Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 12:03 Ο Obi-Wan Kenobi: #441 15-08-23 12:03 Οποτε αυτο θα εχει καποια εξελιξη ντομινο ισως,να πεσουν βασεις,σιγουρα να μειωθουν εισακτεοι και ισως μερικα περιφερειακα τμηματα να κλεισουν. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 12:09 Ο GeorgePap2003: #442 15-08-23 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: ισως μερικα περιφερειακα τμηματα να κλεισουν. Click για ανάπτυξη... 100% θα γίνει κάτι τέτοιο arcv Νεοφερμένο μέλος Ο arcv δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 14:17 Ο arcv έγραψε: #443 15-08-23 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Οποτε αυτο θα εχει καποια εξελιξη ντομινο ισως,να πεσουν βασεις,σιγουρα να μειωθουν εισακτεοι και ισως μερικα περιφερειακα τμηματα να κλεισουν. Click για ανάπτυξη... Εάν μειωθούν οι εισακτέοι πιο πιθανό είναι να ανέβουν οι βάσεις. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.751 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 14:21 Ο ultraviolence: #444 15-08-23 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Ναι, το '97 είμαι. Είμαι λίγο γριά για αυτό το forum Ήταν όντως δύσκολα, όπως και στην βιολογία. Στην φυσική είχε πέσει 1 ή 2 χρόνια πριν ένα πολύ περίεργο θέμα (αν θυμάμαι καλά είχε να κάνει με έναν κύλινδρο) ,Οπότε τα δικά μας μπροστά του ηταβ πιο :"βατά" Click για ανάπτυξη... Φυσική θέμα γ είχαμε ηλεκτρική ταλάντωση...τι αναμνήσεις. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 14:40 Η Grand Duchess: #445 15-08-23 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Τωρα και με τα ιδιωτικα πανεπιστημια θεωρειται οτι τα δημοσια θα εχουν ακομα λιγοτερους εισαχτεους? Click για ανάπτυξη... Σε υψηλόβαθμες όχι, αλλά σε χαμηλοβαθμες ναι. Γιατί η μέση Ελληνίδα μάνα που ονειρεύεται παιδί γιατρό θα σκάσει 60k για να πάει το παιδί της εκεί από το να σπουδάσει κάτι άλλο. Αν θέλουμε να ανοίξουμε σοβαρά ιδιωτικά πανεπιστήμια όπως στο εξωτερικό να βάλουν ελάχιστη βάση εισαγωγής μέσω πανελλαδικών. Για να σπουδάσει κάποιος ιατρική Οξφόρδης θέλει 19+ απολυτήριο ελληνικό, 19+ στις πανελλαδικές και δύο μαθήματα a levels. Στην Ελλάδα σαφώς δεν πρόκειται να έχουν τόσο υψηλό επίπεδο και απλά θα δέχονται κόσμο με απολυτήριο, το οποίο αν πας σε ιδιωτικό σχολείο μια χαρά έρχεται το 19-20. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Ναι, το '97 είμαι. Είμαι λίγο γριά για αυτό το forum Ήταν όντως δύσκολα, όπως και στην βιολογία. Στην φυσική είχε πέσει 1 ή 2 χρόνια πριν ένα πολύ περίεργο θέμα (αν θυμάμαι καλά είχε να κάνει με έναν κύλινδρο) ,Οπότε τα δικά μας μπροστά του ηταβ πιο :"βατά" Click για ανάπτυξη... Το 2015 οι πανελλαδικές ήταν θρυλικής δυσκολίας χρονια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: 100% θα γίνει κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... Και πρεπει. Τελευταία επεξεργασία: 15 Αυγούστου 2023 Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 14:46 Η Alessandra Eliza: #446 15-08-23 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν θέλουμε να ανοίξουμε σοβαρά ιδιωτικά πανεπιστήμια όπως στο εξωτερικό να βάλουν ελάχιστη βάση εισαγωγής μέσω πανελλαδικών Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο. Πιστεύω όποιος έχει χρήμα και απολυτήριο Λυκείου θα μπαίνει. Γιατί αν βάλουν εξετάσεις θα χάνουν κόσμο και μια επιχείρηση, γιατί επιχειρήσεις είναι τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια, δεν θέλει να χάσει πελατες. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Το 2015 οι πανελλαδικές ήταν θρυλικής δυσκολίας χρόνια. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:13 Η Grand Duchess: #447 15-08-23 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο. Πιστεύω όποιος έχει χρήμα και απολυτήριο Λυκείου θα μπαίνει. Γιατί αν βάλουν εξετάσεις θα χάνουν κόσμο και μια επιχείρηση, γιατί επιχειρήσεις είναι τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια, δεν θέλει να χάσει πελατες Click για ανάπτυξη... Μα προφανώς στην Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει κάτι τόσο αξιοκρατικό, μαγαζιά πτυχίων επρόκειτο να γίνουν, ο Θεός βοηθός στα παιδιά μας αν πέσουν σε γιατρούς απο τέτοια τμήματα GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:19 Ο GeorgePap2003: #448 15-08-23 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: μια χαρά έρχεται το 19-20. Click για ανάπτυξη... υπάρχουν άτομα που πανελλήνιες έγραψαν 0 κ έχουν απολητήριο 20 Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:23 Ο Obi-Wan Kenobi: #449 15-08-23 15:23 Οι ιδιωτικες σχολες θα εχουν κριτηρια οπου εκ θαυματος δεν θα τηρουν και θα σπουδαζουν ολοι!!!Θα γινεται και το επικο: Αν γραφτεις τωρα εκπτωση 35%!!!!! Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:24 Η Alessandra Eliza: #450 15-08-23 15:24 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: υπάρχουν άτομα που πανελλήνιες έγραψαν 0 κ έχουν απολητήριο 20 Click για ανάπτυξη... Η απουσιολογος της τάξης μου πέρασε με το ζόρι νοσηλευτική στα Γιάννενα. Υπήρχαν αρκετά παιδιά που έγραψαν καλύτερα από αυτή στις Πανελλήνιες αλλά είχαν χαμηλότερους βαθμούς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Οι ιδιωτικες σχολες θα εχουν κριτηρια οπου εκ θαυματος δεν θα τηρουν και θα σπουδαζουν ολοι!!!Θα γινεται και το επικο: Αν γραφτεις τωρα εκπτωση 35%!!!!! Click για ανάπτυξη... Ή δωρεάν το δεύτερο πτυχίο όπως κάνουν σε κάποια ΙΕΚ Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:25 Ο Obi-Wan Kenobi: #451 15-08-23 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Η απουσιολογος της τάξης μου πέρασε με το ζόρι νοσηλευτική στα Γιάννενα. Υπήρχαν αρκετά παιδιά που έγραψαν καλύτερα από αυτή στις Πανελλήνιες αλλά είχαν χαμηλότερους βαθμούς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Ή δωρεάν το δεύτερο πτυχίο όπως κάνουν σε κάποια ΙΕΚ Click για ανάπτυξη... Γινεται κατι τετοιο??? GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:26 Ο GeorgePap2003: #452 15-08-23 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Η απουσιολογος της τάξης μου πέρασε με το ζόρι νοσηλευτική στα Γιάννενα. Υπήρχαν αρκετά παιδιά που έγραψαν καλύτερα από αυτή στις Πανελλήνιες αλλά είχαν χαμηλότερους βαθμούς. Click για ανάπτυξη... Ε ναι...οι βαθμοί του σχολείου δεν έχουν καμία σχέση με των πανελλαδικών Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:26 Η Alessandra Eliza: #453 15-08-23 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Γινεται κατι τετοιο??? Click για ανάπτυξη... Ναι,ξέρω ένα ιεκ που τουλάχιστον αυτό διαφημίζει Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:28 Ο Obi-Wan Kenobi: #454 15-08-23 15:28 Εμενα μου αρεσει το αλλο με το που στειλεις μειλ σε καλουνε αμεσως τηλεφωνο και σου κλεινουνε ραντεβου.Μια φορα ειχα παει με μια φιλη που ηθελε να γραφτει διατροφολογος και τους εκανα ορισμενες ερωτησεις που δεν ηξεραν να απαντησουν οπως με την αδεια ασκησεως!!!η απαντηση ηταν οτι αν δεν αλλαξει η κυβερνηση ολα καλα και ρωτησα: Δηλαδη θα σπουδασει εδω και θα εξαρταται το πτυχιο της απο την κυβερνηση? Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:35 Η Alessandra Eliza: #455 15-08-23 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Εμενα μου αρεσει το αλλο με το που στειλεις μειλ σε καλουνε αμεσως τηλεφωνο και σου κλεινουνε ραντεβου.Μια φορα ειχα παει με μια φιλη που ηθελε να γραφτει διατροφολογος και τους εκανα ορισμενες ερωτησεις που δεν ηξεραν να απαντησουν οπως με την αδεια ασκησεως!!!η απαντηση ηταν οτι αν δεν αλλαξει η κυβερνηση ολα καλα και ρωτησα: Δηλαδη θα σπουδασει εδω και θα εξαρταται το πτυχιο της απο την κυβερνηση? Click για ανάπτυξη... Από ότι ξέρω στα παραϊατρικά επαγγέλματα βγαίνεις βοηθός, δεν νομίζω να αλλάξει ποτέ αυτό. Και οκ πες μένει η ίδια κυβέρνηση () ,αν δεν περάσει νόμο δεν αλλάζει το καθεστώς άρα θα πρέπει να περιμένει πότε θα αλλάξει ο νομός Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:43 Ο Obi-Wan Kenobi: #456 15-08-23 15:43 Εγω σπουδαζω ξανα και σπουδαζω Γεωπονια 10 εξαμηνα.Ειδα εχτες σε μερκα κολλεγια οτι οι σπουδες ειναι 5 εξαμηνα!!!!Στους μηχανικους μηχανολους τα μαθηματα σε κολλεγιο ειναι ελαχιστα!!!! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:48 Η Grand Duchess: #457 15-08-23 15:48 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: υπάρχουν άτομα που πανελλήνιες έγραψαν 0 κ έχουν απολητήριο 20 Click για ανάπτυξη... Πριν την τράπεζα θεμάτων άνετα γινόταν αυτό στα ιδιωτικά σχολεία. Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:49 Η Alessandra Eliza: #458 15-08-23 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Εγω σπουδαζω ξανα και σπουδαζω Γεωπονια 10 εξαμηνα.Ειδα εχτες σε μερκα κολλεγια οτι οι σπουδες ειναι 5 εξαμηνα!!!!Στους μηχανικους μηχανολους τα μαθηματα σε κολλεγιο ειναι ελαχιστα!!!! Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι τα κολλέγια είναι 2ετους φοίτησης. Δεν το ήξερα ότι υπάρχει Γεωπονία σε κολλέγιο. Ευτυχώς που είμαι σε επάγγελμα που δεν υπάρχει σε κολλέγιο και που να υπάρξει δεν νομίζω να το επιλέξει κάνεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πριν την τράπεζα θεμάτων άνετα γινόταν αυτό στα ιδιωτικά σχολεία. Click για ανάπτυξη... Στην πόλη μου (επαρχία) γινόταν και σε 1-2 δημόσια. Δεν πρόλαβα την τράπεζα θεμάτων (Ναι, είναι τόσο μεγάλη) Και δεν έχω εικόνα τι συμβαίνει τώρα. Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:54 Ο Obi-Wan Kenobi: #459 15-08-23 15:54 Μαθηματικο? Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:54 Η Alessandra Eliza: #460 15-08-23 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Μαθηματικο? Click για ανάπτυξη... Ναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 371 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 zoed giorgos8907 Searching aris65 Jauahahwiwisjs Guhahg5837 Hmmytheos Atrlef many of Filip thewitcher gianikit Morningstar BatGuin Anyone mariel79 AggelikiGr mikrosamiamidi thepigod762 thesecretfemme Aleksoula iiTzArismaltor_ ioanna2007 panosT436 BillyTheKid Τρελας123 fraoulit Joji ikigai ivannag angies Bill2024 stee voοdoο kost28 Helen06 Kris.gr darkness123 Indecisive2 justvibingmeow Than003 Kolokythiatoumpana constansn suaimhneas Mammy Nun Maynard g59 carnage Aggel0sss future scientist persour giannis05 TheNorth kiyoshi phleidhs Scandal Kate1914 SlimShady Alexandros.Kourtis Dr. Gl. Luminous elenh33 dimitris_eee CrusaderKingsIII giorgos5002 Jesse_ Χρήστος2006 Lost_In_Life ΔίνωΈναΤέλος yro2 Giannis_19 ilovekpop florist Marios2020 SoyN Startx0 Ilovemycats27 Arianara S3 Nala Maria_Xagorari GeorgePap2003 Obi-Wan Kenobi bill09876 ilias_21 Claire05 P.Dam. dmav AnnaRd roud nicole1982 Alessandra Eliza Arvacon Abiogenesis Jojo K george777 Sofos Gerontas hello1234 Mewmaw love_to_learn Magichero athinoula Antonia Alexandra vbvbvbv ypopsifios23 Aporias indig0 arc dsmir trifasikodiavasma Glorious12 angel_par29 guest24440 Marianna.diamanti koukdespoina2004 Panelladikologos francies_nolan phoni marspth MrDna Ness Nemesiis giannhs2001 Theo1 liana tan07 Eirinakiii8 panex logansnesoberi baked.oats Sav Νικολινα Crisil αντιγονη. spring day alexa-24 Panttelis Verikoko17 xanthippiad anakiriak@yahoo MINERVA70 elevag danae_r Σταμάτης του '05 evaggelia anna giorgos78 Giii 5070 panagiotis12 Mathitis_tou_15 jimis2001 Lathy Unboxholics Jackorien145 allall1 kleoniki05 Panagiotis849 thenutritionist flaura Wonderkid eirinipap Sherlockina estrela Βασιλης1234 suuuuiiii Frozensun Mary06 Leo komm aggorf anchan Ryuzaki Vanillatack Lifelong Learner arko savethetrees Pharmacist01 Steliosgkougkou lambr0s astroskoni liquid smooth Alin22 Enhypen American Economist orestis3 Basiliki.kiki a namaves justanerd UserGr2023 aekaras 21 ειδήμων tsiobieman SaaruTheDracthyr Ιωάννα2005 Lefter KALA1 nucomer patra2002 paterasyp Ελεν alpha.kappa Φινεύς ΠολυΩραιαΠερναμε mvas Rina Theo2005 Ευτυχια Αδαμοπουλου ΘανάσοςG4 christina 858585vu EFIANA Aristides Pap augustine Magigi Alex53 User2350 lepipini Kostas1908 Δημήτριος05 VasRa notis_19 oups Evelynne Antzie t3knon θείτσα σε σύγχυση 😛 Eleni123- eukleidhs1821 panaman Nikos_81 _marinaa ρενακι 13 nicolinab Avocadomaster desperate-ambitious! Johnkk infection54 panagiotis23 manozzz pannnos1992 tasos7 idrk Χάρις Giota_pel El_ grammenoudis Specon QWERTY23 Γιώτα Γιαννακού joannaΚΑ χημεια4λαιφ ditaaa Debugging_Daemon Panagiwtis2003 thekwarxitektonikh penelopenick γκολφ angelospiperakis jser anell Sourotiri xristarac gianna! Peter Pan13 Alexandros973 fockos fmarulezkd Meow damn 5tsuh1ss Ιωάννα λ Marcos.Kis tfghp Aristoteliss buffon85 Lydia555 stam23 MIKEDEPI kyriakos2005 sophiaa Nikoleta_Giann georgios03 Annou1 Taxospl Nic Papalitsas Ultimate_duck87 Memetchi arapakos vasiliki06 Kostas_Athens Γιώργος Ζ Marrrios Praxis Στέλλαα maril8na Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οποτε αυτο θα εχει καποια εξελιξη ντομινο ισως,να πεσουν βασεις,σιγουρα να μειωθουν εισακτεοι και ισως μερικα περιφερειακα τμηματα να κλεισουν.
GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 12:09 Ο GeorgePap2003: #442 15-08-23 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: ισως μερικα περιφερειακα τμηματα να κλεισουν. Click για ανάπτυξη... 100% θα γίνει κάτι τέτοιο arcv Νεοφερμένο μέλος Ο arcv δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 14:17 Ο arcv έγραψε: #443 15-08-23 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Οποτε αυτο θα εχει καποια εξελιξη ντομινο ισως,να πεσουν βασεις,σιγουρα να μειωθουν εισακτεοι και ισως μερικα περιφερειακα τμηματα να κλεισουν. Click για ανάπτυξη... Εάν μειωθούν οι εισακτέοι πιο πιθανό είναι να ανέβουν οι βάσεις. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.751 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 14:21 Ο ultraviolence: #444 15-08-23 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Ναι, το '97 είμαι. Είμαι λίγο γριά για αυτό το forum Ήταν όντως δύσκολα, όπως και στην βιολογία. Στην φυσική είχε πέσει 1 ή 2 χρόνια πριν ένα πολύ περίεργο θέμα (αν θυμάμαι καλά είχε να κάνει με έναν κύλινδρο) ,Οπότε τα δικά μας μπροστά του ηταβ πιο :"βατά" Click για ανάπτυξη... Φυσική θέμα γ είχαμε ηλεκτρική ταλάντωση...τι αναμνήσεις. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 14:40 Η Grand Duchess: #445 15-08-23 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Τωρα και με τα ιδιωτικα πανεπιστημια θεωρειται οτι τα δημοσια θα εχουν ακομα λιγοτερους εισαχτεους? Click για ανάπτυξη... Σε υψηλόβαθμες όχι, αλλά σε χαμηλοβαθμες ναι. Γιατί η μέση Ελληνίδα μάνα που ονειρεύεται παιδί γιατρό θα σκάσει 60k για να πάει το παιδί της εκεί από το να σπουδάσει κάτι άλλο. Αν θέλουμε να ανοίξουμε σοβαρά ιδιωτικά πανεπιστήμια όπως στο εξωτερικό να βάλουν ελάχιστη βάση εισαγωγής μέσω πανελλαδικών. Για να σπουδάσει κάποιος ιατρική Οξφόρδης θέλει 19+ απολυτήριο ελληνικό, 19+ στις πανελλαδικές και δύο μαθήματα a levels. Στην Ελλάδα σαφώς δεν πρόκειται να έχουν τόσο υψηλό επίπεδο και απλά θα δέχονται κόσμο με απολυτήριο, το οποίο αν πας σε ιδιωτικό σχολείο μια χαρά έρχεται το 19-20. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Ναι, το '97 είμαι. Είμαι λίγο γριά για αυτό το forum Ήταν όντως δύσκολα, όπως και στην βιολογία. Στην φυσική είχε πέσει 1 ή 2 χρόνια πριν ένα πολύ περίεργο θέμα (αν θυμάμαι καλά είχε να κάνει με έναν κύλινδρο) ,Οπότε τα δικά μας μπροστά του ηταβ πιο :"βατά" Click για ανάπτυξη... Το 2015 οι πανελλαδικές ήταν θρυλικής δυσκολίας χρονια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: 100% θα γίνει κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... Και πρεπει. Τελευταία επεξεργασία: 15 Αυγούστου 2023 Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 14:46 Η Alessandra Eliza: #446 15-08-23 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν θέλουμε να ανοίξουμε σοβαρά ιδιωτικά πανεπιστήμια όπως στο εξωτερικό να βάλουν ελάχιστη βάση εισαγωγής μέσω πανελλαδικών Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο. Πιστεύω όποιος έχει χρήμα και απολυτήριο Λυκείου θα μπαίνει. Γιατί αν βάλουν εξετάσεις θα χάνουν κόσμο και μια επιχείρηση, γιατί επιχειρήσεις είναι τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια, δεν θέλει να χάσει πελατες. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Το 2015 οι πανελλαδικές ήταν θρυλικής δυσκολίας χρόνια. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:13 Η Grand Duchess: #447 15-08-23 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο. Πιστεύω όποιος έχει χρήμα και απολυτήριο Λυκείου θα μπαίνει. Γιατί αν βάλουν εξετάσεις θα χάνουν κόσμο και μια επιχείρηση, γιατί επιχειρήσεις είναι τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια, δεν θέλει να χάσει πελατες Click για ανάπτυξη... Μα προφανώς στην Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει κάτι τόσο αξιοκρατικό, μαγαζιά πτυχίων επρόκειτο να γίνουν, ο Θεός βοηθός στα παιδιά μας αν πέσουν σε γιατρούς απο τέτοια τμήματα GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:19 Ο GeorgePap2003: #448 15-08-23 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: μια χαρά έρχεται το 19-20. Click για ανάπτυξη... υπάρχουν άτομα που πανελλήνιες έγραψαν 0 κ έχουν απολητήριο 20 Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:23 Ο Obi-Wan Kenobi: #449 15-08-23 15:23 Οι ιδιωτικες σχολες θα εχουν κριτηρια οπου εκ θαυματος δεν θα τηρουν και θα σπουδαζουν ολοι!!!Θα γινεται και το επικο: Αν γραφτεις τωρα εκπτωση 35%!!!!! Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:24 Η Alessandra Eliza: #450 15-08-23 15:24 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: υπάρχουν άτομα που πανελλήνιες έγραψαν 0 κ έχουν απολητήριο 20 Click για ανάπτυξη... Η απουσιολογος της τάξης μου πέρασε με το ζόρι νοσηλευτική στα Γιάννενα. Υπήρχαν αρκετά παιδιά που έγραψαν καλύτερα από αυτή στις Πανελλήνιες αλλά είχαν χαμηλότερους βαθμούς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Οι ιδιωτικες σχολες θα εχουν κριτηρια οπου εκ θαυματος δεν θα τηρουν και θα σπουδαζουν ολοι!!!Θα γινεται και το επικο: Αν γραφτεις τωρα εκπτωση 35%!!!!! Click για ανάπτυξη... Ή δωρεάν το δεύτερο πτυχίο όπως κάνουν σε κάποια ΙΕΚ Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:25 Ο Obi-Wan Kenobi: #451 15-08-23 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Η απουσιολογος της τάξης μου πέρασε με το ζόρι νοσηλευτική στα Γιάννενα. Υπήρχαν αρκετά παιδιά που έγραψαν καλύτερα από αυτή στις Πανελλήνιες αλλά είχαν χαμηλότερους βαθμούς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Ή δωρεάν το δεύτερο πτυχίο όπως κάνουν σε κάποια ΙΕΚ Click για ανάπτυξη... Γινεται κατι τετοιο??? GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:26 Ο GeorgePap2003: #452 15-08-23 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Η απουσιολογος της τάξης μου πέρασε με το ζόρι νοσηλευτική στα Γιάννενα. Υπήρχαν αρκετά παιδιά που έγραψαν καλύτερα από αυτή στις Πανελλήνιες αλλά είχαν χαμηλότερους βαθμούς. Click για ανάπτυξη... Ε ναι...οι βαθμοί του σχολείου δεν έχουν καμία σχέση με των πανελλαδικών Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:26 Η Alessandra Eliza: #453 15-08-23 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Γινεται κατι τετοιο??? Click για ανάπτυξη... Ναι,ξέρω ένα ιεκ που τουλάχιστον αυτό διαφημίζει Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:28 Ο Obi-Wan Kenobi: #454 15-08-23 15:28 Εμενα μου αρεσει το αλλο με το που στειλεις μειλ σε καλουνε αμεσως τηλεφωνο και σου κλεινουνε ραντεβου.Μια φορα ειχα παει με μια φιλη που ηθελε να γραφτει διατροφολογος και τους εκανα ορισμενες ερωτησεις που δεν ηξεραν να απαντησουν οπως με την αδεια ασκησεως!!!η απαντηση ηταν οτι αν δεν αλλαξει η κυβερνηση ολα καλα και ρωτησα: Δηλαδη θα σπουδασει εδω και θα εξαρταται το πτυχιο της απο την κυβερνηση? Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:35 Η Alessandra Eliza: #455 15-08-23 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Εμενα μου αρεσει το αλλο με το που στειλεις μειλ σε καλουνε αμεσως τηλεφωνο και σου κλεινουνε ραντεβου.Μια φορα ειχα παει με μια φιλη που ηθελε να γραφτει διατροφολογος και τους εκανα ορισμενες ερωτησεις που δεν ηξεραν να απαντησουν οπως με την αδεια ασκησεως!!!η απαντηση ηταν οτι αν δεν αλλαξει η κυβερνηση ολα καλα και ρωτησα: Δηλαδη θα σπουδασει εδω και θα εξαρταται το πτυχιο της απο την κυβερνηση? Click για ανάπτυξη... Από ότι ξέρω στα παραϊατρικά επαγγέλματα βγαίνεις βοηθός, δεν νομίζω να αλλάξει ποτέ αυτό. Και οκ πες μένει η ίδια κυβέρνηση () ,αν δεν περάσει νόμο δεν αλλάζει το καθεστώς άρα θα πρέπει να περιμένει πότε θα αλλάξει ο νομός Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:43 Ο Obi-Wan Kenobi: #456 15-08-23 15:43 Εγω σπουδαζω ξανα και σπουδαζω Γεωπονια 10 εξαμηνα.Ειδα εχτες σε μερκα κολλεγια οτι οι σπουδες ειναι 5 εξαμηνα!!!!Στους μηχανικους μηχανολους τα μαθηματα σε κολλεγιο ειναι ελαχιστα!!!! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:48 Η Grand Duchess: #457 15-08-23 15:48 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: υπάρχουν άτομα που πανελλήνιες έγραψαν 0 κ έχουν απολητήριο 20 Click για ανάπτυξη... Πριν την τράπεζα θεμάτων άνετα γινόταν αυτό στα ιδιωτικά σχολεία. Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:49 Η Alessandra Eliza: #458 15-08-23 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Εγω σπουδαζω ξανα και σπουδαζω Γεωπονια 10 εξαμηνα.Ειδα εχτες σε μερκα κολλεγια οτι οι σπουδες ειναι 5 εξαμηνα!!!!Στους μηχανικους μηχανολους τα μαθηματα σε κολλεγιο ειναι ελαχιστα!!!! Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι τα κολλέγια είναι 2ετους φοίτησης. Δεν το ήξερα ότι υπάρχει Γεωπονία σε κολλέγιο. Ευτυχώς που είμαι σε επάγγελμα που δεν υπάρχει σε κολλέγιο και που να υπάρξει δεν νομίζω να το επιλέξει κάνεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πριν την τράπεζα θεμάτων άνετα γινόταν αυτό στα ιδιωτικά σχολεία. Click για ανάπτυξη... Στην πόλη μου (επαρχία) γινόταν και σε 1-2 δημόσια. Δεν πρόλαβα την τράπεζα θεμάτων (Ναι, είναι τόσο μεγάλη) Και δεν έχω εικόνα τι συμβαίνει τώρα. Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:54 Ο Obi-Wan Kenobi: #459 15-08-23 15:54 Μαθηματικο? Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:54 Η Alessandra Eliza: #460 15-08-23 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Μαθηματικο? Click για ανάπτυξη... Ναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 371 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 zoed giorgos8907 Searching aris65 Jauahahwiwisjs Guhahg5837 Hmmytheos Atrlef many of Filip thewitcher gianikit Morningstar BatGuin Anyone mariel79 AggelikiGr mikrosamiamidi thepigod762 thesecretfemme Aleksoula iiTzArismaltor_ ioanna2007 panosT436 BillyTheKid Τρελας123 fraoulit Joji ikigai ivannag angies Bill2024 stee voοdoο kost28 Helen06 Kris.gr darkness123 Indecisive2 justvibingmeow Than003 Kolokythiatoumpana constansn suaimhneas Mammy Nun Maynard g59 carnage Aggel0sss future scientist persour giannis05 TheNorth kiyoshi phleidhs Scandal Kate1914 SlimShady Alexandros.Kourtis Dr. Gl. Luminous elenh33 dimitris_eee CrusaderKingsIII giorgos5002 Jesse_ Χρήστος2006 Lost_In_Life ΔίνωΈναΤέλος yro2 Giannis_19 ilovekpop florist Marios2020 SoyN Startx0 Ilovemycats27 Arianara S3 Nala Maria_Xagorari GeorgePap2003 Obi-Wan Kenobi bill09876 ilias_21 Claire05 P.Dam. dmav AnnaRd roud nicole1982 Alessandra Eliza Arvacon Abiogenesis Jojo K george777 Sofos Gerontas hello1234 Mewmaw love_to_learn Magichero athinoula Antonia Alexandra vbvbvbv ypopsifios23 Aporias indig0 arc dsmir trifasikodiavasma Glorious12 angel_par29 guest24440 Marianna.diamanti koukdespoina2004 Panelladikologos francies_nolan phoni marspth MrDna Ness Nemesiis giannhs2001 Theo1 liana tan07 Eirinakiii8 panex logansnesoberi baked.oats Sav Νικολινα Crisil αντιγονη. spring day alexa-24 Panttelis Verikoko17 xanthippiad anakiriak@yahoo MINERVA70 elevag danae_r Σταμάτης του '05 evaggelia anna giorgos78 Giii 5070 panagiotis12 Mathitis_tou_15 jimis2001 Lathy Unboxholics Jackorien145 allall1 kleoniki05 Panagiotis849 thenutritionist flaura Wonderkid eirinipap Sherlockina estrela Βασιλης1234 suuuuiiii Frozensun Mary06 Leo komm aggorf anchan Ryuzaki Vanillatack Lifelong Learner arko savethetrees Pharmacist01 Steliosgkougkou lambr0s astroskoni liquid smooth Alin22 Enhypen American Economist orestis3 Basiliki.kiki a namaves justanerd UserGr2023 aekaras 21 ειδήμων tsiobieman SaaruTheDracthyr Ιωάννα2005 Lefter KALA1 nucomer patra2002 paterasyp Ελεν alpha.kappa Φινεύς ΠολυΩραιαΠερναμε mvas Rina Theo2005 Ευτυχια Αδαμοπουλου ΘανάσοςG4 christina 858585vu EFIANA Aristides Pap augustine Magigi Alex53 User2350 lepipini Kostas1908 Δημήτριος05 VasRa notis_19 oups Evelynne Antzie t3knon θείτσα σε σύγχυση 😛 Eleni123- eukleidhs1821 panaman Nikos_81 _marinaa ρενακι 13 nicolinab Avocadomaster desperate-ambitious! Johnkk infection54 panagiotis23 manozzz pannnos1992 tasos7 idrk Χάρις Giota_pel El_ grammenoudis Specon QWERTY23 Γιώτα Γιαννακού joannaΚΑ χημεια4λαιφ ditaaa Debugging_Daemon Panagiwtis2003 thekwarxitektonikh penelopenick γκολφ angelospiperakis jser anell Sourotiri xristarac gianna! Peter Pan13 Alexandros973 fockos fmarulezkd Meow damn 5tsuh1ss Ιωάννα λ Marcos.Kis tfghp Aristoteliss buffon85 Lydia555 stam23 MIKEDEPI kyriakos2005 sophiaa Nikoleta_Giann georgios03 Annou1 Taxospl Nic Papalitsas Ultimate_duck87 Memetchi arapakos vasiliki06 Kostas_Athens Γιώργος Ζ Marrrios Praxis Στέλλαα maril8na Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: ισως μερικα περιφερειακα τμηματα να κλεισουν. Click για ανάπτυξη... 100% θα γίνει κάτι τέτοιο
arcv Νεοφερμένο μέλος Ο arcv δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 14:17 Ο arcv έγραψε: #443 15-08-23 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Οποτε αυτο θα εχει καποια εξελιξη ντομινο ισως,να πεσουν βασεις,σιγουρα να μειωθουν εισακτεοι και ισως μερικα περιφερειακα τμηματα να κλεισουν. Click για ανάπτυξη... Εάν μειωθούν οι εισακτέοι πιο πιθανό είναι να ανέβουν οι βάσεις. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.751 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 14:21 Ο ultraviolence: #444 15-08-23 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Ναι, το '97 είμαι. Είμαι λίγο γριά για αυτό το forum Ήταν όντως δύσκολα, όπως και στην βιολογία. Στην φυσική είχε πέσει 1 ή 2 χρόνια πριν ένα πολύ περίεργο θέμα (αν θυμάμαι καλά είχε να κάνει με έναν κύλινδρο) ,Οπότε τα δικά μας μπροστά του ηταβ πιο :"βατά" Click για ανάπτυξη... Φυσική θέμα γ είχαμε ηλεκτρική ταλάντωση...τι αναμνήσεις. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 14:40 Η Grand Duchess: #445 15-08-23 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Τωρα και με τα ιδιωτικα πανεπιστημια θεωρειται οτι τα δημοσια θα εχουν ακομα λιγοτερους εισαχτεους? Click για ανάπτυξη... Σε υψηλόβαθμες όχι, αλλά σε χαμηλοβαθμες ναι. Γιατί η μέση Ελληνίδα μάνα που ονειρεύεται παιδί γιατρό θα σκάσει 60k για να πάει το παιδί της εκεί από το να σπουδάσει κάτι άλλο. Αν θέλουμε να ανοίξουμε σοβαρά ιδιωτικά πανεπιστήμια όπως στο εξωτερικό να βάλουν ελάχιστη βάση εισαγωγής μέσω πανελλαδικών. Για να σπουδάσει κάποιος ιατρική Οξφόρδης θέλει 19+ απολυτήριο ελληνικό, 19+ στις πανελλαδικές και δύο μαθήματα a levels. Στην Ελλάδα σαφώς δεν πρόκειται να έχουν τόσο υψηλό επίπεδο και απλά θα δέχονται κόσμο με απολυτήριο, το οποίο αν πας σε ιδιωτικό σχολείο μια χαρά έρχεται το 19-20. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Ναι, το '97 είμαι. Είμαι λίγο γριά για αυτό το forum Ήταν όντως δύσκολα, όπως και στην βιολογία. Στην φυσική είχε πέσει 1 ή 2 χρόνια πριν ένα πολύ περίεργο θέμα (αν θυμάμαι καλά είχε να κάνει με έναν κύλινδρο) ,Οπότε τα δικά μας μπροστά του ηταβ πιο :"βατά" Click για ανάπτυξη... Το 2015 οι πανελλαδικές ήταν θρυλικής δυσκολίας χρονια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: 100% θα γίνει κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... Και πρεπει. Τελευταία επεξεργασία: 15 Αυγούστου 2023 Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 14:46 Η Alessandra Eliza: #446 15-08-23 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν θέλουμε να ανοίξουμε σοβαρά ιδιωτικά πανεπιστήμια όπως στο εξωτερικό να βάλουν ελάχιστη βάση εισαγωγής μέσω πανελλαδικών Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο. Πιστεύω όποιος έχει χρήμα και απολυτήριο Λυκείου θα μπαίνει. Γιατί αν βάλουν εξετάσεις θα χάνουν κόσμο και μια επιχείρηση, γιατί επιχειρήσεις είναι τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια, δεν θέλει να χάσει πελατες. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Το 2015 οι πανελλαδικές ήταν θρυλικής δυσκολίας χρόνια. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:13 Η Grand Duchess: #447 15-08-23 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο. Πιστεύω όποιος έχει χρήμα και απολυτήριο Λυκείου θα μπαίνει. Γιατί αν βάλουν εξετάσεις θα χάνουν κόσμο και μια επιχείρηση, γιατί επιχειρήσεις είναι τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια, δεν θέλει να χάσει πελατες Click για ανάπτυξη... Μα προφανώς στην Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει κάτι τόσο αξιοκρατικό, μαγαζιά πτυχίων επρόκειτο να γίνουν, ο Θεός βοηθός στα παιδιά μας αν πέσουν σε γιατρούς απο τέτοια τμήματα GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:19 Ο GeorgePap2003: #448 15-08-23 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: μια χαρά έρχεται το 19-20. Click για ανάπτυξη... υπάρχουν άτομα που πανελλήνιες έγραψαν 0 κ έχουν απολητήριο 20 Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:23 Ο Obi-Wan Kenobi: #449 15-08-23 15:23 Οι ιδιωτικες σχολες θα εχουν κριτηρια οπου εκ θαυματος δεν θα τηρουν και θα σπουδαζουν ολοι!!!Θα γινεται και το επικο: Αν γραφτεις τωρα εκπτωση 35%!!!!! Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:24 Η Alessandra Eliza: #450 15-08-23 15:24 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: υπάρχουν άτομα που πανελλήνιες έγραψαν 0 κ έχουν απολητήριο 20 Click για ανάπτυξη... Η απουσιολογος της τάξης μου πέρασε με το ζόρι νοσηλευτική στα Γιάννενα. Υπήρχαν αρκετά παιδιά που έγραψαν καλύτερα από αυτή στις Πανελλήνιες αλλά είχαν χαμηλότερους βαθμούς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Οι ιδιωτικες σχολες θα εχουν κριτηρια οπου εκ θαυματος δεν θα τηρουν και θα σπουδαζουν ολοι!!!Θα γινεται και το επικο: Αν γραφτεις τωρα εκπτωση 35%!!!!! Click για ανάπτυξη... Ή δωρεάν το δεύτερο πτυχίο όπως κάνουν σε κάποια ΙΕΚ Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:25 Ο Obi-Wan Kenobi: #451 15-08-23 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Η απουσιολογος της τάξης μου πέρασε με το ζόρι νοσηλευτική στα Γιάννενα. Υπήρχαν αρκετά παιδιά που έγραψαν καλύτερα από αυτή στις Πανελλήνιες αλλά είχαν χαμηλότερους βαθμούς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Ή δωρεάν το δεύτερο πτυχίο όπως κάνουν σε κάποια ΙΕΚ Click για ανάπτυξη... Γινεται κατι τετοιο??? GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:26 Ο GeorgePap2003: #452 15-08-23 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Η απουσιολογος της τάξης μου πέρασε με το ζόρι νοσηλευτική στα Γιάννενα. Υπήρχαν αρκετά παιδιά που έγραψαν καλύτερα από αυτή στις Πανελλήνιες αλλά είχαν χαμηλότερους βαθμούς. Click για ανάπτυξη... Ε ναι...οι βαθμοί του σχολείου δεν έχουν καμία σχέση με των πανελλαδικών Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:26 Η Alessandra Eliza: #453 15-08-23 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Γινεται κατι τετοιο??? Click για ανάπτυξη... Ναι,ξέρω ένα ιεκ που τουλάχιστον αυτό διαφημίζει Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:28 Ο Obi-Wan Kenobi: #454 15-08-23 15:28 Εμενα μου αρεσει το αλλο με το που στειλεις μειλ σε καλουνε αμεσως τηλεφωνο και σου κλεινουνε ραντεβου.Μια φορα ειχα παει με μια φιλη που ηθελε να γραφτει διατροφολογος και τους εκανα ορισμενες ερωτησεις που δεν ηξεραν να απαντησουν οπως με την αδεια ασκησεως!!!η απαντηση ηταν οτι αν δεν αλλαξει η κυβερνηση ολα καλα και ρωτησα: Δηλαδη θα σπουδασει εδω και θα εξαρταται το πτυχιο της απο την κυβερνηση? Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:35 Η Alessandra Eliza: #455 15-08-23 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Εμενα μου αρεσει το αλλο με το που στειλεις μειλ σε καλουνε αμεσως τηλεφωνο και σου κλεινουνε ραντεβου.Μια φορα ειχα παει με μια φιλη που ηθελε να γραφτει διατροφολογος και τους εκανα ορισμενες ερωτησεις που δεν ηξεραν να απαντησουν οπως με την αδεια ασκησεως!!!η απαντηση ηταν οτι αν δεν αλλαξει η κυβερνηση ολα καλα και ρωτησα: Δηλαδη θα σπουδασει εδω και θα εξαρταται το πτυχιο της απο την κυβερνηση? Click για ανάπτυξη... Από ότι ξέρω στα παραϊατρικά επαγγέλματα βγαίνεις βοηθός, δεν νομίζω να αλλάξει ποτέ αυτό. Και οκ πες μένει η ίδια κυβέρνηση () ,αν δεν περάσει νόμο δεν αλλάζει το καθεστώς άρα θα πρέπει να περιμένει πότε θα αλλάξει ο νομός Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:43 Ο Obi-Wan Kenobi: #456 15-08-23 15:43 Εγω σπουδαζω ξανα και σπουδαζω Γεωπονια 10 εξαμηνα.Ειδα εχτες σε μερκα κολλεγια οτι οι σπουδες ειναι 5 εξαμηνα!!!!Στους μηχανικους μηχανολους τα μαθηματα σε κολλεγιο ειναι ελαχιστα!!!! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:48 Η Grand Duchess: #457 15-08-23 15:48 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: υπάρχουν άτομα που πανελλήνιες έγραψαν 0 κ έχουν απολητήριο 20 Click για ανάπτυξη... Πριν την τράπεζα θεμάτων άνετα γινόταν αυτό στα ιδιωτικά σχολεία. Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:49 Η Alessandra Eliza: #458 15-08-23 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Εγω σπουδαζω ξανα και σπουδαζω Γεωπονια 10 εξαμηνα.Ειδα εχτες σε μερκα κολλεγια οτι οι σπουδες ειναι 5 εξαμηνα!!!!Στους μηχανικους μηχανολους τα μαθηματα σε κολλεγιο ειναι ελαχιστα!!!! Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι τα κολλέγια είναι 2ετους φοίτησης. Δεν το ήξερα ότι υπάρχει Γεωπονία σε κολλέγιο. Ευτυχώς που είμαι σε επάγγελμα που δεν υπάρχει σε κολλέγιο και που να υπάρξει δεν νομίζω να το επιλέξει κάνεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πριν την τράπεζα θεμάτων άνετα γινόταν αυτό στα ιδιωτικά σχολεία. Click για ανάπτυξη... Στην πόλη μου (επαρχία) γινόταν και σε 1-2 δημόσια. Δεν πρόλαβα την τράπεζα θεμάτων (Ναι, είναι τόσο μεγάλη) Και δεν έχω εικόνα τι συμβαίνει τώρα. Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:54 Ο Obi-Wan Kenobi: #459 15-08-23 15:54 Μαθηματικο? Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:54 Η Alessandra Eliza: #460 15-08-23 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Μαθηματικο? Click για ανάπτυξη... Ναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 371 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 zoed giorgos8907 Searching aris65 Jauahahwiwisjs Guhahg5837 Hmmytheos Atrlef many of Filip thewitcher gianikit Morningstar BatGuin Anyone mariel79 AggelikiGr mikrosamiamidi thepigod762 thesecretfemme Aleksoula iiTzArismaltor_ ioanna2007 panosT436 BillyTheKid Τρελας123 fraoulit Joji ikigai ivannag angies Bill2024 stee voοdoο kost28 Helen06 Kris.gr darkness123 Indecisive2 justvibingmeow Than003 Kolokythiatoumpana constansn suaimhneas Mammy Nun Maynard g59 carnage Aggel0sss future scientist persour giannis05 TheNorth kiyoshi phleidhs Scandal Kate1914 SlimShady Alexandros.Kourtis Dr. Gl. Luminous elenh33 dimitris_eee CrusaderKingsIII giorgos5002 Jesse_ Χρήστος2006 Lost_In_Life ΔίνωΈναΤέλος yro2 Giannis_19 ilovekpop florist Marios2020 SoyN Startx0 Ilovemycats27 Arianara S3 Nala Maria_Xagorari GeorgePap2003 Obi-Wan Kenobi bill09876 ilias_21 Claire05 P.Dam. dmav AnnaRd roud nicole1982 Alessandra Eliza Arvacon Abiogenesis Jojo K george777 Sofos Gerontas hello1234 Mewmaw love_to_learn Magichero athinoula Antonia Alexandra vbvbvbv ypopsifios23 Aporias indig0 arc dsmir trifasikodiavasma Glorious12 angel_par29 guest24440 Marianna.diamanti koukdespoina2004 Panelladikologos francies_nolan phoni marspth MrDna Ness Nemesiis giannhs2001 Theo1 liana tan07 Eirinakiii8 panex logansnesoberi baked.oats Sav Νικολινα Crisil αντιγονη. spring day alexa-24 Panttelis Verikoko17 xanthippiad anakiriak@yahoo MINERVA70 elevag danae_r Σταμάτης του '05 evaggelia anna giorgos78 Giii 5070 panagiotis12 Mathitis_tou_15 jimis2001 Lathy Unboxholics Jackorien145 allall1 kleoniki05 Panagiotis849 thenutritionist flaura Wonderkid eirinipap Sherlockina estrela Βασιλης1234 suuuuiiii Frozensun Mary06 Leo komm aggorf anchan Ryuzaki Vanillatack Lifelong Learner arko savethetrees Pharmacist01 Steliosgkougkou lambr0s astroskoni liquid smooth Alin22 Enhypen American Economist orestis3 Basiliki.kiki a namaves justanerd UserGr2023 aekaras 21 ειδήμων tsiobieman SaaruTheDracthyr Ιωάννα2005 Lefter KALA1 nucomer patra2002 paterasyp Ελεν alpha.kappa Φινεύς ΠολυΩραιαΠερναμε mvas Rina Theo2005 Ευτυχια Αδαμοπουλου ΘανάσοςG4 christina 858585vu EFIANA Aristides Pap augustine Magigi Alex53 User2350 lepipini Kostas1908 Δημήτριος05 VasRa notis_19 oups Evelynne Antzie t3knon θείτσα σε σύγχυση 😛 Eleni123- eukleidhs1821 panaman Nikos_81 _marinaa ρενακι 13 nicolinab Avocadomaster desperate-ambitious! Johnkk infection54 panagiotis23 manozzz pannnos1992 tasos7 idrk Χάρις Giota_pel El_ grammenoudis Specon QWERTY23 Γιώτα Γιαννακού joannaΚΑ χημεια4λαιφ ditaaa Debugging_Daemon Panagiwtis2003 thekwarxitektonikh penelopenick γκολφ angelospiperakis jser anell Sourotiri xristarac gianna! Peter Pan13 Alexandros973 fockos fmarulezkd Meow damn 5tsuh1ss Ιωάννα λ Marcos.Kis tfghp Aristoteliss buffon85 Lydia555 stam23 MIKEDEPI kyriakos2005 sophiaa Nikoleta_Giann georgios03 Annou1 Taxospl Nic Papalitsas Ultimate_duck87 Memetchi arapakos vasiliki06 Kostas_Athens Γιώργος Ζ Marrrios Praxis Στέλλαα maril8na Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Οποτε αυτο θα εχει καποια εξελιξη ντομινο ισως,να πεσουν βασεις,σιγουρα να μειωθουν εισακτεοι και ισως μερικα περιφερειακα τμηματα να κλεισουν. Click για ανάπτυξη... Εάν μειωθούν οι εισακτέοι πιο πιθανό είναι να ανέβουν οι βάσεις.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.751 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 14:21 Ο ultraviolence: #444 15-08-23 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Ναι, το '97 είμαι. Είμαι λίγο γριά για αυτό το forum Ήταν όντως δύσκολα, όπως και στην βιολογία. Στην φυσική είχε πέσει 1 ή 2 χρόνια πριν ένα πολύ περίεργο θέμα (αν θυμάμαι καλά είχε να κάνει με έναν κύλινδρο) ,Οπότε τα δικά μας μπροστά του ηταβ πιο :"βατά" Click για ανάπτυξη... Φυσική θέμα γ είχαμε ηλεκτρική ταλάντωση...τι αναμνήσεις. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 14:40 Η Grand Duchess: #445 15-08-23 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Τωρα και με τα ιδιωτικα πανεπιστημια θεωρειται οτι τα δημοσια θα εχουν ακομα λιγοτερους εισαχτεους? Click για ανάπτυξη... Σε υψηλόβαθμες όχι, αλλά σε χαμηλοβαθμες ναι. Γιατί η μέση Ελληνίδα μάνα που ονειρεύεται παιδί γιατρό θα σκάσει 60k για να πάει το παιδί της εκεί από το να σπουδάσει κάτι άλλο. Αν θέλουμε να ανοίξουμε σοβαρά ιδιωτικά πανεπιστήμια όπως στο εξωτερικό να βάλουν ελάχιστη βάση εισαγωγής μέσω πανελλαδικών. Για να σπουδάσει κάποιος ιατρική Οξφόρδης θέλει 19+ απολυτήριο ελληνικό, 19+ στις πανελλαδικές και δύο μαθήματα a levels. Στην Ελλάδα σαφώς δεν πρόκειται να έχουν τόσο υψηλό επίπεδο και απλά θα δέχονται κόσμο με απολυτήριο, το οποίο αν πας σε ιδιωτικό σχολείο μια χαρά έρχεται το 19-20. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Ναι, το '97 είμαι. Είμαι λίγο γριά για αυτό το forum Ήταν όντως δύσκολα, όπως και στην βιολογία. Στην φυσική είχε πέσει 1 ή 2 χρόνια πριν ένα πολύ περίεργο θέμα (αν θυμάμαι καλά είχε να κάνει με έναν κύλινδρο) ,Οπότε τα δικά μας μπροστά του ηταβ πιο :"βατά" Click για ανάπτυξη... Το 2015 οι πανελλαδικές ήταν θρυλικής δυσκολίας χρονια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: 100% θα γίνει κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... Και πρεπει. Τελευταία επεξεργασία: 15 Αυγούστου 2023 Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 14:46 Η Alessandra Eliza: #446 15-08-23 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν θέλουμε να ανοίξουμε σοβαρά ιδιωτικά πανεπιστήμια όπως στο εξωτερικό να βάλουν ελάχιστη βάση εισαγωγής μέσω πανελλαδικών Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο. Πιστεύω όποιος έχει χρήμα και απολυτήριο Λυκείου θα μπαίνει. Γιατί αν βάλουν εξετάσεις θα χάνουν κόσμο και μια επιχείρηση, γιατί επιχειρήσεις είναι τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια, δεν θέλει να χάσει πελατες. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Το 2015 οι πανελλαδικές ήταν θρυλικής δυσκολίας χρόνια. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:13 Η Grand Duchess: #447 15-08-23 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο. Πιστεύω όποιος έχει χρήμα και απολυτήριο Λυκείου θα μπαίνει. Γιατί αν βάλουν εξετάσεις θα χάνουν κόσμο και μια επιχείρηση, γιατί επιχειρήσεις είναι τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια, δεν θέλει να χάσει πελατες Click για ανάπτυξη... Μα προφανώς στην Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει κάτι τόσο αξιοκρατικό, μαγαζιά πτυχίων επρόκειτο να γίνουν, ο Θεός βοηθός στα παιδιά μας αν πέσουν σε γιατρούς απο τέτοια τμήματα GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:19 Ο GeorgePap2003: #448 15-08-23 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: μια χαρά έρχεται το 19-20. Click για ανάπτυξη... υπάρχουν άτομα που πανελλήνιες έγραψαν 0 κ έχουν απολητήριο 20 Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:23 Ο Obi-Wan Kenobi: #449 15-08-23 15:23 Οι ιδιωτικες σχολες θα εχουν κριτηρια οπου εκ θαυματος δεν θα τηρουν και θα σπουδαζουν ολοι!!!Θα γινεται και το επικο: Αν γραφτεις τωρα εκπτωση 35%!!!!! Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:24 Η Alessandra Eliza: #450 15-08-23 15:24 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: υπάρχουν άτομα που πανελλήνιες έγραψαν 0 κ έχουν απολητήριο 20 Click για ανάπτυξη... Η απουσιολογος της τάξης μου πέρασε με το ζόρι νοσηλευτική στα Γιάννενα. Υπήρχαν αρκετά παιδιά που έγραψαν καλύτερα από αυτή στις Πανελλήνιες αλλά είχαν χαμηλότερους βαθμούς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Οι ιδιωτικες σχολες θα εχουν κριτηρια οπου εκ θαυματος δεν θα τηρουν και θα σπουδαζουν ολοι!!!Θα γινεται και το επικο: Αν γραφτεις τωρα εκπτωση 35%!!!!! Click για ανάπτυξη... Ή δωρεάν το δεύτερο πτυχίο όπως κάνουν σε κάποια ΙΕΚ Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:25 Ο Obi-Wan Kenobi: #451 15-08-23 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Η απουσιολογος της τάξης μου πέρασε με το ζόρι νοσηλευτική στα Γιάννενα. Υπήρχαν αρκετά παιδιά που έγραψαν καλύτερα από αυτή στις Πανελλήνιες αλλά είχαν χαμηλότερους βαθμούς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Ή δωρεάν το δεύτερο πτυχίο όπως κάνουν σε κάποια ΙΕΚ Click για ανάπτυξη... Γινεται κατι τετοιο??? GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:26 Ο GeorgePap2003: #452 15-08-23 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Η απουσιολογος της τάξης μου πέρασε με το ζόρι νοσηλευτική στα Γιάννενα. Υπήρχαν αρκετά παιδιά που έγραψαν καλύτερα από αυτή στις Πανελλήνιες αλλά είχαν χαμηλότερους βαθμούς. Click για ανάπτυξη... Ε ναι...οι βαθμοί του σχολείου δεν έχουν καμία σχέση με των πανελλαδικών Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:26 Η Alessandra Eliza: #453 15-08-23 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Γινεται κατι τετοιο??? Click για ανάπτυξη... Ναι,ξέρω ένα ιεκ που τουλάχιστον αυτό διαφημίζει Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:28 Ο Obi-Wan Kenobi: #454 15-08-23 15:28 Εμενα μου αρεσει το αλλο με το που στειλεις μειλ σε καλουνε αμεσως τηλεφωνο και σου κλεινουνε ραντεβου.Μια φορα ειχα παει με μια φιλη που ηθελε να γραφτει διατροφολογος και τους εκανα ορισμενες ερωτησεις που δεν ηξεραν να απαντησουν οπως με την αδεια ασκησεως!!!η απαντηση ηταν οτι αν δεν αλλαξει η κυβερνηση ολα καλα και ρωτησα: Δηλαδη θα σπουδασει εδω και θα εξαρταται το πτυχιο της απο την κυβερνηση? Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:35 Η Alessandra Eliza: #455 15-08-23 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Εμενα μου αρεσει το αλλο με το που στειλεις μειλ σε καλουνε αμεσως τηλεφωνο και σου κλεινουνε ραντεβου.Μια φορα ειχα παει με μια φιλη που ηθελε να γραφτει διατροφολογος και τους εκανα ορισμενες ερωτησεις που δεν ηξεραν να απαντησουν οπως με την αδεια ασκησεως!!!η απαντηση ηταν οτι αν δεν αλλαξει η κυβερνηση ολα καλα και ρωτησα: Δηλαδη θα σπουδασει εδω και θα εξαρταται το πτυχιο της απο την κυβερνηση? Click για ανάπτυξη... Από ότι ξέρω στα παραϊατρικά επαγγέλματα βγαίνεις βοηθός, δεν νομίζω να αλλάξει ποτέ αυτό. Και οκ πες μένει η ίδια κυβέρνηση () ,αν δεν περάσει νόμο δεν αλλάζει το καθεστώς άρα θα πρέπει να περιμένει πότε θα αλλάξει ο νομός Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:43 Ο Obi-Wan Kenobi: #456 15-08-23 15:43 Εγω σπουδαζω ξανα και σπουδαζω Γεωπονια 10 εξαμηνα.Ειδα εχτες σε μερκα κολλεγια οτι οι σπουδες ειναι 5 εξαμηνα!!!!Στους μηχανικους μηχανολους τα μαθηματα σε κολλεγιο ειναι ελαχιστα!!!! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:48 Η Grand Duchess: #457 15-08-23 15:48 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: υπάρχουν άτομα που πανελλήνιες έγραψαν 0 κ έχουν απολητήριο 20 Click για ανάπτυξη... Πριν την τράπεζα θεμάτων άνετα γινόταν αυτό στα ιδιωτικά σχολεία. Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:49 Η Alessandra Eliza: #458 15-08-23 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Εγω σπουδαζω ξανα και σπουδαζω Γεωπονια 10 εξαμηνα.Ειδα εχτες σε μερκα κολλεγια οτι οι σπουδες ειναι 5 εξαμηνα!!!!Στους μηχανικους μηχανολους τα μαθηματα σε κολλεγιο ειναι ελαχιστα!!!! Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι τα κολλέγια είναι 2ετους φοίτησης. Δεν το ήξερα ότι υπάρχει Γεωπονία σε κολλέγιο. Ευτυχώς που είμαι σε επάγγελμα που δεν υπάρχει σε κολλέγιο και που να υπάρξει δεν νομίζω να το επιλέξει κάνεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πριν την τράπεζα θεμάτων άνετα γινόταν αυτό στα ιδιωτικά σχολεία. Click για ανάπτυξη... Στην πόλη μου (επαρχία) γινόταν και σε 1-2 δημόσια. Δεν πρόλαβα την τράπεζα θεμάτων (Ναι, είναι τόσο μεγάλη) Και δεν έχω εικόνα τι συμβαίνει τώρα. Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:54 Ο Obi-Wan Kenobi: #459 15-08-23 15:54 Μαθηματικο? Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:54 Η Alessandra Eliza: #460 15-08-23 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Μαθηματικο? Click για ανάπτυξη... Ναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 371 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 zoed giorgos8907 Searching aris65 Jauahahwiwisjs Guhahg5837 Hmmytheos Atrlef many of Filip thewitcher gianikit Morningstar BatGuin Anyone mariel79 AggelikiGr mikrosamiamidi thepigod762 thesecretfemme Aleksoula iiTzArismaltor_ ioanna2007 panosT436 BillyTheKid Τρελας123 fraoulit Joji ikigai ivannag angies Bill2024 stee voοdoο kost28 Helen06 Kris.gr darkness123 Indecisive2 justvibingmeow Than003 Kolokythiatoumpana constansn suaimhneas Mammy Nun Maynard g59 carnage Aggel0sss future scientist persour giannis05 TheNorth kiyoshi phleidhs Scandal Kate1914 SlimShady Alexandros.Kourtis Dr. Gl. Luminous elenh33 dimitris_eee CrusaderKingsIII giorgos5002 Jesse_ Χρήστος2006 Lost_In_Life ΔίνωΈναΤέλος yro2 Giannis_19 ilovekpop florist Marios2020 SoyN Startx0 Ilovemycats27 Arianara S3 Nala Maria_Xagorari GeorgePap2003 Obi-Wan Kenobi bill09876 ilias_21 Claire05 P.Dam. dmav AnnaRd roud nicole1982 Alessandra Eliza Arvacon Abiogenesis Jojo K george777 Sofos Gerontas hello1234 Mewmaw love_to_learn Magichero athinoula Antonia Alexandra vbvbvbv ypopsifios23 Aporias indig0 arc dsmir trifasikodiavasma Glorious12 angel_par29 guest24440 Marianna.diamanti koukdespoina2004 Panelladikologos francies_nolan phoni marspth MrDna Ness Nemesiis giannhs2001 Theo1 liana tan07 Eirinakiii8 panex logansnesoberi baked.oats Sav Νικολινα Crisil αντιγονη. spring day alexa-24 Panttelis Verikoko17 xanthippiad anakiriak@yahoo MINERVA70 elevag danae_r Σταμάτης του '05 evaggelia anna giorgos78 Giii 5070 panagiotis12 Mathitis_tou_15 jimis2001 Lathy Unboxholics Jackorien145 allall1 kleoniki05 Panagiotis849 thenutritionist flaura Wonderkid eirinipap Sherlockina estrela Βασιλης1234 suuuuiiii Frozensun Mary06 Leo komm aggorf anchan Ryuzaki Vanillatack Lifelong Learner arko savethetrees Pharmacist01 Steliosgkougkou lambr0s astroskoni liquid smooth Alin22 Enhypen American Economist orestis3 Basiliki.kiki a namaves justanerd UserGr2023 aekaras 21 ειδήμων tsiobieman SaaruTheDracthyr Ιωάννα2005 Lefter KALA1 nucomer patra2002 paterasyp Ελεν alpha.kappa Φινεύς ΠολυΩραιαΠερναμε mvas Rina Theo2005 Ευτυχια Αδαμοπουλου ΘανάσοςG4 christina 858585vu EFIANA Aristides Pap augustine Magigi Alex53 User2350 lepipini Kostas1908 Δημήτριος05 VasRa notis_19 oups Evelynne Antzie t3knon θείτσα σε σύγχυση 😛 Eleni123- eukleidhs1821 panaman Nikos_81 _marinaa ρενακι 13 nicolinab Avocadomaster desperate-ambitious! Johnkk infection54 panagiotis23 manozzz pannnos1992 tasos7 idrk Χάρις Giota_pel El_ grammenoudis Specon QWERTY23 Γιώτα Γιαννακού joannaΚΑ χημεια4λαιφ ditaaa Debugging_Daemon Panagiwtis2003 thekwarxitektonikh penelopenick γκολφ angelospiperakis jser anell Sourotiri xristarac gianna! Peter Pan13 Alexandros973 fockos fmarulezkd Meow damn 5tsuh1ss Ιωάννα λ Marcos.Kis tfghp Aristoteliss buffon85 Lydia555 stam23 MIKEDEPI kyriakos2005 sophiaa Nikoleta_Giann georgios03 Annou1 Taxospl Nic Papalitsas Ultimate_duck87 Memetchi arapakos vasiliki06 Kostas_Athens Γιώργος Ζ Marrrios Praxis Στέλλαα maril8na Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Ναι, το '97 είμαι. Είμαι λίγο γριά για αυτό το forum Ήταν όντως δύσκολα, όπως και στην βιολογία. Στην φυσική είχε πέσει 1 ή 2 χρόνια πριν ένα πολύ περίεργο θέμα (αν θυμάμαι καλά είχε να κάνει με έναν κύλινδρο) ,Οπότε τα δικά μας μπροστά του ηταβ πιο :"βατά" Click για ανάπτυξη... Φυσική θέμα γ είχαμε ηλεκτρική ταλάντωση...τι αναμνήσεις.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 14:40 Η Grand Duchess: #445 15-08-23 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Τωρα και με τα ιδιωτικα πανεπιστημια θεωρειται οτι τα δημοσια θα εχουν ακομα λιγοτερους εισαχτεους? Click για ανάπτυξη... Σε υψηλόβαθμες όχι, αλλά σε χαμηλοβαθμες ναι. Γιατί η μέση Ελληνίδα μάνα που ονειρεύεται παιδί γιατρό θα σκάσει 60k για να πάει το παιδί της εκεί από το να σπουδάσει κάτι άλλο. Αν θέλουμε να ανοίξουμε σοβαρά ιδιωτικά πανεπιστήμια όπως στο εξωτερικό να βάλουν ελάχιστη βάση εισαγωγής μέσω πανελλαδικών. Για να σπουδάσει κάποιος ιατρική Οξφόρδης θέλει 19+ απολυτήριο ελληνικό, 19+ στις πανελλαδικές και δύο μαθήματα a levels. Στην Ελλάδα σαφώς δεν πρόκειται να έχουν τόσο υψηλό επίπεδο και απλά θα δέχονται κόσμο με απολυτήριο, το οποίο αν πας σε ιδιωτικό σχολείο μια χαρά έρχεται το 19-20. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Ναι, το '97 είμαι. Είμαι λίγο γριά για αυτό το forum Ήταν όντως δύσκολα, όπως και στην βιολογία. Στην φυσική είχε πέσει 1 ή 2 χρόνια πριν ένα πολύ περίεργο θέμα (αν θυμάμαι καλά είχε να κάνει με έναν κύλινδρο) ,Οπότε τα δικά μας μπροστά του ηταβ πιο :"βατά" Click για ανάπτυξη... Το 2015 οι πανελλαδικές ήταν θρυλικής δυσκολίας χρονια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: 100% θα γίνει κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... Και πρεπει. Τελευταία επεξεργασία: 15 Αυγούστου 2023 Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 14:46 Η Alessandra Eliza: #446 15-08-23 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν θέλουμε να ανοίξουμε σοβαρά ιδιωτικά πανεπιστήμια όπως στο εξωτερικό να βάλουν ελάχιστη βάση εισαγωγής μέσω πανελλαδικών Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο. Πιστεύω όποιος έχει χρήμα και απολυτήριο Λυκείου θα μπαίνει. Γιατί αν βάλουν εξετάσεις θα χάνουν κόσμο και μια επιχείρηση, γιατί επιχειρήσεις είναι τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια, δεν θέλει να χάσει πελατες. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Το 2015 οι πανελλαδικές ήταν θρυλικής δυσκολίας χρόνια. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:13 Η Grand Duchess: #447 15-08-23 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο. Πιστεύω όποιος έχει χρήμα και απολυτήριο Λυκείου θα μπαίνει. Γιατί αν βάλουν εξετάσεις θα χάνουν κόσμο και μια επιχείρηση, γιατί επιχειρήσεις είναι τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια, δεν θέλει να χάσει πελατες Click για ανάπτυξη... Μα προφανώς στην Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει κάτι τόσο αξιοκρατικό, μαγαζιά πτυχίων επρόκειτο να γίνουν, ο Θεός βοηθός στα παιδιά μας αν πέσουν σε γιατρούς απο τέτοια τμήματα GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:19 Ο GeorgePap2003: #448 15-08-23 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: μια χαρά έρχεται το 19-20. Click για ανάπτυξη... υπάρχουν άτομα που πανελλήνιες έγραψαν 0 κ έχουν απολητήριο 20 Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:23 Ο Obi-Wan Kenobi: #449 15-08-23 15:23 Οι ιδιωτικες σχολες θα εχουν κριτηρια οπου εκ θαυματος δεν θα τηρουν και θα σπουδαζουν ολοι!!!Θα γινεται και το επικο: Αν γραφτεις τωρα εκπτωση 35%!!!!! Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:24 Η Alessandra Eliza: #450 15-08-23 15:24 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: υπάρχουν άτομα που πανελλήνιες έγραψαν 0 κ έχουν απολητήριο 20 Click για ανάπτυξη... Η απουσιολογος της τάξης μου πέρασε με το ζόρι νοσηλευτική στα Γιάννενα. Υπήρχαν αρκετά παιδιά που έγραψαν καλύτερα από αυτή στις Πανελλήνιες αλλά είχαν χαμηλότερους βαθμούς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Οι ιδιωτικες σχολες θα εχουν κριτηρια οπου εκ θαυματος δεν θα τηρουν και θα σπουδαζουν ολοι!!!Θα γινεται και το επικο: Αν γραφτεις τωρα εκπτωση 35%!!!!! Click για ανάπτυξη... Ή δωρεάν το δεύτερο πτυχίο όπως κάνουν σε κάποια ΙΕΚ Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:25 Ο Obi-Wan Kenobi: #451 15-08-23 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Η απουσιολογος της τάξης μου πέρασε με το ζόρι νοσηλευτική στα Γιάννενα. Υπήρχαν αρκετά παιδιά που έγραψαν καλύτερα από αυτή στις Πανελλήνιες αλλά είχαν χαμηλότερους βαθμούς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Ή δωρεάν το δεύτερο πτυχίο όπως κάνουν σε κάποια ΙΕΚ Click για ανάπτυξη... Γινεται κατι τετοιο??? GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:26 Ο GeorgePap2003: #452 15-08-23 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Η απουσιολογος της τάξης μου πέρασε με το ζόρι νοσηλευτική στα Γιάννενα. Υπήρχαν αρκετά παιδιά που έγραψαν καλύτερα από αυτή στις Πανελλήνιες αλλά είχαν χαμηλότερους βαθμούς. Click για ανάπτυξη... Ε ναι...οι βαθμοί του σχολείου δεν έχουν καμία σχέση με των πανελλαδικών Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:26 Η Alessandra Eliza: #453 15-08-23 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Γινεται κατι τετοιο??? Click για ανάπτυξη... Ναι,ξέρω ένα ιεκ που τουλάχιστον αυτό διαφημίζει Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:28 Ο Obi-Wan Kenobi: #454 15-08-23 15:28 Εμενα μου αρεσει το αλλο με το που στειλεις μειλ σε καλουνε αμεσως τηλεφωνο και σου κλεινουνε ραντεβου.Μια φορα ειχα παει με μια φιλη που ηθελε να γραφτει διατροφολογος και τους εκανα ορισμενες ερωτησεις που δεν ηξεραν να απαντησουν οπως με την αδεια ασκησεως!!!η απαντηση ηταν οτι αν δεν αλλαξει η κυβερνηση ολα καλα και ρωτησα: Δηλαδη θα σπουδασει εδω και θα εξαρταται το πτυχιο της απο την κυβερνηση? Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:35 Η Alessandra Eliza: #455 15-08-23 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Εμενα μου αρεσει το αλλο με το που στειλεις μειλ σε καλουνε αμεσως τηλεφωνο και σου κλεινουνε ραντεβου.Μια φορα ειχα παει με μια φιλη που ηθελε να γραφτει διατροφολογος και τους εκανα ορισμενες ερωτησεις που δεν ηξεραν να απαντησουν οπως με την αδεια ασκησεως!!!η απαντηση ηταν οτι αν δεν αλλαξει η κυβερνηση ολα καλα και ρωτησα: Δηλαδη θα σπουδασει εδω και θα εξαρταται το πτυχιο της απο την κυβερνηση? Click για ανάπτυξη... Από ότι ξέρω στα παραϊατρικά επαγγέλματα βγαίνεις βοηθός, δεν νομίζω να αλλάξει ποτέ αυτό. Και οκ πες μένει η ίδια κυβέρνηση () ,αν δεν περάσει νόμο δεν αλλάζει το καθεστώς άρα θα πρέπει να περιμένει πότε θα αλλάξει ο νομός Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:43 Ο Obi-Wan Kenobi: #456 15-08-23 15:43 Εγω σπουδαζω ξανα και σπουδαζω Γεωπονια 10 εξαμηνα.Ειδα εχτες σε μερκα κολλεγια οτι οι σπουδες ειναι 5 εξαμηνα!!!!Στους μηχανικους μηχανολους τα μαθηματα σε κολλεγιο ειναι ελαχιστα!!!! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:48 Η Grand Duchess: #457 15-08-23 15:48 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: υπάρχουν άτομα που πανελλήνιες έγραψαν 0 κ έχουν απολητήριο 20 Click για ανάπτυξη... Πριν την τράπεζα θεμάτων άνετα γινόταν αυτό στα ιδιωτικά σχολεία. Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:49 Η Alessandra Eliza: #458 15-08-23 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Εγω σπουδαζω ξανα και σπουδαζω Γεωπονια 10 εξαμηνα.Ειδα εχτες σε μερκα κολλεγια οτι οι σπουδες ειναι 5 εξαμηνα!!!!Στους μηχανικους μηχανολους τα μαθηματα σε κολλεγιο ειναι ελαχιστα!!!! Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι τα κολλέγια είναι 2ετους φοίτησης. Δεν το ήξερα ότι υπάρχει Γεωπονία σε κολλέγιο. Ευτυχώς που είμαι σε επάγγελμα που δεν υπάρχει σε κολλέγιο και που να υπάρξει δεν νομίζω να το επιλέξει κάνεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πριν την τράπεζα θεμάτων άνετα γινόταν αυτό στα ιδιωτικά σχολεία. Click για ανάπτυξη... Στην πόλη μου (επαρχία) γινόταν και σε 1-2 δημόσια. Δεν πρόλαβα την τράπεζα θεμάτων (Ναι, είναι τόσο μεγάλη) Και δεν έχω εικόνα τι συμβαίνει τώρα. Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:54 Ο Obi-Wan Kenobi: #459 15-08-23 15:54 Μαθηματικο? Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:54 Η Alessandra Eliza: #460 15-08-23 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Μαθηματικο? Click για ανάπτυξη... Ναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 371 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 zoed giorgos8907 Searching aris65 Jauahahwiwisjs Guhahg5837 Hmmytheos Atrlef many of Filip thewitcher gianikit Morningstar BatGuin Anyone mariel79 AggelikiGr mikrosamiamidi thepigod762 thesecretfemme Aleksoula iiTzArismaltor_ ioanna2007 panosT436 BillyTheKid Τρελας123 fraoulit Joji ikigai ivannag angies Bill2024 stee voοdoο kost28 Helen06 Kris.gr darkness123 Indecisive2 justvibingmeow Than003 Kolokythiatoumpana constansn suaimhneas Mammy Nun Maynard g59 carnage Aggel0sss future scientist persour giannis05 TheNorth kiyoshi phleidhs Scandal Kate1914 SlimShady Alexandros.Kourtis Dr. Gl. Luminous elenh33 dimitris_eee CrusaderKingsIII giorgos5002 Jesse_ Χρήστος2006 Lost_In_Life ΔίνωΈναΤέλος yro2 Giannis_19 ilovekpop florist Marios2020 SoyN Startx0 Ilovemycats27 Arianara S3 Nala Maria_Xagorari GeorgePap2003 Obi-Wan Kenobi bill09876 ilias_21 Claire05 P.Dam. dmav AnnaRd roud nicole1982 Alessandra Eliza Arvacon Abiogenesis Jojo K george777 Sofos Gerontas hello1234 Mewmaw love_to_learn Magichero athinoula Antonia Alexandra vbvbvbv ypopsifios23 Aporias indig0 arc dsmir trifasikodiavasma Glorious12 angel_par29 guest24440 Marianna.diamanti koukdespoina2004 Panelladikologos francies_nolan phoni marspth MrDna Ness Nemesiis giannhs2001 Theo1 liana tan07 Eirinakiii8 panex logansnesoberi baked.oats Sav Νικολινα Crisil αντιγονη. spring day alexa-24 Panttelis Verikoko17 xanthippiad anakiriak@yahoo MINERVA70 elevag danae_r Σταμάτης του '05 evaggelia anna giorgos78 Giii 5070 panagiotis12 Mathitis_tou_15 jimis2001 Lathy Unboxholics Jackorien145 allall1 kleoniki05 Panagiotis849 thenutritionist flaura Wonderkid eirinipap Sherlockina estrela Βασιλης1234 suuuuiiii Frozensun Mary06 Leo komm aggorf anchan Ryuzaki Vanillatack Lifelong Learner arko savethetrees Pharmacist01 Steliosgkougkou lambr0s astroskoni liquid smooth Alin22 Enhypen American Economist orestis3 Basiliki.kiki a namaves justanerd UserGr2023 aekaras 21 ειδήμων tsiobieman SaaruTheDracthyr Ιωάννα2005 Lefter KALA1 nucomer patra2002 paterasyp Ελεν alpha.kappa Φινεύς ΠολυΩραιαΠερναμε mvas Rina Theo2005 Ευτυχια Αδαμοπουλου ΘανάσοςG4 christina 858585vu EFIANA Aristides Pap augustine Magigi Alex53 User2350 lepipini Kostas1908 Δημήτριος05 VasRa notis_19 oups Evelynne Antzie t3knon θείτσα σε σύγχυση 😛 Eleni123- eukleidhs1821 panaman Nikos_81 _marinaa ρενακι 13 nicolinab Avocadomaster desperate-ambitious! Johnkk infection54 panagiotis23 manozzz pannnos1992 tasos7 idrk Χάρις Giota_pel El_ grammenoudis Specon QWERTY23 Γιώτα Γιαννακού joannaΚΑ χημεια4λαιφ ditaaa Debugging_Daemon Panagiwtis2003 thekwarxitektonikh penelopenick γκολφ angelospiperakis jser anell Sourotiri xristarac gianna! Peter Pan13 Alexandros973 fockos fmarulezkd Meow damn 5tsuh1ss Ιωάννα λ Marcos.Kis tfghp Aristoteliss buffon85 Lydia555 stam23 MIKEDEPI kyriakos2005 sophiaa Nikoleta_Giann georgios03 Annou1 Taxospl Nic Papalitsas Ultimate_duck87 Memetchi arapakos vasiliki06 Kostas_Athens Γιώργος Ζ Marrrios Praxis Στέλλαα maril8na Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Τωρα και με τα ιδιωτικα πανεπιστημια θεωρειται οτι τα δημοσια θα εχουν ακομα λιγοτερους εισαχτεους? Click για ανάπτυξη... Σε υψηλόβαθμες όχι, αλλά σε χαμηλοβαθμες ναι. Γιατί η μέση Ελληνίδα μάνα που ονειρεύεται παιδί γιατρό θα σκάσει 60k για να πάει το παιδί της εκεί από το να σπουδάσει κάτι άλλο. Αν θέλουμε να ανοίξουμε σοβαρά ιδιωτικά πανεπιστήμια όπως στο εξωτερικό να βάλουν ελάχιστη βάση εισαγωγής μέσω πανελλαδικών. Για να σπουδάσει κάποιος ιατρική Οξφόρδης θέλει 19+ απολυτήριο ελληνικό, 19+ στις πανελλαδικές και δύο μαθήματα a levels. Στην Ελλάδα σαφώς δεν πρόκειται να έχουν τόσο υψηλό επίπεδο και απλά θα δέχονται κόσμο με απολυτήριο, το οποίο αν πας σε ιδιωτικό σχολείο μια χαρά έρχεται το 19-20. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Ναι, το '97 είμαι. Είμαι λίγο γριά για αυτό το forum Ήταν όντως δύσκολα, όπως και στην βιολογία. Στην φυσική είχε πέσει 1 ή 2 χρόνια πριν ένα πολύ περίεργο θέμα (αν θυμάμαι καλά είχε να κάνει με έναν κύλινδρο) ,Οπότε τα δικά μας μπροστά του ηταβ πιο :"βατά" Click για ανάπτυξη... Το 2015 οι πανελλαδικές ήταν θρυλικής δυσκολίας χρονια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: 100% θα γίνει κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... Και πρεπει.
Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 14:46 Η Alessandra Eliza: #446 15-08-23 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν θέλουμε να ανοίξουμε σοβαρά ιδιωτικά πανεπιστήμια όπως στο εξωτερικό να βάλουν ελάχιστη βάση εισαγωγής μέσω πανελλαδικών Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο. Πιστεύω όποιος έχει χρήμα και απολυτήριο Λυκείου θα μπαίνει. Γιατί αν βάλουν εξετάσεις θα χάνουν κόσμο και μια επιχείρηση, γιατί επιχειρήσεις είναι τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια, δεν θέλει να χάσει πελατες. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Το 2015 οι πανελλαδικές ήταν θρυλικής δυσκολίας χρόνια. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:13 Η Grand Duchess: #447 15-08-23 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο. Πιστεύω όποιος έχει χρήμα και απολυτήριο Λυκείου θα μπαίνει. Γιατί αν βάλουν εξετάσεις θα χάνουν κόσμο και μια επιχείρηση, γιατί επιχειρήσεις είναι τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια, δεν θέλει να χάσει πελατες Click για ανάπτυξη... Μα προφανώς στην Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει κάτι τόσο αξιοκρατικό, μαγαζιά πτυχίων επρόκειτο να γίνουν, ο Θεός βοηθός στα παιδιά μας αν πέσουν σε γιατρούς απο τέτοια τμήματα GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:19 Ο GeorgePap2003: #448 15-08-23 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: μια χαρά έρχεται το 19-20. Click για ανάπτυξη... υπάρχουν άτομα που πανελλήνιες έγραψαν 0 κ έχουν απολητήριο 20 Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:23 Ο Obi-Wan Kenobi: #449 15-08-23 15:23 Οι ιδιωτικες σχολες θα εχουν κριτηρια οπου εκ θαυματος δεν θα τηρουν και θα σπουδαζουν ολοι!!!Θα γινεται και το επικο: Αν γραφτεις τωρα εκπτωση 35%!!!!! Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:24 Η Alessandra Eliza: #450 15-08-23 15:24 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: υπάρχουν άτομα που πανελλήνιες έγραψαν 0 κ έχουν απολητήριο 20 Click για ανάπτυξη... Η απουσιολογος της τάξης μου πέρασε με το ζόρι νοσηλευτική στα Γιάννενα. Υπήρχαν αρκετά παιδιά που έγραψαν καλύτερα από αυτή στις Πανελλήνιες αλλά είχαν χαμηλότερους βαθμούς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Οι ιδιωτικες σχολες θα εχουν κριτηρια οπου εκ θαυματος δεν θα τηρουν και θα σπουδαζουν ολοι!!!Θα γινεται και το επικο: Αν γραφτεις τωρα εκπτωση 35%!!!!! Click για ανάπτυξη... Ή δωρεάν το δεύτερο πτυχίο όπως κάνουν σε κάποια ΙΕΚ Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:25 Ο Obi-Wan Kenobi: #451 15-08-23 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Η απουσιολογος της τάξης μου πέρασε με το ζόρι νοσηλευτική στα Γιάννενα. Υπήρχαν αρκετά παιδιά που έγραψαν καλύτερα από αυτή στις Πανελλήνιες αλλά είχαν χαμηλότερους βαθμούς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Ή δωρεάν το δεύτερο πτυχίο όπως κάνουν σε κάποια ΙΕΚ Click για ανάπτυξη... Γινεται κατι τετοιο??? GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:26 Ο GeorgePap2003: #452 15-08-23 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Η απουσιολογος της τάξης μου πέρασε με το ζόρι νοσηλευτική στα Γιάννενα. Υπήρχαν αρκετά παιδιά που έγραψαν καλύτερα από αυτή στις Πανελλήνιες αλλά είχαν χαμηλότερους βαθμούς. Click για ανάπτυξη... Ε ναι...οι βαθμοί του σχολείου δεν έχουν καμία σχέση με των πανελλαδικών Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:26 Η Alessandra Eliza: #453 15-08-23 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Γινεται κατι τετοιο??? Click για ανάπτυξη... Ναι,ξέρω ένα ιεκ που τουλάχιστον αυτό διαφημίζει Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:28 Ο Obi-Wan Kenobi: #454 15-08-23 15:28 Εμενα μου αρεσει το αλλο με το που στειλεις μειλ σε καλουνε αμεσως τηλεφωνο και σου κλεινουνε ραντεβου.Μια φορα ειχα παει με μια φιλη που ηθελε να γραφτει διατροφολογος και τους εκανα ορισμενες ερωτησεις που δεν ηξεραν να απαντησουν οπως με την αδεια ασκησεως!!!η απαντηση ηταν οτι αν δεν αλλαξει η κυβερνηση ολα καλα και ρωτησα: Δηλαδη θα σπουδασει εδω και θα εξαρταται το πτυχιο της απο την κυβερνηση? Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:35 Η Alessandra Eliza: #455 15-08-23 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Εμενα μου αρεσει το αλλο με το που στειλεις μειλ σε καλουνε αμεσως τηλεφωνο και σου κλεινουνε ραντεβου.Μια φορα ειχα παει με μια φιλη που ηθελε να γραφτει διατροφολογος και τους εκανα ορισμενες ερωτησεις που δεν ηξεραν να απαντησουν οπως με την αδεια ασκησεως!!!η απαντηση ηταν οτι αν δεν αλλαξει η κυβερνηση ολα καλα και ρωτησα: Δηλαδη θα σπουδασει εδω και θα εξαρταται το πτυχιο της απο την κυβερνηση? Click για ανάπτυξη... Από ότι ξέρω στα παραϊατρικά επαγγέλματα βγαίνεις βοηθός, δεν νομίζω να αλλάξει ποτέ αυτό. Και οκ πες μένει η ίδια κυβέρνηση () ,αν δεν περάσει νόμο δεν αλλάζει το καθεστώς άρα θα πρέπει να περιμένει πότε θα αλλάξει ο νομός Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:43 Ο Obi-Wan Kenobi: #456 15-08-23 15:43 Εγω σπουδαζω ξανα και σπουδαζω Γεωπονια 10 εξαμηνα.Ειδα εχτες σε μερκα κολλεγια οτι οι σπουδες ειναι 5 εξαμηνα!!!!Στους μηχανικους μηχανολους τα μαθηματα σε κολλεγιο ειναι ελαχιστα!!!! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:48 Η Grand Duchess: #457 15-08-23 15:48 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: υπάρχουν άτομα που πανελλήνιες έγραψαν 0 κ έχουν απολητήριο 20 Click για ανάπτυξη... Πριν την τράπεζα θεμάτων άνετα γινόταν αυτό στα ιδιωτικά σχολεία. Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:49 Η Alessandra Eliza: #458 15-08-23 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Εγω σπουδαζω ξανα και σπουδαζω Γεωπονια 10 εξαμηνα.Ειδα εχτες σε μερκα κολλεγια οτι οι σπουδες ειναι 5 εξαμηνα!!!!Στους μηχανικους μηχανολους τα μαθηματα σε κολλεγιο ειναι ελαχιστα!!!! Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι τα κολλέγια είναι 2ετους φοίτησης. Δεν το ήξερα ότι υπάρχει Γεωπονία σε κολλέγιο. Ευτυχώς που είμαι σε επάγγελμα που δεν υπάρχει σε κολλέγιο και που να υπάρξει δεν νομίζω να το επιλέξει κάνεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πριν την τράπεζα θεμάτων άνετα γινόταν αυτό στα ιδιωτικά σχολεία. Click για ανάπτυξη... Στην πόλη μου (επαρχία) γινόταν και σε 1-2 δημόσια. Δεν πρόλαβα την τράπεζα θεμάτων (Ναι, είναι τόσο μεγάλη) Και δεν έχω εικόνα τι συμβαίνει τώρα. Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:54 Ο Obi-Wan Kenobi: #459 15-08-23 15:54 Μαθηματικο? Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:54 Η Alessandra Eliza: #460 15-08-23 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Μαθηματικο? Click για ανάπτυξη... Ναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 371 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 zoed giorgos8907 Searching aris65 Jauahahwiwisjs Guhahg5837 Hmmytheos Atrlef many of Filip thewitcher gianikit Morningstar BatGuin Anyone mariel79 AggelikiGr mikrosamiamidi thepigod762 thesecretfemme Aleksoula iiTzArismaltor_ ioanna2007 panosT436 BillyTheKid Τρελας123 fraoulit Joji ikigai ivannag angies Bill2024 stee voοdoο kost28 Helen06 Kris.gr darkness123 Indecisive2 justvibingmeow Than003 Kolokythiatoumpana constansn suaimhneas Mammy Nun Maynard g59 carnage Aggel0sss future scientist persour giannis05 TheNorth kiyoshi phleidhs Scandal Kate1914 SlimShady Alexandros.Kourtis Dr. Gl. Luminous elenh33 dimitris_eee CrusaderKingsIII giorgos5002 Jesse_ Χρήστος2006 Lost_In_Life ΔίνωΈναΤέλος yro2 Giannis_19 ilovekpop florist Marios2020 SoyN Startx0 Ilovemycats27 Arianara S3 Nala Maria_Xagorari GeorgePap2003 Obi-Wan Kenobi bill09876 ilias_21 Claire05 P.Dam. dmav AnnaRd roud nicole1982 Alessandra Eliza Arvacon Abiogenesis Jojo K george777 Sofos Gerontas hello1234 Mewmaw love_to_learn Magichero athinoula Antonia Alexandra vbvbvbv ypopsifios23 Aporias indig0 arc dsmir trifasikodiavasma Glorious12 angel_par29 guest24440 Marianna.diamanti koukdespoina2004 Panelladikologos francies_nolan phoni marspth MrDna Ness Nemesiis giannhs2001 Theo1 liana tan07 Eirinakiii8 panex logansnesoberi baked.oats Sav Νικολινα Crisil αντιγονη. spring day alexa-24 Panttelis Verikoko17 xanthippiad anakiriak@yahoo MINERVA70 elevag danae_r Σταμάτης του '05 evaggelia anna giorgos78 Giii 5070 panagiotis12 Mathitis_tou_15 jimis2001 Lathy Unboxholics Jackorien145 allall1 kleoniki05 Panagiotis849 thenutritionist flaura Wonderkid eirinipap Sherlockina estrela Βασιλης1234 suuuuiiii Frozensun Mary06 Leo komm aggorf anchan Ryuzaki Vanillatack Lifelong Learner arko savethetrees Pharmacist01 Steliosgkougkou lambr0s astroskoni liquid smooth Alin22 Enhypen American Economist orestis3 Basiliki.kiki a namaves justanerd UserGr2023 aekaras 21 ειδήμων tsiobieman SaaruTheDracthyr Ιωάννα2005 Lefter KALA1 nucomer patra2002 paterasyp Ελεν alpha.kappa Φινεύς ΠολυΩραιαΠερναμε mvas Rina Theo2005 Ευτυχια Αδαμοπουλου ΘανάσοςG4 christina 858585vu EFIANA Aristides Pap augustine Magigi Alex53 User2350 lepipini Kostas1908 Δημήτριος05 VasRa notis_19 oups Evelynne Antzie t3knon θείτσα σε σύγχυση 😛 Eleni123- eukleidhs1821 panaman Nikos_81 _marinaa ρενακι 13 nicolinab Avocadomaster desperate-ambitious! Johnkk infection54 panagiotis23 manozzz pannnos1992 tasos7 idrk Χάρις Giota_pel El_ grammenoudis Specon QWERTY23 Γιώτα Γιαννακού joannaΚΑ χημεια4λαιφ ditaaa Debugging_Daemon Panagiwtis2003 thekwarxitektonikh penelopenick γκολφ angelospiperakis jser anell Sourotiri xristarac gianna! Peter Pan13 Alexandros973 fockos fmarulezkd Meow damn 5tsuh1ss Ιωάννα λ Marcos.Kis tfghp Aristoteliss buffon85 Lydia555 stam23 MIKEDEPI kyriakos2005 sophiaa Nikoleta_Giann georgios03 Annou1 Taxospl Nic Papalitsas Ultimate_duck87 Memetchi arapakos vasiliki06 Kostas_Athens Γιώργος Ζ Marrrios Praxis Στέλλαα maril8na Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν θέλουμε να ανοίξουμε σοβαρά ιδιωτικά πανεπιστήμια όπως στο εξωτερικό να βάλουν ελάχιστη βάση εισαγωγής μέσω πανελλαδικών Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο. Πιστεύω όποιος έχει χρήμα και απολυτήριο Λυκείου θα μπαίνει. Γιατί αν βάλουν εξετάσεις θα χάνουν κόσμο και μια επιχείρηση, γιατί επιχειρήσεις είναι τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια, δεν θέλει να χάσει πελατες. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Το 2015 οι πανελλαδικές ήταν θρυλικής δυσκολίας χρόνια. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:13 Η Grand Duchess: #447 15-08-23 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο. Πιστεύω όποιος έχει χρήμα και απολυτήριο Λυκείου θα μπαίνει. Γιατί αν βάλουν εξετάσεις θα χάνουν κόσμο και μια επιχείρηση, γιατί επιχειρήσεις είναι τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια, δεν θέλει να χάσει πελατες Click για ανάπτυξη... Μα προφανώς στην Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει κάτι τόσο αξιοκρατικό, μαγαζιά πτυχίων επρόκειτο να γίνουν, ο Θεός βοηθός στα παιδιά μας αν πέσουν σε γιατρούς απο τέτοια τμήματα GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:19 Ο GeorgePap2003: #448 15-08-23 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: μια χαρά έρχεται το 19-20. Click για ανάπτυξη... υπάρχουν άτομα που πανελλήνιες έγραψαν 0 κ έχουν απολητήριο 20 Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:23 Ο Obi-Wan Kenobi: #449 15-08-23 15:23 Οι ιδιωτικες σχολες θα εχουν κριτηρια οπου εκ θαυματος δεν θα τηρουν και θα σπουδαζουν ολοι!!!Θα γινεται και το επικο: Αν γραφτεις τωρα εκπτωση 35%!!!!! Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:24 Η Alessandra Eliza: #450 15-08-23 15:24 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: υπάρχουν άτομα που πανελλήνιες έγραψαν 0 κ έχουν απολητήριο 20 Click για ανάπτυξη... Η απουσιολογος της τάξης μου πέρασε με το ζόρι νοσηλευτική στα Γιάννενα. Υπήρχαν αρκετά παιδιά που έγραψαν καλύτερα από αυτή στις Πανελλήνιες αλλά είχαν χαμηλότερους βαθμούς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Οι ιδιωτικες σχολες θα εχουν κριτηρια οπου εκ θαυματος δεν θα τηρουν και θα σπουδαζουν ολοι!!!Θα γινεται και το επικο: Αν γραφτεις τωρα εκπτωση 35%!!!!! Click για ανάπτυξη... Ή δωρεάν το δεύτερο πτυχίο όπως κάνουν σε κάποια ΙΕΚ Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:25 Ο Obi-Wan Kenobi: #451 15-08-23 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Η απουσιολογος της τάξης μου πέρασε με το ζόρι νοσηλευτική στα Γιάννενα. Υπήρχαν αρκετά παιδιά που έγραψαν καλύτερα από αυτή στις Πανελλήνιες αλλά είχαν χαμηλότερους βαθμούς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Ή δωρεάν το δεύτερο πτυχίο όπως κάνουν σε κάποια ΙΕΚ Click για ανάπτυξη... Γινεται κατι τετοιο??? GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:26 Ο GeorgePap2003: #452 15-08-23 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Η απουσιολογος της τάξης μου πέρασε με το ζόρι νοσηλευτική στα Γιάννενα. Υπήρχαν αρκετά παιδιά που έγραψαν καλύτερα από αυτή στις Πανελλήνιες αλλά είχαν χαμηλότερους βαθμούς. Click για ανάπτυξη... Ε ναι...οι βαθμοί του σχολείου δεν έχουν καμία σχέση με των πανελλαδικών Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:26 Η Alessandra Eliza: #453 15-08-23 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Γινεται κατι τετοιο??? Click για ανάπτυξη... Ναι,ξέρω ένα ιεκ που τουλάχιστον αυτό διαφημίζει Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:28 Ο Obi-Wan Kenobi: #454 15-08-23 15:28 Εμενα μου αρεσει το αλλο με το που στειλεις μειλ σε καλουνε αμεσως τηλεφωνο και σου κλεινουνε ραντεβου.Μια φορα ειχα παει με μια φιλη που ηθελε να γραφτει διατροφολογος και τους εκανα ορισμενες ερωτησεις που δεν ηξεραν να απαντησουν οπως με την αδεια ασκησεως!!!η απαντηση ηταν οτι αν δεν αλλαξει η κυβερνηση ολα καλα και ρωτησα: Δηλαδη θα σπουδασει εδω και θα εξαρταται το πτυχιο της απο την κυβερνηση? Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:35 Η Alessandra Eliza: #455 15-08-23 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Εμενα μου αρεσει το αλλο με το που στειλεις μειλ σε καλουνε αμεσως τηλεφωνο και σου κλεινουνε ραντεβου.Μια φορα ειχα παει με μια φιλη που ηθελε να γραφτει διατροφολογος και τους εκανα ορισμενες ερωτησεις που δεν ηξεραν να απαντησουν οπως με την αδεια ασκησεως!!!η απαντηση ηταν οτι αν δεν αλλαξει η κυβερνηση ολα καλα και ρωτησα: Δηλαδη θα σπουδασει εδω και θα εξαρταται το πτυχιο της απο την κυβερνηση? Click για ανάπτυξη... Από ότι ξέρω στα παραϊατρικά επαγγέλματα βγαίνεις βοηθός, δεν νομίζω να αλλάξει ποτέ αυτό. Και οκ πες μένει η ίδια κυβέρνηση () ,αν δεν περάσει νόμο δεν αλλάζει το καθεστώς άρα θα πρέπει να περιμένει πότε θα αλλάξει ο νομός Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:43 Ο Obi-Wan Kenobi: #456 15-08-23 15:43 Εγω σπουδαζω ξανα και σπουδαζω Γεωπονια 10 εξαμηνα.Ειδα εχτες σε μερκα κολλεγια οτι οι σπουδες ειναι 5 εξαμηνα!!!!Στους μηχανικους μηχανολους τα μαθηματα σε κολλεγιο ειναι ελαχιστα!!!! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:48 Η Grand Duchess: #457 15-08-23 15:48 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: υπάρχουν άτομα που πανελλήνιες έγραψαν 0 κ έχουν απολητήριο 20 Click για ανάπτυξη... Πριν την τράπεζα θεμάτων άνετα γινόταν αυτό στα ιδιωτικά σχολεία. Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:49 Η Alessandra Eliza: #458 15-08-23 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Εγω σπουδαζω ξανα και σπουδαζω Γεωπονια 10 εξαμηνα.Ειδα εχτες σε μερκα κολλεγια οτι οι σπουδες ειναι 5 εξαμηνα!!!!Στους μηχανικους μηχανολους τα μαθηματα σε κολλεγιο ειναι ελαχιστα!!!! Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι τα κολλέγια είναι 2ετους φοίτησης. Δεν το ήξερα ότι υπάρχει Γεωπονία σε κολλέγιο. Ευτυχώς που είμαι σε επάγγελμα που δεν υπάρχει σε κολλέγιο και που να υπάρξει δεν νομίζω να το επιλέξει κάνεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πριν την τράπεζα θεμάτων άνετα γινόταν αυτό στα ιδιωτικά σχολεία. Click για ανάπτυξη... Στην πόλη μου (επαρχία) γινόταν και σε 1-2 δημόσια. Δεν πρόλαβα την τράπεζα θεμάτων (Ναι, είναι τόσο μεγάλη) Και δεν έχω εικόνα τι συμβαίνει τώρα. Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:54 Ο Obi-Wan Kenobi: #459 15-08-23 15:54 Μαθηματικο? Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:54 Η Alessandra Eliza: #460 15-08-23 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Μαθηματικο? Click για ανάπτυξη... Ναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 371 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 zoed giorgos8907 Searching aris65 Jauahahwiwisjs Guhahg5837 Hmmytheos Atrlef many of Filip thewitcher gianikit Morningstar BatGuin Anyone mariel79 AggelikiGr mikrosamiamidi thepigod762 thesecretfemme Aleksoula iiTzArismaltor_ ioanna2007 panosT436 BillyTheKid Τρελας123 fraoulit Joji ikigai ivannag angies Bill2024 stee voοdoο kost28 Helen06 Kris.gr darkness123 Indecisive2 justvibingmeow Than003 Kolokythiatoumpana constansn suaimhneas Mammy Nun Maynard g59 carnage Aggel0sss future scientist persour giannis05 TheNorth kiyoshi phleidhs Scandal Kate1914 SlimShady Alexandros.Kourtis Dr. Gl. Luminous elenh33 dimitris_eee CrusaderKingsIII giorgos5002 Jesse_ Χρήστος2006 Lost_In_Life ΔίνωΈναΤέλος yro2 Giannis_19 ilovekpop florist Marios2020 SoyN Startx0 Ilovemycats27 Arianara S3 Nala Maria_Xagorari GeorgePap2003 Obi-Wan Kenobi bill09876 ilias_21 Claire05 P.Dam. dmav AnnaRd roud nicole1982 Alessandra Eliza Arvacon Abiogenesis Jojo K george777 Sofos Gerontas hello1234 Mewmaw love_to_learn Magichero athinoula Antonia Alexandra vbvbvbv ypopsifios23 Aporias indig0 arc dsmir trifasikodiavasma Glorious12 angel_par29 guest24440 Marianna.diamanti koukdespoina2004 Panelladikologos francies_nolan phoni marspth MrDna Ness Nemesiis giannhs2001 Theo1 liana tan07 Eirinakiii8 panex logansnesoberi baked.oats Sav Νικολινα Crisil αντιγονη. spring day alexa-24 Panttelis Verikoko17 xanthippiad anakiriak@yahoo MINERVA70 elevag danae_r Σταμάτης του '05 evaggelia anna giorgos78 Giii 5070 panagiotis12 Mathitis_tou_15 jimis2001 Lathy Unboxholics Jackorien145 allall1 kleoniki05 Panagiotis849 thenutritionist flaura Wonderkid eirinipap Sherlockina estrela Βασιλης1234 suuuuiiii Frozensun Mary06 Leo komm aggorf anchan Ryuzaki Vanillatack Lifelong Learner arko savethetrees Pharmacist01 Steliosgkougkou lambr0s astroskoni liquid smooth Alin22 Enhypen American Economist orestis3 Basiliki.kiki a namaves justanerd UserGr2023 aekaras 21 ειδήμων tsiobieman SaaruTheDracthyr Ιωάννα2005 Lefter KALA1 nucomer patra2002 paterasyp Ελεν alpha.kappa Φινεύς ΠολυΩραιαΠερναμε mvas Rina Theo2005 Ευτυχια Αδαμοπουλου ΘανάσοςG4 christina 858585vu EFIANA Aristides Pap augustine Magigi Alex53 User2350 lepipini Kostas1908 Δημήτριος05 VasRa notis_19 oups Evelynne Antzie t3knon θείτσα σε σύγχυση 😛 Eleni123- eukleidhs1821 panaman Nikos_81 _marinaa ρενακι 13 nicolinab Avocadomaster desperate-ambitious! Johnkk infection54 panagiotis23 manozzz pannnos1992 tasos7 idrk Χάρις Giota_pel El_ grammenoudis Specon QWERTY23 Γιώτα Γιαννακού joannaΚΑ χημεια4λαιφ ditaaa Debugging_Daemon Panagiwtis2003 thekwarxitektonikh penelopenick γκολφ angelospiperakis jser anell Sourotiri xristarac gianna! Peter Pan13 Alexandros973 fockos fmarulezkd Meow damn 5tsuh1ss Ιωάννα λ Marcos.Kis tfghp Aristoteliss buffon85 Lydia555 stam23 MIKEDEPI kyriakos2005 sophiaa Nikoleta_Giann georgios03 Annou1 Taxospl Nic Papalitsas Ultimate_duck87 Memetchi arapakos vasiliki06 Kostas_Athens Γιώργος Ζ Marrrios Praxis Στέλλαα maril8na Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο. Πιστεύω όποιος έχει χρήμα και απολυτήριο Λυκείου θα μπαίνει. Γιατί αν βάλουν εξετάσεις θα χάνουν κόσμο και μια επιχείρηση, γιατί επιχειρήσεις είναι τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια, δεν θέλει να χάσει πελατες Click για ανάπτυξη... Μα προφανώς στην Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει κάτι τόσο αξιοκρατικό, μαγαζιά πτυχίων επρόκειτο να γίνουν, ο Θεός βοηθός στα παιδιά μας αν πέσουν σε γιατρούς απο τέτοια τμήματα
GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:19 Ο GeorgePap2003: #448 15-08-23 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: μια χαρά έρχεται το 19-20. Click για ανάπτυξη... υπάρχουν άτομα που πανελλήνιες έγραψαν 0 κ έχουν απολητήριο 20 Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:23 Ο Obi-Wan Kenobi: #449 15-08-23 15:23 Οι ιδιωτικες σχολες θα εχουν κριτηρια οπου εκ θαυματος δεν θα τηρουν και θα σπουδαζουν ολοι!!!Θα γινεται και το επικο: Αν γραφτεις τωρα εκπτωση 35%!!!!! Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:24 Η Alessandra Eliza: #450 15-08-23 15:24 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: υπάρχουν άτομα που πανελλήνιες έγραψαν 0 κ έχουν απολητήριο 20 Click για ανάπτυξη... Η απουσιολογος της τάξης μου πέρασε με το ζόρι νοσηλευτική στα Γιάννενα. Υπήρχαν αρκετά παιδιά που έγραψαν καλύτερα από αυτή στις Πανελλήνιες αλλά είχαν χαμηλότερους βαθμούς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Οι ιδιωτικες σχολες θα εχουν κριτηρια οπου εκ θαυματος δεν θα τηρουν και θα σπουδαζουν ολοι!!!Θα γινεται και το επικο: Αν γραφτεις τωρα εκπτωση 35%!!!!! Click για ανάπτυξη... Ή δωρεάν το δεύτερο πτυχίο όπως κάνουν σε κάποια ΙΕΚ Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:25 Ο Obi-Wan Kenobi: #451 15-08-23 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Η απουσιολογος της τάξης μου πέρασε με το ζόρι νοσηλευτική στα Γιάννενα. Υπήρχαν αρκετά παιδιά που έγραψαν καλύτερα από αυτή στις Πανελλήνιες αλλά είχαν χαμηλότερους βαθμούς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Ή δωρεάν το δεύτερο πτυχίο όπως κάνουν σε κάποια ΙΕΚ Click για ανάπτυξη... Γινεται κατι τετοιο??? GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:26 Ο GeorgePap2003: #452 15-08-23 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Η απουσιολογος της τάξης μου πέρασε με το ζόρι νοσηλευτική στα Γιάννενα. Υπήρχαν αρκετά παιδιά που έγραψαν καλύτερα από αυτή στις Πανελλήνιες αλλά είχαν χαμηλότερους βαθμούς. Click για ανάπτυξη... Ε ναι...οι βαθμοί του σχολείου δεν έχουν καμία σχέση με των πανελλαδικών Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:26 Η Alessandra Eliza: #453 15-08-23 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Γινεται κατι τετοιο??? Click για ανάπτυξη... Ναι,ξέρω ένα ιεκ που τουλάχιστον αυτό διαφημίζει Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:28 Ο Obi-Wan Kenobi: #454 15-08-23 15:28 Εμενα μου αρεσει το αλλο με το που στειλεις μειλ σε καλουνε αμεσως τηλεφωνο και σου κλεινουνε ραντεβου.Μια φορα ειχα παει με μια φιλη που ηθελε να γραφτει διατροφολογος και τους εκανα ορισμενες ερωτησεις που δεν ηξεραν να απαντησουν οπως με την αδεια ασκησεως!!!η απαντηση ηταν οτι αν δεν αλλαξει η κυβερνηση ολα καλα και ρωτησα: Δηλαδη θα σπουδασει εδω και θα εξαρταται το πτυχιο της απο την κυβερνηση? Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:35 Η Alessandra Eliza: #455 15-08-23 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Εμενα μου αρεσει το αλλο με το που στειλεις μειλ σε καλουνε αμεσως τηλεφωνο και σου κλεινουνε ραντεβου.Μια φορα ειχα παει με μια φιλη που ηθελε να γραφτει διατροφολογος και τους εκανα ορισμενες ερωτησεις που δεν ηξεραν να απαντησουν οπως με την αδεια ασκησεως!!!η απαντηση ηταν οτι αν δεν αλλαξει η κυβερνηση ολα καλα και ρωτησα: Δηλαδη θα σπουδασει εδω και θα εξαρταται το πτυχιο της απο την κυβερνηση? Click για ανάπτυξη... Από ότι ξέρω στα παραϊατρικά επαγγέλματα βγαίνεις βοηθός, δεν νομίζω να αλλάξει ποτέ αυτό. Και οκ πες μένει η ίδια κυβέρνηση () ,αν δεν περάσει νόμο δεν αλλάζει το καθεστώς άρα θα πρέπει να περιμένει πότε θα αλλάξει ο νομός Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:43 Ο Obi-Wan Kenobi: #456 15-08-23 15:43 Εγω σπουδαζω ξανα και σπουδαζω Γεωπονια 10 εξαμηνα.Ειδα εχτες σε μερκα κολλεγια οτι οι σπουδες ειναι 5 εξαμηνα!!!!Στους μηχανικους μηχανολους τα μαθηματα σε κολλεγιο ειναι ελαχιστα!!!! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:48 Η Grand Duchess: #457 15-08-23 15:48 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: υπάρχουν άτομα που πανελλήνιες έγραψαν 0 κ έχουν απολητήριο 20 Click για ανάπτυξη... Πριν την τράπεζα θεμάτων άνετα γινόταν αυτό στα ιδιωτικά σχολεία. Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:49 Η Alessandra Eliza: #458 15-08-23 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Εγω σπουδαζω ξανα και σπουδαζω Γεωπονια 10 εξαμηνα.Ειδα εχτες σε μερκα κολλεγια οτι οι σπουδες ειναι 5 εξαμηνα!!!!Στους μηχανικους μηχανολους τα μαθηματα σε κολλεγιο ειναι ελαχιστα!!!! Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι τα κολλέγια είναι 2ετους φοίτησης. Δεν το ήξερα ότι υπάρχει Γεωπονία σε κολλέγιο. Ευτυχώς που είμαι σε επάγγελμα που δεν υπάρχει σε κολλέγιο και που να υπάρξει δεν νομίζω να το επιλέξει κάνεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πριν την τράπεζα θεμάτων άνετα γινόταν αυτό στα ιδιωτικά σχολεία. Click για ανάπτυξη... Στην πόλη μου (επαρχία) γινόταν και σε 1-2 δημόσια. Δεν πρόλαβα την τράπεζα θεμάτων (Ναι, είναι τόσο μεγάλη) Και δεν έχω εικόνα τι συμβαίνει τώρα. Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:54 Ο Obi-Wan Kenobi: #459 15-08-23 15:54 Μαθηματικο? Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:54 Η Alessandra Eliza: #460 15-08-23 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Μαθηματικο? Click για ανάπτυξη... Ναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 371 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 zoed giorgos8907 Searching aris65 Jauahahwiwisjs Guhahg5837 Hmmytheos Atrlef many of Filip thewitcher gianikit Morningstar BatGuin Anyone mariel79 AggelikiGr mikrosamiamidi thepigod762 thesecretfemme Aleksoula iiTzArismaltor_ ioanna2007 panosT436 BillyTheKid Τρελας123 fraoulit Joji ikigai ivannag angies Bill2024 stee voοdoο kost28 Helen06 Kris.gr darkness123 Indecisive2 justvibingmeow Than003 Kolokythiatoumpana constansn suaimhneas Mammy Nun Maynard g59 carnage Aggel0sss future scientist persour giannis05 TheNorth kiyoshi phleidhs Scandal Kate1914 SlimShady Alexandros.Kourtis Dr. Gl. Luminous elenh33 dimitris_eee CrusaderKingsIII giorgos5002 Jesse_ Χρήστος2006 Lost_In_Life ΔίνωΈναΤέλος yro2 Giannis_19 ilovekpop florist Marios2020 SoyN Startx0 Ilovemycats27 Arianara S3 Nala Maria_Xagorari GeorgePap2003 Obi-Wan Kenobi bill09876 ilias_21 Claire05 P.Dam. dmav AnnaRd roud nicole1982 Alessandra Eliza Arvacon Abiogenesis Jojo K george777 Sofos Gerontas hello1234 Mewmaw love_to_learn Magichero athinoula Antonia Alexandra vbvbvbv ypopsifios23 Aporias indig0 arc dsmir trifasikodiavasma Glorious12 angel_par29 guest24440 Marianna.diamanti koukdespoina2004 Panelladikologos francies_nolan phoni marspth MrDna Ness Nemesiis giannhs2001 Theo1 liana tan07 Eirinakiii8 panex logansnesoberi baked.oats Sav Νικολινα Crisil αντιγονη. spring day alexa-24 Panttelis Verikoko17 xanthippiad anakiriak@yahoo MINERVA70 elevag danae_r Σταμάτης του '05 evaggelia anna giorgos78 Giii 5070 panagiotis12 Mathitis_tou_15 jimis2001 Lathy Unboxholics Jackorien145 allall1 kleoniki05 Panagiotis849 thenutritionist flaura Wonderkid eirinipap Sherlockina estrela Βασιλης1234 suuuuiiii Frozensun Mary06 Leo komm aggorf anchan Ryuzaki Vanillatack Lifelong Learner arko savethetrees Pharmacist01 Steliosgkougkou lambr0s astroskoni liquid smooth Alin22 Enhypen American Economist orestis3 Basiliki.kiki a namaves justanerd UserGr2023 aekaras 21 ειδήμων tsiobieman SaaruTheDracthyr Ιωάννα2005 Lefter KALA1 nucomer patra2002 paterasyp Ελεν alpha.kappa Φινεύς ΠολυΩραιαΠερναμε mvas Rina Theo2005 Ευτυχια Αδαμοπουλου ΘανάσοςG4 christina 858585vu EFIANA Aristides Pap augustine Magigi Alex53 User2350 lepipini Kostas1908 Δημήτριος05 VasRa notis_19 oups Evelynne Antzie t3knon θείτσα σε σύγχυση 😛 Eleni123- eukleidhs1821 panaman Nikos_81 _marinaa ρενακι 13 nicolinab Avocadomaster desperate-ambitious! Johnkk infection54 panagiotis23 manozzz pannnos1992 tasos7 idrk Χάρις Giota_pel El_ grammenoudis Specon QWERTY23 Γιώτα Γιαννακού joannaΚΑ χημεια4λαιφ ditaaa Debugging_Daemon Panagiwtis2003 thekwarxitektonikh penelopenick γκολφ angelospiperakis jser anell Sourotiri xristarac gianna! Peter Pan13 Alexandros973 fockos fmarulezkd Meow damn 5tsuh1ss Ιωάννα λ Marcos.Kis tfghp Aristoteliss buffon85 Lydia555 stam23 MIKEDEPI kyriakos2005 sophiaa Nikoleta_Giann georgios03 Annou1 Taxospl Nic Papalitsas Ultimate_duck87 Memetchi arapakos vasiliki06 Kostas_Athens Γιώργος Ζ Marrrios Praxis Στέλλαα maril8na Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: μια χαρά έρχεται το 19-20. Click για ανάπτυξη... υπάρχουν άτομα που πανελλήνιες έγραψαν 0 κ έχουν απολητήριο 20
Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:23 Ο Obi-Wan Kenobi: #449 15-08-23 15:23 Οι ιδιωτικες σχολες θα εχουν κριτηρια οπου εκ θαυματος δεν θα τηρουν και θα σπουδαζουν ολοι!!!Θα γινεται και το επικο: Αν γραφτεις τωρα εκπτωση 35%!!!!! Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:24 Η Alessandra Eliza: #450 15-08-23 15:24 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: υπάρχουν άτομα που πανελλήνιες έγραψαν 0 κ έχουν απολητήριο 20 Click για ανάπτυξη... Η απουσιολογος της τάξης μου πέρασε με το ζόρι νοσηλευτική στα Γιάννενα. Υπήρχαν αρκετά παιδιά που έγραψαν καλύτερα από αυτή στις Πανελλήνιες αλλά είχαν χαμηλότερους βαθμούς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Οι ιδιωτικες σχολες θα εχουν κριτηρια οπου εκ θαυματος δεν θα τηρουν και θα σπουδαζουν ολοι!!!Θα γινεται και το επικο: Αν γραφτεις τωρα εκπτωση 35%!!!!! Click για ανάπτυξη... Ή δωρεάν το δεύτερο πτυχίο όπως κάνουν σε κάποια ΙΕΚ Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:25 Ο Obi-Wan Kenobi: #451 15-08-23 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Η απουσιολογος της τάξης μου πέρασε με το ζόρι νοσηλευτική στα Γιάννενα. Υπήρχαν αρκετά παιδιά που έγραψαν καλύτερα από αυτή στις Πανελλήνιες αλλά είχαν χαμηλότερους βαθμούς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Ή δωρεάν το δεύτερο πτυχίο όπως κάνουν σε κάποια ΙΕΚ Click για ανάπτυξη... Γινεται κατι τετοιο??? GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:26 Ο GeorgePap2003: #452 15-08-23 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Η απουσιολογος της τάξης μου πέρασε με το ζόρι νοσηλευτική στα Γιάννενα. Υπήρχαν αρκετά παιδιά που έγραψαν καλύτερα από αυτή στις Πανελλήνιες αλλά είχαν χαμηλότερους βαθμούς. Click για ανάπτυξη... Ε ναι...οι βαθμοί του σχολείου δεν έχουν καμία σχέση με των πανελλαδικών Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:26 Η Alessandra Eliza: #453 15-08-23 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Γινεται κατι τετοιο??? Click για ανάπτυξη... Ναι,ξέρω ένα ιεκ που τουλάχιστον αυτό διαφημίζει Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:28 Ο Obi-Wan Kenobi: #454 15-08-23 15:28 Εμενα μου αρεσει το αλλο με το που στειλεις μειλ σε καλουνε αμεσως τηλεφωνο και σου κλεινουνε ραντεβου.Μια φορα ειχα παει με μια φιλη που ηθελε να γραφτει διατροφολογος και τους εκανα ορισμενες ερωτησεις που δεν ηξεραν να απαντησουν οπως με την αδεια ασκησεως!!!η απαντηση ηταν οτι αν δεν αλλαξει η κυβερνηση ολα καλα και ρωτησα: Δηλαδη θα σπουδασει εδω και θα εξαρταται το πτυχιο της απο την κυβερνηση? Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:35 Η Alessandra Eliza: #455 15-08-23 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Εμενα μου αρεσει το αλλο με το που στειλεις μειλ σε καλουνε αμεσως τηλεφωνο και σου κλεινουνε ραντεβου.Μια φορα ειχα παει με μια φιλη που ηθελε να γραφτει διατροφολογος και τους εκανα ορισμενες ερωτησεις που δεν ηξεραν να απαντησουν οπως με την αδεια ασκησεως!!!η απαντηση ηταν οτι αν δεν αλλαξει η κυβερνηση ολα καλα και ρωτησα: Δηλαδη θα σπουδασει εδω και θα εξαρταται το πτυχιο της απο την κυβερνηση? Click για ανάπτυξη... Από ότι ξέρω στα παραϊατρικά επαγγέλματα βγαίνεις βοηθός, δεν νομίζω να αλλάξει ποτέ αυτό. Και οκ πες μένει η ίδια κυβέρνηση () ,αν δεν περάσει νόμο δεν αλλάζει το καθεστώς άρα θα πρέπει να περιμένει πότε θα αλλάξει ο νομός Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:43 Ο Obi-Wan Kenobi: #456 15-08-23 15:43 Εγω σπουδαζω ξανα και σπουδαζω Γεωπονια 10 εξαμηνα.Ειδα εχτες σε μερκα κολλεγια οτι οι σπουδες ειναι 5 εξαμηνα!!!!Στους μηχανικους μηχανολους τα μαθηματα σε κολλεγιο ειναι ελαχιστα!!!! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:48 Η Grand Duchess: #457 15-08-23 15:48 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: υπάρχουν άτομα που πανελλήνιες έγραψαν 0 κ έχουν απολητήριο 20 Click για ανάπτυξη... Πριν την τράπεζα θεμάτων άνετα γινόταν αυτό στα ιδιωτικά σχολεία. Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:49 Η Alessandra Eliza: #458 15-08-23 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Εγω σπουδαζω ξανα και σπουδαζω Γεωπονια 10 εξαμηνα.Ειδα εχτες σε μερκα κολλεγια οτι οι σπουδες ειναι 5 εξαμηνα!!!!Στους μηχανικους μηχανολους τα μαθηματα σε κολλεγιο ειναι ελαχιστα!!!! Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι τα κολλέγια είναι 2ετους φοίτησης. Δεν το ήξερα ότι υπάρχει Γεωπονία σε κολλέγιο. Ευτυχώς που είμαι σε επάγγελμα που δεν υπάρχει σε κολλέγιο και που να υπάρξει δεν νομίζω να το επιλέξει κάνεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πριν την τράπεζα θεμάτων άνετα γινόταν αυτό στα ιδιωτικά σχολεία. Click για ανάπτυξη... Στην πόλη μου (επαρχία) γινόταν και σε 1-2 δημόσια. Δεν πρόλαβα την τράπεζα θεμάτων (Ναι, είναι τόσο μεγάλη) Και δεν έχω εικόνα τι συμβαίνει τώρα. Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:54 Ο Obi-Wan Kenobi: #459 15-08-23 15:54 Μαθηματικο? Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:54 Η Alessandra Eliza: #460 15-08-23 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Μαθηματικο? Click για ανάπτυξη... Ναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 371 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 zoed giorgos8907 Searching aris65 Jauahahwiwisjs Guhahg5837 Hmmytheos Atrlef many of Filip thewitcher gianikit Morningstar BatGuin Anyone mariel79 AggelikiGr mikrosamiamidi thepigod762 thesecretfemme Aleksoula iiTzArismaltor_ ioanna2007 panosT436 BillyTheKid Τρελας123 fraoulit Joji ikigai ivannag angies Bill2024 stee voοdoο kost28 Helen06 Kris.gr darkness123 Indecisive2 justvibingmeow Than003 Kolokythiatoumpana constansn suaimhneas Mammy Nun Maynard g59 carnage Aggel0sss future scientist persour giannis05 TheNorth kiyoshi phleidhs Scandal Kate1914 SlimShady Alexandros.Kourtis Dr. Gl. Luminous elenh33 dimitris_eee CrusaderKingsIII giorgos5002 Jesse_ Χρήστος2006 Lost_In_Life ΔίνωΈναΤέλος yro2 Giannis_19 ilovekpop florist Marios2020 SoyN Startx0 Ilovemycats27 Arianara S3 Nala Maria_Xagorari GeorgePap2003 Obi-Wan Kenobi bill09876 ilias_21 Claire05 P.Dam. dmav AnnaRd roud nicole1982 Alessandra Eliza Arvacon Abiogenesis Jojo K george777 Sofos Gerontas hello1234 Mewmaw love_to_learn Magichero athinoula Antonia Alexandra vbvbvbv ypopsifios23 Aporias indig0 arc dsmir trifasikodiavasma Glorious12 angel_par29 guest24440 Marianna.diamanti koukdespoina2004 Panelladikologos francies_nolan phoni marspth MrDna Ness Nemesiis giannhs2001 Theo1 liana tan07 Eirinakiii8 panex logansnesoberi baked.oats Sav Νικολινα Crisil αντιγονη. spring day alexa-24 Panttelis Verikoko17 xanthippiad anakiriak@yahoo MINERVA70 elevag danae_r Σταμάτης του '05 evaggelia anna giorgos78 Giii 5070 panagiotis12 Mathitis_tou_15 jimis2001 Lathy Unboxholics Jackorien145 allall1 kleoniki05 Panagiotis849 thenutritionist flaura Wonderkid eirinipap Sherlockina estrela Βασιλης1234 suuuuiiii Frozensun Mary06 Leo komm aggorf anchan Ryuzaki Vanillatack Lifelong Learner arko savethetrees Pharmacist01 Steliosgkougkou lambr0s astroskoni liquid smooth Alin22 Enhypen American Economist orestis3 Basiliki.kiki a namaves justanerd UserGr2023 aekaras 21 ειδήμων tsiobieman SaaruTheDracthyr Ιωάννα2005 Lefter KALA1 nucomer patra2002 paterasyp Ελεν alpha.kappa Φινεύς ΠολυΩραιαΠερναμε mvas Rina Theo2005 Ευτυχια Αδαμοπουλου ΘανάσοςG4 christina 858585vu EFIANA Aristides Pap augustine Magigi Alex53 User2350 lepipini Kostas1908 Δημήτριος05 VasRa notis_19 oups Evelynne Antzie t3knon θείτσα σε σύγχυση 😛 Eleni123- eukleidhs1821 panaman Nikos_81 _marinaa ρενακι 13 nicolinab Avocadomaster desperate-ambitious! Johnkk infection54 panagiotis23 manozzz pannnos1992 tasos7 idrk Χάρις Giota_pel El_ grammenoudis Specon QWERTY23 Γιώτα Γιαννακού joannaΚΑ χημεια4λαιφ ditaaa Debugging_Daemon Panagiwtis2003 thekwarxitektonikh penelopenick γκολφ angelospiperakis jser anell Sourotiri xristarac gianna! Peter Pan13 Alexandros973 fockos fmarulezkd Meow damn 5tsuh1ss Ιωάννα λ Marcos.Kis tfghp Aristoteliss buffon85 Lydia555 stam23 MIKEDEPI kyriakos2005 sophiaa Nikoleta_Giann georgios03 Annou1 Taxospl Nic Papalitsas Ultimate_duck87 Memetchi arapakos vasiliki06 Kostas_Athens Γιώργος Ζ Marrrios Praxis Στέλλαα maril8na Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οι ιδιωτικες σχολες θα εχουν κριτηρια οπου εκ θαυματος δεν θα τηρουν και θα σπουδαζουν ολοι!!!Θα γινεται και το επικο: Αν γραφτεις τωρα εκπτωση 35%!!!!!
Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:24 Η Alessandra Eliza: #450 15-08-23 15:24 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: υπάρχουν άτομα που πανελλήνιες έγραψαν 0 κ έχουν απολητήριο 20 Click για ανάπτυξη... Η απουσιολογος της τάξης μου πέρασε με το ζόρι νοσηλευτική στα Γιάννενα. Υπήρχαν αρκετά παιδιά που έγραψαν καλύτερα από αυτή στις Πανελλήνιες αλλά είχαν χαμηλότερους βαθμούς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Οι ιδιωτικες σχολες θα εχουν κριτηρια οπου εκ θαυματος δεν θα τηρουν και θα σπουδαζουν ολοι!!!Θα γινεται και το επικο: Αν γραφτεις τωρα εκπτωση 35%!!!!! Click για ανάπτυξη... Ή δωρεάν το δεύτερο πτυχίο όπως κάνουν σε κάποια ΙΕΚ Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:25 Ο Obi-Wan Kenobi: #451 15-08-23 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Η απουσιολογος της τάξης μου πέρασε με το ζόρι νοσηλευτική στα Γιάννενα. Υπήρχαν αρκετά παιδιά που έγραψαν καλύτερα από αυτή στις Πανελλήνιες αλλά είχαν χαμηλότερους βαθμούς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Ή δωρεάν το δεύτερο πτυχίο όπως κάνουν σε κάποια ΙΕΚ Click για ανάπτυξη... Γινεται κατι τετοιο??? GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:26 Ο GeorgePap2003: #452 15-08-23 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Η απουσιολογος της τάξης μου πέρασε με το ζόρι νοσηλευτική στα Γιάννενα. Υπήρχαν αρκετά παιδιά που έγραψαν καλύτερα από αυτή στις Πανελλήνιες αλλά είχαν χαμηλότερους βαθμούς. Click για ανάπτυξη... Ε ναι...οι βαθμοί του σχολείου δεν έχουν καμία σχέση με των πανελλαδικών Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:26 Η Alessandra Eliza: #453 15-08-23 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Γινεται κατι τετοιο??? Click για ανάπτυξη... Ναι,ξέρω ένα ιεκ που τουλάχιστον αυτό διαφημίζει Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:28 Ο Obi-Wan Kenobi: #454 15-08-23 15:28 Εμενα μου αρεσει το αλλο με το που στειλεις μειλ σε καλουνε αμεσως τηλεφωνο και σου κλεινουνε ραντεβου.Μια φορα ειχα παει με μια φιλη που ηθελε να γραφτει διατροφολογος και τους εκανα ορισμενες ερωτησεις που δεν ηξεραν να απαντησουν οπως με την αδεια ασκησεως!!!η απαντηση ηταν οτι αν δεν αλλαξει η κυβερνηση ολα καλα και ρωτησα: Δηλαδη θα σπουδασει εδω και θα εξαρταται το πτυχιο της απο την κυβερνηση? Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:35 Η Alessandra Eliza: #455 15-08-23 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Εμενα μου αρεσει το αλλο με το που στειλεις μειλ σε καλουνε αμεσως τηλεφωνο και σου κλεινουνε ραντεβου.Μια φορα ειχα παει με μια φιλη που ηθελε να γραφτει διατροφολογος και τους εκανα ορισμενες ερωτησεις που δεν ηξεραν να απαντησουν οπως με την αδεια ασκησεως!!!η απαντηση ηταν οτι αν δεν αλλαξει η κυβερνηση ολα καλα και ρωτησα: Δηλαδη θα σπουδασει εδω και θα εξαρταται το πτυχιο της απο την κυβερνηση? Click για ανάπτυξη... Από ότι ξέρω στα παραϊατρικά επαγγέλματα βγαίνεις βοηθός, δεν νομίζω να αλλάξει ποτέ αυτό. Και οκ πες μένει η ίδια κυβέρνηση () ,αν δεν περάσει νόμο δεν αλλάζει το καθεστώς άρα θα πρέπει να περιμένει πότε θα αλλάξει ο νομός Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:43 Ο Obi-Wan Kenobi: #456 15-08-23 15:43 Εγω σπουδαζω ξανα και σπουδαζω Γεωπονια 10 εξαμηνα.Ειδα εχτες σε μερκα κολλεγια οτι οι σπουδες ειναι 5 εξαμηνα!!!!Στους μηχανικους μηχανολους τα μαθηματα σε κολλεγιο ειναι ελαχιστα!!!! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:48 Η Grand Duchess: #457 15-08-23 15:48 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: υπάρχουν άτομα που πανελλήνιες έγραψαν 0 κ έχουν απολητήριο 20 Click για ανάπτυξη... Πριν την τράπεζα θεμάτων άνετα γινόταν αυτό στα ιδιωτικά σχολεία. Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:49 Η Alessandra Eliza: #458 15-08-23 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Εγω σπουδαζω ξανα και σπουδαζω Γεωπονια 10 εξαμηνα.Ειδα εχτες σε μερκα κολλεγια οτι οι σπουδες ειναι 5 εξαμηνα!!!!Στους μηχανικους μηχανολους τα μαθηματα σε κολλεγιο ειναι ελαχιστα!!!! Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι τα κολλέγια είναι 2ετους φοίτησης. Δεν το ήξερα ότι υπάρχει Γεωπονία σε κολλέγιο. Ευτυχώς που είμαι σε επάγγελμα που δεν υπάρχει σε κολλέγιο και που να υπάρξει δεν νομίζω να το επιλέξει κάνεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πριν την τράπεζα θεμάτων άνετα γινόταν αυτό στα ιδιωτικά σχολεία. Click για ανάπτυξη... Στην πόλη μου (επαρχία) γινόταν και σε 1-2 δημόσια. Δεν πρόλαβα την τράπεζα θεμάτων (Ναι, είναι τόσο μεγάλη) Και δεν έχω εικόνα τι συμβαίνει τώρα. Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:54 Ο Obi-Wan Kenobi: #459 15-08-23 15:54 Μαθηματικο? Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:54 Η Alessandra Eliza: #460 15-08-23 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Μαθηματικο? Click για ανάπτυξη... Ναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 371 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 zoed giorgos8907 Searching aris65 Jauahahwiwisjs Guhahg5837 Hmmytheos Atrlef many of Filip thewitcher gianikit Morningstar BatGuin Anyone mariel79 AggelikiGr mikrosamiamidi thepigod762 thesecretfemme Aleksoula iiTzArismaltor_ ioanna2007 panosT436 BillyTheKid Τρελας123 fraoulit Joji ikigai ivannag angies Bill2024 stee voοdoο kost28 Helen06 Kris.gr darkness123 Indecisive2 justvibingmeow Than003 Kolokythiatoumpana constansn suaimhneas Mammy Nun Maynard g59 carnage Aggel0sss future scientist persour giannis05 TheNorth kiyoshi phleidhs Scandal Kate1914 SlimShady Alexandros.Kourtis Dr. Gl. Luminous elenh33 dimitris_eee CrusaderKingsIII giorgos5002 Jesse_ Χρήστος2006 Lost_In_Life ΔίνωΈναΤέλος yro2 Giannis_19 ilovekpop florist Marios2020 SoyN Startx0 Ilovemycats27 Arianara S3 Nala Maria_Xagorari GeorgePap2003 Obi-Wan Kenobi bill09876 ilias_21 Claire05 P.Dam. dmav AnnaRd roud nicole1982 Alessandra Eliza Arvacon Abiogenesis Jojo K george777 Sofos Gerontas hello1234 Mewmaw love_to_learn Magichero athinoula Antonia Alexandra vbvbvbv ypopsifios23 Aporias indig0 arc dsmir trifasikodiavasma Glorious12 angel_par29 guest24440 Marianna.diamanti koukdespoina2004 Panelladikologos francies_nolan phoni marspth MrDna Ness Nemesiis giannhs2001 Theo1 liana tan07 Eirinakiii8 panex logansnesoberi baked.oats Sav Νικολινα Crisil αντιγονη. spring day alexa-24 Panttelis Verikoko17 xanthippiad anakiriak@yahoo MINERVA70 elevag danae_r Σταμάτης του '05 evaggelia anna giorgos78 Giii 5070 panagiotis12 Mathitis_tou_15 jimis2001 Lathy Unboxholics Jackorien145 allall1 kleoniki05 Panagiotis849 thenutritionist flaura Wonderkid eirinipap Sherlockina estrela Βασιλης1234 suuuuiiii Frozensun Mary06 Leo komm aggorf anchan Ryuzaki Vanillatack Lifelong Learner arko savethetrees Pharmacist01 Steliosgkougkou lambr0s astroskoni liquid smooth Alin22 Enhypen American Economist orestis3 Basiliki.kiki a namaves justanerd UserGr2023 aekaras 21 ειδήμων tsiobieman SaaruTheDracthyr Ιωάννα2005 Lefter KALA1 nucomer patra2002 paterasyp Ελεν alpha.kappa Φινεύς ΠολυΩραιαΠερναμε mvas Rina Theo2005 Ευτυχια Αδαμοπουλου ΘανάσοςG4 christina 858585vu EFIANA Aristides Pap augustine Magigi Alex53 User2350 lepipini Kostas1908 Δημήτριος05 VasRa notis_19 oups Evelynne Antzie t3knon θείτσα σε σύγχυση 😛 Eleni123- eukleidhs1821 panaman Nikos_81 _marinaa ρενακι 13 nicolinab Avocadomaster desperate-ambitious! Johnkk infection54 panagiotis23 manozzz pannnos1992 tasos7 idrk Χάρις Giota_pel El_ grammenoudis Specon QWERTY23 Γιώτα Γιαννακού joannaΚΑ χημεια4λαιφ ditaaa Debugging_Daemon Panagiwtis2003 thekwarxitektonikh penelopenick γκολφ angelospiperakis jser anell Sourotiri xristarac gianna! Peter Pan13 Alexandros973 fockos fmarulezkd Meow damn 5tsuh1ss Ιωάννα λ Marcos.Kis tfghp Aristoteliss buffon85 Lydia555 stam23 MIKEDEPI kyriakos2005 sophiaa Nikoleta_Giann georgios03 Annou1 Taxospl Nic Papalitsas Ultimate_duck87 Memetchi arapakos vasiliki06 Kostas_Athens Γιώργος Ζ Marrrios Praxis Στέλλαα maril8na Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: υπάρχουν άτομα που πανελλήνιες έγραψαν 0 κ έχουν απολητήριο 20 Click για ανάπτυξη... Η απουσιολογος της τάξης μου πέρασε με το ζόρι νοσηλευτική στα Γιάννενα. Υπήρχαν αρκετά παιδιά που έγραψαν καλύτερα από αυτή στις Πανελλήνιες αλλά είχαν χαμηλότερους βαθμούς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Οι ιδιωτικες σχολες θα εχουν κριτηρια οπου εκ θαυματος δεν θα τηρουν και θα σπουδαζουν ολοι!!!Θα γινεται και το επικο: Αν γραφτεις τωρα εκπτωση 35%!!!!! Click για ανάπτυξη... Ή δωρεάν το δεύτερο πτυχίο όπως κάνουν σε κάποια ΙΕΚ
Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:25 Ο Obi-Wan Kenobi: #451 15-08-23 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Η απουσιολογος της τάξης μου πέρασε με το ζόρι νοσηλευτική στα Γιάννενα. Υπήρχαν αρκετά παιδιά που έγραψαν καλύτερα από αυτή στις Πανελλήνιες αλλά είχαν χαμηλότερους βαθμούς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Ή δωρεάν το δεύτερο πτυχίο όπως κάνουν σε κάποια ΙΕΚ Click για ανάπτυξη... Γινεται κατι τετοιο??? GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:26 Ο GeorgePap2003: #452 15-08-23 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Η απουσιολογος της τάξης μου πέρασε με το ζόρι νοσηλευτική στα Γιάννενα. Υπήρχαν αρκετά παιδιά που έγραψαν καλύτερα από αυτή στις Πανελλήνιες αλλά είχαν χαμηλότερους βαθμούς. Click για ανάπτυξη... Ε ναι...οι βαθμοί του σχολείου δεν έχουν καμία σχέση με των πανελλαδικών Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:26 Η Alessandra Eliza: #453 15-08-23 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Γινεται κατι τετοιο??? Click για ανάπτυξη... Ναι,ξέρω ένα ιεκ που τουλάχιστον αυτό διαφημίζει Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:28 Ο Obi-Wan Kenobi: #454 15-08-23 15:28 Εμενα μου αρεσει το αλλο με το που στειλεις μειλ σε καλουνε αμεσως τηλεφωνο και σου κλεινουνε ραντεβου.Μια φορα ειχα παει με μια φιλη που ηθελε να γραφτει διατροφολογος και τους εκανα ορισμενες ερωτησεις που δεν ηξεραν να απαντησουν οπως με την αδεια ασκησεως!!!η απαντηση ηταν οτι αν δεν αλλαξει η κυβερνηση ολα καλα και ρωτησα: Δηλαδη θα σπουδασει εδω και θα εξαρταται το πτυχιο της απο την κυβερνηση? Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:35 Η Alessandra Eliza: #455 15-08-23 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Εμενα μου αρεσει το αλλο με το που στειλεις μειλ σε καλουνε αμεσως τηλεφωνο και σου κλεινουνε ραντεβου.Μια φορα ειχα παει με μια φιλη που ηθελε να γραφτει διατροφολογος και τους εκανα ορισμενες ερωτησεις που δεν ηξεραν να απαντησουν οπως με την αδεια ασκησεως!!!η απαντηση ηταν οτι αν δεν αλλαξει η κυβερνηση ολα καλα και ρωτησα: Δηλαδη θα σπουδασει εδω και θα εξαρταται το πτυχιο της απο την κυβερνηση? Click για ανάπτυξη... Από ότι ξέρω στα παραϊατρικά επαγγέλματα βγαίνεις βοηθός, δεν νομίζω να αλλάξει ποτέ αυτό. Και οκ πες μένει η ίδια κυβέρνηση () ,αν δεν περάσει νόμο δεν αλλάζει το καθεστώς άρα θα πρέπει να περιμένει πότε θα αλλάξει ο νομός Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:43 Ο Obi-Wan Kenobi: #456 15-08-23 15:43 Εγω σπουδαζω ξανα και σπουδαζω Γεωπονια 10 εξαμηνα.Ειδα εχτες σε μερκα κολλεγια οτι οι σπουδες ειναι 5 εξαμηνα!!!!Στους μηχανικους μηχανολους τα μαθηματα σε κολλεγιο ειναι ελαχιστα!!!! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:48 Η Grand Duchess: #457 15-08-23 15:48 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: υπάρχουν άτομα που πανελλήνιες έγραψαν 0 κ έχουν απολητήριο 20 Click για ανάπτυξη... Πριν την τράπεζα θεμάτων άνετα γινόταν αυτό στα ιδιωτικά σχολεία. Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:49 Η Alessandra Eliza: #458 15-08-23 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Εγω σπουδαζω ξανα και σπουδαζω Γεωπονια 10 εξαμηνα.Ειδα εχτες σε μερκα κολλεγια οτι οι σπουδες ειναι 5 εξαμηνα!!!!Στους μηχανικους μηχανολους τα μαθηματα σε κολλεγιο ειναι ελαχιστα!!!! Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι τα κολλέγια είναι 2ετους φοίτησης. Δεν το ήξερα ότι υπάρχει Γεωπονία σε κολλέγιο. Ευτυχώς που είμαι σε επάγγελμα που δεν υπάρχει σε κολλέγιο και που να υπάρξει δεν νομίζω να το επιλέξει κάνεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πριν την τράπεζα θεμάτων άνετα γινόταν αυτό στα ιδιωτικά σχολεία. Click για ανάπτυξη... Στην πόλη μου (επαρχία) γινόταν και σε 1-2 δημόσια. Δεν πρόλαβα την τράπεζα θεμάτων (Ναι, είναι τόσο μεγάλη) Και δεν έχω εικόνα τι συμβαίνει τώρα. Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:54 Ο Obi-Wan Kenobi: #459 15-08-23 15:54 Μαθηματικο? Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:54 Η Alessandra Eliza: #460 15-08-23 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Μαθηματικο? Click για ανάπτυξη... Ναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 371 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 zoed giorgos8907 Searching aris65 Jauahahwiwisjs Guhahg5837 Hmmytheos Atrlef many of Filip thewitcher gianikit Morningstar BatGuin Anyone mariel79 AggelikiGr mikrosamiamidi thepigod762 thesecretfemme Aleksoula iiTzArismaltor_ ioanna2007 panosT436 BillyTheKid Τρελας123 fraoulit Joji ikigai ivannag angies Bill2024 stee voοdoο kost28 Helen06 Kris.gr darkness123 Indecisive2 justvibingmeow Than003 Kolokythiatoumpana constansn suaimhneas Mammy Nun Maynard g59 carnage Aggel0sss future scientist persour giannis05 TheNorth kiyoshi phleidhs Scandal Kate1914 SlimShady Alexandros.Kourtis Dr. Gl. Luminous elenh33 dimitris_eee CrusaderKingsIII giorgos5002 Jesse_ Χρήστος2006 Lost_In_Life ΔίνωΈναΤέλος yro2 Giannis_19 ilovekpop florist Marios2020 SoyN Startx0 Ilovemycats27 Arianara S3 Nala Maria_Xagorari GeorgePap2003 Obi-Wan Kenobi bill09876 ilias_21 Claire05 P.Dam. dmav AnnaRd roud nicole1982 Alessandra Eliza Arvacon Abiogenesis Jojo K george777 Sofos Gerontas hello1234 Mewmaw love_to_learn Magichero athinoula Antonia Alexandra vbvbvbv ypopsifios23 Aporias indig0 arc dsmir trifasikodiavasma Glorious12 angel_par29 guest24440 Marianna.diamanti koukdespoina2004 Panelladikologos francies_nolan phoni marspth MrDna Ness Nemesiis giannhs2001 Theo1 liana tan07 Eirinakiii8 panex logansnesoberi baked.oats Sav Νικολινα Crisil αντιγονη. spring day alexa-24 Panttelis Verikoko17 xanthippiad anakiriak@yahoo MINERVA70 elevag danae_r Σταμάτης του '05 evaggelia anna giorgos78 Giii 5070 panagiotis12 Mathitis_tou_15 jimis2001 Lathy Unboxholics Jackorien145 allall1 kleoniki05 Panagiotis849 thenutritionist flaura Wonderkid eirinipap Sherlockina estrela Βασιλης1234 suuuuiiii Frozensun Mary06 Leo komm aggorf anchan Ryuzaki Vanillatack Lifelong Learner arko savethetrees Pharmacist01 Steliosgkougkou lambr0s astroskoni liquid smooth Alin22 Enhypen American Economist orestis3 Basiliki.kiki a namaves justanerd UserGr2023 aekaras 21 ειδήμων tsiobieman SaaruTheDracthyr Ιωάννα2005 Lefter KALA1 nucomer patra2002 paterasyp Ελεν alpha.kappa Φινεύς ΠολυΩραιαΠερναμε mvas Rina Theo2005 Ευτυχια Αδαμοπουλου ΘανάσοςG4 christina 858585vu EFIANA Aristides Pap augustine Magigi Alex53 User2350 lepipini Kostas1908 Δημήτριος05 VasRa notis_19 oups Evelynne Antzie t3knon θείτσα σε σύγχυση 😛 Eleni123- eukleidhs1821 panaman Nikos_81 _marinaa ρενακι 13 nicolinab Avocadomaster desperate-ambitious! Johnkk infection54 panagiotis23 manozzz pannnos1992 tasos7 idrk Χάρις Giota_pel El_ grammenoudis Specon QWERTY23 Γιώτα Γιαννακού joannaΚΑ χημεια4λαιφ ditaaa Debugging_Daemon Panagiwtis2003 thekwarxitektonikh penelopenick γκολφ angelospiperakis jser anell Sourotiri xristarac gianna! Peter Pan13 Alexandros973 fockos fmarulezkd Meow damn 5tsuh1ss Ιωάννα λ Marcos.Kis tfghp Aristoteliss buffon85 Lydia555 stam23 MIKEDEPI kyriakos2005 sophiaa Nikoleta_Giann georgios03 Annou1 Taxospl Nic Papalitsas Ultimate_duck87 Memetchi arapakos vasiliki06 Kostas_Athens Γιώργος Ζ Marrrios Praxis Στέλλαα maril8na Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Η απουσιολογος της τάξης μου πέρασε με το ζόρι νοσηλευτική στα Γιάννενα. Υπήρχαν αρκετά παιδιά που έγραψαν καλύτερα από αυτή στις Πανελλήνιες αλλά είχαν χαμηλότερους βαθμούς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Ή δωρεάν το δεύτερο πτυχίο όπως κάνουν σε κάποια ΙΕΚ Click για ανάπτυξη... Γινεται κατι τετοιο???
GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:26 Ο GeorgePap2003: #452 15-08-23 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Η απουσιολογος της τάξης μου πέρασε με το ζόρι νοσηλευτική στα Γιάννενα. Υπήρχαν αρκετά παιδιά που έγραψαν καλύτερα από αυτή στις Πανελλήνιες αλλά είχαν χαμηλότερους βαθμούς. Click για ανάπτυξη... Ε ναι...οι βαθμοί του σχολείου δεν έχουν καμία σχέση με των πανελλαδικών Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:26 Η Alessandra Eliza: #453 15-08-23 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Γινεται κατι τετοιο??? Click για ανάπτυξη... Ναι,ξέρω ένα ιεκ που τουλάχιστον αυτό διαφημίζει Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:28 Ο Obi-Wan Kenobi: #454 15-08-23 15:28 Εμενα μου αρεσει το αλλο με το που στειλεις μειλ σε καλουνε αμεσως τηλεφωνο και σου κλεινουνε ραντεβου.Μια φορα ειχα παει με μια φιλη που ηθελε να γραφτει διατροφολογος και τους εκανα ορισμενες ερωτησεις που δεν ηξεραν να απαντησουν οπως με την αδεια ασκησεως!!!η απαντηση ηταν οτι αν δεν αλλαξει η κυβερνηση ολα καλα και ρωτησα: Δηλαδη θα σπουδασει εδω και θα εξαρταται το πτυχιο της απο την κυβερνηση? Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:35 Η Alessandra Eliza: #455 15-08-23 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Εμενα μου αρεσει το αλλο με το που στειλεις μειλ σε καλουνε αμεσως τηλεφωνο και σου κλεινουνε ραντεβου.Μια φορα ειχα παει με μια φιλη που ηθελε να γραφτει διατροφολογος και τους εκανα ορισμενες ερωτησεις που δεν ηξεραν να απαντησουν οπως με την αδεια ασκησεως!!!η απαντηση ηταν οτι αν δεν αλλαξει η κυβερνηση ολα καλα και ρωτησα: Δηλαδη θα σπουδασει εδω και θα εξαρταται το πτυχιο της απο την κυβερνηση? Click για ανάπτυξη... Από ότι ξέρω στα παραϊατρικά επαγγέλματα βγαίνεις βοηθός, δεν νομίζω να αλλάξει ποτέ αυτό. Και οκ πες μένει η ίδια κυβέρνηση () ,αν δεν περάσει νόμο δεν αλλάζει το καθεστώς άρα θα πρέπει να περιμένει πότε θα αλλάξει ο νομός Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:43 Ο Obi-Wan Kenobi: #456 15-08-23 15:43 Εγω σπουδαζω ξανα και σπουδαζω Γεωπονια 10 εξαμηνα.Ειδα εχτες σε μερκα κολλεγια οτι οι σπουδες ειναι 5 εξαμηνα!!!!Στους μηχανικους μηχανολους τα μαθηματα σε κολλεγιο ειναι ελαχιστα!!!! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:48 Η Grand Duchess: #457 15-08-23 15:48 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: υπάρχουν άτομα που πανελλήνιες έγραψαν 0 κ έχουν απολητήριο 20 Click για ανάπτυξη... Πριν την τράπεζα θεμάτων άνετα γινόταν αυτό στα ιδιωτικά σχολεία. Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:49 Η Alessandra Eliza: #458 15-08-23 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Εγω σπουδαζω ξανα και σπουδαζω Γεωπονια 10 εξαμηνα.Ειδα εχτες σε μερκα κολλεγια οτι οι σπουδες ειναι 5 εξαμηνα!!!!Στους μηχανικους μηχανολους τα μαθηματα σε κολλεγιο ειναι ελαχιστα!!!! Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι τα κολλέγια είναι 2ετους φοίτησης. Δεν το ήξερα ότι υπάρχει Γεωπονία σε κολλέγιο. Ευτυχώς που είμαι σε επάγγελμα που δεν υπάρχει σε κολλέγιο και που να υπάρξει δεν νομίζω να το επιλέξει κάνεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πριν την τράπεζα θεμάτων άνετα γινόταν αυτό στα ιδιωτικά σχολεία. Click για ανάπτυξη... Στην πόλη μου (επαρχία) γινόταν και σε 1-2 δημόσια. Δεν πρόλαβα την τράπεζα θεμάτων (Ναι, είναι τόσο μεγάλη) Και δεν έχω εικόνα τι συμβαίνει τώρα. Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:54 Ο Obi-Wan Kenobi: #459 15-08-23 15:54 Μαθηματικο? Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:54 Η Alessandra Eliza: #460 15-08-23 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Μαθηματικο? Click για ανάπτυξη... Ναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 371 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 zoed giorgos8907 Searching aris65 Jauahahwiwisjs Guhahg5837 Hmmytheos Atrlef many of Filip thewitcher gianikit Morningstar BatGuin Anyone mariel79 AggelikiGr mikrosamiamidi thepigod762 thesecretfemme Aleksoula iiTzArismaltor_ ioanna2007 panosT436 BillyTheKid Τρελας123 fraoulit Joji ikigai ivannag angies Bill2024 stee voοdoο kost28 Helen06 Kris.gr darkness123 Indecisive2 justvibingmeow Than003 Kolokythiatoumpana constansn suaimhneas Mammy Nun Maynard g59 carnage Aggel0sss future scientist persour giannis05 TheNorth kiyoshi phleidhs Scandal Kate1914 SlimShady Alexandros.Kourtis Dr. Gl. Luminous elenh33 dimitris_eee CrusaderKingsIII giorgos5002 Jesse_ Χρήστος2006 Lost_In_Life ΔίνωΈναΤέλος yro2 Giannis_19 ilovekpop florist Marios2020 SoyN Startx0 Ilovemycats27 Arianara S3 Nala Maria_Xagorari GeorgePap2003 Obi-Wan Kenobi bill09876 ilias_21 Claire05 P.Dam. dmav AnnaRd roud nicole1982 Alessandra Eliza Arvacon Abiogenesis Jojo K george777 Sofos Gerontas hello1234 Mewmaw love_to_learn Magichero athinoula Antonia Alexandra vbvbvbv ypopsifios23 Aporias indig0 arc dsmir trifasikodiavasma Glorious12 angel_par29 guest24440 Marianna.diamanti koukdespoina2004 Panelladikologos francies_nolan phoni marspth MrDna Ness Nemesiis giannhs2001 Theo1 liana tan07 Eirinakiii8 panex logansnesoberi baked.oats Sav Νικολινα Crisil αντιγονη. spring day alexa-24 Panttelis Verikoko17 xanthippiad anakiriak@yahoo MINERVA70 elevag danae_r Σταμάτης του '05 evaggelia anna giorgos78 Giii 5070 panagiotis12 Mathitis_tou_15 jimis2001 Lathy Unboxholics Jackorien145 allall1 kleoniki05 Panagiotis849 thenutritionist flaura Wonderkid eirinipap Sherlockina estrela Βασιλης1234 suuuuiiii Frozensun Mary06 Leo komm aggorf anchan Ryuzaki Vanillatack Lifelong Learner arko savethetrees Pharmacist01 Steliosgkougkou lambr0s astroskoni liquid smooth Alin22 Enhypen American Economist orestis3 Basiliki.kiki a namaves justanerd UserGr2023 aekaras 21 ειδήμων tsiobieman SaaruTheDracthyr Ιωάννα2005 Lefter KALA1 nucomer patra2002 paterasyp Ελεν alpha.kappa Φινεύς ΠολυΩραιαΠερναμε mvas Rina Theo2005 Ευτυχια Αδαμοπουλου ΘανάσοςG4 christina 858585vu EFIANA Aristides Pap augustine Magigi Alex53 User2350 lepipini Kostas1908 Δημήτριος05 VasRa notis_19 oups Evelynne Antzie t3knon θείτσα σε σύγχυση 😛 Eleni123- eukleidhs1821 panaman Nikos_81 _marinaa ρενακι 13 nicolinab Avocadomaster desperate-ambitious! Johnkk infection54 panagiotis23 manozzz pannnos1992 tasos7 idrk Χάρις Giota_pel El_ grammenoudis Specon QWERTY23 Γιώτα Γιαννακού joannaΚΑ χημεια4λαιφ ditaaa Debugging_Daemon Panagiwtis2003 thekwarxitektonikh penelopenick γκολφ angelospiperakis jser anell Sourotiri xristarac gianna! Peter Pan13 Alexandros973 fockos fmarulezkd Meow damn 5tsuh1ss Ιωάννα λ Marcos.Kis tfghp Aristoteliss buffon85 Lydia555 stam23 MIKEDEPI kyriakos2005 sophiaa Nikoleta_Giann georgios03 Annou1 Taxospl Nic Papalitsas Ultimate_duck87 Memetchi arapakos vasiliki06 Kostas_Athens Γιώργος Ζ Marrrios Praxis Στέλλαα maril8na Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Η απουσιολογος της τάξης μου πέρασε με το ζόρι νοσηλευτική στα Γιάννενα. Υπήρχαν αρκετά παιδιά που έγραψαν καλύτερα από αυτή στις Πανελλήνιες αλλά είχαν χαμηλότερους βαθμούς. Click για ανάπτυξη... Ε ναι...οι βαθμοί του σχολείου δεν έχουν καμία σχέση με των πανελλαδικών
Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:26 Η Alessandra Eliza: #453 15-08-23 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Γινεται κατι τετοιο??? Click για ανάπτυξη... Ναι,ξέρω ένα ιεκ που τουλάχιστον αυτό διαφημίζει Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:28 Ο Obi-Wan Kenobi: #454 15-08-23 15:28 Εμενα μου αρεσει το αλλο με το που στειλεις μειλ σε καλουνε αμεσως τηλεφωνο και σου κλεινουνε ραντεβου.Μια φορα ειχα παει με μια φιλη που ηθελε να γραφτει διατροφολογος και τους εκανα ορισμενες ερωτησεις που δεν ηξεραν να απαντησουν οπως με την αδεια ασκησεως!!!η απαντηση ηταν οτι αν δεν αλλαξει η κυβερνηση ολα καλα και ρωτησα: Δηλαδη θα σπουδασει εδω και θα εξαρταται το πτυχιο της απο την κυβερνηση? Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:35 Η Alessandra Eliza: #455 15-08-23 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Εμενα μου αρεσει το αλλο με το που στειλεις μειλ σε καλουνε αμεσως τηλεφωνο και σου κλεινουνε ραντεβου.Μια φορα ειχα παει με μια φιλη που ηθελε να γραφτει διατροφολογος και τους εκανα ορισμενες ερωτησεις που δεν ηξεραν να απαντησουν οπως με την αδεια ασκησεως!!!η απαντηση ηταν οτι αν δεν αλλαξει η κυβερνηση ολα καλα και ρωτησα: Δηλαδη θα σπουδασει εδω και θα εξαρταται το πτυχιο της απο την κυβερνηση? Click για ανάπτυξη... Από ότι ξέρω στα παραϊατρικά επαγγέλματα βγαίνεις βοηθός, δεν νομίζω να αλλάξει ποτέ αυτό. Και οκ πες μένει η ίδια κυβέρνηση () ,αν δεν περάσει νόμο δεν αλλάζει το καθεστώς άρα θα πρέπει να περιμένει πότε θα αλλάξει ο νομός Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:43 Ο Obi-Wan Kenobi: #456 15-08-23 15:43 Εγω σπουδαζω ξανα και σπουδαζω Γεωπονια 10 εξαμηνα.Ειδα εχτες σε μερκα κολλεγια οτι οι σπουδες ειναι 5 εξαμηνα!!!!Στους μηχανικους μηχανολους τα μαθηματα σε κολλεγιο ειναι ελαχιστα!!!! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:48 Η Grand Duchess: #457 15-08-23 15:48 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: υπάρχουν άτομα που πανελλήνιες έγραψαν 0 κ έχουν απολητήριο 20 Click για ανάπτυξη... Πριν την τράπεζα θεμάτων άνετα γινόταν αυτό στα ιδιωτικά σχολεία. Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:49 Η Alessandra Eliza: #458 15-08-23 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Εγω σπουδαζω ξανα και σπουδαζω Γεωπονια 10 εξαμηνα.Ειδα εχτες σε μερκα κολλεγια οτι οι σπουδες ειναι 5 εξαμηνα!!!!Στους μηχανικους μηχανολους τα μαθηματα σε κολλεγιο ειναι ελαχιστα!!!! Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι τα κολλέγια είναι 2ετους φοίτησης. Δεν το ήξερα ότι υπάρχει Γεωπονία σε κολλέγιο. Ευτυχώς που είμαι σε επάγγελμα που δεν υπάρχει σε κολλέγιο και που να υπάρξει δεν νομίζω να το επιλέξει κάνεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πριν την τράπεζα θεμάτων άνετα γινόταν αυτό στα ιδιωτικά σχολεία. Click για ανάπτυξη... Στην πόλη μου (επαρχία) γινόταν και σε 1-2 δημόσια. Δεν πρόλαβα την τράπεζα θεμάτων (Ναι, είναι τόσο μεγάλη) Και δεν έχω εικόνα τι συμβαίνει τώρα. Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:54 Ο Obi-Wan Kenobi: #459 15-08-23 15:54 Μαθηματικο? Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:54 Η Alessandra Eliza: #460 15-08-23 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Μαθηματικο? Click για ανάπτυξη... Ναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 371 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 zoed giorgos8907 Searching aris65 Jauahahwiwisjs Guhahg5837 Hmmytheos Atrlef many of Filip thewitcher gianikit Morningstar BatGuin Anyone mariel79 AggelikiGr mikrosamiamidi thepigod762 thesecretfemme Aleksoula iiTzArismaltor_ ioanna2007 panosT436 BillyTheKid Τρελας123 fraoulit Joji ikigai ivannag angies Bill2024 stee voοdoο kost28 Helen06 Kris.gr darkness123 Indecisive2 justvibingmeow Than003 Kolokythiatoumpana constansn suaimhneas Mammy Nun Maynard g59 carnage Aggel0sss future scientist persour giannis05 TheNorth kiyoshi phleidhs Scandal Kate1914 SlimShady Alexandros.Kourtis Dr. Gl. Luminous elenh33 dimitris_eee CrusaderKingsIII giorgos5002 Jesse_ Χρήστος2006 Lost_In_Life ΔίνωΈναΤέλος yro2 Giannis_19 ilovekpop florist Marios2020 SoyN Startx0 Ilovemycats27 Arianara S3 Nala Maria_Xagorari GeorgePap2003 Obi-Wan Kenobi bill09876 ilias_21 Claire05 P.Dam. dmav AnnaRd roud nicole1982 Alessandra Eliza Arvacon Abiogenesis Jojo K george777 Sofos Gerontas hello1234 Mewmaw love_to_learn Magichero athinoula Antonia Alexandra vbvbvbv ypopsifios23 Aporias indig0 arc dsmir trifasikodiavasma Glorious12 angel_par29 guest24440 Marianna.diamanti koukdespoina2004 Panelladikologos francies_nolan phoni marspth MrDna Ness Nemesiis giannhs2001 Theo1 liana tan07 Eirinakiii8 panex logansnesoberi baked.oats Sav Νικολινα Crisil αντιγονη. spring day alexa-24 Panttelis Verikoko17 xanthippiad anakiriak@yahoo MINERVA70 elevag danae_r Σταμάτης του '05 evaggelia anna giorgos78 Giii 5070 panagiotis12 Mathitis_tou_15 jimis2001 Lathy Unboxholics Jackorien145 allall1 kleoniki05 Panagiotis849 thenutritionist flaura Wonderkid eirinipap Sherlockina estrela Βασιλης1234 suuuuiiii Frozensun Mary06 Leo komm aggorf anchan Ryuzaki Vanillatack Lifelong Learner arko savethetrees Pharmacist01 Steliosgkougkou lambr0s astroskoni liquid smooth Alin22 Enhypen American Economist orestis3 Basiliki.kiki a namaves justanerd UserGr2023 aekaras 21 ειδήμων tsiobieman SaaruTheDracthyr Ιωάννα2005 Lefter KALA1 nucomer patra2002 paterasyp Ελεν alpha.kappa Φινεύς ΠολυΩραιαΠερναμε mvas Rina Theo2005 Ευτυχια Αδαμοπουλου ΘανάσοςG4 christina 858585vu EFIANA Aristides Pap augustine Magigi Alex53 User2350 lepipini Kostas1908 Δημήτριος05 VasRa notis_19 oups Evelynne Antzie t3knon θείτσα σε σύγχυση 😛 Eleni123- eukleidhs1821 panaman Nikos_81 _marinaa ρενακι 13 nicolinab Avocadomaster desperate-ambitious! Johnkk infection54 panagiotis23 manozzz pannnos1992 tasos7 idrk Χάρις Giota_pel El_ grammenoudis Specon QWERTY23 Γιώτα Γιαννακού joannaΚΑ χημεια4λαιφ ditaaa Debugging_Daemon Panagiwtis2003 thekwarxitektonikh penelopenick γκολφ angelospiperakis jser anell Sourotiri xristarac gianna! Peter Pan13 Alexandros973 fockos fmarulezkd Meow damn 5tsuh1ss Ιωάννα λ Marcos.Kis tfghp Aristoteliss buffon85 Lydia555 stam23 MIKEDEPI kyriakos2005 sophiaa Nikoleta_Giann georgios03 Annou1 Taxospl Nic Papalitsas Ultimate_duck87 Memetchi arapakos vasiliki06 Kostas_Athens Γιώργος Ζ Marrrios Praxis Στέλλαα maril8na Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Γινεται κατι τετοιο??? Click για ανάπτυξη... Ναι,ξέρω ένα ιεκ που τουλάχιστον αυτό διαφημίζει
Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:28 Ο Obi-Wan Kenobi: #454 15-08-23 15:28 Εμενα μου αρεσει το αλλο με το που στειλεις μειλ σε καλουνε αμεσως τηλεφωνο και σου κλεινουνε ραντεβου.Μια φορα ειχα παει με μια φιλη που ηθελε να γραφτει διατροφολογος και τους εκανα ορισμενες ερωτησεις που δεν ηξεραν να απαντησουν οπως με την αδεια ασκησεως!!!η απαντηση ηταν οτι αν δεν αλλαξει η κυβερνηση ολα καλα και ρωτησα: Δηλαδη θα σπουδασει εδω και θα εξαρταται το πτυχιο της απο την κυβερνηση? Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:35 Η Alessandra Eliza: #455 15-08-23 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Εμενα μου αρεσει το αλλο με το που στειλεις μειλ σε καλουνε αμεσως τηλεφωνο και σου κλεινουνε ραντεβου.Μια φορα ειχα παει με μια φιλη που ηθελε να γραφτει διατροφολογος και τους εκανα ορισμενες ερωτησεις που δεν ηξεραν να απαντησουν οπως με την αδεια ασκησεως!!!η απαντηση ηταν οτι αν δεν αλλαξει η κυβερνηση ολα καλα και ρωτησα: Δηλαδη θα σπουδασει εδω και θα εξαρταται το πτυχιο της απο την κυβερνηση? Click για ανάπτυξη... Από ότι ξέρω στα παραϊατρικά επαγγέλματα βγαίνεις βοηθός, δεν νομίζω να αλλάξει ποτέ αυτό. Και οκ πες μένει η ίδια κυβέρνηση () ,αν δεν περάσει νόμο δεν αλλάζει το καθεστώς άρα θα πρέπει να περιμένει πότε θα αλλάξει ο νομός Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:43 Ο Obi-Wan Kenobi: #456 15-08-23 15:43 Εγω σπουδαζω ξανα και σπουδαζω Γεωπονια 10 εξαμηνα.Ειδα εχτες σε μερκα κολλεγια οτι οι σπουδες ειναι 5 εξαμηνα!!!!Στους μηχανικους μηχανολους τα μαθηματα σε κολλεγιο ειναι ελαχιστα!!!! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:48 Η Grand Duchess: #457 15-08-23 15:48 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: υπάρχουν άτομα που πανελλήνιες έγραψαν 0 κ έχουν απολητήριο 20 Click για ανάπτυξη... Πριν την τράπεζα θεμάτων άνετα γινόταν αυτό στα ιδιωτικά σχολεία. Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:49 Η Alessandra Eliza: #458 15-08-23 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Εγω σπουδαζω ξανα και σπουδαζω Γεωπονια 10 εξαμηνα.Ειδα εχτες σε μερκα κολλεγια οτι οι σπουδες ειναι 5 εξαμηνα!!!!Στους μηχανικους μηχανολους τα μαθηματα σε κολλεγιο ειναι ελαχιστα!!!! Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι τα κολλέγια είναι 2ετους φοίτησης. Δεν το ήξερα ότι υπάρχει Γεωπονία σε κολλέγιο. Ευτυχώς που είμαι σε επάγγελμα που δεν υπάρχει σε κολλέγιο και που να υπάρξει δεν νομίζω να το επιλέξει κάνεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πριν την τράπεζα θεμάτων άνετα γινόταν αυτό στα ιδιωτικά σχολεία. Click για ανάπτυξη... Στην πόλη μου (επαρχία) γινόταν και σε 1-2 δημόσια. Δεν πρόλαβα την τράπεζα θεμάτων (Ναι, είναι τόσο μεγάλη) Και δεν έχω εικόνα τι συμβαίνει τώρα. Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:54 Ο Obi-Wan Kenobi: #459 15-08-23 15:54 Μαθηματικο? Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:54 Η Alessandra Eliza: #460 15-08-23 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Μαθηματικο? Click για ανάπτυξη... Ναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 371 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 zoed giorgos8907 Searching aris65 Jauahahwiwisjs Guhahg5837 Hmmytheos Atrlef many of Filip thewitcher gianikit Morningstar BatGuin Anyone mariel79 AggelikiGr mikrosamiamidi thepigod762 thesecretfemme Aleksoula iiTzArismaltor_ ioanna2007 panosT436 BillyTheKid Τρελας123 fraoulit Joji ikigai ivannag angies Bill2024 stee voοdoο kost28 Helen06 Kris.gr darkness123 Indecisive2 justvibingmeow Than003 Kolokythiatoumpana constansn suaimhneas Mammy Nun Maynard g59 carnage Aggel0sss future scientist persour giannis05 TheNorth kiyoshi phleidhs Scandal Kate1914 SlimShady Alexandros.Kourtis Dr. Gl. Luminous elenh33 dimitris_eee CrusaderKingsIII giorgos5002 Jesse_ Χρήστος2006 Lost_In_Life ΔίνωΈναΤέλος yro2 Giannis_19 ilovekpop florist Marios2020 SoyN Startx0 Ilovemycats27 Arianara S3 Nala Maria_Xagorari GeorgePap2003 Obi-Wan Kenobi bill09876 ilias_21 Claire05 P.Dam. dmav AnnaRd roud nicole1982 Alessandra Eliza Arvacon Abiogenesis Jojo K george777 Sofos Gerontas hello1234 Mewmaw love_to_learn Magichero athinoula Antonia Alexandra vbvbvbv ypopsifios23 Aporias indig0 arc dsmir trifasikodiavasma Glorious12 angel_par29 guest24440 Marianna.diamanti koukdespoina2004 Panelladikologos francies_nolan phoni marspth MrDna Ness Nemesiis giannhs2001 Theo1 liana tan07 Eirinakiii8 panex logansnesoberi baked.oats Sav Νικολινα Crisil αντιγονη. spring day alexa-24 Panttelis Verikoko17 xanthippiad anakiriak@yahoo MINERVA70 elevag danae_r Σταμάτης του '05 evaggelia anna giorgos78 Giii 5070 panagiotis12 Mathitis_tou_15 jimis2001 Lathy Unboxholics Jackorien145 allall1 kleoniki05 Panagiotis849 thenutritionist flaura Wonderkid eirinipap Sherlockina estrela Βασιλης1234 suuuuiiii Frozensun Mary06 Leo komm aggorf anchan Ryuzaki Vanillatack Lifelong Learner arko savethetrees Pharmacist01 Steliosgkougkou lambr0s astroskoni liquid smooth Alin22 Enhypen American Economist orestis3 Basiliki.kiki a namaves justanerd UserGr2023 aekaras 21 ειδήμων tsiobieman SaaruTheDracthyr Ιωάννα2005 Lefter KALA1 nucomer patra2002 paterasyp Ελεν alpha.kappa Φινεύς ΠολυΩραιαΠερναμε mvas Rina Theo2005 Ευτυχια Αδαμοπουλου ΘανάσοςG4 christina 858585vu EFIANA Aristides Pap augustine Magigi Alex53 User2350 lepipini Kostas1908 Δημήτριος05 VasRa notis_19 oups Evelynne Antzie t3knon θείτσα σε σύγχυση 😛 Eleni123- eukleidhs1821 panaman Nikos_81 _marinaa ρενακι 13 nicolinab Avocadomaster desperate-ambitious! Johnkk infection54 panagiotis23 manozzz pannnos1992 tasos7 idrk Χάρις Giota_pel El_ grammenoudis Specon QWERTY23 Γιώτα Γιαννακού joannaΚΑ χημεια4λαιφ ditaaa Debugging_Daemon Panagiwtis2003 thekwarxitektonikh penelopenick γκολφ angelospiperakis jser anell Sourotiri xristarac gianna! Peter Pan13 Alexandros973 fockos fmarulezkd Meow damn 5tsuh1ss Ιωάννα λ Marcos.Kis tfghp Aristoteliss buffon85 Lydia555 stam23 MIKEDEPI kyriakos2005 sophiaa Nikoleta_Giann georgios03 Annou1 Taxospl Nic Papalitsas Ultimate_duck87 Memetchi arapakos vasiliki06 Kostas_Athens Γιώργος Ζ Marrrios Praxis Στέλλαα maril8na Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμενα μου αρεσει το αλλο με το που στειλεις μειλ σε καλουνε αμεσως τηλεφωνο και σου κλεινουνε ραντεβου.Μια φορα ειχα παει με μια φιλη που ηθελε να γραφτει διατροφολογος και τους εκανα ορισμενες ερωτησεις που δεν ηξεραν να απαντησουν οπως με την αδεια ασκησεως!!!η απαντηση ηταν οτι αν δεν αλλαξει η κυβερνηση ολα καλα και ρωτησα: Δηλαδη θα σπουδασει εδω και θα εξαρταται το πτυχιο της απο την κυβερνηση?
Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:35 Η Alessandra Eliza: #455 15-08-23 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Εμενα μου αρεσει το αλλο με το που στειλεις μειλ σε καλουνε αμεσως τηλεφωνο και σου κλεινουνε ραντεβου.Μια φορα ειχα παει με μια φιλη που ηθελε να γραφτει διατροφολογος και τους εκανα ορισμενες ερωτησεις που δεν ηξεραν να απαντησουν οπως με την αδεια ασκησεως!!!η απαντηση ηταν οτι αν δεν αλλαξει η κυβερνηση ολα καλα και ρωτησα: Δηλαδη θα σπουδασει εδω και θα εξαρταται το πτυχιο της απο την κυβερνηση? Click για ανάπτυξη... Από ότι ξέρω στα παραϊατρικά επαγγέλματα βγαίνεις βοηθός, δεν νομίζω να αλλάξει ποτέ αυτό. Και οκ πες μένει η ίδια κυβέρνηση () ,αν δεν περάσει νόμο δεν αλλάζει το καθεστώς άρα θα πρέπει να περιμένει πότε θα αλλάξει ο νομός Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:43 Ο Obi-Wan Kenobi: #456 15-08-23 15:43 Εγω σπουδαζω ξανα και σπουδαζω Γεωπονια 10 εξαμηνα.Ειδα εχτες σε μερκα κολλεγια οτι οι σπουδες ειναι 5 εξαμηνα!!!!Στους μηχανικους μηχανολους τα μαθηματα σε κολλεγιο ειναι ελαχιστα!!!! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:48 Η Grand Duchess: #457 15-08-23 15:48 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: υπάρχουν άτομα που πανελλήνιες έγραψαν 0 κ έχουν απολητήριο 20 Click για ανάπτυξη... Πριν την τράπεζα θεμάτων άνετα γινόταν αυτό στα ιδιωτικά σχολεία. Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:49 Η Alessandra Eliza: #458 15-08-23 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Εγω σπουδαζω ξανα και σπουδαζω Γεωπονια 10 εξαμηνα.Ειδα εχτες σε μερκα κολλεγια οτι οι σπουδες ειναι 5 εξαμηνα!!!!Στους μηχανικους μηχανολους τα μαθηματα σε κολλεγιο ειναι ελαχιστα!!!! Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι τα κολλέγια είναι 2ετους φοίτησης. Δεν το ήξερα ότι υπάρχει Γεωπονία σε κολλέγιο. Ευτυχώς που είμαι σε επάγγελμα που δεν υπάρχει σε κολλέγιο και που να υπάρξει δεν νομίζω να το επιλέξει κάνεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πριν την τράπεζα θεμάτων άνετα γινόταν αυτό στα ιδιωτικά σχολεία. Click για ανάπτυξη... Στην πόλη μου (επαρχία) γινόταν και σε 1-2 δημόσια. Δεν πρόλαβα την τράπεζα θεμάτων (Ναι, είναι τόσο μεγάλη) Και δεν έχω εικόνα τι συμβαίνει τώρα. Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:54 Ο Obi-Wan Kenobi: #459 15-08-23 15:54 Μαθηματικο? Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:54 Η Alessandra Eliza: #460 15-08-23 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Μαθηματικο? Click για ανάπτυξη... Ναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 371 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 zoed giorgos8907 Searching aris65 Jauahahwiwisjs Guhahg5837 Hmmytheos Atrlef many of Filip thewitcher gianikit Morningstar BatGuin Anyone mariel79 AggelikiGr mikrosamiamidi thepigod762 thesecretfemme Aleksoula iiTzArismaltor_ ioanna2007 panosT436 BillyTheKid Τρελας123 fraoulit Joji ikigai ivannag angies Bill2024 stee voοdoο kost28 Helen06 Kris.gr darkness123 Indecisive2 justvibingmeow Than003 Kolokythiatoumpana constansn suaimhneas Mammy Nun Maynard g59 carnage Aggel0sss future scientist persour giannis05 TheNorth kiyoshi phleidhs Scandal Kate1914 SlimShady Alexandros.Kourtis Dr. Gl. Luminous elenh33 dimitris_eee CrusaderKingsIII giorgos5002 Jesse_ Χρήστος2006 Lost_In_Life ΔίνωΈναΤέλος yro2 Giannis_19 ilovekpop florist Marios2020 SoyN Startx0 Ilovemycats27 Arianara S3 Nala Maria_Xagorari GeorgePap2003 Obi-Wan Kenobi bill09876 ilias_21 Claire05 P.Dam. dmav AnnaRd roud nicole1982 Alessandra Eliza Arvacon Abiogenesis Jojo K george777 Sofos Gerontas hello1234 Mewmaw love_to_learn Magichero athinoula Antonia Alexandra vbvbvbv ypopsifios23 Aporias indig0 arc dsmir trifasikodiavasma Glorious12 angel_par29 guest24440 Marianna.diamanti koukdespoina2004 Panelladikologos francies_nolan phoni marspth MrDna Ness Nemesiis giannhs2001 Theo1 liana tan07 Eirinakiii8 panex logansnesoberi baked.oats Sav Νικολινα Crisil αντιγονη. spring day alexa-24 Panttelis Verikoko17 xanthippiad anakiriak@yahoo MINERVA70 elevag danae_r Σταμάτης του '05 evaggelia anna giorgos78 Giii 5070 panagiotis12 Mathitis_tou_15 jimis2001 Lathy Unboxholics Jackorien145 allall1 kleoniki05 Panagiotis849 thenutritionist flaura Wonderkid eirinipap Sherlockina estrela Βασιλης1234 suuuuiiii Frozensun Mary06 Leo komm aggorf anchan Ryuzaki Vanillatack Lifelong Learner arko savethetrees Pharmacist01 Steliosgkougkou lambr0s astroskoni liquid smooth Alin22 Enhypen American Economist orestis3 Basiliki.kiki a namaves justanerd UserGr2023 aekaras 21 ειδήμων tsiobieman SaaruTheDracthyr Ιωάννα2005 Lefter KALA1 nucomer patra2002 paterasyp Ελεν alpha.kappa Φινεύς ΠολυΩραιαΠερναμε mvas Rina Theo2005 Ευτυχια Αδαμοπουλου ΘανάσοςG4 christina 858585vu EFIANA Aristides Pap augustine Magigi Alex53 User2350 lepipini Kostas1908 Δημήτριος05 VasRa notis_19 oups Evelynne Antzie t3knon θείτσα σε σύγχυση 😛 Eleni123- eukleidhs1821 panaman Nikos_81 _marinaa ρενακι 13 nicolinab Avocadomaster desperate-ambitious! Johnkk infection54 panagiotis23 manozzz pannnos1992 tasos7 idrk Χάρις Giota_pel El_ grammenoudis Specon QWERTY23 Γιώτα Γιαννακού joannaΚΑ χημεια4λαιφ ditaaa Debugging_Daemon Panagiwtis2003 thekwarxitektonikh penelopenick γκολφ angelospiperakis jser anell Sourotiri xristarac gianna! Peter Pan13 Alexandros973 fockos fmarulezkd Meow damn 5tsuh1ss Ιωάννα λ Marcos.Kis tfghp Aristoteliss buffon85 Lydia555 stam23 MIKEDEPI kyriakos2005 sophiaa Nikoleta_Giann georgios03 Annou1 Taxospl Nic Papalitsas Ultimate_duck87 Memetchi arapakos vasiliki06 Kostas_Athens Γιώργος Ζ Marrrios Praxis Στέλλαα maril8na Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Εμενα μου αρεσει το αλλο με το που στειλεις μειλ σε καλουνε αμεσως τηλεφωνο και σου κλεινουνε ραντεβου.Μια φορα ειχα παει με μια φιλη που ηθελε να γραφτει διατροφολογος και τους εκανα ορισμενες ερωτησεις που δεν ηξεραν να απαντησουν οπως με την αδεια ασκησεως!!!η απαντηση ηταν οτι αν δεν αλλαξει η κυβερνηση ολα καλα και ρωτησα: Δηλαδη θα σπουδασει εδω και θα εξαρταται το πτυχιο της απο την κυβερνηση? Click για ανάπτυξη... Από ότι ξέρω στα παραϊατρικά επαγγέλματα βγαίνεις βοηθός, δεν νομίζω να αλλάξει ποτέ αυτό. Και οκ πες μένει η ίδια κυβέρνηση () ,αν δεν περάσει νόμο δεν αλλάζει το καθεστώς άρα θα πρέπει να περιμένει πότε θα αλλάξει ο νομός
Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:43 Ο Obi-Wan Kenobi: #456 15-08-23 15:43 Εγω σπουδαζω ξανα και σπουδαζω Γεωπονια 10 εξαμηνα.Ειδα εχτες σε μερκα κολλεγια οτι οι σπουδες ειναι 5 εξαμηνα!!!!Στους μηχανικους μηχανολους τα μαθηματα σε κολλεγιο ειναι ελαχιστα!!!! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:48 Η Grand Duchess: #457 15-08-23 15:48 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: υπάρχουν άτομα που πανελλήνιες έγραψαν 0 κ έχουν απολητήριο 20 Click για ανάπτυξη... Πριν την τράπεζα θεμάτων άνετα γινόταν αυτό στα ιδιωτικά σχολεία. Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:49 Η Alessandra Eliza: #458 15-08-23 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Εγω σπουδαζω ξανα και σπουδαζω Γεωπονια 10 εξαμηνα.Ειδα εχτες σε μερκα κολλεγια οτι οι σπουδες ειναι 5 εξαμηνα!!!!Στους μηχανικους μηχανολους τα μαθηματα σε κολλεγιο ειναι ελαχιστα!!!! Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι τα κολλέγια είναι 2ετους φοίτησης. Δεν το ήξερα ότι υπάρχει Γεωπονία σε κολλέγιο. Ευτυχώς που είμαι σε επάγγελμα που δεν υπάρχει σε κολλέγιο και που να υπάρξει δεν νομίζω να το επιλέξει κάνεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πριν την τράπεζα θεμάτων άνετα γινόταν αυτό στα ιδιωτικά σχολεία. Click για ανάπτυξη... Στην πόλη μου (επαρχία) γινόταν και σε 1-2 δημόσια. Δεν πρόλαβα την τράπεζα θεμάτων (Ναι, είναι τόσο μεγάλη) Και δεν έχω εικόνα τι συμβαίνει τώρα. Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:54 Ο Obi-Wan Kenobi: #459 15-08-23 15:54 Μαθηματικο? Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:54 Η Alessandra Eliza: #460 15-08-23 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Μαθηματικο? Click για ανάπτυξη... Ναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 371 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 zoed giorgos8907 Searching aris65 Jauahahwiwisjs Guhahg5837 Hmmytheos Atrlef many of Filip thewitcher gianikit Morningstar BatGuin Anyone mariel79 AggelikiGr mikrosamiamidi thepigod762 thesecretfemme Aleksoula iiTzArismaltor_ ioanna2007 panosT436 BillyTheKid Τρελας123 fraoulit Joji ikigai ivannag angies Bill2024 stee voοdoο kost28 Helen06 Kris.gr darkness123 Indecisive2 justvibingmeow Than003 Kolokythiatoumpana constansn suaimhneas Mammy Nun Maynard g59 carnage Aggel0sss future scientist persour giannis05 TheNorth kiyoshi phleidhs Scandal Kate1914 SlimShady Alexandros.Kourtis Dr. Gl. Luminous elenh33 dimitris_eee CrusaderKingsIII giorgos5002 Jesse_ Χρήστος2006 Lost_In_Life ΔίνωΈναΤέλος yro2 Giannis_19 ilovekpop florist Marios2020 SoyN Startx0 Ilovemycats27 Arianara S3 Nala Maria_Xagorari GeorgePap2003 Obi-Wan Kenobi bill09876 ilias_21 Claire05 P.Dam. dmav AnnaRd roud nicole1982 Alessandra Eliza Arvacon Abiogenesis Jojo K george777 Sofos Gerontas hello1234 Mewmaw love_to_learn Magichero athinoula Antonia Alexandra vbvbvbv ypopsifios23 Aporias indig0 arc dsmir trifasikodiavasma Glorious12 angel_par29 guest24440 Marianna.diamanti koukdespoina2004 Panelladikologos francies_nolan phoni marspth MrDna Ness Nemesiis giannhs2001 Theo1 liana tan07 Eirinakiii8 panex logansnesoberi baked.oats Sav Νικολινα Crisil αντιγονη. spring day alexa-24 Panttelis Verikoko17 xanthippiad anakiriak@yahoo MINERVA70 elevag danae_r Σταμάτης του '05 evaggelia anna giorgos78 Giii 5070 panagiotis12 Mathitis_tou_15 jimis2001 Lathy Unboxholics Jackorien145 allall1 kleoniki05 Panagiotis849 thenutritionist flaura Wonderkid eirinipap Sherlockina estrela Βασιλης1234 suuuuiiii Frozensun Mary06 Leo komm aggorf anchan Ryuzaki Vanillatack Lifelong Learner arko savethetrees Pharmacist01 Steliosgkougkou lambr0s astroskoni liquid smooth Alin22 Enhypen American Economist orestis3 Basiliki.kiki a namaves justanerd UserGr2023 aekaras 21 ειδήμων tsiobieman SaaruTheDracthyr Ιωάννα2005 Lefter KALA1 nucomer patra2002 paterasyp Ελεν alpha.kappa Φινεύς ΠολυΩραιαΠερναμε mvas Rina Theo2005 Ευτυχια Αδαμοπουλου ΘανάσοςG4 christina 858585vu EFIANA Aristides Pap augustine Magigi Alex53 User2350 lepipini Kostas1908 Δημήτριος05 VasRa notis_19 oups Evelynne Antzie t3knon θείτσα σε σύγχυση 😛 Eleni123- eukleidhs1821 panaman Nikos_81 _marinaa ρενακι 13 nicolinab Avocadomaster desperate-ambitious! Johnkk infection54 panagiotis23 manozzz pannnos1992 tasos7 idrk Χάρις Giota_pel El_ grammenoudis Specon QWERTY23 Γιώτα Γιαννακού joannaΚΑ χημεια4λαιφ ditaaa Debugging_Daemon Panagiwtis2003 thekwarxitektonikh penelopenick γκολφ angelospiperakis jser anell Sourotiri xristarac gianna! Peter Pan13 Alexandros973 fockos fmarulezkd Meow damn 5tsuh1ss Ιωάννα λ Marcos.Kis tfghp Aristoteliss buffon85 Lydia555 stam23 MIKEDEPI kyriakos2005 sophiaa Nikoleta_Giann georgios03 Annou1 Taxospl Nic Papalitsas Ultimate_duck87 Memetchi arapakos vasiliki06 Kostas_Athens Γιώργος Ζ Marrrios Praxis Στέλλαα maril8na Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω σπουδαζω ξανα και σπουδαζω Γεωπονια 10 εξαμηνα.Ειδα εχτες σε μερκα κολλεγια οτι οι σπουδες ειναι 5 εξαμηνα!!!!Στους μηχανικους μηχανολους τα μαθηματα σε κολλεγιο ειναι ελαχιστα!!!!
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:48 Η Grand Duchess: #457 15-08-23 15:48 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: υπάρχουν άτομα που πανελλήνιες έγραψαν 0 κ έχουν απολητήριο 20 Click για ανάπτυξη... Πριν την τράπεζα θεμάτων άνετα γινόταν αυτό στα ιδιωτικά σχολεία. Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:49 Η Alessandra Eliza: #458 15-08-23 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Εγω σπουδαζω ξανα και σπουδαζω Γεωπονια 10 εξαμηνα.Ειδα εχτες σε μερκα κολλεγια οτι οι σπουδες ειναι 5 εξαμηνα!!!!Στους μηχανικους μηχανολους τα μαθηματα σε κολλεγιο ειναι ελαχιστα!!!! Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι τα κολλέγια είναι 2ετους φοίτησης. Δεν το ήξερα ότι υπάρχει Γεωπονία σε κολλέγιο. Ευτυχώς που είμαι σε επάγγελμα που δεν υπάρχει σε κολλέγιο και που να υπάρξει δεν νομίζω να το επιλέξει κάνεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πριν την τράπεζα θεμάτων άνετα γινόταν αυτό στα ιδιωτικά σχολεία. Click για ανάπτυξη... Στην πόλη μου (επαρχία) γινόταν και σε 1-2 δημόσια. Δεν πρόλαβα την τράπεζα θεμάτων (Ναι, είναι τόσο μεγάλη) Και δεν έχω εικόνα τι συμβαίνει τώρα. Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:54 Ο Obi-Wan Kenobi: #459 15-08-23 15:54 Μαθηματικο? Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:54 Η Alessandra Eliza: #460 15-08-23 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Μαθηματικο? Click για ανάπτυξη... Ναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 371 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 zoed giorgos8907 Searching aris65 Jauahahwiwisjs Guhahg5837 Hmmytheos Atrlef many of Filip thewitcher gianikit Morningstar BatGuin Anyone mariel79 AggelikiGr mikrosamiamidi thepigod762 thesecretfemme Aleksoula iiTzArismaltor_ ioanna2007 panosT436 BillyTheKid Τρελας123 fraoulit Joji ikigai ivannag angies Bill2024 stee voοdoο kost28 Helen06 Kris.gr darkness123 Indecisive2 justvibingmeow Than003 Kolokythiatoumpana constansn suaimhneas Mammy Nun Maynard g59 carnage Aggel0sss future scientist persour giannis05 TheNorth kiyoshi phleidhs Scandal Kate1914 SlimShady Alexandros.Kourtis Dr. Gl. Luminous elenh33 dimitris_eee CrusaderKingsIII giorgos5002 Jesse_ Χρήστος2006 Lost_In_Life ΔίνωΈναΤέλος yro2 Giannis_19 ilovekpop florist Marios2020 SoyN Startx0 Ilovemycats27 Arianara S3 Nala Maria_Xagorari GeorgePap2003 Obi-Wan Kenobi bill09876 ilias_21 Claire05 P.Dam. dmav AnnaRd roud nicole1982 Alessandra Eliza Arvacon Abiogenesis Jojo K george777 Sofos Gerontas hello1234 Mewmaw love_to_learn Magichero athinoula Antonia Alexandra vbvbvbv ypopsifios23 Aporias indig0 arc dsmir trifasikodiavasma Glorious12 angel_par29 guest24440 Marianna.diamanti koukdespoina2004 Panelladikologos francies_nolan phoni marspth MrDna Ness Nemesiis giannhs2001 Theo1 liana tan07 Eirinakiii8 panex logansnesoberi baked.oats Sav Νικολινα Crisil αντιγονη. spring day alexa-24 Panttelis Verikoko17 xanthippiad anakiriak@yahoo MINERVA70 elevag danae_r Σταμάτης του '05 evaggelia anna giorgos78 Giii 5070 panagiotis12 Mathitis_tou_15 jimis2001 Lathy Unboxholics Jackorien145 allall1 kleoniki05 Panagiotis849 thenutritionist flaura Wonderkid eirinipap Sherlockina estrela Βασιλης1234 suuuuiiii Frozensun Mary06 Leo komm aggorf anchan Ryuzaki Vanillatack Lifelong Learner arko savethetrees Pharmacist01 Steliosgkougkou lambr0s astroskoni liquid smooth Alin22 Enhypen American Economist orestis3 Basiliki.kiki a namaves justanerd UserGr2023 aekaras 21 ειδήμων tsiobieman SaaruTheDracthyr Ιωάννα2005 Lefter KALA1 nucomer patra2002 paterasyp Ελεν alpha.kappa Φινεύς ΠολυΩραιαΠερναμε mvas Rina Theo2005 Ευτυχια Αδαμοπουλου ΘανάσοςG4 christina 858585vu EFIANA Aristides Pap augustine Magigi Alex53 User2350 lepipini Kostas1908 Δημήτριος05 VasRa notis_19 oups Evelynne Antzie t3knon θείτσα σε σύγχυση 😛 Eleni123- eukleidhs1821 panaman Nikos_81 _marinaa ρενακι 13 nicolinab Avocadomaster desperate-ambitious! Johnkk infection54 panagiotis23 manozzz pannnos1992 tasos7 idrk Χάρις Giota_pel El_ grammenoudis Specon QWERTY23 Γιώτα Γιαννακού joannaΚΑ χημεια4λαιφ ditaaa Debugging_Daemon Panagiwtis2003 thekwarxitektonikh penelopenick γκολφ angelospiperakis jser anell Sourotiri xristarac gianna! Peter Pan13 Alexandros973 fockos fmarulezkd Meow damn 5tsuh1ss Ιωάννα λ Marcos.Kis tfghp Aristoteliss buffon85 Lydia555 stam23 MIKEDEPI kyriakos2005 sophiaa Nikoleta_Giann georgios03 Annou1 Taxospl Nic Papalitsas Ultimate_duck87 Memetchi arapakos vasiliki06 Kostas_Athens Γιώργος Ζ Marrrios Praxis Στέλλαα maril8na Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: υπάρχουν άτομα που πανελλήνιες έγραψαν 0 κ έχουν απολητήριο 20 Click για ανάπτυξη... Πριν την τράπεζα θεμάτων άνετα γινόταν αυτό στα ιδιωτικά σχολεία.
Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:49 Η Alessandra Eliza: #458 15-08-23 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Εγω σπουδαζω ξανα και σπουδαζω Γεωπονια 10 εξαμηνα.Ειδα εχτες σε μερκα κολλεγια οτι οι σπουδες ειναι 5 εξαμηνα!!!!Στους μηχανικους μηχανολους τα μαθηματα σε κολλεγιο ειναι ελαχιστα!!!! Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι τα κολλέγια είναι 2ετους φοίτησης. Δεν το ήξερα ότι υπάρχει Γεωπονία σε κολλέγιο. Ευτυχώς που είμαι σε επάγγελμα που δεν υπάρχει σε κολλέγιο και που να υπάρξει δεν νομίζω να το επιλέξει κάνεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πριν την τράπεζα θεμάτων άνετα γινόταν αυτό στα ιδιωτικά σχολεία. Click για ανάπτυξη... Στην πόλη μου (επαρχία) γινόταν και σε 1-2 δημόσια. Δεν πρόλαβα την τράπεζα θεμάτων (Ναι, είναι τόσο μεγάλη) Και δεν έχω εικόνα τι συμβαίνει τώρα. Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:54 Ο Obi-Wan Kenobi: #459 15-08-23 15:54 Μαθηματικο? Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:54 Η Alessandra Eliza: #460 15-08-23 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Μαθηματικο? Click για ανάπτυξη... Ναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 371 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 zoed giorgos8907 Searching aris65 Jauahahwiwisjs Guhahg5837 Hmmytheos Atrlef many of Filip thewitcher gianikit Morningstar BatGuin Anyone mariel79 AggelikiGr mikrosamiamidi thepigod762 thesecretfemme Aleksoula iiTzArismaltor_ ioanna2007 panosT436 BillyTheKid Τρελας123 fraoulit Joji ikigai ivannag angies Bill2024 stee voοdoο kost28 Helen06 Kris.gr darkness123 Indecisive2 justvibingmeow Than003 Kolokythiatoumpana constansn suaimhneas Mammy Nun Maynard g59 carnage Aggel0sss future scientist persour giannis05 TheNorth kiyoshi phleidhs Scandal Kate1914 SlimShady Alexandros.Kourtis Dr. Gl. Luminous elenh33 dimitris_eee CrusaderKingsIII giorgos5002 Jesse_ Χρήστος2006 Lost_In_Life ΔίνωΈναΤέλος yro2 Giannis_19 ilovekpop florist Marios2020 SoyN Startx0 Ilovemycats27 Arianara S3 Nala Maria_Xagorari GeorgePap2003 Obi-Wan Kenobi bill09876 ilias_21 Claire05 P.Dam. dmav AnnaRd roud nicole1982 Alessandra Eliza Arvacon Abiogenesis Jojo K george777 Sofos Gerontas hello1234 Mewmaw love_to_learn Magichero athinoula Antonia Alexandra vbvbvbv ypopsifios23 Aporias indig0 arc dsmir trifasikodiavasma Glorious12 angel_par29 guest24440 Marianna.diamanti koukdespoina2004 Panelladikologos francies_nolan phoni marspth MrDna Ness Nemesiis giannhs2001 Theo1 liana tan07 Eirinakiii8 panex logansnesoberi baked.oats Sav Νικολινα Crisil αντιγονη. spring day alexa-24 Panttelis Verikoko17 xanthippiad anakiriak@yahoo MINERVA70 elevag danae_r Σταμάτης του '05 evaggelia anna giorgos78 Giii 5070 panagiotis12 Mathitis_tou_15 jimis2001 Lathy Unboxholics Jackorien145 allall1 kleoniki05 Panagiotis849 thenutritionist flaura Wonderkid eirinipap Sherlockina estrela Βασιλης1234 suuuuiiii Frozensun Mary06 Leo komm aggorf anchan Ryuzaki Vanillatack Lifelong Learner arko savethetrees Pharmacist01 Steliosgkougkou lambr0s astroskoni liquid smooth Alin22 Enhypen American Economist orestis3 Basiliki.kiki a namaves justanerd UserGr2023 aekaras 21 ειδήμων tsiobieman SaaruTheDracthyr Ιωάννα2005 Lefter KALA1 nucomer patra2002 paterasyp Ελεν alpha.kappa Φινεύς ΠολυΩραιαΠερναμε mvas Rina Theo2005 Ευτυχια Αδαμοπουλου ΘανάσοςG4 christina 858585vu EFIANA Aristides Pap augustine Magigi Alex53 User2350 lepipini Kostas1908 Δημήτριος05 VasRa notis_19 oups Evelynne Antzie t3knon θείτσα σε σύγχυση 😛 Eleni123- eukleidhs1821 panaman Nikos_81 _marinaa ρενακι 13 nicolinab Avocadomaster desperate-ambitious! Johnkk infection54 panagiotis23 manozzz pannnos1992 tasos7 idrk Χάρις Giota_pel El_ grammenoudis Specon QWERTY23 Γιώτα Γιαννακού joannaΚΑ χημεια4λαιφ ditaaa Debugging_Daemon Panagiwtis2003 thekwarxitektonikh penelopenick γκολφ angelospiperakis jser anell Sourotiri xristarac gianna! Peter Pan13 Alexandros973 fockos fmarulezkd Meow damn 5tsuh1ss Ιωάννα λ Marcos.Kis tfghp Aristoteliss buffon85 Lydia555 stam23 MIKEDEPI kyriakos2005 sophiaa Nikoleta_Giann georgios03 Annou1 Taxospl Nic Papalitsas Ultimate_duck87 Memetchi arapakos vasiliki06 Kostas_Athens Γιώργος Ζ Marrrios Praxis Στέλλαα maril8na Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Εγω σπουδαζω ξανα και σπουδαζω Γεωπονια 10 εξαμηνα.Ειδα εχτες σε μερκα κολλεγια οτι οι σπουδες ειναι 5 εξαμηνα!!!!Στους μηχανικους μηχανολους τα μαθηματα σε κολλεγιο ειναι ελαχιστα!!!! Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι τα κολλέγια είναι 2ετους φοίτησης. Δεν το ήξερα ότι υπάρχει Γεωπονία σε κολλέγιο. Ευτυχώς που είμαι σε επάγγελμα που δεν υπάρχει σε κολλέγιο και που να υπάρξει δεν νομίζω να το επιλέξει κάνεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πριν την τράπεζα θεμάτων άνετα γινόταν αυτό στα ιδιωτικά σχολεία. Click για ανάπτυξη... Στην πόλη μου (επαρχία) γινόταν και σε 1-2 δημόσια. Δεν πρόλαβα την τράπεζα θεμάτων (Ναι, είναι τόσο μεγάλη) Και δεν έχω εικόνα τι συμβαίνει τώρα.
Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:54 Ο Obi-Wan Kenobi: #459 15-08-23 15:54 Μαθηματικο? Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:54 Η Alessandra Eliza: #460 15-08-23 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Μαθηματικο? Click για ανάπτυξη... Ναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:54 Η Alessandra Eliza: #460 15-08-23 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Obi-Wan Kenobi: Μαθηματικο? Click για ανάπτυξη... Ναι