panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 18:29 Ο panos123>>>>>: #3.721 17-08-09 18:29 @ μαρακι: και κατι τετοια που λενε ειναι του κωλου τα 9μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 18:30 Ο don_aris91: #3.722 17-08-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: έχω ακούσει άνοδο μέχρι και 800+ γι αυτό ανησυχώ... Click για ανάπτυξη... και εκει που θες εσυ στην περιφερεια ειναι...οποτε χαλαρωσε λιγο και ετοιμασου να ζησεις ως φοιτητρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 18:30 Η maraki love: #3.723 17-08-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: @ μαρακι: και κατι τετοια που λενε ειναι του κωλου τα 9μερα Click για ανάπτυξη... με καθησύχασες τώρα:iagree::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 18:34 Ο don_aris91: #3.724 17-08-09 18:34 Ας πω και γ τον πονο μου:με 17935 περναω οδε στο μακεδονιας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:06 Ο panos123>>>>>: #3.725 17-08-09 19:06 μμμ ετσι και ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Changeling Νεοφερμένο μέλος Ο Changeling αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:21 Ο Changeling: #3.726 17-08-09 19:21 Παιδια η Λογιστικη και το Εμποριας και διαφημισης θεσσαλονικη στο 5 πεδιο ποσο μπορει να ανεβουν??Ειμαι 750 μορια πανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:23 Η mihaela έγραψε: #3.727 17-08-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από thanoskr: Παιδιά τί πιστεύετε,με 18558 μόρια περνάω κτηνιατρική α.π.θ. (πέρισυ η βάση της ήταν 18406 μόρια)?Η αγωνία μου έχει φτάσει στα ύψη...Δεν μπορώ να περιμένω καμιά εβδομάδα ακόμα μέχρι να βγουν οι βάσεις!Θα έπρεπε να υπάρχει μία τουλάχιστον επίσημη ανακοίνωση από το υπυργείο για την ανακοίνωσή τους! Click για ανάπτυξη... κοιτα εγω εχω 18.557 και εχω το ιδιο αγχος και παω να σκασω!!!εσυ τι λες πιανουμε η....?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antigrafakias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο antigrafakias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 295 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:26 Ο antigrafakias: #3.728 17-08-09 19:26 Αρχική Δημοσίευση από toknil: Πώς επηρεάζεται η κρίση σου που έχει φτάσει το σκατό στη κάλτσα από κάτι τέτοιες κινήσεις που υποβαθμίζουν τη νοημοσύνη σου; Εμένα σε μεγάλο βαθμό αλλά κατάλαβα οτι δεν απευθύνεσαι προσωπικά και έτσι και αλλιώς έχεις δίκιο.η κοινή λογική και η χύμα φιλοσοφία αυτού του λαού... τι να πεις Click για ανάπτυξη... Το ξέρεις πως δεν απευθύνομαι σε σένα. Και γενικότερα δεν πρόκειται να κερδίσουν κάτι συγκεκριμένα αν βγάλουν τα αποτελέσματα πιο νωρίς. Αλλά εδώ μέχρι κι η γιαγιά μου ακούει από τον Αυτιά για τα αποτελέσματα που αργούν να βγουν από τον Αυτιά και λέει "Αχ, τα παιδούδια μας τα τυραννάνε, αυτό το άχρηστο το κράτος"! Οπότε καταλαβαίνεις πως αν αργήσουν πάρα πολύ τα αποτελέσματα θα επρόκειτο για ακόμη έναν κόλαφο οπότε για μικροπολιτικές σκοπιμότητες θα βγουν, κατά την εκτίμησή μου πάντα, ολίγον τι νωρίτερα. Η κοινωνία μας τα γουστάρει αυτά και ειδικά από τη στιγμή που έρχονται και οι εκλογές, επόμενο είναι να έχουμε και τέτοια φαινόμενα. Αρχική Δημοσίευση από smallv17: κοιτα και γω θα συμφωνησω μην αγχωνεσαι απο τωρα και η θεια μου και ο θειος μου ειναι δασκαλοι και μου εγγυωνται οτι τουλαχιστον για 5-6 χρονια ακομα οι διορισμοι θα ναι ευκολοι. Οσο για φετος δεν ξερω τι σου λεει αυτο αλλα μια γνωστη μου που ηταν τελειοφοιτη στο παιδαγωγικο πηγε αμεσως αναπληρωτρια σε σχολειο αυτη και οι συμφοιτητες της και δεν ειχαν ορκιστει ακομα!!!! Click για ανάπτυξη... Ε, ρε τα urban legends πέραση που έχουν στη νεολαία μας... Αυτό που ξέρω είναι πως σε αυτή τη χώρα, τα καλύτερα παιδιά πάνε είτε για δάσκαλοι που στην προηγούμενη γενεά περνούσαν με τις κλωτσιές, καραβανάδες και αστυνομικοί. Και σίγουρα δεν είναι δικό μας επίτευγμα αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smallv17 Νεοφερμένο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:41 Η smallv17 έγραψε: #3.729 17-08-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από antigrafakias: Ε, ρε τα urban legends πέραση που έχουν στη νεολαία μας... Αυτό που ξέρω είναι πως σε αυτή τη χώρα, τα καλύτερα παιδιά πάνε είτε για δάσκαλοι που στην προηγούμενη γενεά περνούσαν με τις κλωτσιές, καραβανάδες και αστυνομικοί. Και σίγουρα δεν είναι δικό μας επίτευγμα αυτό... Click για ανάπτυξη... Kαταρχας δεν ειναι urban legend την κοπελα την ξερω και πηγε αναπληρωτρια πριν καλα καλα παρει επισημως το πτυχιο της. Το ξερω ειναι κριμα να προσπαθεις τοσο πολυ για κατι οταν παλια εμπαινε στο παιδαγωγικο οποιος να ειναι. Δεν ειναι τυχαιο που πριν απο 5 χρονια η βαση ηταν στο 15,5-16. Ωστοσο οι καιροι ειναι αυτοι που εχουν οδηγησει τους μαθητες να επιλεγουν την επαγγελματικη αποκατασταση(τουλαχ προς το παρον οσον αφορα το παιδαγωγικο) και να αφηνουν τα πραγματικα τους ονειρα.Και ειναι αδικο αν σκεφτει κανεις οτι μπαινουν παιδια σε σχολες μονο και μονο επειδη ειναι αριστουχοι ενω δεν εχουν ιδιαιτερο ενθουσιασμο γι αυτες. Αν δεν υπηρχε τετοιο ποσοστο ανεργιας στη χωρα η κατανομη των βασεων θα ηταν τελειως διαφορετικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:43 Η anna_md έγραψε: #3.730 17-08-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Changeling: Παιδια η Λογιστικη και το Εμποριας και διαφημισης θεσσαλονικη στο 5 πεδιο ποσο μπορει να ανεβουν??Ειμαι 750 μορια πανω. Click για ανάπτυξη... Και εγω ειμαι αρκετα μορια πανω για το τμημα που θελω (γυρω στα 1000) Πιστευω οτι αποκλειεται οι σχολες του 5ου πεδιου να ανεβουν πανω απο 500...Ειμαστε σιγουρα μεσα:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Changeling Νεοφερμένο μέλος Ο Changeling αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:49 Ο Changeling: #3.731 17-08-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Και εγω ειμαι αρκετα μορια πανω για το τμημα που θελω (γυρω στα 1000) Πιστευω οτι αποκλειεται οι σχολες του 5ου πεδιου να ανεβουν πανω απο 500...Ειμαστε σιγουρα μεσα:no1: Click για ανάπτυξη... Μακαρι!!!:iagree:Ας ανεβουν και 749 που λεει ο λογος!750 μην ανεβουν!χαχα Αντε να βγουν οι βασεις γτ μας εσκασαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. didou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο didou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 233 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:04 Ο didou έγραψε: #3.732 17-08-09 20:04 παιδια να ρωτησω και εγω τωρα να μου πειτε την γνωμη σας που το βλεπετε αντικειμενικα...με 14182 πιανω αστυφυλακων ή οχι???περυσι ειχε 14303 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _^Gi0rG0s^_ Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:13 Ο _^Gi0rG0s^_: #3.733 17-08-09 20:13 οι βασεις ποτε βγαινουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:14 Ο hale έγραψε: #3.734 17-08-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από _^Gi0rG0s^_: οι βασεις ποτε βγαινουν?? Click για ανάπτυξη... Μακάρι να ξέραμε.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:14 Η nefi έγραψε: #3.735 17-08-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από _^Gi0rG0s^_: οι βασεις ποτε βγαινουν?? Click για ανάπτυξη... ελα ντε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nibakou Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:18 Ο nibakou έγραψε: #3.736 17-08-09 20:18 λοιπόν εγώ έχω 13957 τι λέτε θα πιάσω την σάμο (μηχανικών πληροφοριακών..) που έχει 13519; για πείτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:30 Ο tebelis13: #3.737 17-08-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από nibakou: λοιπόν εγώ έχω 13957 τι λέτε θα πιάσω την σάμο (μηχανικών πληροφοριακών..) που έχει 13519; για πείτε.... Click για ανάπτυξη... 70-30 να περασεις ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:35 Η sia_x έγραψε: #3.738 17-08-09 20:35 ένα θα πώ!!!!! εύχομαι στο πρώτο πεδίο καμία μα καμία σχολή να μην ανέβει πάνω απο 500 μόρια !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:41 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #3.739 17-08-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από sia_x: ένα θα πώ!!!!! εύχομαι στο πρώτο πεδίο καμία μα καμία σχολή να μην ανέβει πάνω απο 500 μόρια !!!!!! Click για ανάπτυξη... μωρε πανω απο 300 να μην ανεβει................ :nono::nono::nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 21:03 Η Runway91 έγραψε: #3.740 17-08-09 21:03 Να μην ανέβει η Νομική Αθήνας πάνω από 375! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
@ μαρακι: και κατι τετοια που λενε ειναι του κωλου τα 9μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 18:30 Ο don_aris91: #3.722 17-08-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: έχω ακούσει άνοδο μέχρι και 800+ γι αυτό ανησυχώ... Click για ανάπτυξη... και εκει που θες εσυ στην περιφερεια ειναι...οποτε χαλαρωσε λιγο και ετοιμασου να ζησεις ως φοιτητρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 18:30 Η maraki love: #3.723 17-08-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: @ μαρακι: και κατι τετοια που λενε ειναι του κωλου τα 9μερα Click για ανάπτυξη... με καθησύχασες τώρα:iagree::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 18:34 Ο don_aris91: #3.724 17-08-09 18:34 Ας πω και γ τον πονο μου:με 17935 περναω οδε στο μακεδονιας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:06 Ο panos123>>>>>: #3.725 17-08-09 19:06 μμμ ετσι και ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Changeling Νεοφερμένο μέλος Ο Changeling αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:21 Ο Changeling: #3.726 17-08-09 19:21 Παιδια η Λογιστικη και το Εμποριας και διαφημισης θεσσαλονικη στο 5 πεδιο ποσο μπορει να ανεβουν??Ειμαι 750 μορια πανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:23 Η mihaela έγραψε: #3.727 17-08-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από thanoskr: Παιδιά τί πιστεύετε,με 18558 μόρια περνάω κτηνιατρική α.π.θ. (πέρισυ η βάση της ήταν 18406 μόρια)?Η αγωνία μου έχει φτάσει στα ύψη...Δεν μπορώ να περιμένω καμιά εβδομάδα ακόμα μέχρι να βγουν οι βάσεις!Θα έπρεπε να υπάρχει μία τουλάχιστον επίσημη ανακοίνωση από το υπυργείο για την ανακοίνωσή τους! Click για ανάπτυξη... κοιτα εγω εχω 18.557 και εχω το ιδιο αγχος και παω να σκασω!!!εσυ τι λες πιανουμε η....?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antigrafakias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο antigrafakias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 295 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:26 Ο antigrafakias: #3.728 17-08-09 19:26 Αρχική Δημοσίευση από toknil: Πώς επηρεάζεται η κρίση σου που έχει φτάσει το σκατό στη κάλτσα από κάτι τέτοιες κινήσεις που υποβαθμίζουν τη νοημοσύνη σου; Εμένα σε μεγάλο βαθμό αλλά κατάλαβα οτι δεν απευθύνεσαι προσωπικά και έτσι και αλλιώς έχεις δίκιο.η κοινή λογική και η χύμα φιλοσοφία αυτού του λαού... τι να πεις Click για ανάπτυξη... Το ξέρεις πως δεν απευθύνομαι σε σένα. Και γενικότερα δεν πρόκειται να κερδίσουν κάτι συγκεκριμένα αν βγάλουν τα αποτελέσματα πιο νωρίς. Αλλά εδώ μέχρι κι η γιαγιά μου ακούει από τον Αυτιά για τα αποτελέσματα που αργούν να βγουν από τον Αυτιά και λέει "Αχ, τα παιδούδια μας τα τυραννάνε, αυτό το άχρηστο το κράτος"! Οπότε καταλαβαίνεις πως αν αργήσουν πάρα πολύ τα αποτελέσματα θα επρόκειτο για ακόμη έναν κόλαφο οπότε για μικροπολιτικές σκοπιμότητες θα βγουν, κατά την εκτίμησή μου πάντα, ολίγον τι νωρίτερα. Η κοινωνία μας τα γουστάρει αυτά και ειδικά από τη στιγμή που έρχονται και οι εκλογές, επόμενο είναι να έχουμε και τέτοια φαινόμενα. Αρχική Δημοσίευση από smallv17: κοιτα και γω θα συμφωνησω μην αγχωνεσαι απο τωρα και η θεια μου και ο θειος μου ειναι δασκαλοι και μου εγγυωνται οτι τουλαχιστον για 5-6 χρονια ακομα οι διορισμοι θα ναι ευκολοι. Οσο για φετος δεν ξερω τι σου λεει αυτο αλλα μια γνωστη μου που ηταν τελειοφοιτη στο παιδαγωγικο πηγε αμεσως αναπληρωτρια σε σχολειο αυτη και οι συμφοιτητες της και δεν ειχαν ορκιστει ακομα!!!! Click για ανάπτυξη... Ε, ρε τα urban legends πέραση που έχουν στη νεολαία μας... Αυτό που ξέρω είναι πως σε αυτή τη χώρα, τα καλύτερα παιδιά πάνε είτε για δάσκαλοι που στην προηγούμενη γενεά περνούσαν με τις κλωτσιές, καραβανάδες και αστυνομικοί. Και σίγουρα δεν είναι δικό μας επίτευγμα αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smallv17 Νεοφερμένο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:41 Η smallv17 έγραψε: #3.729 17-08-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από antigrafakias: Ε, ρε τα urban legends πέραση που έχουν στη νεολαία μας... Αυτό που ξέρω είναι πως σε αυτή τη χώρα, τα καλύτερα παιδιά πάνε είτε για δάσκαλοι που στην προηγούμενη γενεά περνούσαν με τις κλωτσιές, καραβανάδες και αστυνομικοί. Και σίγουρα δεν είναι δικό μας επίτευγμα αυτό... Click για ανάπτυξη... Kαταρχας δεν ειναι urban legend την κοπελα την ξερω και πηγε αναπληρωτρια πριν καλα καλα παρει επισημως το πτυχιο της. Το ξερω ειναι κριμα να προσπαθεις τοσο πολυ για κατι οταν παλια εμπαινε στο παιδαγωγικο οποιος να ειναι. Δεν ειναι τυχαιο που πριν απο 5 χρονια η βαση ηταν στο 15,5-16. Ωστοσο οι καιροι ειναι αυτοι που εχουν οδηγησει τους μαθητες να επιλεγουν την επαγγελματικη αποκατασταση(τουλαχ προς το παρον οσον αφορα το παιδαγωγικο) και να αφηνουν τα πραγματικα τους ονειρα.Και ειναι αδικο αν σκεφτει κανεις οτι μπαινουν παιδια σε σχολες μονο και μονο επειδη ειναι αριστουχοι ενω δεν εχουν ιδιαιτερο ενθουσιασμο γι αυτες. Αν δεν υπηρχε τετοιο ποσοστο ανεργιας στη χωρα η κατανομη των βασεων θα ηταν τελειως διαφορετικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:43 Η anna_md έγραψε: #3.730 17-08-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Changeling: Παιδια η Λογιστικη και το Εμποριας και διαφημισης θεσσαλονικη στο 5 πεδιο ποσο μπορει να ανεβουν??Ειμαι 750 μορια πανω. Click για ανάπτυξη... Και εγω ειμαι αρκετα μορια πανω για το τμημα που θελω (γυρω στα 1000) Πιστευω οτι αποκλειεται οι σχολες του 5ου πεδιου να ανεβουν πανω απο 500...Ειμαστε σιγουρα μεσα:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Changeling Νεοφερμένο μέλος Ο Changeling αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:49 Ο Changeling: #3.731 17-08-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Και εγω ειμαι αρκετα μορια πανω για το τμημα που θελω (γυρω στα 1000) Πιστευω οτι αποκλειεται οι σχολες του 5ου πεδιου να ανεβουν πανω απο 500...Ειμαστε σιγουρα μεσα:no1: Click για ανάπτυξη... Μακαρι!!!:iagree:Ας ανεβουν και 749 που λεει ο λογος!750 μην ανεβουν!χαχα Αντε να βγουν οι βασεις γτ μας εσκασαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. didou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο didou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 233 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:04 Ο didou έγραψε: #3.732 17-08-09 20:04 παιδια να ρωτησω και εγω τωρα να μου πειτε την γνωμη σας που το βλεπετε αντικειμενικα...με 14182 πιανω αστυφυλακων ή οχι???περυσι ειχε 14303 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _^Gi0rG0s^_ Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:13 Ο _^Gi0rG0s^_: #3.733 17-08-09 20:13 οι βασεις ποτε βγαινουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:14 Ο hale έγραψε: #3.734 17-08-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από _^Gi0rG0s^_: οι βασεις ποτε βγαινουν?? Click για ανάπτυξη... Μακάρι να ξέραμε.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:14 Η nefi έγραψε: #3.735 17-08-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από _^Gi0rG0s^_: οι βασεις ποτε βγαινουν?? Click για ανάπτυξη... ελα ντε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nibakou Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:18 Ο nibakou έγραψε: #3.736 17-08-09 20:18 λοιπόν εγώ έχω 13957 τι λέτε θα πιάσω την σάμο (μηχανικών πληροφοριακών..) που έχει 13519; για πείτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:30 Ο tebelis13: #3.737 17-08-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από nibakou: λοιπόν εγώ έχω 13957 τι λέτε θα πιάσω την σάμο (μηχανικών πληροφοριακών..) που έχει 13519; για πείτε.... Click για ανάπτυξη... 70-30 να περασεις ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:35 Η sia_x έγραψε: #3.738 17-08-09 20:35 ένα θα πώ!!!!! εύχομαι στο πρώτο πεδίο καμία μα καμία σχολή να μην ανέβει πάνω απο 500 μόρια !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:41 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #3.739 17-08-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από sia_x: ένα θα πώ!!!!! εύχομαι στο πρώτο πεδίο καμία μα καμία σχολή να μην ανέβει πάνω απο 500 μόρια !!!!!! Click για ανάπτυξη... μωρε πανω απο 300 να μην ανεβει................ :nono::nono::nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 21:03 Η Runway91 έγραψε: #3.740 17-08-09 21:03 Να μην ανέβει η Νομική Αθήνας πάνω από 375! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: έχω ακούσει άνοδο μέχρι και 800+ γι αυτό ανησυχώ... Click για ανάπτυξη... και εκει που θες εσυ στην περιφερεια ειναι...οποτε χαλαρωσε λιγο και ετοιμασου να ζησεις ως φοιτητρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 18:30 Η maraki love: #3.723 17-08-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: @ μαρακι: και κατι τετοια που λενε ειναι του κωλου τα 9μερα Click για ανάπτυξη... με καθησύχασες τώρα:iagree::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 18:34 Ο don_aris91: #3.724 17-08-09 18:34 Ας πω και γ τον πονο μου:με 17935 περναω οδε στο μακεδονιας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:06 Ο panos123>>>>>: #3.725 17-08-09 19:06 μμμ ετσι και ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Changeling Νεοφερμένο μέλος Ο Changeling αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:21 Ο Changeling: #3.726 17-08-09 19:21 Παιδια η Λογιστικη και το Εμποριας και διαφημισης θεσσαλονικη στο 5 πεδιο ποσο μπορει να ανεβουν??Ειμαι 750 μορια πανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:23 Η mihaela έγραψε: #3.727 17-08-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από thanoskr: Παιδιά τί πιστεύετε,με 18558 μόρια περνάω κτηνιατρική α.π.θ. (πέρισυ η βάση της ήταν 18406 μόρια)?Η αγωνία μου έχει φτάσει στα ύψη...Δεν μπορώ να περιμένω καμιά εβδομάδα ακόμα μέχρι να βγουν οι βάσεις!Θα έπρεπε να υπάρχει μία τουλάχιστον επίσημη ανακοίνωση από το υπυργείο για την ανακοίνωσή τους! Click για ανάπτυξη... κοιτα εγω εχω 18.557 και εχω το ιδιο αγχος και παω να σκασω!!!εσυ τι λες πιανουμε η....?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antigrafakias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο antigrafakias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 295 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:26 Ο antigrafakias: #3.728 17-08-09 19:26 Αρχική Δημοσίευση από toknil: Πώς επηρεάζεται η κρίση σου που έχει φτάσει το σκατό στη κάλτσα από κάτι τέτοιες κινήσεις που υποβαθμίζουν τη νοημοσύνη σου; Εμένα σε μεγάλο βαθμό αλλά κατάλαβα οτι δεν απευθύνεσαι προσωπικά και έτσι και αλλιώς έχεις δίκιο.η κοινή λογική και η χύμα φιλοσοφία αυτού του λαού... τι να πεις Click για ανάπτυξη... Το ξέρεις πως δεν απευθύνομαι σε σένα. Και γενικότερα δεν πρόκειται να κερδίσουν κάτι συγκεκριμένα αν βγάλουν τα αποτελέσματα πιο νωρίς. Αλλά εδώ μέχρι κι η γιαγιά μου ακούει από τον Αυτιά για τα αποτελέσματα που αργούν να βγουν από τον Αυτιά και λέει "Αχ, τα παιδούδια μας τα τυραννάνε, αυτό το άχρηστο το κράτος"! Οπότε καταλαβαίνεις πως αν αργήσουν πάρα πολύ τα αποτελέσματα θα επρόκειτο για ακόμη έναν κόλαφο οπότε για μικροπολιτικές σκοπιμότητες θα βγουν, κατά την εκτίμησή μου πάντα, ολίγον τι νωρίτερα. Η κοινωνία μας τα γουστάρει αυτά και ειδικά από τη στιγμή που έρχονται και οι εκλογές, επόμενο είναι να έχουμε και τέτοια φαινόμενα. Αρχική Δημοσίευση από smallv17: κοιτα και γω θα συμφωνησω μην αγχωνεσαι απο τωρα και η θεια μου και ο θειος μου ειναι δασκαλοι και μου εγγυωνται οτι τουλαχιστον για 5-6 χρονια ακομα οι διορισμοι θα ναι ευκολοι. Οσο για φετος δεν ξερω τι σου λεει αυτο αλλα μια γνωστη μου που ηταν τελειοφοιτη στο παιδαγωγικο πηγε αμεσως αναπληρωτρια σε σχολειο αυτη και οι συμφοιτητες της και δεν ειχαν ορκιστει ακομα!!!! Click για ανάπτυξη... Ε, ρε τα urban legends πέραση που έχουν στη νεολαία μας... Αυτό που ξέρω είναι πως σε αυτή τη χώρα, τα καλύτερα παιδιά πάνε είτε για δάσκαλοι που στην προηγούμενη γενεά περνούσαν με τις κλωτσιές, καραβανάδες και αστυνομικοί. Και σίγουρα δεν είναι δικό μας επίτευγμα αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smallv17 Νεοφερμένο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:41 Η smallv17 έγραψε: #3.729 17-08-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από antigrafakias: Ε, ρε τα urban legends πέραση που έχουν στη νεολαία μας... Αυτό που ξέρω είναι πως σε αυτή τη χώρα, τα καλύτερα παιδιά πάνε είτε για δάσκαλοι που στην προηγούμενη γενεά περνούσαν με τις κλωτσιές, καραβανάδες και αστυνομικοί. Και σίγουρα δεν είναι δικό μας επίτευγμα αυτό... Click για ανάπτυξη... Kαταρχας δεν ειναι urban legend την κοπελα την ξερω και πηγε αναπληρωτρια πριν καλα καλα παρει επισημως το πτυχιο της. Το ξερω ειναι κριμα να προσπαθεις τοσο πολυ για κατι οταν παλια εμπαινε στο παιδαγωγικο οποιος να ειναι. Δεν ειναι τυχαιο που πριν απο 5 χρονια η βαση ηταν στο 15,5-16. Ωστοσο οι καιροι ειναι αυτοι που εχουν οδηγησει τους μαθητες να επιλεγουν την επαγγελματικη αποκατασταση(τουλαχ προς το παρον οσον αφορα το παιδαγωγικο) και να αφηνουν τα πραγματικα τους ονειρα.Και ειναι αδικο αν σκεφτει κανεις οτι μπαινουν παιδια σε σχολες μονο και μονο επειδη ειναι αριστουχοι ενω δεν εχουν ιδιαιτερο ενθουσιασμο γι αυτες. Αν δεν υπηρχε τετοιο ποσοστο ανεργιας στη χωρα η κατανομη των βασεων θα ηταν τελειως διαφορετικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:43 Η anna_md έγραψε: #3.730 17-08-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Changeling: Παιδια η Λογιστικη και το Εμποριας και διαφημισης θεσσαλονικη στο 5 πεδιο ποσο μπορει να ανεβουν??Ειμαι 750 μορια πανω. Click για ανάπτυξη... Και εγω ειμαι αρκετα μορια πανω για το τμημα που θελω (γυρω στα 1000) Πιστευω οτι αποκλειεται οι σχολες του 5ου πεδιου να ανεβουν πανω απο 500...Ειμαστε σιγουρα μεσα:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Changeling Νεοφερμένο μέλος Ο Changeling αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:49 Ο Changeling: #3.731 17-08-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Και εγω ειμαι αρκετα μορια πανω για το τμημα που θελω (γυρω στα 1000) Πιστευω οτι αποκλειεται οι σχολες του 5ου πεδιου να ανεβουν πανω απο 500...Ειμαστε σιγουρα μεσα:no1: Click για ανάπτυξη... Μακαρι!!!:iagree:Ας ανεβουν και 749 που λεει ο λογος!750 μην ανεβουν!χαχα Αντε να βγουν οι βασεις γτ μας εσκασαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. didou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο didou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 233 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:04 Ο didou έγραψε: #3.732 17-08-09 20:04 παιδια να ρωτησω και εγω τωρα να μου πειτε την γνωμη σας που το βλεπετε αντικειμενικα...με 14182 πιανω αστυφυλακων ή οχι???περυσι ειχε 14303 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _^Gi0rG0s^_ Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:13 Ο _^Gi0rG0s^_: #3.733 17-08-09 20:13 οι βασεις ποτε βγαινουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:14 Ο hale έγραψε: #3.734 17-08-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από _^Gi0rG0s^_: οι βασεις ποτε βγαινουν?? Click για ανάπτυξη... Μακάρι να ξέραμε.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:14 Η nefi έγραψε: #3.735 17-08-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από _^Gi0rG0s^_: οι βασεις ποτε βγαινουν?? Click για ανάπτυξη... ελα ντε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nibakou Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:18 Ο nibakou έγραψε: #3.736 17-08-09 20:18 λοιπόν εγώ έχω 13957 τι λέτε θα πιάσω την σάμο (μηχανικών πληροφοριακών..) που έχει 13519; για πείτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:30 Ο tebelis13: #3.737 17-08-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από nibakou: λοιπόν εγώ έχω 13957 τι λέτε θα πιάσω την σάμο (μηχανικών πληροφοριακών..) που έχει 13519; για πείτε.... Click για ανάπτυξη... 70-30 να περασεις ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:35 Η sia_x έγραψε: #3.738 17-08-09 20:35 ένα θα πώ!!!!! εύχομαι στο πρώτο πεδίο καμία μα καμία σχολή να μην ανέβει πάνω απο 500 μόρια !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:41 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #3.739 17-08-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από sia_x: ένα θα πώ!!!!! εύχομαι στο πρώτο πεδίο καμία μα καμία σχολή να μην ανέβει πάνω απο 500 μόρια !!!!!! Click για ανάπτυξη... μωρε πανω απο 300 να μην ανεβει................ :nono::nono::nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 21:03 Η Runway91 έγραψε: #3.740 17-08-09 21:03 Να μην ανέβει η Νομική Αθήνας πάνω από 375! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: @ μαρακι: και κατι τετοια που λενε ειναι του κωλου τα 9μερα Click για ανάπτυξη... με καθησύχασες τώρα:iagree::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 18:34 Ο don_aris91: #3.724 17-08-09 18:34 Ας πω και γ τον πονο μου:με 17935 περναω οδε στο μακεδονιας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:06 Ο panos123>>>>>: #3.725 17-08-09 19:06 μμμ ετσι και ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Changeling Νεοφερμένο μέλος Ο Changeling αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:21 Ο Changeling: #3.726 17-08-09 19:21 Παιδια η Λογιστικη και το Εμποριας και διαφημισης θεσσαλονικη στο 5 πεδιο ποσο μπορει να ανεβουν??Ειμαι 750 μορια πανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:23 Η mihaela έγραψε: #3.727 17-08-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από thanoskr: Παιδιά τί πιστεύετε,με 18558 μόρια περνάω κτηνιατρική α.π.θ. (πέρισυ η βάση της ήταν 18406 μόρια)?Η αγωνία μου έχει φτάσει στα ύψη...Δεν μπορώ να περιμένω καμιά εβδομάδα ακόμα μέχρι να βγουν οι βάσεις!Θα έπρεπε να υπάρχει μία τουλάχιστον επίσημη ανακοίνωση από το υπυργείο για την ανακοίνωσή τους! Click για ανάπτυξη... κοιτα εγω εχω 18.557 και εχω το ιδιο αγχος και παω να σκασω!!!εσυ τι λες πιανουμε η....?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antigrafakias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο antigrafakias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 295 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:26 Ο antigrafakias: #3.728 17-08-09 19:26 Αρχική Δημοσίευση από toknil: Πώς επηρεάζεται η κρίση σου που έχει φτάσει το σκατό στη κάλτσα από κάτι τέτοιες κινήσεις που υποβαθμίζουν τη νοημοσύνη σου; Εμένα σε μεγάλο βαθμό αλλά κατάλαβα οτι δεν απευθύνεσαι προσωπικά και έτσι και αλλιώς έχεις δίκιο.η κοινή λογική και η χύμα φιλοσοφία αυτού του λαού... τι να πεις Click για ανάπτυξη... Το ξέρεις πως δεν απευθύνομαι σε σένα. Και γενικότερα δεν πρόκειται να κερδίσουν κάτι συγκεκριμένα αν βγάλουν τα αποτελέσματα πιο νωρίς. Αλλά εδώ μέχρι κι η γιαγιά μου ακούει από τον Αυτιά για τα αποτελέσματα που αργούν να βγουν από τον Αυτιά και λέει "Αχ, τα παιδούδια μας τα τυραννάνε, αυτό το άχρηστο το κράτος"! Οπότε καταλαβαίνεις πως αν αργήσουν πάρα πολύ τα αποτελέσματα θα επρόκειτο για ακόμη έναν κόλαφο οπότε για μικροπολιτικές σκοπιμότητες θα βγουν, κατά την εκτίμησή μου πάντα, ολίγον τι νωρίτερα. Η κοινωνία μας τα γουστάρει αυτά και ειδικά από τη στιγμή που έρχονται και οι εκλογές, επόμενο είναι να έχουμε και τέτοια φαινόμενα. Αρχική Δημοσίευση από smallv17: κοιτα και γω θα συμφωνησω μην αγχωνεσαι απο τωρα και η θεια μου και ο θειος μου ειναι δασκαλοι και μου εγγυωνται οτι τουλαχιστον για 5-6 χρονια ακομα οι διορισμοι θα ναι ευκολοι. Οσο για φετος δεν ξερω τι σου λεει αυτο αλλα μια γνωστη μου που ηταν τελειοφοιτη στο παιδαγωγικο πηγε αμεσως αναπληρωτρια σε σχολειο αυτη και οι συμφοιτητες της και δεν ειχαν ορκιστει ακομα!!!! Click για ανάπτυξη... Ε, ρε τα urban legends πέραση που έχουν στη νεολαία μας... Αυτό που ξέρω είναι πως σε αυτή τη χώρα, τα καλύτερα παιδιά πάνε είτε για δάσκαλοι που στην προηγούμενη γενεά περνούσαν με τις κλωτσιές, καραβανάδες και αστυνομικοί. Και σίγουρα δεν είναι δικό μας επίτευγμα αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smallv17 Νεοφερμένο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:41 Η smallv17 έγραψε: #3.729 17-08-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από antigrafakias: Ε, ρε τα urban legends πέραση που έχουν στη νεολαία μας... Αυτό που ξέρω είναι πως σε αυτή τη χώρα, τα καλύτερα παιδιά πάνε είτε για δάσκαλοι που στην προηγούμενη γενεά περνούσαν με τις κλωτσιές, καραβανάδες και αστυνομικοί. Και σίγουρα δεν είναι δικό μας επίτευγμα αυτό... Click για ανάπτυξη... Kαταρχας δεν ειναι urban legend την κοπελα την ξερω και πηγε αναπληρωτρια πριν καλα καλα παρει επισημως το πτυχιο της. Το ξερω ειναι κριμα να προσπαθεις τοσο πολυ για κατι οταν παλια εμπαινε στο παιδαγωγικο οποιος να ειναι. Δεν ειναι τυχαιο που πριν απο 5 χρονια η βαση ηταν στο 15,5-16. Ωστοσο οι καιροι ειναι αυτοι που εχουν οδηγησει τους μαθητες να επιλεγουν την επαγγελματικη αποκατασταση(τουλαχ προς το παρον οσον αφορα το παιδαγωγικο) και να αφηνουν τα πραγματικα τους ονειρα.Και ειναι αδικο αν σκεφτει κανεις οτι μπαινουν παιδια σε σχολες μονο και μονο επειδη ειναι αριστουχοι ενω δεν εχουν ιδιαιτερο ενθουσιασμο γι αυτες. Αν δεν υπηρχε τετοιο ποσοστο ανεργιας στη χωρα η κατανομη των βασεων θα ηταν τελειως διαφορετικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:43 Η anna_md έγραψε: #3.730 17-08-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Changeling: Παιδια η Λογιστικη και το Εμποριας και διαφημισης θεσσαλονικη στο 5 πεδιο ποσο μπορει να ανεβουν??Ειμαι 750 μορια πανω. Click για ανάπτυξη... Και εγω ειμαι αρκετα μορια πανω για το τμημα που θελω (γυρω στα 1000) Πιστευω οτι αποκλειεται οι σχολες του 5ου πεδιου να ανεβουν πανω απο 500...Ειμαστε σιγουρα μεσα:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Changeling Νεοφερμένο μέλος Ο Changeling αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:49 Ο Changeling: #3.731 17-08-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Και εγω ειμαι αρκετα μορια πανω για το τμημα που θελω (γυρω στα 1000) Πιστευω οτι αποκλειεται οι σχολες του 5ου πεδιου να ανεβουν πανω απο 500...Ειμαστε σιγουρα μεσα:no1: Click για ανάπτυξη... Μακαρι!!!:iagree:Ας ανεβουν και 749 που λεει ο λογος!750 μην ανεβουν!χαχα Αντε να βγουν οι βασεις γτ μας εσκασαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. didou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο didou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 233 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:04 Ο didou έγραψε: #3.732 17-08-09 20:04 παιδια να ρωτησω και εγω τωρα να μου πειτε την γνωμη σας που το βλεπετε αντικειμενικα...με 14182 πιανω αστυφυλακων ή οχι???περυσι ειχε 14303 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _^Gi0rG0s^_ Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:13 Ο _^Gi0rG0s^_: #3.733 17-08-09 20:13 οι βασεις ποτε βγαινουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:14 Ο hale έγραψε: #3.734 17-08-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από _^Gi0rG0s^_: οι βασεις ποτε βγαινουν?? Click για ανάπτυξη... Μακάρι να ξέραμε.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:14 Η nefi έγραψε: #3.735 17-08-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από _^Gi0rG0s^_: οι βασεις ποτε βγαινουν?? Click για ανάπτυξη... ελα ντε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nibakou Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:18 Ο nibakou έγραψε: #3.736 17-08-09 20:18 λοιπόν εγώ έχω 13957 τι λέτε θα πιάσω την σάμο (μηχανικών πληροφοριακών..) που έχει 13519; για πείτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:30 Ο tebelis13: #3.737 17-08-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από nibakou: λοιπόν εγώ έχω 13957 τι λέτε θα πιάσω την σάμο (μηχανικών πληροφοριακών..) που έχει 13519; για πείτε.... Click για ανάπτυξη... 70-30 να περασεις ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:35 Η sia_x έγραψε: #3.738 17-08-09 20:35 ένα θα πώ!!!!! εύχομαι στο πρώτο πεδίο καμία μα καμία σχολή να μην ανέβει πάνω απο 500 μόρια !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:41 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #3.739 17-08-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από sia_x: ένα θα πώ!!!!! εύχομαι στο πρώτο πεδίο καμία μα καμία σχολή να μην ανέβει πάνω απο 500 μόρια !!!!!! Click για ανάπτυξη... μωρε πανω απο 300 να μην ανεβει................ :nono::nono::nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 21:03 Η Runway91 έγραψε: #3.740 17-08-09 21:03 Να μην ανέβει η Νομική Αθήνας πάνω από 375! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ας πω και γ τον πονο μου:με 17935 περναω οδε στο μακεδονιας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:06 Ο panos123>>>>>: #3.725 17-08-09 19:06 μμμ ετσι και ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Changeling Νεοφερμένο μέλος Ο Changeling αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:21 Ο Changeling: #3.726 17-08-09 19:21 Παιδια η Λογιστικη και το Εμποριας και διαφημισης θεσσαλονικη στο 5 πεδιο ποσο μπορει να ανεβουν??Ειμαι 750 μορια πανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:23 Η mihaela έγραψε: #3.727 17-08-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από thanoskr: Παιδιά τί πιστεύετε,με 18558 μόρια περνάω κτηνιατρική α.π.θ. (πέρισυ η βάση της ήταν 18406 μόρια)?Η αγωνία μου έχει φτάσει στα ύψη...Δεν μπορώ να περιμένω καμιά εβδομάδα ακόμα μέχρι να βγουν οι βάσεις!Θα έπρεπε να υπάρχει μία τουλάχιστον επίσημη ανακοίνωση από το υπυργείο για την ανακοίνωσή τους! Click για ανάπτυξη... κοιτα εγω εχω 18.557 και εχω το ιδιο αγχος και παω να σκασω!!!εσυ τι λες πιανουμε η....?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antigrafakias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο antigrafakias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 295 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:26 Ο antigrafakias: #3.728 17-08-09 19:26 Αρχική Δημοσίευση από toknil: Πώς επηρεάζεται η κρίση σου που έχει φτάσει το σκατό στη κάλτσα από κάτι τέτοιες κινήσεις που υποβαθμίζουν τη νοημοσύνη σου; Εμένα σε μεγάλο βαθμό αλλά κατάλαβα οτι δεν απευθύνεσαι προσωπικά και έτσι και αλλιώς έχεις δίκιο.η κοινή λογική και η χύμα φιλοσοφία αυτού του λαού... τι να πεις Click για ανάπτυξη... Το ξέρεις πως δεν απευθύνομαι σε σένα. Και γενικότερα δεν πρόκειται να κερδίσουν κάτι συγκεκριμένα αν βγάλουν τα αποτελέσματα πιο νωρίς. Αλλά εδώ μέχρι κι η γιαγιά μου ακούει από τον Αυτιά για τα αποτελέσματα που αργούν να βγουν από τον Αυτιά και λέει "Αχ, τα παιδούδια μας τα τυραννάνε, αυτό το άχρηστο το κράτος"! Οπότε καταλαβαίνεις πως αν αργήσουν πάρα πολύ τα αποτελέσματα θα επρόκειτο για ακόμη έναν κόλαφο οπότε για μικροπολιτικές σκοπιμότητες θα βγουν, κατά την εκτίμησή μου πάντα, ολίγον τι νωρίτερα. Η κοινωνία μας τα γουστάρει αυτά και ειδικά από τη στιγμή που έρχονται και οι εκλογές, επόμενο είναι να έχουμε και τέτοια φαινόμενα. Αρχική Δημοσίευση από smallv17: κοιτα και γω θα συμφωνησω μην αγχωνεσαι απο τωρα και η θεια μου και ο θειος μου ειναι δασκαλοι και μου εγγυωνται οτι τουλαχιστον για 5-6 χρονια ακομα οι διορισμοι θα ναι ευκολοι. Οσο για φετος δεν ξερω τι σου λεει αυτο αλλα μια γνωστη μου που ηταν τελειοφοιτη στο παιδαγωγικο πηγε αμεσως αναπληρωτρια σε σχολειο αυτη και οι συμφοιτητες της και δεν ειχαν ορκιστει ακομα!!!! Click για ανάπτυξη... Ε, ρε τα urban legends πέραση που έχουν στη νεολαία μας... Αυτό που ξέρω είναι πως σε αυτή τη χώρα, τα καλύτερα παιδιά πάνε είτε για δάσκαλοι που στην προηγούμενη γενεά περνούσαν με τις κλωτσιές, καραβανάδες και αστυνομικοί. Και σίγουρα δεν είναι δικό μας επίτευγμα αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smallv17 Νεοφερμένο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:41 Η smallv17 έγραψε: #3.729 17-08-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από antigrafakias: Ε, ρε τα urban legends πέραση που έχουν στη νεολαία μας... Αυτό που ξέρω είναι πως σε αυτή τη χώρα, τα καλύτερα παιδιά πάνε είτε για δάσκαλοι που στην προηγούμενη γενεά περνούσαν με τις κλωτσιές, καραβανάδες και αστυνομικοί. Και σίγουρα δεν είναι δικό μας επίτευγμα αυτό... Click για ανάπτυξη... Kαταρχας δεν ειναι urban legend την κοπελα την ξερω και πηγε αναπληρωτρια πριν καλα καλα παρει επισημως το πτυχιο της. Το ξερω ειναι κριμα να προσπαθεις τοσο πολυ για κατι οταν παλια εμπαινε στο παιδαγωγικο οποιος να ειναι. Δεν ειναι τυχαιο που πριν απο 5 χρονια η βαση ηταν στο 15,5-16. Ωστοσο οι καιροι ειναι αυτοι που εχουν οδηγησει τους μαθητες να επιλεγουν την επαγγελματικη αποκατασταση(τουλαχ προς το παρον οσον αφορα το παιδαγωγικο) και να αφηνουν τα πραγματικα τους ονειρα.Και ειναι αδικο αν σκεφτει κανεις οτι μπαινουν παιδια σε σχολες μονο και μονο επειδη ειναι αριστουχοι ενω δεν εχουν ιδιαιτερο ενθουσιασμο γι αυτες. Αν δεν υπηρχε τετοιο ποσοστο ανεργιας στη χωρα η κατανομη των βασεων θα ηταν τελειως διαφορετικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:43 Η anna_md έγραψε: #3.730 17-08-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Changeling: Παιδια η Λογιστικη και το Εμποριας και διαφημισης θεσσαλονικη στο 5 πεδιο ποσο μπορει να ανεβουν??Ειμαι 750 μορια πανω. Click για ανάπτυξη... Και εγω ειμαι αρκετα μορια πανω για το τμημα που θελω (γυρω στα 1000) Πιστευω οτι αποκλειεται οι σχολες του 5ου πεδιου να ανεβουν πανω απο 500...Ειμαστε σιγουρα μεσα:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Changeling Νεοφερμένο μέλος Ο Changeling αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:49 Ο Changeling: #3.731 17-08-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Και εγω ειμαι αρκετα μορια πανω για το τμημα που θελω (γυρω στα 1000) Πιστευω οτι αποκλειεται οι σχολες του 5ου πεδιου να ανεβουν πανω απο 500...Ειμαστε σιγουρα μεσα:no1: Click για ανάπτυξη... Μακαρι!!!:iagree:Ας ανεβουν και 749 που λεει ο λογος!750 μην ανεβουν!χαχα Αντε να βγουν οι βασεις γτ μας εσκασαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. didou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο didou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 233 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:04 Ο didou έγραψε: #3.732 17-08-09 20:04 παιδια να ρωτησω και εγω τωρα να μου πειτε την γνωμη σας που το βλεπετε αντικειμενικα...με 14182 πιανω αστυφυλακων ή οχι???περυσι ειχε 14303 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _^Gi0rG0s^_ Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:13 Ο _^Gi0rG0s^_: #3.733 17-08-09 20:13 οι βασεις ποτε βγαινουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:14 Ο hale έγραψε: #3.734 17-08-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από _^Gi0rG0s^_: οι βασεις ποτε βγαινουν?? Click για ανάπτυξη... Μακάρι να ξέραμε.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:14 Η nefi έγραψε: #3.735 17-08-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από _^Gi0rG0s^_: οι βασεις ποτε βγαινουν?? Click για ανάπτυξη... ελα ντε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nibakou Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:18 Ο nibakou έγραψε: #3.736 17-08-09 20:18 λοιπόν εγώ έχω 13957 τι λέτε θα πιάσω την σάμο (μηχανικών πληροφοριακών..) που έχει 13519; για πείτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:30 Ο tebelis13: #3.737 17-08-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από nibakou: λοιπόν εγώ έχω 13957 τι λέτε θα πιάσω την σάμο (μηχανικών πληροφοριακών..) που έχει 13519; για πείτε.... Click για ανάπτυξη... 70-30 να περασεις ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:35 Η sia_x έγραψε: #3.738 17-08-09 20:35 ένα θα πώ!!!!! εύχομαι στο πρώτο πεδίο καμία μα καμία σχολή να μην ανέβει πάνω απο 500 μόρια !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:41 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #3.739 17-08-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από sia_x: ένα θα πώ!!!!! εύχομαι στο πρώτο πεδίο καμία μα καμία σχολή να μην ανέβει πάνω απο 500 μόρια !!!!!! Click για ανάπτυξη... μωρε πανω απο 300 να μην ανεβει................ :nono::nono::nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 21:03 Η Runway91 έγραψε: #3.740 17-08-09 21:03 Να μην ανέβει η Νομική Αθήνας πάνω από 375! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μμμ ετσι και ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Changeling Νεοφερμένο μέλος Ο Changeling αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:21 Ο Changeling: #3.726 17-08-09 19:21 Παιδια η Λογιστικη και το Εμποριας και διαφημισης θεσσαλονικη στο 5 πεδιο ποσο μπορει να ανεβουν??Ειμαι 750 μορια πανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:23 Η mihaela έγραψε: #3.727 17-08-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από thanoskr: Παιδιά τί πιστεύετε,με 18558 μόρια περνάω κτηνιατρική α.π.θ. (πέρισυ η βάση της ήταν 18406 μόρια)?Η αγωνία μου έχει φτάσει στα ύψη...Δεν μπορώ να περιμένω καμιά εβδομάδα ακόμα μέχρι να βγουν οι βάσεις!Θα έπρεπε να υπάρχει μία τουλάχιστον επίσημη ανακοίνωση από το υπυργείο για την ανακοίνωσή τους! Click για ανάπτυξη... κοιτα εγω εχω 18.557 και εχω το ιδιο αγχος και παω να σκασω!!!εσυ τι λες πιανουμε η....?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antigrafakias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο antigrafakias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 295 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:26 Ο antigrafakias: #3.728 17-08-09 19:26 Αρχική Δημοσίευση από toknil: Πώς επηρεάζεται η κρίση σου που έχει φτάσει το σκατό στη κάλτσα από κάτι τέτοιες κινήσεις που υποβαθμίζουν τη νοημοσύνη σου; Εμένα σε μεγάλο βαθμό αλλά κατάλαβα οτι δεν απευθύνεσαι προσωπικά και έτσι και αλλιώς έχεις δίκιο.η κοινή λογική και η χύμα φιλοσοφία αυτού του λαού... τι να πεις Click για ανάπτυξη... Το ξέρεις πως δεν απευθύνομαι σε σένα. Και γενικότερα δεν πρόκειται να κερδίσουν κάτι συγκεκριμένα αν βγάλουν τα αποτελέσματα πιο νωρίς. Αλλά εδώ μέχρι κι η γιαγιά μου ακούει από τον Αυτιά για τα αποτελέσματα που αργούν να βγουν από τον Αυτιά και λέει "Αχ, τα παιδούδια μας τα τυραννάνε, αυτό το άχρηστο το κράτος"! Οπότε καταλαβαίνεις πως αν αργήσουν πάρα πολύ τα αποτελέσματα θα επρόκειτο για ακόμη έναν κόλαφο οπότε για μικροπολιτικές σκοπιμότητες θα βγουν, κατά την εκτίμησή μου πάντα, ολίγον τι νωρίτερα. Η κοινωνία μας τα γουστάρει αυτά και ειδικά από τη στιγμή που έρχονται και οι εκλογές, επόμενο είναι να έχουμε και τέτοια φαινόμενα. Αρχική Δημοσίευση από smallv17: κοιτα και γω θα συμφωνησω μην αγχωνεσαι απο τωρα και η θεια μου και ο θειος μου ειναι δασκαλοι και μου εγγυωνται οτι τουλαχιστον για 5-6 χρονια ακομα οι διορισμοι θα ναι ευκολοι. Οσο για φετος δεν ξερω τι σου λεει αυτο αλλα μια γνωστη μου που ηταν τελειοφοιτη στο παιδαγωγικο πηγε αμεσως αναπληρωτρια σε σχολειο αυτη και οι συμφοιτητες της και δεν ειχαν ορκιστει ακομα!!!! Click για ανάπτυξη... Ε, ρε τα urban legends πέραση που έχουν στη νεολαία μας... Αυτό που ξέρω είναι πως σε αυτή τη χώρα, τα καλύτερα παιδιά πάνε είτε για δάσκαλοι που στην προηγούμενη γενεά περνούσαν με τις κλωτσιές, καραβανάδες και αστυνομικοί. Και σίγουρα δεν είναι δικό μας επίτευγμα αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smallv17 Νεοφερμένο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:41 Η smallv17 έγραψε: #3.729 17-08-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από antigrafakias: Ε, ρε τα urban legends πέραση που έχουν στη νεολαία μας... Αυτό που ξέρω είναι πως σε αυτή τη χώρα, τα καλύτερα παιδιά πάνε είτε για δάσκαλοι που στην προηγούμενη γενεά περνούσαν με τις κλωτσιές, καραβανάδες και αστυνομικοί. Και σίγουρα δεν είναι δικό μας επίτευγμα αυτό... Click για ανάπτυξη... Kαταρχας δεν ειναι urban legend την κοπελα την ξερω και πηγε αναπληρωτρια πριν καλα καλα παρει επισημως το πτυχιο της. Το ξερω ειναι κριμα να προσπαθεις τοσο πολυ για κατι οταν παλια εμπαινε στο παιδαγωγικο οποιος να ειναι. Δεν ειναι τυχαιο που πριν απο 5 χρονια η βαση ηταν στο 15,5-16. Ωστοσο οι καιροι ειναι αυτοι που εχουν οδηγησει τους μαθητες να επιλεγουν την επαγγελματικη αποκατασταση(τουλαχ προς το παρον οσον αφορα το παιδαγωγικο) και να αφηνουν τα πραγματικα τους ονειρα.Και ειναι αδικο αν σκεφτει κανεις οτι μπαινουν παιδια σε σχολες μονο και μονο επειδη ειναι αριστουχοι ενω δεν εχουν ιδιαιτερο ενθουσιασμο γι αυτες. Αν δεν υπηρχε τετοιο ποσοστο ανεργιας στη χωρα η κατανομη των βασεων θα ηταν τελειως διαφορετικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:43 Η anna_md έγραψε: #3.730 17-08-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Changeling: Παιδια η Λογιστικη και το Εμποριας και διαφημισης θεσσαλονικη στο 5 πεδιο ποσο μπορει να ανεβουν??Ειμαι 750 μορια πανω. Click για ανάπτυξη... Και εγω ειμαι αρκετα μορια πανω για το τμημα που θελω (γυρω στα 1000) Πιστευω οτι αποκλειεται οι σχολες του 5ου πεδιου να ανεβουν πανω απο 500...Ειμαστε σιγουρα μεσα:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Changeling Νεοφερμένο μέλος Ο Changeling αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:49 Ο Changeling: #3.731 17-08-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Και εγω ειμαι αρκετα μορια πανω για το τμημα που θελω (γυρω στα 1000) Πιστευω οτι αποκλειεται οι σχολες του 5ου πεδιου να ανεβουν πανω απο 500...Ειμαστε σιγουρα μεσα:no1: Click για ανάπτυξη... Μακαρι!!!:iagree:Ας ανεβουν και 749 που λεει ο λογος!750 μην ανεβουν!χαχα Αντε να βγουν οι βασεις γτ μας εσκασαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. didou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο didou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 233 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:04 Ο didou έγραψε: #3.732 17-08-09 20:04 παιδια να ρωτησω και εγω τωρα να μου πειτε την γνωμη σας που το βλεπετε αντικειμενικα...με 14182 πιανω αστυφυλακων ή οχι???περυσι ειχε 14303 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _^Gi0rG0s^_ Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:13 Ο _^Gi0rG0s^_: #3.733 17-08-09 20:13 οι βασεις ποτε βγαινουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:14 Ο hale έγραψε: #3.734 17-08-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από _^Gi0rG0s^_: οι βασεις ποτε βγαινουν?? Click για ανάπτυξη... Μακάρι να ξέραμε.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:14 Η nefi έγραψε: #3.735 17-08-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από _^Gi0rG0s^_: οι βασεις ποτε βγαινουν?? Click για ανάπτυξη... ελα ντε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nibakou Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:18 Ο nibakou έγραψε: #3.736 17-08-09 20:18 λοιπόν εγώ έχω 13957 τι λέτε θα πιάσω την σάμο (μηχανικών πληροφοριακών..) που έχει 13519; για πείτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:30 Ο tebelis13: #3.737 17-08-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από nibakou: λοιπόν εγώ έχω 13957 τι λέτε θα πιάσω την σάμο (μηχανικών πληροφοριακών..) που έχει 13519; για πείτε.... Click για ανάπτυξη... 70-30 να περασεις ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:35 Η sia_x έγραψε: #3.738 17-08-09 20:35 ένα θα πώ!!!!! εύχομαι στο πρώτο πεδίο καμία μα καμία σχολή να μην ανέβει πάνω απο 500 μόρια !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:41 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #3.739 17-08-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από sia_x: ένα θα πώ!!!!! εύχομαι στο πρώτο πεδίο καμία μα καμία σχολή να μην ανέβει πάνω απο 500 μόρια !!!!!! Click για ανάπτυξη... μωρε πανω απο 300 να μην ανεβει................ :nono::nono::nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 21:03 Η Runway91 έγραψε: #3.740 17-08-09 21:03 Να μην ανέβει η Νομική Αθήνας πάνω από 375! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια η Λογιστικη και το Εμποριας και διαφημισης θεσσαλονικη στο 5 πεδιο ποσο μπορει να ανεβουν??Ειμαι 750 μορια πανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:23 Η mihaela έγραψε: #3.727 17-08-09 19:23 Αρχική Δημοσίευση από thanoskr: Παιδιά τί πιστεύετε,με 18558 μόρια περνάω κτηνιατρική α.π.θ. (πέρισυ η βάση της ήταν 18406 μόρια)?Η αγωνία μου έχει φτάσει στα ύψη...Δεν μπορώ να περιμένω καμιά εβδομάδα ακόμα μέχρι να βγουν οι βάσεις!Θα έπρεπε να υπάρχει μία τουλάχιστον επίσημη ανακοίνωση από το υπυργείο για την ανακοίνωσή τους! Click για ανάπτυξη... κοιτα εγω εχω 18.557 και εχω το ιδιο αγχος και παω να σκασω!!!εσυ τι λες πιανουμε η....?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antigrafakias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο antigrafakias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 295 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:26 Ο antigrafakias: #3.728 17-08-09 19:26 Αρχική Δημοσίευση από toknil: Πώς επηρεάζεται η κρίση σου που έχει φτάσει το σκατό στη κάλτσα από κάτι τέτοιες κινήσεις που υποβαθμίζουν τη νοημοσύνη σου; Εμένα σε μεγάλο βαθμό αλλά κατάλαβα οτι δεν απευθύνεσαι προσωπικά και έτσι και αλλιώς έχεις δίκιο.η κοινή λογική και η χύμα φιλοσοφία αυτού του λαού... τι να πεις Click για ανάπτυξη... Το ξέρεις πως δεν απευθύνομαι σε σένα. Και γενικότερα δεν πρόκειται να κερδίσουν κάτι συγκεκριμένα αν βγάλουν τα αποτελέσματα πιο νωρίς. Αλλά εδώ μέχρι κι η γιαγιά μου ακούει από τον Αυτιά για τα αποτελέσματα που αργούν να βγουν από τον Αυτιά και λέει "Αχ, τα παιδούδια μας τα τυραννάνε, αυτό το άχρηστο το κράτος"! Οπότε καταλαβαίνεις πως αν αργήσουν πάρα πολύ τα αποτελέσματα θα επρόκειτο για ακόμη έναν κόλαφο οπότε για μικροπολιτικές σκοπιμότητες θα βγουν, κατά την εκτίμησή μου πάντα, ολίγον τι νωρίτερα. Η κοινωνία μας τα γουστάρει αυτά και ειδικά από τη στιγμή που έρχονται και οι εκλογές, επόμενο είναι να έχουμε και τέτοια φαινόμενα. Αρχική Δημοσίευση από smallv17: κοιτα και γω θα συμφωνησω μην αγχωνεσαι απο τωρα και η θεια μου και ο θειος μου ειναι δασκαλοι και μου εγγυωνται οτι τουλαχιστον για 5-6 χρονια ακομα οι διορισμοι θα ναι ευκολοι. Οσο για φετος δεν ξερω τι σου λεει αυτο αλλα μια γνωστη μου που ηταν τελειοφοιτη στο παιδαγωγικο πηγε αμεσως αναπληρωτρια σε σχολειο αυτη και οι συμφοιτητες της και δεν ειχαν ορκιστει ακομα!!!! Click για ανάπτυξη... Ε, ρε τα urban legends πέραση που έχουν στη νεολαία μας... Αυτό που ξέρω είναι πως σε αυτή τη χώρα, τα καλύτερα παιδιά πάνε είτε για δάσκαλοι που στην προηγούμενη γενεά περνούσαν με τις κλωτσιές, καραβανάδες και αστυνομικοί. Και σίγουρα δεν είναι δικό μας επίτευγμα αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smallv17 Νεοφερμένο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:41 Η smallv17 έγραψε: #3.729 17-08-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από antigrafakias: Ε, ρε τα urban legends πέραση που έχουν στη νεολαία μας... Αυτό που ξέρω είναι πως σε αυτή τη χώρα, τα καλύτερα παιδιά πάνε είτε για δάσκαλοι που στην προηγούμενη γενεά περνούσαν με τις κλωτσιές, καραβανάδες και αστυνομικοί. Και σίγουρα δεν είναι δικό μας επίτευγμα αυτό... Click για ανάπτυξη... Kαταρχας δεν ειναι urban legend την κοπελα την ξερω και πηγε αναπληρωτρια πριν καλα καλα παρει επισημως το πτυχιο της. Το ξερω ειναι κριμα να προσπαθεις τοσο πολυ για κατι οταν παλια εμπαινε στο παιδαγωγικο οποιος να ειναι. Δεν ειναι τυχαιο που πριν απο 5 χρονια η βαση ηταν στο 15,5-16. Ωστοσο οι καιροι ειναι αυτοι που εχουν οδηγησει τους μαθητες να επιλεγουν την επαγγελματικη αποκατασταση(τουλαχ προς το παρον οσον αφορα το παιδαγωγικο) και να αφηνουν τα πραγματικα τους ονειρα.Και ειναι αδικο αν σκεφτει κανεις οτι μπαινουν παιδια σε σχολες μονο και μονο επειδη ειναι αριστουχοι ενω δεν εχουν ιδιαιτερο ενθουσιασμο γι αυτες. Αν δεν υπηρχε τετοιο ποσοστο ανεργιας στη χωρα η κατανομη των βασεων θα ηταν τελειως διαφορετικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:43 Η anna_md έγραψε: #3.730 17-08-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Changeling: Παιδια η Λογιστικη και το Εμποριας και διαφημισης θεσσαλονικη στο 5 πεδιο ποσο μπορει να ανεβουν??Ειμαι 750 μορια πανω. Click για ανάπτυξη... Και εγω ειμαι αρκετα μορια πανω για το τμημα που θελω (γυρω στα 1000) Πιστευω οτι αποκλειεται οι σχολες του 5ου πεδιου να ανεβουν πανω απο 500...Ειμαστε σιγουρα μεσα:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Changeling Νεοφερμένο μέλος Ο Changeling αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:49 Ο Changeling: #3.731 17-08-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Και εγω ειμαι αρκετα μορια πανω για το τμημα που θελω (γυρω στα 1000) Πιστευω οτι αποκλειεται οι σχολες του 5ου πεδιου να ανεβουν πανω απο 500...Ειμαστε σιγουρα μεσα:no1: Click για ανάπτυξη... Μακαρι!!!:iagree:Ας ανεβουν και 749 που λεει ο λογος!750 μην ανεβουν!χαχα Αντε να βγουν οι βασεις γτ μας εσκασαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. didou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο didou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 233 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:04 Ο didou έγραψε: #3.732 17-08-09 20:04 παιδια να ρωτησω και εγω τωρα να μου πειτε την γνωμη σας που το βλεπετε αντικειμενικα...με 14182 πιανω αστυφυλακων ή οχι???περυσι ειχε 14303 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _^Gi0rG0s^_ Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:13 Ο _^Gi0rG0s^_: #3.733 17-08-09 20:13 οι βασεις ποτε βγαινουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:14 Ο hale έγραψε: #3.734 17-08-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από _^Gi0rG0s^_: οι βασεις ποτε βγαινουν?? Click για ανάπτυξη... Μακάρι να ξέραμε.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:14 Η nefi έγραψε: #3.735 17-08-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από _^Gi0rG0s^_: οι βασεις ποτε βγαινουν?? Click για ανάπτυξη... ελα ντε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nibakou Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:18 Ο nibakou έγραψε: #3.736 17-08-09 20:18 λοιπόν εγώ έχω 13957 τι λέτε θα πιάσω την σάμο (μηχανικών πληροφοριακών..) που έχει 13519; για πείτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:30 Ο tebelis13: #3.737 17-08-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από nibakou: λοιπόν εγώ έχω 13957 τι λέτε θα πιάσω την σάμο (μηχανικών πληροφοριακών..) που έχει 13519; για πείτε.... Click για ανάπτυξη... 70-30 να περασεις ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:35 Η sia_x έγραψε: #3.738 17-08-09 20:35 ένα θα πώ!!!!! εύχομαι στο πρώτο πεδίο καμία μα καμία σχολή να μην ανέβει πάνω απο 500 μόρια !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:41 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #3.739 17-08-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από sia_x: ένα θα πώ!!!!! εύχομαι στο πρώτο πεδίο καμία μα καμία σχολή να μην ανέβει πάνω απο 500 μόρια !!!!!! Click για ανάπτυξη... μωρε πανω απο 300 να μην ανεβει................ :nono::nono::nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 21:03 Η Runway91 έγραψε: #3.740 17-08-09 21:03 Να μην ανέβει η Νομική Αθήνας πάνω από 375! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thanoskr: Παιδιά τί πιστεύετε,με 18558 μόρια περνάω κτηνιατρική α.π.θ. (πέρισυ η βάση της ήταν 18406 μόρια)?Η αγωνία μου έχει φτάσει στα ύψη...Δεν μπορώ να περιμένω καμιά εβδομάδα ακόμα μέχρι να βγουν οι βάσεις!Θα έπρεπε να υπάρχει μία τουλάχιστον επίσημη ανακοίνωση από το υπυργείο για την ανακοίνωσή τους! Click για ανάπτυξη... κοιτα εγω εχω 18.557 και εχω το ιδιο αγχος και παω να σκασω!!!εσυ τι λες πιανουμε η....?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antigrafakias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο antigrafakias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 295 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:26 Ο antigrafakias: #3.728 17-08-09 19:26 Αρχική Δημοσίευση από toknil: Πώς επηρεάζεται η κρίση σου που έχει φτάσει το σκατό στη κάλτσα από κάτι τέτοιες κινήσεις που υποβαθμίζουν τη νοημοσύνη σου; Εμένα σε μεγάλο βαθμό αλλά κατάλαβα οτι δεν απευθύνεσαι προσωπικά και έτσι και αλλιώς έχεις δίκιο.η κοινή λογική και η χύμα φιλοσοφία αυτού του λαού... τι να πεις Click για ανάπτυξη... Το ξέρεις πως δεν απευθύνομαι σε σένα. Και γενικότερα δεν πρόκειται να κερδίσουν κάτι συγκεκριμένα αν βγάλουν τα αποτελέσματα πιο νωρίς. Αλλά εδώ μέχρι κι η γιαγιά μου ακούει από τον Αυτιά για τα αποτελέσματα που αργούν να βγουν από τον Αυτιά και λέει "Αχ, τα παιδούδια μας τα τυραννάνε, αυτό το άχρηστο το κράτος"! Οπότε καταλαβαίνεις πως αν αργήσουν πάρα πολύ τα αποτελέσματα θα επρόκειτο για ακόμη έναν κόλαφο οπότε για μικροπολιτικές σκοπιμότητες θα βγουν, κατά την εκτίμησή μου πάντα, ολίγον τι νωρίτερα. Η κοινωνία μας τα γουστάρει αυτά και ειδικά από τη στιγμή που έρχονται και οι εκλογές, επόμενο είναι να έχουμε και τέτοια φαινόμενα. Αρχική Δημοσίευση από smallv17: κοιτα και γω θα συμφωνησω μην αγχωνεσαι απο τωρα και η θεια μου και ο θειος μου ειναι δασκαλοι και μου εγγυωνται οτι τουλαχιστον για 5-6 χρονια ακομα οι διορισμοι θα ναι ευκολοι. Οσο για φετος δεν ξερω τι σου λεει αυτο αλλα μια γνωστη μου που ηταν τελειοφοιτη στο παιδαγωγικο πηγε αμεσως αναπληρωτρια σε σχολειο αυτη και οι συμφοιτητες της και δεν ειχαν ορκιστει ακομα!!!! Click για ανάπτυξη... Ε, ρε τα urban legends πέραση που έχουν στη νεολαία μας... Αυτό που ξέρω είναι πως σε αυτή τη χώρα, τα καλύτερα παιδιά πάνε είτε για δάσκαλοι που στην προηγούμενη γενεά περνούσαν με τις κλωτσιές, καραβανάδες και αστυνομικοί. Και σίγουρα δεν είναι δικό μας επίτευγμα αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smallv17 Νεοφερμένο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:41 Η smallv17 έγραψε: #3.729 17-08-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από antigrafakias: Ε, ρε τα urban legends πέραση που έχουν στη νεολαία μας... Αυτό που ξέρω είναι πως σε αυτή τη χώρα, τα καλύτερα παιδιά πάνε είτε για δάσκαλοι που στην προηγούμενη γενεά περνούσαν με τις κλωτσιές, καραβανάδες και αστυνομικοί. Και σίγουρα δεν είναι δικό μας επίτευγμα αυτό... Click για ανάπτυξη... Kαταρχας δεν ειναι urban legend την κοπελα την ξερω και πηγε αναπληρωτρια πριν καλα καλα παρει επισημως το πτυχιο της. Το ξερω ειναι κριμα να προσπαθεις τοσο πολυ για κατι οταν παλια εμπαινε στο παιδαγωγικο οποιος να ειναι. Δεν ειναι τυχαιο που πριν απο 5 χρονια η βαση ηταν στο 15,5-16. Ωστοσο οι καιροι ειναι αυτοι που εχουν οδηγησει τους μαθητες να επιλεγουν την επαγγελματικη αποκατασταση(τουλαχ προς το παρον οσον αφορα το παιδαγωγικο) και να αφηνουν τα πραγματικα τους ονειρα.Και ειναι αδικο αν σκεφτει κανεις οτι μπαινουν παιδια σε σχολες μονο και μονο επειδη ειναι αριστουχοι ενω δεν εχουν ιδιαιτερο ενθουσιασμο γι αυτες. Αν δεν υπηρχε τετοιο ποσοστο ανεργιας στη χωρα η κατανομη των βασεων θα ηταν τελειως διαφορετικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:43 Η anna_md έγραψε: #3.730 17-08-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Changeling: Παιδια η Λογιστικη και το Εμποριας και διαφημισης θεσσαλονικη στο 5 πεδιο ποσο μπορει να ανεβουν??Ειμαι 750 μορια πανω. Click για ανάπτυξη... Και εγω ειμαι αρκετα μορια πανω για το τμημα που θελω (γυρω στα 1000) Πιστευω οτι αποκλειεται οι σχολες του 5ου πεδιου να ανεβουν πανω απο 500...Ειμαστε σιγουρα μεσα:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Changeling Νεοφερμένο μέλος Ο Changeling αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:49 Ο Changeling: #3.731 17-08-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Και εγω ειμαι αρκετα μορια πανω για το τμημα που θελω (γυρω στα 1000) Πιστευω οτι αποκλειεται οι σχολες του 5ου πεδιου να ανεβουν πανω απο 500...Ειμαστε σιγουρα μεσα:no1: Click για ανάπτυξη... Μακαρι!!!:iagree:Ας ανεβουν και 749 που λεει ο λογος!750 μην ανεβουν!χαχα Αντε να βγουν οι βασεις γτ μας εσκασαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. didou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο didou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 233 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:04 Ο didou έγραψε: #3.732 17-08-09 20:04 παιδια να ρωτησω και εγω τωρα να μου πειτε την γνωμη σας που το βλεπετε αντικειμενικα...με 14182 πιανω αστυφυλακων ή οχι???περυσι ειχε 14303 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _^Gi0rG0s^_ Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:13 Ο _^Gi0rG0s^_: #3.733 17-08-09 20:13 οι βασεις ποτε βγαινουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:14 Ο hale έγραψε: #3.734 17-08-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από _^Gi0rG0s^_: οι βασεις ποτε βγαινουν?? Click για ανάπτυξη... Μακάρι να ξέραμε.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:14 Η nefi έγραψε: #3.735 17-08-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από _^Gi0rG0s^_: οι βασεις ποτε βγαινουν?? Click για ανάπτυξη... ελα ντε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nibakou Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:18 Ο nibakou έγραψε: #3.736 17-08-09 20:18 λοιπόν εγώ έχω 13957 τι λέτε θα πιάσω την σάμο (μηχανικών πληροφοριακών..) που έχει 13519; για πείτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:30 Ο tebelis13: #3.737 17-08-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από nibakou: λοιπόν εγώ έχω 13957 τι λέτε θα πιάσω την σάμο (μηχανικών πληροφοριακών..) που έχει 13519; για πείτε.... Click για ανάπτυξη... 70-30 να περασεις ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:35 Η sia_x έγραψε: #3.738 17-08-09 20:35 ένα θα πώ!!!!! εύχομαι στο πρώτο πεδίο καμία μα καμία σχολή να μην ανέβει πάνω απο 500 μόρια !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:41 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #3.739 17-08-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από sia_x: ένα θα πώ!!!!! εύχομαι στο πρώτο πεδίο καμία μα καμία σχολή να μην ανέβει πάνω απο 500 μόρια !!!!!! Click για ανάπτυξη... μωρε πανω απο 300 να μην ανεβει................ :nono::nono::nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 21:03 Η Runway91 έγραψε: #3.740 17-08-09 21:03 Να μην ανέβει η Νομική Αθήνας πάνω από 375! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από toknil: Πώς επηρεάζεται η κρίση σου που έχει φτάσει το σκατό στη κάλτσα από κάτι τέτοιες κινήσεις που υποβαθμίζουν τη νοημοσύνη σου; Εμένα σε μεγάλο βαθμό αλλά κατάλαβα οτι δεν απευθύνεσαι προσωπικά και έτσι και αλλιώς έχεις δίκιο.η κοινή λογική και η χύμα φιλοσοφία αυτού του λαού... τι να πεις Click για ανάπτυξη... Το ξέρεις πως δεν απευθύνομαι σε σένα. Και γενικότερα δεν πρόκειται να κερδίσουν κάτι συγκεκριμένα αν βγάλουν τα αποτελέσματα πιο νωρίς. Αλλά εδώ μέχρι κι η γιαγιά μου ακούει από τον Αυτιά για τα αποτελέσματα που αργούν να βγουν από τον Αυτιά και λέει "Αχ, τα παιδούδια μας τα τυραννάνε, αυτό το άχρηστο το κράτος"! Οπότε καταλαβαίνεις πως αν αργήσουν πάρα πολύ τα αποτελέσματα θα επρόκειτο για ακόμη έναν κόλαφο οπότε για μικροπολιτικές σκοπιμότητες θα βγουν, κατά την εκτίμησή μου πάντα, ολίγον τι νωρίτερα. Η κοινωνία μας τα γουστάρει αυτά και ειδικά από τη στιγμή που έρχονται και οι εκλογές, επόμενο είναι να έχουμε και τέτοια φαινόμενα. Αρχική Δημοσίευση από smallv17: κοιτα και γω θα συμφωνησω μην αγχωνεσαι απο τωρα και η θεια μου και ο θειος μου ειναι δασκαλοι και μου εγγυωνται οτι τουλαχιστον για 5-6 χρονια ακομα οι διορισμοι θα ναι ευκολοι. Οσο για φετος δεν ξερω τι σου λεει αυτο αλλα μια γνωστη μου που ηταν τελειοφοιτη στο παιδαγωγικο πηγε αμεσως αναπληρωτρια σε σχολειο αυτη και οι συμφοιτητες της και δεν ειχαν ορκιστει ακομα!!!! Click για ανάπτυξη... Ε, ρε τα urban legends πέραση που έχουν στη νεολαία μας... Αυτό που ξέρω είναι πως σε αυτή τη χώρα, τα καλύτερα παιδιά πάνε είτε για δάσκαλοι που στην προηγούμενη γενεά περνούσαν με τις κλωτσιές, καραβανάδες και αστυνομικοί. Και σίγουρα δεν είναι δικό μας επίτευγμα αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
smallv17 Νεοφερμένο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:41 Η smallv17 έγραψε: #3.729 17-08-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από antigrafakias: Ε, ρε τα urban legends πέραση που έχουν στη νεολαία μας... Αυτό που ξέρω είναι πως σε αυτή τη χώρα, τα καλύτερα παιδιά πάνε είτε για δάσκαλοι που στην προηγούμενη γενεά περνούσαν με τις κλωτσιές, καραβανάδες και αστυνομικοί. Και σίγουρα δεν είναι δικό μας επίτευγμα αυτό... Click για ανάπτυξη... Kαταρχας δεν ειναι urban legend την κοπελα την ξερω και πηγε αναπληρωτρια πριν καλα καλα παρει επισημως το πτυχιο της. Το ξερω ειναι κριμα να προσπαθεις τοσο πολυ για κατι οταν παλια εμπαινε στο παιδαγωγικο οποιος να ειναι. Δεν ειναι τυχαιο που πριν απο 5 χρονια η βαση ηταν στο 15,5-16. Ωστοσο οι καιροι ειναι αυτοι που εχουν οδηγησει τους μαθητες να επιλεγουν την επαγγελματικη αποκατασταση(τουλαχ προς το παρον οσον αφορα το παιδαγωγικο) και να αφηνουν τα πραγματικα τους ονειρα.Και ειναι αδικο αν σκεφτει κανεις οτι μπαινουν παιδια σε σχολες μονο και μονο επειδη ειναι αριστουχοι ενω δεν εχουν ιδιαιτερο ενθουσιασμο γι αυτες. Αν δεν υπηρχε τετοιο ποσοστο ανεργιας στη χωρα η κατανομη των βασεων θα ηταν τελειως διαφορετικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:43 Η anna_md έγραψε: #3.730 17-08-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Changeling: Παιδια η Λογιστικη και το Εμποριας και διαφημισης θεσσαλονικη στο 5 πεδιο ποσο μπορει να ανεβουν??Ειμαι 750 μορια πανω. Click για ανάπτυξη... Και εγω ειμαι αρκετα μορια πανω για το τμημα που θελω (γυρω στα 1000) Πιστευω οτι αποκλειεται οι σχολες του 5ου πεδιου να ανεβουν πανω απο 500...Ειμαστε σιγουρα μεσα:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Changeling Νεοφερμένο μέλος Ο Changeling αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:49 Ο Changeling: #3.731 17-08-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Και εγω ειμαι αρκετα μορια πανω για το τμημα που θελω (γυρω στα 1000) Πιστευω οτι αποκλειεται οι σχολες του 5ου πεδιου να ανεβουν πανω απο 500...Ειμαστε σιγουρα μεσα:no1: Click για ανάπτυξη... Μακαρι!!!:iagree:Ας ανεβουν και 749 που λεει ο λογος!750 μην ανεβουν!χαχα Αντε να βγουν οι βασεις γτ μας εσκασαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. didou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο didou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 233 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:04 Ο didou έγραψε: #3.732 17-08-09 20:04 παιδια να ρωτησω και εγω τωρα να μου πειτε την γνωμη σας που το βλεπετε αντικειμενικα...με 14182 πιανω αστυφυλακων ή οχι???περυσι ειχε 14303 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _^Gi0rG0s^_ Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:13 Ο _^Gi0rG0s^_: #3.733 17-08-09 20:13 οι βασεις ποτε βγαινουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:14 Ο hale έγραψε: #3.734 17-08-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από _^Gi0rG0s^_: οι βασεις ποτε βγαινουν?? Click για ανάπτυξη... Μακάρι να ξέραμε.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:14 Η nefi έγραψε: #3.735 17-08-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από _^Gi0rG0s^_: οι βασεις ποτε βγαινουν?? Click για ανάπτυξη... ελα ντε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nibakou Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:18 Ο nibakou έγραψε: #3.736 17-08-09 20:18 λοιπόν εγώ έχω 13957 τι λέτε θα πιάσω την σάμο (μηχανικών πληροφοριακών..) που έχει 13519; για πείτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:30 Ο tebelis13: #3.737 17-08-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από nibakou: λοιπόν εγώ έχω 13957 τι λέτε θα πιάσω την σάμο (μηχανικών πληροφοριακών..) που έχει 13519; για πείτε.... Click για ανάπτυξη... 70-30 να περασεις ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:35 Η sia_x έγραψε: #3.738 17-08-09 20:35 ένα θα πώ!!!!! εύχομαι στο πρώτο πεδίο καμία μα καμία σχολή να μην ανέβει πάνω απο 500 μόρια !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:41 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #3.739 17-08-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από sia_x: ένα θα πώ!!!!! εύχομαι στο πρώτο πεδίο καμία μα καμία σχολή να μην ανέβει πάνω απο 500 μόρια !!!!!! Click για ανάπτυξη... μωρε πανω απο 300 να μην ανεβει................ :nono::nono::nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 21:03 Η Runway91 έγραψε: #3.740 17-08-09 21:03 Να μην ανέβει η Νομική Αθήνας πάνω από 375! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από antigrafakias: Ε, ρε τα urban legends πέραση που έχουν στη νεολαία μας... Αυτό που ξέρω είναι πως σε αυτή τη χώρα, τα καλύτερα παιδιά πάνε είτε για δάσκαλοι που στην προηγούμενη γενεά περνούσαν με τις κλωτσιές, καραβανάδες και αστυνομικοί. Και σίγουρα δεν είναι δικό μας επίτευγμα αυτό... Click για ανάπτυξη... Kαταρχας δεν ειναι urban legend την κοπελα την ξερω και πηγε αναπληρωτρια πριν καλα καλα παρει επισημως το πτυχιο της. Το ξερω ειναι κριμα να προσπαθεις τοσο πολυ για κατι οταν παλια εμπαινε στο παιδαγωγικο οποιος να ειναι. Δεν ειναι τυχαιο που πριν απο 5 χρονια η βαση ηταν στο 15,5-16. Ωστοσο οι καιροι ειναι αυτοι που εχουν οδηγησει τους μαθητες να επιλεγουν την επαγγελματικη αποκατασταση(τουλαχ προς το παρον οσον αφορα το παιδαγωγικο) και να αφηνουν τα πραγματικα τους ονειρα.Και ειναι αδικο αν σκεφτει κανεις οτι μπαινουν παιδια σε σχολες μονο και μονο επειδη ειναι αριστουχοι ενω δεν εχουν ιδιαιτερο ενθουσιασμο γι αυτες. Αν δεν υπηρχε τετοιο ποσοστο ανεργιας στη χωρα η κατανομη των βασεων θα ηταν τελειως διαφορετικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:43 Η anna_md έγραψε: #3.730 17-08-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Changeling: Παιδια η Λογιστικη και το Εμποριας και διαφημισης θεσσαλονικη στο 5 πεδιο ποσο μπορει να ανεβουν??Ειμαι 750 μορια πανω. Click για ανάπτυξη... Και εγω ειμαι αρκετα μορια πανω για το τμημα που θελω (γυρω στα 1000) Πιστευω οτι αποκλειεται οι σχολες του 5ου πεδιου να ανεβουν πανω απο 500...Ειμαστε σιγουρα μεσα:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Changeling Νεοφερμένο μέλος Ο Changeling αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:49 Ο Changeling: #3.731 17-08-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Και εγω ειμαι αρκετα μορια πανω για το τμημα που θελω (γυρω στα 1000) Πιστευω οτι αποκλειεται οι σχολες του 5ου πεδιου να ανεβουν πανω απο 500...Ειμαστε σιγουρα μεσα:no1: Click για ανάπτυξη... Μακαρι!!!:iagree:Ας ανεβουν και 749 που λεει ο λογος!750 μην ανεβουν!χαχα Αντε να βγουν οι βασεις γτ μας εσκασαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. didou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο didou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 233 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:04 Ο didou έγραψε: #3.732 17-08-09 20:04 παιδια να ρωτησω και εγω τωρα να μου πειτε την γνωμη σας που το βλεπετε αντικειμενικα...με 14182 πιανω αστυφυλακων ή οχι???περυσι ειχε 14303 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _^Gi0rG0s^_ Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:13 Ο _^Gi0rG0s^_: #3.733 17-08-09 20:13 οι βασεις ποτε βγαινουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:14 Ο hale έγραψε: #3.734 17-08-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από _^Gi0rG0s^_: οι βασεις ποτε βγαινουν?? Click για ανάπτυξη... Μακάρι να ξέραμε.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:14 Η nefi έγραψε: #3.735 17-08-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από _^Gi0rG0s^_: οι βασεις ποτε βγαινουν?? Click για ανάπτυξη... ελα ντε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nibakou Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:18 Ο nibakou έγραψε: #3.736 17-08-09 20:18 λοιπόν εγώ έχω 13957 τι λέτε θα πιάσω την σάμο (μηχανικών πληροφοριακών..) που έχει 13519; για πείτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:30 Ο tebelis13: #3.737 17-08-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από nibakou: λοιπόν εγώ έχω 13957 τι λέτε θα πιάσω την σάμο (μηχανικών πληροφοριακών..) που έχει 13519; για πείτε.... Click για ανάπτυξη... 70-30 να περασεις ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:35 Η sia_x έγραψε: #3.738 17-08-09 20:35 ένα θα πώ!!!!! εύχομαι στο πρώτο πεδίο καμία μα καμία σχολή να μην ανέβει πάνω απο 500 μόρια !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:41 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #3.739 17-08-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από sia_x: ένα θα πώ!!!!! εύχομαι στο πρώτο πεδίο καμία μα καμία σχολή να μην ανέβει πάνω απο 500 μόρια !!!!!! Click για ανάπτυξη... μωρε πανω απο 300 να μην ανεβει................ :nono::nono::nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 21:03 Η Runway91 έγραψε: #3.740 17-08-09 21:03 Να μην ανέβει η Νομική Αθήνας πάνω από 375! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Changeling: Παιδια η Λογιστικη και το Εμποριας και διαφημισης θεσσαλονικη στο 5 πεδιο ποσο μπορει να ανεβουν??Ειμαι 750 μορια πανω. Click για ανάπτυξη... Και εγω ειμαι αρκετα μορια πανω για το τμημα που θελω (γυρω στα 1000) Πιστευω οτι αποκλειεται οι σχολες του 5ου πεδιου να ανεβουν πανω απο 500...Ειμαστε σιγουρα μεσα:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Changeling Νεοφερμένο μέλος Ο Changeling αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 19:49 Ο Changeling: #3.731 17-08-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Και εγω ειμαι αρκετα μορια πανω για το τμημα που θελω (γυρω στα 1000) Πιστευω οτι αποκλειεται οι σχολες του 5ου πεδιου να ανεβουν πανω απο 500...Ειμαστε σιγουρα μεσα:no1: Click για ανάπτυξη... Μακαρι!!!:iagree:Ας ανεβουν και 749 που λεει ο λογος!750 μην ανεβουν!χαχα Αντε να βγουν οι βασεις γτ μας εσκασαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. didou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο didou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 233 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:04 Ο didou έγραψε: #3.732 17-08-09 20:04 παιδια να ρωτησω και εγω τωρα να μου πειτε την γνωμη σας που το βλεπετε αντικειμενικα...με 14182 πιανω αστυφυλακων ή οχι???περυσι ειχε 14303 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _^Gi0rG0s^_ Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:13 Ο _^Gi0rG0s^_: #3.733 17-08-09 20:13 οι βασεις ποτε βγαινουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:14 Ο hale έγραψε: #3.734 17-08-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από _^Gi0rG0s^_: οι βασεις ποτε βγαινουν?? Click για ανάπτυξη... Μακάρι να ξέραμε.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:14 Η nefi έγραψε: #3.735 17-08-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από _^Gi0rG0s^_: οι βασεις ποτε βγαινουν?? Click για ανάπτυξη... ελα ντε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nibakou Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:18 Ο nibakou έγραψε: #3.736 17-08-09 20:18 λοιπόν εγώ έχω 13957 τι λέτε θα πιάσω την σάμο (μηχανικών πληροφοριακών..) που έχει 13519; για πείτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:30 Ο tebelis13: #3.737 17-08-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από nibakou: λοιπόν εγώ έχω 13957 τι λέτε θα πιάσω την σάμο (μηχανικών πληροφοριακών..) που έχει 13519; για πείτε.... Click για ανάπτυξη... 70-30 να περασεις ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:35 Η sia_x έγραψε: #3.738 17-08-09 20:35 ένα θα πώ!!!!! εύχομαι στο πρώτο πεδίο καμία μα καμία σχολή να μην ανέβει πάνω απο 500 μόρια !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:41 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #3.739 17-08-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από sia_x: ένα θα πώ!!!!! εύχομαι στο πρώτο πεδίο καμία μα καμία σχολή να μην ανέβει πάνω απο 500 μόρια !!!!!! Click για ανάπτυξη... μωρε πανω απο 300 να μην ανεβει................ :nono::nono::nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 21:03 Η Runway91 έγραψε: #3.740 17-08-09 21:03 Να μην ανέβει η Νομική Αθήνας πάνω από 375! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Και εγω ειμαι αρκετα μορια πανω για το τμημα που θελω (γυρω στα 1000) Πιστευω οτι αποκλειεται οι σχολες του 5ου πεδιου να ανεβουν πανω απο 500...Ειμαστε σιγουρα μεσα:no1: Click για ανάπτυξη... Μακαρι!!!:iagree:Ας ανεβουν και 749 που λεει ο λογος!750 μην ανεβουν!χαχα Αντε να βγουν οι βασεις γτ μας εσκασαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
didou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο didou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 233 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:04 Ο didou έγραψε: #3.732 17-08-09 20:04 παιδια να ρωτησω και εγω τωρα να μου πειτε την γνωμη σας που το βλεπετε αντικειμενικα...με 14182 πιανω αστυφυλακων ή οχι???περυσι ειχε 14303 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _^Gi0rG0s^_ Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:13 Ο _^Gi0rG0s^_: #3.733 17-08-09 20:13 οι βασεις ποτε βγαινουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:14 Ο hale έγραψε: #3.734 17-08-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από _^Gi0rG0s^_: οι βασεις ποτε βγαινουν?? Click για ανάπτυξη... Μακάρι να ξέραμε.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:14 Η nefi έγραψε: #3.735 17-08-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από _^Gi0rG0s^_: οι βασεις ποτε βγαινουν?? Click για ανάπτυξη... ελα ντε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nibakou Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:18 Ο nibakou έγραψε: #3.736 17-08-09 20:18 λοιπόν εγώ έχω 13957 τι λέτε θα πιάσω την σάμο (μηχανικών πληροφοριακών..) που έχει 13519; για πείτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:30 Ο tebelis13: #3.737 17-08-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από nibakou: λοιπόν εγώ έχω 13957 τι λέτε θα πιάσω την σάμο (μηχανικών πληροφοριακών..) που έχει 13519; για πείτε.... Click για ανάπτυξη... 70-30 να περασεις ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:35 Η sia_x έγραψε: #3.738 17-08-09 20:35 ένα θα πώ!!!!! εύχομαι στο πρώτο πεδίο καμία μα καμία σχολή να μην ανέβει πάνω απο 500 μόρια !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:41 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #3.739 17-08-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από sia_x: ένα θα πώ!!!!! εύχομαι στο πρώτο πεδίο καμία μα καμία σχολή να μην ανέβει πάνω απο 500 μόρια !!!!!! Click για ανάπτυξη... μωρε πανω απο 300 να μην ανεβει................ :nono::nono::nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 21:03 Η Runway91 έγραψε: #3.740 17-08-09 21:03 Να μην ανέβει η Νομική Αθήνας πάνω από 375! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια να ρωτησω και εγω τωρα να μου πειτε την γνωμη σας που το βλεπετε αντικειμενικα...με 14182 πιανω αστυφυλακων ή οχι???περυσι ειχε 14303 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_^Gi0rG0s^_ Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:13 Ο _^Gi0rG0s^_: #3.733 17-08-09 20:13 οι βασεις ποτε βγαινουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:14 Ο hale έγραψε: #3.734 17-08-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από _^Gi0rG0s^_: οι βασεις ποτε βγαινουν?? Click για ανάπτυξη... Μακάρι να ξέραμε.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:14 Η nefi έγραψε: #3.735 17-08-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από _^Gi0rG0s^_: οι βασεις ποτε βγαινουν?? Click για ανάπτυξη... ελα ντε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nibakou Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:18 Ο nibakou έγραψε: #3.736 17-08-09 20:18 λοιπόν εγώ έχω 13957 τι λέτε θα πιάσω την σάμο (μηχανικών πληροφοριακών..) που έχει 13519; για πείτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:30 Ο tebelis13: #3.737 17-08-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από nibakou: λοιπόν εγώ έχω 13957 τι λέτε θα πιάσω την σάμο (μηχανικών πληροφοριακών..) που έχει 13519; για πείτε.... Click για ανάπτυξη... 70-30 να περασεις ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:35 Η sia_x έγραψε: #3.738 17-08-09 20:35 ένα θα πώ!!!!! εύχομαι στο πρώτο πεδίο καμία μα καμία σχολή να μην ανέβει πάνω απο 500 μόρια !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:41 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #3.739 17-08-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από sia_x: ένα θα πώ!!!!! εύχομαι στο πρώτο πεδίο καμία μα καμία σχολή να μην ανέβει πάνω απο 500 μόρια !!!!!! Click για ανάπτυξη... μωρε πανω απο 300 να μην ανεβει................ :nono::nono::nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 21:03 Η Runway91 έγραψε: #3.740 17-08-09 21:03 Να μην ανέβει η Νομική Αθήνας πάνω από 375! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οι βασεις ποτε βγαινουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:14 Ο hale έγραψε: #3.734 17-08-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από _^Gi0rG0s^_: οι βασεις ποτε βγαινουν?? Click για ανάπτυξη... Μακάρι να ξέραμε.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:14 Η nefi έγραψε: #3.735 17-08-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από _^Gi0rG0s^_: οι βασεις ποτε βγαινουν?? Click για ανάπτυξη... ελα ντε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nibakou Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:18 Ο nibakou έγραψε: #3.736 17-08-09 20:18 λοιπόν εγώ έχω 13957 τι λέτε θα πιάσω την σάμο (μηχανικών πληροφοριακών..) που έχει 13519; για πείτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:30 Ο tebelis13: #3.737 17-08-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από nibakou: λοιπόν εγώ έχω 13957 τι λέτε θα πιάσω την σάμο (μηχανικών πληροφοριακών..) που έχει 13519; για πείτε.... Click για ανάπτυξη... 70-30 να περασεις ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:35 Η sia_x έγραψε: #3.738 17-08-09 20:35 ένα θα πώ!!!!! εύχομαι στο πρώτο πεδίο καμία μα καμία σχολή να μην ανέβει πάνω απο 500 μόρια !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:41 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #3.739 17-08-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από sia_x: ένα θα πώ!!!!! εύχομαι στο πρώτο πεδίο καμία μα καμία σχολή να μην ανέβει πάνω απο 500 μόρια !!!!!! Click για ανάπτυξη... μωρε πανω απο 300 να μην ανεβει................ :nono::nono::nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 21:03 Η Runway91 έγραψε: #3.740 17-08-09 21:03 Να μην ανέβει η Νομική Αθήνας πάνω από 375! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _^Gi0rG0s^_: οι βασεις ποτε βγαινουν?? Click για ανάπτυξη... Μακάρι να ξέραμε.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:14 Η nefi έγραψε: #3.735 17-08-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από _^Gi0rG0s^_: οι βασεις ποτε βγαινουν?? Click για ανάπτυξη... ελα ντε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nibakou Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:18 Ο nibakou έγραψε: #3.736 17-08-09 20:18 λοιπόν εγώ έχω 13957 τι λέτε θα πιάσω την σάμο (μηχανικών πληροφοριακών..) που έχει 13519; για πείτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:30 Ο tebelis13: #3.737 17-08-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από nibakou: λοιπόν εγώ έχω 13957 τι λέτε θα πιάσω την σάμο (μηχανικών πληροφοριακών..) που έχει 13519; για πείτε.... Click για ανάπτυξη... 70-30 να περασεις ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:35 Η sia_x έγραψε: #3.738 17-08-09 20:35 ένα θα πώ!!!!! εύχομαι στο πρώτο πεδίο καμία μα καμία σχολή να μην ανέβει πάνω απο 500 μόρια !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:41 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #3.739 17-08-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από sia_x: ένα θα πώ!!!!! εύχομαι στο πρώτο πεδίο καμία μα καμία σχολή να μην ανέβει πάνω απο 500 μόρια !!!!!! Click για ανάπτυξη... μωρε πανω απο 300 να μην ανεβει................ :nono::nono::nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 21:03 Η Runway91 έγραψε: #3.740 17-08-09 21:03 Να μην ανέβει η Νομική Αθήνας πάνω από 375! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _^Gi0rG0s^_: οι βασεις ποτε βγαινουν?? Click για ανάπτυξη... ελα ντε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nibakou Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:18 Ο nibakou έγραψε: #3.736 17-08-09 20:18 λοιπόν εγώ έχω 13957 τι λέτε θα πιάσω την σάμο (μηχανικών πληροφοριακών..) που έχει 13519; για πείτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:30 Ο tebelis13: #3.737 17-08-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από nibakou: λοιπόν εγώ έχω 13957 τι λέτε θα πιάσω την σάμο (μηχανικών πληροφοριακών..) που έχει 13519; για πείτε.... Click για ανάπτυξη... 70-30 να περασεις ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:35 Η sia_x έγραψε: #3.738 17-08-09 20:35 ένα θα πώ!!!!! εύχομαι στο πρώτο πεδίο καμία μα καμία σχολή να μην ανέβει πάνω απο 500 μόρια !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:41 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #3.739 17-08-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από sia_x: ένα θα πώ!!!!! εύχομαι στο πρώτο πεδίο καμία μα καμία σχολή να μην ανέβει πάνω απο 500 μόρια !!!!!! Click για ανάπτυξη... μωρε πανω απο 300 να μην ανεβει................ :nono::nono::nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 21:03 Η Runway91 έγραψε: #3.740 17-08-09 21:03 Να μην ανέβει η Νομική Αθήνας πάνω από 375! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
λοιπόν εγώ έχω 13957 τι λέτε θα πιάσω την σάμο (μηχανικών πληροφοριακών..) που έχει 13519; για πείτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:30 Ο tebelis13: #3.737 17-08-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από nibakou: λοιπόν εγώ έχω 13957 τι λέτε θα πιάσω την σάμο (μηχανικών πληροφοριακών..) που έχει 13519; για πείτε.... Click για ανάπτυξη... 70-30 να περασεις ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:35 Η sia_x έγραψε: #3.738 17-08-09 20:35 ένα θα πώ!!!!! εύχομαι στο πρώτο πεδίο καμία μα καμία σχολή να μην ανέβει πάνω απο 500 μόρια !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:41 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #3.739 17-08-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από sia_x: ένα θα πώ!!!!! εύχομαι στο πρώτο πεδίο καμία μα καμία σχολή να μην ανέβει πάνω απο 500 μόρια !!!!!! Click για ανάπτυξη... μωρε πανω απο 300 να μην ανεβει................ :nono::nono::nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 21:03 Η Runway91 έγραψε: #3.740 17-08-09 21:03 Να μην ανέβει η Νομική Αθήνας πάνω από 375! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nibakou: λοιπόν εγώ έχω 13957 τι λέτε θα πιάσω την σάμο (μηχανικών πληροφοριακών..) που έχει 13519; για πείτε.... Click για ανάπτυξη... 70-30 να περασεις ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:35 Η sia_x έγραψε: #3.738 17-08-09 20:35 ένα θα πώ!!!!! εύχομαι στο πρώτο πεδίο καμία μα καμία σχολή να μην ανέβει πάνω απο 500 μόρια !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:41 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #3.739 17-08-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από sia_x: ένα θα πώ!!!!! εύχομαι στο πρώτο πεδίο καμία μα καμία σχολή να μην ανέβει πάνω απο 500 μόρια !!!!!! Click για ανάπτυξη... μωρε πανω απο 300 να μην ανεβει................ :nono::nono::nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 21:03 Η Runway91 έγραψε: #3.740 17-08-09 21:03 Να μην ανέβει η Νομική Αθήνας πάνω από 375! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ένα θα πώ!!!!! εύχομαι στο πρώτο πεδίο καμία μα καμία σχολή να μην ανέβει πάνω απο 500 μόρια !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 20:41 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #3.739 17-08-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από sia_x: ένα θα πώ!!!!! εύχομαι στο πρώτο πεδίο καμία μα καμία σχολή να μην ανέβει πάνω απο 500 μόρια !!!!!! Click για ανάπτυξη... μωρε πανω απο 300 να μην ανεβει................ :nono::nono::nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 21:03 Η Runway91 έγραψε: #3.740 17-08-09 21:03 Να μην ανέβει η Νομική Αθήνας πάνω από 375! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από sia_x: ένα θα πώ!!!!! εύχομαι στο πρώτο πεδίο καμία μα καμία σχολή να μην ανέβει πάνω απο 500 μόρια !!!!!! Click για ανάπτυξη... μωρε πανω απο 300 να μην ανεβει................ :nono::nono::nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 21:03 Η Runway91 έγραψε: #3.740 17-08-09 21:03 Να μην ανέβει η Νομική Αθήνας πάνω από 375! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Να μην ανέβει η Νομική Αθήνας πάνω από 375! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.