ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.945 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 22:09 Ο ultraviolence: #141 22-08-24 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εμένα δε θα με πιστέψετε, αλλά στο δημοτικό είχα φάει μια πετριά να γράφω το π καλλιγραφικό, έτσι: Η πλάκα είναι ότι η δασκάλα μου το πέρναγε για σωστό, ποτέ δεν μου είπε κάτι και σκεφτείτε ένα ολόκληρο γραπτό με τέτοια πι. Click για ανάπτυξη... Κι γω το κάνω ετσι! Το ειχα δει στο βιβλίο της γλώσσας, γ δημοτικού. Ρωτώ την δασκάλα ποιο γράμμα είναι αυτό, μου λεεί: "το π, όπως το γράφουν οι ποιητες". Th rest is history xD Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.690 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 22:10 Ο Scandal έγραψε: #142 22-08-24 22:10 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κι γω το κάνω ετσι! Το ειχα δει στο βιβλίο της γλώσσας, γ δημοτικού. Ρωτώ την δασκάλα ποιο γράμμα είναι αυτό, μου λεεί: "το π, όπως το γράφουν οι ποιητες". Th rest is history xD Click για ανάπτυξη... Αλήθεια; Έχε γούστο να το είχα δει κι εγώ από εκεί! Πραγματικά δεν θυμάμαι που το είχα δει και πότε μου ξεκίνησε το χούι Πάντως μέχρι τέλη δημοτικού είχα επιστρέψει πάλι στο συμβατικό πι. Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 22:12 Η Κάμπια έγραψε: #143 22-08-24 22:12 Εγώ παντα το μπερδευα με το θ ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.945 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 22:13 Ο ultraviolence: #144 22-08-24 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Αλήθεια; Έχε γούστο να το είχα δει κι εγώ από εκεί! Πραγματικά δεν θυμάμαι που το είχα δει και πότε μου ξεκίνησε το χούι Πάντως μέχρι τέλη δημοτικού είχα επιστρέψει πάλι στο συμβατικό πι. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν θυμάσαι, στο τέλος κάθε μαθήματος είχε ένα σημείο όπου αντιγράφαμε ότι βλέπαμε στο κείμενο που μας έδινε. Και η γραμματοσειρά τους ήταν με πλάγια γράμματα, με ουριτσες κτλ Είναι το πιθανότερο σενάριο να το είδες κι εσύ από εκεί! Τώρα για την τάξη ίσως κάνω λάθος και είναι και β δημοτικού, δεν είμαι σίγουρος. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2024 στις 09:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #145 23-08-24 09:37 Αρχική Δημοσίευση από Hased Babis: Τίτλος. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν τετραδια καλλιγραφιας και υποδειγματα να εξασκηθεις... αλλα εις μάτην.... Η Καλλιγαρφια ειναι θεμα ''τακτοποιημενου μυαλου'' οτι και να κανεις θα σε γυρισει στα δικα του... τετοιες προυποθεσεις εχουν τα κοριτσια κυριως. Παντως με τα τετραδια καλλιγραφιας @Εριφύλη δεν θα γινεις... γεια Εριφυλη. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal deloulou Maynard antonis97 P.Dam. Unboxholics woasibe BatGuin Εριφύλη air_fish Albert.123 Kate1914 Corfu kitty MrDna constansn bibliofagos SevenSouls_ Praxis GeorgePap2003 Philologist Anwnumh Κορώνα marianna04 Λέων Συγγ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εμένα δε θα με πιστέψετε, αλλά στο δημοτικό είχα φάει μια πετριά να γράφω το π καλλιγραφικό, έτσι: Η πλάκα είναι ότι η δασκάλα μου το πέρναγε για σωστό, ποτέ δεν μου είπε κάτι και σκεφτείτε ένα ολόκληρο γραπτό με τέτοια πι. Click για ανάπτυξη... Κι γω το κάνω ετσι! Το ειχα δει στο βιβλίο της γλώσσας, γ δημοτικού. Ρωτώ την δασκάλα ποιο γράμμα είναι αυτό, μου λεεί: "το π, όπως το γράφουν οι ποιητες". Th rest is history xD
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.690 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 22:10 Ο Scandal έγραψε: #142 22-08-24 22:10 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κι γω το κάνω ετσι! Το ειχα δει στο βιβλίο της γλώσσας, γ δημοτικού. Ρωτώ την δασκάλα ποιο γράμμα είναι αυτό, μου λεεί: "το π, όπως το γράφουν οι ποιητες". Th rest is history xD Click για ανάπτυξη... Αλήθεια; Έχε γούστο να το είχα δει κι εγώ από εκεί! Πραγματικά δεν θυμάμαι που το είχα δει και πότε μου ξεκίνησε το χούι Πάντως μέχρι τέλη δημοτικού είχα επιστρέψει πάλι στο συμβατικό πι. Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 22:12 Η Κάμπια έγραψε: #143 22-08-24 22:12 Εγώ παντα το μπερδευα με το θ ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.945 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 22:13 Ο ultraviolence: #144 22-08-24 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Αλήθεια; Έχε γούστο να το είχα δει κι εγώ από εκεί! Πραγματικά δεν θυμάμαι που το είχα δει και πότε μου ξεκίνησε το χούι Πάντως μέχρι τέλη δημοτικού είχα επιστρέψει πάλι στο συμβατικό πι. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν θυμάσαι, στο τέλος κάθε μαθήματος είχε ένα σημείο όπου αντιγράφαμε ότι βλέπαμε στο κείμενο που μας έδινε. Και η γραμματοσειρά τους ήταν με πλάγια γράμματα, με ουριτσες κτλ Είναι το πιθανότερο σενάριο να το είδες κι εσύ από εκεί! Τώρα για την τάξη ίσως κάνω λάθος και είναι και β δημοτικού, δεν είμαι σίγουρος. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2024 στις 09:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #145 23-08-24 09:37 Αρχική Δημοσίευση από Hased Babis: Τίτλος. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν τετραδια καλλιγραφιας και υποδειγματα να εξασκηθεις... αλλα εις μάτην.... Η Καλλιγαρφια ειναι θεμα ''τακτοποιημενου μυαλου'' οτι και να κανεις θα σε γυρισει στα δικα του... τετοιες προυποθεσεις εχουν τα κοριτσια κυριως. Παντως με τα τετραδια καλλιγραφιας @Εριφύλη δεν θα γινεις... γεια Εριφυλη. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal deloulou Maynard antonis97 P.Dam. Unboxholics woasibe BatGuin Εριφύλη air_fish Albert.123 Kate1914 Corfu kitty MrDna constansn bibliofagos SevenSouls_ Praxis GeorgePap2003 Philologist Anwnumh Κορώνα marianna04 Λέων Συγγ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κι γω το κάνω ετσι! Το ειχα δει στο βιβλίο της γλώσσας, γ δημοτικού. Ρωτώ την δασκάλα ποιο γράμμα είναι αυτό, μου λεεί: "το π, όπως το γράφουν οι ποιητες". Th rest is history xD Click για ανάπτυξη... Αλήθεια; Έχε γούστο να το είχα δει κι εγώ από εκεί! Πραγματικά δεν θυμάμαι που το είχα δει και πότε μου ξεκίνησε το χούι Πάντως μέχρι τέλη δημοτικού είχα επιστρέψει πάλι στο συμβατικό πι.
Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 22:12 Η Κάμπια έγραψε: #143 22-08-24 22:12 Εγώ παντα το μπερδευα με το θ ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.945 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 22:13 Ο ultraviolence: #144 22-08-24 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Αλήθεια; Έχε γούστο να το είχα δει κι εγώ από εκεί! Πραγματικά δεν θυμάμαι που το είχα δει και πότε μου ξεκίνησε το χούι Πάντως μέχρι τέλη δημοτικού είχα επιστρέψει πάλι στο συμβατικό πι. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν θυμάσαι, στο τέλος κάθε μαθήματος είχε ένα σημείο όπου αντιγράφαμε ότι βλέπαμε στο κείμενο που μας έδινε. Και η γραμματοσειρά τους ήταν με πλάγια γράμματα, με ουριτσες κτλ Είναι το πιθανότερο σενάριο να το είδες κι εσύ από εκεί! Τώρα για την τάξη ίσως κάνω λάθος και είναι και β δημοτικού, δεν είμαι σίγουρος. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2024 στις 09:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #145 23-08-24 09:37 Αρχική Δημοσίευση από Hased Babis: Τίτλος. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν τετραδια καλλιγραφιας και υποδειγματα να εξασκηθεις... αλλα εις μάτην.... Η Καλλιγαρφια ειναι θεμα ''τακτοποιημενου μυαλου'' οτι και να κανεις θα σε γυρισει στα δικα του... τετοιες προυποθεσεις εχουν τα κοριτσια κυριως. Παντως με τα τετραδια καλλιγραφιας @Εριφύλη δεν θα γινεις... γεια Εριφυλη. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal deloulou Maynard antonis97 P.Dam. Unboxholics woasibe BatGuin Εριφύλη air_fish Albert.123 Kate1914 Corfu kitty MrDna constansn bibliofagos SevenSouls_ Praxis GeorgePap2003 Philologist Anwnumh Κορώνα marianna04 Λέων Συγγ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.945 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2024 στις 22:13 Ο ultraviolence: #144 22-08-24 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Αλήθεια; Έχε γούστο να το είχα δει κι εγώ από εκεί! Πραγματικά δεν θυμάμαι που το είχα δει και πότε μου ξεκίνησε το χούι Πάντως μέχρι τέλη δημοτικού είχα επιστρέψει πάλι στο συμβατικό πι. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν θυμάσαι, στο τέλος κάθε μαθήματος είχε ένα σημείο όπου αντιγράφαμε ότι βλέπαμε στο κείμενο που μας έδινε. Και η γραμματοσειρά τους ήταν με πλάγια γράμματα, με ουριτσες κτλ Είναι το πιθανότερο σενάριο να το είδες κι εσύ από εκεί! Τώρα για την τάξη ίσως κάνω λάθος και είναι και β δημοτικού, δεν είμαι σίγουρος. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2024 στις 09:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #145 23-08-24 09:37 Αρχική Δημοσίευση από Hased Babis: Τίτλος. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν τετραδια καλλιγραφιας και υποδειγματα να εξασκηθεις... αλλα εις μάτην.... Η Καλλιγαρφια ειναι θεμα ''τακτοποιημενου μυαλου'' οτι και να κανεις θα σε γυρισει στα δικα του... τετοιες προυποθεσεις εχουν τα κοριτσια κυριως. Παντως με τα τετραδια καλλιγραφιας @Εριφύλη δεν θα γινεις... γεια Εριφυλη. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Αλήθεια; Έχε γούστο να το είχα δει κι εγώ από εκεί! Πραγματικά δεν θυμάμαι που το είχα δει και πότε μου ξεκίνησε το χούι Πάντως μέχρι τέλη δημοτικού είχα επιστρέψει πάλι στο συμβατικό πι. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν θυμάσαι, στο τέλος κάθε μαθήματος είχε ένα σημείο όπου αντιγράφαμε ότι βλέπαμε στο κείμενο που μας έδινε. Και η γραμματοσειρά τους ήταν με πλάγια γράμματα, με ουριτσες κτλ Είναι το πιθανότερο σενάριο να το είδες κι εσύ από εκεί! Τώρα για την τάξη ίσως κάνω λάθος και είναι και β δημοτικού, δεν είμαι σίγουρος.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2024 στις 09:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #145 23-08-24 09:37 Αρχική Δημοσίευση από Hased Babis: Τίτλος. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν τετραδια καλλιγραφιας και υποδειγματα να εξασκηθεις... αλλα εις μάτην.... Η Καλλιγαρφια ειναι θεμα ''τακτοποιημενου μυαλου'' οτι και να κανεις θα σε γυρισει στα δικα του... τετοιες προυποθεσεις εχουν τα κοριτσια κυριως. Παντως με τα τετραδια καλλιγραφιας @Εριφύλη δεν θα γινεις... γεια Εριφυλη.
Αρχική Δημοσίευση από Hased Babis: Τίτλος. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν τετραδια καλλιγραφιας και υποδειγματα να εξασκηθεις... αλλα εις μάτην.... Η Καλλιγαρφια ειναι θεμα ''τακτοποιημενου μυαλου'' οτι και να κανεις θα σε γυρισει στα δικα του... τετοιες προυποθεσεις εχουν τα κοριτσια κυριως. Παντως με τα τετραδια καλλιγραφιας @Εριφύλη δεν θα γινεις... γεια Εριφυλη.