Pyotr_Krasnov
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 292 μηνύματα.

Δυσκολα... αλλα υπαρχουν και πιο ωραιες σχολες...Εκτιμησεις βασεων αστυφυλακων
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Πιστεύετε η βάση αστυφυλακων να ξεπεράσει τα 14.000 μόρια;
Alex81
Νεοφερμένο μέλος
Η Alex81 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα.

Σαν λίγο πιο παλιός.....ναι θα πέσουν αρκετά....
Καλή επιτυχία σε όλους..
Γιάννη καλησπέρα.εισαι ο καλύτερος! Περσυ τέτοιο καιρό μου έλεγες θα μπω να είμαι σίγουρος κ τελικά.....τα κατάφερα!δεν σε ξεχνώ..
Καλή επιτυχία σε όλους..
Γιάννη καλησπέρα.εισαι ο καλύτερος! Περσυ τέτοιο καιρό μου έλεγες θα μπω να είμαι σίγουρος κ τελικά.....τα κατάφερα!δεν σε ξεχνώ..
sima
Νεοφερμένο μέλος
Η sima αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

Και γω αυτό πιστεύω. Οι στρατιωτικες έχουν φέτος την τιμητική τους με πολλά προνόμια.Σαν λίγο πιο παλιός.....ναι θα πέσουν αρκετά....
Καλή επιτυχία σε όλους..
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.603 μηνύματα.

Η σχολη αυτη φετος θα ''καταρνημιστει'' ισως να ψαχνει και τα 12.000 μορια να την συγκρατησουν.Εκτιμησεις βασεων αστυφυλακων
Πιστεύετε η βάση αστυφυλακων να ξεπεράσει τα 14.000 μόρια;
adtor
Νεοφερμένο μέλος
Ο adtor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.

Κύριε Γιάννη που μπορώ να δω κι εγώ πόσοι κρίθηκαν ικανοί;Υπάρχει πίνακας;Για να το επιβεβαιώσω ότι είναι το όνομα μου γιατί φοβήθηκε το μάτι μου με όσα γίνονται.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.603 μηνύματα.

ε γεια ... ναι σου ελεγα ...αλλα εσυ ο διπλωμα με το πείρες..Σαν λίγο πιο παλιός.....ναι θα πέσουν αρκετά....
Καλή επιτυχία σε όλους..
Ευχομαι καλα να εισαι να περνας καλα και να κανεις καλο στους ανθρωπους.
Εχουμε αναγκη απο καλους αστυνομικους.
Δεν ξερω ρε παλικαρι ...ενα κοριστι το εγραψε ..ειπε 4500 περασαν πκε περυσι , 3600 πκε φετος..εγω οτι με λένε τα πιστευωΚύριε Γιάννη που μπορώ να δω κι εγώ πόσοι κρίθηκαν ικανοί;Υπάρχει πίνακας;Για να το επιβεβαιώσω ότι είναι το όνομα μου γιατί φοβήθηκε το μάτι μου με όσα γίνονται.
sima
Νεοφερμένο μέλος
Η sima αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

Στην ιστοσελίδα της ελληνικής αστυνομιας ψάξεε γεια ... ναι σου ελεγα ...αλλα εσυ ο διπλωμα με το πείρες..
Ευχομαι καλα να εισαι να περνας καλα και να κανεις καλο στους ανθρωπους.
Εχουμε αναγκη απο καλους αστυνομικους.
Δεν ξερω ρε παλικαρι ...ενα κοριστι το εγραψε ..ειπε 4500 περασαν πκε περυσι , 3600 πκε φετος..εγω οτι με λένε τα πιστευω
Alex81
Νεοφερμένο μέλος
Η Alex81 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα.

Εεε....αγόρασα κ την σφυρίχτρα που μου είπες περσυ ......χαχαχα!!!
Πανελληνιες 25 ψαξε
Πανελληνιες 25 ψαξε
Pyotr_Krasnov
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 292 μηνύματα.

Κύριε Γιάννη που μπορώ να δω κι εγώ πόσοι κρίθηκαν ικανοί;Υπάρχει πίνακας;Για να το επιβεβαιώσω ότι είναι το όνομα μου γιατί φοβήθηκε το μάτι μου με όσα γίνονται.
Απο τους 3600, οι 900 ειναι ειδικη κατηγορια 4%.
Και απο τους 3600, οι 340 ειναι ειδικη κατηγορια 10% Οοτε απο τωρα
3600-1200 = 2360.
Οι 2360 ειναι στην γενικη κατηγορια για μια θεση απο της 600, ποσες ειναι.... Ο ενας στους 4.
ManDef
Νεοφερμένο μέλος
Ο ManDef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ. Έχει γράψει 11 μηνύματα.

Καλησπέρα, η αδερφή μου έδωσε φέτος πανελλήνιες 3ο πεδίο και συγκέντρωσε 18.775 μόρια για την Ιατρική. Ετσι λοιπόν πέφτει ακριβώς πάνω στην βάση της Ιατρικής του ΕΚΠΑ όπου και στοχεύει προκειμένου να είμαστε μαζί στην Αθήνα. Εσείς τι πιστεύετε θα ανέβει ή θα κατέβει η βάση;
adtor
Νεοφερμένο μέλος
Ο adtor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.

Πάντως ο Στρατηγακης προβλέπει άνοδο σε όλες τις στρατιωτικές σχολες.
Pyotr_Krasnov
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στρατιωτικες σχολες != Πυροσβεστικες, λιμενικες, αστυνομικες.Πάντως ο Στρατηγακης προβλέπει άνοδο σε όλες τις στρατιωτικές σχολες.
Λιμενικος +40 ατομα φετος το ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΕΡΥΣΙ δηλαδη. Δεν υπαρχει περιπτωση να ανεβαινε.
adtor
Νεοφερμένο μέλος

Πέρυσι γενική σειρά ήταν 13180 αστυνομια
Pyotr_Krasnov
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ε κατα πασα πιθανοτητα θα κατεβει η βαση γιατι τα παιδια γραψανε "χειροτερα" απο οτι περυσι. Λιγο καλυτερα στην φυσικη δεν θα σωσει την κατασταση.Καλησπέρα, η αδερφή μου έδωσε φέτος πανελλήνιες 3ο πεδίο και συγκέντρωσε 18.775 μόρια για την Ιατρική. Ετσι λοιπόν πέφτει ακριβώς πάνω στην βάση της Ιατρικής του ΕΚΠΑ όπου και στοχεύει προκειμένου να είμαστε μαζί στην Αθήνα. Εσείς τι πιστεύετε θα ανέβει ή θα κατέβει η βάση;
Ε δεν ξερω, πιστευω φετος θα πεσει και παλι... Περισσοτερα ατομα στο λιμενικο... Καλα υπαρχουν και αλλοι που βαζουν την αστυφυλακων πρωτη επιλογη...Πέρυσι γενική σειρά ήταν 13180 αστυνομια
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 9 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 245 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- elinamav
- Anna1974
- GIANCHRIS
- Alex81
- sima
- korydallos
- Searching
- Kzaro
- Ersa
- krys
- Lia 2006
- BatGuin
- Indecisive2
- Pyotr_Krasnov
- Startx0
- sakplat
- sks
- Vok
- adtor
- woasibe
- konan
- aris65
- Corfu kitty
- AggelikiGr
- ang12_012
- Mixalis!
- Greg25
- ManDef
- Primary Care
- OKr
- psychoticwaltz
- blissele
- stamp
- mvas
- niki1973
- Nek21
- peris68
- nikfis
- Jesse_
- Panagiotis849
- Xryssa
- jellojina
- Scandal
- Sotiris 12
- Huener
- XRY
- st.krf
- many of Filip
- Nick_Athens
- Atrlef
- sophieee
- thanasarasz
- Maria235
- NikosPap_
- andreouk
- Helen06
- Greekfighter
- burningfire
- marina.marina
- tsiobieman
- Trend
- TheaANNA
- gaidouri
- LeGoat
- akis_95
- maritina07
- Isa
- lollll
- Mammy Nun
- MANUELMANUEL
- Penny1903
- Msp1
- Elvi
- Albert 123
- Conne
- rseven
- redpointer
- donpablo
- s93060
- nearos
- ch2006
- Giannis_19
- GV221
- Dkate
- Hmmytheos
- geornirv
- globglogabgalab
- Aggel0sss
- Lennie
- anait
- GeorgeTheBoss
- Dina
- neuronova
- Rina
- E.Z
- michalis
- mimis
- constansn
- Linsanity
- kopros
- Anna.chr
- Drscientist
- giannhs2001
- Hased Babis
- spirosv
- Lydiaaaaaaa
- Giorgakys
- Georgiaaa_
- ειδήμων
- Maynard
- AMPA
- Athens2002
- IRONWOMAN
- Unboxholics
- panaman
- Leo komm
- Chris1993
- AnAn
- 29292929
- Aria2006
- psarounik
- nick34
- giannis06
- UnderGroundGr
- antonis97
- bibliofagos
- Samleeuff
- Kaiti.07
- SKG
- Panatha mono
- Geo20
- Vassiliki.ko
- Than003
- userguest
- panpen
- Kate1914
- makis2
- Marios25250
- sp0t4
- ludwig physics
- Kleanth
- Alf
- Nala
- dimipalm
- mar30
- mark007
- SlimShady
- Vasilis13kia
- waakaq
- Entropy24
- bigguy
- almanhoff
- Joji
- Obi-Wan Kenobi
- Manou Litsa
- Geraldsaga
- georgepc
- panosT436
- mikrosamiamidi
- MIkeTr123
- fockos
- charmander
- Kostas1908
- tyxiluckudacha
- Eleni123-
- Νικολινα
- doctoradrian
- spiross
- Vasilis06
- Libertus
- mariapanagiotou
- ck_chrysiis
- Konstantina Alexiou
- rafaela11
- etzoni
- Μέτα2005
- nucomer
- shuuu
- Neptune
- EFAKIT
- Wonderkid
- ilias.88
- thepigod762
- TonyGeo
- GeorgePap2003
- jYanniss
- User2350
- mara.g
- Frozensun
- Reader
- jkntx
- hihat1
- 21eleni
- AGGELIKI AA
- Dr. Gl. Luminous
- Dimitris2007
- max07
- trifasikodiavasma
- pannnos1992
- alan09
- floating dream
- itsari
- Eirinoula
- nicole1982
- VouDou
- ladybookworm
- mariel79
- eukleidhs1821
- ggl
- johnnybe
- kaivali
- Ydroxoos'007
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.