Μαλάκα σύνελθε λίγο όμως μ' όλο αυτό με τις προθέσεις.
Κανείς εδώ μέσα δε θέλει να, ΩΩΩ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ(!!) αυτόν που ρώτησε. Πολύ απλά δεν τον ξέρουμε τον τύπο, τι μας νοιάζει στην τελική να τον σαμποτάρουμε? Προσωπικά εντελώς, χέστηκα τι θα κάνει.
Η συμβουλή γενικά "μίλα μόνο με άτομα που ξέρεις και νοιάζονται" είναι όσο πιο για τον πούτσο πάει. Δε ζει σε γυάλα, κι αύριο δε θα 'χει μόνο το μπαμπά ερέθισμα. Ίσα ίσα, χίλιες φορές καλύτερα το internet τη στιγμή που δεν υπάρχει συμφέρον στις απαντήσεις. Ή ακόμα κι αν υπάρχει, trolls or whatever the hell your miserable mind comes up with, αυτός που ρωτάει μπορεί να διασταυρώσει άπειρες πληροφορίες, αφού ψάξει μόνος του, και να καταλήξει. Η αντικειμενικότητα δεν προκύπτει απ' το πόσο σε συμπαθεί αυτός που σου δίνει πληροφορίες, αλλά απ' το πώς τις διαχειρίζεσαι εσύ που τις παίρνεις.
Η μάνα του το καλό του θέλει, ναι, αλλά το ίδιο και οι μάνες τόσων άλλων που, ωω κοίτα σύμπτωση, κατέληξαν τελικά να σπουδάζουν κάτι άλλο απ' αυτό που τους έλεγαν.
Γιατί άραγε? Mhmm, the plot thickens...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.