Zed
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
empeiros
Εκκολαπτόμενο μέλος

αλλα απο τα τελεια γραμματα που ειχα κανει μου εβαλε 14!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina
Τιμώμενο Μέλος

Αν και νομίζω υπήρχε παλιά θέμα όπου παρουσιάζαμε τα γράμματά μας, δεν μπορώ να το βρω, οπότε ξεκινήστε εδώ όποιος θέλει να τα δείξει και βλέπουμε.
Και εγώ το θυμάμαι. Είχε τίτλο Δείξτε μας τον γραφικό σας χαρακτήρα, κάπως έτσι;

Πουθενά δεν το βρίσκω.
Εμένα, ενταξει είναι στρογγυλούτσικα,ευανάγνωστα θεωρώ και ξεφεύγουν λίγο οι ουρίτσες λόγω καλλιγραφίας που με μαθαίνανε μικρό... Τρώγονται μωρέ.

Cherie
Δραστήριο μέλος

Θα κάνω φιλόδοξες προσπάθειες να τα μεγαλώσω κάπως γιατί λυπάμαι τους πρεσβύωπες καθηγητές που κουράζονται για να διαβάσουν το γραπτό μου

roseberry
Διάσημο μέλος

δεν βαζω τονους, δεν ειναι στρογγυλα, δεν πατανε πανω στις γραμμες του τετραδιου δεν δεν δεν.....
επισης η απο πανω( βλ. ΣΣΣΣΣερι) μου ειπε ''μα καλα σε τρενο σε μαθανε να γραφεις εσενα''
και απο τοτε κανω ακομα χεροτερα

τελος εχω να δηλωσω οτι εχω αλλαξει ενα εκατομμυριο ειδη στυλων... λεπτη μυτη,χονδρη μυτη,στενη μυτη,καθολου μυτη .....και το αποτελεσμα τιποτα

αυτα!
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος

alex2395
Δραστήριο μέλος

εμενα με βολευουν εκεινοι οι κλασσικοι φαμπερ των 80 λεπτων με την μακρια μυτη..που ειναι καπως ριγε..
ναι γλυστρανε ευκολα και δεν σκιζουν το χαρτι...
προτιμω αυτα τα ειδη στυλων
https://img155.imageshack.us/i/dsc0021fm.jpg/
το δικο μου
Dias
Επιφανές μέλος

transient
Πολύ δραστήριο μέλος

Παράνοια
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έχω απαίσια γράμματα γιατί ήταν γραφτό να γίνω γιατρός, αλλά τελικά το πεπρωμένο διαγράφηκε διαφορετικά απ' ότι θα έπρεπε και πήγα από θεώρητικη...
έχω τέλεια,απερίγραπτα και όλα τα συναφή,γράμματα γιατί είναι γραφτό να γίνω ΕΓΩ γιατρός και ΕΣΥ θεωρητικάριος.Χμου.

fockos
Επιφανές μέλος

solonas07
Δραστήριο μέλος

έχω τέλεια,απερίγραπτα και όλα τα συναφή,γράμματα γιατί είναι γραφτό να γίνω ΕΓΩ γιατρός και ΕΣΥ θεωρητικάριος.Χμου.![]()
Γιατί η τύχη, μια ζωή, ευνοεί τους χαζούληδες;;;;

Παράνοια
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γιατί η τύχη, μια ζωή, ευνοεί τους χαζούληδες;;;;![]()
Ρώτα την.Θα ξέρει να σου απαντήσει

fockos
Επιφανές μέλος

έχω τέλεια,απερίγραπτα και όλα τα συναφή,γράμματα γιατί είναι γραφτό να γίνω ΕΓΩ γιατρός και ΕΣΥ θεωρητικάριος.Χμου.![]()
Κάνατε λάθος επιλογή κατεύθυνσης
Όποιος μπορεί να διαβάσει σημειώσεις με χάλια γράμματα είναι γεννημένος φαρμακοποιός
alex2395
Δραστήριο μέλος

κανενας δεν μου εχει παραπονεθει...να δουμε και στο μελλον
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

Εμένα μού αρέσουν τα γράμματά σου. Είναι απλά και κατανοητά.Μ αρεσουν πολυ τα γραμματα μου.
Δεν ειναι τοσο ωραια,ουτε καλλιγραφικα,μινιμαλ θα τα ελεγα
Πολλες φορες οι αλλοι δεν τα καταλαβαινουν,ενταξει στην εξεταστικη τα κανω καλα αλλα για καθε μερα i dont care![]()

Lizaki k etc
Νεοφερμένο μέλος

Δεν καταλαβενε κανεις τι γραφω και ετσι αποφασισα να τα αλλαξω.Τα εκανα μεσαια σε μεγεθος
και ομορφα αλλα μετα τα χαλασα παλι.Τα ξαναφτιαξα αλλα τα εχω βαρεθει τωρα,θα
προσπαθησω να τα ξαναλλαξω

myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση συντονιστή : Τα μηνύματα 100 - 102 προήλθαμ από νήμα με παρόμοιο θέμα με το παρόν .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.