eLina17 Νεοφερμένο μέλος Η Ελινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 11:45 Η eLina17 έγραψε: #21 23-05-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από who: Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, και με βάση τα θέματα της Τεχνολογικής-Θετικής κατεύθυνσης, η βάση του Χημικού Ηρακλείου αναμένεται να φτάσει στον ουρανό. Click για ανάπτυξη... Αυτο που λες ...ειναι ειρωνικο ή η εκτιμηση σου ? Απλα μια αποψη ρωταω...το ξερω οτι δεν ειναι στανταρ !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 11:50 Ο who έγραψε: #22 23-05-09 11:50 Ειρωνικό. Η εκτίμησή μου είναι, να σταματήσετε να ασχολείστε μ' αυτό το θέμα. Είναι νωρίς και ακόμα δεν έχετε τελειώσει καν τα γραπτά. Όποιος ασχολείται με τα πίτουρα, στο τέλος τον τρώνε οι κότες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. azzuro Νεοφερμένο μέλος Η azzuro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 11:57 Η azzuro έγραψε: #23 23-05-09 11:57 Ελεος ρε παιδια ακομα δεν τελειωσαν οι πανελληνιες... Θετικη τεχνολογικη δεν εγραψαν το 0,7 τους και η θεωρητικη το 1,3 τους και μιλατε για βασεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geogytheio Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γύθειο (Λακωνία). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 12:59 Ο geogytheio: #24 23-05-09 12:59 παιδια τι λετε για τα οικονομικα;;; ασοε ιδιαιτερα!!! θα ανεβουν πολυ;;; εχω γραψει γυρω στο 13 μαθ.κατ. αλλα στα αλλα τα εχω παει αρκετα καλα 20 στατιστικη πανω απο 18.5 αοδευ....με καλο βαθμο σε φυσικη-αεππε και κυριως αοθ λετε να πιανω;;; η να ξαναδωσω του χρονου;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:18 Ο mimos έγραψε: #25 23-05-09 13:18 θεσ αποκλειστικα και μονο ασοεε?θεσσαλονικη παμακ δεν ειναι ασχημα αν δεν το πιασεισ..που αν γραψεισ και στα αλλα καλα πιστευω το πιανεισ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geogytheio Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γύθειο (Λακωνία). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:38 Ο geogytheio: #26 23-05-09 13:38 οχι δεν θελω αποκλειστικα ασοε και θεσσαλονικη μια χαρα ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 15:27 Ο mimos έγραψε: #27 23-05-09 15:27 το χεισ ανετα..μη λεσ τοσο ευκολα θα ξαναδωσω,ενω εχεισ γραψει καλα...δυσκολο ειναι να ξαναδωσεισ.εγω περσυ ημουν γ λυκειου και φετοσ ξαναδινω και ειδα πωσ ειναι αλλη μια χρονια τα ιδια και τα ιδια!!δεν παλευεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geogytheio Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γύθειο (Λακωνία). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 15:55 Ο geogytheio: #28 23-05-09 15:55 το ξερω αλλα μετα τα μαθηματικα εχω αγχωθει παρα πολυ..... βασικα στα μαθηματικα ημουν αρκετα καλος,μπορω να πω οτι ηταν το φορτε μου. παραλιγο να μη γραψω αοδευ εξαιτιας των μαθηματικων δυο μερες ολο με τις βλακειες που εγραψα στα μαθηματικα!!!!!! ευτυχως εγραψα σχετικα καλα αοδευ... παντως με καθησυχασες παρα πολυ!!!! σου ευχομαι καλη επιτυχια!!!! φετος να περασεις οπου θες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 17:06 Ο mimos έγραψε: #29 23-05-09 17:06 σ ευχαριστω πολυ..επισησ!!!και εγω γενικησ απ το εγχοσ μου εκανα κατι βλακειεσ,και υπολογιζω γυρω στο 16,εκει π ανετα μπορουσα πανω απο 19..μην απελπιζεσαι!!!!και θεσσαλονικη ειναι πολυ τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 19:57 Η evi_zoi έγραψε: #30 23-05-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από mimos: το χεισ ανετα..μη λεσ τοσο ευκολα θα ξαναδωσω,ενω εχεισ γραψει καλα...δυσκολο ειναι να ξαναδωσεισ.εγω περσυ ημουν γ λυκειου και φετοσ ξαναδινω και ειδα πωσ ειναι αλλη μια χρονια τα ιδια και τα ιδια!!δεν παλευεται.... Click για ανάπτυξη... Με την καμια δεν παλευεται!!! Εγω περασα φιλοσοφικη πατρας και αποφασισα να ξαναδωσω αλλα σε οποιον με ρωταει λεω ''Μακρυα!!'' Πραγματικα,ειναι ασχημο να βλεπεις τους φιλους σου να ειναι φοιτητες και να κανουν οτι θελουν ενω εσυ ξαναδινεις-ακομα και αν εχεις περασει καπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella18191 Νεοφερμένο μέλος Η stella18191 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 24 Μαΐου 2009 στις 12:14 Η stella18191: #31 24-05-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Procomenos: σύμφωνα με οτι ορίστηκε πολλοί την πάτησαν στα μαθηματικα κατ και δεν ειμαι ο μοναδικος Click για ανάπτυξη... σε καμμια περιπτωση δεν εισαι ο μονος που δεν εγραψες καλα μαθηματικα κατ. πιστεψε με. ακομα και μαθητες που ηταν καλοι στα μαθηματικα πατωσαν. το πιο απιστευτο ειναι οτι οι καθηγητες στα φροντηστηρια ηταν απολυτα πεπεισμενοι οτι τα θεματα φετος ηταν βατα (?!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 12:44 Ο Civilara έγραψε: #32 24-05-09 12:44 Τα θέματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης φέτος ήταν καθαρά και μόνο θέματα εμπειρίας. Αν είχες λύσεις μία άσκηση παρόμοια τα έλυνες όλα. ΟΙ δύσκολες μονάδες ήταν 3/20. Όσον αφορά το τελευταίο ερώτημα στο Θέμα 3 υπάρχει παρόμοια άσκηση στο σχολικό βιβλίο. Στο 4ο θέματα τα πρώτα 2 ερωτήματα ήταν απλά. Μετά η άσκηση σε πήγαινε από μόνη της. Δεν χρειαζόταν ο μαθητής να επινοήσει κάποια βοηθητική συνάρτηση από το μυαλό του ή να χρειαστεί να κάνει κάτι που δεν υπήρχε σε ενδιάμεσο ερώτημα για να καταλήξει στο ζητούμενο. Γενικώς τα θέματα ήταν εναρμονισμένα με το πνεύμα του σχολικού βιβλίου, οπότε δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνει κάποιος φροντιστήριο για να γράψει 20/20 αρκεί να έχει λύσει όλες τις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. st_#11 Νεοφερμένο μέλος Η st_#11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 13:40 Η st_#11 έγραψε: #33 24-05-09 13:40 Δεδομένου οτι το αοθ εχει μειομένη ζήτηση λέτε να επέλθει μεταβολή στις βάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisMat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DimitrisMat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 14:18 Ο DimitrisMat: #34 24-05-09 14:18 5ο πεδίο πιστεύω οι βάσεις στα ίδια επίπεδα(+- 100,200)... Πέρασε ένα μάθημα με συντελεστή όπου η Θεωρητική πάτωσε,αλλά από την άλλη η Τεχνολογική τα είδε βατά,όχι εύκολα. Περιμένουμε και ΑΟΘ βέβαια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hearts_alive Νεοφερμένο μέλος Ο hearts_alive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 16:59 Ο hearts_alive: #35 24-05-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από st_#11: Δεδομένου οτι το αοθ εχει μειομένη ζήτηση λέτε να επέλθει μεταβολή στις βάσεις? Click για ανάπτυξη... Τι έχει το ΑΟΘ; Στα σχολεία της περιοχής μου χαμός γίνεται, το παίρνουν πάρα πολλοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iraklis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Iraklis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 17:11 Ο Iraklis7 έγραψε: #36 24-05-09 17:11 Προσωπικά ελπίζω να μην ανέβουν αλλά αυτό θα το δούμε μετά από το μαθημα των οικονομικών και σε γενικές γραμμές πως θα ανταπεξέλθουμε στα θέματα που θα μας δωθούν αν θα πάμε καλά κτλ. γιατί μη ξεχνάτε ότι τα οικονομικά είναι Χ1.3 Καλή επιτυχία σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 19:03 Ο dexter08 έγραψε: #37 24-05-09 19:03 ολα παιζονται στην οικονομια για το αν θα ανεβουν η θα πεσουν οι βασεις. ομως το οτι η οικονομια ειχε μειωμενη ζητηση φετος ισχυει. σ ολα τα σχολεια στην πολη μου σχηματιστηκαν λιγοτερα τμηματα με ΑΟΘ φετος. τους τσακισαν βλεπετε περισυ και φετος πολλοι το απεφυγαν. επισης φετος θα ζητησουν και περισσοτερα ατομα. ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του. και θα δουμε στην συνεχειια! καλη τυχη αυριο σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. st_#11 Νεοφερμένο μέλος Η st_#11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:52 Η st_#11 έγραψε: #38 24-05-09 20:52 Ναι έχει πράγματι μειωμένη η ζήτηση το αοθ φετος () οπότε το πιο πιθανόν είναι να βάλουν φυσιολογικά θέματα και να μείνουν σταθερες περίπου οι βασεις... Οντως απο το αοθ θα εξαρτηθει. Για να δουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. musicrain1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:14 Ο musicrain1: #39 24-05-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από geoste: Τα θέματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης φέτος ήταν καθαρά και μόνο θέματα εμπειρίας. Αν είχες λύσεις μία άσκηση παρόμοια τα έλυνες όλα. ΟΙ δύσκολες μονάδες ήταν 3/20. Όσον αφορά το τελευταίο ερώτημα στο Θέμα 3 υπάρχει παρόμοια άσκηση στο σχολικό βιβλίο. Στο 4ο θέματα τα πρώτα 2 ερωτήματα ήταν απλά. Μετά η άσκηση σε πήγαινε από μόνη της. Δεν χρειαζόταν ο μαθητής να επινοήσει κάποια βοηθητική συνάρτηση από το μυαλό του ή να χρειαστεί να κάνει κάτι που δεν υπήρχε σε ενδιάμεσο ερώτημα για να καταλήξει στο ζητούμενο. Γενικώς τα θέματα ήταν εναρμονισμένα με το πνεύμα του σχολικού βιβλίου, οπότε δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνει κάποιος φροντιστήριο για να γράψει 20/20 αρκεί να έχει λύσει όλες τις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου. Click για ανάπτυξη... ...κάτι το οποίο είναι αδύνατο, γιατί και όλες να τις λύσει, πόσες να θυμάται ποια; Και του δικού μου καθηγητή αυτό ήταν το επιχείρημα, "το είχε στο βιβλίο". Ε, και; Με αυτό το βουνό ύλης, μεθοδολογιών, ασκήσεων, θεωρημάτων, πού να θυμηθώ το υποερώτημα τάδε άσκηση τάδε σελ 200 τάδε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alfisti Νεοφερμένο μέλος Ο alfisti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:48 Ο alfisti έγραψε: #40 24-05-09 21:48 Ελπιζω να πεσουν λιγο γιατι με το βαθμο που εχω γραψει Μαθηματικα Κατευθυνσης δεν με βλεπω καλα.Ειναι και η φυσικη αυριο.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από who: Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, και με βάση τα θέματα της Τεχνολογικής-Θετικής κατεύθυνσης, η βάση του Χημικού Ηρακλείου αναμένεται να φτάσει στον ουρανό. Click για ανάπτυξη... Αυτο που λες ...ειναι ειρωνικο ή η εκτιμηση σου ? Απλα μια αποψη ρωταω...το ξερω οτι δεν ειναι στανταρ !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 11:50 Ο who έγραψε: #22 23-05-09 11:50 Ειρωνικό. Η εκτίμησή μου είναι, να σταματήσετε να ασχολείστε μ' αυτό το θέμα. Είναι νωρίς και ακόμα δεν έχετε τελειώσει καν τα γραπτά. Όποιος ασχολείται με τα πίτουρα, στο τέλος τον τρώνε οι κότες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. azzuro Νεοφερμένο μέλος Η azzuro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 11:57 Η azzuro έγραψε: #23 23-05-09 11:57 Ελεος ρε παιδια ακομα δεν τελειωσαν οι πανελληνιες... Θετικη τεχνολογικη δεν εγραψαν το 0,7 τους και η θεωρητικη το 1,3 τους και μιλατε για βασεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geogytheio Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γύθειο (Λακωνία). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 12:59 Ο geogytheio: #24 23-05-09 12:59 παιδια τι λετε για τα οικονομικα;;; ασοε ιδιαιτερα!!! θα ανεβουν πολυ;;; εχω γραψει γυρω στο 13 μαθ.κατ. αλλα στα αλλα τα εχω παει αρκετα καλα 20 στατιστικη πανω απο 18.5 αοδευ....με καλο βαθμο σε φυσικη-αεππε και κυριως αοθ λετε να πιανω;;; η να ξαναδωσω του χρονου;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:18 Ο mimos έγραψε: #25 23-05-09 13:18 θεσ αποκλειστικα και μονο ασοεε?θεσσαλονικη παμακ δεν ειναι ασχημα αν δεν το πιασεισ..που αν γραψεισ και στα αλλα καλα πιστευω το πιανεισ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geogytheio Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γύθειο (Λακωνία). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:38 Ο geogytheio: #26 23-05-09 13:38 οχι δεν θελω αποκλειστικα ασοε και θεσσαλονικη μια χαρα ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 15:27 Ο mimos έγραψε: #27 23-05-09 15:27 το χεισ ανετα..μη λεσ τοσο ευκολα θα ξαναδωσω,ενω εχεισ γραψει καλα...δυσκολο ειναι να ξαναδωσεισ.εγω περσυ ημουν γ λυκειου και φετοσ ξαναδινω και ειδα πωσ ειναι αλλη μια χρονια τα ιδια και τα ιδια!!δεν παλευεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geogytheio Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γύθειο (Λακωνία). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 15:55 Ο geogytheio: #28 23-05-09 15:55 το ξερω αλλα μετα τα μαθηματικα εχω αγχωθει παρα πολυ..... βασικα στα μαθηματικα ημουν αρκετα καλος,μπορω να πω οτι ηταν το φορτε μου. παραλιγο να μη γραψω αοδευ εξαιτιας των μαθηματικων δυο μερες ολο με τις βλακειες που εγραψα στα μαθηματικα!!!!!! ευτυχως εγραψα σχετικα καλα αοδευ... παντως με καθησυχασες παρα πολυ!!!! σου ευχομαι καλη επιτυχια!!!! φετος να περασεις οπου θες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 17:06 Ο mimos έγραψε: #29 23-05-09 17:06 σ ευχαριστω πολυ..επισησ!!!και εγω γενικησ απ το εγχοσ μου εκανα κατι βλακειεσ,και υπολογιζω γυρω στο 16,εκει π ανετα μπορουσα πανω απο 19..μην απελπιζεσαι!!!!και θεσσαλονικη ειναι πολυ τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 19:57 Η evi_zoi έγραψε: #30 23-05-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από mimos: το χεισ ανετα..μη λεσ τοσο ευκολα θα ξαναδωσω,ενω εχεισ γραψει καλα...δυσκολο ειναι να ξαναδωσεισ.εγω περσυ ημουν γ λυκειου και φετοσ ξαναδινω και ειδα πωσ ειναι αλλη μια χρονια τα ιδια και τα ιδια!!δεν παλευεται.... Click για ανάπτυξη... Με την καμια δεν παλευεται!!! Εγω περασα φιλοσοφικη πατρας και αποφασισα να ξαναδωσω αλλα σε οποιον με ρωταει λεω ''Μακρυα!!'' Πραγματικα,ειναι ασχημο να βλεπεις τους φιλους σου να ειναι φοιτητες και να κανουν οτι θελουν ενω εσυ ξαναδινεις-ακομα και αν εχεις περασει καπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella18191 Νεοφερμένο μέλος Η stella18191 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 24 Μαΐου 2009 στις 12:14 Η stella18191: #31 24-05-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Procomenos: σύμφωνα με οτι ορίστηκε πολλοί την πάτησαν στα μαθηματικα κατ και δεν ειμαι ο μοναδικος Click για ανάπτυξη... σε καμμια περιπτωση δεν εισαι ο μονος που δεν εγραψες καλα μαθηματικα κατ. πιστεψε με. ακομα και μαθητες που ηταν καλοι στα μαθηματικα πατωσαν. το πιο απιστευτο ειναι οτι οι καθηγητες στα φροντηστηρια ηταν απολυτα πεπεισμενοι οτι τα θεματα φετος ηταν βατα (?!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 12:44 Ο Civilara έγραψε: #32 24-05-09 12:44 Τα θέματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης φέτος ήταν καθαρά και μόνο θέματα εμπειρίας. Αν είχες λύσεις μία άσκηση παρόμοια τα έλυνες όλα. ΟΙ δύσκολες μονάδες ήταν 3/20. Όσον αφορά το τελευταίο ερώτημα στο Θέμα 3 υπάρχει παρόμοια άσκηση στο σχολικό βιβλίο. Στο 4ο θέματα τα πρώτα 2 ερωτήματα ήταν απλά. Μετά η άσκηση σε πήγαινε από μόνη της. Δεν χρειαζόταν ο μαθητής να επινοήσει κάποια βοηθητική συνάρτηση από το μυαλό του ή να χρειαστεί να κάνει κάτι που δεν υπήρχε σε ενδιάμεσο ερώτημα για να καταλήξει στο ζητούμενο. Γενικώς τα θέματα ήταν εναρμονισμένα με το πνεύμα του σχολικού βιβλίου, οπότε δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνει κάποιος φροντιστήριο για να γράψει 20/20 αρκεί να έχει λύσει όλες τις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. st_#11 Νεοφερμένο μέλος Η st_#11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 13:40 Η st_#11 έγραψε: #33 24-05-09 13:40 Δεδομένου οτι το αοθ εχει μειομένη ζήτηση λέτε να επέλθει μεταβολή στις βάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisMat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DimitrisMat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 14:18 Ο DimitrisMat: #34 24-05-09 14:18 5ο πεδίο πιστεύω οι βάσεις στα ίδια επίπεδα(+- 100,200)... Πέρασε ένα μάθημα με συντελεστή όπου η Θεωρητική πάτωσε,αλλά από την άλλη η Τεχνολογική τα είδε βατά,όχι εύκολα. Περιμένουμε και ΑΟΘ βέβαια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hearts_alive Νεοφερμένο μέλος Ο hearts_alive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 16:59 Ο hearts_alive: #35 24-05-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από st_#11: Δεδομένου οτι το αοθ εχει μειομένη ζήτηση λέτε να επέλθει μεταβολή στις βάσεις? Click για ανάπτυξη... Τι έχει το ΑΟΘ; Στα σχολεία της περιοχής μου χαμός γίνεται, το παίρνουν πάρα πολλοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iraklis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Iraklis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 17:11 Ο Iraklis7 έγραψε: #36 24-05-09 17:11 Προσωπικά ελπίζω να μην ανέβουν αλλά αυτό θα το δούμε μετά από το μαθημα των οικονομικών και σε γενικές γραμμές πως θα ανταπεξέλθουμε στα θέματα που θα μας δωθούν αν θα πάμε καλά κτλ. γιατί μη ξεχνάτε ότι τα οικονομικά είναι Χ1.3 Καλή επιτυχία σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 19:03 Ο dexter08 έγραψε: #37 24-05-09 19:03 ολα παιζονται στην οικονομια για το αν θα ανεβουν η θα πεσουν οι βασεις. ομως το οτι η οικονομια ειχε μειωμενη ζητηση φετος ισχυει. σ ολα τα σχολεια στην πολη μου σχηματιστηκαν λιγοτερα τμηματα με ΑΟΘ φετος. τους τσακισαν βλεπετε περισυ και φετος πολλοι το απεφυγαν. επισης φετος θα ζητησουν και περισσοτερα ατομα. ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του. και θα δουμε στην συνεχειια! καλη τυχη αυριο σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. st_#11 Νεοφερμένο μέλος Η st_#11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:52 Η st_#11 έγραψε: #38 24-05-09 20:52 Ναι έχει πράγματι μειωμένη η ζήτηση το αοθ φετος () οπότε το πιο πιθανόν είναι να βάλουν φυσιολογικά θέματα και να μείνουν σταθερες περίπου οι βασεις... Οντως απο το αοθ θα εξαρτηθει. Για να δουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. musicrain1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:14 Ο musicrain1: #39 24-05-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από geoste: Τα θέματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης φέτος ήταν καθαρά και μόνο θέματα εμπειρίας. Αν είχες λύσεις μία άσκηση παρόμοια τα έλυνες όλα. ΟΙ δύσκολες μονάδες ήταν 3/20. Όσον αφορά το τελευταίο ερώτημα στο Θέμα 3 υπάρχει παρόμοια άσκηση στο σχολικό βιβλίο. Στο 4ο θέματα τα πρώτα 2 ερωτήματα ήταν απλά. Μετά η άσκηση σε πήγαινε από μόνη της. Δεν χρειαζόταν ο μαθητής να επινοήσει κάποια βοηθητική συνάρτηση από το μυαλό του ή να χρειαστεί να κάνει κάτι που δεν υπήρχε σε ενδιάμεσο ερώτημα για να καταλήξει στο ζητούμενο. Γενικώς τα θέματα ήταν εναρμονισμένα με το πνεύμα του σχολικού βιβλίου, οπότε δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνει κάποιος φροντιστήριο για να γράψει 20/20 αρκεί να έχει λύσει όλες τις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου. Click για ανάπτυξη... ...κάτι το οποίο είναι αδύνατο, γιατί και όλες να τις λύσει, πόσες να θυμάται ποια; Και του δικού μου καθηγητή αυτό ήταν το επιχείρημα, "το είχε στο βιβλίο". Ε, και; Με αυτό το βουνό ύλης, μεθοδολογιών, ασκήσεων, θεωρημάτων, πού να θυμηθώ το υποερώτημα τάδε άσκηση τάδε σελ 200 τάδε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alfisti Νεοφερμένο μέλος Ο alfisti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:48 Ο alfisti έγραψε: #40 24-05-09 21:48 Ελπιζω να πεσουν λιγο γιατι με το βαθμο που εχω γραψει Μαθηματικα Κατευθυνσης δεν με βλεπω καλα.Ειναι και η φυσικη αυριο.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειρωνικό. Η εκτίμησή μου είναι, να σταματήσετε να ασχολείστε μ' αυτό το θέμα. Είναι νωρίς και ακόμα δεν έχετε τελειώσει καν τα γραπτά. Όποιος ασχολείται με τα πίτουρα, στο τέλος τον τρώνε οι κότες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
azzuro Νεοφερμένο μέλος Η azzuro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 11:57 Η azzuro έγραψε: #23 23-05-09 11:57 Ελεος ρε παιδια ακομα δεν τελειωσαν οι πανελληνιες... Θετικη τεχνολογικη δεν εγραψαν το 0,7 τους και η θεωρητικη το 1,3 τους και μιλατε για βασεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geogytheio Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γύθειο (Λακωνία). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 12:59 Ο geogytheio: #24 23-05-09 12:59 παιδια τι λετε για τα οικονομικα;;; ασοε ιδιαιτερα!!! θα ανεβουν πολυ;;; εχω γραψει γυρω στο 13 μαθ.κατ. αλλα στα αλλα τα εχω παει αρκετα καλα 20 στατιστικη πανω απο 18.5 αοδευ....με καλο βαθμο σε φυσικη-αεππε και κυριως αοθ λετε να πιανω;;; η να ξαναδωσω του χρονου;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:18 Ο mimos έγραψε: #25 23-05-09 13:18 θεσ αποκλειστικα και μονο ασοεε?θεσσαλονικη παμακ δεν ειναι ασχημα αν δεν το πιασεισ..που αν γραψεισ και στα αλλα καλα πιστευω το πιανεισ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geogytheio Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γύθειο (Λακωνία). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:38 Ο geogytheio: #26 23-05-09 13:38 οχι δεν θελω αποκλειστικα ασοε και θεσσαλονικη μια χαρα ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 15:27 Ο mimos έγραψε: #27 23-05-09 15:27 το χεισ ανετα..μη λεσ τοσο ευκολα θα ξαναδωσω,ενω εχεισ γραψει καλα...δυσκολο ειναι να ξαναδωσεισ.εγω περσυ ημουν γ λυκειου και φετοσ ξαναδινω και ειδα πωσ ειναι αλλη μια χρονια τα ιδια και τα ιδια!!δεν παλευεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geogytheio Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γύθειο (Λακωνία). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 15:55 Ο geogytheio: #28 23-05-09 15:55 το ξερω αλλα μετα τα μαθηματικα εχω αγχωθει παρα πολυ..... βασικα στα μαθηματικα ημουν αρκετα καλος,μπορω να πω οτι ηταν το φορτε μου. παραλιγο να μη γραψω αοδευ εξαιτιας των μαθηματικων δυο μερες ολο με τις βλακειες που εγραψα στα μαθηματικα!!!!!! ευτυχως εγραψα σχετικα καλα αοδευ... παντως με καθησυχασες παρα πολυ!!!! σου ευχομαι καλη επιτυχια!!!! φετος να περασεις οπου θες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 17:06 Ο mimos έγραψε: #29 23-05-09 17:06 σ ευχαριστω πολυ..επισησ!!!και εγω γενικησ απ το εγχοσ μου εκανα κατι βλακειεσ,και υπολογιζω γυρω στο 16,εκει π ανετα μπορουσα πανω απο 19..μην απελπιζεσαι!!!!και θεσσαλονικη ειναι πολυ τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 19:57 Η evi_zoi έγραψε: #30 23-05-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από mimos: το χεισ ανετα..μη λεσ τοσο ευκολα θα ξαναδωσω,ενω εχεισ γραψει καλα...δυσκολο ειναι να ξαναδωσεισ.εγω περσυ ημουν γ λυκειου και φετοσ ξαναδινω και ειδα πωσ ειναι αλλη μια χρονια τα ιδια και τα ιδια!!δεν παλευεται.... Click για ανάπτυξη... Με την καμια δεν παλευεται!!! Εγω περασα φιλοσοφικη πατρας και αποφασισα να ξαναδωσω αλλα σε οποιον με ρωταει λεω ''Μακρυα!!'' Πραγματικα,ειναι ασχημο να βλεπεις τους φιλους σου να ειναι φοιτητες και να κανουν οτι θελουν ενω εσυ ξαναδινεις-ακομα και αν εχεις περασει καπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella18191 Νεοφερμένο μέλος Η stella18191 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 24 Μαΐου 2009 στις 12:14 Η stella18191: #31 24-05-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Procomenos: σύμφωνα με οτι ορίστηκε πολλοί την πάτησαν στα μαθηματικα κατ και δεν ειμαι ο μοναδικος Click για ανάπτυξη... σε καμμια περιπτωση δεν εισαι ο μονος που δεν εγραψες καλα μαθηματικα κατ. πιστεψε με. ακομα και μαθητες που ηταν καλοι στα μαθηματικα πατωσαν. το πιο απιστευτο ειναι οτι οι καθηγητες στα φροντηστηρια ηταν απολυτα πεπεισμενοι οτι τα θεματα φετος ηταν βατα (?!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 12:44 Ο Civilara έγραψε: #32 24-05-09 12:44 Τα θέματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης φέτος ήταν καθαρά και μόνο θέματα εμπειρίας. Αν είχες λύσεις μία άσκηση παρόμοια τα έλυνες όλα. ΟΙ δύσκολες μονάδες ήταν 3/20. Όσον αφορά το τελευταίο ερώτημα στο Θέμα 3 υπάρχει παρόμοια άσκηση στο σχολικό βιβλίο. Στο 4ο θέματα τα πρώτα 2 ερωτήματα ήταν απλά. Μετά η άσκηση σε πήγαινε από μόνη της. Δεν χρειαζόταν ο μαθητής να επινοήσει κάποια βοηθητική συνάρτηση από το μυαλό του ή να χρειαστεί να κάνει κάτι που δεν υπήρχε σε ενδιάμεσο ερώτημα για να καταλήξει στο ζητούμενο. Γενικώς τα θέματα ήταν εναρμονισμένα με το πνεύμα του σχολικού βιβλίου, οπότε δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνει κάποιος φροντιστήριο για να γράψει 20/20 αρκεί να έχει λύσει όλες τις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. st_#11 Νεοφερμένο μέλος Η st_#11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 13:40 Η st_#11 έγραψε: #33 24-05-09 13:40 Δεδομένου οτι το αοθ εχει μειομένη ζήτηση λέτε να επέλθει μεταβολή στις βάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisMat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DimitrisMat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 14:18 Ο DimitrisMat: #34 24-05-09 14:18 5ο πεδίο πιστεύω οι βάσεις στα ίδια επίπεδα(+- 100,200)... Πέρασε ένα μάθημα με συντελεστή όπου η Θεωρητική πάτωσε,αλλά από την άλλη η Τεχνολογική τα είδε βατά,όχι εύκολα. Περιμένουμε και ΑΟΘ βέβαια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hearts_alive Νεοφερμένο μέλος Ο hearts_alive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 16:59 Ο hearts_alive: #35 24-05-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από st_#11: Δεδομένου οτι το αοθ εχει μειομένη ζήτηση λέτε να επέλθει μεταβολή στις βάσεις? Click για ανάπτυξη... Τι έχει το ΑΟΘ; Στα σχολεία της περιοχής μου χαμός γίνεται, το παίρνουν πάρα πολλοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iraklis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Iraklis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 17:11 Ο Iraklis7 έγραψε: #36 24-05-09 17:11 Προσωπικά ελπίζω να μην ανέβουν αλλά αυτό θα το δούμε μετά από το μαθημα των οικονομικών και σε γενικές γραμμές πως θα ανταπεξέλθουμε στα θέματα που θα μας δωθούν αν θα πάμε καλά κτλ. γιατί μη ξεχνάτε ότι τα οικονομικά είναι Χ1.3 Καλή επιτυχία σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 19:03 Ο dexter08 έγραψε: #37 24-05-09 19:03 ολα παιζονται στην οικονομια για το αν θα ανεβουν η θα πεσουν οι βασεις. ομως το οτι η οικονομια ειχε μειωμενη ζητηση φετος ισχυει. σ ολα τα σχολεια στην πολη μου σχηματιστηκαν λιγοτερα τμηματα με ΑΟΘ φετος. τους τσακισαν βλεπετε περισυ και φετος πολλοι το απεφυγαν. επισης φετος θα ζητησουν και περισσοτερα ατομα. ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του. και θα δουμε στην συνεχειια! καλη τυχη αυριο σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. st_#11 Νεοφερμένο μέλος Η st_#11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:52 Η st_#11 έγραψε: #38 24-05-09 20:52 Ναι έχει πράγματι μειωμένη η ζήτηση το αοθ φετος () οπότε το πιο πιθανόν είναι να βάλουν φυσιολογικά θέματα και να μείνουν σταθερες περίπου οι βασεις... Οντως απο το αοθ θα εξαρτηθει. Για να δουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. musicrain1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:14 Ο musicrain1: #39 24-05-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από geoste: Τα θέματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης φέτος ήταν καθαρά και μόνο θέματα εμπειρίας. Αν είχες λύσεις μία άσκηση παρόμοια τα έλυνες όλα. ΟΙ δύσκολες μονάδες ήταν 3/20. Όσον αφορά το τελευταίο ερώτημα στο Θέμα 3 υπάρχει παρόμοια άσκηση στο σχολικό βιβλίο. Στο 4ο θέματα τα πρώτα 2 ερωτήματα ήταν απλά. Μετά η άσκηση σε πήγαινε από μόνη της. Δεν χρειαζόταν ο μαθητής να επινοήσει κάποια βοηθητική συνάρτηση από το μυαλό του ή να χρειαστεί να κάνει κάτι που δεν υπήρχε σε ενδιάμεσο ερώτημα για να καταλήξει στο ζητούμενο. Γενικώς τα θέματα ήταν εναρμονισμένα με το πνεύμα του σχολικού βιβλίου, οπότε δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνει κάποιος φροντιστήριο για να γράψει 20/20 αρκεί να έχει λύσει όλες τις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου. Click για ανάπτυξη... ...κάτι το οποίο είναι αδύνατο, γιατί και όλες να τις λύσει, πόσες να θυμάται ποια; Και του δικού μου καθηγητή αυτό ήταν το επιχείρημα, "το είχε στο βιβλίο". Ε, και; Με αυτό το βουνό ύλης, μεθοδολογιών, ασκήσεων, θεωρημάτων, πού να θυμηθώ το υποερώτημα τάδε άσκηση τάδε σελ 200 τάδε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alfisti Νεοφερμένο μέλος Ο alfisti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:48 Ο alfisti έγραψε: #40 24-05-09 21:48 Ελπιζω να πεσουν λιγο γιατι με το βαθμο που εχω γραψει Μαθηματικα Κατευθυνσης δεν με βλεπω καλα.Ειναι και η φυσικη αυριο.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελεος ρε παιδια ακομα δεν τελειωσαν οι πανελληνιες... Θετικη τεχνολογικη δεν εγραψαν το 0,7 τους και η θεωρητικη το 1,3 τους και μιλατε για βασεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geogytheio Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γύθειο (Λακωνία). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 12:59 Ο geogytheio: #24 23-05-09 12:59 παιδια τι λετε για τα οικονομικα;;; ασοε ιδιαιτερα!!! θα ανεβουν πολυ;;; εχω γραψει γυρω στο 13 μαθ.κατ. αλλα στα αλλα τα εχω παει αρκετα καλα 20 στατιστικη πανω απο 18.5 αοδευ....με καλο βαθμο σε φυσικη-αεππε και κυριως αοθ λετε να πιανω;;; η να ξαναδωσω του χρονου;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:18 Ο mimos έγραψε: #25 23-05-09 13:18 θεσ αποκλειστικα και μονο ασοεε?θεσσαλονικη παμακ δεν ειναι ασχημα αν δεν το πιασεισ..που αν γραψεισ και στα αλλα καλα πιστευω το πιανεισ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geogytheio Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γύθειο (Λακωνία). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:38 Ο geogytheio: #26 23-05-09 13:38 οχι δεν θελω αποκλειστικα ασοε και θεσσαλονικη μια χαρα ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 15:27 Ο mimos έγραψε: #27 23-05-09 15:27 το χεισ ανετα..μη λεσ τοσο ευκολα θα ξαναδωσω,ενω εχεισ γραψει καλα...δυσκολο ειναι να ξαναδωσεισ.εγω περσυ ημουν γ λυκειου και φετοσ ξαναδινω και ειδα πωσ ειναι αλλη μια χρονια τα ιδια και τα ιδια!!δεν παλευεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geogytheio Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γύθειο (Λακωνία). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 15:55 Ο geogytheio: #28 23-05-09 15:55 το ξερω αλλα μετα τα μαθηματικα εχω αγχωθει παρα πολυ..... βασικα στα μαθηματικα ημουν αρκετα καλος,μπορω να πω οτι ηταν το φορτε μου. παραλιγο να μη γραψω αοδευ εξαιτιας των μαθηματικων δυο μερες ολο με τις βλακειες που εγραψα στα μαθηματικα!!!!!! ευτυχως εγραψα σχετικα καλα αοδευ... παντως με καθησυχασες παρα πολυ!!!! σου ευχομαι καλη επιτυχια!!!! φετος να περασεις οπου θες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 17:06 Ο mimos έγραψε: #29 23-05-09 17:06 σ ευχαριστω πολυ..επισησ!!!και εγω γενικησ απ το εγχοσ μου εκανα κατι βλακειεσ,και υπολογιζω γυρω στο 16,εκει π ανετα μπορουσα πανω απο 19..μην απελπιζεσαι!!!!και θεσσαλονικη ειναι πολυ τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 19:57 Η evi_zoi έγραψε: #30 23-05-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από mimos: το χεισ ανετα..μη λεσ τοσο ευκολα θα ξαναδωσω,ενω εχεισ γραψει καλα...δυσκολο ειναι να ξαναδωσεισ.εγω περσυ ημουν γ λυκειου και φετοσ ξαναδινω και ειδα πωσ ειναι αλλη μια χρονια τα ιδια και τα ιδια!!δεν παλευεται.... Click για ανάπτυξη... Με την καμια δεν παλευεται!!! Εγω περασα φιλοσοφικη πατρας και αποφασισα να ξαναδωσω αλλα σε οποιον με ρωταει λεω ''Μακρυα!!'' Πραγματικα,ειναι ασχημο να βλεπεις τους φιλους σου να ειναι φοιτητες και να κανουν οτι θελουν ενω εσυ ξαναδινεις-ακομα και αν εχεις περασει καπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella18191 Νεοφερμένο μέλος Η stella18191 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 24 Μαΐου 2009 στις 12:14 Η stella18191: #31 24-05-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Procomenos: σύμφωνα με οτι ορίστηκε πολλοί την πάτησαν στα μαθηματικα κατ και δεν ειμαι ο μοναδικος Click για ανάπτυξη... σε καμμια περιπτωση δεν εισαι ο μονος που δεν εγραψες καλα μαθηματικα κατ. πιστεψε με. ακομα και μαθητες που ηταν καλοι στα μαθηματικα πατωσαν. το πιο απιστευτο ειναι οτι οι καθηγητες στα φροντηστηρια ηταν απολυτα πεπεισμενοι οτι τα θεματα φετος ηταν βατα (?!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 12:44 Ο Civilara έγραψε: #32 24-05-09 12:44 Τα θέματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης φέτος ήταν καθαρά και μόνο θέματα εμπειρίας. Αν είχες λύσεις μία άσκηση παρόμοια τα έλυνες όλα. ΟΙ δύσκολες μονάδες ήταν 3/20. Όσον αφορά το τελευταίο ερώτημα στο Θέμα 3 υπάρχει παρόμοια άσκηση στο σχολικό βιβλίο. Στο 4ο θέματα τα πρώτα 2 ερωτήματα ήταν απλά. Μετά η άσκηση σε πήγαινε από μόνη της. Δεν χρειαζόταν ο μαθητής να επινοήσει κάποια βοηθητική συνάρτηση από το μυαλό του ή να χρειαστεί να κάνει κάτι που δεν υπήρχε σε ενδιάμεσο ερώτημα για να καταλήξει στο ζητούμενο. Γενικώς τα θέματα ήταν εναρμονισμένα με το πνεύμα του σχολικού βιβλίου, οπότε δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνει κάποιος φροντιστήριο για να γράψει 20/20 αρκεί να έχει λύσει όλες τις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. st_#11 Νεοφερμένο μέλος Η st_#11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 13:40 Η st_#11 έγραψε: #33 24-05-09 13:40 Δεδομένου οτι το αοθ εχει μειομένη ζήτηση λέτε να επέλθει μεταβολή στις βάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisMat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DimitrisMat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 14:18 Ο DimitrisMat: #34 24-05-09 14:18 5ο πεδίο πιστεύω οι βάσεις στα ίδια επίπεδα(+- 100,200)... Πέρασε ένα μάθημα με συντελεστή όπου η Θεωρητική πάτωσε,αλλά από την άλλη η Τεχνολογική τα είδε βατά,όχι εύκολα. Περιμένουμε και ΑΟΘ βέβαια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hearts_alive Νεοφερμένο μέλος Ο hearts_alive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 16:59 Ο hearts_alive: #35 24-05-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από st_#11: Δεδομένου οτι το αοθ εχει μειομένη ζήτηση λέτε να επέλθει μεταβολή στις βάσεις? Click για ανάπτυξη... Τι έχει το ΑΟΘ; Στα σχολεία της περιοχής μου χαμός γίνεται, το παίρνουν πάρα πολλοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iraklis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Iraklis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 17:11 Ο Iraklis7 έγραψε: #36 24-05-09 17:11 Προσωπικά ελπίζω να μην ανέβουν αλλά αυτό θα το δούμε μετά από το μαθημα των οικονομικών και σε γενικές γραμμές πως θα ανταπεξέλθουμε στα θέματα που θα μας δωθούν αν θα πάμε καλά κτλ. γιατί μη ξεχνάτε ότι τα οικονομικά είναι Χ1.3 Καλή επιτυχία σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 19:03 Ο dexter08 έγραψε: #37 24-05-09 19:03 ολα παιζονται στην οικονομια για το αν θα ανεβουν η θα πεσουν οι βασεις. ομως το οτι η οικονομια ειχε μειωμενη ζητηση φετος ισχυει. σ ολα τα σχολεια στην πολη μου σχηματιστηκαν λιγοτερα τμηματα με ΑΟΘ φετος. τους τσακισαν βλεπετε περισυ και φετος πολλοι το απεφυγαν. επισης φετος θα ζητησουν και περισσοτερα ατομα. ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του. και θα δουμε στην συνεχειια! καλη τυχη αυριο σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. st_#11 Νεοφερμένο μέλος Η st_#11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:52 Η st_#11 έγραψε: #38 24-05-09 20:52 Ναι έχει πράγματι μειωμένη η ζήτηση το αοθ φετος () οπότε το πιο πιθανόν είναι να βάλουν φυσιολογικά θέματα και να μείνουν σταθερες περίπου οι βασεις... Οντως απο το αοθ θα εξαρτηθει. Για να δουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. musicrain1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:14 Ο musicrain1: #39 24-05-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από geoste: Τα θέματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης φέτος ήταν καθαρά και μόνο θέματα εμπειρίας. Αν είχες λύσεις μία άσκηση παρόμοια τα έλυνες όλα. ΟΙ δύσκολες μονάδες ήταν 3/20. Όσον αφορά το τελευταίο ερώτημα στο Θέμα 3 υπάρχει παρόμοια άσκηση στο σχολικό βιβλίο. Στο 4ο θέματα τα πρώτα 2 ερωτήματα ήταν απλά. Μετά η άσκηση σε πήγαινε από μόνη της. Δεν χρειαζόταν ο μαθητής να επινοήσει κάποια βοηθητική συνάρτηση από το μυαλό του ή να χρειαστεί να κάνει κάτι που δεν υπήρχε σε ενδιάμεσο ερώτημα για να καταλήξει στο ζητούμενο. Γενικώς τα θέματα ήταν εναρμονισμένα με το πνεύμα του σχολικού βιβλίου, οπότε δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνει κάποιος φροντιστήριο για να γράψει 20/20 αρκεί να έχει λύσει όλες τις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου. Click για ανάπτυξη... ...κάτι το οποίο είναι αδύνατο, γιατί και όλες να τις λύσει, πόσες να θυμάται ποια; Και του δικού μου καθηγητή αυτό ήταν το επιχείρημα, "το είχε στο βιβλίο". Ε, και; Με αυτό το βουνό ύλης, μεθοδολογιών, ασκήσεων, θεωρημάτων, πού να θυμηθώ το υποερώτημα τάδε άσκηση τάδε σελ 200 τάδε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alfisti Νεοφερμένο μέλος Ο alfisti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:48 Ο alfisti έγραψε: #40 24-05-09 21:48 Ελπιζω να πεσουν λιγο γιατι με το βαθμο που εχω γραψει Μαθηματικα Κατευθυνσης δεν με βλεπω καλα.Ειναι και η φυσικη αυριο.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια τι λετε για τα οικονομικα;;; ασοε ιδιαιτερα!!! θα ανεβουν πολυ;;; εχω γραψει γυρω στο 13 μαθ.κατ. αλλα στα αλλα τα εχω παει αρκετα καλα 20 στατιστικη πανω απο 18.5 αοδευ....με καλο βαθμο σε φυσικη-αεππε και κυριως αοθ λετε να πιανω;;; η να ξαναδωσω του χρονου;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:18 Ο mimos έγραψε: #25 23-05-09 13:18 θεσ αποκλειστικα και μονο ασοεε?θεσσαλονικη παμακ δεν ειναι ασχημα αν δεν το πιασεισ..που αν γραψεισ και στα αλλα καλα πιστευω το πιανεισ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geogytheio Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γύθειο (Λακωνία). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:38 Ο geogytheio: #26 23-05-09 13:38 οχι δεν θελω αποκλειστικα ασοε και θεσσαλονικη μια χαρα ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 15:27 Ο mimos έγραψε: #27 23-05-09 15:27 το χεισ ανετα..μη λεσ τοσο ευκολα θα ξαναδωσω,ενω εχεισ γραψει καλα...δυσκολο ειναι να ξαναδωσεισ.εγω περσυ ημουν γ λυκειου και φετοσ ξαναδινω και ειδα πωσ ειναι αλλη μια χρονια τα ιδια και τα ιδια!!δεν παλευεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geogytheio Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γύθειο (Λακωνία). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 15:55 Ο geogytheio: #28 23-05-09 15:55 το ξερω αλλα μετα τα μαθηματικα εχω αγχωθει παρα πολυ..... βασικα στα μαθηματικα ημουν αρκετα καλος,μπορω να πω οτι ηταν το φορτε μου. παραλιγο να μη γραψω αοδευ εξαιτιας των μαθηματικων δυο μερες ολο με τις βλακειες που εγραψα στα μαθηματικα!!!!!! ευτυχως εγραψα σχετικα καλα αοδευ... παντως με καθησυχασες παρα πολυ!!!! σου ευχομαι καλη επιτυχια!!!! φετος να περασεις οπου θες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 17:06 Ο mimos έγραψε: #29 23-05-09 17:06 σ ευχαριστω πολυ..επισησ!!!και εγω γενικησ απ το εγχοσ μου εκανα κατι βλακειεσ,και υπολογιζω γυρω στο 16,εκει π ανετα μπορουσα πανω απο 19..μην απελπιζεσαι!!!!και θεσσαλονικη ειναι πολυ τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 19:57 Η evi_zoi έγραψε: #30 23-05-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από mimos: το χεισ ανετα..μη λεσ τοσο ευκολα θα ξαναδωσω,ενω εχεισ γραψει καλα...δυσκολο ειναι να ξαναδωσεισ.εγω περσυ ημουν γ λυκειου και φετοσ ξαναδινω και ειδα πωσ ειναι αλλη μια χρονια τα ιδια και τα ιδια!!δεν παλευεται.... Click για ανάπτυξη... Με την καμια δεν παλευεται!!! Εγω περασα φιλοσοφικη πατρας και αποφασισα να ξαναδωσω αλλα σε οποιον με ρωταει λεω ''Μακρυα!!'' Πραγματικα,ειναι ασχημο να βλεπεις τους φιλους σου να ειναι φοιτητες και να κανουν οτι θελουν ενω εσυ ξαναδινεις-ακομα και αν εχεις περασει καπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella18191 Νεοφερμένο μέλος Η stella18191 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 24 Μαΐου 2009 στις 12:14 Η stella18191: #31 24-05-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Procomenos: σύμφωνα με οτι ορίστηκε πολλοί την πάτησαν στα μαθηματικα κατ και δεν ειμαι ο μοναδικος Click για ανάπτυξη... σε καμμια περιπτωση δεν εισαι ο μονος που δεν εγραψες καλα μαθηματικα κατ. πιστεψε με. ακομα και μαθητες που ηταν καλοι στα μαθηματικα πατωσαν. το πιο απιστευτο ειναι οτι οι καθηγητες στα φροντηστηρια ηταν απολυτα πεπεισμενοι οτι τα θεματα φετος ηταν βατα (?!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 12:44 Ο Civilara έγραψε: #32 24-05-09 12:44 Τα θέματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης φέτος ήταν καθαρά και μόνο θέματα εμπειρίας. Αν είχες λύσεις μία άσκηση παρόμοια τα έλυνες όλα. ΟΙ δύσκολες μονάδες ήταν 3/20. Όσον αφορά το τελευταίο ερώτημα στο Θέμα 3 υπάρχει παρόμοια άσκηση στο σχολικό βιβλίο. Στο 4ο θέματα τα πρώτα 2 ερωτήματα ήταν απλά. Μετά η άσκηση σε πήγαινε από μόνη της. Δεν χρειαζόταν ο μαθητής να επινοήσει κάποια βοηθητική συνάρτηση από το μυαλό του ή να χρειαστεί να κάνει κάτι που δεν υπήρχε σε ενδιάμεσο ερώτημα για να καταλήξει στο ζητούμενο. Γενικώς τα θέματα ήταν εναρμονισμένα με το πνεύμα του σχολικού βιβλίου, οπότε δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνει κάποιος φροντιστήριο για να γράψει 20/20 αρκεί να έχει λύσει όλες τις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. st_#11 Νεοφερμένο μέλος Η st_#11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 13:40 Η st_#11 έγραψε: #33 24-05-09 13:40 Δεδομένου οτι το αοθ εχει μειομένη ζήτηση λέτε να επέλθει μεταβολή στις βάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisMat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DimitrisMat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 14:18 Ο DimitrisMat: #34 24-05-09 14:18 5ο πεδίο πιστεύω οι βάσεις στα ίδια επίπεδα(+- 100,200)... Πέρασε ένα μάθημα με συντελεστή όπου η Θεωρητική πάτωσε,αλλά από την άλλη η Τεχνολογική τα είδε βατά,όχι εύκολα. Περιμένουμε και ΑΟΘ βέβαια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hearts_alive Νεοφερμένο μέλος Ο hearts_alive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 16:59 Ο hearts_alive: #35 24-05-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από st_#11: Δεδομένου οτι το αοθ εχει μειομένη ζήτηση λέτε να επέλθει μεταβολή στις βάσεις? Click για ανάπτυξη... Τι έχει το ΑΟΘ; Στα σχολεία της περιοχής μου χαμός γίνεται, το παίρνουν πάρα πολλοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iraklis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Iraklis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 17:11 Ο Iraklis7 έγραψε: #36 24-05-09 17:11 Προσωπικά ελπίζω να μην ανέβουν αλλά αυτό θα το δούμε μετά από το μαθημα των οικονομικών και σε γενικές γραμμές πως θα ανταπεξέλθουμε στα θέματα που θα μας δωθούν αν θα πάμε καλά κτλ. γιατί μη ξεχνάτε ότι τα οικονομικά είναι Χ1.3 Καλή επιτυχία σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 19:03 Ο dexter08 έγραψε: #37 24-05-09 19:03 ολα παιζονται στην οικονομια για το αν θα ανεβουν η θα πεσουν οι βασεις. ομως το οτι η οικονομια ειχε μειωμενη ζητηση φετος ισχυει. σ ολα τα σχολεια στην πολη μου σχηματιστηκαν λιγοτερα τμηματα με ΑΟΘ φετος. τους τσακισαν βλεπετε περισυ και φετος πολλοι το απεφυγαν. επισης φετος θα ζητησουν και περισσοτερα ατομα. ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του. και θα δουμε στην συνεχειια! καλη τυχη αυριο σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. st_#11 Νεοφερμένο μέλος Η st_#11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:52 Η st_#11 έγραψε: #38 24-05-09 20:52 Ναι έχει πράγματι μειωμένη η ζήτηση το αοθ φετος () οπότε το πιο πιθανόν είναι να βάλουν φυσιολογικά θέματα και να μείνουν σταθερες περίπου οι βασεις... Οντως απο το αοθ θα εξαρτηθει. Για να δουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. musicrain1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:14 Ο musicrain1: #39 24-05-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από geoste: Τα θέματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης φέτος ήταν καθαρά και μόνο θέματα εμπειρίας. Αν είχες λύσεις μία άσκηση παρόμοια τα έλυνες όλα. ΟΙ δύσκολες μονάδες ήταν 3/20. Όσον αφορά το τελευταίο ερώτημα στο Θέμα 3 υπάρχει παρόμοια άσκηση στο σχολικό βιβλίο. Στο 4ο θέματα τα πρώτα 2 ερωτήματα ήταν απλά. Μετά η άσκηση σε πήγαινε από μόνη της. Δεν χρειαζόταν ο μαθητής να επινοήσει κάποια βοηθητική συνάρτηση από το μυαλό του ή να χρειαστεί να κάνει κάτι που δεν υπήρχε σε ενδιάμεσο ερώτημα για να καταλήξει στο ζητούμενο. Γενικώς τα θέματα ήταν εναρμονισμένα με το πνεύμα του σχολικού βιβλίου, οπότε δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνει κάποιος φροντιστήριο για να γράψει 20/20 αρκεί να έχει λύσει όλες τις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου. Click για ανάπτυξη... ...κάτι το οποίο είναι αδύνατο, γιατί και όλες να τις λύσει, πόσες να θυμάται ποια; Και του δικού μου καθηγητή αυτό ήταν το επιχείρημα, "το είχε στο βιβλίο". Ε, και; Με αυτό το βουνό ύλης, μεθοδολογιών, ασκήσεων, θεωρημάτων, πού να θυμηθώ το υποερώτημα τάδε άσκηση τάδε σελ 200 τάδε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alfisti Νεοφερμένο μέλος Ο alfisti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:48 Ο alfisti έγραψε: #40 24-05-09 21:48 Ελπιζω να πεσουν λιγο γιατι με το βαθμο που εχω γραψει Μαθηματικα Κατευθυνσης δεν με βλεπω καλα.Ειναι και η φυσικη αυριο.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θεσ αποκλειστικα και μονο ασοεε?θεσσαλονικη παμακ δεν ειναι ασχημα αν δεν το πιασεισ..που αν γραψεισ και στα αλλα καλα πιστευω το πιανεισ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geogytheio Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γύθειο (Λακωνία). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:38 Ο geogytheio: #26 23-05-09 13:38 οχι δεν θελω αποκλειστικα ασοε και θεσσαλονικη μια χαρα ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 15:27 Ο mimos έγραψε: #27 23-05-09 15:27 το χεισ ανετα..μη λεσ τοσο ευκολα θα ξαναδωσω,ενω εχεισ γραψει καλα...δυσκολο ειναι να ξαναδωσεισ.εγω περσυ ημουν γ λυκειου και φετοσ ξαναδινω και ειδα πωσ ειναι αλλη μια χρονια τα ιδια και τα ιδια!!δεν παλευεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geogytheio Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γύθειο (Λακωνία). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 15:55 Ο geogytheio: #28 23-05-09 15:55 το ξερω αλλα μετα τα μαθηματικα εχω αγχωθει παρα πολυ..... βασικα στα μαθηματικα ημουν αρκετα καλος,μπορω να πω οτι ηταν το φορτε μου. παραλιγο να μη γραψω αοδευ εξαιτιας των μαθηματικων δυο μερες ολο με τις βλακειες που εγραψα στα μαθηματικα!!!!!! ευτυχως εγραψα σχετικα καλα αοδευ... παντως με καθησυχασες παρα πολυ!!!! σου ευχομαι καλη επιτυχια!!!! φετος να περασεις οπου θες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 17:06 Ο mimos έγραψε: #29 23-05-09 17:06 σ ευχαριστω πολυ..επισησ!!!και εγω γενικησ απ το εγχοσ μου εκανα κατι βλακειεσ,και υπολογιζω γυρω στο 16,εκει π ανετα μπορουσα πανω απο 19..μην απελπιζεσαι!!!!και θεσσαλονικη ειναι πολυ τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 19:57 Η evi_zoi έγραψε: #30 23-05-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από mimos: το χεισ ανετα..μη λεσ τοσο ευκολα θα ξαναδωσω,ενω εχεισ γραψει καλα...δυσκολο ειναι να ξαναδωσεισ.εγω περσυ ημουν γ λυκειου και φετοσ ξαναδινω και ειδα πωσ ειναι αλλη μια χρονια τα ιδια και τα ιδια!!δεν παλευεται.... Click για ανάπτυξη... Με την καμια δεν παλευεται!!! Εγω περασα φιλοσοφικη πατρας και αποφασισα να ξαναδωσω αλλα σε οποιον με ρωταει λεω ''Μακρυα!!'' Πραγματικα,ειναι ασχημο να βλεπεις τους φιλους σου να ειναι φοιτητες και να κανουν οτι θελουν ενω εσυ ξαναδινεις-ακομα και αν εχεις περασει καπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella18191 Νεοφερμένο μέλος Η stella18191 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 24 Μαΐου 2009 στις 12:14 Η stella18191: #31 24-05-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Procomenos: σύμφωνα με οτι ορίστηκε πολλοί την πάτησαν στα μαθηματικα κατ και δεν ειμαι ο μοναδικος Click για ανάπτυξη... σε καμμια περιπτωση δεν εισαι ο μονος που δεν εγραψες καλα μαθηματικα κατ. πιστεψε με. ακομα και μαθητες που ηταν καλοι στα μαθηματικα πατωσαν. το πιο απιστευτο ειναι οτι οι καθηγητες στα φροντηστηρια ηταν απολυτα πεπεισμενοι οτι τα θεματα φετος ηταν βατα (?!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 12:44 Ο Civilara έγραψε: #32 24-05-09 12:44 Τα θέματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης φέτος ήταν καθαρά και μόνο θέματα εμπειρίας. Αν είχες λύσεις μία άσκηση παρόμοια τα έλυνες όλα. ΟΙ δύσκολες μονάδες ήταν 3/20. Όσον αφορά το τελευταίο ερώτημα στο Θέμα 3 υπάρχει παρόμοια άσκηση στο σχολικό βιβλίο. Στο 4ο θέματα τα πρώτα 2 ερωτήματα ήταν απλά. Μετά η άσκηση σε πήγαινε από μόνη της. Δεν χρειαζόταν ο μαθητής να επινοήσει κάποια βοηθητική συνάρτηση από το μυαλό του ή να χρειαστεί να κάνει κάτι που δεν υπήρχε σε ενδιάμεσο ερώτημα για να καταλήξει στο ζητούμενο. Γενικώς τα θέματα ήταν εναρμονισμένα με το πνεύμα του σχολικού βιβλίου, οπότε δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνει κάποιος φροντιστήριο για να γράψει 20/20 αρκεί να έχει λύσει όλες τις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. st_#11 Νεοφερμένο μέλος Η st_#11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 13:40 Η st_#11 έγραψε: #33 24-05-09 13:40 Δεδομένου οτι το αοθ εχει μειομένη ζήτηση λέτε να επέλθει μεταβολή στις βάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisMat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DimitrisMat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 14:18 Ο DimitrisMat: #34 24-05-09 14:18 5ο πεδίο πιστεύω οι βάσεις στα ίδια επίπεδα(+- 100,200)... Πέρασε ένα μάθημα με συντελεστή όπου η Θεωρητική πάτωσε,αλλά από την άλλη η Τεχνολογική τα είδε βατά,όχι εύκολα. Περιμένουμε και ΑΟΘ βέβαια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hearts_alive Νεοφερμένο μέλος Ο hearts_alive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 16:59 Ο hearts_alive: #35 24-05-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από st_#11: Δεδομένου οτι το αοθ εχει μειομένη ζήτηση λέτε να επέλθει μεταβολή στις βάσεις? Click για ανάπτυξη... Τι έχει το ΑΟΘ; Στα σχολεία της περιοχής μου χαμός γίνεται, το παίρνουν πάρα πολλοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iraklis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Iraklis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 17:11 Ο Iraklis7 έγραψε: #36 24-05-09 17:11 Προσωπικά ελπίζω να μην ανέβουν αλλά αυτό θα το δούμε μετά από το μαθημα των οικονομικών και σε γενικές γραμμές πως θα ανταπεξέλθουμε στα θέματα που θα μας δωθούν αν θα πάμε καλά κτλ. γιατί μη ξεχνάτε ότι τα οικονομικά είναι Χ1.3 Καλή επιτυχία σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 19:03 Ο dexter08 έγραψε: #37 24-05-09 19:03 ολα παιζονται στην οικονομια για το αν θα ανεβουν η θα πεσουν οι βασεις. ομως το οτι η οικονομια ειχε μειωμενη ζητηση φετος ισχυει. σ ολα τα σχολεια στην πολη μου σχηματιστηκαν λιγοτερα τμηματα με ΑΟΘ φετος. τους τσακισαν βλεπετε περισυ και φετος πολλοι το απεφυγαν. επισης φετος θα ζητησουν και περισσοτερα ατομα. ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του. και θα δουμε στην συνεχειια! καλη τυχη αυριο σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. st_#11 Νεοφερμένο μέλος Η st_#11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:52 Η st_#11 έγραψε: #38 24-05-09 20:52 Ναι έχει πράγματι μειωμένη η ζήτηση το αοθ φετος () οπότε το πιο πιθανόν είναι να βάλουν φυσιολογικά θέματα και να μείνουν σταθερες περίπου οι βασεις... Οντως απο το αοθ θα εξαρτηθει. Για να δουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. musicrain1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:14 Ο musicrain1: #39 24-05-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από geoste: Τα θέματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης φέτος ήταν καθαρά και μόνο θέματα εμπειρίας. Αν είχες λύσεις μία άσκηση παρόμοια τα έλυνες όλα. ΟΙ δύσκολες μονάδες ήταν 3/20. Όσον αφορά το τελευταίο ερώτημα στο Θέμα 3 υπάρχει παρόμοια άσκηση στο σχολικό βιβλίο. Στο 4ο θέματα τα πρώτα 2 ερωτήματα ήταν απλά. Μετά η άσκηση σε πήγαινε από μόνη της. Δεν χρειαζόταν ο μαθητής να επινοήσει κάποια βοηθητική συνάρτηση από το μυαλό του ή να χρειαστεί να κάνει κάτι που δεν υπήρχε σε ενδιάμεσο ερώτημα για να καταλήξει στο ζητούμενο. Γενικώς τα θέματα ήταν εναρμονισμένα με το πνεύμα του σχολικού βιβλίου, οπότε δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνει κάποιος φροντιστήριο για να γράψει 20/20 αρκεί να έχει λύσει όλες τις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου. Click για ανάπτυξη... ...κάτι το οποίο είναι αδύνατο, γιατί και όλες να τις λύσει, πόσες να θυμάται ποια; Και του δικού μου καθηγητή αυτό ήταν το επιχείρημα, "το είχε στο βιβλίο". Ε, και; Με αυτό το βουνό ύλης, μεθοδολογιών, ασκήσεων, θεωρημάτων, πού να θυμηθώ το υποερώτημα τάδε άσκηση τάδε σελ 200 τάδε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alfisti Νεοφερμένο μέλος Ο alfisti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:48 Ο alfisti έγραψε: #40 24-05-09 21:48 Ελπιζω να πεσουν λιγο γιατι με το βαθμο που εχω γραψει Μαθηματικα Κατευθυνσης δεν με βλεπω καλα.Ειναι και η φυσικη αυριο.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οχι δεν θελω αποκλειστικα ασοε και θεσσαλονικη μια χαρα ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 15:27 Ο mimos έγραψε: #27 23-05-09 15:27 το χεισ ανετα..μη λεσ τοσο ευκολα θα ξαναδωσω,ενω εχεισ γραψει καλα...δυσκολο ειναι να ξαναδωσεισ.εγω περσυ ημουν γ λυκειου και φετοσ ξαναδινω και ειδα πωσ ειναι αλλη μια χρονια τα ιδια και τα ιδια!!δεν παλευεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geogytheio Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γύθειο (Λακωνία). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 15:55 Ο geogytheio: #28 23-05-09 15:55 το ξερω αλλα μετα τα μαθηματικα εχω αγχωθει παρα πολυ..... βασικα στα μαθηματικα ημουν αρκετα καλος,μπορω να πω οτι ηταν το φορτε μου. παραλιγο να μη γραψω αοδευ εξαιτιας των μαθηματικων δυο μερες ολο με τις βλακειες που εγραψα στα μαθηματικα!!!!!! ευτυχως εγραψα σχετικα καλα αοδευ... παντως με καθησυχασες παρα πολυ!!!! σου ευχομαι καλη επιτυχια!!!! φετος να περασεις οπου θες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 17:06 Ο mimos έγραψε: #29 23-05-09 17:06 σ ευχαριστω πολυ..επισησ!!!και εγω γενικησ απ το εγχοσ μου εκανα κατι βλακειεσ,και υπολογιζω γυρω στο 16,εκει π ανετα μπορουσα πανω απο 19..μην απελπιζεσαι!!!!και θεσσαλονικη ειναι πολυ τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 19:57 Η evi_zoi έγραψε: #30 23-05-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από mimos: το χεισ ανετα..μη λεσ τοσο ευκολα θα ξαναδωσω,ενω εχεισ γραψει καλα...δυσκολο ειναι να ξαναδωσεισ.εγω περσυ ημουν γ λυκειου και φετοσ ξαναδινω και ειδα πωσ ειναι αλλη μια χρονια τα ιδια και τα ιδια!!δεν παλευεται.... Click για ανάπτυξη... Με την καμια δεν παλευεται!!! Εγω περασα φιλοσοφικη πατρας και αποφασισα να ξαναδωσω αλλα σε οποιον με ρωταει λεω ''Μακρυα!!'' Πραγματικα,ειναι ασχημο να βλεπεις τους φιλους σου να ειναι φοιτητες και να κανουν οτι θελουν ενω εσυ ξαναδινεις-ακομα και αν εχεις περασει καπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella18191 Νεοφερμένο μέλος Η stella18191 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 24 Μαΐου 2009 στις 12:14 Η stella18191: #31 24-05-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Procomenos: σύμφωνα με οτι ορίστηκε πολλοί την πάτησαν στα μαθηματικα κατ και δεν ειμαι ο μοναδικος Click για ανάπτυξη... σε καμμια περιπτωση δεν εισαι ο μονος που δεν εγραψες καλα μαθηματικα κατ. πιστεψε με. ακομα και μαθητες που ηταν καλοι στα μαθηματικα πατωσαν. το πιο απιστευτο ειναι οτι οι καθηγητες στα φροντηστηρια ηταν απολυτα πεπεισμενοι οτι τα θεματα φετος ηταν βατα (?!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 12:44 Ο Civilara έγραψε: #32 24-05-09 12:44 Τα θέματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης φέτος ήταν καθαρά και μόνο θέματα εμπειρίας. Αν είχες λύσεις μία άσκηση παρόμοια τα έλυνες όλα. ΟΙ δύσκολες μονάδες ήταν 3/20. Όσον αφορά το τελευταίο ερώτημα στο Θέμα 3 υπάρχει παρόμοια άσκηση στο σχολικό βιβλίο. Στο 4ο θέματα τα πρώτα 2 ερωτήματα ήταν απλά. Μετά η άσκηση σε πήγαινε από μόνη της. Δεν χρειαζόταν ο μαθητής να επινοήσει κάποια βοηθητική συνάρτηση από το μυαλό του ή να χρειαστεί να κάνει κάτι που δεν υπήρχε σε ενδιάμεσο ερώτημα για να καταλήξει στο ζητούμενο. Γενικώς τα θέματα ήταν εναρμονισμένα με το πνεύμα του σχολικού βιβλίου, οπότε δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνει κάποιος φροντιστήριο για να γράψει 20/20 αρκεί να έχει λύσει όλες τις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. st_#11 Νεοφερμένο μέλος Η st_#11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 13:40 Η st_#11 έγραψε: #33 24-05-09 13:40 Δεδομένου οτι το αοθ εχει μειομένη ζήτηση λέτε να επέλθει μεταβολή στις βάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisMat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DimitrisMat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 14:18 Ο DimitrisMat: #34 24-05-09 14:18 5ο πεδίο πιστεύω οι βάσεις στα ίδια επίπεδα(+- 100,200)... Πέρασε ένα μάθημα με συντελεστή όπου η Θεωρητική πάτωσε,αλλά από την άλλη η Τεχνολογική τα είδε βατά,όχι εύκολα. Περιμένουμε και ΑΟΘ βέβαια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hearts_alive Νεοφερμένο μέλος Ο hearts_alive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 16:59 Ο hearts_alive: #35 24-05-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από st_#11: Δεδομένου οτι το αοθ εχει μειομένη ζήτηση λέτε να επέλθει μεταβολή στις βάσεις? Click για ανάπτυξη... Τι έχει το ΑΟΘ; Στα σχολεία της περιοχής μου χαμός γίνεται, το παίρνουν πάρα πολλοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iraklis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Iraklis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 17:11 Ο Iraklis7 έγραψε: #36 24-05-09 17:11 Προσωπικά ελπίζω να μην ανέβουν αλλά αυτό θα το δούμε μετά από το μαθημα των οικονομικών και σε γενικές γραμμές πως θα ανταπεξέλθουμε στα θέματα που θα μας δωθούν αν θα πάμε καλά κτλ. γιατί μη ξεχνάτε ότι τα οικονομικά είναι Χ1.3 Καλή επιτυχία σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 19:03 Ο dexter08 έγραψε: #37 24-05-09 19:03 ολα παιζονται στην οικονομια για το αν θα ανεβουν η θα πεσουν οι βασεις. ομως το οτι η οικονομια ειχε μειωμενη ζητηση φετος ισχυει. σ ολα τα σχολεια στην πολη μου σχηματιστηκαν λιγοτερα τμηματα με ΑΟΘ φετος. τους τσακισαν βλεπετε περισυ και φετος πολλοι το απεφυγαν. επισης φετος θα ζητησουν και περισσοτερα ατομα. ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του. και θα δουμε στην συνεχειια! καλη τυχη αυριο σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. st_#11 Νεοφερμένο μέλος Η st_#11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:52 Η st_#11 έγραψε: #38 24-05-09 20:52 Ναι έχει πράγματι μειωμένη η ζήτηση το αοθ φετος () οπότε το πιο πιθανόν είναι να βάλουν φυσιολογικά θέματα και να μείνουν σταθερες περίπου οι βασεις... Οντως απο το αοθ θα εξαρτηθει. Για να δουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. musicrain1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:14 Ο musicrain1: #39 24-05-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από geoste: Τα θέματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης φέτος ήταν καθαρά και μόνο θέματα εμπειρίας. Αν είχες λύσεις μία άσκηση παρόμοια τα έλυνες όλα. ΟΙ δύσκολες μονάδες ήταν 3/20. Όσον αφορά το τελευταίο ερώτημα στο Θέμα 3 υπάρχει παρόμοια άσκηση στο σχολικό βιβλίο. Στο 4ο θέματα τα πρώτα 2 ερωτήματα ήταν απλά. Μετά η άσκηση σε πήγαινε από μόνη της. Δεν χρειαζόταν ο μαθητής να επινοήσει κάποια βοηθητική συνάρτηση από το μυαλό του ή να χρειαστεί να κάνει κάτι που δεν υπήρχε σε ενδιάμεσο ερώτημα για να καταλήξει στο ζητούμενο. Γενικώς τα θέματα ήταν εναρμονισμένα με το πνεύμα του σχολικού βιβλίου, οπότε δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνει κάποιος φροντιστήριο για να γράψει 20/20 αρκεί να έχει λύσει όλες τις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου. Click για ανάπτυξη... ...κάτι το οποίο είναι αδύνατο, γιατί και όλες να τις λύσει, πόσες να θυμάται ποια; Και του δικού μου καθηγητή αυτό ήταν το επιχείρημα, "το είχε στο βιβλίο". Ε, και; Με αυτό το βουνό ύλης, μεθοδολογιών, ασκήσεων, θεωρημάτων, πού να θυμηθώ το υποερώτημα τάδε άσκηση τάδε σελ 200 τάδε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alfisti Νεοφερμένο μέλος Ο alfisti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:48 Ο alfisti έγραψε: #40 24-05-09 21:48 Ελπιζω να πεσουν λιγο γιατι με το βαθμο που εχω γραψει Μαθηματικα Κατευθυνσης δεν με βλεπω καλα.Ειναι και η φυσικη αυριο.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το χεισ ανετα..μη λεσ τοσο ευκολα θα ξαναδωσω,ενω εχεισ γραψει καλα...δυσκολο ειναι να ξαναδωσεισ.εγω περσυ ημουν γ λυκειου και φετοσ ξαναδινω και ειδα πωσ ειναι αλλη μια χρονια τα ιδια και τα ιδια!!δεν παλευεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geogytheio Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γύθειο (Λακωνία). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 15:55 Ο geogytheio: #28 23-05-09 15:55 το ξερω αλλα μετα τα μαθηματικα εχω αγχωθει παρα πολυ..... βασικα στα μαθηματικα ημουν αρκετα καλος,μπορω να πω οτι ηταν το φορτε μου. παραλιγο να μη γραψω αοδευ εξαιτιας των μαθηματικων δυο μερες ολο με τις βλακειες που εγραψα στα μαθηματικα!!!!!! ευτυχως εγραψα σχετικα καλα αοδευ... παντως με καθησυχασες παρα πολυ!!!! σου ευχομαι καλη επιτυχια!!!! φετος να περασεις οπου θες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 17:06 Ο mimos έγραψε: #29 23-05-09 17:06 σ ευχαριστω πολυ..επισησ!!!και εγω γενικησ απ το εγχοσ μου εκανα κατι βλακειεσ,και υπολογιζω γυρω στο 16,εκει π ανετα μπορουσα πανω απο 19..μην απελπιζεσαι!!!!και θεσσαλονικη ειναι πολυ τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 19:57 Η evi_zoi έγραψε: #30 23-05-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από mimos: το χεισ ανετα..μη λεσ τοσο ευκολα θα ξαναδωσω,ενω εχεισ γραψει καλα...δυσκολο ειναι να ξαναδωσεισ.εγω περσυ ημουν γ λυκειου και φετοσ ξαναδινω και ειδα πωσ ειναι αλλη μια χρονια τα ιδια και τα ιδια!!δεν παλευεται.... Click για ανάπτυξη... Με την καμια δεν παλευεται!!! Εγω περασα φιλοσοφικη πατρας και αποφασισα να ξαναδωσω αλλα σε οποιον με ρωταει λεω ''Μακρυα!!'' Πραγματικα,ειναι ασχημο να βλεπεις τους φιλους σου να ειναι φοιτητες και να κανουν οτι θελουν ενω εσυ ξαναδινεις-ακομα και αν εχεις περασει καπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella18191 Νεοφερμένο μέλος Η stella18191 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 24 Μαΐου 2009 στις 12:14 Η stella18191: #31 24-05-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Procomenos: σύμφωνα με οτι ορίστηκε πολλοί την πάτησαν στα μαθηματικα κατ και δεν ειμαι ο μοναδικος Click για ανάπτυξη... σε καμμια περιπτωση δεν εισαι ο μονος που δεν εγραψες καλα μαθηματικα κατ. πιστεψε με. ακομα και μαθητες που ηταν καλοι στα μαθηματικα πατωσαν. το πιο απιστευτο ειναι οτι οι καθηγητες στα φροντηστηρια ηταν απολυτα πεπεισμενοι οτι τα θεματα φετος ηταν βατα (?!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 12:44 Ο Civilara έγραψε: #32 24-05-09 12:44 Τα θέματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης φέτος ήταν καθαρά και μόνο θέματα εμπειρίας. Αν είχες λύσεις μία άσκηση παρόμοια τα έλυνες όλα. ΟΙ δύσκολες μονάδες ήταν 3/20. Όσον αφορά το τελευταίο ερώτημα στο Θέμα 3 υπάρχει παρόμοια άσκηση στο σχολικό βιβλίο. Στο 4ο θέματα τα πρώτα 2 ερωτήματα ήταν απλά. Μετά η άσκηση σε πήγαινε από μόνη της. Δεν χρειαζόταν ο μαθητής να επινοήσει κάποια βοηθητική συνάρτηση από το μυαλό του ή να χρειαστεί να κάνει κάτι που δεν υπήρχε σε ενδιάμεσο ερώτημα για να καταλήξει στο ζητούμενο. Γενικώς τα θέματα ήταν εναρμονισμένα με το πνεύμα του σχολικού βιβλίου, οπότε δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνει κάποιος φροντιστήριο για να γράψει 20/20 αρκεί να έχει λύσει όλες τις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. st_#11 Νεοφερμένο μέλος Η st_#11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 13:40 Η st_#11 έγραψε: #33 24-05-09 13:40 Δεδομένου οτι το αοθ εχει μειομένη ζήτηση λέτε να επέλθει μεταβολή στις βάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisMat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DimitrisMat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 14:18 Ο DimitrisMat: #34 24-05-09 14:18 5ο πεδίο πιστεύω οι βάσεις στα ίδια επίπεδα(+- 100,200)... Πέρασε ένα μάθημα με συντελεστή όπου η Θεωρητική πάτωσε,αλλά από την άλλη η Τεχνολογική τα είδε βατά,όχι εύκολα. Περιμένουμε και ΑΟΘ βέβαια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hearts_alive Νεοφερμένο μέλος Ο hearts_alive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 16:59 Ο hearts_alive: #35 24-05-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από st_#11: Δεδομένου οτι το αοθ εχει μειομένη ζήτηση λέτε να επέλθει μεταβολή στις βάσεις? Click για ανάπτυξη... Τι έχει το ΑΟΘ; Στα σχολεία της περιοχής μου χαμός γίνεται, το παίρνουν πάρα πολλοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iraklis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Iraklis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 17:11 Ο Iraklis7 έγραψε: #36 24-05-09 17:11 Προσωπικά ελπίζω να μην ανέβουν αλλά αυτό θα το δούμε μετά από το μαθημα των οικονομικών και σε γενικές γραμμές πως θα ανταπεξέλθουμε στα θέματα που θα μας δωθούν αν θα πάμε καλά κτλ. γιατί μη ξεχνάτε ότι τα οικονομικά είναι Χ1.3 Καλή επιτυχία σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 19:03 Ο dexter08 έγραψε: #37 24-05-09 19:03 ολα παιζονται στην οικονομια για το αν θα ανεβουν η θα πεσουν οι βασεις. ομως το οτι η οικονομια ειχε μειωμενη ζητηση φετος ισχυει. σ ολα τα σχολεια στην πολη μου σχηματιστηκαν λιγοτερα τμηματα με ΑΟΘ φετος. τους τσακισαν βλεπετε περισυ και φετος πολλοι το απεφυγαν. επισης φετος θα ζητησουν και περισσοτερα ατομα. ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του. και θα δουμε στην συνεχειια! καλη τυχη αυριο σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. st_#11 Νεοφερμένο μέλος Η st_#11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:52 Η st_#11 έγραψε: #38 24-05-09 20:52 Ναι έχει πράγματι μειωμένη η ζήτηση το αοθ φετος () οπότε το πιο πιθανόν είναι να βάλουν φυσιολογικά θέματα και να μείνουν σταθερες περίπου οι βασεις... Οντως απο το αοθ θα εξαρτηθει. Για να δουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. musicrain1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:14 Ο musicrain1: #39 24-05-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από geoste: Τα θέματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης φέτος ήταν καθαρά και μόνο θέματα εμπειρίας. Αν είχες λύσεις μία άσκηση παρόμοια τα έλυνες όλα. ΟΙ δύσκολες μονάδες ήταν 3/20. Όσον αφορά το τελευταίο ερώτημα στο Θέμα 3 υπάρχει παρόμοια άσκηση στο σχολικό βιβλίο. Στο 4ο θέματα τα πρώτα 2 ερωτήματα ήταν απλά. Μετά η άσκηση σε πήγαινε από μόνη της. Δεν χρειαζόταν ο μαθητής να επινοήσει κάποια βοηθητική συνάρτηση από το μυαλό του ή να χρειαστεί να κάνει κάτι που δεν υπήρχε σε ενδιάμεσο ερώτημα για να καταλήξει στο ζητούμενο. Γενικώς τα θέματα ήταν εναρμονισμένα με το πνεύμα του σχολικού βιβλίου, οπότε δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνει κάποιος φροντιστήριο για να γράψει 20/20 αρκεί να έχει λύσει όλες τις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου. Click για ανάπτυξη... ...κάτι το οποίο είναι αδύνατο, γιατί και όλες να τις λύσει, πόσες να θυμάται ποια; Και του δικού μου καθηγητή αυτό ήταν το επιχείρημα, "το είχε στο βιβλίο". Ε, και; Με αυτό το βουνό ύλης, μεθοδολογιών, ασκήσεων, θεωρημάτων, πού να θυμηθώ το υποερώτημα τάδε άσκηση τάδε σελ 200 τάδε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alfisti Νεοφερμένο μέλος Ο alfisti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:48 Ο alfisti έγραψε: #40 24-05-09 21:48 Ελπιζω να πεσουν λιγο γιατι με το βαθμο που εχω γραψει Μαθηματικα Κατευθυνσης δεν με βλεπω καλα.Ειναι και η φυσικη αυριο.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το ξερω αλλα μετα τα μαθηματικα εχω αγχωθει παρα πολυ..... βασικα στα μαθηματικα ημουν αρκετα καλος,μπορω να πω οτι ηταν το φορτε μου. παραλιγο να μη γραψω αοδευ εξαιτιας των μαθηματικων δυο μερες ολο με τις βλακειες που εγραψα στα μαθηματικα!!!!!! ευτυχως εγραψα σχετικα καλα αοδευ... παντως με καθησυχασες παρα πολυ!!!! σου ευχομαι καλη επιτυχια!!!! φετος να περασεις οπου θες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 17:06 Ο mimos έγραψε: #29 23-05-09 17:06 σ ευχαριστω πολυ..επισησ!!!και εγω γενικησ απ το εγχοσ μου εκανα κατι βλακειεσ,και υπολογιζω γυρω στο 16,εκει π ανετα μπορουσα πανω απο 19..μην απελπιζεσαι!!!!και θεσσαλονικη ειναι πολυ τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 19:57 Η evi_zoi έγραψε: #30 23-05-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από mimos: το χεισ ανετα..μη λεσ τοσο ευκολα θα ξαναδωσω,ενω εχεισ γραψει καλα...δυσκολο ειναι να ξαναδωσεισ.εγω περσυ ημουν γ λυκειου και φετοσ ξαναδινω και ειδα πωσ ειναι αλλη μια χρονια τα ιδια και τα ιδια!!δεν παλευεται.... Click για ανάπτυξη... Με την καμια δεν παλευεται!!! Εγω περασα φιλοσοφικη πατρας και αποφασισα να ξαναδωσω αλλα σε οποιον με ρωταει λεω ''Μακρυα!!'' Πραγματικα,ειναι ασχημο να βλεπεις τους φιλους σου να ειναι φοιτητες και να κανουν οτι θελουν ενω εσυ ξαναδινεις-ακομα και αν εχεις περασει καπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella18191 Νεοφερμένο μέλος Η stella18191 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 24 Μαΐου 2009 στις 12:14 Η stella18191: #31 24-05-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Procomenos: σύμφωνα με οτι ορίστηκε πολλοί την πάτησαν στα μαθηματικα κατ και δεν ειμαι ο μοναδικος Click για ανάπτυξη... σε καμμια περιπτωση δεν εισαι ο μονος που δεν εγραψες καλα μαθηματικα κατ. πιστεψε με. ακομα και μαθητες που ηταν καλοι στα μαθηματικα πατωσαν. το πιο απιστευτο ειναι οτι οι καθηγητες στα φροντηστηρια ηταν απολυτα πεπεισμενοι οτι τα θεματα φετος ηταν βατα (?!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 12:44 Ο Civilara έγραψε: #32 24-05-09 12:44 Τα θέματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης φέτος ήταν καθαρά και μόνο θέματα εμπειρίας. Αν είχες λύσεις μία άσκηση παρόμοια τα έλυνες όλα. ΟΙ δύσκολες μονάδες ήταν 3/20. Όσον αφορά το τελευταίο ερώτημα στο Θέμα 3 υπάρχει παρόμοια άσκηση στο σχολικό βιβλίο. Στο 4ο θέματα τα πρώτα 2 ερωτήματα ήταν απλά. Μετά η άσκηση σε πήγαινε από μόνη της. Δεν χρειαζόταν ο μαθητής να επινοήσει κάποια βοηθητική συνάρτηση από το μυαλό του ή να χρειαστεί να κάνει κάτι που δεν υπήρχε σε ενδιάμεσο ερώτημα για να καταλήξει στο ζητούμενο. Γενικώς τα θέματα ήταν εναρμονισμένα με το πνεύμα του σχολικού βιβλίου, οπότε δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνει κάποιος φροντιστήριο για να γράψει 20/20 αρκεί να έχει λύσει όλες τις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. st_#11 Νεοφερμένο μέλος Η st_#11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 13:40 Η st_#11 έγραψε: #33 24-05-09 13:40 Δεδομένου οτι το αοθ εχει μειομένη ζήτηση λέτε να επέλθει μεταβολή στις βάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisMat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DimitrisMat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 14:18 Ο DimitrisMat: #34 24-05-09 14:18 5ο πεδίο πιστεύω οι βάσεις στα ίδια επίπεδα(+- 100,200)... Πέρασε ένα μάθημα με συντελεστή όπου η Θεωρητική πάτωσε,αλλά από την άλλη η Τεχνολογική τα είδε βατά,όχι εύκολα. Περιμένουμε και ΑΟΘ βέβαια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hearts_alive Νεοφερμένο μέλος Ο hearts_alive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 16:59 Ο hearts_alive: #35 24-05-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από st_#11: Δεδομένου οτι το αοθ εχει μειομένη ζήτηση λέτε να επέλθει μεταβολή στις βάσεις? Click για ανάπτυξη... Τι έχει το ΑΟΘ; Στα σχολεία της περιοχής μου χαμός γίνεται, το παίρνουν πάρα πολλοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iraklis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Iraklis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 17:11 Ο Iraklis7 έγραψε: #36 24-05-09 17:11 Προσωπικά ελπίζω να μην ανέβουν αλλά αυτό θα το δούμε μετά από το μαθημα των οικονομικών και σε γενικές γραμμές πως θα ανταπεξέλθουμε στα θέματα που θα μας δωθούν αν θα πάμε καλά κτλ. γιατί μη ξεχνάτε ότι τα οικονομικά είναι Χ1.3 Καλή επιτυχία σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 19:03 Ο dexter08 έγραψε: #37 24-05-09 19:03 ολα παιζονται στην οικονομια για το αν θα ανεβουν η θα πεσουν οι βασεις. ομως το οτι η οικονομια ειχε μειωμενη ζητηση φετος ισχυει. σ ολα τα σχολεια στην πολη μου σχηματιστηκαν λιγοτερα τμηματα με ΑΟΘ φετος. τους τσακισαν βλεπετε περισυ και φετος πολλοι το απεφυγαν. επισης φετος θα ζητησουν και περισσοτερα ατομα. ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του. και θα δουμε στην συνεχειια! καλη τυχη αυριο σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. st_#11 Νεοφερμένο μέλος Η st_#11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:52 Η st_#11 έγραψε: #38 24-05-09 20:52 Ναι έχει πράγματι μειωμένη η ζήτηση το αοθ φετος () οπότε το πιο πιθανόν είναι να βάλουν φυσιολογικά θέματα και να μείνουν σταθερες περίπου οι βασεις... Οντως απο το αοθ θα εξαρτηθει. Για να δουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. musicrain1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:14 Ο musicrain1: #39 24-05-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από geoste: Τα θέματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης φέτος ήταν καθαρά και μόνο θέματα εμπειρίας. Αν είχες λύσεις μία άσκηση παρόμοια τα έλυνες όλα. ΟΙ δύσκολες μονάδες ήταν 3/20. Όσον αφορά το τελευταίο ερώτημα στο Θέμα 3 υπάρχει παρόμοια άσκηση στο σχολικό βιβλίο. Στο 4ο θέματα τα πρώτα 2 ερωτήματα ήταν απλά. Μετά η άσκηση σε πήγαινε από μόνη της. Δεν χρειαζόταν ο μαθητής να επινοήσει κάποια βοηθητική συνάρτηση από το μυαλό του ή να χρειαστεί να κάνει κάτι που δεν υπήρχε σε ενδιάμεσο ερώτημα για να καταλήξει στο ζητούμενο. Γενικώς τα θέματα ήταν εναρμονισμένα με το πνεύμα του σχολικού βιβλίου, οπότε δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνει κάποιος φροντιστήριο για να γράψει 20/20 αρκεί να έχει λύσει όλες τις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου. Click για ανάπτυξη... ...κάτι το οποίο είναι αδύνατο, γιατί και όλες να τις λύσει, πόσες να θυμάται ποια; Και του δικού μου καθηγητή αυτό ήταν το επιχείρημα, "το είχε στο βιβλίο". Ε, και; Με αυτό το βουνό ύλης, μεθοδολογιών, ασκήσεων, θεωρημάτων, πού να θυμηθώ το υποερώτημα τάδε άσκηση τάδε σελ 200 τάδε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alfisti Νεοφερμένο μέλος Ο alfisti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:48 Ο alfisti έγραψε: #40 24-05-09 21:48 Ελπιζω να πεσουν λιγο γιατι με το βαθμο που εχω γραψει Μαθηματικα Κατευθυνσης δεν με βλεπω καλα.Ειναι και η φυσικη αυριο.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σ ευχαριστω πολυ..επισησ!!!και εγω γενικησ απ το εγχοσ μου εκανα κατι βλακειεσ,και υπολογιζω γυρω στο 16,εκει π ανετα μπορουσα πανω απο 19..μην απελπιζεσαι!!!!και θεσσαλονικη ειναι πολυ τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 19:57 Η evi_zoi έγραψε: #30 23-05-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από mimos: το χεισ ανετα..μη λεσ τοσο ευκολα θα ξαναδωσω,ενω εχεισ γραψει καλα...δυσκολο ειναι να ξαναδωσεισ.εγω περσυ ημουν γ λυκειου και φετοσ ξαναδινω και ειδα πωσ ειναι αλλη μια χρονια τα ιδια και τα ιδια!!δεν παλευεται.... Click για ανάπτυξη... Με την καμια δεν παλευεται!!! Εγω περασα φιλοσοφικη πατρας και αποφασισα να ξαναδωσω αλλα σε οποιον με ρωταει λεω ''Μακρυα!!'' Πραγματικα,ειναι ασχημο να βλεπεις τους φιλους σου να ειναι φοιτητες και να κανουν οτι θελουν ενω εσυ ξαναδινεις-ακομα και αν εχεις περασει καπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella18191 Νεοφερμένο μέλος Η stella18191 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 24 Μαΐου 2009 στις 12:14 Η stella18191: #31 24-05-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Procomenos: σύμφωνα με οτι ορίστηκε πολλοί την πάτησαν στα μαθηματικα κατ και δεν ειμαι ο μοναδικος Click για ανάπτυξη... σε καμμια περιπτωση δεν εισαι ο μονος που δεν εγραψες καλα μαθηματικα κατ. πιστεψε με. ακομα και μαθητες που ηταν καλοι στα μαθηματικα πατωσαν. το πιο απιστευτο ειναι οτι οι καθηγητες στα φροντηστηρια ηταν απολυτα πεπεισμενοι οτι τα θεματα φετος ηταν βατα (?!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 12:44 Ο Civilara έγραψε: #32 24-05-09 12:44 Τα θέματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης φέτος ήταν καθαρά και μόνο θέματα εμπειρίας. Αν είχες λύσεις μία άσκηση παρόμοια τα έλυνες όλα. ΟΙ δύσκολες μονάδες ήταν 3/20. Όσον αφορά το τελευταίο ερώτημα στο Θέμα 3 υπάρχει παρόμοια άσκηση στο σχολικό βιβλίο. Στο 4ο θέματα τα πρώτα 2 ερωτήματα ήταν απλά. Μετά η άσκηση σε πήγαινε από μόνη της. Δεν χρειαζόταν ο μαθητής να επινοήσει κάποια βοηθητική συνάρτηση από το μυαλό του ή να χρειαστεί να κάνει κάτι που δεν υπήρχε σε ενδιάμεσο ερώτημα για να καταλήξει στο ζητούμενο. Γενικώς τα θέματα ήταν εναρμονισμένα με το πνεύμα του σχολικού βιβλίου, οπότε δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνει κάποιος φροντιστήριο για να γράψει 20/20 αρκεί να έχει λύσει όλες τις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. st_#11 Νεοφερμένο μέλος Η st_#11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 13:40 Η st_#11 έγραψε: #33 24-05-09 13:40 Δεδομένου οτι το αοθ εχει μειομένη ζήτηση λέτε να επέλθει μεταβολή στις βάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisMat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DimitrisMat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 14:18 Ο DimitrisMat: #34 24-05-09 14:18 5ο πεδίο πιστεύω οι βάσεις στα ίδια επίπεδα(+- 100,200)... Πέρασε ένα μάθημα με συντελεστή όπου η Θεωρητική πάτωσε,αλλά από την άλλη η Τεχνολογική τα είδε βατά,όχι εύκολα. Περιμένουμε και ΑΟΘ βέβαια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hearts_alive Νεοφερμένο μέλος Ο hearts_alive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 16:59 Ο hearts_alive: #35 24-05-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από st_#11: Δεδομένου οτι το αοθ εχει μειομένη ζήτηση λέτε να επέλθει μεταβολή στις βάσεις? Click για ανάπτυξη... Τι έχει το ΑΟΘ; Στα σχολεία της περιοχής μου χαμός γίνεται, το παίρνουν πάρα πολλοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iraklis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Iraklis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 17:11 Ο Iraklis7 έγραψε: #36 24-05-09 17:11 Προσωπικά ελπίζω να μην ανέβουν αλλά αυτό θα το δούμε μετά από το μαθημα των οικονομικών και σε γενικές γραμμές πως θα ανταπεξέλθουμε στα θέματα που θα μας δωθούν αν θα πάμε καλά κτλ. γιατί μη ξεχνάτε ότι τα οικονομικά είναι Χ1.3 Καλή επιτυχία σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 19:03 Ο dexter08 έγραψε: #37 24-05-09 19:03 ολα παιζονται στην οικονομια για το αν θα ανεβουν η θα πεσουν οι βασεις. ομως το οτι η οικονομια ειχε μειωμενη ζητηση φετος ισχυει. σ ολα τα σχολεια στην πολη μου σχηματιστηκαν λιγοτερα τμηματα με ΑΟΘ φετος. τους τσακισαν βλεπετε περισυ και φετος πολλοι το απεφυγαν. επισης φετος θα ζητησουν και περισσοτερα ατομα. ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του. και θα δουμε στην συνεχειια! καλη τυχη αυριο σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. st_#11 Νεοφερμένο μέλος Η st_#11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:52 Η st_#11 έγραψε: #38 24-05-09 20:52 Ναι έχει πράγματι μειωμένη η ζήτηση το αοθ φετος () οπότε το πιο πιθανόν είναι να βάλουν φυσιολογικά θέματα και να μείνουν σταθερες περίπου οι βασεις... Οντως απο το αοθ θα εξαρτηθει. Για να δουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. musicrain1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:14 Ο musicrain1: #39 24-05-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από geoste: Τα θέματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης φέτος ήταν καθαρά και μόνο θέματα εμπειρίας. Αν είχες λύσεις μία άσκηση παρόμοια τα έλυνες όλα. ΟΙ δύσκολες μονάδες ήταν 3/20. Όσον αφορά το τελευταίο ερώτημα στο Θέμα 3 υπάρχει παρόμοια άσκηση στο σχολικό βιβλίο. Στο 4ο θέματα τα πρώτα 2 ερωτήματα ήταν απλά. Μετά η άσκηση σε πήγαινε από μόνη της. Δεν χρειαζόταν ο μαθητής να επινοήσει κάποια βοηθητική συνάρτηση από το μυαλό του ή να χρειαστεί να κάνει κάτι που δεν υπήρχε σε ενδιάμεσο ερώτημα για να καταλήξει στο ζητούμενο. Γενικώς τα θέματα ήταν εναρμονισμένα με το πνεύμα του σχολικού βιβλίου, οπότε δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνει κάποιος φροντιστήριο για να γράψει 20/20 αρκεί να έχει λύσει όλες τις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου. Click για ανάπτυξη... ...κάτι το οποίο είναι αδύνατο, γιατί και όλες να τις λύσει, πόσες να θυμάται ποια; Και του δικού μου καθηγητή αυτό ήταν το επιχείρημα, "το είχε στο βιβλίο". Ε, και; Με αυτό το βουνό ύλης, μεθοδολογιών, ασκήσεων, θεωρημάτων, πού να θυμηθώ το υποερώτημα τάδε άσκηση τάδε σελ 200 τάδε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alfisti Νεοφερμένο μέλος Ο alfisti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:48 Ο alfisti έγραψε: #40 24-05-09 21:48 Ελπιζω να πεσουν λιγο γιατι με το βαθμο που εχω γραψει Μαθηματικα Κατευθυνσης δεν με βλεπω καλα.Ειναι και η φυσικη αυριο.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mimos: το χεισ ανετα..μη λεσ τοσο ευκολα θα ξαναδωσω,ενω εχεισ γραψει καλα...δυσκολο ειναι να ξαναδωσεισ.εγω περσυ ημουν γ λυκειου και φετοσ ξαναδινω και ειδα πωσ ειναι αλλη μια χρονια τα ιδια και τα ιδια!!δεν παλευεται.... Click για ανάπτυξη... Με την καμια δεν παλευεται!!! Εγω περασα φιλοσοφικη πατρας και αποφασισα να ξαναδωσω αλλα σε οποιον με ρωταει λεω ''Μακρυα!!'' Πραγματικα,ειναι ασχημο να βλεπεις τους φιλους σου να ειναι φοιτητες και να κανουν οτι θελουν ενω εσυ ξαναδινεις-ακομα και αν εχεις περασει καπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stella18191 Νεοφερμένο μέλος Η stella18191 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 24 Μαΐου 2009 στις 12:14 Η stella18191: #31 24-05-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Procomenos: σύμφωνα με οτι ορίστηκε πολλοί την πάτησαν στα μαθηματικα κατ και δεν ειμαι ο μοναδικος Click για ανάπτυξη... σε καμμια περιπτωση δεν εισαι ο μονος που δεν εγραψες καλα μαθηματικα κατ. πιστεψε με. ακομα και μαθητες που ηταν καλοι στα μαθηματικα πατωσαν. το πιο απιστευτο ειναι οτι οι καθηγητες στα φροντηστηρια ηταν απολυτα πεπεισμενοι οτι τα θεματα φετος ηταν βατα (?!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 12:44 Ο Civilara έγραψε: #32 24-05-09 12:44 Τα θέματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης φέτος ήταν καθαρά και μόνο θέματα εμπειρίας. Αν είχες λύσεις μία άσκηση παρόμοια τα έλυνες όλα. ΟΙ δύσκολες μονάδες ήταν 3/20. Όσον αφορά το τελευταίο ερώτημα στο Θέμα 3 υπάρχει παρόμοια άσκηση στο σχολικό βιβλίο. Στο 4ο θέματα τα πρώτα 2 ερωτήματα ήταν απλά. Μετά η άσκηση σε πήγαινε από μόνη της. Δεν χρειαζόταν ο μαθητής να επινοήσει κάποια βοηθητική συνάρτηση από το μυαλό του ή να χρειαστεί να κάνει κάτι που δεν υπήρχε σε ενδιάμεσο ερώτημα για να καταλήξει στο ζητούμενο. Γενικώς τα θέματα ήταν εναρμονισμένα με το πνεύμα του σχολικού βιβλίου, οπότε δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνει κάποιος φροντιστήριο για να γράψει 20/20 αρκεί να έχει λύσει όλες τις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. st_#11 Νεοφερμένο μέλος Η st_#11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 13:40 Η st_#11 έγραψε: #33 24-05-09 13:40 Δεδομένου οτι το αοθ εχει μειομένη ζήτηση λέτε να επέλθει μεταβολή στις βάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisMat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DimitrisMat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 14:18 Ο DimitrisMat: #34 24-05-09 14:18 5ο πεδίο πιστεύω οι βάσεις στα ίδια επίπεδα(+- 100,200)... Πέρασε ένα μάθημα με συντελεστή όπου η Θεωρητική πάτωσε,αλλά από την άλλη η Τεχνολογική τα είδε βατά,όχι εύκολα. Περιμένουμε και ΑΟΘ βέβαια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hearts_alive Νεοφερμένο μέλος Ο hearts_alive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 16:59 Ο hearts_alive: #35 24-05-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από st_#11: Δεδομένου οτι το αοθ εχει μειομένη ζήτηση λέτε να επέλθει μεταβολή στις βάσεις? Click για ανάπτυξη... Τι έχει το ΑΟΘ; Στα σχολεία της περιοχής μου χαμός γίνεται, το παίρνουν πάρα πολλοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iraklis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Iraklis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 17:11 Ο Iraklis7 έγραψε: #36 24-05-09 17:11 Προσωπικά ελπίζω να μην ανέβουν αλλά αυτό θα το δούμε μετά από το μαθημα των οικονομικών και σε γενικές γραμμές πως θα ανταπεξέλθουμε στα θέματα που θα μας δωθούν αν θα πάμε καλά κτλ. γιατί μη ξεχνάτε ότι τα οικονομικά είναι Χ1.3 Καλή επιτυχία σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 19:03 Ο dexter08 έγραψε: #37 24-05-09 19:03 ολα παιζονται στην οικονομια για το αν θα ανεβουν η θα πεσουν οι βασεις. ομως το οτι η οικονομια ειχε μειωμενη ζητηση φετος ισχυει. σ ολα τα σχολεια στην πολη μου σχηματιστηκαν λιγοτερα τμηματα με ΑΟΘ φετος. τους τσακισαν βλεπετε περισυ και φετος πολλοι το απεφυγαν. επισης φετος θα ζητησουν και περισσοτερα ατομα. ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του. και θα δουμε στην συνεχειια! καλη τυχη αυριο σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. st_#11 Νεοφερμένο μέλος Η st_#11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:52 Η st_#11 έγραψε: #38 24-05-09 20:52 Ναι έχει πράγματι μειωμένη η ζήτηση το αοθ φετος () οπότε το πιο πιθανόν είναι να βάλουν φυσιολογικά θέματα και να μείνουν σταθερες περίπου οι βασεις... Οντως απο το αοθ θα εξαρτηθει. Για να δουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. musicrain1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:14 Ο musicrain1: #39 24-05-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από geoste: Τα θέματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης φέτος ήταν καθαρά και μόνο θέματα εμπειρίας. Αν είχες λύσεις μία άσκηση παρόμοια τα έλυνες όλα. ΟΙ δύσκολες μονάδες ήταν 3/20. Όσον αφορά το τελευταίο ερώτημα στο Θέμα 3 υπάρχει παρόμοια άσκηση στο σχολικό βιβλίο. Στο 4ο θέματα τα πρώτα 2 ερωτήματα ήταν απλά. Μετά η άσκηση σε πήγαινε από μόνη της. Δεν χρειαζόταν ο μαθητής να επινοήσει κάποια βοηθητική συνάρτηση από το μυαλό του ή να χρειαστεί να κάνει κάτι που δεν υπήρχε σε ενδιάμεσο ερώτημα για να καταλήξει στο ζητούμενο. Γενικώς τα θέματα ήταν εναρμονισμένα με το πνεύμα του σχολικού βιβλίου, οπότε δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνει κάποιος φροντιστήριο για να γράψει 20/20 αρκεί να έχει λύσει όλες τις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου. Click για ανάπτυξη... ...κάτι το οποίο είναι αδύνατο, γιατί και όλες να τις λύσει, πόσες να θυμάται ποια; Και του δικού μου καθηγητή αυτό ήταν το επιχείρημα, "το είχε στο βιβλίο". Ε, και; Με αυτό το βουνό ύλης, μεθοδολογιών, ασκήσεων, θεωρημάτων, πού να θυμηθώ το υποερώτημα τάδε άσκηση τάδε σελ 200 τάδε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alfisti Νεοφερμένο μέλος Ο alfisti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:48 Ο alfisti έγραψε: #40 24-05-09 21:48 Ελπιζω να πεσουν λιγο γιατι με το βαθμο που εχω γραψει Μαθηματικα Κατευθυνσης δεν με βλεπω καλα.Ειναι και η φυσικη αυριο.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Procomenos: σύμφωνα με οτι ορίστηκε πολλοί την πάτησαν στα μαθηματικα κατ και δεν ειμαι ο μοναδικος Click για ανάπτυξη... σε καμμια περιπτωση δεν εισαι ο μονος που δεν εγραψες καλα μαθηματικα κατ. πιστεψε με. ακομα και μαθητες που ηταν καλοι στα μαθηματικα πατωσαν. το πιο απιστευτο ειναι οτι οι καθηγητες στα φροντηστηρια ηταν απολυτα πεπεισμενοι οτι τα θεματα φετος ηταν βατα (?!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 12:44 Ο Civilara έγραψε: #32 24-05-09 12:44 Τα θέματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης φέτος ήταν καθαρά και μόνο θέματα εμπειρίας. Αν είχες λύσεις μία άσκηση παρόμοια τα έλυνες όλα. ΟΙ δύσκολες μονάδες ήταν 3/20. Όσον αφορά το τελευταίο ερώτημα στο Θέμα 3 υπάρχει παρόμοια άσκηση στο σχολικό βιβλίο. Στο 4ο θέματα τα πρώτα 2 ερωτήματα ήταν απλά. Μετά η άσκηση σε πήγαινε από μόνη της. Δεν χρειαζόταν ο μαθητής να επινοήσει κάποια βοηθητική συνάρτηση από το μυαλό του ή να χρειαστεί να κάνει κάτι που δεν υπήρχε σε ενδιάμεσο ερώτημα για να καταλήξει στο ζητούμενο. Γενικώς τα θέματα ήταν εναρμονισμένα με το πνεύμα του σχολικού βιβλίου, οπότε δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνει κάποιος φροντιστήριο για να γράψει 20/20 αρκεί να έχει λύσει όλες τις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. st_#11 Νεοφερμένο μέλος Η st_#11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 13:40 Η st_#11 έγραψε: #33 24-05-09 13:40 Δεδομένου οτι το αοθ εχει μειομένη ζήτηση λέτε να επέλθει μεταβολή στις βάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisMat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DimitrisMat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 14:18 Ο DimitrisMat: #34 24-05-09 14:18 5ο πεδίο πιστεύω οι βάσεις στα ίδια επίπεδα(+- 100,200)... Πέρασε ένα μάθημα με συντελεστή όπου η Θεωρητική πάτωσε,αλλά από την άλλη η Τεχνολογική τα είδε βατά,όχι εύκολα. Περιμένουμε και ΑΟΘ βέβαια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hearts_alive Νεοφερμένο μέλος Ο hearts_alive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 16:59 Ο hearts_alive: #35 24-05-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από st_#11: Δεδομένου οτι το αοθ εχει μειομένη ζήτηση λέτε να επέλθει μεταβολή στις βάσεις? Click για ανάπτυξη... Τι έχει το ΑΟΘ; Στα σχολεία της περιοχής μου χαμός γίνεται, το παίρνουν πάρα πολλοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iraklis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Iraklis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 17:11 Ο Iraklis7 έγραψε: #36 24-05-09 17:11 Προσωπικά ελπίζω να μην ανέβουν αλλά αυτό θα το δούμε μετά από το μαθημα των οικονομικών και σε γενικές γραμμές πως θα ανταπεξέλθουμε στα θέματα που θα μας δωθούν αν θα πάμε καλά κτλ. γιατί μη ξεχνάτε ότι τα οικονομικά είναι Χ1.3 Καλή επιτυχία σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 19:03 Ο dexter08 έγραψε: #37 24-05-09 19:03 ολα παιζονται στην οικονομια για το αν θα ανεβουν η θα πεσουν οι βασεις. ομως το οτι η οικονομια ειχε μειωμενη ζητηση φετος ισχυει. σ ολα τα σχολεια στην πολη μου σχηματιστηκαν λιγοτερα τμηματα με ΑΟΘ φετος. τους τσακισαν βλεπετε περισυ και φετος πολλοι το απεφυγαν. επισης φετος θα ζητησουν και περισσοτερα ατομα. ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του. και θα δουμε στην συνεχειια! καλη τυχη αυριο σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. st_#11 Νεοφερμένο μέλος Η st_#11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:52 Η st_#11 έγραψε: #38 24-05-09 20:52 Ναι έχει πράγματι μειωμένη η ζήτηση το αοθ φετος () οπότε το πιο πιθανόν είναι να βάλουν φυσιολογικά θέματα και να μείνουν σταθερες περίπου οι βασεις... Οντως απο το αοθ θα εξαρτηθει. Για να δουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. musicrain1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:14 Ο musicrain1: #39 24-05-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από geoste: Τα θέματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης φέτος ήταν καθαρά και μόνο θέματα εμπειρίας. Αν είχες λύσεις μία άσκηση παρόμοια τα έλυνες όλα. ΟΙ δύσκολες μονάδες ήταν 3/20. Όσον αφορά το τελευταίο ερώτημα στο Θέμα 3 υπάρχει παρόμοια άσκηση στο σχολικό βιβλίο. Στο 4ο θέματα τα πρώτα 2 ερωτήματα ήταν απλά. Μετά η άσκηση σε πήγαινε από μόνη της. Δεν χρειαζόταν ο μαθητής να επινοήσει κάποια βοηθητική συνάρτηση από το μυαλό του ή να χρειαστεί να κάνει κάτι που δεν υπήρχε σε ενδιάμεσο ερώτημα για να καταλήξει στο ζητούμενο. Γενικώς τα θέματα ήταν εναρμονισμένα με το πνεύμα του σχολικού βιβλίου, οπότε δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνει κάποιος φροντιστήριο για να γράψει 20/20 αρκεί να έχει λύσει όλες τις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου. Click για ανάπτυξη... ...κάτι το οποίο είναι αδύνατο, γιατί και όλες να τις λύσει, πόσες να θυμάται ποια; Και του δικού μου καθηγητή αυτό ήταν το επιχείρημα, "το είχε στο βιβλίο". Ε, και; Με αυτό το βουνό ύλης, μεθοδολογιών, ασκήσεων, θεωρημάτων, πού να θυμηθώ το υποερώτημα τάδε άσκηση τάδε σελ 200 τάδε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alfisti Νεοφερμένο μέλος Ο alfisti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:48 Ο alfisti έγραψε: #40 24-05-09 21:48 Ελπιζω να πεσουν λιγο γιατι με το βαθμο που εχω γραψει Μαθηματικα Κατευθυνσης δεν με βλεπω καλα.Ειναι και η φυσικη αυριο.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα θέματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης φέτος ήταν καθαρά και μόνο θέματα εμπειρίας. Αν είχες λύσεις μία άσκηση παρόμοια τα έλυνες όλα. ΟΙ δύσκολες μονάδες ήταν 3/20. Όσον αφορά το τελευταίο ερώτημα στο Θέμα 3 υπάρχει παρόμοια άσκηση στο σχολικό βιβλίο. Στο 4ο θέματα τα πρώτα 2 ερωτήματα ήταν απλά. Μετά η άσκηση σε πήγαινε από μόνη της. Δεν χρειαζόταν ο μαθητής να επινοήσει κάποια βοηθητική συνάρτηση από το μυαλό του ή να χρειαστεί να κάνει κάτι που δεν υπήρχε σε ενδιάμεσο ερώτημα για να καταλήξει στο ζητούμενο. Γενικώς τα θέματα ήταν εναρμονισμένα με το πνεύμα του σχολικού βιβλίου, οπότε δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνει κάποιος φροντιστήριο για να γράψει 20/20 αρκεί να έχει λύσει όλες τις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
st_#11 Νεοφερμένο μέλος Η st_#11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 13:40 Η st_#11 έγραψε: #33 24-05-09 13:40 Δεδομένου οτι το αοθ εχει μειομένη ζήτηση λέτε να επέλθει μεταβολή στις βάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisMat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DimitrisMat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 14:18 Ο DimitrisMat: #34 24-05-09 14:18 5ο πεδίο πιστεύω οι βάσεις στα ίδια επίπεδα(+- 100,200)... Πέρασε ένα μάθημα με συντελεστή όπου η Θεωρητική πάτωσε,αλλά από την άλλη η Τεχνολογική τα είδε βατά,όχι εύκολα. Περιμένουμε και ΑΟΘ βέβαια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hearts_alive Νεοφερμένο μέλος Ο hearts_alive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 16:59 Ο hearts_alive: #35 24-05-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από st_#11: Δεδομένου οτι το αοθ εχει μειομένη ζήτηση λέτε να επέλθει μεταβολή στις βάσεις? Click για ανάπτυξη... Τι έχει το ΑΟΘ; Στα σχολεία της περιοχής μου χαμός γίνεται, το παίρνουν πάρα πολλοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iraklis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Iraklis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 17:11 Ο Iraklis7 έγραψε: #36 24-05-09 17:11 Προσωπικά ελπίζω να μην ανέβουν αλλά αυτό θα το δούμε μετά από το μαθημα των οικονομικών και σε γενικές γραμμές πως θα ανταπεξέλθουμε στα θέματα που θα μας δωθούν αν θα πάμε καλά κτλ. γιατί μη ξεχνάτε ότι τα οικονομικά είναι Χ1.3 Καλή επιτυχία σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 19:03 Ο dexter08 έγραψε: #37 24-05-09 19:03 ολα παιζονται στην οικονομια για το αν θα ανεβουν η θα πεσουν οι βασεις. ομως το οτι η οικονομια ειχε μειωμενη ζητηση φετος ισχυει. σ ολα τα σχολεια στην πολη μου σχηματιστηκαν λιγοτερα τμηματα με ΑΟΘ φετος. τους τσακισαν βλεπετε περισυ και φετος πολλοι το απεφυγαν. επισης φετος θα ζητησουν και περισσοτερα ατομα. ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του. και θα δουμε στην συνεχειια! καλη τυχη αυριο σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. st_#11 Νεοφερμένο μέλος Η st_#11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:52 Η st_#11 έγραψε: #38 24-05-09 20:52 Ναι έχει πράγματι μειωμένη η ζήτηση το αοθ φετος () οπότε το πιο πιθανόν είναι να βάλουν φυσιολογικά θέματα και να μείνουν σταθερες περίπου οι βασεις... Οντως απο το αοθ θα εξαρτηθει. Για να δουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. musicrain1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:14 Ο musicrain1: #39 24-05-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από geoste: Τα θέματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης φέτος ήταν καθαρά και μόνο θέματα εμπειρίας. Αν είχες λύσεις μία άσκηση παρόμοια τα έλυνες όλα. ΟΙ δύσκολες μονάδες ήταν 3/20. Όσον αφορά το τελευταίο ερώτημα στο Θέμα 3 υπάρχει παρόμοια άσκηση στο σχολικό βιβλίο. Στο 4ο θέματα τα πρώτα 2 ερωτήματα ήταν απλά. Μετά η άσκηση σε πήγαινε από μόνη της. Δεν χρειαζόταν ο μαθητής να επινοήσει κάποια βοηθητική συνάρτηση από το μυαλό του ή να χρειαστεί να κάνει κάτι που δεν υπήρχε σε ενδιάμεσο ερώτημα για να καταλήξει στο ζητούμενο. Γενικώς τα θέματα ήταν εναρμονισμένα με το πνεύμα του σχολικού βιβλίου, οπότε δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνει κάποιος φροντιστήριο για να γράψει 20/20 αρκεί να έχει λύσει όλες τις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου. Click για ανάπτυξη... ...κάτι το οποίο είναι αδύνατο, γιατί και όλες να τις λύσει, πόσες να θυμάται ποια; Και του δικού μου καθηγητή αυτό ήταν το επιχείρημα, "το είχε στο βιβλίο". Ε, και; Με αυτό το βουνό ύλης, μεθοδολογιών, ασκήσεων, θεωρημάτων, πού να θυμηθώ το υποερώτημα τάδε άσκηση τάδε σελ 200 τάδε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alfisti Νεοφερμένο μέλος Ο alfisti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:48 Ο alfisti έγραψε: #40 24-05-09 21:48 Ελπιζω να πεσουν λιγο γιατι με το βαθμο που εχω γραψει Μαθηματικα Κατευθυνσης δεν με βλεπω καλα.Ειναι και η φυσικη αυριο.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεδομένου οτι το αοθ εχει μειομένη ζήτηση λέτε να επέλθει μεταβολή στις βάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DimitrisMat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DimitrisMat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 14:18 Ο DimitrisMat: #34 24-05-09 14:18 5ο πεδίο πιστεύω οι βάσεις στα ίδια επίπεδα(+- 100,200)... Πέρασε ένα μάθημα με συντελεστή όπου η Θεωρητική πάτωσε,αλλά από την άλλη η Τεχνολογική τα είδε βατά,όχι εύκολα. Περιμένουμε και ΑΟΘ βέβαια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hearts_alive Νεοφερμένο μέλος Ο hearts_alive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 16:59 Ο hearts_alive: #35 24-05-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από st_#11: Δεδομένου οτι το αοθ εχει μειομένη ζήτηση λέτε να επέλθει μεταβολή στις βάσεις? Click για ανάπτυξη... Τι έχει το ΑΟΘ; Στα σχολεία της περιοχής μου χαμός γίνεται, το παίρνουν πάρα πολλοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iraklis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Iraklis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 17:11 Ο Iraklis7 έγραψε: #36 24-05-09 17:11 Προσωπικά ελπίζω να μην ανέβουν αλλά αυτό θα το δούμε μετά από το μαθημα των οικονομικών και σε γενικές γραμμές πως θα ανταπεξέλθουμε στα θέματα που θα μας δωθούν αν θα πάμε καλά κτλ. γιατί μη ξεχνάτε ότι τα οικονομικά είναι Χ1.3 Καλή επιτυχία σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 19:03 Ο dexter08 έγραψε: #37 24-05-09 19:03 ολα παιζονται στην οικονομια για το αν θα ανεβουν η θα πεσουν οι βασεις. ομως το οτι η οικονομια ειχε μειωμενη ζητηση φετος ισχυει. σ ολα τα σχολεια στην πολη μου σχηματιστηκαν λιγοτερα τμηματα με ΑΟΘ φετος. τους τσακισαν βλεπετε περισυ και φετος πολλοι το απεφυγαν. επισης φετος θα ζητησουν και περισσοτερα ατομα. ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του. και θα δουμε στην συνεχειια! καλη τυχη αυριο σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. st_#11 Νεοφερμένο μέλος Η st_#11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:52 Η st_#11 έγραψε: #38 24-05-09 20:52 Ναι έχει πράγματι μειωμένη η ζήτηση το αοθ φετος () οπότε το πιο πιθανόν είναι να βάλουν φυσιολογικά θέματα και να μείνουν σταθερες περίπου οι βασεις... Οντως απο το αοθ θα εξαρτηθει. Για να δουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. musicrain1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:14 Ο musicrain1: #39 24-05-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από geoste: Τα θέματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης φέτος ήταν καθαρά και μόνο θέματα εμπειρίας. Αν είχες λύσεις μία άσκηση παρόμοια τα έλυνες όλα. ΟΙ δύσκολες μονάδες ήταν 3/20. Όσον αφορά το τελευταίο ερώτημα στο Θέμα 3 υπάρχει παρόμοια άσκηση στο σχολικό βιβλίο. Στο 4ο θέματα τα πρώτα 2 ερωτήματα ήταν απλά. Μετά η άσκηση σε πήγαινε από μόνη της. Δεν χρειαζόταν ο μαθητής να επινοήσει κάποια βοηθητική συνάρτηση από το μυαλό του ή να χρειαστεί να κάνει κάτι που δεν υπήρχε σε ενδιάμεσο ερώτημα για να καταλήξει στο ζητούμενο. Γενικώς τα θέματα ήταν εναρμονισμένα με το πνεύμα του σχολικού βιβλίου, οπότε δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνει κάποιος φροντιστήριο για να γράψει 20/20 αρκεί να έχει λύσει όλες τις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου. Click για ανάπτυξη... ...κάτι το οποίο είναι αδύνατο, γιατί και όλες να τις λύσει, πόσες να θυμάται ποια; Και του δικού μου καθηγητή αυτό ήταν το επιχείρημα, "το είχε στο βιβλίο". Ε, και; Με αυτό το βουνό ύλης, μεθοδολογιών, ασκήσεων, θεωρημάτων, πού να θυμηθώ το υποερώτημα τάδε άσκηση τάδε σελ 200 τάδε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alfisti Νεοφερμένο μέλος Ο alfisti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:48 Ο alfisti έγραψε: #40 24-05-09 21:48 Ελπιζω να πεσουν λιγο γιατι με το βαθμο που εχω γραψει Μαθηματικα Κατευθυνσης δεν με βλεπω καλα.Ειναι και η φυσικη αυριο.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
5ο πεδίο πιστεύω οι βάσεις στα ίδια επίπεδα(+- 100,200)... Πέρασε ένα μάθημα με συντελεστή όπου η Θεωρητική πάτωσε,αλλά από την άλλη η Τεχνολογική τα είδε βατά,όχι εύκολα. Περιμένουμε και ΑΟΘ βέβαια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hearts_alive Νεοφερμένο μέλος Ο hearts_alive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 16:59 Ο hearts_alive: #35 24-05-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από st_#11: Δεδομένου οτι το αοθ εχει μειομένη ζήτηση λέτε να επέλθει μεταβολή στις βάσεις? Click για ανάπτυξη... Τι έχει το ΑΟΘ; Στα σχολεία της περιοχής μου χαμός γίνεται, το παίρνουν πάρα πολλοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iraklis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Iraklis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 17:11 Ο Iraklis7 έγραψε: #36 24-05-09 17:11 Προσωπικά ελπίζω να μην ανέβουν αλλά αυτό θα το δούμε μετά από το μαθημα των οικονομικών και σε γενικές γραμμές πως θα ανταπεξέλθουμε στα θέματα που θα μας δωθούν αν θα πάμε καλά κτλ. γιατί μη ξεχνάτε ότι τα οικονομικά είναι Χ1.3 Καλή επιτυχία σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 19:03 Ο dexter08 έγραψε: #37 24-05-09 19:03 ολα παιζονται στην οικονομια για το αν θα ανεβουν η θα πεσουν οι βασεις. ομως το οτι η οικονομια ειχε μειωμενη ζητηση φετος ισχυει. σ ολα τα σχολεια στην πολη μου σχηματιστηκαν λιγοτερα τμηματα με ΑΟΘ φετος. τους τσακισαν βλεπετε περισυ και φετος πολλοι το απεφυγαν. επισης φετος θα ζητησουν και περισσοτερα ατομα. ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του. και θα δουμε στην συνεχειια! καλη τυχη αυριο σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. st_#11 Νεοφερμένο μέλος Η st_#11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:52 Η st_#11 έγραψε: #38 24-05-09 20:52 Ναι έχει πράγματι μειωμένη η ζήτηση το αοθ φετος () οπότε το πιο πιθανόν είναι να βάλουν φυσιολογικά θέματα και να μείνουν σταθερες περίπου οι βασεις... Οντως απο το αοθ θα εξαρτηθει. Για να δουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. musicrain1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:14 Ο musicrain1: #39 24-05-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από geoste: Τα θέματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης φέτος ήταν καθαρά και μόνο θέματα εμπειρίας. Αν είχες λύσεις μία άσκηση παρόμοια τα έλυνες όλα. ΟΙ δύσκολες μονάδες ήταν 3/20. Όσον αφορά το τελευταίο ερώτημα στο Θέμα 3 υπάρχει παρόμοια άσκηση στο σχολικό βιβλίο. Στο 4ο θέματα τα πρώτα 2 ερωτήματα ήταν απλά. Μετά η άσκηση σε πήγαινε από μόνη της. Δεν χρειαζόταν ο μαθητής να επινοήσει κάποια βοηθητική συνάρτηση από το μυαλό του ή να χρειαστεί να κάνει κάτι που δεν υπήρχε σε ενδιάμεσο ερώτημα για να καταλήξει στο ζητούμενο. Γενικώς τα θέματα ήταν εναρμονισμένα με το πνεύμα του σχολικού βιβλίου, οπότε δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνει κάποιος φροντιστήριο για να γράψει 20/20 αρκεί να έχει λύσει όλες τις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου. Click για ανάπτυξη... ...κάτι το οποίο είναι αδύνατο, γιατί και όλες να τις λύσει, πόσες να θυμάται ποια; Και του δικού μου καθηγητή αυτό ήταν το επιχείρημα, "το είχε στο βιβλίο". Ε, και; Με αυτό το βουνό ύλης, μεθοδολογιών, ασκήσεων, θεωρημάτων, πού να θυμηθώ το υποερώτημα τάδε άσκηση τάδε σελ 200 τάδε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alfisti Νεοφερμένο μέλος Ο alfisti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:48 Ο alfisti έγραψε: #40 24-05-09 21:48 Ελπιζω να πεσουν λιγο γιατι με το βαθμο που εχω γραψει Μαθηματικα Κατευθυνσης δεν με βλεπω καλα.Ειναι και η φυσικη αυριο.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από st_#11: Δεδομένου οτι το αοθ εχει μειομένη ζήτηση λέτε να επέλθει μεταβολή στις βάσεις? Click για ανάπτυξη... Τι έχει το ΑΟΘ; Στα σχολεία της περιοχής μου χαμός γίνεται, το παίρνουν πάρα πολλοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iraklis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Iraklis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 17:11 Ο Iraklis7 έγραψε: #36 24-05-09 17:11 Προσωπικά ελπίζω να μην ανέβουν αλλά αυτό θα το δούμε μετά από το μαθημα των οικονομικών και σε γενικές γραμμές πως θα ανταπεξέλθουμε στα θέματα που θα μας δωθούν αν θα πάμε καλά κτλ. γιατί μη ξεχνάτε ότι τα οικονομικά είναι Χ1.3 Καλή επιτυχία σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 19:03 Ο dexter08 έγραψε: #37 24-05-09 19:03 ολα παιζονται στην οικονομια για το αν θα ανεβουν η θα πεσουν οι βασεις. ομως το οτι η οικονομια ειχε μειωμενη ζητηση φετος ισχυει. σ ολα τα σχολεια στην πολη μου σχηματιστηκαν λιγοτερα τμηματα με ΑΟΘ φετος. τους τσακισαν βλεπετε περισυ και φετος πολλοι το απεφυγαν. επισης φετος θα ζητησουν και περισσοτερα ατομα. ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του. και θα δουμε στην συνεχειια! καλη τυχη αυριο σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. st_#11 Νεοφερμένο μέλος Η st_#11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:52 Η st_#11 έγραψε: #38 24-05-09 20:52 Ναι έχει πράγματι μειωμένη η ζήτηση το αοθ φετος () οπότε το πιο πιθανόν είναι να βάλουν φυσιολογικά θέματα και να μείνουν σταθερες περίπου οι βασεις... Οντως απο το αοθ θα εξαρτηθει. Για να δουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. musicrain1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:14 Ο musicrain1: #39 24-05-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από geoste: Τα θέματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης φέτος ήταν καθαρά και μόνο θέματα εμπειρίας. Αν είχες λύσεις μία άσκηση παρόμοια τα έλυνες όλα. ΟΙ δύσκολες μονάδες ήταν 3/20. Όσον αφορά το τελευταίο ερώτημα στο Θέμα 3 υπάρχει παρόμοια άσκηση στο σχολικό βιβλίο. Στο 4ο θέματα τα πρώτα 2 ερωτήματα ήταν απλά. Μετά η άσκηση σε πήγαινε από μόνη της. Δεν χρειαζόταν ο μαθητής να επινοήσει κάποια βοηθητική συνάρτηση από το μυαλό του ή να χρειαστεί να κάνει κάτι που δεν υπήρχε σε ενδιάμεσο ερώτημα για να καταλήξει στο ζητούμενο. Γενικώς τα θέματα ήταν εναρμονισμένα με το πνεύμα του σχολικού βιβλίου, οπότε δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνει κάποιος φροντιστήριο για να γράψει 20/20 αρκεί να έχει λύσει όλες τις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου. Click για ανάπτυξη... ...κάτι το οποίο είναι αδύνατο, γιατί και όλες να τις λύσει, πόσες να θυμάται ποια; Και του δικού μου καθηγητή αυτό ήταν το επιχείρημα, "το είχε στο βιβλίο". Ε, και; Με αυτό το βουνό ύλης, μεθοδολογιών, ασκήσεων, θεωρημάτων, πού να θυμηθώ το υποερώτημα τάδε άσκηση τάδε σελ 200 τάδε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alfisti Νεοφερμένο μέλος Ο alfisti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:48 Ο alfisti έγραψε: #40 24-05-09 21:48 Ελπιζω να πεσουν λιγο γιατι με το βαθμο που εχω γραψει Μαθηματικα Κατευθυνσης δεν με βλεπω καλα.Ειναι και η φυσικη αυριο.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Προσωπικά ελπίζω να μην ανέβουν αλλά αυτό θα το δούμε μετά από το μαθημα των οικονομικών και σε γενικές γραμμές πως θα ανταπεξέλθουμε στα θέματα που θα μας δωθούν αν θα πάμε καλά κτλ. γιατί μη ξεχνάτε ότι τα οικονομικά είναι Χ1.3 Καλή επιτυχία σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 19:03 Ο dexter08 έγραψε: #37 24-05-09 19:03 ολα παιζονται στην οικονομια για το αν θα ανεβουν η θα πεσουν οι βασεις. ομως το οτι η οικονομια ειχε μειωμενη ζητηση φετος ισχυει. σ ολα τα σχολεια στην πολη μου σχηματιστηκαν λιγοτερα τμηματα με ΑΟΘ φετος. τους τσακισαν βλεπετε περισυ και φετος πολλοι το απεφυγαν. επισης φετος θα ζητησουν και περισσοτερα ατομα. ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του. και θα δουμε στην συνεχειια! καλη τυχη αυριο σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. st_#11 Νεοφερμένο μέλος Η st_#11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:52 Η st_#11 έγραψε: #38 24-05-09 20:52 Ναι έχει πράγματι μειωμένη η ζήτηση το αοθ φετος () οπότε το πιο πιθανόν είναι να βάλουν φυσιολογικά θέματα και να μείνουν σταθερες περίπου οι βασεις... Οντως απο το αοθ θα εξαρτηθει. Για να δουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. musicrain1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:14 Ο musicrain1: #39 24-05-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από geoste: Τα θέματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης φέτος ήταν καθαρά και μόνο θέματα εμπειρίας. Αν είχες λύσεις μία άσκηση παρόμοια τα έλυνες όλα. ΟΙ δύσκολες μονάδες ήταν 3/20. Όσον αφορά το τελευταίο ερώτημα στο Θέμα 3 υπάρχει παρόμοια άσκηση στο σχολικό βιβλίο. Στο 4ο θέματα τα πρώτα 2 ερωτήματα ήταν απλά. Μετά η άσκηση σε πήγαινε από μόνη της. Δεν χρειαζόταν ο μαθητής να επινοήσει κάποια βοηθητική συνάρτηση από το μυαλό του ή να χρειαστεί να κάνει κάτι που δεν υπήρχε σε ενδιάμεσο ερώτημα για να καταλήξει στο ζητούμενο. Γενικώς τα θέματα ήταν εναρμονισμένα με το πνεύμα του σχολικού βιβλίου, οπότε δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνει κάποιος φροντιστήριο για να γράψει 20/20 αρκεί να έχει λύσει όλες τις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου. Click για ανάπτυξη... ...κάτι το οποίο είναι αδύνατο, γιατί και όλες να τις λύσει, πόσες να θυμάται ποια; Και του δικού μου καθηγητή αυτό ήταν το επιχείρημα, "το είχε στο βιβλίο". Ε, και; Με αυτό το βουνό ύλης, μεθοδολογιών, ασκήσεων, θεωρημάτων, πού να θυμηθώ το υποερώτημα τάδε άσκηση τάδε σελ 200 τάδε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alfisti Νεοφερμένο μέλος Ο alfisti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:48 Ο alfisti έγραψε: #40 24-05-09 21:48 Ελπιζω να πεσουν λιγο γιατι με το βαθμο που εχω γραψει Μαθηματικα Κατευθυνσης δεν με βλεπω καλα.Ειναι και η φυσικη αυριο.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ολα παιζονται στην οικονομια για το αν θα ανεβουν η θα πεσουν οι βασεις. ομως το οτι η οικονομια ειχε μειωμενη ζητηση φετος ισχυει. σ ολα τα σχολεια στην πολη μου σχηματιστηκαν λιγοτερα τμηματα με ΑΟΘ φετος. τους τσακισαν βλεπετε περισυ και φετος πολλοι το απεφυγαν. επισης φετος θα ζητησουν και περισσοτερα ατομα. ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του. και θα δουμε στην συνεχειια! καλη τυχη αυριο σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
st_#11 Νεοφερμένο μέλος Η st_#11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:52 Η st_#11 έγραψε: #38 24-05-09 20:52 Ναι έχει πράγματι μειωμένη η ζήτηση το αοθ φετος () οπότε το πιο πιθανόν είναι να βάλουν φυσιολογικά θέματα και να μείνουν σταθερες περίπου οι βασεις... Οντως απο το αοθ θα εξαρτηθει. Για να δουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. musicrain1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:14 Ο musicrain1: #39 24-05-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από geoste: Τα θέματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης φέτος ήταν καθαρά και μόνο θέματα εμπειρίας. Αν είχες λύσεις μία άσκηση παρόμοια τα έλυνες όλα. ΟΙ δύσκολες μονάδες ήταν 3/20. Όσον αφορά το τελευταίο ερώτημα στο Θέμα 3 υπάρχει παρόμοια άσκηση στο σχολικό βιβλίο. Στο 4ο θέματα τα πρώτα 2 ερωτήματα ήταν απλά. Μετά η άσκηση σε πήγαινε από μόνη της. Δεν χρειαζόταν ο μαθητής να επινοήσει κάποια βοηθητική συνάρτηση από το μυαλό του ή να χρειαστεί να κάνει κάτι που δεν υπήρχε σε ενδιάμεσο ερώτημα για να καταλήξει στο ζητούμενο. Γενικώς τα θέματα ήταν εναρμονισμένα με το πνεύμα του σχολικού βιβλίου, οπότε δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνει κάποιος φροντιστήριο για να γράψει 20/20 αρκεί να έχει λύσει όλες τις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου. Click για ανάπτυξη... ...κάτι το οποίο είναι αδύνατο, γιατί και όλες να τις λύσει, πόσες να θυμάται ποια; Και του δικού μου καθηγητή αυτό ήταν το επιχείρημα, "το είχε στο βιβλίο". Ε, και; Με αυτό το βουνό ύλης, μεθοδολογιών, ασκήσεων, θεωρημάτων, πού να θυμηθώ το υποερώτημα τάδε άσκηση τάδε σελ 200 τάδε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alfisti Νεοφερμένο μέλος Ο alfisti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:48 Ο alfisti έγραψε: #40 24-05-09 21:48 Ελπιζω να πεσουν λιγο γιατι με το βαθμο που εχω γραψει Μαθηματικα Κατευθυνσης δεν με βλεπω καλα.Ειναι και η φυσικη αυριο.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι έχει πράγματι μειωμένη η ζήτηση το αοθ φετος () οπότε το πιο πιθανόν είναι να βάλουν φυσιολογικά θέματα και να μείνουν σταθερες περίπου οι βασεις... Οντως απο το αοθ θα εξαρτηθει. Για να δουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
musicrain1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:14 Ο musicrain1: #39 24-05-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από geoste: Τα θέματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης φέτος ήταν καθαρά και μόνο θέματα εμπειρίας. Αν είχες λύσεις μία άσκηση παρόμοια τα έλυνες όλα. ΟΙ δύσκολες μονάδες ήταν 3/20. Όσον αφορά το τελευταίο ερώτημα στο Θέμα 3 υπάρχει παρόμοια άσκηση στο σχολικό βιβλίο. Στο 4ο θέματα τα πρώτα 2 ερωτήματα ήταν απλά. Μετά η άσκηση σε πήγαινε από μόνη της. Δεν χρειαζόταν ο μαθητής να επινοήσει κάποια βοηθητική συνάρτηση από το μυαλό του ή να χρειαστεί να κάνει κάτι που δεν υπήρχε σε ενδιάμεσο ερώτημα για να καταλήξει στο ζητούμενο. Γενικώς τα θέματα ήταν εναρμονισμένα με το πνεύμα του σχολικού βιβλίου, οπότε δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνει κάποιος φροντιστήριο για να γράψει 20/20 αρκεί να έχει λύσει όλες τις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου. Click για ανάπτυξη... ...κάτι το οποίο είναι αδύνατο, γιατί και όλες να τις λύσει, πόσες να θυμάται ποια; Και του δικού μου καθηγητή αυτό ήταν το επιχείρημα, "το είχε στο βιβλίο". Ε, και; Με αυτό το βουνό ύλης, μεθοδολογιών, ασκήσεων, θεωρημάτων, πού να θυμηθώ το υποερώτημα τάδε άσκηση τάδε σελ 200 τάδε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alfisti Νεοφερμένο μέλος Ο alfisti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:48 Ο alfisti έγραψε: #40 24-05-09 21:48 Ελπιζω να πεσουν λιγο γιατι με το βαθμο που εχω γραψει Μαθηματικα Κατευθυνσης δεν με βλεπω καλα.Ειναι και η φυσικη αυριο.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από geoste: Τα θέματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης φέτος ήταν καθαρά και μόνο θέματα εμπειρίας. Αν είχες λύσεις μία άσκηση παρόμοια τα έλυνες όλα. ΟΙ δύσκολες μονάδες ήταν 3/20. Όσον αφορά το τελευταίο ερώτημα στο Θέμα 3 υπάρχει παρόμοια άσκηση στο σχολικό βιβλίο. Στο 4ο θέματα τα πρώτα 2 ερωτήματα ήταν απλά. Μετά η άσκηση σε πήγαινε από μόνη της. Δεν χρειαζόταν ο μαθητής να επινοήσει κάποια βοηθητική συνάρτηση από το μυαλό του ή να χρειαστεί να κάνει κάτι που δεν υπήρχε σε ενδιάμεσο ερώτημα για να καταλήξει στο ζητούμενο. Γενικώς τα θέματα ήταν εναρμονισμένα με το πνεύμα του σχολικού βιβλίου, οπότε δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνει κάποιος φροντιστήριο για να γράψει 20/20 αρκεί να έχει λύσει όλες τις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου. Click για ανάπτυξη... ...κάτι το οποίο είναι αδύνατο, γιατί και όλες να τις λύσει, πόσες να θυμάται ποια; Και του δικού μου καθηγητή αυτό ήταν το επιχείρημα, "το είχε στο βιβλίο". Ε, και; Με αυτό το βουνό ύλης, μεθοδολογιών, ασκήσεων, θεωρημάτων, πού να θυμηθώ το υποερώτημα τάδε άσκηση τάδε σελ 200 τάδε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alfisti Νεοφερμένο μέλος Ο alfisti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:48 Ο alfisti έγραψε: #40 24-05-09 21:48 Ελπιζω να πεσουν λιγο γιατι με το βαθμο που εχω γραψει Μαθηματικα Κατευθυνσης δεν με βλεπω καλα.Ειναι και η φυσικη αυριο.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελπιζω να πεσουν λιγο γιατι με το βαθμο που εχω γραψει Μαθηματικα Κατευθυνσης δεν με βλεπω καλα.Ειναι και η φυσικη αυριο.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.