Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 13:44 Ο Nickname έγραψε: #81 25-06-09 13:44 Τραγουδάω πάντα και παντού, όπου βρεθώ και όπου σταθώ! Όμως αντί για χειροκρότημα γίνομαι αποδέκτης ενός οργισμένου "σταμάτα επιτέλους ρε Νίκο! Έλεος!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GUITARGIRL 7 Εκκολαπτόμενο μέλος Η GUITARGIRL 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 191 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:18 Η GUITARGIRL 7: #82 25-06-09 14:18 Είμαι στη χορωδία του ωδείου και του σχολείου και κάνω μαθήματα σολφεζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αμελί Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αμελί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 343 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:58 Η Αμελί έγραψε: #83 25-06-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από _marillia1: ...για αυτό ξεκίνησα και κιθάρα και μετά ήρθαν και η χορωδία και η φωνητική. Click για ανάπτυξη... απο τωρα κανεις φωνητικη?? εγω οταν ειχα παει περσι μου ειπαν πως πρεπει πρωτα να κλεισω τα 16, 17 και μετα.. γιατι θα ειχα προβλημα με τις φωνητικες μου χορδες:iagree: Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Τραγουδάω πάντα και παντού, όπου βρεθώ και όπου σταθώ! Όμως αντί για χειροκρότημα γίνομαι αποδέκτης ενός οργισμένου "σταμάτα επιτέλους ρε Νίκο! Έλεος!" Click για ανάπτυξη... α! μη ψαρωνεις!! και μενα κατι τετοια μου ελεγαν αλλα τους εγραφα!! μετα ομως εσκασαν οταν μου ειπε η καθηγητρια στο θεατρικο οτι εχω ωραια φωνη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fata Morgana Δραστήριο μέλος Η Fata Morgana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 518 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:53 Η Fata Morgana: #84 09-08-09 11:53 Εγω οποτε προσπαθησα - στο σχολειο, στη χορωδια του ωδειου, σε μαθηματα σολφεζ- δεν ακουστηκε τιποτα, γιατι εχω σχετικα απαλη και σιγανη φωνη, οποτε μονο στο σπιτι ή με φιλους τραγουδαω..( ή μεθυσμενη..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:31 Ο Anarki έγραψε: #85 09-08-09 17:31 Το οτι είναι απαλή έχει σχέση με τη χροιά, δεν αλλάζει πολύ εύκολα αυτό. Μπορείς άνετα να τραγουδήσεις δυνατά όμως αν μάθεις να υποστηρίζεις σωστά τη φωνή σου. Εγώ έχω εκπλαγεί με το πόσο πιο άνετα μπορώ να τραγουδήσω (και να μιλήσω) πολύ δυνατά χωρίς να κουράζεται καν ο λαιμός μου μετά απο ένα χρόνο μόνο μαθημάτων μονωδίας. Αν δε σε ενδιαφέρει βέβαια να ασχοληθείς, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνεις. Ενημερώνω απλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:36 Η Kansas Rocks!: #86 09-08-09 17:36 Ναι... Στο μπάνιο... Προσπαθώ να μιμηθώ τον Steve Walsh όταν τραγουδούσε το Icarus... lol.. Έκανα και σολφεζ 5 χρόνια... Περνούσα τις εξετάσεις βεβαια, αλλά δεν είχα και πολύ μεγάλη φωνητική επιτυχία θα έλεγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fata Morgana Δραστήριο μέλος Η Fata Morgana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 518 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 21:24 Η Fata Morgana: #87 09-08-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Μπορείς άνετα να τραγουδήσεις δυνατά όμως αν μάθεις να υποστηρίζεις σωστά τη φωνή σου. Εγώ έχω εκπλαγεί με το πόσο πιο άνετα μπορώ να τραγουδήσω (και να μιλήσω) πολύ δυνατά χωρίς να κουράζεται καν ο λαιμός μου μετά απο ένα χρόνο μόνο μαθημάτων μονωδίας. Click για ανάπτυξη... Ουαου, αυτο θα ειναι εξαιρετικα ενδιαφερον, γιατι ακουω παραπονα οτι μιλαω σιγανα απο καθηγητες και αλλους -δεν εχω ακουσει αλλον ανθρωπο να εχει τετοιου ειδους προβλημα-.. Ισως, οταν παω πανεπιστημιο, να κανω και τετοια μαθηματα, αφου ετσι κι αλλιως θα συνεχισω το πιανο και τα θεωρητικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:02 Ο Nickname έγραψε: #88 10-08-09 14:02 Όπως είπα και πριν, έτσι και τραγουδήσω χωρίς μουσική, δέχομαι πληθώρα ντοματών. Με μουσική κάτι γίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:34 Η nefi έγραψε: #89 10-08-09 14:34 μονο στην μπανιερα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 20:26 Ο ZIGFRID έγραψε: #90 10-08-09 20:26 Είμαι ο τραγουδιστής των neverising sun. Όποιος θέλει μπορεί να μπει στο myspace για να δει εμένα και τους υπόλοιπους του συγκροτήματος. Αρκεί να αναφέρω έγινε συναυλία μαζί με τους septic flesh ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SODAW Πολύ δραστήριο μέλος Η SODAW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 921 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 20:27 Η SODAW έγραψε: #91 10-08-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από neni: Είμαι στη χορωδία του σχολείου και μου αρέσει πολύ το τραγούδι. Τι είναι brutal? Click για ανάπτυξη... και εγω στην χοροδία!!τρελένομαι να τραγουδάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 15:01 Η M@r@ki έγραψε: #92 13-08-09 15:01 Εγώ μέχρι που πήγα γυμνάσιο δεν θεωρούσα ότι είχα τόσο καλή φωνή... Σωστή μεν αλλά όχι καλή.. Αλλά στο γυμνάσιο η μουσικός μας μια φορά ζήτησε κάποια παιδιά να τραγουδήσουν solo σε μια γιορτή και είπε και σε εμένα..."Είστε σίγουρη γι' αυτό?" της λέω.. (χιχι!) Ε, από τότε με έβαζε συνέχεια σε γιορτές και μάλιστα θα τραγουδήσω σε μία επίσημη γιορτή της πόλης με μια άλλη κοπέλα που έχει εξίσου ωραία φωνή (μάλλον καλύτερη). Πάντως ακόμα έχω αμφιβολία με τη φωνή μου...Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. glukoul@ Νεοφερμένο μέλος Η glukoul@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:13 Η glukoul@ έγραψε: #93 09-09-09 21:13 εγω δεν τραγουδάω γιατί αν ανοίξω το στόμα μου για να τραγουδήσω θα σπάσει ό,τι γυάλινο υπάρχει γύρω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:35 Ο thanous18: #94 10-09-09 02:35 Kι εγω ασχοληθηκα με χορωδια.Ειναι πολυ ωραια:no1: μα ασχολουμαι και στο σπιτι μου με το τραγουδι .κανω ασκησεις και τραγουδαω αρκετα ξενα τραγουδια ωστε να αναπτυξω καπως τη φωνη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:07 Ο papas έγραψε: #95 12-09-09 16:07 Τραγουδουσα στην χορωδια του σχολειου μου.Μεχρι σημερα,τραγουδουσα με την μητερα μου στο σπιτι (ειναι τραγουδιστρια) και φετος,θα παω σε ωδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:32 Ο napstor έγραψε: #96 12-09-09 16:32 τραγουδαω στο μπανιο.πιανεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο panos123>>>>>: #97 12-09-09 16:47 προς δικο μου αλλα και των συνανθρωπων μου οφελος το αποφευγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:11 Ο mi3s έγραψε: #98 12-09-09 18:11 Τραγουδάω όταν παίζω πλήκτρα.Τραγουδάω όταν πάω στα μπουζούκια στα πανηγύρια στους γάμους στις γιορτές και σε κάθε είδους εκδήλωση που υπάρχει live. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:26 Ο ledzeppelinick: #99 14-09-09 06:26 Μια φορα σε καραοκε ειπα τον ''μαυρο γατο'' του παπακωνσταντινου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Krou έγραψε: #100 17-09-09 15:50 pihyalala pihyalala utsuute pihyalala pihyalala monowa pihyalala pihyalala subete ga kieeeeeeteeeeekuuuuuuu και μετα τρωω παντοφλα :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τραγουδάω πάντα και παντού, όπου βρεθώ και όπου σταθώ! Όμως αντί για χειροκρότημα γίνομαι αποδέκτης ενός οργισμένου "σταμάτα επιτέλους ρε Νίκο! Έλεος!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GUITARGIRL 7 Εκκολαπτόμενο μέλος Η GUITARGIRL 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 191 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:18 Η GUITARGIRL 7: #82 25-06-09 14:18 Είμαι στη χορωδία του ωδείου και του σχολείου και κάνω μαθήματα σολφεζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αμελί Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αμελί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 343 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:58 Η Αμελί έγραψε: #83 25-06-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από _marillia1: ...για αυτό ξεκίνησα και κιθάρα και μετά ήρθαν και η χορωδία και η φωνητική. Click για ανάπτυξη... απο τωρα κανεις φωνητικη?? εγω οταν ειχα παει περσι μου ειπαν πως πρεπει πρωτα να κλεισω τα 16, 17 και μετα.. γιατι θα ειχα προβλημα με τις φωνητικες μου χορδες:iagree: Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Τραγουδάω πάντα και παντού, όπου βρεθώ και όπου σταθώ! Όμως αντί για χειροκρότημα γίνομαι αποδέκτης ενός οργισμένου "σταμάτα επιτέλους ρε Νίκο! Έλεος!" Click για ανάπτυξη... α! μη ψαρωνεις!! και μενα κατι τετοια μου ελεγαν αλλα τους εγραφα!! μετα ομως εσκασαν οταν μου ειπε η καθηγητρια στο θεατρικο οτι εχω ωραια φωνη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fata Morgana Δραστήριο μέλος Η Fata Morgana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 518 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:53 Η Fata Morgana: #84 09-08-09 11:53 Εγω οποτε προσπαθησα - στο σχολειο, στη χορωδια του ωδειου, σε μαθηματα σολφεζ- δεν ακουστηκε τιποτα, γιατι εχω σχετικα απαλη και σιγανη φωνη, οποτε μονο στο σπιτι ή με φιλους τραγουδαω..( ή μεθυσμενη..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:31 Ο Anarki έγραψε: #85 09-08-09 17:31 Το οτι είναι απαλή έχει σχέση με τη χροιά, δεν αλλάζει πολύ εύκολα αυτό. Μπορείς άνετα να τραγουδήσεις δυνατά όμως αν μάθεις να υποστηρίζεις σωστά τη φωνή σου. Εγώ έχω εκπλαγεί με το πόσο πιο άνετα μπορώ να τραγουδήσω (και να μιλήσω) πολύ δυνατά χωρίς να κουράζεται καν ο λαιμός μου μετά απο ένα χρόνο μόνο μαθημάτων μονωδίας. Αν δε σε ενδιαφέρει βέβαια να ασχοληθείς, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνεις. Ενημερώνω απλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:36 Η Kansas Rocks!: #86 09-08-09 17:36 Ναι... Στο μπάνιο... Προσπαθώ να μιμηθώ τον Steve Walsh όταν τραγουδούσε το Icarus... lol.. Έκανα και σολφεζ 5 χρόνια... Περνούσα τις εξετάσεις βεβαια, αλλά δεν είχα και πολύ μεγάλη φωνητική επιτυχία θα έλεγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fata Morgana Δραστήριο μέλος Η Fata Morgana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 518 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 21:24 Η Fata Morgana: #87 09-08-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Μπορείς άνετα να τραγουδήσεις δυνατά όμως αν μάθεις να υποστηρίζεις σωστά τη φωνή σου. Εγώ έχω εκπλαγεί με το πόσο πιο άνετα μπορώ να τραγουδήσω (και να μιλήσω) πολύ δυνατά χωρίς να κουράζεται καν ο λαιμός μου μετά απο ένα χρόνο μόνο μαθημάτων μονωδίας. Click για ανάπτυξη... Ουαου, αυτο θα ειναι εξαιρετικα ενδιαφερον, γιατι ακουω παραπονα οτι μιλαω σιγανα απο καθηγητες και αλλους -δεν εχω ακουσει αλλον ανθρωπο να εχει τετοιου ειδους προβλημα-.. Ισως, οταν παω πανεπιστημιο, να κανω και τετοια μαθηματα, αφου ετσι κι αλλιως θα συνεχισω το πιανο και τα θεωρητικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:02 Ο Nickname έγραψε: #88 10-08-09 14:02 Όπως είπα και πριν, έτσι και τραγουδήσω χωρίς μουσική, δέχομαι πληθώρα ντοματών. Με μουσική κάτι γίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:34 Η nefi έγραψε: #89 10-08-09 14:34 μονο στην μπανιερα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 20:26 Ο ZIGFRID έγραψε: #90 10-08-09 20:26 Είμαι ο τραγουδιστής των neverising sun. Όποιος θέλει μπορεί να μπει στο myspace για να δει εμένα και τους υπόλοιπους του συγκροτήματος. Αρκεί να αναφέρω έγινε συναυλία μαζί με τους septic flesh ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SODAW Πολύ δραστήριο μέλος Η SODAW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 921 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 20:27 Η SODAW έγραψε: #91 10-08-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από neni: Είμαι στη χορωδία του σχολείου και μου αρέσει πολύ το τραγούδι. Τι είναι brutal? Click για ανάπτυξη... και εγω στην χοροδία!!τρελένομαι να τραγουδάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 15:01 Η M@r@ki έγραψε: #92 13-08-09 15:01 Εγώ μέχρι που πήγα γυμνάσιο δεν θεωρούσα ότι είχα τόσο καλή φωνή... Σωστή μεν αλλά όχι καλή.. Αλλά στο γυμνάσιο η μουσικός μας μια φορά ζήτησε κάποια παιδιά να τραγουδήσουν solo σε μια γιορτή και είπε και σε εμένα..."Είστε σίγουρη γι' αυτό?" της λέω.. (χιχι!) Ε, από τότε με έβαζε συνέχεια σε γιορτές και μάλιστα θα τραγουδήσω σε μία επίσημη γιορτή της πόλης με μια άλλη κοπέλα που έχει εξίσου ωραία φωνή (μάλλον καλύτερη). Πάντως ακόμα έχω αμφιβολία με τη φωνή μου...Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. glukoul@ Νεοφερμένο μέλος Η glukoul@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:13 Η glukoul@ έγραψε: #93 09-09-09 21:13 εγω δεν τραγουδάω γιατί αν ανοίξω το στόμα μου για να τραγουδήσω θα σπάσει ό,τι γυάλινο υπάρχει γύρω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:35 Ο thanous18: #94 10-09-09 02:35 Kι εγω ασχοληθηκα με χορωδια.Ειναι πολυ ωραια:no1: μα ασχολουμαι και στο σπιτι μου με το τραγουδι .κανω ασκησεις και τραγουδαω αρκετα ξενα τραγουδια ωστε να αναπτυξω καπως τη φωνη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:07 Ο papas έγραψε: #95 12-09-09 16:07 Τραγουδουσα στην χορωδια του σχολειου μου.Μεχρι σημερα,τραγουδουσα με την μητερα μου στο σπιτι (ειναι τραγουδιστρια) και φετος,θα παω σε ωδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:32 Ο napstor έγραψε: #96 12-09-09 16:32 τραγουδαω στο μπανιο.πιανεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο panos123>>>>>: #97 12-09-09 16:47 προς δικο μου αλλα και των συνανθρωπων μου οφελος το αποφευγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:11 Ο mi3s έγραψε: #98 12-09-09 18:11 Τραγουδάω όταν παίζω πλήκτρα.Τραγουδάω όταν πάω στα μπουζούκια στα πανηγύρια στους γάμους στις γιορτές και σε κάθε είδους εκδήλωση που υπάρχει live. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:26 Ο ledzeppelinick: #99 14-09-09 06:26 Μια φορα σε καραοκε ειπα τον ''μαυρο γατο'' του παπακωνσταντινου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Krou έγραψε: #100 17-09-09 15:50 pihyalala pihyalala utsuute pihyalala pihyalala monowa pihyalala pihyalala subete ga kieeeeeeteeeeekuuuuuuu και μετα τρωω παντοφλα :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είμαι στη χορωδία του ωδείου και του σχολείου και κάνω μαθήματα σολφεζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αμελί Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αμελί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 343 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:58 Η Αμελί έγραψε: #83 25-06-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από _marillia1: ...για αυτό ξεκίνησα και κιθάρα και μετά ήρθαν και η χορωδία και η φωνητική. Click για ανάπτυξη... απο τωρα κανεις φωνητικη?? εγω οταν ειχα παει περσι μου ειπαν πως πρεπει πρωτα να κλεισω τα 16, 17 και μετα.. γιατι θα ειχα προβλημα με τις φωνητικες μου χορδες:iagree: Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Τραγουδάω πάντα και παντού, όπου βρεθώ και όπου σταθώ! Όμως αντί για χειροκρότημα γίνομαι αποδέκτης ενός οργισμένου "σταμάτα επιτέλους ρε Νίκο! Έλεος!" Click για ανάπτυξη... α! μη ψαρωνεις!! και μενα κατι τετοια μου ελεγαν αλλα τους εγραφα!! μετα ομως εσκασαν οταν μου ειπε η καθηγητρια στο θεατρικο οτι εχω ωραια φωνη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fata Morgana Δραστήριο μέλος Η Fata Morgana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 518 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:53 Η Fata Morgana: #84 09-08-09 11:53 Εγω οποτε προσπαθησα - στο σχολειο, στη χορωδια του ωδειου, σε μαθηματα σολφεζ- δεν ακουστηκε τιποτα, γιατι εχω σχετικα απαλη και σιγανη φωνη, οποτε μονο στο σπιτι ή με φιλους τραγουδαω..( ή μεθυσμενη..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:31 Ο Anarki έγραψε: #85 09-08-09 17:31 Το οτι είναι απαλή έχει σχέση με τη χροιά, δεν αλλάζει πολύ εύκολα αυτό. Μπορείς άνετα να τραγουδήσεις δυνατά όμως αν μάθεις να υποστηρίζεις σωστά τη φωνή σου. Εγώ έχω εκπλαγεί με το πόσο πιο άνετα μπορώ να τραγουδήσω (και να μιλήσω) πολύ δυνατά χωρίς να κουράζεται καν ο λαιμός μου μετά απο ένα χρόνο μόνο μαθημάτων μονωδίας. Αν δε σε ενδιαφέρει βέβαια να ασχοληθείς, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνεις. Ενημερώνω απλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:36 Η Kansas Rocks!: #86 09-08-09 17:36 Ναι... Στο μπάνιο... Προσπαθώ να μιμηθώ τον Steve Walsh όταν τραγουδούσε το Icarus... lol.. Έκανα και σολφεζ 5 χρόνια... Περνούσα τις εξετάσεις βεβαια, αλλά δεν είχα και πολύ μεγάλη φωνητική επιτυχία θα έλεγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fata Morgana Δραστήριο μέλος Η Fata Morgana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 518 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 21:24 Η Fata Morgana: #87 09-08-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Μπορείς άνετα να τραγουδήσεις δυνατά όμως αν μάθεις να υποστηρίζεις σωστά τη φωνή σου. Εγώ έχω εκπλαγεί με το πόσο πιο άνετα μπορώ να τραγουδήσω (και να μιλήσω) πολύ δυνατά χωρίς να κουράζεται καν ο λαιμός μου μετά απο ένα χρόνο μόνο μαθημάτων μονωδίας. Click για ανάπτυξη... Ουαου, αυτο θα ειναι εξαιρετικα ενδιαφερον, γιατι ακουω παραπονα οτι μιλαω σιγανα απο καθηγητες και αλλους -δεν εχω ακουσει αλλον ανθρωπο να εχει τετοιου ειδους προβλημα-.. Ισως, οταν παω πανεπιστημιο, να κανω και τετοια μαθηματα, αφου ετσι κι αλλιως θα συνεχισω το πιανο και τα θεωρητικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:02 Ο Nickname έγραψε: #88 10-08-09 14:02 Όπως είπα και πριν, έτσι και τραγουδήσω χωρίς μουσική, δέχομαι πληθώρα ντοματών. Με μουσική κάτι γίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:34 Η nefi έγραψε: #89 10-08-09 14:34 μονο στην μπανιερα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 20:26 Ο ZIGFRID έγραψε: #90 10-08-09 20:26 Είμαι ο τραγουδιστής των neverising sun. Όποιος θέλει μπορεί να μπει στο myspace για να δει εμένα και τους υπόλοιπους του συγκροτήματος. Αρκεί να αναφέρω έγινε συναυλία μαζί με τους septic flesh ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SODAW Πολύ δραστήριο μέλος Η SODAW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 921 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 20:27 Η SODAW έγραψε: #91 10-08-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από neni: Είμαι στη χορωδία του σχολείου και μου αρέσει πολύ το τραγούδι. Τι είναι brutal? Click για ανάπτυξη... και εγω στην χοροδία!!τρελένομαι να τραγουδάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 15:01 Η M@r@ki έγραψε: #92 13-08-09 15:01 Εγώ μέχρι που πήγα γυμνάσιο δεν θεωρούσα ότι είχα τόσο καλή φωνή... Σωστή μεν αλλά όχι καλή.. Αλλά στο γυμνάσιο η μουσικός μας μια φορά ζήτησε κάποια παιδιά να τραγουδήσουν solo σε μια γιορτή και είπε και σε εμένα..."Είστε σίγουρη γι' αυτό?" της λέω.. (χιχι!) Ε, από τότε με έβαζε συνέχεια σε γιορτές και μάλιστα θα τραγουδήσω σε μία επίσημη γιορτή της πόλης με μια άλλη κοπέλα που έχει εξίσου ωραία φωνή (μάλλον καλύτερη). Πάντως ακόμα έχω αμφιβολία με τη φωνή μου...Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. glukoul@ Νεοφερμένο μέλος Η glukoul@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:13 Η glukoul@ έγραψε: #93 09-09-09 21:13 εγω δεν τραγουδάω γιατί αν ανοίξω το στόμα μου για να τραγουδήσω θα σπάσει ό,τι γυάλινο υπάρχει γύρω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:35 Ο thanous18: #94 10-09-09 02:35 Kι εγω ασχοληθηκα με χορωδια.Ειναι πολυ ωραια:no1: μα ασχολουμαι και στο σπιτι μου με το τραγουδι .κανω ασκησεις και τραγουδαω αρκετα ξενα τραγουδια ωστε να αναπτυξω καπως τη φωνη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:07 Ο papas έγραψε: #95 12-09-09 16:07 Τραγουδουσα στην χορωδια του σχολειου μου.Μεχρι σημερα,τραγουδουσα με την μητερα μου στο σπιτι (ειναι τραγουδιστρια) και φετος,θα παω σε ωδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:32 Ο napstor έγραψε: #96 12-09-09 16:32 τραγουδαω στο μπανιο.πιανεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο panos123>>>>>: #97 12-09-09 16:47 προς δικο μου αλλα και των συνανθρωπων μου οφελος το αποφευγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:11 Ο mi3s έγραψε: #98 12-09-09 18:11 Τραγουδάω όταν παίζω πλήκτρα.Τραγουδάω όταν πάω στα μπουζούκια στα πανηγύρια στους γάμους στις γιορτές και σε κάθε είδους εκδήλωση που υπάρχει live. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:26 Ο ledzeppelinick: #99 14-09-09 06:26 Μια φορα σε καραοκε ειπα τον ''μαυρο γατο'' του παπακωνσταντινου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Krou έγραψε: #100 17-09-09 15:50 pihyalala pihyalala utsuute pihyalala pihyalala monowa pihyalala pihyalala subete ga kieeeeeeteeeeekuuuuuuu και μετα τρωω παντοφλα :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _marillia1: ...για αυτό ξεκίνησα και κιθάρα και μετά ήρθαν και η χορωδία και η φωνητική. Click για ανάπτυξη... απο τωρα κανεις φωνητικη?? εγω οταν ειχα παει περσι μου ειπαν πως πρεπει πρωτα να κλεισω τα 16, 17 και μετα.. γιατι θα ειχα προβλημα με τις φωνητικες μου χορδες:iagree: Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Τραγουδάω πάντα και παντού, όπου βρεθώ και όπου σταθώ! Όμως αντί για χειροκρότημα γίνομαι αποδέκτης ενός οργισμένου "σταμάτα επιτέλους ρε Νίκο! Έλεος!" Click για ανάπτυξη... α! μη ψαρωνεις!! και μενα κατι τετοια μου ελεγαν αλλα τους εγραφα!! μετα ομως εσκασαν οταν μου ειπε η καθηγητρια στο θεατρικο οτι εχω ωραια φωνη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fata Morgana Δραστήριο μέλος Η Fata Morgana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 518 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:53 Η Fata Morgana: #84 09-08-09 11:53 Εγω οποτε προσπαθησα - στο σχολειο, στη χορωδια του ωδειου, σε μαθηματα σολφεζ- δεν ακουστηκε τιποτα, γιατι εχω σχετικα απαλη και σιγανη φωνη, οποτε μονο στο σπιτι ή με φιλους τραγουδαω..( ή μεθυσμενη..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:31 Ο Anarki έγραψε: #85 09-08-09 17:31 Το οτι είναι απαλή έχει σχέση με τη χροιά, δεν αλλάζει πολύ εύκολα αυτό. Μπορείς άνετα να τραγουδήσεις δυνατά όμως αν μάθεις να υποστηρίζεις σωστά τη φωνή σου. Εγώ έχω εκπλαγεί με το πόσο πιο άνετα μπορώ να τραγουδήσω (και να μιλήσω) πολύ δυνατά χωρίς να κουράζεται καν ο λαιμός μου μετά απο ένα χρόνο μόνο μαθημάτων μονωδίας. Αν δε σε ενδιαφέρει βέβαια να ασχοληθείς, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνεις. Ενημερώνω απλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:36 Η Kansas Rocks!: #86 09-08-09 17:36 Ναι... Στο μπάνιο... Προσπαθώ να μιμηθώ τον Steve Walsh όταν τραγουδούσε το Icarus... lol.. Έκανα και σολφεζ 5 χρόνια... Περνούσα τις εξετάσεις βεβαια, αλλά δεν είχα και πολύ μεγάλη φωνητική επιτυχία θα έλεγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fata Morgana Δραστήριο μέλος Η Fata Morgana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 518 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 21:24 Η Fata Morgana: #87 09-08-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Μπορείς άνετα να τραγουδήσεις δυνατά όμως αν μάθεις να υποστηρίζεις σωστά τη φωνή σου. Εγώ έχω εκπλαγεί με το πόσο πιο άνετα μπορώ να τραγουδήσω (και να μιλήσω) πολύ δυνατά χωρίς να κουράζεται καν ο λαιμός μου μετά απο ένα χρόνο μόνο μαθημάτων μονωδίας. Click για ανάπτυξη... Ουαου, αυτο θα ειναι εξαιρετικα ενδιαφερον, γιατι ακουω παραπονα οτι μιλαω σιγανα απο καθηγητες και αλλους -δεν εχω ακουσει αλλον ανθρωπο να εχει τετοιου ειδους προβλημα-.. Ισως, οταν παω πανεπιστημιο, να κανω και τετοια μαθηματα, αφου ετσι κι αλλιως θα συνεχισω το πιανο και τα θεωρητικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:02 Ο Nickname έγραψε: #88 10-08-09 14:02 Όπως είπα και πριν, έτσι και τραγουδήσω χωρίς μουσική, δέχομαι πληθώρα ντοματών. Με μουσική κάτι γίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:34 Η nefi έγραψε: #89 10-08-09 14:34 μονο στην μπανιερα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 20:26 Ο ZIGFRID έγραψε: #90 10-08-09 20:26 Είμαι ο τραγουδιστής των neverising sun. Όποιος θέλει μπορεί να μπει στο myspace για να δει εμένα και τους υπόλοιπους του συγκροτήματος. Αρκεί να αναφέρω έγινε συναυλία μαζί με τους septic flesh ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SODAW Πολύ δραστήριο μέλος Η SODAW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 921 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 20:27 Η SODAW έγραψε: #91 10-08-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από neni: Είμαι στη χορωδία του σχολείου και μου αρέσει πολύ το τραγούδι. Τι είναι brutal? Click για ανάπτυξη... και εγω στην χοροδία!!τρελένομαι να τραγουδάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 15:01 Η M@r@ki έγραψε: #92 13-08-09 15:01 Εγώ μέχρι που πήγα γυμνάσιο δεν θεωρούσα ότι είχα τόσο καλή φωνή... Σωστή μεν αλλά όχι καλή.. Αλλά στο γυμνάσιο η μουσικός μας μια φορά ζήτησε κάποια παιδιά να τραγουδήσουν solo σε μια γιορτή και είπε και σε εμένα..."Είστε σίγουρη γι' αυτό?" της λέω.. (χιχι!) Ε, από τότε με έβαζε συνέχεια σε γιορτές και μάλιστα θα τραγουδήσω σε μία επίσημη γιορτή της πόλης με μια άλλη κοπέλα που έχει εξίσου ωραία φωνή (μάλλον καλύτερη). Πάντως ακόμα έχω αμφιβολία με τη φωνή μου...Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. glukoul@ Νεοφερμένο μέλος Η glukoul@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:13 Η glukoul@ έγραψε: #93 09-09-09 21:13 εγω δεν τραγουδάω γιατί αν ανοίξω το στόμα μου για να τραγουδήσω θα σπάσει ό,τι γυάλινο υπάρχει γύρω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:35 Ο thanous18: #94 10-09-09 02:35 Kι εγω ασχοληθηκα με χορωδια.Ειναι πολυ ωραια:no1: μα ασχολουμαι και στο σπιτι μου με το τραγουδι .κανω ασκησεις και τραγουδαω αρκετα ξενα τραγουδια ωστε να αναπτυξω καπως τη φωνη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:07 Ο papas έγραψε: #95 12-09-09 16:07 Τραγουδουσα στην χορωδια του σχολειου μου.Μεχρι σημερα,τραγουδουσα με την μητερα μου στο σπιτι (ειναι τραγουδιστρια) και φετος,θα παω σε ωδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:32 Ο napstor έγραψε: #96 12-09-09 16:32 τραγουδαω στο μπανιο.πιανεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο panos123>>>>>: #97 12-09-09 16:47 προς δικο μου αλλα και των συνανθρωπων μου οφελος το αποφευγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:11 Ο mi3s έγραψε: #98 12-09-09 18:11 Τραγουδάω όταν παίζω πλήκτρα.Τραγουδάω όταν πάω στα μπουζούκια στα πανηγύρια στους γάμους στις γιορτές και σε κάθε είδους εκδήλωση που υπάρχει live. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:26 Ο ledzeppelinick: #99 14-09-09 06:26 Μια φορα σε καραοκε ειπα τον ''μαυρο γατο'' του παπακωνσταντινου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Krou έγραψε: #100 17-09-09 15:50 pihyalala pihyalala utsuute pihyalala pihyalala monowa pihyalala pihyalala subete ga kieeeeeeteeeeekuuuuuuu και μετα τρωω παντοφλα :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω οποτε προσπαθησα - στο σχολειο, στη χορωδια του ωδειου, σε μαθηματα σολφεζ- δεν ακουστηκε τιποτα, γιατι εχω σχετικα απαλη και σιγανη φωνη, οποτε μονο στο σπιτι ή με φιλους τραγουδαω..( ή μεθυσμενη..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:31 Ο Anarki έγραψε: #85 09-08-09 17:31 Το οτι είναι απαλή έχει σχέση με τη χροιά, δεν αλλάζει πολύ εύκολα αυτό. Μπορείς άνετα να τραγουδήσεις δυνατά όμως αν μάθεις να υποστηρίζεις σωστά τη φωνή σου. Εγώ έχω εκπλαγεί με το πόσο πιο άνετα μπορώ να τραγουδήσω (και να μιλήσω) πολύ δυνατά χωρίς να κουράζεται καν ο λαιμός μου μετά απο ένα χρόνο μόνο μαθημάτων μονωδίας. Αν δε σε ενδιαφέρει βέβαια να ασχοληθείς, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνεις. Ενημερώνω απλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:36 Η Kansas Rocks!: #86 09-08-09 17:36 Ναι... Στο μπάνιο... Προσπαθώ να μιμηθώ τον Steve Walsh όταν τραγουδούσε το Icarus... lol.. Έκανα και σολφεζ 5 χρόνια... Περνούσα τις εξετάσεις βεβαια, αλλά δεν είχα και πολύ μεγάλη φωνητική επιτυχία θα έλεγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fata Morgana Δραστήριο μέλος Η Fata Morgana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 518 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 21:24 Η Fata Morgana: #87 09-08-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Μπορείς άνετα να τραγουδήσεις δυνατά όμως αν μάθεις να υποστηρίζεις σωστά τη φωνή σου. Εγώ έχω εκπλαγεί με το πόσο πιο άνετα μπορώ να τραγουδήσω (και να μιλήσω) πολύ δυνατά χωρίς να κουράζεται καν ο λαιμός μου μετά απο ένα χρόνο μόνο μαθημάτων μονωδίας. Click για ανάπτυξη... Ουαου, αυτο θα ειναι εξαιρετικα ενδιαφερον, γιατι ακουω παραπονα οτι μιλαω σιγανα απο καθηγητες και αλλους -δεν εχω ακουσει αλλον ανθρωπο να εχει τετοιου ειδους προβλημα-.. Ισως, οταν παω πανεπιστημιο, να κανω και τετοια μαθηματα, αφου ετσι κι αλλιως θα συνεχισω το πιανο και τα θεωρητικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:02 Ο Nickname έγραψε: #88 10-08-09 14:02 Όπως είπα και πριν, έτσι και τραγουδήσω χωρίς μουσική, δέχομαι πληθώρα ντοματών. Με μουσική κάτι γίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:34 Η nefi έγραψε: #89 10-08-09 14:34 μονο στην μπανιερα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 20:26 Ο ZIGFRID έγραψε: #90 10-08-09 20:26 Είμαι ο τραγουδιστής των neverising sun. Όποιος θέλει μπορεί να μπει στο myspace για να δει εμένα και τους υπόλοιπους του συγκροτήματος. Αρκεί να αναφέρω έγινε συναυλία μαζί με τους septic flesh ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SODAW Πολύ δραστήριο μέλος Η SODAW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 921 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 20:27 Η SODAW έγραψε: #91 10-08-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από neni: Είμαι στη χορωδία του σχολείου και μου αρέσει πολύ το τραγούδι. Τι είναι brutal? Click για ανάπτυξη... και εγω στην χοροδία!!τρελένομαι να τραγουδάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 15:01 Η M@r@ki έγραψε: #92 13-08-09 15:01 Εγώ μέχρι που πήγα γυμνάσιο δεν θεωρούσα ότι είχα τόσο καλή φωνή... Σωστή μεν αλλά όχι καλή.. Αλλά στο γυμνάσιο η μουσικός μας μια φορά ζήτησε κάποια παιδιά να τραγουδήσουν solo σε μια γιορτή και είπε και σε εμένα..."Είστε σίγουρη γι' αυτό?" της λέω.. (χιχι!) Ε, από τότε με έβαζε συνέχεια σε γιορτές και μάλιστα θα τραγουδήσω σε μία επίσημη γιορτή της πόλης με μια άλλη κοπέλα που έχει εξίσου ωραία φωνή (μάλλον καλύτερη). Πάντως ακόμα έχω αμφιβολία με τη φωνή μου...Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. glukoul@ Νεοφερμένο μέλος Η glukoul@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:13 Η glukoul@ έγραψε: #93 09-09-09 21:13 εγω δεν τραγουδάω γιατί αν ανοίξω το στόμα μου για να τραγουδήσω θα σπάσει ό,τι γυάλινο υπάρχει γύρω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:35 Ο thanous18: #94 10-09-09 02:35 Kι εγω ασχοληθηκα με χορωδια.Ειναι πολυ ωραια:no1: μα ασχολουμαι και στο σπιτι μου με το τραγουδι .κανω ασκησεις και τραγουδαω αρκετα ξενα τραγουδια ωστε να αναπτυξω καπως τη φωνη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:07 Ο papas έγραψε: #95 12-09-09 16:07 Τραγουδουσα στην χορωδια του σχολειου μου.Μεχρι σημερα,τραγουδουσα με την μητερα μου στο σπιτι (ειναι τραγουδιστρια) και φετος,θα παω σε ωδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:32 Ο napstor έγραψε: #96 12-09-09 16:32 τραγουδαω στο μπανιο.πιανεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο panos123>>>>>: #97 12-09-09 16:47 προς δικο μου αλλα και των συνανθρωπων μου οφελος το αποφευγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:11 Ο mi3s έγραψε: #98 12-09-09 18:11 Τραγουδάω όταν παίζω πλήκτρα.Τραγουδάω όταν πάω στα μπουζούκια στα πανηγύρια στους γάμους στις γιορτές και σε κάθε είδους εκδήλωση που υπάρχει live. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:26 Ο ledzeppelinick: #99 14-09-09 06:26 Μια φορα σε καραοκε ειπα τον ''μαυρο γατο'' του παπακωνσταντινου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Krou έγραψε: #100 17-09-09 15:50 pihyalala pihyalala utsuute pihyalala pihyalala monowa pihyalala pihyalala subete ga kieeeeeeteeeeekuuuuuuu και μετα τρωω παντοφλα :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το οτι είναι απαλή έχει σχέση με τη χροιά, δεν αλλάζει πολύ εύκολα αυτό. Μπορείς άνετα να τραγουδήσεις δυνατά όμως αν μάθεις να υποστηρίζεις σωστά τη φωνή σου. Εγώ έχω εκπλαγεί με το πόσο πιο άνετα μπορώ να τραγουδήσω (και να μιλήσω) πολύ δυνατά χωρίς να κουράζεται καν ο λαιμός μου μετά απο ένα χρόνο μόνο μαθημάτων μονωδίας. Αν δε σε ενδιαφέρει βέβαια να ασχοληθείς, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνεις. Ενημερώνω απλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:36 Η Kansas Rocks!: #86 09-08-09 17:36 Ναι... Στο μπάνιο... Προσπαθώ να μιμηθώ τον Steve Walsh όταν τραγουδούσε το Icarus... lol.. Έκανα και σολφεζ 5 χρόνια... Περνούσα τις εξετάσεις βεβαια, αλλά δεν είχα και πολύ μεγάλη φωνητική επιτυχία θα έλεγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fata Morgana Δραστήριο μέλος Η Fata Morgana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 518 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 21:24 Η Fata Morgana: #87 09-08-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Μπορείς άνετα να τραγουδήσεις δυνατά όμως αν μάθεις να υποστηρίζεις σωστά τη φωνή σου. Εγώ έχω εκπλαγεί με το πόσο πιο άνετα μπορώ να τραγουδήσω (και να μιλήσω) πολύ δυνατά χωρίς να κουράζεται καν ο λαιμός μου μετά απο ένα χρόνο μόνο μαθημάτων μονωδίας. Click για ανάπτυξη... Ουαου, αυτο θα ειναι εξαιρετικα ενδιαφερον, γιατι ακουω παραπονα οτι μιλαω σιγανα απο καθηγητες και αλλους -δεν εχω ακουσει αλλον ανθρωπο να εχει τετοιου ειδους προβλημα-.. Ισως, οταν παω πανεπιστημιο, να κανω και τετοια μαθηματα, αφου ετσι κι αλλιως θα συνεχισω το πιανο και τα θεωρητικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:02 Ο Nickname έγραψε: #88 10-08-09 14:02 Όπως είπα και πριν, έτσι και τραγουδήσω χωρίς μουσική, δέχομαι πληθώρα ντοματών. Με μουσική κάτι γίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:34 Η nefi έγραψε: #89 10-08-09 14:34 μονο στην μπανιερα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 20:26 Ο ZIGFRID έγραψε: #90 10-08-09 20:26 Είμαι ο τραγουδιστής των neverising sun. Όποιος θέλει μπορεί να μπει στο myspace για να δει εμένα και τους υπόλοιπους του συγκροτήματος. Αρκεί να αναφέρω έγινε συναυλία μαζί με τους septic flesh ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SODAW Πολύ δραστήριο μέλος Η SODAW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 921 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 20:27 Η SODAW έγραψε: #91 10-08-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από neni: Είμαι στη χορωδία του σχολείου και μου αρέσει πολύ το τραγούδι. Τι είναι brutal? Click για ανάπτυξη... και εγω στην χοροδία!!τρελένομαι να τραγουδάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 15:01 Η M@r@ki έγραψε: #92 13-08-09 15:01 Εγώ μέχρι που πήγα γυμνάσιο δεν θεωρούσα ότι είχα τόσο καλή φωνή... Σωστή μεν αλλά όχι καλή.. Αλλά στο γυμνάσιο η μουσικός μας μια φορά ζήτησε κάποια παιδιά να τραγουδήσουν solo σε μια γιορτή και είπε και σε εμένα..."Είστε σίγουρη γι' αυτό?" της λέω.. (χιχι!) Ε, από τότε με έβαζε συνέχεια σε γιορτές και μάλιστα θα τραγουδήσω σε μία επίσημη γιορτή της πόλης με μια άλλη κοπέλα που έχει εξίσου ωραία φωνή (μάλλον καλύτερη). Πάντως ακόμα έχω αμφιβολία με τη φωνή μου...Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. glukoul@ Νεοφερμένο μέλος Η glukoul@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:13 Η glukoul@ έγραψε: #93 09-09-09 21:13 εγω δεν τραγουδάω γιατί αν ανοίξω το στόμα μου για να τραγουδήσω θα σπάσει ό,τι γυάλινο υπάρχει γύρω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:35 Ο thanous18: #94 10-09-09 02:35 Kι εγω ασχοληθηκα με χορωδια.Ειναι πολυ ωραια:no1: μα ασχολουμαι και στο σπιτι μου με το τραγουδι .κανω ασκησεις και τραγουδαω αρκετα ξενα τραγουδια ωστε να αναπτυξω καπως τη φωνη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:07 Ο papas έγραψε: #95 12-09-09 16:07 Τραγουδουσα στην χορωδια του σχολειου μου.Μεχρι σημερα,τραγουδουσα με την μητερα μου στο σπιτι (ειναι τραγουδιστρια) και φετος,θα παω σε ωδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:32 Ο napstor έγραψε: #96 12-09-09 16:32 τραγουδαω στο μπανιο.πιανεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο panos123>>>>>: #97 12-09-09 16:47 προς δικο μου αλλα και των συνανθρωπων μου οφελος το αποφευγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:11 Ο mi3s έγραψε: #98 12-09-09 18:11 Τραγουδάω όταν παίζω πλήκτρα.Τραγουδάω όταν πάω στα μπουζούκια στα πανηγύρια στους γάμους στις γιορτές και σε κάθε είδους εκδήλωση που υπάρχει live. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:26 Ο ledzeppelinick: #99 14-09-09 06:26 Μια φορα σε καραοκε ειπα τον ''μαυρο γατο'' του παπακωνσταντινου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Krou έγραψε: #100 17-09-09 15:50 pihyalala pihyalala utsuute pihyalala pihyalala monowa pihyalala pihyalala subete ga kieeeeeeteeeeekuuuuuuu και μετα τρωω παντοφλα :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι... Στο μπάνιο... Προσπαθώ να μιμηθώ τον Steve Walsh όταν τραγουδούσε το Icarus... lol.. Έκανα και σολφεζ 5 χρόνια... Περνούσα τις εξετάσεις βεβαια, αλλά δεν είχα και πολύ μεγάλη φωνητική επιτυχία θα έλεγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fata Morgana Δραστήριο μέλος Η Fata Morgana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 518 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 21:24 Η Fata Morgana: #87 09-08-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Μπορείς άνετα να τραγουδήσεις δυνατά όμως αν μάθεις να υποστηρίζεις σωστά τη φωνή σου. Εγώ έχω εκπλαγεί με το πόσο πιο άνετα μπορώ να τραγουδήσω (και να μιλήσω) πολύ δυνατά χωρίς να κουράζεται καν ο λαιμός μου μετά απο ένα χρόνο μόνο μαθημάτων μονωδίας. Click για ανάπτυξη... Ουαου, αυτο θα ειναι εξαιρετικα ενδιαφερον, γιατι ακουω παραπονα οτι μιλαω σιγανα απο καθηγητες και αλλους -δεν εχω ακουσει αλλον ανθρωπο να εχει τετοιου ειδους προβλημα-.. Ισως, οταν παω πανεπιστημιο, να κανω και τετοια μαθηματα, αφου ετσι κι αλλιως θα συνεχισω το πιανο και τα θεωρητικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:02 Ο Nickname έγραψε: #88 10-08-09 14:02 Όπως είπα και πριν, έτσι και τραγουδήσω χωρίς μουσική, δέχομαι πληθώρα ντοματών. Με μουσική κάτι γίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:34 Η nefi έγραψε: #89 10-08-09 14:34 μονο στην μπανιερα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 20:26 Ο ZIGFRID έγραψε: #90 10-08-09 20:26 Είμαι ο τραγουδιστής των neverising sun. Όποιος θέλει μπορεί να μπει στο myspace για να δει εμένα και τους υπόλοιπους του συγκροτήματος. Αρκεί να αναφέρω έγινε συναυλία μαζί με τους septic flesh ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SODAW Πολύ δραστήριο μέλος Η SODAW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 921 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 20:27 Η SODAW έγραψε: #91 10-08-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από neni: Είμαι στη χορωδία του σχολείου και μου αρέσει πολύ το τραγούδι. Τι είναι brutal? Click για ανάπτυξη... και εγω στην χοροδία!!τρελένομαι να τραγουδάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 15:01 Η M@r@ki έγραψε: #92 13-08-09 15:01 Εγώ μέχρι που πήγα γυμνάσιο δεν θεωρούσα ότι είχα τόσο καλή φωνή... Σωστή μεν αλλά όχι καλή.. Αλλά στο γυμνάσιο η μουσικός μας μια φορά ζήτησε κάποια παιδιά να τραγουδήσουν solo σε μια γιορτή και είπε και σε εμένα..."Είστε σίγουρη γι' αυτό?" της λέω.. (χιχι!) Ε, από τότε με έβαζε συνέχεια σε γιορτές και μάλιστα θα τραγουδήσω σε μία επίσημη γιορτή της πόλης με μια άλλη κοπέλα που έχει εξίσου ωραία φωνή (μάλλον καλύτερη). Πάντως ακόμα έχω αμφιβολία με τη φωνή μου...Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. glukoul@ Νεοφερμένο μέλος Η glukoul@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:13 Η glukoul@ έγραψε: #93 09-09-09 21:13 εγω δεν τραγουδάω γιατί αν ανοίξω το στόμα μου για να τραγουδήσω θα σπάσει ό,τι γυάλινο υπάρχει γύρω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:35 Ο thanous18: #94 10-09-09 02:35 Kι εγω ασχοληθηκα με χορωδια.Ειναι πολυ ωραια:no1: μα ασχολουμαι και στο σπιτι μου με το τραγουδι .κανω ασκησεις και τραγουδαω αρκετα ξενα τραγουδια ωστε να αναπτυξω καπως τη φωνη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:07 Ο papas έγραψε: #95 12-09-09 16:07 Τραγουδουσα στην χορωδια του σχολειου μου.Μεχρι σημερα,τραγουδουσα με την μητερα μου στο σπιτι (ειναι τραγουδιστρια) και φετος,θα παω σε ωδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:32 Ο napstor έγραψε: #96 12-09-09 16:32 τραγουδαω στο μπανιο.πιανεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο panos123>>>>>: #97 12-09-09 16:47 προς δικο μου αλλα και των συνανθρωπων μου οφελος το αποφευγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:11 Ο mi3s έγραψε: #98 12-09-09 18:11 Τραγουδάω όταν παίζω πλήκτρα.Τραγουδάω όταν πάω στα μπουζούκια στα πανηγύρια στους γάμους στις γιορτές και σε κάθε είδους εκδήλωση που υπάρχει live. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:26 Ο ledzeppelinick: #99 14-09-09 06:26 Μια φορα σε καραοκε ειπα τον ''μαυρο γατο'' του παπακωνσταντινου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Krou έγραψε: #100 17-09-09 15:50 pihyalala pihyalala utsuute pihyalala pihyalala monowa pihyalala pihyalala subete ga kieeeeeeteeeeekuuuuuuu και μετα τρωω παντοφλα :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Μπορείς άνετα να τραγουδήσεις δυνατά όμως αν μάθεις να υποστηρίζεις σωστά τη φωνή σου. Εγώ έχω εκπλαγεί με το πόσο πιο άνετα μπορώ να τραγουδήσω (και να μιλήσω) πολύ δυνατά χωρίς να κουράζεται καν ο λαιμός μου μετά απο ένα χρόνο μόνο μαθημάτων μονωδίας. Click για ανάπτυξη... Ουαου, αυτο θα ειναι εξαιρετικα ενδιαφερον, γιατι ακουω παραπονα οτι μιλαω σιγανα απο καθηγητες και αλλους -δεν εχω ακουσει αλλον ανθρωπο να εχει τετοιου ειδους προβλημα-.. Ισως, οταν παω πανεπιστημιο, να κανω και τετοια μαθηματα, αφου ετσι κι αλλιως θα συνεχισω το πιανο και τα θεωρητικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:02 Ο Nickname έγραψε: #88 10-08-09 14:02 Όπως είπα και πριν, έτσι και τραγουδήσω χωρίς μουσική, δέχομαι πληθώρα ντοματών. Με μουσική κάτι γίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:34 Η nefi έγραψε: #89 10-08-09 14:34 μονο στην μπανιερα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 20:26 Ο ZIGFRID έγραψε: #90 10-08-09 20:26 Είμαι ο τραγουδιστής των neverising sun. Όποιος θέλει μπορεί να μπει στο myspace για να δει εμένα και τους υπόλοιπους του συγκροτήματος. Αρκεί να αναφέρω έγινε συναυλία μαζί με τους septic flesh ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SODAW Πολύ δραστήριο μέλος Η SODAW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 921 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 20:27 Η SODAW έγραψε: #91 10-08-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από neni: Είμαι στη χορωδία του σχολείου και μου αρέσει πολύ το τραγούδι. Τι είναι brutal? Click για ανάπτυξη... και εγω στην χοροδία!!τρελένομαι να τραγουδάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 15:01 Η M@r@ki έγραψε: #92 13-08-09 15:01 Εγώ μέχρι που πήγα γυμνάσιο δεν θεωρούσα ότι είχα τόσο καλή φωνή... Σωστή μεν αλλά όχι καλή.. Αλλά στο γυμνάσιο η μουσικός μας μια φορά ζήτησε κάποια παιδιά να τραγουδήσουν solo σε μια γιορτή και είπε και σε εμένα..."Είστε σίγουρη γι' αυτό?" της λέω.. (χιχι!) Ε, από τότε με έβαζε συνέχεια σε γιορτές και μάλιστα θα τραγουδήσω σε μία επίσημη γιορτή της πόλης με μια άλλη κοπέλα που έχει εξίσου ωραία φωνή (μάλλον καλύτερη). Πάντως ακόμα έχω αμφιβολία με τη φωνή μου...Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. glukoul@ Νεοφερμένο μέλος Η glukoul@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:13 Η glukoul@ έγραψε: #93 09-09-09 21:13 εγω δεν τραγουδάω γιατί αν ανοίξω το στόμα μου για να τραγουδήσω θα σπάσει ό,τι γυάλινο υπάρχει γύρω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:35 Ο thanous18: #94 10-09-09 02:35 Kι εγω ασχοληθηκα με χορωδια.Ειναι πολυ ωραια:no1: μα ασχολουμαι και στο σπιτι μου με το τραγουδι .κανω ασκησεις και τραγουδαω αρκετα ξενα τραγουδια ωστε να αναπτυξω καπως τη φωνη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:07 Ο papas έγραψε: #95 12-09-09 16:07 Τραγουδουσα στην χορωδια του σχολειου μου.Μεχρι σημερα,τραγουδουσα με την μητερα μου στο σπιτι (ειναι τραγουδιστρια) και φετος,θα παω σε ωδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:32 Ο napstor έγραψε: #96 12-09-09 16:32 τραγουδαω στο μπανιο.πιανεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο panos123>>>>>: #97 12-09-09 16:47 προς δικο μου αλλα και των συνανθρωπων μου οφελος το αποφευγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:11 Ο mi3s έγραψε: #98 12-09-09 18:11 Τραγουδάω όταν παίζω πλήκτρα.Τραγουδάω όταν πάω στα μπουζούκια στα πανηγύρια στους γάμους στις γιορτές και σε κάθε είδους εκδήλωση που υπάρχει live. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:26 Ο ledzeppelinick: #99 14-09-09 06:26 Μια φορα σε καραοκε ειπα τον ''μαυρο γατο'' του παπακωνσταντινου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Krou έγραψε: #100 17-09-09 15:50 pihyalala pihyalala utsuute pihyalala pihyalala monowa pihyalala pihyalala subete ga kieeeeeeteeeeekuuuuuuu και μετα τρωω παντοφλα :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όπως είπα και πριν, έτσι και τραγουδήσω χωρίς μουσική, δέχομαι πληθώρα ντοματών. Με μουσική κάτι γίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:34 Η nefi έγραψε: #89 10-08-09 14:34 μονο στην μπανιερα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 20:26 Ο ZIGFRID έγραψε: #90 10-08-09 20:26 Είμαι ο τραγουδιστής των neverising sun. Όποιος θέλει μπορεί να μπει στο myspace για να δει εμένα και τους υπόλοιπους του συγκροτήματος. Αρκεί να αναφέρω έγινε συναυλία μαζί με τους septic flesh ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SODAW Πολύ δραστήριο μέλος Η SODAW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 921 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 20:27 Η SODAW έγραψε: #91 10-08-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από neni: Είμαι στη χορωδία του σχολείου και μου αρέσει πολύ το τραγούδι. Τι είναι brutal? Click για ανάπτυξη... και εγω στην χοροδία!!τρελένομαι να τραγουδάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 15:01 Η M@r@ki έγραψε: #92 13-08-09 15:01 Εγώ μέχρι που πήγα γυμνάσιο δεν θεωρούσα ότι είχα τόσο καλή φωνή... Σωστή μεν αλλά όχι καλή.. Αλλά στο γυμνάσιο η μουσικός μας μια φορά ζήτησε κάποια παιδιά να τραγουδήσουν solo σε μια γιορτή και είπε και σε εμένα..."Είστε σίγουρη γι' αυτό?" της λέω.. (χιχι!) Ε, από τότε με έβαζε συνέχεια σε γιορτές και μάλιστα θα τραγουδήσω σε μία επίσημη γιορτή της πόλης με μια άλλη κοπέλα που έχει εξίσου ωραία φωνή (μάλλον καλύτερη). Πάντως ακόμα έχω αμφιβολία με τη φωνή μου...Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. glukoul@ Νεοφερμένο μέλος Η glukoul@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:13 Η glukoul@ έγραψε: #93 09-09-09 21:13 εγω δεν τραγουδάω γιατί αν ανοίξω το στόμα μου για να τραγουδήσω θα σπάσει ό,τι γυάλινο υπάρχει γύρω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:35 Ο thanous18: #94 10-09-09 02:35 Kι εγω ασχοληθηκα με χορωδια.Ειναι πολυ ωραια:no1: μα ασχολουμαι και στο σπιτι μου με το τραγουδι .κανω ασκησεις και τραγουδαω αρκετα ξενα τραγουδια ωστε να αναπτυξω καπως τη φωνη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:07 Ο papas έγραψε: #95 12-09-09 16:07 Τραγουδουσα στην χορωδια του σχολειου μου.Μεχρι σημερα,τραγουδουσα με την μητερα μου στο σπιτι (ειναι τραγουδιστρια) και φετος,θα παω σε ωδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:32 Ο napstor έγραψε: #96 12-09-09 16:32 τραγουδαω στο μπανιο.πιανεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο panos123>>>>>: #97 12-09-09 16:47 προς δικο μου αλλα και των συνανθρωπων μου οφελος το αποφευγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:11 Ο mi3s έγραψε: #98 12-09-09 18:11 Τραγουδάω όταν παίζω πλήκτρα.Τραγουδάω όταν πάω στα μπουζούκια στα πανηγύρια στους γάμους στις γιορτές και σε κάθε είδους εκδήλωση που υπάρχει live. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:26 Ο ledzeppelinick: #99 14-09-09 06:26 Μια φορα σε καραοκε ειπα τον ''μαυρο γατο'' του παπακωνσταντινου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Krou έγραψε: #100 17-09-09 15:50 pihyalala pihyalala utsuute pihyalala pihyalala monowa pihyalala pihyalala subete ga kieeeeeeteeeeekuuuuuuu και μετα τρωω παντοφλα :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μονο στην μπανιερα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 20:26 Ο ZIGFRID έγραψε: #90 10-08-09 20:26 Είμαι ο τραγουδιστής των neverising sun. Όποιος θέλει μπορεί να μπει στο myspace για να δει εμένα και τους υπόλοιπους του συγκροτήματος. Αρκεί να αναφέρω έγινε συναυλία μαζί με τους septic flesh ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SODAW Πολύ δραστήριο μέλος Η SODAW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 921 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 20:27 Η SODAW έγραψε: #91 10-08-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από neni: Είμαι στη χορωδία του σχολείου και μου αρέσει πολύ το τραγούδι. Τι είναι brutal? Click για ανάπτυξη... και εγω στην χοροδία!!τρελένομαι να τραγουδάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 15:01 Η M@r@ki έγραψε: #92 13-08-09 15:01 Εγώ μέχρι που πήγα γυμνάσιο δεν θεωρούσα ότι είχα τόσο καλή φωνή... Σωστή μεν αλλά όχι καλή.. Αλλά στο γυμνάσιο η μουσικός μας μια φορά ζήτησε κάποια παιδιά να τραγουδήσουν solo σε μια γιορτή και είπε και σε εμένα..."Είστε σίγουρη γι' αυτό?" της λέω.. (χιχι!) Ε, από τότε με έβαζε συνέχεια σε γιορτές και μάλιστα θα τραγουδήσω σε μία επίσημη γιορτή της πόλης με μια άλλη κοπέλα που έχει εξίσου ωραία φωνή (μάλλον καλύτερη). Πάντως ακόμα έχω αμφιβολία με τη φωνή μου...Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. glukoul@ Νεοφερμένο μέλος Η glukoul@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:13 Η glukoul@ έγραψε: #93 09-09-09 21:13 εγω δεν τραγουδάω γιατί αν ανοίξω το στόμα μου για να τραγουδήσω θα σπάσει ό,τι γυάλινο υπάρχει γύρω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:35 Ο thanous18: #94 10-09-09 02:35 Kι εγω ασχοληθηκα με χορωδια.Ειναι πολυ ωραια:no1: μα ασχολουμαι και στο σπιτι μου με το τραγουδι .κανω ασκησεις και τραγουδαω αρκετα ξενα τραγουδια ωστε να αναπτυξω καπως τη φωνη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:07 Ο papas έγραψε: #95 12-09-09 16:07 Τραγουδουσα στην χορωδια του σχολειου μου.Μεχρι σημερα,τραγουδουσα με την μητερα μου στο σπιτι (ειναι τραγουδιστρια) και φετος,θα παω σε ωδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:32 Ο napstor έγραψε: #96 12-09-09 16:32 τραγουδαω στο μπανιο.πιανεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο panos123>>>>>: #97 12-09-09 16:47 προς δικο μου αλλα και των συνανθρωπων μου οφελος το αποφευγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:11 Ο mi3s έγραψε: #98 12-09-09 18:11 Τραγουδάω όταν παίζω πλήκτρα.Τραγουδάω όταν πάω στα μπουζούκια στα πανηγύρια στους γάμους στις γιορτές και σε κάθε είδους εκδήλωση που υπάρχει live. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:26 Ο ledzeppelinick: #99 14-09-09 06:26 Μια φορα σε καραοκε ειπα τον ''μαυρο γατο'' του παπακωνσταντινου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Krou έγραψε: #100 17-09-09 15:50 pihyalala pihyalala utsuute pihyalala pihyalala monowa pihyalala pihyalala subete ga kieeeeeeteeeeekuuuuuuu και μετα τρωω παντοφλα :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είμαι ο τραγουδιστής των neverising sun. Όποιος θέλει μπορεί να μπει στο myspace για να δει εμένα και τους υπόλοιπους του συγκροτήματος. Αρκεί να αναφέρω έγινε συναυλία μαζί με τους septic flesh ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SODAW Πολύ δραστήριο μέλος Η SODAW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 921 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 20:27 Η SODAW έγραψε: #91 10-08-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από neni: Είμαι στη χορωδία του σχολείου και μου αρέσει πολύ το τραγούδι. Τι είναι brutal? Click για ανάπτυξη... και εγω στην χοροδία!!τρελένομαι να τραγουδάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 15:01 Η M@r@ki έγραψε: #92 13-08-09 15:01 Εγώ μέχρι που πήγα γυμνάσιο δεν θεωρούσα ότι είχα τόσο καλή φωνή... Σωστή μεν αλλά όχι καλή.. Αλλά στο γυμνάσιο η μουσικός μας μια φορά ζήτησε κάποια παιδιά να τραγουδήσουν solo σε μια γιορτή και είπε και σε εμένα..."Είστε σίγουρη γι' αυτό?" της λέω.. (χιχι!) Ε, από τότε με έβαζε συνέχεια σε γιορτές και μάλιστα θα τραγουδήσω σε μία επίσημη γιορτή της πόλης με μια άλλη κοπέλα που έχει εξίσου ωραία φωνή (μάλλον καλύτερη). Πάντως ακόμα έχω αμφιβολία με τη φωνή μου...Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. glukoul@ Νεοφερμένο μέλος Η glukoul@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:13 Η glukoul@ έγραψε: #93 09-09-09 21:13 εγω δεν τραγουδάω γιατί αν ανοίξω το στόμα μου για να τραγουδήσω θα σπάσει ό,τι γυάλινο υπάρχει γύρω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:35 Ο thanous18: #94 10-09-09 02:35 Kι εγω ασχοληθηκα με χορωδια.Ειναι πολυ ωραια:no1: μα ασχολουμαι και στο σπιτι μου με το τραγουδι .κανω ασκησεις και τραγουδαω αρκετα ξενα τραγουδια ωστε να αναπτυξω καπως τη φωνη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:07 Ο papas έγραψε: #95 12-09-09 16:07 Τραγουδουσα στην χορωδια του σχολειου μου.Μεχρι σημερα,τραγουδουσα με την μητερα μου στο σπιτι (ειναι τραγουδιστρια) και φετος,θα παω σε ωδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:32 Ο napstor έγραψε: #96 12-09-09 16:32 τραγουδαω στο μπανιο.πιανεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο panos123>>>>>: #97 12-09-09 16:47 προς δικο μου αλλα και των συνανθρωπων μου οφελος το αποφευγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:11 Ο mi3s έγραψε: #98 12-09-09 18:11 Τραγουδάω όταν παίζω πλήκτρα.Τραγουδάω όταν πάω στα μπουζούκια στα πανηγύρια στους γάμους στις γιορτές και σε κάθε είδους εκδήλωση που υπάρχει live. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:26 Ο ledzeppelinick: #99 14-09-09 06:26 Μια φορα σε καραοκε ειπα τον ''μαυρο γατο'' του παπακωνσταντινου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Krou έγραψε: #100 17-09-09 15:50 pihyalala pihyalala utsuute pihyalala pihyalala monowa pihyalala pihyalala subete ga kieeeeeeteeeeekuuuuuuu και μετα τρωω παντοφλα :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από neni: Είμαι στη χορωδία του σχολείου και μου αρέσει πολύ το τραγούδι. Τι είναι brutal? Click για ανάπτυξη... και εγω στην χοροδία!!τρελένομαι να τραγουδάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 15:01 Η M@r@ki έγραψε: #92 13-08-09 15:01 Εγώ μέχρι που πήγα γυμνάσιο δεν θεωρούσα ότι είχα τόσο καλή φωνή... Σωστή μεν αλλά όχι καλή.. Αλλά στο γυμνάσιο η μουσικός μας μια φορά ζήτησε κάποια παιδιά να τραγουδήσουν solo σε μια γιορτή και είπε και σε εμένα..."Είστε σίγουρη γι' αυτό?" της λέω.. (χιχι!) Ε, από τότε με έβαζε συνέχεια σε γιορτές και μάλιστα θα τραγουδήσω σε μία επίσημη γιορτή της πόλης με μια άλλη κοπέλα που έχει εξίσου ωραία φωνή (μάλλον καλύτερη). Πάντως ακόμα έχω αμφιβολία με τη φωνή μου...Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. glukoul@ Νεοφερμένο μέλος Η glukoul@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:13 Η glukoul@ έγραψε: #93 09-09-09 21:13 εγω δεν τραγουδάω γιατί αν ανοίξω το στόμα μου για να τραγουδήσω θα σπάσει ό,τι γυάλινο υπάρχει γύρω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:35 Ο thanous18: #94 10-09-09 02:35 Kι εγω ασχοληθηκα με χορωδια.Ειναι πολυ ωραια:no1: μα ασχολουμαι και στο σπιτι μου με το τραγουδι .κανω ασκησεις και τραγουδαω αρκετα ξενα τραγουδια ωστε να αναπτυξω καπως τη φωνη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:07 Ο papas έγραψε: #95 12-09-09 16:07 Τραγουδουσα στην χορωδια του σχολειου μου.Μεχρι σημερα,τραγουδουσα με την μητερα μου στο σπιτι (ειναι τραγουδιστρια) και φετος,θα παω σε ωδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:32 Ο napstor έγραψε: #96 12-09-09 16:32 τραγουδαω στο μπανιο.πιανεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο panos123>>>>>: #97 12-09-09 16:47 προς δικο μου αλλα και των συνανθρωπων μου οφελος το αποφευγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:11 Ο mi3s έγραψε: #98 12-09-09 18:11 Τραγουδάω όταν παίζω πλήκτρα.Τραγουδάω όταν πάω στα μπουζούκια στα πανηγύρια στους γάμους στις γιορτές και σε κάθε είδους εκδήλωση που υπάρχει live. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:26 Ο ledzeppelinick: #99 14-09-09 06:26 Μια φορα σε καραοκε ειπα τον ''μαυρο γατο'' του παπακωνσταντινου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Krou έγραψε: #100 17-09-09 15:50 pihyalala pihyalala utsuute pihyalala pihyalala monowa pihyalala pihyalala subete ga kieeeeeeteeeeekuuuuuuu και μετα τρωω παντοφλα :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ μέχρι που πήγα γυμνάσιο δεν θεωρούσα ότι είχα τόσο καλή φωνή... Σωστή μεν αλλά όχι καλή.. Αλλά στο γυμνάσιο η μουσικός μας μια φορά ζήτησε κάποια παιδιά να τραγουδήσουν solo σε μια γιορτή και είπε και σε εμένα..."Είστε σίγουρη γι' αυτό?" της λέω.. (χιχι!) Ε, από τότε με έβαζε συνέχεια σε γιορτές και μάλιστα θα τραγουδήσω σε μία επίσημη γιορτή της πόλης με μια άλλη κοπέλα που έχει εξίσου ωραία φωνή (μάλλον καλύτερη). Πάντως ακόμα έχω αμφιβολία με τη φωνή μου...Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
glukoul@ Νεοφερμένο μέλος Η glukoul@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:13 Η glukoul@ έγραψε: #93 09-09-09 21:13 εγω δεν τραγουδάω γιατί αν ανοίξω το στόμα μου για να τραγουδήσω θα σπάσει ό,τι γυάλινο υπάρχει γύρω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:35 Ο thanous18: #94 10-09-09 02:35 Kι εγω ασχοληθηκα με χορωδια.Ειναι πολυ ωραια:no1: μα ασχολουμαι και στο σπιτι μου με το τραγουδι .κανω ασκησεις και τραγουδαω αρκετα ξενα τραγουδια ωστε να αναπτυξω καπως τη φωνη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:07 Ο papas έγραψε: #95 12-09-09 16:07 Τραγουδουσα στην χορωδια του σχολειου μου.Μεχρι σημερα,τραγουδουσα με την μητερα μου στο σπιτι (ειναι τραγουδιστρια) και φετος,θα παω σε ωδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:32 Ο napstor έγραψε: #96 12-09-09 16:32 τραγουδαω στο μπανιο.πιανεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο panos123>>>>>: #97 12-09-09 16:47 προς δικο μου αλλα και των συνανθρωπων μου οφελος το αποφευγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:11 Ο mi3s έγραψε: #98 12-09-09 18:11 Τραγουδάω όταν παίζω πλήκτρα.Τραγουδάω όταν πάω στα μπουζούκια στα πανηγύρια στους γάμους στις γιορτές και σε κάθε είδους εκδήλωση που υπάρχει live. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:26 Ο ledzeppelinick: #99 14-09-09 06:26 Μια φορα σε καραοκε ειπα τον ''μαυρο γατο'' του παπακωνσταντινου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Krou έγραψε: #100 17-09-09 15:50 pihyalala pihyalala utsuute pihyalala pihyalala monowa pihyalala pihyalala subete ga kieeeeeeteeeeekuuuuuuu και μετα τρωω παντοφλα :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω δεν τραγουδάω γιατί αν ανοίξω το στόμα μου για να τραγουδήσω θα σπάσει ό,τι γυάλινο υπάρχει γύρω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:35 Ο thanous18: #94 10-09-09 02:35 Kι εγω ασχοληθηκα με χορωδια.Ειναι πολυ ωραια:no1: μα ασχολουμαι και στο σπιτι μου με το τραγουδι .κανω ασκησεις και τραγουδαω αρκετα ξενα τραγουδια ωστε να αναπτυξω καπως τη φωνη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:07 Ο papas έγραψε: #95 12-09-09 16:07 Τραγουδουσα στην χορωδια του σχολειου μου.Μεχρι σημερα,τραγουδουσα με την μητερα μου στο σπιτι (ειναι τραγουδιστρια) και φετος,θα παω σε ωδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:32 Ο napstor έγραψε: #96 12-09-09 16:32 τραγουδαω στο μπανιο.πιανεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο panos123>>>>>: #97 12-09-09 16:47 προς δικο μου αλλα και των συνανθρωπων μου οφελος το αποφευγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:11 Ο mi3s έγραψε: #98 12-09-09 18:11 Τραγουδάω όταν παίζω πλήκτρα.Τραγουδάω όταν πάω στα μπουζούκια στα πανηγύρια στους γάμους στις γιορτές και σε κάθε είδους εκδήλωση που υπάρχει live. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:26 Ο ledzeppelinick: #99 14-09-09 06:26 Μια φορα σε καραοκε ειπα τον ''μαυρο γατο'' του παπακωνσταντινου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Krou έγραψε: #100 17-09-09 15:50 pihyalala pihyalala utsuute pihyalala pihyalala monowa pihyalala pihyalala subete ga kieeeeeeteeeeekuuuuuuu και μετα τρωω παντοφλα :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kι εγω ασχοληθηκα με χορωδια.Ειναι πολυ ωραια:no1: μα ασχολουμαι και στο σπιτι μου με το τραγουδι .κανω ασκησεις και τραγουδαω αρκετα ξενα τραγουδια ωστε να αναπτυξω καπως τη φωνη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:07 Ο papas έγραψε: #95 12-09-09 16:07 Τραγουδουσα στην χορωδια του σχολειου μου.Μεχρι σημερα,τραγουδουσα με την μητερα μου στο σπιτι (ειναι τραγουδιστρια) και φετος,θα παω σε ωδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:32 Ο napstor έγραψε: #96 12-09-09 16:32 τραγουδαω στο μπανιο.πιανεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο panos123>>>>>: #97 12-09-09 16:47 προς δικο μου αλλα και των συνανθρωπων μου οφελος το αποφευγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:11 Ο mi3s έγραψε: #98 12-09-09 18:11 Τραγουδάω όταν παίζω πλήκτρα.Τραγουδάω όταν πάω στα μπουζούκια στα πανηγύρια στους γάμους στις γιορτές και σε κάθε είδους εκδήλωση που υπάρχει live. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:26 Ο ledzeppelinick: #99 14-09-09 06:26 Μια φορα σε καραοκε ειπα τον ''μαυρο γατο'' του παπακωνσταντινου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Krou έγραψε: #100 17-09-09 15:50 pihyalala pihyalala utsuute pihyalala pihyalala monowa pihyalala pihyalala subete ga kieeeeeeteeeeekuuuuuuu και μετα τρωω παντοφλα :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τραγουδουσα στην χορωδια του σχολειου μου.Μεχρι σημερα,τραγουδουσα με την μητερα μου στο σπιτι (ειναι τραγουδιστρια) και φετος,θα παω σε ωδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:32 Ο napstor έγραψε: #96 12-09-09 16:32 τραγουδαω στο μπανιο.πιανεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο panos123>>>>>: #97 12-09-09 16:47 προς δικο μου αλλα και των συνανθρωπων μου οφελος το αποφευγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:11 Ο mi3s έγραψε: #98 12-09-09 18:11 Τραγουδάω όταν παίζω πλήκτρα.Τραγουδάω όταν πάω στα μπουζούκια στα πανηγύρια στους γάμους στις γιορτές και σε κάθε είδους εκδήλωση που υπάρχει live. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:26 Ο ledzeppelinick: #99 14-09-09 06:26 Μια φορα σε καραοκε ειπα τον ''μαυρο γατο'' του παπακωνσταντινου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Krou έγραψε: #100 17-09-09 15:50 pihyalala pihyalala utsuute pihyalala pihyalala monowa pihyalala pihyalala subete ga kieeeeeeteeeeekuuuuuuu και μετα τρωω παντοφλα :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τραγουδαω στο μπανιο.πιανεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο panos123>>>>>: #97 12-09-09 16:47 προς δικο μου αλλα και των συνανθρωπων μου οφελος το αποφευγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:11 Ο mi3s έγραψε: #98 12-09-09 18:11 Τραγουδάω όταν παίζω πλήκτρα.Τραγουδάω όταν πάω στα μπουζούκια στα πανηγύρια στους γάμους στις γιορτές και σε κάθε είδους εκδήλωση που υπάρχει live. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:26 Ο ledzeppelinick: #99 14-09-09 06:26 Μια φορα σε καραοκε ειπα τον ''μαυρο γατο'' του παπακωνσταντινου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Krou έγραψε: #100 17-09-09 15:50 pihyalala pihyalala utsuute pihyalala pihyalala monowa pihyalala pihyalala subete ga kieeeeeeteeeeekuuuuuuu και μετα τρωω παντοφλα :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
προς δικο μου αλλα και των συνανθρωπων μου οφελος το αποφευγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:11 Ο mi3s έγραψε: #98 12-09-09 18:11 Τραγουδάω όταν παίζω πλήκτρα.Τραγουδάω όταν πάω στα μπουζούκια στα πανηγύρια στους γάμους στις γιορτές και σε κάθε είδους εκδήλωση που υπάρχει live. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:26 Ο ledzeppelinick: #99 14-09-09 06:26 Μια φορα σε καραοκε ειπα τον ''μαυρο γατο'' του παπακωνσταντινου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Krou έγραψε: #100 17-09-09 15:50 pihyalala pihyalala utsuute pihyalala pihyalala monowa pihyalala pihyalala subete ga kieeeeeeteeeeekuuuuuuu και μετα τρωω παντοφλα :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τραγουδάω όταν παίζω πλήκτρα.Τραγουδάω όταν πάω στα μπουζούκια στα πανηγύρια στους γάμους στις γιορτές και σε κάθε είδους εκδήλωση που υπάρχει live. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:26 Ο ledzeppelinick: #99 14-09-09 06:26 Μια φορα σε καραοκε ειπα τον ''μαυρο γατο'' του παπακωνσταντινου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Krou έγραψε: #100 17-09-09 15:50 pihyalala pihyalala utsuute pihyalala pihyalala monowa pihyalala pihyalala subete ga kieeeeeeteeeeekuuuuuuu και μετα τρωω παντοφλα :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μια φορα σε καραοκε ειπα τον ''μαυρο γατο'' του παπακωνσταντινου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Krou έγραψε: #100 17-09-09 15:50 pihyalala pihyalala utsuute pihyalala pihyalala monowa pihyalala pihyalala subete ga kieeeeeeteeeeekuuuuuuu και μετα τρωω παντοφλα :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pihyalala pihyalala utsuute pihyalala pihyalala monowa pihyalala pihyalala subete ga kieeeeeeteeeeekuuuuuuu και μετα τρωω παντοφλα :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.