Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 20:41 Ο Zed έγραψε: #81 28-01-11 20:41 Αν και νομίζω υπήρχε παλιά θέμα όπου παρουσιάζαμε τα γράμματά μας, δεν μπορώ να το βρω, οπότε ξεκινήστε εδώ όποιος θέλει να τα δείξει και βλέπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 20:44 Ο empeiros έγραψε: #82 28-01-11 20:44 εγω να φανταστειτε ειχα παει αδιαβαστος σε ενα διαγωνισμα ψυχολογιας και δεν ηξερα τι να γραψω. αλλα απο τα τελεια γραμματα που ειχα κανει μου εβαλε 14!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 20:56 Η Devina έγραψε: #83 28-01-11 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Zed: Αν και νομίζω υπήρχε παλιά θέμα όπου παρουσιάζαμε τα γράμματά μας, δεν μπορώ να το βρω, οπότε ξεκινήστε εδώ όποιος θέλει να τα δείξει και βλέπουμε. Click για ανάπτυξη... Και εγώ το θυμάμαι. Είχε τίτλο Δείξτε μας τον γραφικό σας χαρακτήρα, κάπως έτσι; Πουθενά δεν το βρίσκω. Εμένα, ενταξει είναι στρογγυλούτσικα,ευανάγνωστα θεωρώ και ξεφεύγουν λίγο οι ουρίτσες λόγω καλλιγραφίας που με μαθαίνανε μικρό... Τρώγονται μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 21:49 Η Cherie έγραψε: #84 28-01-11 21:49 Τα δικά μου είναι κούτσου Στρογγυλά, μικρά, περιποιημένα... Ακόμη και όταν βιάζομαι βγαίνουν φυσιολογικά. Βέβαια έχω ένα θεματάκι με το ρ.. Το κάνω σαν μπαλονάκι..Εμένα έτσι μ' αρέσει Μα κανείς να μη βάζει λίγη φαντασία στο γραφικό χαρακτήρα πια? Κρίση ταυτότητας περνάει το π, το θ και το κ. Τα κάνω όπως μου έρθει.. Θα κάνω φιλόδοξες προσπάθειες να τα μεγαλώσω κάπως γιατί λυπάμαι τους πρεσβύωπες καθηγητές που κουράζονται για να διαβάσουν το γραπτό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 22:33 Η roseberry: #85 28-01-11 22:33 χμμ τα γραμματα μου ειναι αισχος δεν βαζω τονους, δεν ειναι στρογγυλα, δεν πατανε πανω στις γραμμες του τετραδιου δεν δεν δεν..... επισης η απο πανω( βλ. ΣΣΣΣΣερι) μου ειπε ''μα καλα σε τρενο σε μαθανε να γραφεις εσενα'' και απο τοτε κανω ακομα χεροτερα τελος εχω να δηλωσω οτι εχω αλλαξει ενα εκατομμυριο ειδη στυλων... λεπτη μυτη,χονδρη μυτη,στενη μυτη,καθολου μυτη .....και το αποτελεσμα τιποτα αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 22:36 Η αδαμαντια52071: #86 28-01-11 22:36 εμενα με βολευουν εκεινοι οι κλασσικοι φαμπερ των 80 λεπτων με την μακρια μυτη..που ειναι καπως ριγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 22:52 Η {~*1rèNe*~}: #87 28-01-11 22:52 Εμένα με βοηθάνε στο να γράφω καλύτερα τα στυλό με λεπτή μύτη, 0,7 ή 0,5. Όχι ότι είχα ποτέ πρόβλημα με τα γράμματα μου, απλά με τα λεπτά στυλό βγαίνουν πιο ωραία και περιποιημένα. Και πιστεύω η λύση στο συγεκριμένο πρόβλημα είναι να γράφει κανείς πιο αργά. Πράγμα το οποίο στο Λύκειο είναι σχεδόν αδύνατο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:03 Ο alex2395 έγραψε: #88 28-01-11 23:03 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: εμενα με βολευουν εκεινοι οι κλασσικοι φαμπερ των 80 λεπτων με την μακρια μυτη..που ειναι καπως ριγε.. Click για ανάπτυξη... ναι γλυστρανε ευκολα και δεν σκιζουν το χαρτι... προτιμω αυτα τα ειδη στυλων https://img155.imageshack.us/i/dsc0021fm.jpg/ το δικο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:39 Ο Dias έγραψε: #89 28-01-11 23:39 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:52 Ο transient: #90 28-01-11 23:52 Κάπου είχα ακούσει Δία ότι γίνεται... Πιστεύω πως κάνω πάρα πολύ καλά γράμματα. Στο Δημοτικό ήταν χάλια , αλλά τώρα που τελειώνω το γυμνάσιο γίνονται όλο και πιο καλά όσο ανεβαίνω τάξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παράνοια Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεμίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:56 Η Παράνοια έγραψε: #91 28-01-11 23:56 Αρχική Δημοσίευση από solonas07: Έχω απαίσια γράμματα γιατί ήταν γραφτό να γίνω γιατρός, αλλά τελικά το πεπρωμένο διαγράφηκε διαφορετικά απ' ότι θα έπρεπε και πήγα από θεώρητικη... Click για ανάπτυξη... έχω τέλεια,απερίγραπτα και όλα τα συναφή,γράμματα γιατί είναι γραφτό να γίνω ΕΓΩ γιατρός και ΕΣΥ θεωρητικάριος.Χμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.668 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:58 Ο fockos έγραψε: #92 28-01-11 23:58 Tωρα που πέρασα ιατρικη δεν χρειάζεται να φτιάξω τον γραφικό μου χαρακτήρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:58 Ο solonas07: #93 28-01-11 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Παράνοια: έχω τέλεια,απερίγραπτα και όλα τα συναφή,γράμματα γιατί είναι γραφτό να γίνω ΕΓΩ γιατρός και ΕΣΥ θεωρητικάριος.Χμου. Click για ανάπτυξη... Γιατί η τύχη, μια ζωή, ευνοεί τους χαζούληδες;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παράνοια Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεμίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:01 Η Παράνοια έγραψε: #94 29-01-11 00:01 Αρχική Δημοσίευση από solonas07: Γιατί η τύχη, μια ζωή, ευνοεί τους χαζούληδες;;;; Click για ανάπτυξη... Ρώτα την.Θα ξέρει να σου απαντήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.668 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:04 Ο fockos έγραψε: #95 29-01-11 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Παράνοια: έχω τέλεια,απερίγραπτα και όλα τα συναφή,γράμματα γιατί είναι γραφτό να γίνω ΕΓΩ γιατρός και ΕΣΥ θεωρητικάριος.Χμου. Click για ανάπτυξη... Κάνατε λάθος επιλογή κατεύθυνσης Όποιος μπορεί να διαβάσει σημειώσεις με χάλια γράμματα είναι γεννημένος φαρμακοποιός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:06 Ο alex2395 έγραψε: #96 29-01-11 00:06 εγω παντως πιστευω πως κανω αρκετα καλα γραμματα... κανενας δεν μου εχει παραπονεθει...να δουμε και στο μελλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:44 Ο yozerehs έγραψε: #97 29-01-11 02:44 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Μ αρεσουν πολυ τα γραμματα μου. Δεν ειναι τοσο ωραια,ουτε καλλιγραφικα,μινιμαλ θα τα ελεγα Πολλες φορες οι αλλοι δεν τα καταλαβαινουν,ενταξει στην εξεταστικη τα κανω καλα αλλα για καθε μερα i dont care Click για ανάπτυξη... Εμένα μού αρέσουν τα γράμματά σου. Είναι απλά και κατανοητά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lizaki k etc Νεοφερμένο μέλος Η Lizaki k etc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 15:55 Η Lizaki k etc: #98 31-01-11 15:55 Παλια τα εκανα ωραια αλλα λιγο μικρα... (οπως ειναι το μικροτερο στο φορουμ δια 20 ) Δεν καταλαβενε κανεις τι γραφω και ετσι αποφασισα να τα αλλαξω.Τα εκανα μεσαια σε μεγεθος και ομορφα αλλα μετα τα χαλασα παλι.Τα ξαναφτιαξα αλλα τα εχω βαρεθει τωρα,θα προσπαθησω να τα ξαναλλαξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 16:02 Η myrto.s έγραψε: #99 31-01-11 16:02 Κι εγώ έχω πρόβλημα με το μέγεθος και μια ζωη ακούω την ίδια κρυα ατάκα απο τους μεσήλικες καθηγητες, με το έπομενο γραπτο σου φέρε και ένα μεγενθυντικό φακό μαζι -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NickL Νεοφερμένο μέλος Ο NickL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 21:50 Ο NickL έγραψε: #100 06-04-13 21:50 Καλησπέρα. Λοιπόν έχω πρόβλημα. Κάνω πολύ άσχημα γράμματα και γράφω μπερδικλομένα. Οι καθηγητές μου λένε πως θα έχω πρόβλημα στα γραπτά μου και πως θα χάσω μόρια τζάμπα επειδή οι διορθωτές θα τα στραβοκητάνε πριν ακόμα αρχίσουν να τα διορθώνουν. Ποιές είναι μερικές συμβουλές τόσο ως προς την εμφάνιση όσο και ως προς την παρουσίαση των λύσεων που θα βοηθήσουν να αυξήσω τους βαθμούς μου; Σημείωση συντονιστή : Τα μηνύματα 100 - 102 προήλθαμ από νήμα με παρόμοιο θέμα με το παρόν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Απριλίου 2013 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal deloulou Maynard antonis97 P.Dam. Unboxholics woasibe BatGuin Εριφύλη air_fish Albert.123 Kate1914 Corfu kitty MrDna constansn bibliofagos SevenSouls_ Praxis GeorgePap2003 Philologist Anwnumh Κορώνα marianna04 Λέων Συγγ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν και νομίζω υπήρχε παλιά θέμα όπου παρουσιάζαμε τα γράμματά μας, δεν μπορώ να το βρω, οπότε ξεκινήστε εδώ όποιος θέλει να τα δείξει και βλέπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 20:44 Ο empeiros έγραψε: #82 28-01-11 20:44 εγω να φανταστειτε ειχα παει αδιαβαστος σε ενα διαγωνισμα ψυχολογιας και δεν ηξερα τι να γραψω. αλλα απο τα τελεια γραμματα που ειχα κανει μου εβαλε 14!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 20:56 Η Devina έγραψε: #83 28-01-11 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Zed: Αν και νομίζω υπήρχε παλιά θέμα όπου παρουσιάζαμε τα γράμματά μας, δεν μπορώ να το βρω, οπότε ξεκινήστε εδώ όποιος θέλει να τα δείξει και βλέπουμε. Click για ανάπτυξη... Και εγώ το θυμάμαι. Είχε τίτλο Δείξτε μας τον γραφικό σας χαρακτήρα, κάπως έτσι; Πουθενά δεν το βρίσκω. Εμένα, ενταξει είναι στρογγυλούτσικα,ευανάγνωστα θεωρώ και ξεφεύγουν λίγο οι ουρίτσες λόγω καλλιγραφίας που με μαθαίνανε μικρό... Τρώγονται μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 21:49 Η Cherie έγραψε: #84 28-01-11 21:49 Τα δικά μου είναι κούτσου Στρογγυλά, μικρά, περιποιημένα... Ακόμη και όταν βιάζομαι βγαίνουν φυσιολογικά. Βέβαια έχω ένα θεματάκι με το ρ.. Το κάνω σαν μπαλονάκι..Εμένα έτσι μ' αρέσει Μα κανείς να μη βάζει λίγη φαντασία στο γραφικό χαρακτήρα πια? Κρίση ταυτότητας περνάει το π, το θ και το κ. Τα κάνω όπως μου έρθει.. Θα κάνω φιλόδοξες προσπάθειες να τα μεγαλώσω κάπως γιατί λυπάμαι τους πρεσβύωπες καθηγητές που κουράζονται για να διαβάσουν το γραπτό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 22:33 Η roseberry: #85 28-01-11 22:33 χμμ τα γραμματα μου ειναι αισχος δεν βαζω τονους, δεν ειναι στρογγυλα, δεν πατανε πανω στις γραμμες του τετραδιου δεν δεν δεν..... επισης η απο πανω( βλ. ΣΣΣΣΣερι) μου ειπε ''μα καλα σε τρενο σε μαθανε να γραφεις εσενα'' και απο τοτε κανω ακομα χεροτερα τελος εχω να δηλωσω οτι εχω αλλαξει ενα εκατομμυριο ειδη στυλων... λεπτη μυτη,χονδρη μυτη,στενη μυτη,καθολου μυτη .....και το αποτελεσμα τιποτα αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 22:36 Η αδαμαντια52071: #86 28-01-11 22:36 εμενα με βολευουν εκεινοι οι κλασσικοι φαμπερ των 80 λεπτων με την μακρια μυτη..που ειναι καπως ριγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 22:52 Η {~*1rèNe*~}: #87 28-01-11 22:52 Εμένα με βοηθάνε στο να γράφω καλύτερα τα στυλό με λεπτή μύτη, 0,7 ή 0,5. Όχι ότι είχα ποτέ πρόβλημα με τα γράμματα μου, απλά με τα λεπτά στυλό βγαίνουν πιο ωραία και περιποιημένα. Και πιστεύω η λύση στο συγεκριμένο πρόβλημα είναι να γράφει κανείς πιο αργά. Πράγμα το οποίο στο Λύκειο είναι σχεδόν αδύνατο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:03 Ο alex2395 έγραψε: #88 28-01-11 23:03 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: εμενα με βολευουν εκεινοι οι κλασσικοι φαμπερ των 80 λεπτων με την μακρια μυτη..που ειναι καπως ριγε.. Click για ανάπτυξη... ναι γλυστρανε ευκολα και δεν σκιζουν το χαρτι... προτιμω αυτα τα ειδη στυλων https://img155.imageshack.us/i/dsc0021fm.jpg/ το δικο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:39 Ο Dias έγραψε: #89 28-01-11 23:39 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:52 Ο transient: #90 28-01-11 23:52 Κάπου είχα ακούσει Δία ότι γίνεται... Πιστεύω πως κάνω πάρα πολύ καλά γράμματα. Στο Δημοτικό ήταν χάλια , αλλά τώρα που τελειώνω το γυμνάσιο γίνονται όλο και πιο καλά όσο ανεβαίνω τάξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παράνοια Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεμίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:56 Η Παράνοια έγραψε: #91 28-01-11 23:56 Αρχική Δημοσίευση από solonas07: Έχω απαίσια γράμματα γιατί ήταν γραφτό να γίνω γιατρός, αλλά τελικά το πεπρωμένο διαγράφηκε διαφορετικά απ' ότι θα έπρεπε και πήγα από θεώρητικη... Click για ανάπτυξη... έχω τέλεια,απερίγραπτα και όλα τα συναφή,γράμματα γιατί είναι γραφτό να γίνω ΕΓΩ γιατρός και ΕΣΥ θεωρητικάριος.Χμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.668 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:58 Ο fockos έγραψε: #92 28-01-11 23:58 Tωρα που πέρασα ιατρικη δεν χρειάζεται να φτιάξω τον γραφικό μου χαρακτήρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:58 Ο solonas07: #93 28-01-11 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Παράνοια: έχω τέλεια,απερίγραπτα και όλα τα συναφή,γράμματα γιατί είναι γραφτό να γίνω ΕΓΩ γιατρός και ΕΣΥ θεωρητικάριος.Χμου. Click για ανάπτυξη... Γιατί η τύχη, μια ζωή, ευνοεί τους χαζούληδες;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παράνοια Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεμίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:01 Η Παράνοια έγραψε: #94 29-01-11 00:01 Αρχική Δημοσίευση από solonas07: Γιατί η τύχη, μια ζωή, ευνοεί τους χαζούληδες;;;; Click για ανάπτυξη... Ρώτα την.Θα ξέρει να σου απαντήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.668 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:04 Ο fockos έγραψε: #95 29-01-11 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Παράνοια: έχω τέλεια,απερίγραπτα και όλα τα συναφή,γράμματα γιατί είναι γραφτό να γίνω ΕΓΩ γιατρός και ΕΣΥ θεωρητικάριος.Χμου. Click για ανάπτυξη... Κάνατε λάθος επιλογή κατεύθυνσης Όποιος μπορεί να διαβάσει σημειώσεις με χάλια γράμματα είναι γεννημένος φαρμακοποιός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:06 Ο alex2395 έγραψε: #96 29-01-11 00:06 εγω παντως πιστευω πως κανω αρκετα καλα γραμματα... κανενας δεν μου εχει παραπονεθει...να δουμε και στο μελλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:44 Ο yozerehs έγραψε: #97 29-01-11 02:44 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Μ αρεσουν πολυ τα γραμματα μου. Δεν ειναι τοσο ωραια,ουτε καλλιγραφικα,μινιμαλ θα τα ελεγα Πολλες φορες οι αλλοι δεν τα καταλαβαινουν,ενταξει στην εξεταστικη τα κανω καλα αλλα για καθε μερα i dont care Click για ανάπτυξη... Εμένα μού αρέσουν τα γράμματά σου. Είναι απλά και κατανοητά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lizaki k etc Νεοφερμένο μέλος Η Lizaki k etc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 15:55 Η Lizaki k etc: #98 31-01-11 15:55 Παλια τα εκανα ωραια αλλα λιγο μικρα... (οπως ειναι το μικροτερο στο φορουμ δια 20 ) Δεν καταλαβενε κανεις τι γραφω και ετσι αποφασισα να τα αλλαξω.Τα εκανα μεσαια σε μεγεθος και ομορφα αλλα μετα τα χαλασα παλι.Τα ξαναφτιαξα αλλα τα εχω βαρεθει τωρα,θα προσπαθησω να τα ξαναλλαξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 16:02 Η myrto.s έγραψε: #99 31-01-11 16:02 Κι εγώ έχω πρόβλημα με το μέγεθος και μια ζωη ακούω την ίδια κρυα ατάκα απο τους μεσήλικες καθηγητες, με το έπομενο γραπτο σου φέρε και ένα μεγενθυντικό φακό μαζι -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NickL Νεοφερμένο μέλος Ο NickL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 21:50 Ο NickL έγραψε: #100 06-04-13 21:50 Καλησπέρα. Λοιπόν έχω πρόβλημα. Κάνω πολύ άσχημα γράμματα και γράφω μπερδικλομένα. Οι καθηγητές μου λένε πως θα έχω πρόβλημα στα γραπτά μου και πως θα χάσω μόρια τζάμπα επειδή οι διορθωτές θα τα στραβοκητάνε πριν ακόμα αρχίσουν να τα διορθώνουν. Ποιές είναι μερικές συμβουλές τόσο ως προς την εμφάνιση όσο και ως προς την παρουσίαση των λύσεων που θα βοηθήσουν να αυξήσω τους βαθμούς μου; Σημείωση συντονιστή : Τα μηνύματα 100 - 102 προήλθαμ από νήμα με παρόμοιο θέμα με το παρόν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Απριλίου 2013 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal deloulou Maynard antonis97 P.Dam. Unboxholics woasibe BatGuin Εριφύλη air_fish Albert.123 Kate1914 Corfu kitty MrDna constansn bibliofagos SevenSouls_ Praxis GeorgePap2003 Philologist Anwnumh Κορώνα marianna04 Λέων Συγγ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω να φανταστειτε ειχα παει αδιαβαστος σε ενα διαγωνισμα ψυχολογιας και δεν ηξερα τι να γραψω. αλλα απο τα τελεια γραμματα που ειχα κανει μου εβαλε 14!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 20:56 Η Devina έγραψε: #83 28-01-11 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Zed: Αν και νομίζω υπήρχε παλιά θέμα όπου παρουσιάζαμε τα γράμματά μας, δεν μπορώ να το βρω, οπότε ξεκινήστε εδώ όποιος θέλει να τα δείξει και βλέπουμε. Click για ανάπτυξη... Και εγώ το θυμάμαι. Είχε τίτλο Δείξτε μας τον γραφικό σας χαρακτήρα, κάπως έτσι; Πουθενά δεν το βρίσκω. Εμένα, ενταξει είναι στρογγυλούτσικα,ευανάγνωστα θεωρώ και ξεφεύγουν λίγο οι ουρίτσες λόγω καλλιγραφίας που με μαθαίνανε μικρό... Τρώγονται μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 21:49 Η Cherie έγραψε: #84 28-01-11 21:49 Τα δικά μου είναι κούτσου Στρογγυλά, μικρά, περιποιημένα... Ακόμη και όταν βιάζομαι βγαίνουν φυσιολογικά. Βέβαια έχω ένα θεματάκι με το ρ.. Το κάνω σαν μπαλονάκι..Εμένα έτσι μ' αρέσει Μα κανείς να μη βάζει λίγη φαντασία στο γραφικό χαρακτήρα πια? Κρίση ταυτότητας περνάει το π, το θ και το κ. Τα κάνω όπως μου έρθει.. Θα κάνω φιλόδοξες προσπάθειες να τα μεγαλώσω κάπως γιατί λυπάμαι τους πρεσβύωπες καθηγητές που κουράζονται για να διαβάσουν το γραπτό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 22:33 Η roseberry: #85 28-01-11 22:33 χμμ τα γραμματα μου ειναι αισχος δεν βαζω τονους, δεν ειναι στρογγυλα, δεν πατανε πανω στις γραμμες του τετραδιου δεν δεν δεν..... επισης η απο πανω( βλ. ΣΣΣΣΣερι) μου ειπε ''μα καλα σε τρενο σε μαθανε να γραφεις εσενα'' και απο τοτε κανω ακομα χεροτερα τελος εχω να δηλωσω οτι εχω αλλαξει ενα εκατομμυριο ειδη στυλων... λεπτη μυτη,χονδρη μυτη,στενη μυτη,καθολου μυτη .....και το αποτελεσμα τιποτα αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 22:36 Η αδαμαντια52071: #86 28-01-11 22:36 εμενα με βολευουν εκεινοι οι κλασσικοι φαμπερ των 80 λεπτων με την μακρια μυτη..που ειναι καπως ριγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 22:52 Η {~*1rèNe*~}: #87 28-01-11 22:52 Εμένα με βοηθάνε στο να γράφω καλύτερα τα στυλό με λεπτή μύτη, 0,7 ή 0,5. Όχι ότι είχα ποτέ πρόβλημα με τα γράμματα μου, απλά με τα λεπτά στυλό βγαίνουν πιο ωραία και περιποιημένα. Και πιστεύω η λύση στο συγεκριμένο πρόβλημα είναι να γράφει κανείς πιο αργά. Πράγμα το οποίο στο Λύκειο είναι σχεδόν αδύνατο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:03 Ο alex2395 έγραψε: #88 28-01-11 23:03 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: εμενα με βολευουν εκεινοι οι κλασσικοι φαμπερ των 80 λεπτων με την μακρια μυτη..που ειναι καπως ριγε.. Click για ανάπτυξη... ναι γλυστρανε ευκολα και δεν σκιζουν το χαρτι... προτιμω αυτα τα ειδη στυλων https://img155.imageshack.us/i/dsc0021fm.jpg/ το δικο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:39 Ο Dias έγραψε: #89 28-01-11 23:39 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:52 Ο transient: #90 28-01-11 23:52 Κάπου είχα ακούσει Δία ότι γίνεται... Πιστεύω πως κάνω πάρα πολύ καλά γράμματα. Στο Δημοτικό ήταν χάλια , αλλά τώρα που τελειώνω το γυμνάσιο γίνονται όλο και πιο καλά όσο ανεβαίνω τάξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παράνοια Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεμίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:56 Η Παράνοια έγραψε: #91 28-01-11 23:56 Αρχική Δημοσίευση από solonas07: Έχω απαίσια γράμματα γιατί ήταν γραφτό να γίνω γιατρός, αλλά τελικά το πεπρωμένο διαγράφηκε διαφορετικά απ' ότι θα έπρεπε και πήγα από θεώρητικη... Click για ανάπτυξη... έχω τέλεια,απερίγραπτα και όλα τα συναφή,γράμματα γιατί είναι γραφτό να γίνω ΕΓΩ γιατρός και ΕΣΥ θεωρητικάριος.Χμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.668 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:58 Ο fockos έγραψε: #92 28-01-11 23:58 Tωρα που πέρασα ιατρικη δεν χρειάζεται να φτιάξω τον γραφικό μου χαρακτήρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:58 Ο solonas07: #93 28-01-11 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Παράνοια: έχω τέλεια,απερίγραπτα και όλα τα συναφή,γράμματα γιατί είναι γραφτό να γίνω ΕΓΩ γιατρός και ΕΣΥ θεωρητικάριος.Χμου. Click για ανάπτυξη... Γιατί η τύχη, μια ζωή, ευνοεί τους χαζούληδες;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παράνοια Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεμίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:01 Η Παράνοια έγραψε: #94 29-01-11 00:01 Αρχική Δημοσίευση από solonas07: Γιατί η τύχη, μια ζωή, ευνοεί τους χαζούληδες;;;; Click για ανάπτυξη... Ρώτα την.Θα ξέρει να σου απαντήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.668 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:04 Ο fockos έγραψε: #95 29-01-11 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Παράνοια: έχω τέλεια,απερίγραπτα και όλα τα συναφή,γράμματα γιατί είναι γραφτό να γίνω ΕΓΩ γιατρός και ΕΣΥ θεωρητικάριος.Χμου. Click για ανάπτυξη... Κάνατε λάθος επιλογή κατεύθυνσης Όποιος μπορεί να διαβάσει σημειώσεις με χάλια γράμματα είναι γεννημένος φαρμακοποιός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:06 Ο alex2395 έγραψε: #96 29-01-11 00:06 εγω παντως πιστευω πως κανω αρκετα καλα γραμματα... κανενας δεν μου εχει παραπονεθει...να δουμε και στο μελλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:44 Ο yozerehs έγραψε: #97 29-01-11 02:44 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Μ αρεσουν πολυ τα γραμματα μου. Δεν ειναι τοσο ωραια,ουτε καλλιγραφικα,μινιμαλ θα τα ελεγα Πολλες φορες οι αλλοι δεν τα καταλαβαινουν,ενταξει στην εξεταστικη τα κανω καλα αλλα για καθε μερα i dont care Click για ανάπτυξη... Εμένα μού αρέσουν τα γράμματά σου. Είναι απλά και κατανοητά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lizaki k etc Νεοφερμένο μέλος Η Lizaki k etc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 15:55 Η Lizaki k etc: #98 31-01-11 15:55 Παλια τα εκανα ωραια αλλα λιγο μικρα... (οπως ειναι το μικροτερο στο φορουμ δια 20 ) Δεν καταλαβενε κανεις τι γραφω και ετσι αποφασισα να τα αλλαξω.Τα εκανα μεσαια σε μεγεθος και ομορφα αλλα μετα τα χαλασα παλι.Τα ξαναφτιαξα αλλα τα εχω βαρεθει τωρα,θα προσπαθησω να τα ξαναλλαξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 16:02 Η myrto.s έγραψε: #99 31-01-11 16:02 Κι εγώ έχω πρόβλημα με το μέγεθος και μια ζωη ακούω την ίδια κρυα ατάκα απο τους μεσήλικες καθηγητες, με το έπομενο γραπτο σου φέρε και ένα μεγενθυντικό φακό μαζι -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NickL Νεοφερμένο μέλος Ο NickL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 21:50 Ο NickL έγραψε: #100 06-04-13 21:50 Καλησπέρα. Λοιπόν έχω πρόβλημα. Κάνω πολύ άσχημα γράμματα και γράφω μπερδικλομένα. Οι καθηγητές μου λένε πως θα έχω πρόβλημα στα γραπτά μου και πως θα χάσω μόρια τζάμπα επειδή οι διορθωτές θα τα στραβοκητάνε πριν ακόμα αρχίσουν να τα διορθώνουν. Ποιές είναι μερικές συμβουλές τόσο ως προς την εμφάνιση όσο και ως προς την παρουσίαση των λύσεων που θα βοηθήσουν να αυξήσω τους βαθμούς μου; Σημείωση συντονιστή : Τα μηνύματα 100 - 102 προήλθαμ από νήμα με παρόμοιο θέμα με το παρόν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Απριλίου 2013 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal deloulou Maynard antonis97 P.Dam. Unboxholics woasibe BatGuin Εριφύλη air_fish Albert.123 Kate1914 Corfu kitty MrDna constansn bibliofagos SevenSouls_ Praxis GeorgePap2003 Philologist Anwnumh Κορώνα marianna04 Λέων Συγγ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zed: Αν και νομίζω υπήρχε παλιά θέμα όπου παρουσιάζαμε τα γράμματά μας, δεν μπορώ να το βρω, οπότε ξεκινήστε εδώ όποιος θέλει να τα δείξει και βλέπουμε. Click για ανάπτυξη... Και εγώ το θυμάμαι. Είχε τίτλο Δείξτε μας τον γραφικό σας χαρακτήρα, κάπως έτσι; Πουθενά δεν το βρίσκω. Εμένα, ενταξει είναι στρογγυλούτσικα,ευανάγνωστα θεωρώ και ξεφεύγουν λίγο οι ουρίτσες λόγω καλλιγραφίας που με μαθαίνανε μικρό... Τρώγονται μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 21:49 Η Cherie έγραψε: #84 28-01-11 21:49 Τα δικά μου είναι κούτσου Στρογγυλά, μικρά, περιποιημένα... Ακόμη και όταν βιάζομαι βγαίνουν φυσιολογικά. Βέβαια έχω ένα θεματάκι με το ρ.. Το κάνω σαν μπαλονάκι..Εμένα έτσι μ' αρέσει Μα κανείς να μη βάζει λίγη φαντασία στο γραφικό χαρακτήρα πια? Κρίση ταυτότητας περνάει το π, το θ και το κ. Τα κάνω όπως μου έρθει.. Θα κάνω φιλόδοξες προσπάθειες να τα μεγαλώσω κάπως γιατί λυπάμαι τους πρεσβύωπες καθηγητές που κουράζονται για να διαβάσουν το γραπτό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 22:33 Η roseberry: #85 28-01-11 22:33 χμμ τα γραμματα μου ειναι αισχος δεν βαζω τονους, δεν ειναι στρογγυλα, δεν πατανε πανω στις γραμμες του τετραδιου δεν δεν δεν..... επισης η απο πανω( βλ. ΣΣΣΣΣερι) μου ειπε ''μα καλα σε τρενο σε μαθανε να γραφεις εσενα'' και απο τοτε κανω ακομα χεροτερα τελος εχω να δηλωσω οτι εχω αλλαξει ενα εκατομμυριο ειδη στυλων... λεπτη μυτη,χονδρη μυτη,στενη μυτη,καθολου μυτη .....και το αποτελεσμα τιποτα αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 22:36 Η αδαμαντια52071: #86 28-01-11 22:36 εμενα με βολευουν εκεινοι οι κλασσικοι φαμπερ των 80 λεπτων με την μακρια μυτη..που ειναι καπως ριγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 22:52 Η {~*1rèNe*~}: #87 28-01-11 22:52 Εμένα με βοηθάνε στο να γράφω καλύτερα τα στυλό με λεπτή μύτη, 0,7 ή 0,5. Όχι ότι είχα ποτέ πρόβλημα με τα γράμματα μου, απλά με τα λεπτά στυλό βγαίνουν πιο ωραία και περιποιημένα. Και πιστεύω η λύση στο συγεκριμένο πρόβλημα είναι να γράφει κανείς πιο αργά. Πράγμα το οποίο στο Λύκειο είναι σχεδόν αδύνατο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:03 Ο alex2395 έγραψε: #88 28-01-11 23:03 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: εμενα με βολευουν εκεινοι οι κλασσικοι φαμπερ των 80 λεπτων με την μακρια μυτη..που ειναι καπως ριγε.. Click για ανάπτυξη... ναι γλυστρανε ευκολα και δεν σκιζουν το χαρτι... προτιμω αυτα τα ειδη στυλων https://img155.imageshack.us/i/dsc0021fm.jpg/ το δικο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:39 Ο Dias έγραψε: #89 28-01-11 23:39 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:52 Ο transient: #90 28-01-11 23:52 Κάπου είχα ακούσει Δία ότι γίνεται... Πιστεύω πως κάνω πάρα πολύ καλά γράμματα. Στο Δημοτικό ήταν χάλια , αλλά τώρα που τελειώνω το γυμνάσιο γίνονται όλο και πιο καλά όσο ανεβαίνω τάξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παράνοια Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεμίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:56 Η Παράνοια έγραψε: #91 28-01-11 23:56 Αρχική Δημοσίευση από solonas07: Έχω απαίσια γράμματα γιατί ήταν γραφτό να γίνω γιατρός, αλλά τελικά το πεπρωμένο διαγράφηκε διαφορετικά απ' ότι θα έπρεπε και πήγα από θεώρητικη... Click για ανάπτυξη... έχω τέλεια,απερίγραπτα και όλα τα συναφή,γράμματα γιατί είναι γραφτό να γίνω ΕΓΩ γιατρός και ΕΣΥ θεωρητικάριος.Χμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.668 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:58 Ο fockos έγραψε: #92 28-01-11 23:58 Tωρα που πέρασα ιατρικη δεν χρειάζεται να φτιάξω τον γραφικό μου χαρακτήρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:58 Ο solonas07: #93 28-01-11 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Παράνοια: έχω τέλεια,απερίγραπτα και όλα τα συναφή,γράμματα γιατί είναι γραφτό να γίνω ΕΓΩ γιατρός και ΕΣΥ θεωρητικάριος.Χμου. Click για ανάπτυξη... Γιατί η τύχη, μια ζωή, ευνοεί τους χαζούληδες;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παράνοια Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεμίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:01 Η Παράνοια έγραψε: #94 29-01-11 00:01 Αρχική Δημοσίευση από solonas07: Γιατί η τύχη, μια ζωή, ευνοεί τους χαζούληδες;;;; Click για ανάπτυξη... Ρώτα την.Θα ξέρει να σου απαντήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.668 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:04 Ο fockos έγραψε: #95 29-01-11 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Παράνοια: έχω τέλεια,απερίγραπτα και όλα τα συναφή,γράμματα γιατί είναι γραφτό να γίνω ΕΓΩ γιατρός και ΕΣΥ θεωρητικάριος.Χμου. Click για ανάπτυξη... Κάνατε λάθος επιλογή κατεύθυνσης Όποιος μπορεί να διαβάσει σημειώσεις με χάλια γράμματα είναι γεννημένος φαρμακοποιός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:06 Ο alex2395 έγραψε: #96 29-01-11 00:06 εγω παντως πιστευω πως κανω αρκετα καλα γραμματα... κανενας δεν μου εχει παραπονεθει...να δουμε και στο μελλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:44 Ο yozerehs έγραψε: #97 29-01-11 02:44 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Μ αρεσουν πολυ τα γραμματα μου. Δεν ειναι τοσο ωραια,ουτε καλλιγραφικα,μινιμαλ θα τα ελεγα Πολλες φορες οι αλλοι δεν τα καταλαβαινουν,ενταξει στην εξεταστικη τα κανω καλα αλλα για καθε μερα i dont care Click για ανάπτυξη... Εμένα μού αρέσουν τα γράμματά σου. Είναι απλά και κατανοητά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lizaki k etc Νεοφερμένο μέλος Η Lizaki k etc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 15:55 Η Lizaki k etc: #98 31-01-11 15:55 Παλια τα εκανα ωραια αλλα λιγο μικρα... (οπως ειναι το μικροτερο στο φορουμ δια 20 ) Δεν καταλαβενε κανεις τι γραφω και ετσι αποφασισα να τα αλλαξω.Τα εκανα μεσαια σε μεγεθος και ομορφα αλλα μετα τα χαλασα παλι.Τα ξαναφτιαξα αλλα τα εχω βαρεθει τωρα,θα προσπαθησω να τα ξαναλλαξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 16:02 Η myrto.s έγραψε: #99 31-01-11 16:02 Κι εγώ έχω πρόβλημα με το μέγεθος και μια ζωη ακούω την ίδια κρυα ατάκα απο τους μεσήλικες καθηγητες, με το έπομενο γραπτο σου φέρε και ένα μεγενθυντικό φακό μαζι -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NickL Νεοφερμένο μέλος Ο NickL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 21:50 Ο NickL έγραψε: #100 06-04-13 21:50 Καλησπέρα. Λοιπόν έχω πρόβλημα. Κάνω πολύ άσχημα γράμματα και γράφω μπερδικλομένα. Οι καθηγητές μου λένε πως θα έχω πρόβλημα στα γραπτά μου και πως θα χάσω μόρια τζάμπα επειδή οι διορθωτές θα τα στραβοκητάνε πριν ακόμα αρχίσουν να τα διορθώνουν. Ποιές είναι μερικές συμβουλές τόσο ως προς την εμφάνιση όσο και ως προς την παρουσίαση των λύσεων που θα βοηθήσουν να αυξήσω τους βαθμούς μου; Σημείωση συντονιστή : Τα μηνύματα 100 - 102 προήλθαμ από νήμα με παρόμοιο θέμα με το παρόν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Απριλίου 2013 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal deloulou Maynard antonis97 P.Dam. Unboxholics woasibe BatGuin Εριφύλη air_fish Albert.123 Kate1914 Corfu kitty MrDna constansn bibliofagos SevenSouls_ Praxis GeorgePap2003 Philologist Anwnumh Κορώνα marianna04 Λέων Συγγ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα δικά μου είναι κούτσου Στρογγυλά, μικρά, περιποιημένα... Ακόμη και όταν βιάζομαι βγαίνουν φυσιολογικά. Βέβαια έχω ένα θεματάκι με το ρ.. Το κάνω σαν μπαλονάκι..Εμένα έτσι μ' αρέσει Μα κανείς να μη βάζει λίγη φαντασία στο γραφικό χαρακτήρα πια? Κρίση ταυτότητας περνάει το π, το θ και το κ. Τα κάνω όπως μου έρθει.. Θα κάνω φιλόδοξες προσπάθειες να τα μεγαλώσω κάπως γιατί λυπάμαι τους πρεσβύωπες καθηγητές που κουράζονται για να διαβάσουν το γραπτό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 22:33 Η roseberry: #85 28-01-11 22:33 χμμ τα γραμματα μου ειναι αισχος δεν βαζω τονους, δεν ειναι στρογγυλα, δεν πατανε πανω στις γραμμες του τετραδιου δεν δεν δεν..... επισης η απο πανω( βλ. ΣΣΣΣΣερι) μου ειπε ''μα καλα σε τρενο σε μαθανε να γραφεις εσενα'' και απο τοτε κανω ακομα χεροτερα τελος εχω να δηλωσω οτι εχω αλλαξει ενα εκατομμυριο ειδη στυλων... λεπτη μυτη,χονδρη μυτη,στενη μυτη,καθολου μυτη .....και το αποτελεσμα τιποτα αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 22:36 Η αδαμαντια52071: #86 28-01-11 22:36 εμενα με βολευουν εκεινοι οι κλασσικοι φαμπερ των 80 λεπτων με την μακρια μυτη..που ειναι καπως ριγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 22:52 Η {~*1rèNe*~}: #87 28-01-11 22:52 Εμένα με βοηθάνε στο να γράφω καλύτερα τα στυλό με λεπτή μύτη, 0,7 ή 0,5. Όχι ότι είχα ποτέ πρόβλημα με τα γράμματα μου, απλά με τα λεπτά στυλό βγαίνουν πιο ωραία και περιποιημένα. Και πιστεύω η λύση στο συγεκριμένο πρόβλημα είναι να γράφει κανείς πιο αργά. Πράγμα το οποίο στο Λύκειο είναι σχεδόν αδύνατο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:03 Ο alex2395 έγραψε: #88 28-01-11 23:03 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: εμενα με βολευουν εκεινοι οι κλασσικοι φαμπερ των 80 λεπτων με την μακρια μυτη..που ειναι καπως ριγε.. Click για ανάπτυξη... ναι γλυστρανε ευκολα και δεν σκιζουν το χαρτι... προτιμω αυτα τα ειδη στυλων https://img155.imageshack.us/i/dsc0021fm.jpg/ το δικο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:39 Ο Dias έγραψε: #89 28-01-11 23:39 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:52 Ο transient: #90 28-01-11 23:52 Κάπου είχα ακούσει Δία ότι γίνεται... Πιστεύω πως κάνω πάρα πολύ καλά γράμματα. Στο Δημοτικό ήταν χάλια , αλλά τώρα που τελειώνω το γυμνάσιο γίνονται όλο και πιο καλά όσο ανεβαίνω τάξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παράνοια Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεμίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:56 Η Παράνοια έγραψε: #91 28-01-11 23:56 Αρχική Δημοσίευση από solonas07: Έχω απαίσια γράμματα γιατί ήταν γραφτό να γίνω γιατρός, αλλά τελικά το πεπρωμένο διαγράφηκε διαφορετικά απ' ότι θα έπρεπε και πήγα από θεώρητικη... Click για ανάπτυξη... έχω τέλεια,απερίγραπτα και όλα τα συναφή,γράμματα γιατί είναι γραφτό να γίνω ΕΓΩ γιατρός και ΕΣΥ θεωρητικάριος.Χμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.668 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:58 Ο fockos έγραψε: #92 28-01-11 23:58 Tωρα που πέρασα ιατρικη δεν χρειάζεται να φτιάξω τον γραφικό μου χαρακτήρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:58 Ο solonas07: #93 28-01-11 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Παράνοια: έχω τέλεια,απερίγραπτα και όλα τα συναφή,γράμματα γιατί είναι γραφτό να γίνω ΕΓΩ γιατρός και ΕΣΥ θεωρητικάριος.Χμου. Click για ανάπτυξη... Γιατί η τύχη, μια ζωή, ευνοεί τους χαζούληδες;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παράνοια Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεμίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:01 Η Παράνοια έγραψε: #94 29-01-11 00:01 Αρχική Δημοσίευση από solonas07: Γιατί η τύχη, μια ζωή, ευνοεί τους χαζούληδες;;;; Click για ανάπτυξη... Ρώτα την.Θα ξέρει να σου απαντήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.668 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:04 Ο fockos έγραψε: #95 29-01-11 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Παράνοια: έχω τέλεια,απερίγραπτα και όλα τα συναφή,γράμματα γιατί είναι γραφτό να γίνω ΕΓΩ γιατρός και ΕΣΥ θεωρητικάριος.Χμου. Click για ανάπτυξη... Κάνατε λάθος επιλογή κατεύθυνσης Όποιος μπορεί να διαβάσει σημειώσεις με χάλια γράμματα είναι γεννημένος φαρμακοποιός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:06 Ο alex2395 έγραψε: #96 29-01-11 00:06 εγω παντως πιστευω πως κανω αρκετα καλα γραμματα... κανενας δεν μου εχει παραπονεθει...να δουμε και στο μελλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:44 Ο yozerehs έγραψε: #97 29-01-11 02:44 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Μ αρεσουν πολυ τα γραμματα μου. Δεν ειναι τοσο ωραια,ουτε καλλιγραφικα,μινιμαλ θα τα ελεγα Πολλες φορες οι αλλοι δεν τα καταλαβαινουν,ενταξει στην εξεταστικη τα κανω καλα αλλα για καθε μερα i dont care Click για ανάπτυξη... Εμένα μού αρέσουν τα γράμματά σου. Είναι απλά και κατανοητά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lizaki k etc Νεοφερμένο μέλος Η Lizaki k etc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 15:55 Η Lizaki k etc: #98 31-01-11 15:55 Παλια τα εκανα ωραια αλλα λιγο μικρα... (οπως ειναι το μικροτερο στο φορουμ δια 20 ) Δεν καταλαβενε κανεις τι γραφω και ετσι αποφασισα να τα αλλαξω.Τα εκανα μεσαια σε μεγεθος και ομορφα αλλα μετα τα χαλασα παλι.Τα ξαναφτιαξα αλλα τα εχω βαρεθει τωρα,θα προσπαθησω να τα ξαναλλαξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 16:02 Η myrto.s έγραψε: #99 31-01-11 16:02 Κι εγώ έχω πρόβλημα με το μέγεθος και μια ζωη ακούω την ίδια κρυα ατάκα απο τους μεσήλικες καθηγητες, με το έπομενο γραπτο σου φέρε και ένα μεγενθυντικό φακό μαζι -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NickL Νεοφερμένο μέλος Ο NickL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 21:50 Ο NickL έγραψε: #100 06-04-13 21:50 Καλησπέρα. Λοιπόν έχω πρόβλημα. Κάνω πολύ άσχημα γράμματα και γράφω μπερδικλομένα. Οι καθηγητές μου λένε πως θα έχω πρόβλημα στα γραπτά μου και πως θα χάσω μόρια τζάμπα επειδή οι διορθωτές θα τα στραβοκητάνε πριν ακόμα αρχίσουν να τα διορθώνουν. Ποιές είναι μερικές συμβουλές τόσο ως προς την εμφάνιση όσο και ως προς την παρουσίαση των λύσεων που θα βοηθήσουν να αυξήσω τους βαθμούς μου; Σημείωση συντονιστή : Τα μηνύματα 100 - 102 προήλθαμ από νήμα με παρόμοιο θέμα με το παρόν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Απριλίου 2013 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal deloulou Maynard antonis97 P.Dam. Unboxholics woasibe BatGuin Εριφύλη air_fish Albert.123 Kate1914 Corfu kitty MrDna constansn bibliofagos SevenSouls_ Praxis GeorgePap2003 Philologist Anwnumh Κορώνα marianna04 Λέων Συγγ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χμμ τα γραμματα μου ειναι αισχος δεν βαζω τονους, δεν ειναι στρογγυλα, δεν πατανε πανω στις γραμμες του τετραδιου δεν δεν δεν..... επισης η απο πανω( βλ. ΣΣΣΣΣερι) μου ειπε ''μα καλα σε τρενο σε μαθανε να γραφεις εσενα'' και απο τοτε κανω ακομα χεροτερα τελος εχω να δηλωσω οτι εχω αλλαξει ενα εκατομμυριο ειδη στυλων... λεπτη μυτη,χονδρη μυτη,στενη μυτη,καθολου μυτη .....και το αποτελεσμα τιποτα αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 22:36 Η αδαμαντια52071: #86 28-01-11 22:36 εμενα με βολευουν εκεινοι οι κλασσικοι φαμπερ των 80 λεπτων με την μακρια μυτη..που ειναι καπως ριγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 22:52 Η {~*1rèNe*~}: #87 28-01-11 22:52 Εμένα με βοηθάνε στο να γράφω καλύτερα τα στυλό με λεπτή μύτη, 0,7 ή 0,5. Όχι ότι είχα ποτέ πρόβλημα με τα γράμματα μου, απλά με τα λεπτά στυλό βγαίνουν πιο ωραία και περιποιημένα. Και πιστεύω η λύση στο συγεκριμένο πρόβλημα είναι να γράφει κανείς πιο αργά. Πράγμα το οποίο στο Λύκειο είναι σχεδόν αδύνατο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:03 Ο alex2395 έγραψε: #88 28-01-11 23:03 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: εμενα με βολευουν εκεινοι οι κλασσικοι φαμπερ των 80 λεπτων με την μακρια μυτη..που ειναι καπως ριγε.. Click για ανάπτυξη... ναι γλυστρανε ευκολα και δεν σκιζουν το χαρτι... προτιμω αυτα τα ειδη στυλων https://img155.imageshack.us/i/dsc0021fm.jpg/ το δικο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:39 Ο Dias έγραψε: #89 28-01-11 23:39 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:52 Ο transient: #90 28-01-11 23:52 Κάπου είχα ακούσει Δία ότι γίνεται... Πιστεύω πως κάνω πάρα πολύ καλά γράμματα. Στο Δημοτικό ήταν χάλια , αλλά τώρα που τελειώνω το γυμνάσιο γίνονται όλο και πιο καλά όσο ανεβαίνω τάξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παράνοια Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεμίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:56 Η Παράνοια έγραψε: #91 28-01-11 23:56 Αρχική Δημοσίευση από solonas07: Έχω απαίσια γράμματα γιατί ήταν γραφτό να γίνω γιατρός, αλλά τελικά το πεπρωμένο διαγράφηκε διαφορετικά απ' ότι θα έπρεπε και πήγα από θεώρητικη... Click για ανάπτυξη... έχω τέλεια,απερίγραπτα και όλα τα συναφή,γράμματα γιατί είναι γραφτό να γίνω ΕΓΩ γιατρός και ΕΣΥ θεωρητικάριος.Χμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.668 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:58 Ο fockos έγραψε: #92 28-01-11 23:58 Tωρα που πέρασα ιατρικη δεν χρειάζεται να φτιάξω τον γραφικό μου χαρακτήρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:58 Ο solonas07: #93 28-01-11 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Παράνοια: έχω τέλεια,απερίγραπτα και όλα τα συναφή,γράμματα γιατί είναι γραφτό να γίνω ΕΓΩ γιατρός και ΕΣΥ θεωρητικάριος.Χμου. Click για ανάπτυξη... Γιατί η τύχη, μια ζωή, ευνοεί τους χαζούληδες;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παράνοια Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεμίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:01 Η Παράνοια έγραψε: #94 29-01-11 00:01 Αρχική Δημοσίευση από solonas07: Γιατί η τύχη, μια ζωή, ευνοεί τους χαζούληδες;;;; Click για ανάπτυξη... Ρώτα την.Θα ξέρει να σου απαντήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.668 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:04 Ο fockos έγραψε: #95 29-01-11 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Παράνοια: έχω τέλεια,απερίγραπτα και όλα τα συναφή,γράμματα γιατί είναι γραφτό να γίνω ΕΓΩ γιατρός και ΕΣΥ θεωρητικάριος.Χμου. Click για ανάπτυξη... Κάνατε λάθος επιλογή κατεύθυνσης Όποιος μπορεί να διαβάσει σημειώσεις με χάλια γράμματα είναι γεννημένος φαρμακοποιός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:06 Ο alex2395 έγραψε: #96 29-01-11 00:06 εγω παντως πιστευω πως κανω αρκετα καλα γραμματα... κανενας δεν μου εχει παραπονεθει...να δουμε και στο μελλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:44 Ο yozerehs έγραψε: #97 29-01-11 02:44 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Μ αρεσουν πολυ τα γραμματα μου. Δεν ειναι τοσο ωραια,ουτε καλλιγραφικα,μινιμαλ θα τα ελεγα Πολλες φορες οι αλλοι δεν τα καταλαβαινουν,ενταξει στην εξεταστικη τα κανω καλα αλλα για καθε μερα i dont care Click για ανάπτυξη... Εμένα μού αρέσουν τα γράμματά σου. Είναι απλά και κατανοητά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lizaki k etc Νεοφερμένο μέλος Η Lizaki k etc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 15:55 Η Lizaki k etc: #98 31-01-11 15:55 Παλια τα εκανα ωραια αλλα λιγο μικρα... (οπως ειναι το μικροτερο στο φορουμ δια 20 ) Δεν καταλαβενε κανεις τι γραφω και ετσι αποφασισα να τα αλλαξω.Τα εκανα μεσαια σε μεγεθος και ομορφα αλλα μετα τα χαλασα παλι.Τα ξαναφτιαξα αλλα τα εχω βαρεθει τωρα,θα προσπαθησω να τα ξαναλλαξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 16:02 Η myrto.s έγραψε: #99 31-01-11 16:02 Κι εγώ έχω πρόβλημα με το μέγεθος και μια ζωη ακούω την ίδια κρυα ατάκα απο τους μεσήλικες καθηγητες, με το έπομενο γραπτο σου φέρε και ένα μεγενθυντικό φακό μαζι -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NickL Νεοφερμένο μέλος Ο NickL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 21:50 Ο NickL έγραψε: #100 06-04-13 21:50 Καλησπέρα. Λοιπόν έχω πρόβλημα. Κάνω πολύ άσχημα γράμματα και γράφω μπερδικλομένα. Οι καθηγητές μου λένε πως θα έχω πρόβλημα στα γραπτά μου και πως θα χάσω μόρια τζάμπα επειδή οι διορθωτές θα τα στραβοκητάνε πριν ακόμα αρχίσουν να τα διορθώνουν. Ποιές είναι μερικές συμβουλές τόσο ως προς την εμφάνιση όσο και ως προς την παρουσίαση των λύσεων που θα βοηθήσουν να αυξήσω τους βαθμούς μου; Σημείωση συντονιστή : Τα μηνύματα 100 - 102 προήλθαμ από νήμα με παρόμοιο θέμα με το παρόν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Απριλίου 2013 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal deloulou Maynard antonis97 P.Dam. Unboxholics woasibe BatGuin Εριφύλη air_fish Albert.123 Kate1914 Corfu kitty MrDna constansn bibliofagos SevenSouls_ Praxis GeorgePap2003 Philologist Anwnumh Κορώνα marianna04 Λέων Συγγ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμενα με βολευουν εκεινοι οι κλασσικοι φαμπερ των 80 λεπτων με την μακρια μυτη..που ειναι καπως ριγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
{~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 22:52 Η {~*1rèNe*~}: #87 28-01-11 22:52 Εμένα με βοηθάνε στο να γράφω καλύτερα τα στυλό με λεπτή μύτη, 0,7 ή 0,5. Όχι ότι είχα ποτέ πρόβλημα με τα γράμματα μου, απλά με τα λεπτά στυλό βγαίνουν πιο ωραία και περιποιημένα. Και πιστεύω η λύση στο συγεκριμένο πρόβλημα είναι να γράφει κανείς πιο αργά. Πράγμα το οποίο στο Λύκειο είναι σχεδόν αδύνατο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:03 Ο alex2395 έγραψε: #88 28-01-11 23:03 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: εμενα με βολευουν εκεινοι οι κλασσικοι φαμπερ των 80 λεπτων με την μακρια μυτη..που ειναι καπως ριγε.. Click για ανάπτυξη... ναι γλυστρανε ευκολα και δεν σκιζουν το χαρτι... προτιμω αυτα τα ειδη στυλων https://img155.imageshack.us/i/dsc0021fm.jpg/ το δικο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:39 Ο Dias έγραψε: #89 28-01-11 23:39 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:52 Ο transient: #90 28-01-11 23:52 Κάπου είχα ακούσει Δία ότι γίνεται... Πιστεύω πως κάνω πάρα πολύ καλά γράμματα. Στο Δημοτικό ήταν χάλια , αλλά τώρα που τελειώνω το γυμνάσιο γίνονται όλο και πιο καλά όσο ανεβαίνω τάξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παράνοια Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεμίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:56 Η Παράνοια έγραψε: #91 28-01-11 23:56 Αρχική Δημοσίευση από solonas07: Έχω απαίσια γράμματα γιατί ήταν γραφτό να γίνω γιατρός, αλλά τελικά το πεπρωμένο διαγράφηκε διαφορετικά απ' ότι θα έπρεπε και πήγα από θεώρητικη... Click για ανάπτυξη... έχω τέλεια,απερίγραπτα και όλα τα συναφή,γράμματα γιατί είναι γραφτό να γίνω ΕΓΩ γιατρός και ΕΣΥ θεωρητικάριος.Χμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.668 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:58 Ο fockos έγραψε: #92 28-01-11 23:58 Tωρα που πέρασα ιατρικη δεν χρειάζεται να φτιάξω τον γραφικό μου χαρακτήρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:58 Ο solonas07: #93 28-01-11 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Παράνοια: έχω τέλεια,απερίγραπτα και όλα τα συναφή,γράμματα γιατί είναι γραφτό να γίνω ΕΓΩ γιατρός και ΕΣΥ θεωρητικάριος.Χμου. Click για ανάπτυξη... Γιατί η τύχη, μια ζωή, ευνοεί τους χαζούληδες;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παράνοια Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεμίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:01 Η Παράνοια έγραψε: #94 29-01-11 00:01 Αρχική Δημοσίευση από solonas07: Γιατί η τύχη, μια ζωή, ευνοεί τους χαζούληδες;;;; Click για ανάπτυξη... Ρώτα την.Θα ξέρει να σου απαντήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.668 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:04 Ο fockos έγραψε: #95 29-01-11 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Παράνοια: έχω τέλεια,απερίγραπτα και όλα τα συναφή,γράμματα γιατί είναι γραφτό να γίνω ΕΓΩ γιατρός και ΕΣΥ θεωρητικάριος.Χμου. Click για ανάπτυξη... Κάνατε λάθος επιλογή κατεύθυνσης Όποιος μπορεί να διαβάσει σημειώσεις με χάλια γράμματα είναι γεννημένος φαρμακοποιός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:06 Ο alex2395 έγραψε: #96 29-01-11 00:06 εγω παντως πιστευω πως κανω αρκετα καλα γραμματα... κανενας δεν μου εχει παραπονεθει...να δουμε και στο μελλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:44 Ο yozerehs έγραψε: #97 29-01-11 02:44 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Μ αρεσουν πολυ τα γραμματα μου. Δεν ειναι τοσο ωραια,ουτε καλλιγραφικα,μινιμαλ θα τα ελεγα Πολλες φορες οι αλλοι δεν τα καταλαβαινουν,ενταξει στην εξεταστικη τα κανω καλα αλλα για καθε μερα i dont care Click για ανάπτυξη... Εμένα μού αρέσουν τα γράμματά σου. Είναι απλά και κατανοητά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lizaki k etc Νεοφερμένο μέλος Η Lizaki k etc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 15:55 Η Lizaki k etc: #98 31-01-11 15:55 Παλια τα εκανα ωραια αλλα λιγο μικρα... (οπως ειναι το μικροτερο στο φορουμ δια 20 ) Δεν καταλαβενε κανεις τι γραφω και ετσι αποφασισα να τα αλλαξω.Τα εκανα μεσαια σε μεγεθος και ομορφα αλλα μετα τα χαλασα παλι.Τα ξαναφτιαξα αλλα τα εχω βαρεθει τωρα,θα προσπαθησω να τα ξαναλλαξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 16:02 Η myrto.s έγραψε: #99 31-01-11 16:02 Κι εγώ έχω πρόβλημα με το μέγεθος και μια ζωη ακούω την ίδια κρυα ατάκα απο τους μεσήλικες καθηγητες, με το έπομενο γραπτο σου φέρε και ένα μεγενθυντικό φακό μαζι -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NickL Νεοφερμένο μέλος Ο NickL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 21:50 Ο NickL έγραψε: #100 06-04-13 21:50 Καλησπέρα. Λοιπόν έχω πρόβλημα. Κάνω πολύ άσχημα γράμματα και γράφω μπερδικλομένα. Οι καθηγητές μου λένε πως θα έχω πρόβλημα στα γραπτά μου και πως θα χάσω μόρια τζάμπα επειδή οι διορθωτές θα τα στραβοκητάνε πριν ακόμα αρχίσουν να τα διορθώνουν. Ποιές είναι μερικές συμβουλές τόσο ως προς την εμφάνιση όσο και ως προς την παρουσίαση των λύσεων που θα βοηθήσουν να αυξήσω τους βαθμούς μου; Σημείωση συντονιστή : Τα μηνύματα 100 - 102 προήλθαμ από νήμα με παρόμοιο θέμα με το παρόν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Απριλίου 2013 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal deloulou Maynard antonis97 P.Dam. Unboxholics woasibe BatGuin Εριφύλη air_fish Albert.123 Kate1914 Corfu kitty MrDna constansn bibliofagos SevenSouls_ Praxis GeorgePap2003 Philologist Anwnumh Κορώνα marianna04 Λέων Συγγ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα με βοηθάνε στο να γράφω καλύτερα τα στυλό με λεπτή μύτη, 0,7 ή 0,5. Όχι ότι είχα ποτέ πρόβλημα με τα γράμματα μου, απλά με τα λεπτά στυλό βγαίνουν πιο ωραία και περιποιημένα. Και πιστεύω η λύση στο συγεκριμένο πρόβλημα είναι να γράφει κανείς πιο αργά. Πράγμα το οποίο στο Λύκειο είναι σχεδόν αδύνατο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:03 Ο alex2395 έγραψε: #88 28-01-11 23:03 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: εμενα με βολευουν εκεινοι οι κλασσικοι φαμπερ των 80 λεπτων με την μακρια μυτη..που ειναι καπως ριγε.. Click για ανάπτυξη... ναι γλυστρανε ευκολα και δεν σκιζουν το χαρτι... προτιμω αυτα τα ειδη στυλων https://img155.imageshack.us/i/dsc0021fm.jpg/ το δικο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:39 Ο Dias έγραψε: #89 28-01-11 23:39 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:52 Ο transient: #90 28-01-11 23:52 Κάπου είχα ακούσει Δία ότι γίνεται... Πιστεύω πως κάνω πάρα πολύ καλά γράμματα. Στο Δημοτικό ήταν χάλια , αλλά τώρα που τελειώνω το γυμνάσιο γίνονται όλο και πιο καλά όσο ανεβαίνω τάξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παράνοια Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεμίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:56 Η Παράνοια έγραψε: #91 28-01-11 23:56 Αρχική Δημοσίευση από solonas07: Έχω απαίσια γράμματα γιατί ήταν γραφτό να γίνω γιατρός, αλλά τελικά το πεπρωμένο διαγράφηκε διαφορετικά απ' ότι θα έπρεπε και πήγα από θεώρητικη... Click για ανάπτυξη... έχω τέλεια,απερίγραπτα και όλα τα συναφή,γράμματα γιατί είναι γραφτό να γίνω ΕΓΩ γιατρός και ΕΣΥ θεωρητικάριος.Χμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.668 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:58 Ο fockos έγραψε: #92 28-01-11 23:58 Tωρα που πέρασα ιατρικη δεν χρειάζεται να φτιάξω τον γραφικό μου χαρακτήρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:58 Ο solonas07: #93 28-01-11 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Παράνοια: έχω τέλεια,απερίγραπτα και όλα τα συναφή,γράμματα γιατί είναι γραφτό να γίνω ΕΓΩ γιατρός και ΕΣΥ θεωρητικάριος.Χμου. Click για ανάπτυξη... Γιατί η τύχη, μια ζωή, ευνοεί τους χαζούληδες;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παράνοια Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεμίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:01 Η Παράνοια έγραψε: #94 29-01-11 00:01 Αρχική Δημοσίευση από solonas07: Γιατί η τύχη, μια ζωή, ευνοεί τους χαζούληδες;;;; Click για ανάπτυξη... Ρώτα την.Θα ξέρει να σου απαντήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.668 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:04 Ο fockos έγραψε: #95 29-01-11 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Παράνοια: έχω τέλεια,απερίγραπτα και όλα τα συναφή,γράμματα γιατί είναι γραφτό να γίνω ΕΓΩ γιατρός και ΕΣΥ θεωρητικάριος.Χμου. Click για ανάπτυξη... Κάνατε λάθος επιλογή κατεύθυνσης Όποιος μπορεί να διαβάσει σημειώσεις με χάλια γράμματα είναι γεννημένος φαρμακοποιός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:06 Ο alex2395 έγραψε: #96 29-01-11 00:06 εγω παντως πιστευω πως κανω αρκετα καλα γραμματα... κανενας δεν μου εχει παραπονεθει...να δουμε και στο μελλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:44 Ο yozerehs έγραψε: #97 29-01-11 02:44 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Μ αρεσουν πολυ τα γραμματα μου. Δεν ειναι τοσο ωραια,ουτε καλλιγραφικα,μινιμαλ θα τα ελεγα Πολλες φορες οι αλλοι δεν τα καταλαβαινουν,ενταξει στην εξεταστικη τα κανω καλα αλλα για καθε μερα i dont care Click για ανάπτυξη... Εμένα μού αρέσουν τα γράμματά σου. Είναι απλά και κατανοητά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lizaki k etc Νεοφερμένο μέλος Η Lizaki k etc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 15:55 Η Lizaki k etc: #98 31-01-11 15:55 Παλια τα εκανα ωραια αλλα λιγο μικρα... (οπως ειναι το μικροτερο στο φορουμ δια 20 ) Δεν καταλαβενε κανεις τι γραφω και ετσι αποφασισα να τα αλλαξω.Τα εκανα μεσαια σε μεγεθος και ομορφα αλλα μετα τα χαλασα παλι.Τα ξαναφτιαξα αλλα τα εχω βαρεθει τωρα,θα προσπαθησω να τα ξαναλλαξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 16:02 Η myrto.s έγραψε: #99 31-01-11 16:02 Κι εγώ έχω πρόβλημα με το μέγεθος και μια ζωη ακούω την ίδια κρυα ατάκα απο τους μεσήλικες καθηγητες, με το έπομενο γραπτο σου φέρε και ένα μεγενθυντικό φακό μαζι -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NickL Νεοφερμένο μέλος Ο NickL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 21:50 Ο NickL έγραψε: #100 06-04-13 21:50 Καλησπέρα. Λοιπόν έχω πρόβλημα. Κάνω πολύ άσχημα γράμματα και γράφω μπερδικλομένα. Οι καθηγητές μου λένε πως θα έχω πρόβλημα στα γραπτά μου και πως θα χάσω μόρια τζάμπα επειδή οι διορθωτές θα τα στραβοκητάνε πριν ακόμα αρχίσουν να τα διορθώνουν. Ποιές είναι μερικές συμβουλές τόσο ως προς την εμφάνιση όσο και ως προς την παρουσίαση των λύσεων που θα βοηθήσουν να αυξήσω τους βαθμούς μου; Σημείωση συντονιστή : Τα μηνύματα 100 - 102 προήλθαμ από νήμα με παρόμοιο θέμα με το παρόν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Απριλίου 2013 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal deloulou Maynard antonis97 P.Dam. Unboxholics woasibe BatGuin Εριφύλη air_fish Albert.123 Kate1914 Corfu kitty MrDna constansn bibliofagos SevenSouls_ Praxis GeorgePap2003 Philologist Anwnumh Κορώνα marianna04 Λέων Συγγ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: εμενα με βολευουν εκεινοι οι κλασσικοι φαμπερ των 80 λεπτων με την μακρια μυτη..που ειναι καπως ριγε.. Click για ανάπτυξη... ναι γλυστρανε ευκολα και δεν σκιζουν το χαρτι... προτιμω αυτα τα ειδη στυλων https://img155.imageshack.us/i/dsc0021fm.jpg/ το δικο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:39 Ο Dias έγραψε: #89 28-01-11 23:39 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:52 Ο transient: #90 28-01-11 23:52 Κάπου είχα ακούσει Δία ότι γίνεται... Πιστεύω πως κάνω πάρα πολύ καλά γράμματα. Στο Δημοτικό ήταν χάλια , αλλά τώρα που τελειώνω το γυμνάσιο γίνονται όλο και πιο καλά όσο ανεβαίνω τάξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παράνοια Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεμίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:56 Η Παράνοια έγραψε: #91 28-01-11 23:56 Αρχική Δημοσίευση από solonas07: Έχω απαίσια γράμματα γιατί ήταν γραφτό να γίνω γιατρός, αλλά τελικά το πεπρωμένο διαγράφηκε διαφορετικά απ' ότι θα έπρεπε και πήγα από θεώρητικη... Click για ανάπτυξη... έχω τέλεια,απερίγραπτα και όλα τα συναφή,γράμματα γιατί είναι γραφτό να γίνω ΕΓΩ γιατρός και ΕΣΥ θεωρητικάριος.Χμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.668 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:58 Ο fockos έγραψε: #92 28-01-11 23:58 Tωρα που πέρασα ιατρικη δεν χρειάζεται να φτιάξω τον γραφικό μου χαρακτήρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:58 Ο solonas07: #93 28-01-11 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Παράνοια: έχω τέλεια,απερίγραπτα και όλα τα συναφή,γράμματα γιατί είναι γραφτό να γίνω ΕΓΩ γιατρός και ΕΣΥ θεωρητικάριος.Χμου. Click για ανάπτυξη... Γιατί η τύχη, μια ζωή, ευνοεί τους χαζούληδες;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παράνοια Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεμίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:01 Η Παράνοια έγραψε: #94 29-01-11 00:01 Αρχική Δημοσίευση από solonas07: Γιατί η τύχη, μια ζωή, ευνοεί τους χαζούληδες;;;; Click για ανάπτυξη... Ρώτα την.Θα ξέρει να σου απαντήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.668 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:04 Ο fockos έγραψε: #95 29-01-11 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Παράνοια: έχω τέλεια,απερίγραπτα και όλα τα συναφή,γράμματα γιατί είναι γραφτό να γίνω ΕΓΩ γιατρός και ΕΣΥ θεωρητικάριος.Χμου. Click για ανάπτυξη... Κάνατε λάθος επιλογή κατεύθυνσης Όποιος μπορεί να διαβάσει σημειώσεις με χάλια γράμματα είναι γεννημένος φαρμακοποιός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:06 Ο alex2395 έγραψε: #96 29-01-11 00:06 εγω παντως πιστευω πως κανω αρκετα καλα γραμματα... κανενας δεν μου εχει παραπονεθει...να δουμε και στο μελλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:44 Ο yozerehs έγραψε: #97 29-01-11 02:44 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Μ αρεσουν πολυ τα γραμματα μου. Δεν ειναι τοσο ωραια,ουτε καλλιγραφικα,μινιμαλ θα τα ελεγα Πολλες φορες οι αλλοι δεν τα καταλαβαινουν,ενταξει στην εξεταστικη τα κανω καλα αλλα για καθε μερα i dont care Click για ανάπτυξη... Εμένα μού αρέσουν τα γράμματά σου. Είναι απλά και κατανοητά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lizaki k etc Νεοφερμένο μέλος Η Lizaki k etc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 15:55 Η Lizaki k etc: #98 31-01-11 15:55 Παλια τα εκανα ωραια αλλα λιγο μικρα... (οπως ειναι το μικροτερο στο φορουμ δια 20 ) Δεν καταλαβενε κανεις τι γραφω και ετσι αποφασισα να τα αλλαξω.Τα εκανα μεσαια σε μεγεθος και ομορφα αλλα μετα τα χαλασα παλι.Τα ξαναφτιαξα αλλα τα εχω βαρεθει τωρα,θα προσπαθησω να τα ξαναλλαξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 16:02 Η myrto.s έγραψε: #99 31-01-11 16:02 Κι εγώ έχω πρόβλημα με το μέγεθος και μια ζωη ακούω την ίδια κρυα ατάκα απο τους μεσήλικες καθηγητες, με το έπομενο γραπτο σου φέρε και ένα μεγενθυντικό φακό μαζι -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NickL Νεοφερμένο μέλος Ο NickL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 21:50 Ο NickL έγραψε: #100 06-04-13 21:50 Καλησπέρα. Λοιπόν έχω πρόβλημα. Κάνω πολύ άσχημα γράμματα και γράφω μπερδικλομένα. Οι καθηγητές μου λένε πως θα έχω πρόβλημα στα γραπτά μου και πως θα χάσω μόρια τζάμπα επειδή οι διορθωτές θα τα στραβοκητάνε πριν ακόμα αρχίσουν να τα διορθώνουν. Ποιές είναι μερικές συμβουλές τόσο ως προς την εμφάνιση όσο και ως προς την παρουσίαση των λύσεων που θα βοηθήσουν να αυξήσω τους βαθμούς μου; Σημείωση συντονιστή : Τα μηνύματα 100 - 102 προήλθαμ από νήμα με παρόμοιο θέμα με το παρόν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Απριλίου 2013 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal deloulou Maynard antonis97 P.Dam. Unboxholics woasibe BatGuin Εριφύλη air_fish Albert.123 Kate1914 Corfu kitty MrDna constansn bibliofagos SevenSouls_ Praxis GeorgePap2003 Philologist Anwnumh Κορώνα marianna04 Λέων Συγγ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:52 Ο transient: #90 28-01-11 23:52 Κάπου είχα ακούσει Δία ότι γίνεται... Πιστεύω πως κάνω πάρα πολύ καλά γράμματα. Στο Δημοτικό ήταν χάλια , αλλά τώρα που τελειώνω το γυμνάσιο γίνονται όλο και πιο καλά όσο ανεβαίνω τάξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παράνοια Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεμίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:56 Η Παράνοια έγραψε: #91 28-01-11 23:56 Αρχική Δημοσίευση από solonas07: Έχω απαίσια γράμματα γιατί ήταν γραφτό να γίνω γιατρός, αλλά τελικά το πεπρωμένο διαγράφηκε διαφορετικά απ' ότι θα έπρεπε και πήγα από θεώρητικη... Click για ανάπτυξη... έχω τέλεια,απερίγραπτα και όλα τα συναφή,γράμματα γιατί είναι γραφτό να γίνω ΕΓΩ γιατρός και ΕΣΥ θεωρητικάριος.Χμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.668 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:58 Ο fockos έγραψε: #92 28-01-11 23:58 Tωρα που πέρασα ιατρικη δεν χρειάζεται να φτιάξω τον γραφικό μου χαρακτήρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:58 Ο solonas07: #93 28-01-11 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Παράνοια: έχω τέλεια,απερίγραπτα και όλα τα συναφή,γράμματα γιατί είναι γραφτό να γίνω ΕΓΩ γιατρός και ΕΣΥ θεωρητικάριος.Χμου. Click για ανάπτυξη... Γιατί η τύχη, μια ζωή, ευνοεί τους χαζούληδες;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παράνοια Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεμίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:01 Η Παράνοια έγραψε: #94 29-01-11 00:01 Αρχική Δημοσίευση από solonas07: Γιατί η τύχη, μια ζωή, ευνοεί τους χαζούληδες;;;; Click για ανάπτυξη... Ρώτα την.Θα ξέρει να σου απαντήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.668 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:04 Ο fockos έγραψε: #95 29-01-11 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Παράνοια: έχω τέλεια,απερίγραπτα και όλα τα συναφή,γράμματα γιατί είναι γραφτό να γίνω ΕΓΩ γιατρός και ΕΣΥ θεωρητικάριος.Χμου. Click για ανάπτυξη... Κάνατε λάθος επιλογή κατεύθυνσης Όποιος μπορεί να διαβάσει σημειώσεις με χάλια γράμματα είναι γεννημένος φαρμακοποιός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:06 Ο alex2395 έγραψε: #96 29-01-11 00:06 εγω παντως πιστευω πως κανω αρκετα καλα γραμματα... κανενας δεν μου εχει παραπονεθει...να δουμε και στο μελλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:44 Ο yozerehs έγραψε: #97 29-01-11 02:44 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Μ αρεσουν πολυ τα γραμματα μου. Δεν ειναι τοσο ωραια,ουτε καλλιγραφικα,μινιμαλ θα τα ελεγα Πολλες φορες οι αλλοι δεν τα καταλαβαινουν,ενταξει στην εξεταστικη τα κανω καλα αλλα για καθε μερα i dont care Click για ανάπτυξη... Εμένα μού αρέσουν τα γράμματά σου. Είναι απλά και κατανοητά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lizaki k etc Νεοφερμένο μέλος Η Lizaki k etc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 15:55 Η Lizaki k etc: #98 31-01-11 15:55 Παλια τα εκανα ωραια αλλα λιγο μικρα... (οπως ειναι το μικροτερο στο φορουμ δια 20 ) Δεν καταλαβενε κανεις τι γραφω και ετσι αποφασισα να τα αλλαξω.Τα εκανα μεσαια σε μεγεθος και ομορφα αλλα μετα τα χαλασα παλι.Τα ξαναφτιαξα αλλα τα εχω βαρεθει τωρα,θα προσπαθησω να τα ξαναλλαξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 16:02 Η myrto.s έγραψε: #99 31-01-11 16:02 Κι εγώ έχω πρόβλημα με το μέγεθος και μια ζωη ακούω την ίδια κρυα ατάκα απο τους μεσήλικες καθηγητες, με το έπομενο γραπτο σου φέρε και ένα μεγενθυντικό φακό μαζι -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NickL Νεοφερμένο μέλος Ο NickL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 21:50 Ο NickL έγραψε: #100 06-04-13 21:50 Καλησπέρα. Λοιπόν έχω πρόβλημα. Κάνω πολύ άσχημα γράμματα και γράφω μπερδικλομένα. Οι καθηγητές μου λένε πως θα έχω πρόβλημα στα γραπτά μου και πως θα χάσω μόρια τζάμπα επειδή οι διορθωτές θα τα στραβοκητάνε πριν ακόμα αρχίσουν να τα διορθώνουν. Ποιές είναι μερικές συμβουλές τόσο ως προς την εμφάνιση όσο και ως προς την παρουσίαση των λύσεων που θα βοηθήσουν να αυξήσω τους βαθμούς μου; Σημείωση συντονιστή : Τα μηνύματα 100 - 102 προήλθαμ από νήμα με παρόμοιο θέμα με το παρόν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Απριλίου 2013 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal deloulou Maynard antonis97 P.Dam. Unboxholics woasibe BatGuin Εριφύλη air_fish Albert.123 Kate1914 Corfu kitty MrDna constansn bibliofagos SevenSouls_ Praxis GeorgePap2003 Philologist Anwnumh Κορώνα marianna04 Λέων Συγγ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κάπου είχα ακούσει Δία ότι γίνεται... Πιστεύω πως κάνω πάρα πολύ καλά γράμματα. Στο Δημοτικό ήταν χάλια , αλλά τώρα που τελειώνω το γυμνάσιο γίνονται όλο και πιο καλά όσο ανεβαίνω τάξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παράνοια Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεμίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:56 Η Παράνοια έγραψε: #91 28-01-11 23:56 Αρχική Δημοσίευση από solonas07: Έχω απαίσια γράμματα γιατί ήταν γραφτό να γίνω γιατρός, αλλά τελικά το πεπρωμένο διαγράφηκε διαφορετικά απ' ότι θα έπρεπε και πήγα από θεώρητικη... Click για ανάπτυξη... έχω τέλεια,απερίγραπτα και όλα τα συναφή,γράμματα γιατί είναι γραφτό να γίνω ΕΓΩ γιατρός και ΕΣΥ θεωρητικάριος.Χμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.668 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:58 Ο fockos έγραψε: #92 28-01-11 23:58 Tωρα που πέρασα ιατρικη δεν χρειάζεται να φτιάξω τον γραφικό μου χαρακτήρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:58 Ο solonas07: #93 28-01-11 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Παράνοια: έχω τέλεια,απερίγραπτα και όλα τα συναφή,γράμματα γιατί είναι γραφτό να γίνω ΕΓΩ γιατρός και ΕΣΥ θεωρητικάριος.Χμου. Click για ανάπτυξη... Γιατί η τύχη, μια ζωή, ευνοεί τους χαζούληδες;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παράνοια Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεμίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:01 Η Παράνοια έγραψε: #94 29-01-11 00:01 Αρχική Δημοσίευση από solonas07: Γιατί η τύχη, μια ζωή, ευνοεί τους χαζούληδες;;;; Click για ανάπτυξη... Ρώτα την.Θα ξέρει να σου απαντήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.668 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:04 Ο fockos έγραψε: #95 29-01-11 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Παράνοια: έχω τέλεια,απερίγραπτα και όλα τα συναφή,γράμματα γιατί είναι γραφτό να γίνω ΕΓΩ γιατρός και ΕΣΥ θεωρητικάριος.Χμου. Click για ανάπτυξη... Κάνατε λάθος επιλογή κατεύθυνσης Όποιος μπορεί να διαβάσει σημειώσεις με χάλια γράμματα είναι γεννημένος φαρμακοποιός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:06 Ο alex2395 έγραψε: #96 29-01-11 00:06 εγω παντως πιστευω πως κανω αρκετα καλα γραμματα... κανενας δεν μου εχει παραπονεθει...να δουμε και στο μελλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:44 Ο yozerehs έγραψε: #97 29-01-11 02:44 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Μ αρεσουν πολυ τα γραμματα μου. Δεν ειναι τοσο ωραια,ουτε καλλιγραφικα,μινιμαλ θα τα ελεγα Πολλες φορες οι αλλοι δεν τα καταλαβαινουν,ενταξει στην εξεταστικη τα κανω καλα αλλα για καθε μερα i dont care Click για ανάπτυξη... Εμένα μού αρέσουν τα γράμματά σου. Είναι απλά και κατανοητά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lizaki k etc Νεοφερμένο μέλος Η Lizaki k etc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 15:55 Η Lizaki k etc: #98 31-01-11 15:55 Παλια τα εκανα ωραια αλλα λιγο μικρα... (οπως ειναι το μικροτερο στο φορουμ δια 20 ) Δεν καταλαβενε κανεις τι γραφω και ετσι αποφασισα να τα αλλαξω.Τα εκανα μεσαια σε μεγεθος και ομορφα αλλα μετα τα χαλασα παλι.Τα ξαναφτιαξα αλλα τα εχω βαρεθει τωρα,θα προσπαθησω να τα ξαναλλαξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 16:02 Η myrto.s έγραψε: #99 31-01-11 16:02 Κι εγώ έχω πρόβλημα με το μέγεθος και μια ζωη ακούω την ίδια κρυα ατάκα απο τους μεσήλικες καθηγητες, με το έπομενο γραπτο σου φέρε και ένα μεγενθυντικό φακό μαζι -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NickL Νεοφερμένο μέλος Ο NickL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 21:50 Ο NickL έγραψε: #100 06-04-13 21:50 Καλησπέρα. Λοιπόν έχω πρόβλημα. Κάνω πολύ άσχημα γράμματα και γράφω μπερδικλομένα. Οι καθηγητές μου λένε πως θα έχω πρόβλημα στα γραπτά μου και πως θα χάσω μόρια τζάμπα επειδή οι διορθωτές θα τα στραβοκητάνε πριν ακόμα αρχίσουν να τα διορθώνουν. Ποιές είναι μερικές συμβουλές τόσο ως προς την εμφάνιση όσο και ως προς την παρουσίαση των λύσεων που θα βοηθήσουν να αυξήσω τους βαθμούς μου; Σημείωση συντονιστή : Τα μηνύματα 100 - 102 προήλθαμ από νήμα με παρόμοιο θέμα με το παρόν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Απριλίου 2013 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal deloulou Maynard antonis97 P.Dam. Unboxholics woasibe BatGuin Εριφύλη air_fish Albert.123 Kate1914 Corfu kitty MrDna constansn bibliofagos SevenSouls_ Praxis GeorgePap2003 Philologist Anwnumh Κορώνα marianna04 Λέων Συγγ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από solonas07: Έχω απαίσια γράμματα γιατί ήταν γραφτό να γίνω γιατρός, αλλά τελικά το πεπρωμένο διαγράφηκε διαφορετικά απ' ότι θα έπρεπε και πήγα από θεώρητικη... Click για ανάπτυξη... έχω τέλεια,απερίγραπτα και όλα τα συναφή,γράμματα γιατί είναι γραφτό να γίνω ΕΓΩ γιατρός και ΕΣΥ θεωρητικάριος.Χμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.668 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:58 Ο fockos έγραψε: #92 28-01-11 23:58 Tωρα που πέρασα ιατρικη δεν χρειάζεται να φτιάξω τον γραφικό μου χαρακτήρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:58 Ο solonas07: #93 28-01-11 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Παράνοια: έχω τέλεια,απερίγραπτα και όλα τα συναφή,γράμματα γιατί είναι γραφτό να γίνω ΕΓΩ γιατρός και ΕΣΥ θεωρητικάριος.Χμου. Click για ανάπτυξη... Γιατί η τύχη, μια ζωή, ευνοεί τους χαζούληδες;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παράνοια Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεμίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:01 Η Παράνοια έγραψε: #94 29-01-11 00:01 Αρχική Δημοσίευση από solonas07: Γιατί η τύχη, μια ζωή, ευνοεί τους χαζούληδες;;;; Click για ανάπτυξη... Ρώτα την.Θα ξέρει να σου απαντήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.668 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:04 Ο fockos έγραψε: #95 29-01-11 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Παράνοια: έχω τέλεια,απερίγραπτα και όλα τα συναφή,γράμματα γιατί είναι γραφτό να γίνω ΕΓΩ γιατρός και ΕΣΥ θεωρητικάριος.Χμου. Click για ανάπτυξη... Κάνατε λάθος επιλογή κατεύθυνσης Όποιος μπορεί να διαβάσει σημειώσεις με χάλια γράμματα είναι γεννημένος φαρμακοποιός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:06 Ο alex2395 έγραψε: #96 29-01-11 00:06 εγω παντως πιστευω πως κανω αρκετα καλα γραμματα... κανενας δεν μου εχει παραπονεθει...να δουμε και στο μελλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:44 Ο yozerehs έγραψε: #97 29-01-11 02:44 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Μ αρεσουν πολυ τα γραμματα μου. Δεν ειναι τοσο ωραια,ουτε καλλιγραφικα,μινιμαλ θα τα ελεγα Πολλες φορες οι αλλοι δεν τα καταλαβαινουν,ενταξει στην εξεταστικη τα κανω καλα αλλα για καθε μερα i dont care Click για ανάπτυξη... Εμένα μού αρέσουν τα γράμματά σου. Είναι απλά και κατανοητά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lizaki k etc Νεοφερμένο μέλος Η Lizaki k etc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 15:55 Η Lizaki k etc: #98 31-01-11 15:55 Παλια τα εκανα ωραια αλλα λιγο μικρα... (οπως ειναι το μικροτερο στο φορουμ δια 20 ) Δεν καταλαβενε κανεις τι γραφω και ετσι αποφασισα να τα αλλαξω.Τα εκανα μεσαια σε μεγεθος και ομορφα αλλα μετα τα χαλασα παλι.Τα ξαναφτιαξα αλλα τα εχω βαρεθει τωρα,θα προσπαθησω να τα ξαναλλαξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 16:02 Η myrto.s έγραψε: #99 31-01-11 16:02 Κι εγώ έχω πρόβλημα με το μέγεθος και μια ζωη ακούω την ίδια κρυα ατάκα απο τους μεσήλικες καθηγητες, με το έπομενο γραπτο σου φέρε και ένα μεγενθυντικό φακό μαζι -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NickL Νεοφερμένο μέλος Ο NickL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 21:50 Ο NickL έγραψε: #100 06-04-13 21:50 Καλησπέρα. Λοιπόν έχω πρόβλημα. Κάνω πολύ άσχημα γράμματα και γράφω μπερδικλομένα. Οι καθηγητές μου λένε πως θα έχω πρόβλημα στα γραπτά μου και πως θα χάσω μόρια τζάμπα επειδή οι διορθωτές θα τα στραβοκητάνε πριν ακόμα αρχίσουν να τα διορθώνουν. Ποιές είναι μερικές συμβουλές τόσο ως προς την εμφάνιση όσο και ως προς την παρουσίαση των λύσεων που θα βοηθήσουν να αυξήσω τους βαθμούς μου; Σημείωση συντονιστή : Τα μηνύματα 100 - 102 προήλθαμ από νήμα με παρόμοιο θέμα με το παρόν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Απριλίου 2013 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal deloulou Maynard antonis97 P.Dam. Unboxholics woasibe BatGuin Εριφύλη air_fish Albert.123 Kate1914 Corfu kitty MrDna constansn bibliofagos SevenSouls_ Praxis GeorgePap2003 Philologist Anwnumh Κορώνα marianna04 Λέων Συγγ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Tωρα που πέρασα ιατρικη δεν χρειάζεται να φτιάξω τον γραφικό μου χαρακτήρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:58 Ο solonas07: #93 28-01-11 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Παράνοια: έχω τέλεια,απερίγραπτα και όλα τα συναφή,γράμματα γιατί είναι γραφτό να γίνω ΕΓΩ γιατρός και ΕΣΥ θεωρητικάριος.Χμου. Click για ανάπτυξη... Γιατί η τύχη, μια ζωή, ευνοεί τους χαζούληδες;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παράνοια Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεμίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:01 Η Παράνοια έγραψε: #94 29-01-11 00:01 Αρχική Δημοσίευση από solonas07: Γιατί η τύχη, μια ζωή, ευνοεί τους χαζούληδες;;;; Click για ανάπτυξη... Ρώτα την.Θα ξέρει να σου απαντήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.668 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:04 Ο fockos έγραψε: #95 29-01-11 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Παράνοια: έχω τέλεια,απερίγραπτα και όλα τα συναφή,γράμματα γιατί είναι γραφτό να γίνω ΕΓΩ γιατρός και ΕΣΥ θεωρητικάριος.Χμου. Click για ανάπτυξη... Κάνατε λάθος επιλογή κατεύθυνσης Όποιος μπορεί να διαβάσει σημειώσεις με χάλια γράμματα είναι γεννημένος φαρμακοποιός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:06 Ο alex2395 έγραψε: #96 29-01-11 00:06 εγω παντως πιστευω πως κανω αρκετα καλα γραμματα... κανενας δεν μου εχει παραπονεθει...να δουμε και στο μελλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:44 Ο yozerehs έγραψε: #97 29-01-11 02:44 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Μ αρεσουν πολυ τα γραμματα μου. Δεν ειναι τοσο ωραια,ουτε καλλιγραφικα,μινιμαλ θα τα ελεγα Πολλες φορες οι αλλοι δεν τα καταλαβαινουν,ενταξει στην εξεταστικη τα κανω καλα αλλα για καθε μερα i dont care Click για ανάπτυξη... Εμένα μού αρέσουν τα γράμματά σου. Είναι απλά και κατανοητά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lizaki k etc Νεοφερμένο μέλος Η Lizaki k etc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 15:55 Η Lizaki k etc: #98 31-01-11 15:55 Παλια τα εκανα ωραια αλλα λιγο μικρα... (οπως ειναι το μικροτερο στο φορουμ δια 20 ) Δεν καταλαβενε κανεις τι γραφω και ετσι αποφασισα να τα αλλαξω.Τα εκανα μεσαια σε μεγεθος και ομορφα αλλα μετα τα χαλασα παλι.Τα ξαναφτιαξα αλλα τα εχω βαρεθει τωρα,θα προσπαθησω να τα ξαναλλαξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 16:02 Η myrto.s έγραψε: #99 31-01-11 16:02 Κι εγώ έχω πρόβλημα με το μέγεθος και μια ζωη ακούω την ίδια κρυα ατάκα απο τους μεσήλικες καθηγητες, με το έπομενο γραπτο σου φέρε και ένα μεγενθυντικό φακό μαζι -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NickL Νεοφερμένο μέλος Ο NickL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 21:50 Ο NickL έγραψε: #100 06-04-13 21:50 Καλησπέρα. Λοιπόν έχω πρόβλημα. Κάνω πολύ άσχημα γράμματα και γράφω μπερδικλομένα. Οι καθηγητές μου λένε πως θα έχω πρόβλημα στα γραπτά μου και πως θα χάσω μόρια τζάμπα επειδή οι διορθωτές θα τα στραβοκητάνε πριν ακόμα αρχίσουν να τα διορθώνουν. Ποιές είναι μερικές συμβουλές τόσο ως προς την εμφάνιση όσο και ως προς την παρουσίαση των λύσεων που θα βοηθήσουν να αυξήσω τους βαθμούς μου; Σημείωση συντονιστή : Τα μηνύματα 100 - 102 προήλθαμ από νήμα με παρόμοιο θέμα με το παρόν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Απριλίου 2013 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal deloulou Maynard antonis97 P.Dam. Unboxholics woasibe BatGuin Εριφύλη air_fish Albert.123 Kate1914 Corfu kitty MrDna constansn bibliofagos SevenSouls_ Praxis GeorgePap2003 Philologist Anwnumh Κορώνα marianna04 Λέων Συγγ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Παράνοια: έχω τέλεια,απερίγραπτα και όλα τα συναφή,γράμματα γιατί είναι γραφτό να γίνω ΕΓΩ γιατρός και ΕΣΥ θεωρητικάριος.Χμου. Click για ανάπτυξη... Γιατί η τύχη, μια ζωή, ευνοεί τους χαζούληδες;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παράνοια Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεμίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:01 Η Παράνοια έγραψε: #94 29-01-11 00:01 Αρχική Δημοσίευση από solonas07: Γιατί η τύχη, μια ζωή, ευνοεί τους χαζούληδες;;;; Click για ανάπτυξη... Ρώτα την.Θα ξέρει να σου απαντήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.668 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:04 Ο fockos έγραψε: #95 29-01-11 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Παράνοια: έχω τέλεια,απερίγραπτα και όλα τα συναφή,γράμματα γιατί είναι γραφτό να γίνω ΕΓΩ γιατρός και ΕΣΥ θεωρητικάριος.Χμου. Click για ανάπτυξη... Κάνατε λάθος επιλογή κατεύθυνσης Όποιος μπορεί να διαβάσει σημειώσεις με χάλια γράμματα είναι γεννημένος φαρμακοποιός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:06 Ο alex2395 έγραψε: #96 29-01-11 00:06 εγω παντως πιστευω πως κανω αρκετα καλα γραμματα... κανενας δεν μου εχει παραπονεθει...να δουμε και στο μελλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:44 Ο yozerehs έγραψε: #97 29-01-11 02:44 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Μ αρεσουν πολυ τα γραμματα μου. Δεν ειναι τοσο ωραια,ουτε καλλιγραφικα,μινιμαλ θα τα ελεγα Πολλες φορες οι αλλοι δεν τα καταλαβαινουν,ενταξει στην εξεταστικη τα κανω καλα αλλα για καθε μερα i dont care Click για ανάπτυξη... Εμένα μού αρέσουν τα γράμματά σου. Είναι απλά και κατανοητά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lizaki k etc Νεοφερμένο μέλος Η Lizaki k etc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 15:55 Η Lizaki k etc: #98 31-01-11 15:55 Παλια τα εκανα ωραια αλλα λιγο μικρα... (οπως ειναι το μικροτερο στο φορουμ δια 20 ) Δεν καταλαβενε κανεις τι γραφω και ετσι αποφασισα να τα αλλαξω.Τα εκανα μεσαια σε μεγεθος και ομορφα αλλα μετα τα χαλασα παλι.Τα ξαναφτιαξα αλλα τα εχω βαρεθει τωρα,θα προσπαθησω να τα ξαναλλαξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 16:02 Η myrto.s έγραψε: #99 31-01-11 16:02 Κι εγώ έχω πρόβλημα με το μέγεθος και μια ζωη ακούω την ίδια κρυα ατάκα απο τους μεσήλικες καθηγητες, με το έπομενο γραπτο σου φέρε και ένα μεγενθυντικό φακό μαζι -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NickL Νεοφερμένο μέλος Ο NickL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 21:50 Ο NickL έγραψε: #100 06-04-13 21:50 Καλησπέρα. Λοιπόν έχω πρόβλημα. Κάνω πολύ άσχημα γράμματα και γράφω μπερδικλομένα. Οι καθηγητές μου λένε πως θα έχω πρόβλημα στα γραπτά μου και πως θα χάσω μόρια τζάμπα επειδή οι διορθωτές θα τα στραβοκητάνε πριν ακόμα αρχίσουν να τα διορθώνουν. Ποιές είναι μερικές συμβουλές τόσο ως προς την εμφάνιση όσο και ως προς την παρουσίαση των λύσεων που θα βοηθήσουν να αυξήσω τους βαθμούς μου; Σημείωση συντονιστή : Τα μηνύματα 100 - 102 προήλθαμ από νήμα με παρόμοιο θέμα με το παρόν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Απριλίου 2013 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal deloulou Maynard antonis97 P.Dam. Unboxholics woasibe BatGuin Εριφύλη air_fish Albert.123 Kate1914 Corfu kitty MrDna constansn bibliofagos SevenSouls_ Praxis GeorgePap2003 Philologist Anwnumh Κορώνα marianna04 Λέων Συγγ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από solonas07: Γιατί η τύχη, μια ζωή, ευνοεί τους χαζούληδες;;;; Click για ανάπτυξη... Ρώτα την.Θα ξέρει να σου απαντήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.668 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:04 Ο fockos έγραψε: #95 29-01-11 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Παράνοια: έχω τέλεια,απερίγραπτα και όλα τα συναφή,γράμματα γιατί είναι γραφτό να γίνω ΕΓΩ γιατρός και ΕΣΥ θεωρητικάριος.Χμου. Click για ανάπτυξη... Κάνατε λάθος επιλογή κατεύθυνσης Όποιος μπορεί να διαβάσει σημειώσεις με χάλια γράμματα είναι γεννημένος φαρμακοποιός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:06 Ο alex2395 έγραψε: #96 29-01-11 00:06 εγω παντως πιστευω πως κανω αρκετα καλα γραμματα... κανενας δεν μου εχει παραπονεθει...να δουμε και στο μελλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:44 Ο yozerehs έγραψε: #97 29-01-11 02:44 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Μ αρεσουν πολυ τα γραμματα μου. Δεν ειναι τοσο ωραια,ουτε καλλιγραφικα,μινιμαλ θα τα ελεγα Πολλες φορες οι αλλοι δεν τα καταλαβαινουν,ενταξει στην εξεταστικη τα κανω καλα αλλα για καθε μερα i dont care Click για ανάπτυξη... Εμένα μού αρέσουν τα γράμματά σου. Είναι απλά και κατανοητά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lizaki k etc Νεοφερμένο μέλος Η Lizaki k etc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 15:55 Η Lizaki k etc: #98 31-01-11 15:55 Παλια τα εκανα ωραια αλλα λιγο μικρα... (οπως ειναι το μικροτερο στο φορουμ δια 20 ) Δεν καταλαβενε κανεις τι γραφω και ετσι αποφασισα να τα αλλαξω.Τα εκανα μεσαια σε μεγεθος και ομορφα αλλα μετα τα χαλασα παλι.Τα ξαναφτιαξα αλλα τα εχω βαρεθει τωρα,θα προσπαθησω να τα ξαναλλαξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 16:02 Η myrto.s έγραψε: #99 31-01-11 16:02 Κι εγώ έχω πρόβλημα με το μέγεθος και μια ζωη ακούω την ίδια κρυα ατάκα απο τους μεσήλικες καθηγητες, με το έπομενο γραπτο σου φέρε και ένα μεγενθυντικό φακό μαζι -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NickL Νεοφερμένο μέλος Ο NickL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 21:50 Ο NickL έγραψε: #100 06-04-13 21:50 Καλησπέρα. Λοιπόν έχω πρόβλημα. Κάνω πολύ άσχημα γράμματα και γράφω μπερδικλομένα. Οι καθηγητές μου λένε πως θα έχω πρόβλημα στα γραπτά μου και πως θα χάσω μόρια τζάμπα επειδή οι διορθωτές θα τα στραβοκητάνε πριν ακόμα αρχίσουν να τα διορθώνουν. Ποιές είναι μερικές συμβουλές τόσο ως προς την εμφάνιση όσο και ως προς την παρουσίαση των λύσεων που θα βοηθήσουν να αυξήσω τους βαθμούς μου; Σημείωση συντονιστή : Τα μηνύματα 100 - 102 προήλθαμ από νήμα με παρόμοιο θέμα με το παρόν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Απριλίου 2013 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal deloulou Maynard antonis97 P.Dam. Unboxholics woasibe BatGuin Εριφύλη air_fish Albert.123 Kate1914 Corfu kitty MrDna constansn bibliofagos SevenSouls_ Praxis GeorgePap2003 Philologist Anwnumh Κορώνα marianna04 Λέων Συγγ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Παράνοια: έχω τέλεια,απερίγραπτα και όλα τα συναφή,γράμματα γιατί είναι γραφτό να γίνω ΕΓΩ γιατρός και ΕΣΥ θεωρητικάριος.Χμου. Click για ανάπτυξη... Κάνατε λάθος επιλογή κατεύθυνσης Όποιος μπορεί να διαβάσει σημειώσεις με χάλια γράμματα είναι γεννημένος φαρμακοποιός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:06 Ο alex2395 έγραψε: #96 29-01-11 00:06 εγω παντως πιστευω πως κανω αρκετα καλα γραμματα... κανενας δεν μου εχει παραπονεθει...να δουμε και στο μελλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:44 Ο yozerehs έγραψε: #97 29-01-11 02:44 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Μ αρεσουν πολυ τα γραμματα μου. Δεν ειναι τοσο ωραια,ουτε καλλιγραφικα,μινιμαλ θα τα ελεγα Πολλες φορες οι αλλοι δεν τα καταλαβαινουν,ενταξει στην εξεταστικη τα κανω καλα αλλα για καθε μερα i dont care Click για ανάπτυξη... Εμένα μού αρέσουν τα γράμματά σου. Είναι απλά και κατανοητά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lizaki k etc Νεοφερμένο μέλος Η Lizaki k etc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 15:55 Η Lizaki k etc: #98 31-01-11 15:55 Παλια τα εκανα ωραια αλλα λιγο μικρα... (οπως ειναι το μικροτερο στο φορουμ δια 20 ) Δεν καταλαβενε κανεις τι γραφω και ετσι αποφασισα να τα αλλαξω.Τα εκανα μεσαια σε μεγεθος και ομορφα αλλα μετα τα χαλασα παλι.Τα ξαναφτιαξα αλλα τα εχω βαρεθει τωρα,θα προσπαθησω να τα ξαναλλαξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 16:02 Η myrto.s έγραψε: #99 31-01-11 16:02 Κι εγώ έχω πρόβλημα με το μέγεθος και μια ζωη ακούω την ίδια κρυα ατάκα απο τους μεσήλικες καθηγητες, με το έπομενο γραπτο σου φέρε και ένα μεγενθυντικό φακό μαζι -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NickL Νεοφερμένο μέλος Ο NickL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 21:50 Ο NickL έγραψε: #100 06-04-13 21:50 Καλησπέρα. Λοιπόν έχω πρόβλημα. Κάνω πολύ άσχημα γράμματα και γράφω μπερδικλομένα. Οι καθηγητές μου λένε πως θα έχω πρόβλημα στα γραπτά μου και πως θα χάσω μόρια τζάμπα επειδή οι διορθωτές θα τα στραβοκητάνε πριν ακόμα αρχίσουν να τα διορθώνουν. Ποιές είναι μερικές συμβουλές τόσο ως προς την εμφάνιση όσο και ως προς την παρουσίαση των λύσεων που θα βοηθήσουν να αυξήσω τους βαθμούς μου; Σημείωση συντονιστή : Τα μηνύματα 100 - 102 προήλθαμ από νήμα με παρόμοιο θέμα με το παρόν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Απριλίου 2013 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal deloulou Maynard antonis97 P.Dam. Unboxholics woasibe BatGuin Εριφύλη air_fish Albert.123 Kate1914 Corfu kitty MrDna constansn bibliofagos SevenSouls_ Praxis GeorgePap2003 Philologist Anwnumh Κορώνα marianna04 Λέων Συγγ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω παντως πιστευω πως κανω αρκετα καλα γραμματα... κανενας δεν μου εχει παραπονεθει...να δουμε και στο μελλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:44 Ο yozerehs έγραψε: #97 29-01-11 02:44 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Μ αρεσουν πολυ τα γραμματα μου. Δεν ειναι τοσο ωραια,ουτε καλλιγραφικα,μινιμαλ θα τα ελεγα Πολλες φορες οι αλλοι δεν τα καταλαβαινουν,ενταξει στην εξεταστικη τα κανω καλα αλλα για καθε μερα i dont care Click για ανάπτυξη... Εμένα μού αρέσουν τα γράμματά σου. Είναι απλά και κατανοητά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lizaki k etc Νεοφερμένο μέλος Η Lizaki k etc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 15:55 Η Lizaki k etc: #98 31-01-11 15:55 Παλια τα εκανα ωραια αλλα λιγο μικρα... (οπως ειναι το μικροτερο στο φορουμ δια 20 ) Δεν καταλαβενε κανεις τι γραφω και ετσι αποφασισα να τα αλλαξω.Τα εκανα μεσαια σε μεγεθος και ομορφα αλλα μετα τα χαλασα παλι.Τα ξαναφτιαξα αλλα τα εχω βαρεθει τωρα,θα προσπαθησω να τα ξαναλλαξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 16:02 Η myrto.s έγραψε: #99 31-01-11 16:02 Κι εγώ έχω πρόβλημα με το μέγεθος και μια ζωη ακούω την ίδια κρυα ατάκα απο τους μεσήλικες καθηγητες, με το έπομενο γραπτο σου φέρε και ένα μεγενθυντικό φακό μαζι -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NickL Νεοφερμένο μέλος Ο NickL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 21:50 Ο NickL έγραψε: #100 06-04-13 21:50 Καλησπέρα. Λοιπόν έχω πρόβλημα. Κάνω πολύ άσχημα γράμματα και γράφω μπερδικλομένα. Οι καθηγητές μου λένε πως θα έχω πρόβλημα στα γραπτά μου και πως θα χάσω μόρια τζάμπα επειδή οι διορθωτές θα τα στραβοκητάνε πριν ακόμα αρχίσουν να τα διορθώνουν. Ποιές είναι μερικές συμβουλές τόσο ως προς την εμφάνιση όσο και ως προς την παρουσίαση των λύσεων που θα βοηθήσουν να αυξήσω τους βαθμούς μου; Σημείωση συντονιστή : Τα μηνύματα 100 - 102 προήλθαμ από νήμα με παρόμοιο θέμα με το παρόν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Απριλίου 2013 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal deloulou Maynard antonis97 P.Dam. Unboxholics woasibe BatGuin Εριφύλη air_fish Albert.123 Kate1914 Corfu kitty MrDna constansn bibliofagos SevenSouls_ Praxis GeorgePap2003 Philologist Anwnumh Κορώνα marianna04 Λέων Συγγ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Μ αρεσουν πολυ τα γραμματα μου. Δεν ειναι τοσο ωραια,ουτε καλλιγραφικα,μινιμαλ θα τα ελεγα Πολλες φορες οι αλλοι δεν τα καταλαβαινουν,ενταξει στην εξεταστικη τα κανω καλα αλλα για καθε μερα i dont care Click για ανάπτυξη... Εμένα μού αρέσουν τα γράμματά σου. Είναι απλά και κατανοητά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lizaki k etc Νεοφερμένο μέλος Η Lizaki k etc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 15:55 Η Lizaki k etc: #98 31-01-11 15:55 Παλια τα εκανα ωραια αλλα λιγο μικρα... (οπως ειναι το μικροτερο στο φορουμ δια 20 ) Δεν καταλαβενε κανεις τι γραφω και ετσι αποφασισα να τα αλλαξω.Τα εκανα μεσαια σε μεγεθος και ομορφα αλλα μετα τα χαλασα παλι.Τα ξαναφτιαξα αλλα τα εχω βαρεθει τωρα,θα προσπαθησω να τα ξαναλλαξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 16:02 Η myrto.s έγραψε: #99 31-01-11 16:02 Κι εγώ έχω πρόβλημα με το μέγεθος και μια ζωη ακούω την ίδια κρυα ατάκα απο τους μεσήλικες καθηγητες, με το έπομενο γραπτο σου φέρε και ένα μεγενθυντικό φακό μαζι -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NickL Νεοφερμένο μέλος Ο NickL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 21:50 Ο NickL έγραψε: #100 06-04-13 21:50 Καλησπέρα. Λοιπόν έχω πρόβλημα. Κάνω πολύ άσχημα γράμματα και γράφω μπερδικλομένα. Οι καθηγητές μου λένε πως θα έχω πρόβλημα στα γραπτά μου και πως θα χάσω μόρια τζάμπα επειδή οι διορθωτές θα τα στραβοκητάνε πριν ακόμα αρχίσουν να τα διορθώνουν. Ποιές είναι μερικές συμβουλές τόσο ως προς την εμφάνιση όσο και ως προς την παρουσίαση των λύσεων που θα βοηθήσουν να αυξήσω τους βαθμούς μου; Σημείωση συντονιστή : Τα μηνύματα 100 - 102 προήλθαμ από νήμα με παρόμοιο θέμα με το παρόν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Απριλίου 2013 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal deloulou Maynard antonis97 P.Dam. Unboxholics woasibe BatGuin Εριφύλη air_fish Albert.123 Kate1914 Corfu kitty MrDna constansn bibliofagos SevenSouls_ Praxis GeorgePap2003 Philologist Anwnumh Κορώνα marianna04 Λέων Συγγ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παλια τα εκανα ωραια αλλα λιγο μικρα... (οπως ειναι το μικροτερο στο φορουμ δια 20 ) Δεν καταλαβενε κανεις τι γραφω και ετσι αποφασισα να τα αλλαξω.Τα εκανα μεσαια σε μεγεθος και ομορφα αλλα μετα τα χαλασα παλι.Τα ξαναφτιαξα αλλα τα εχω βαρεθει τωρα,θα προσπαθησω να τα ξαναλλαξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 16:02 Η myrto.s έγραψε: #99 31-01-11 16:02 Κι εγώ έχω πρόβλημα με το μέγεθος και μια ζωη ακούω την ίδια κρυα ατάκα απο τους μεσήλικες καθηγητες, με το έπομενο γραπτο σου φέρε και ένα μεγενθυντικό φακό μαζι -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NickL Νεοφερμένο μέλος Ο NickL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 21:50 Ο NickL έγραψε: #100 06-04-13 21:50 Καλησπέρα. Λοιπόν έχω πρόβλημα. Κάνω πολύ άσχημα γράμματα και γράφω μπερδικλομένα. Οι καθηγητές μου λένε πως θα έχω πρόβλημα στα γραπτά μου και πως θα χάσω μόρια τζάμπα επειδή οι διορθωτές θα τα στραβοκητάνε πριν ακόμα αρχίσουν να τα διορθώνουν. Ποιές είναι μερικές συμβουλές τόσο ως προς την εμφάνιση όσο και ως προς την παρουσίαση των λύσεων που θα βοηθήσουν να αυξήσω τους βαθμούς μου; Σημείωση συντονιστή : Τα μηνύματα 100 - 102 προήλθαμ από νήμα με παρόμοιο θέμα με το παρόν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Απριλίου 2013 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Κι εγώ έχω πρόβλημα με το μέγεθος και μια ζωη ακούω την ίδια κρυα ατάκα απο τους μεσήλικες καθηγητες, με το έπομενο γραπτο σου φέρε και ένα μεγενθυντικό φακό μαζι -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NickL Νεοφερμένο μέλος Ο NickL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 6 Απριλίου 2013 στις 21:50 Ο NickL έγραψε: #100 06-04-13 21:50 Καλησπέρα. Λοιπόν έχω πρόβλημα. Κάνω πολύ άσχημα γράμματα και γράφω μπερδικλομένα. Οι καθηγητές μου λένε πως θα έχω πρόβλημα στα γραπτά μου και πως θα χάσω μόρια τζάμπα επειδή οι διορθωτές θα τα στραβοκητάνε πριν ακόμα αρχίσουν να τα διορθώνουν. Ποιές είναι μερικές συμβουλές τόσο ως προς την εμφάνιση όσο και ως προς την παρουσίαση των λύσεων που θα βοηθήσουν να αυξήσω τους βαθμούς μου; Σημείωση συντονιστή : Τα μηνύματα 100 - 102 προήλθαμ από νήμα με παρόμοιο θέμα με το παρόν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Απριλίου 2013
Καλησπέρα. Λοιπόν έχω πρόβλημα. Κάνω πολύ άσχημα γράμματα και γράφω μπερδικλομένα. Οι καθηγητές μου λένε πως θα έχω πρόβλημα στα γραπτά μου και πως θα χάσω μόρια τζάμπα επειδή οι διορθωτές θα τα στραβοκητάνε πριν ακόμα αρχίσουν να τα διορθώνουν. Ποιές είναι μερικές συμβουλές τόσο ως προς την εμφάνιση όσο και ως προς την παρουσίαση των λύσεων που θα βοηθήσουν να αυξήσω τους βαθμούς μου; Σημείωση συντονιστή : Τα μηνύματα 100 - 102 προήλθαμ από νήμα με παρόμοιο θέμα με το παρόν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.