κωστακης
Δραστήριο μέλος

εμενα επεμενε ο καθηγητης στο φροντιστηριο να ναι καλκι εγω τα ιδια και το εβαλα ετσι για πλακα...και να που θα μπορουσα να μπω κι εκει....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mihaela
Εκκολαπτόμενο μέλος

ε εχουν μια μικρη διαφορα χιλιων και μοριων...Α, η σχολή που θέλω εγώ.
Να πας και να μου πεις πώς είναι
(Εγώ μέχρι φέτος ήθελα Στρατιωτική Ιατρική αλλά εγώ δούλος του Στρατού δε γίνομαι)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos
Διάσημο μέλος

mihaela
Εκκολαπτόμενο μέλος

ε δεν ειναι και οτι πιο ευκολο..δεν ισχυει αυτο το αν θες πραγματικα γιατι υπαρχουν μαθηματα στα οποια οσο και να διαβασεις αν κατσει μια στραβη....ξερεις τιποτα για επαγγελματικη αποκατασταση??Η επαγγελματική αποκατάσταση με νοιάζει, η βάση δε με απασχολεί καθόλου. Όσο είναι θα το βγάλουμε μωρέ, τι είναι δύο χρόνια πήξιμο μπροστά σε 5 χρόνια φοιτητικής ζωής; :p
MzChiniz
Νεοφερμένο μέλος

εμενα καλυτερα δεν θα μπορουσαν να πανε τα πραγματα...τα εβαλα οπως ηθελα...ασχετα με τα μορια...τωρα που το σκεφτομαι αν περνουσα πειραια παρολο που λενε οτι ειναι καλυτερη η σχολη μπορει και να εκλαιγα που δεν περασα αθηνα...συγχαρητηρια παντως...:no1:εμενα επεμενε ο καθηγητης στο φροντιστηριο να ναι καλ![]()
djimmakos
Διάσημο μέλος

Όσο για τους χημικούς μηχανικούς, ξέρω ότι έχουν δυσκολούτσικη επαγγελματική αποκατάσταση, αλλά από τη στιγμή που θα τη βρεις, είσαι ok. Μπορείς να δουλέψεις σε πετρελαιοβιομηχανίες, το χημείο του κράτους κτλ. Ένας γνωστός μας δουλεύει σε γραφείο και βγάζει 3000 ευρώ το μήνα.

mihaela
Εκκολαπτόμενο μέλος

αχ να'σαι καλα με εμψυχωνεις ..επιτελους καποιος το κανει αυτο γιατι με αποθαρρυναν ολοι μεχρι τωρα...να'σαι καλα και οτι επιθυμεις να περασειςMην προσπαθείς να με αγχώσεις, δε θα το καταφέρεις. Έχω βάλει στοίχημα με τον εγωισμό μου να βγάλω αρκετά μεγάλο βαθμό:p
Όσο για τους χημικούς μηχανικούς, ξέρω ότι έχουν δυσκολούτσικη επαγγελματική αποκατάσταση, αλλά από τη στιγμή που θα τη βρεις, είσαι ok. Μπορείς να δουλέψεις σε πετρελαιοβιομηχανίες, το χημείο του κράτους κτλ. Ένας γνωστός μας δουλεύει σε γραφείο και βγάζει 3000 ευρώ το μήνα.![]()

grigoris91
Πολύ δραστήριο μέλος

οσο καλοσ μαθητησ και να εισαι στραβεσ τυχενουν και στα καλυτερα σπιτια
mihaela
Εκκολαπτόμενο μέλος

στο δικο μου π.χ.μητσο κοιτα
οσο καλοσ μαθητησ και να εισαι στραβεσ τυχενουν και στα καλυτερα σπιτια

Darkness
Περιβόητο μέλος

Ναι μπορεις να εχεις κανει μηχανογραφικο και στις δυο σχολες δεν υπαρχει προβλημα αλλα τωρα πρεπει να επιλεξεις ποια θελεις περισσοτερο και να κανεις την διαγραφη απο την μια γιατι αλλιως δεν μπορεις να κανεις την εγραφη στην αλλη. Μεσα σττα χαρτια της εγγραφης συμπληρωνουμε και ενα χαρτι που λεει " δεν ειμαι γραμμενος σε καμια αλλα σχολη.....και μπλα μπλα.... "
mihaela
Εκκολαπτόμενο μέλος

αχ τι καλα τι καλα...ευχαριστω πολυ....mihaela παντως το laptop το παιρνεις 100%...κατι ειναι και αυτο
Ναι μπορεις να εχεις κανει μηχανογραφικο και στις δυο σχολες δεν υπαρχει προβλημα αλλα τωρα πρεπει να επιλεξεις ποια θελεις περισσοτερο και να κανεις την διαγραφη απο την μια γιατι αλλιως δεν μπορεις να κανεις την εγραφη στην αλλη. Μεσα σττα χαρτια της εγγραφης συμπληρωνουμε και ενα χαρτι που λεει " δεν ειμαι γραμμενος σε καμια αλλα σχολη.....και μπλα μπλα.... "

Mr strange
Δραστήριο μέλος

grigoris91
Πολύ δραστήριο μέλος

djimmakos
Διάσημο μέλος

Δες αυτά τα στατιστικά :no1:
(Απλώς μη το δέσεις κόμπο ότι θα παίρνεις 3000 ευρώ)

κωστακης
Δραστήριο μέλος

και σε σενα .σκισαμεεμενα καλυτερα δεν θα μπορουσαν να πανε τα πραγματα...τα εβαλα οπως ηθελα...ασχετα με τα μορια...τωρα που το σκεφτομαι αν περνουσα πειραια παρολο που λενε οτι ειναι καλυτερη η σχολη μπορει και να εκλαιγα που δεν περασα αθηνα...συγχαρητηρια παντως...:no1:

aggelikaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

rinaki
Νεοφερμένο μέλος

καποιος αλλος?????
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος

antonis21
Εκκολαπτόμενο μέλος

μα συγγνωμη αλλα το λαπτοπ δεν το παιρνουν μονο αυτοι που μπαινουν πρωτοι στη σχολη???
https://destinpsifiaka.gr/
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.