Βάσεις 2025 - Προβλέψεις - Πίνακες Στατιστικών

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλησπέρα σας. Θα βάλω πρώτη επιλογή Μαρκετινγκ και Επικοινωνίας ΟΠΑ (έχω 16125 μόρια) με 150 μόρια παραπάνω από πέρισυ. Νομίζω ότι θα την χάσω για λίγο. Τι λέτε;

Έχουμε κάποια εκτίμηση για σχολές ημμυ Πάτρα, Βόλο, Ξάνθη ως προς το αν θα ανέβουν ή θα κατέβουν οι βάσεις;

O Στρατηγάκης δεν έβγαλε φέτος εκτίμηση βάσης για κάθε σχολή, όπως κάνει κάθε χρόνο ?

O Στρατηγάκης δεν έβγαλε φέτος εκτίμηση βάσης για κάθε σχολή, όπως κάνει κάθε χρόνο ?
Τις βγάζει μετά το μηχανογραφικό. Τι να το κάνεις.....όλοι κάνουν λάθος εκτιμήσεις κάθε χρόνο, οπότε μην τα κοιτάτε.

Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος αν η χημικων μηχανικων στο ΕΜΠ μπορεί να πέσει 60 μορια ;
Είτε λόγω ζήτησης είτε λόγω βαθμών;

Έχουμε κάποια εκτίμηση για σχολές ημμυ Πάτρα, Βόλο, Ξάνθη ως προς το αν θα ανέβουν ή θα κατέβουν οι βάσεις;
Ο βολος πολυ κατω , η πατρα λιγοτερο γιατι ειναι πατρα, και η ξανθη πολυ λιγο κατω δεν την παιρνει να παει πολυ.

ε μην βαζεις μαραζι για αυτη την διαφορα ...την εχεις την σχολη.
Χαχα έχεις δίκιο, απ' την μια έχω την ασφάλεια των μορίων απ' την άλλη υπάρχει το "αν" δεν υπάρχει κάποια εκτίμηση λόγω του ότι είναι σε όλες τις κατευθύνσεις,και είναι κ το γεγονός ότι έχω δώσει 2η φορά πανελλήνιες.

Χαχα έχεις δίκιο, απ' την μια έχω την ασφάλεια των μορίων απ' την άλλη υπάρχει το "αν" δεν υπάρχει κάποια εκτίμηση λόγω του ότι είναι σε όλες τις κατευθύνσεις,και είναι κ το γεγονός ότι έχω δώσει 2η φορά πανελλήνιες.
κουλ..και να μην με παιρνεις το διπλωμα γιατι δεν φοραω ζωνη.
Ναι αν η αστυφυλακων καβαντζωσει τα 12.000 να ειναι ευτυχης.

Είδαμε και πέρσι που έβγαλε εκτιμήσεις ο Στρατηγάκης . Η εκτίμηση του Για την Ιατρική Αλεξανδρούπολης ήταν 18.425 από 18.300 που ήταν το 2023 και τελικά η βάση ήταν 17.975 , επιπλέον άγχος στα παιδιά.

Λοιπον ιατρικες που ανησυχούν τα παιδια

Το περιβαλλον επιδοσεων
εκθεση..πολυ κατω
1751976732491.png

βιολογια..μια απο τι ιδια
1751976854204.png

φυσικη.. μια απο τα ιδια
1751976928043.png

χημεια...μια απο τα ιδια σχεδον

1751977023782.png

Οποτε λεμε
Αλεξανδρουπολη 17900 (17975 περυσι)
+,~100
Κρητη
+,~100
Βολος
+,~ 70
Ιωαννινα
+,~100
Πατρα
+,~150
Απθ
+,~250
Αθηνα ...18670..(περυσι 18775)

Τα παραπανω δεν στηριζονται σε ακλονητα στατιστικα στοιχεια μαντεψιες ειναι εκ πειρας
Το συμβολο αυτο (~) σημαινει περιπου

Τελευταία επεξεργασία:
Κάποια πρόβλεψη για μηχανολόγους και αεροναυπηγούς Πάτρα;

Καλησπερα σε ολους.Ειναι κανενας ρε παιδια απο εδω μεσα που ενω περναει τα μορια κατα πολυ να μην πιανει την εβε? :'( .Ποσο αδικη μπορει να ειναι πια αυτη η εβε που βαλανε...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back