Βάσεις 2025 - Προβλέψεις - Πίνακες Στατιστικών

Thomas B

Νεοφερμένο μέλος

Ο Thomas B αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλημέρα έχω ανχωθει πάρα πολύ δεν μπορώ να βγάλω άκρη σε τι κατάσταση είμαι με τα μόρια που εχω για αστυνομια κατηγορία πολυτεκνων .Νομίζω ότι δεν θα τα καταφέρω.
Πόσα μόρια έχεις; Ο γιος μου έχει 11290 για την κατηγορία πολυτέκνων

adtor

Νεοφερμένο μέλος

Ο adtor αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
11460

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.629 μηνύματα.

adtor

Νεοφερμένο μέλος

Ο adtor αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
Αυτό πως το εννοείται;

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.629 μηνύματα.

adtor

Νεοφερμένο μέλος

Ναι σας υπόσχομαι.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

sophieee

Νεοφερμένο μέλος

Η sophieee αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Μια εκτίμηση για νομική Κομοτηνής?
Δε παλεύεται το άγχος :cry_x:

gaidouri

Νεοφερμένο μέλος

Ο gaidouri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 32 μηνύματα.

sophieee

Νεοφερμένο μέλος

Η sophieee αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα.
175 μόρια.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια