Βάσεις 2025 - Προβλέψεις - Πίνακες Στατιστικών

Thomas B

Νεοφερμένο μέλος

Ο Thomas B αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Καλημέρα έχω ανχωθει πάρα πολύ δεν μπορώ να βγάλω άκρη σε τι κατάσταση είμαι με τα μόρια που εχω για αστυνομια κατηγορία πολυτεκνων .Νομίζω ότι δεν θα τα καταφέρω.
Πόσα μόρια έχεις; Ο γιος μου έχει 11290 για την κατηγορία πολυτέκνων

adtor

Νεοφερμένο μέλος

Ο adtor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
11460

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.644 μηνύματα.

adtor

Νεοφερμένο μέλος

Ο adtor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
Αυτό πως το εννοείται;

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.644 μηνύματα.

adtor

Νεοφερμένο μέλος

Ναι σας υπόσχομαι.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

sophieee

Νεοφερμένο μέλος

Η sophieee αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Μια εκτίμηση για νομική Κομοτηνής?
Δε παλεύεται το άγχος :cry_x:

gaidouri

Νεοφερμένο μέλος

Ο gaidouri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 32 μηνύματα.

sophieee

Νεοφερμένο μέλος

Η sophieee αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα.
175 μόρια.

krys

Νεοφερμένο μέλος

Η krys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
.

andrianna

Νεοφερμένο μέλος

Η andrianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Καλησπέρα έχω απελπιστεί θέλω μεταλλειολογων στο ΕΜΠ και αυτός στο Ipaidia πως λέγεται προβλέπει αύξηση 225 μορίων δεν θέλω να ξανακοιτάξω προβλέψεις γιατί αν όντως αυξηθεί τόσο τα βάφω μαύρα. Σύμφωνα με τις περσινές εγώ είμαι 75 μόρια πάνω

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Καλησπέρα έχω απελπιστεί θέλω μεταλλειολογων στο ΕΜΠ και αυτός στο Ipaidia πως λέγεται προβλέπει αύξηση 225 μορίων δεν θέλω να ξανακοιτάξω προβλέψεις γιατί αν όντως αυξηθεί τόσο τα βάφω μαύρα. Σύμφωνα με τις περσινές εγώ είμαι 75 μόρια πάνω
καλα αστον να λεει
13.250 μειον (απο 13375 περυσι) σου κανει? να το αφησω? μονο γλωσσα γραψατε παραπανω και φυσικη στα ιδια ...τα αλλα 2 κατω .
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Μια εκτίμηση για νομική Κομοτηνής?
Δε παλεύεται το άγχος :cry_x:
Γλωσσα κατω , αρχαια κατω, λατινικα κατω, ιστορια στα ιδια συν.
Ε τι να κανει και η κομοτηνη να μην παει στα 16.400 (16.650 ηταν)..βλεπεις ο νομος της βαρυτητας ειναι αμείλικτος

Τελευταία επεξεργασία:

nikfis

Νεοφερμένο μέλος

Ο nikfis αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Γνωρίζει κανείς για το πρόγραμμα σπουδών στη σχολή πυροσβεστων; Ο γιος μου είναι από 4η κατεύθυνση και επειδή είδε ότι η σχολή έχει φυσική και χημεία φοβάται μήπως δεν τα καταφέρει

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Γνωρίζει κανείς για το πρόγραμμα σπουδών στη σχολή πυροσβεστων; Ο γιος μου είναι από 4η κατεύθυνση και επειδή είδε ότι η σχολή έχει φυσική και χημεία φοβάται μήπως δεν τα καταφέρει
Δεν γνωριζω δεν ειμουν ποτε εκει...αλλα η λογικη λεει οτι ο πυροσβεστης πρεπει να ξερει και χημεια και φυσικη ,ειναι τα εργαλεια του...και οταν μιλαμε για εργαλεια μιλαμε για λιγη θεωρεια και πολλες εφαρμογες...οποτε θα ειναι πολυ πιο ευκολη απο το λυκειο.

nikfis

Νεοφερμένο μέλος

Ο nikfis αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Ευχαριστώ πολύ. Έχουμε καμιά ιδέα για το εάν θα υπάρξει άνοδος στη βάση της πυροσβεστικης; Ο γιος μου έχει 200 μόρια πάνω από πέρυσι

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ευχαριστώ πολύ. Έχουμε καμιά ιδέα για το εάν θα υπάρξει άνοδος στη βάση της πυροσβεστικης; Ο γιος μου έχει 200 μόρια πάνω από πέρυσι
Λυπαμαι δεν εχω στοιχεια να μελετησω αυτη την σχολη.
Γενικως μιλωντας θα υπαρχει πτωτικη ταση οχι ομως κατακρημνισμος οπως στις αστυνομικες

nikfis

Νεοφερμένο μέλος

Albert 123

Νεοφερμένο μέλος

Η Albert 123 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 31 μηνύματα.
Βρε παιδιά, υπάρχει κάποιο νεώτερο στις εκτιμήσεις των βάσεων τώρα που βγηκε και η εβε;

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Βρε παιδιά, υπάρχει κάποιο νεώτερο στις εκτιμήσεις των βάσεων τώρα που βγηκε και η εβε;
ε τι να κανουν οι εβε.. ? ηταν γωστες στο περιπου απο πριν και οι λιγες αναταραξεις οπως παδα ηταν παλι γνωστες ( αλλαγη συντελεστων)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια