Ακριβώς, συμφωνώ με την Χριστιάννα! Η εισαγωγή είναι 30 σελίδες και τα κείμενα λογικά θα τα τελειώσεις γύρω στο Μάρτιο. Μετά δεν επαρκεί ο χρόνος για να μάθεις τέλεια την εισαγωγή (εξυπακούεται ότι γνωστό το 30/60 θεωρείται δεδομένο, 10 μόρια μετάφραση, 10 εισαγωγή και 10 λεξιλογικά). Στο φροντιστήριο που πήγαινα εισαγωγή αρχίσαμε τον Σεπτέμβρη, αφού τελειώσαμε τον Πρωταγόρα, αρκετά πιο αργά από τα άλλα φροντιστήρια δηλαδή, αλλά και τότε ο χρόνος ήταν αρκετός για να τη μάθουμε καλά.
Είναι αρκετά δύσκολη (κυρίως του Πρωταγόρα, πολιτείας και ηθικών είναι πιο εύκολες κατά τη γνώμη μου) γιατί είναι κακογραμμένη, πολλά σημεία είναι ανούσια, θέλει παπαγαλία και χρειάζονται επαναλήψεις. Εγώ ας πούμε, αφιέρωνα το Σάββατο 1:30-2 ώρες, όταν είχα τελειώσει το διάβασμά μου και έκανα εισαγωγή. Το πήγαινα ως εξής: 3 σελίδες κατά μέσο όρο κάθε φορά τις μάθαινα πολύ καλά και τις έλεγα σε κάποιον. Την επόμενη εβδομάδα άλλες 3 σελίδες και τις 3 προηγούμενες και πάλι τις έλεγα σε κάποιον. Μετά αυτές τις 6 σελίδες και άλλες 3 κλπ. Προσωπικά με βοήθησε απίστευτα αυτό, και από τον Μάρτιο και μετά δε χρειάστηκε να ασχοληθώ πάλι, όταν άλλοι έτρεχαν να τη μάθουν, ενώ εγώ σε 2 ώρες την είχα διαβάσει τέλεια. Και φυσικά το έχεις κέρδος και την παραμονή των εξετάσεων, γιατί τα κείμενα είναι πολλά και αν κολλάς και στην εισαγωγή δε μπορείς να τα κάνεις καλή επανάληψη πιστεύω.
Όταν τη διαβάζεις ξανά και ξανά, με τον καιρό θα μάθεις και τα πιο δύσκολα κομμάτια χωρίς να πιεστείς! Εγώ ας πούμε το ηλίθιο απόσπασμα της απολογίας του Σωκράτη στην αρχή, το έμαθα χαλαρά τον Μάρτιο από τις πολλές αναγνώσεις που του είχα κάνει.