Βοήθεια/Απορίες/Ιδέες στην Έκθεση

vassilis498

Διακεκριμένο μέλος

Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7,079 μηνύματα.
σίγουρα πάντως καλύτερο από το γλύψιμο που πέφτει συνήθως.. :whistle:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

garch

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,510 μηνύματα.
σίγουρα πάντως καλύτερο από το γλύψιμο που πέφτει συνήθως.. :whistle:

Σίγουρα.
Αλλά συνήθως αυτού του είδους οι διαγωνισμοί γίνονται για να επιβραβεύονται οι εκθέσεις που εκφράζουν θέσεις συγκλίνουσες με τις κυβερνητικές. Δηλαδή θέσεις που μοιάζουν φιλελεύθερες (και μπορεί να είναι) αλλά χωρίς άλλες βασικότερες αλλαγές δε λένε τίποτα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

OoOkoβοldOoO

Πολύ δραστήριο μέλος

Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,519 μηνύματα.
Συμφωνώ απόλυτα με παραπάνω αλλά πες τε καμιά άλλη ιδεα για να γράψω αλλά όχι να είναι μια συμβιβασμένη με τις κυβερμητικές απόψεις έκθεση γιατί κι εμέις γράφουμε αύριο...να αποτυπώνω απλά την πραγματική αλήθεια θέλω και να προτείνω τρόπους αντιμετώπισης!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Boom

Επιφανές μέλος

Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12,249 μηνύματα.
Η έκθεση είναι και για γυμνάσιο και για λύκειο; :hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

OoOkoβοldOoO

Πολύ δραστήριο μέλος

Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,519 μηνύματα.
Μάλλον δεν ξέρω πάντως εμάς σήμερα μας το είπε η καθηγήτρια της έκθεσης ότι θα γράψουμε αύριο... Για πες τε καμιά ιδέα
Βρήκα κάτι αλλά άμα το γράψω την επόμενη μέρα στον διευθυντή με αποβολή θα πάω...
Θέμα Το κοινοβούλιο εκλέγεται από τους πολίτες για να εκφράζει τη δημοκρατική τους βούληση να προασπίζεται και να προωθεί το δημόσιο εθνικό του συμφέρον. Αφού λάβετε υπόψη σας τα παραπάνω να γράψετε ένα άρθρο στο οποίο θα εκφράζετε τη γνώμη σας για το ελληνικό Κοινοβούλιο και θα προτείνετε τρόπους βελτίωσης του ρόλου του, αν κρίνετε πως αυτό είναι αναγκαίο (400 -500 λέξεις).
«Ο Κωστάκης και οι 300»!!!
Μια φορά και έναν καιρό ήταν σε ένα μαγεμένο χωριό, στο πανέμορφο Κλεψοχώρι, ο Κωστάκης με άλλους τριακόσιους φίλους του. Κάποτε το Κλεψοχώρι ήταν ένα πολύ όμορφο χωριό, τώρα όμως έχει πολλά μαύρα και ξεραμένα φυτά, τους «πολίτες»• Έτσι τα λένε αλλά δεν ξέρω γιατί• Ακούγονται φήμες ότι στο χωριό ήρθε μια κατάρα η οποία είναι οι τριακόσιοι με τον Κωστάκη και για αυτό έχουν ξεραθεί «οι πολίτες» παρόλο που παλιά ήταν όμορφα φυτά.
Εκεί κοντά στο χωριό έχει μια τεράστια διαβόητη σπηλιά, την Ελλάδα. Σε αυτήν ζει ένα τεράστιο άτρωτο τέρας, το ΔΝΤ, το οποίο έχει τριάντα πόδια στο πλάτος και δεκαεφτά πόδια στο πλάτος. Έως τώρα, κανείς από τους λαούς της Ευρώπης δεν κατάφερε να το νικήσει. Ο Κωστάκης ήταν έξυπνος και δεν πήγε να τα βάλει με το παντοδύναμο τέρας αλλά όταν πήγε το τέρας να φέρει την τροφή του που ονομαζόταν δάνειο, ο Κωστάκης πήρε τηλέφωνο τους φίλους τους τριακόσιους, δηλαδή τα Ζιμενοτόπαιδα, τα παιδιά του Βατοπεδίου και άλλους φίλους του για να μπουν στη σπηλιά να κλέψουν το φαγητό του ΔΝΤ. Τότε είπαν το σύνθημα «ολιγαρχία» και άνοιξε η πόρτα• Άλλοι έτρεχαν δεξιά, άλλοι αριστερά για να πάρουν τα πάντα. Έκλεβαν συνέχεια, πήγαιναν σπίτια τους και ξαναγύρναγαν για να κλέψουν και άλλα πράγματα και φαγητό. Το τέρας όμως τους είδε και για να μη τους σκοτώσει έκανε συμφωνία να ξεπληρώσουν όλα όσα πήραν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

MiGaLiOn

Νεοφερμένος

Ο mixalhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Εγώ πάντως πιστεύω πως όλο αυτό το κάνουν για να δουν πως σκεφτόμαστε εμείς για αυτούς.... Και εγώ συμφωνώ με τον vassili479 όντως θα τους έκοβε τον βήχα ;)

Α,και κάτι ακόμα...την έκθεση αυτή την έβαλαν και στην Γ' Γυμνασίου
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Chemwizard

Τιμώμενο Μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει απο Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3,379 μηνύματα.
Εγώ πάντως πιστεύω πως όλο αυτό το κάνουν για να δουν πως σκεφτόμαστε εμείς για αυτούς....
Καμάκι σας κάνουν?:worry:
Και εγώ συμφωνώ με τον vassili479 όντως θα τους έκοβε τον βήχα ;)
Δες το spoiler του garch :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ἅλς

Διάσημο μέλος

Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3,894 μηνύματα.
Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2011 09:03
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Έκθεση για τη Δημοκρατία θα γράψουν οι μαθητές των Δημοτικών Γυμνασίων και Λυκείων

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:likio.gr
Διαγωνισμό έκθεσης ή/και ζωγραφικής για τους μαθητές των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, διοργανώνει Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με τη Βουλή των Ελλήνων, συμμετέχοντας στον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας της Δημοκρατίας.




Α. ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης, για δύο διδακτικές ώρες, θα γράψουν έκθεση με θέμα «Λέξεις και σκέψεις για τη Δημοκρατία».
Οι μαθητές της Ε’ τάξης, για δύο διδακτικές ώρες, θα ζωγραφίσουν σε χαρτί διαστάσεων 25Χ35 με θέμα: «Η Δημοκρατία σε μια ζωγραφιά».
Ο Διευθυντής κάθε σχολικής μονάδας θα συγκροτήσει τριμελή επιτροπή εκπαιδευτικών, η οποία θα επιλέξει το καλύτερο γραπτό και το καλύτερο έργο ζωγραφικής του σχολείου και θα τα αποστείλει στη Δ/νση Π/θμιας Εκπ/σης του νομού, μέχρι 14 Μαρτίου.
Με απόφαση του Προϊσταμένου Επιστημονικής και Παιδαγωγικής καθοδήγησης Π.Ε. θα συσταθεί τριμελής επιτροπή, σε κάθε Δ/νση Π.Ε., αποτελούμενη από δύο Σχολικούς Συμβούλους και ένα δάσκαλο, η οποία από το σύνολο των εκθέσεων και των έργων ζωγραφικής των σχολείων της Διεύθυνσης θα επιλέξει τις τρεις καλύτερες εκθέσεις και τα τρία καλύτερα έργα ζωγραφικής. Με ευθύνη του Διευθυντή Εκπαίδευσης, τα έργα που θα επιλεγούν θα αποσταλούν μέχρι 23 Μαρτίου στις Περιφερειακές Διευθύνσεις.
Με απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Π.Ε. και Δ.Ε. θα συσταθούν σε κάθε Περιφερειακή Διεύθυνση δύο τριμελείς επιτροπές. Η πρώτη θα αποτελείται από τον Προϊστάμενο Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης, ένα Σχολικό Σύμβουλο και ένα δάσκαλο και θα επιλέξει την καλύτερη έκθεση. Η δεύτερη από τον Προϊστάμενο Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης, ένα Σχολικό Σύμβουλο και έναν εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ08 και θα επιλέξει το καλύτερο έργο ζωγραφικής. Τα δύο έργα που θα επιλεγούν, ένα για κάθε κατηγορία, θα αποσταλούν από τις Περιφερειακές Διευθύνσεις έως 8 Απριλίου στη Διεύθυνση Σπουδών Π.Ε. του Υπουργείου Παιδείας Δ.Β.Μ.Θ.
Β. ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου και Β΄ Λυκείου, για δύο διδακτικές ώρες θα γράψουν έκθεση με θέμα:
«Το Κοινοβούλιο εκλέγεται από τους πολίτες για να εκφράζει τη δημοκρατική τους βούληση, να προασπίζεται και να προωθεί το δημόσιο και εθνικό συμφέρον. Αφού λάβετε υπόψη σας τα παραπάνω, να γράψετε ένα άρθρο στο οποίο θα εκφράζετε τη γνώμη σας για το ελληνικό Κοινοβούλιο και θα προτείνετε τρόπους βελτίωσης του ρόλου του, αν κρίνετε πως αυτό είναι αναγκαίο» (400-500 λέξεις περίπου).
Ο Διευθυντής κάθε σχολείου θα ορίσει τριμελή επιτροπή, με πρόεδρο τον ίδιο και μέλη δύο εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ02 της σχολικής μονάδας, η οποία θα επιλέξει το καλύτερο γραπτό του Σχολείου. Το γραπτό αυτό θα αποσταλεί στην οικεία Δ/νση Δ/θμιας Εκπαίδευσης του Νομού, μέχρι 14 Μαρτίου.
Με απόφαση του Προϊσταμένου Επιστημονικής και Παιδαγωγικής καθοδήγησης Δ.Ε. θα συσταθεί τριμελής επιτροπή, σε κάθε Δ/νση Δ.Ε., αποτελούμενη από εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ02, εκ των οποίων ο ένας τουλάχιστον θα είναι Σχολικός Σύμβουλος. Η επιτροπή θα επιλέξει τις τρεις καλύτερες εκθέσεις μαθητών Γυμνασίου και τις τρεις καλύτερες εκθέσεις μαθητών Λυκείου. Με ευθύνη του Διευθυντή Εκπαίδευσης Δ.Ε., οι εκθέσεις που θα επιλεγούν θα αποσταλούν μέχρι 23 Μαρτίου στις Περιφερειακές Διευθύνσεις.
Με απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Π.Ε. και Δ.Ε. θα συσταθεί σε κάθε Περιφερειακή Διεύθυνση επιτροπή, από δύο Σχολικούς Συμβούλους κλάδου ΠΕ02 και ένα εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ02 με βαθμό Α΄, η οποία θα επιλέξει το καλύτερο γραπτό μαθητή Γυμνασίου και το καλύτερο γραπτό μαθητή Λυκείου. Οι δύο εκθέσεις που θα επιλεγούν θα αποσταλούν έως 8 Απριλίου στη Δ/νση Σπουδών Δ.Ε. του Υπουργείου Παιδείας Δ.Β.Μ.Θ.
Η βράβευση όλων των μαθητών, Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων, των οποίων τα έργα θα επιλεγούν από κάθε Περιφερειακή Διεύθυνση, θα γίνει από κοινού από τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και την Υπουργό Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, σε ημερομηνία η οποία θα ανακοινωθεί. Τα βραβεία αθλοθετούνται από τη Βουλή των Ελλήνων
Οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων σε συνεργασία με τους συλλόγους διδασκόντων θα καθορίσουν την ημέρα του Διαγωνισμού σύμφωνα με το πρόγραμμα του σχολείου τους και εντός της προβλεπόμενης από τα παραπάνω προθεσμίας.
esos
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

alis

Πολύ δραστήριο μέλος

Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,134 μηνύματα.
Επίσης ένα καλό είναι η εσωκομματική πειθαρχία που δεν θα έπρεπε να υπάρχει (δηλαδή να μπορεί πλέον ο βουλευτής να εκφράζει απόψεις που δεν συμφωνούν με το κόμμα του). Το πόθεν έσχες για λόγους διαφάνειας μπας και δούμε άσπρη μέρα, την ανάκληση βουλευτών αν δεν τηρούν όσα είπαν προεκλογικά. Την υποχρεωτική παρουσία ολων στις συνεδρίες, μειωση του παχυλού μισθού... Αυτά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

antwwwnis

Διάσημο μέλος

Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2,939 μηνύματα.
Εγω ειδα το θεμα και εντοπισα αμεσα ενα λαθος
Το κοινοβούλιο εκλέγεται από τους πολίτες για να εκφράζει τη δημοκρατική τους βούληση να προασπίζεται και να προωθεί το δημόσιο εθνικό του συμφέρον

Λαθος.

Το κοινοβούλιο εκλέγεται από τα συμφεροντα των πολιτων για να διορισουν την κορη τους στο δημοσιο και να βγει πρωτο το κομμα τους .

Γι αυτο κι εγω εγραψα:

Θα ηθελα να γραψω ολα οσα σκεφτομαι για το κοινοβουλιο, αλλα θα χρειαζομουν 4 σελιδες.
Δυστυχως ομως, δεν εχω ουτε το χαρτι, αλλα ουτε και το μελανι που χρειαζεται λογω οικονομικης κρισης.






 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δημητρα δρομπου

Νεοφερμένος

Η δημητρα δρομπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα.
αχ και εμεισ αυριο μαλλον 9α γραψουμε και 9ελω ιδεεσ..!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βασιλίνα

Νεοφερμένος

Η Βασιλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Πραγματικά..ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ! Το μυαλό μου έχει γίνει πουρές ψάχνοντας τόσες ώρες στο Google μήπως βρω κάτι σχετικό με το θέμα. Είμαι τελείως άσχετη. Δεν έχω ιδέα τι θα γράψω αύριο. HELP MEEEEE!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Vasilina93

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Βασιλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα.
Είναι το θέμα για τη βουλή των εφήβων;;; Συγνώμη αλλά δεν παρακολουθώ το θέμα και δεν έχω χρόνο να το δω τώρα...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

OoOkoβοldOoO

Πολύ δραστήριο μέλος

Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,519 μηνύματα.
Ρε σεις,όσοι γράψατε τι γράψατε περίπου,πείτε σε μας που δεν γράψαμε ακόμη...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

vaso Barca

Νεοφερμένος

Η vaso Barca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
λες και θα τα δουν ποτε αυτοι!εμεις την γραφουμε αυριο και ψαχνω ιδεες...?

γενικα για το ελληνικο κοινοβουλιο..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

*afroditi*

Νεοφερμένος

Η *afroditi* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Εμάς (Στ' δημοτικού) μας βάλανε <<λέξεις και σκέψεις για τη Δημοκρατία>>:(:(:mad::mad:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

giannis11111155

Νεοφερμένος

Ο giannis11111155 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Παιδιά θέλω επειγόντως θετικά στοιχεία γιατί δεν έχω βρει ούτε ένα... Αύριο γράφω την Έκθεση και δεν έχω τα θετικά!! :worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

harrisSs

Νεοφερμένος

Ο harrisSs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Και σε μας το βαλανε να το γραψουμε(ασχετα πως κανεις δν το εγραψε)εγω παντος εγραψα πως αυτην τν εκθεση κανενας δν προκειται να τν διαβασει το πολυ πολυ αυτοσ που εχει το κυλικειο στν βουλη...:) γινετε εφευριτικοι:):):)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

giannis11111155

Νεοφερμένος

Ο giannis11111155 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
<<Δεν βρήκα θετικά στοιχεία για το ελληνικό κοινοβούλιο όσο και αν έψαξα. Ίσως δεν ξέρω πολλά για αυτό το θέμα και γι' αυτό δεν βρήκα. Ίσως πάλι δεν υπάρχουν θετικά στοιχεία.>>

Ελπίζω αυτή η απάντηση να τους αρκεί γιατί αυτό θα γράψω...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

vaso Barca

Νεοφερμένος

Η vaso Barca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Άρση ασυλίας βουλευτών, διακοπή χρηματοδότησης κοινοβουλευτικών κομμάτων, κατάργηση βουλευτών επικρατείας... αυτά αν θες να πεις την αλήθεια, όχι να σε πάρουν.:P
πες τε τα ρε παιδια!εμενα με νευριαζει οτι ακομα και να τα γρεψουμε μεις,ποτε δεν θα τα δουν οι οποιοι βουλευτες οι οποιοιδήποτε μεσα στην βουλη...

Παιδιά θέλω επειγόντως θετικά στοιχεία γιατί δεν έχω βρει ούτε ένα... Αύριο γράφω την Έκθεση και δεν έχω τα θετικά!! :worry:
χαχα ουτε και εγω!Εχω μια σελιδα αρνητικα και τροπους βελτιωσης αλλα τρ πλεον ψαχνω και 'κανα θετικο!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top