Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
oikonomikarios
Νεοφερμένο μέλος

δεν το ειπα μονο για αυτο...αλλα παιδια το ecpe ειναι ευκολο...ελεος δλδ...καθηστε διαβαστε εναν αριθμο λεξεων δειτε και 100 γραμματικα φαινομενα καντε και 50 ακουστικα και τελος!!Στο φροντιστηριο δεν θα μαθετε να μιλατε αγγλικα!!Πηγαιντε και ενα ερασμους σαν φοιτητες στην αγγλια και εισαστε τζετ....Ναι γενικα αν δεν ξερουμε το γενικοτερο υποβαθρο γνωσεων σου δεν μπορουμε να προτεινουμε κατι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

GeorgeChatz
Νεοφερμένο μέλος

GeorgeChatz
Νεοφερμένο μέλος

amy001
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπορεί κάποιος να απαντήσει σε αυτό που ρώτησα πριν, εαν γνωρίζει το συγκεκριμένο βιβλίο;
ειναι ενα απο τα καλα βιβλια για το συγκεκριμενο διπλωμα!

Li@Ν@
Νεοφερμένο μέλος

Letta
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σκέφτομαι να δώσω το Michigan Proficiency τώρα τον Μάιο. Δεν μπορώ να πάω σε φροντιστήριο γιατί δεν έχω χρόνο οπότε θα καθίσω να διαβάσω μόνη μου. Έχω κατεβάσει sample tests και όλα τα σχετικά αλλά χρειάζομαι και κάποια βιβλία.
Είναι λοιπόν κανείς απο Θεσσαλονίκη που έχει πρόσφατα βιβλία απο το Michigan Proficiency με τεστ, λεξιλόγιο και όλα τα σχετικά απο το φροντιστήριο που πήγαινε? Θα ήθελα να τα δανειστώ για λίγο καιρό μέχρι να δώσω τις εξετάσεις τον Μάιο. Αν κάποιος θα μπορούσε να μου τα δανείσει ας με στείλει ΠΜ.

agia93
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos_T
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλησπέρα σε όλους !!! ετοιμάζομαι να δώσω proficiency του χρόνου και θα ηθέλα να πάρω γνώμες για το βιβλίο που μου πρότειναν . Το honors . Το έχει κάνει κανείς σας ? Πως σας φάνηκε ?![]()
Να το βγάλεις στην αρχή της προετοιμασίας όσο πιο γρήγορα μπορείς και να συνεχίσεις με άλλα βιβλία με tests. Και όσον αφορά τη Sylvia Kar επειδή είδα το πρώτο post, ένα έχω να πω, proficiency δε δίνεις χωρίς αυτό το βιβλίο. Ήταν το πρώτο που έβγαλα στον πρώτο μήνα της προετοιμασίας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

socially excluded
Δραστήριο μέλος

socially excluded
Δραστήριο μέλος

nick18
Εκκολαπτόμενο μέλος

πραγαματι τα βιβλια της σιλβια καρ ειναι εξαιρετικα και ειναι ισως πολυ κοντα οσον αφορα το λεξιλογιο με αυτα πιθανον να αντιμετωπισεις στις εξετασεις εξαιρετικο και το βιβλιο του andrew betsis για ecpeπαντα.γιατι στο βιβλιο που παρατιθεται το honors λεει 2013 new format υπαρχουν αλλαγες στο ecpe?Να το βγάλεις στην αρχή της προετοιμασίας όσο πιο γρήγορα μπορείς και να συνεχίσεις με άλλα βιβλία με tests. Και όσον αφορά τη Sylvia Kar επειδή είδα το πρώτο post, ένα έχω να πω, proficiency δε δίνεις χωρίς αυτό το βιβλίο. Ήταν το πρώτο που έβγαλα στον πρώτο μήνα της προετοιμασίας.
Guest 010239
Επισκέπτης

πάρα και το companion. άπειρεεεες λέεεεεεξειςςς!!!!
Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,όταν είναι να το πάρω θα πάρω και το companion!

socially excluded
Δραστήριο μέλος

Αααα και όσον αφορά το βιβλίο Words you need της Σίλβια Καρ, έχω κάποιες επιφυλάξεις, γτ είναι λίγο αρχαίο.

Μπορεί κάποιος να απαντήσει???????????/
Συνημμένα
XristinoOz^_^
Νεοφερμένο μέλος

maria90
Δραστήριο μέλος

Καλησπέρα σε όλους !!! ετοιμάζομαι να δώσω proficiency του χρόνου και θα ηθέλα να πάρω γνώμες για το βιβλίο που μου πρότειναν . Το honors . Το έχει κάνει κανείς σας ? Πως σας φάνηκε ?![]()
Το έκανα απο πέρσι τν Οκτώβρη! Πολύ καλό βιβλίο.. με παρα πολυ καλη θεματολογια! Ειδικα σε εκθεση και προφορικα! Το λεξιλογιο αρκετα ανεπτυγμενο. Το αρχισες ;; Πως σου φανηκε;
Παιδια εγω μαλλον για Δεκεμβρη θα δωσω..αλλα δεν ξερω,δεν νιωθω καλα προετοιμασμένη. Αρχισαμε και κανουμε τεστ και δεν τα παω καλα. Τεστ καν απο το Super Final..! Απιστευτο βιβλιο!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.