποτελεί εξαίρεση...στο ΛΕΞΙΚΟ του γεωργοπαπαδακου θα δεις ότι αναφέρει δύο ΦΟΡΕΣ το ρήμα λέγω δίνοντας στον ίδιο τύπο διαφορετικούς αρχικούς χρόνους...βέβαια το πρώτο λέγω είναι σύνθετο,συνήθως με το συν ενώ το δεύτερο είναι απλό χωρίς πρόθεση και δηλώνει την προφανή σημασία. Π Click για ανάπτυξη... art1 κοιτα αν μπορεις και το διαλεγω αν κλινεται παρομοια με τον συλλεγω η με το λεγω το σκετο..το χω απορια τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. art1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:38 Ο art1 έγραψε: #439 21-09-12 11:38 Και το διαλέγω κλείνεται όπως το συλλεγω. Καλή επιτυχία ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ σου συνάδελφε φιλόλογε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Η xristina elen: #440 21-09-12 14:08 Αρχική Δημοσίευση από art1: Και το διαλέγω κλείνεται όπως το συλλεγω. Καλή επιτυχία ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ σου συνάδελφε φιλόλογε! Click για ανάπτυξη... χαχαχα σε ευχαριστω συναδελφε!!επισης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vonlibera Petr23 Τρελας123 rseven buffon85 Antonisbairac1 odmeridis Schlimazel SlimShady Αριάνα123 Haraa11 Dimitris9 Zamasu Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όσον αφορά το συλλέγειν πρέπει να σας πω ότι το ρήμα ΟΝΤΩΣ αποτελεί εξαίρεση...στο ΛΕΞΙΚΟ του γεωργοπαπαδακου θα δεις ότι αναφέρει δύο ΦΟΡΕΣ το ρήμα λέγω δίνοντας στον ίδιο τύπο διαφορετικούς αρχικούς χρόνους...βέβαια το πρώτο λέγω είναι σύνθετο,συνήθως με το συν ενώ το δεύτερο είναι απλό χωρίς πρόθεση και δηλώνει την προφανή σημασία. Π Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:06 Η xristina elen: #438 20-09-12 23:06 Αρχική Δημοσίευση από art1: Όσον αφορά το συλλέγειν πρέπει να σας πω ότι το ρήμα ΟΝΤΩΣ αποτελεί εξαίρεση...στο ΛΕΞΙΚΟ του γεωργοπαπαδακου θα δεις ότι αναφέρει δύο ΦΟΡΕΣ το ρήμα λέγω δίνοντας στον ίδιο τύπο διαφορετικούς αρχικούς χρόνους...βέβαια το πρώτο λέγω είναι σύνθετο,συνήθως με το συν ενώ το δεύτερο είναι απλό χωρίς πρόθεση και δηλώνει την προφανή σημασία. Π Click για ανάπτυξη... art1 κοιτα αν μπορεις και το διαλεγω αν κλινεται παρομοια με τον συλλεγω η με το λεγω το σκετο..το χω απορια τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. art1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:38 Ο art1 έγραψε: #439 21-09-12 11:38 Και το διαλέγω κλείνεται όπως το συλλεγω. Καλή επιτυχία ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ σου συνάδελφε φιλόλογε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Η xristina elen: #440 21-09-12 14:08 Αρχική Δημοσίευση από art1: Και το διαλέγω κλείνεται όπως το συλλεγω. Καλή επιτυχία ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ σου συνάδελφε φιλόλογε! Click για ανάπτυξη... χαχαχα σε ευχαριστω συναδελφε!!επισης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vonlibera Petr23 Τρελας123 rseven buffon85 Antonisbairac1 odmeridis Schlimazel SlimShady Αριάνα123 Haraa11 Dimitris9 Zamasu Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από art1: Όσον αφορά το συλλέγειν πρέπει να σας πω ότι το ρήμα ΟΝΤΩΣ αποτελεί εξαίρεση...στο ΛΕΞΙΚΟ του γεωργοπαπαδακου θα δεις ότι αναφέρει δύο ΦΟΡΕΣ το ρήμα λέγω δίνοντας στον ίδιο τύπο διαφορετικούς αρχικούς χρόνους...βέβαια το πρώτο λέγω είναι σύνθετο,συνήθως με το συν ενώ το δεύτερο είναι απλό χωρίς πρόθεση και δηλώνει την προφανή σημασία. Π Click για ανάπτυξη... art1 κοιτα αν μπορεις και το διαλεγω αν κλινεται παρομοια με τον συλλεγω η με το λεγω το σκετο..το χω απορια τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
art1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:38 Ο art1 έγραψε: #439 21-09-12 11:38 Και το διαλέγω κλείνεται όπως το συλλεγω. Καλή επιτυχία ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ σου συνάδελφε φιλόλογε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Η xristina elen: #440 21-09-12 14:08 Αρχική Δημοσίευση από art1: Και το διαλέγω κλείνεται όπως το συλλεγω. Καλή επιτυχία ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ σου συνάδελφε φιλόλογε! Click για ανάπτυξη... χαχαχα σε ευχαριστω συναδελφε!!επισης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Και το διαλέγω κλείνεται όπως το συλλεγω. Καλή επιτυχία ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ σου συνάδελφε φιλόλογε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Η xristina elen: #440 21-09-12 14:08 Αρχική Δημοσίευση από art1: Και το διαλέγω κλείνεται όπως το συλλεγω. Καλή επιτυχία ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ σου συνάδελφε φιλόλογε! Click για ανάπτυξη... χαχαχα σε ευχαριστω συναδελφε!!επισης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από art1: Και το διαλέγω κλείνεται όπως το συλλεγω. Καλή επιτυχία ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ σου συνάδελφε φιλόλογε! Click για ανάπτυξη... χαχαχα σε ευχαριστω συναδελφε!!επισης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.