DrHouse
Διάσημο μέλος

Γενικα απο εμας,μονο 1-2 δεν θα λειπουν λογω απουσιων απο το σχολειο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLaZy8
Δραστήριο μέλος

Να σε δω του χρόνου αυτή την περίοδο που θα τελειώνεις (ή θα έχεις τελειώσει) την ύληάμα έχεις κενά τόσο κοντά στις πανελλήνιες, γ----έ τα...
Το πέταξα το σχόλιο μου!![]()
αν θυμάσαι τα πάντα και τη παραμικρή λεπτομέρεια και δεν σου διαφεύγει κάτι, χωρίς επανάληψη και διάβασμα στο τέλος,
εμένα να με χ*σεις!
Μάλλον θα το κρίνει το διάβασμα των διακοπών... αν δεν έχω καλύψει αυτά που θέλωΟλοι πιστευουμε πως εχουμε κενα...
Και εσυ του χρονου θα το πιστευεις...
Και εγω στο ιδιο διλημμα ειμαι! Περναω ωραια στο σχολειο...
να καλύψω τότε ούτε εγώ θα πηγαίνω.
Αν όμως είμαι μια χαρά και αισθάνομαι καλά με αυτά που έχω κάνει γιατί να μη πάω;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Έχω γύρω στις 20 απουσίες. Νομίζω! Πάντως όχι περισσότερες.
Μετά το Πάσχα θα πηγαίνω να γράφω μόνο κάποια διαγωνίσματα που θέλω... Ανεξαρτήτως φροντιστηρίου!
Στην αρχή της χρονιάς έλεγα ότι δε θέλω να τελειώσω. Τώρα λέω ''πότε επιτέλους θα έρθει αυτή η μέρα να ξεμπερδεύουμε;''
Έχω ωραίες αναμνήσεις και αυτές τις θέλω. Nαι, περνώ καλά με τους συμμαθητές μου, ναι θα μου λείψουν όλα αυτά που κάναμε μαζί.
Το σκέφτομαι και συγκινούμαι ήδη!
Τις προηγούμενες ημέρες όμως δε μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου από το άγχος !
Αυτήν την βδομάδα έγραφα συνέχεια! Τώρα είμαι ήρεμη, να δω πόσο θα κρατήσει.

Πολύ ψυχοφθόρα κατάσταση προσωπικά για εμένα.
Οπότε... Οι Αναμνήσεις, αυτές είναι ό,τι πολυτιμότερο! (:
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Γίνεται να μην έχει κάποιος κενά? Να λύνει τα πάντα ή να έχει μάθει τα πάντα από έξω?άμα έχεις κενά τόσο κοντά στις πανελλήνιες, γ----έ τα...
Μπα...έδω κολλάει το κλασσικό : έξω από τον χορό όλοι τα λέμε ωραία..
antwwwnis
Διάσημο μέλος

9 σχολικές ημέρες ακόμα. Θα καλύψω μόνο τις 114 απουσίες μου.
Γιατι;
cha0s
Περιβόητο μέλος

Και το σχολείο έχει κάτι να προσφέρει. Ολο και κάτι θα κερδίσεις και απο το σχολείο, να σε βοηθήσει.
Προσωπικά, θα πηγαίνω τις πρώτες ώρες που έχω κατεύθυνση και μετά θα φύγω. Γιατί αυτές τις λίγες
ώρες τις κατεύθυνσης, όλο και κάτι θα ακούσω που θα με βοηθήσει για τις εξετάσεις. Πχ στα αρχαία στο άγνωστο.
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος

cha0s
Περιβόητο μέλος

άμα έχεις κενά τόσο κοντά στις πανελλήνιες, γ----έ τα...
Ενα παιδί απ' το σχολείο 2 εβδομάδες πριν τις πανελλαδικές ξεκίνησε να διαβάζει βιολογία γενικής και έγραψε 18.5

Μπορείς να καλύψεις κενά, ποτέ δεν ειναι αργά. Αρκεί να υπάρχει θέληση

antwwwnis
Διάσημο μέλος

Κάποιες μέρες που έχω κατεύθυνση στα τέλη Απριλίου θα πηγαίνω. Στης γενικής μπορώ να λύνω ασκήσεις. Εχω μέχρι στιγμής 21 απουσίες, οπότε βγαίνω άνετα χωρίς να χρειαστώ τα πλαστά έγγραφα.Γιατι;
fockos
Επιφανές μέλος

Να σε δω του χρόνου αυτή την περίοδο που θα τελειώνεις (ή θα έχεις τελειώσει) την ύλη
αν θυμάσαι τα πάντα και τη παραμικρή λεπτομέρεια και δεν σου διαφεύγει κάτι, χωρίς επανάληψη και διάβασμα στο τέλος,
εμένα να με χ*σεις!
Μάλλον θα το κρίνει το διάβασμα των διακοπών... αν δεν έχω καλύψει αυτά που θέλω
να καλύψω τότε ούτε εγώ θα πηγαίνω.
Αν όμως είμαι μια χαρά και αισθάνομαι καλά με αυτά που έχω κάνει γιατί να μη πάω;

.............
Αν εγγραφα Πανελλαδικές χάλια θα έγραφα.

Κάποιες μέρες που έχω κατεύθυνση στα τέλη Απριλίου θα πηγαίνω. Στης γενικής μπορώ να λύνω ασκήσεις. Εχω μέχρι στιγμής 21 απουσίες, οπότε βγαίνω άνετα χωρίς να χρειαστώ τα πλαστά έγγραφα.
Χρειάζεται χαρτί γιατρού για τις έξτρα 50;
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Χρειάζεται χαρτί γιατρού για τις έξτρα 50;
Μην βασίζεσαι στις +50 . Στο σχολείο μάς είπαν ότι θα εφαρμοστεί σε εξαιρετικές περιπτώσεις και ότι για να τις πάρει κάποιος πρέπει να το αποφασίσει ο σύλλογος των καθηγητών. Ρώτα πρώτα στο σχολείο σου.

Εγώ έχω 25, αλλά βάλε 2 μέρες οι εκλογές, μία μέρα η πρωτομαγιά, μπορώ να μην πάω καθόλου μετά το πάσχα. (αλλά μας έχουν διαγωνίσματα οπότε...)
ArminVanBuuren
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σε μας εχουν πει οτι υπαρχουν τρεις προϋποθεσεις (πρεπει να ισχυουν και οι 3) για να φτασει το οριο των απουσιων τις 164:
1) βαθμός πάνω από 15
2) χαρτί γιατρού
3) απόφαση του συλλόγου/συμβουλίου των καθηγητών
αυτο το καταργησε η διαμαντοπουλου φετος -_-
antwwwnis
Διάσημο μέλος

Πηγή και διευκρίνηση. Αν μπορείς.αυτο το καταργησε η διαμαντοπουλου φετος -_-
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Φέτος δεν έχει κάποια γρίπηαυτο το καταργησε η διαμαντοπουλου φετος -_-

fockos
Επιφανές μέλος

αυτο το καταργησε η διαμαντοπουλου φετος -_-
17 χρόνων είστε μην τρώτε κουτόχορτο και σας κάνουν ότι θέλουν . Φέρτε ενα χαρτί απο ιατρό και τέλος αφήστε τους να το παίζουν εξουσία του καθηγητές γιατί μόνο για αυτο είναι ικανοί

Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

Παιδιά το χαρτί μπορει να είναι οποιοδήποτε γιατρό;και επίσης πρέπει να απο νοσοκομείο η και απο ιδιώτη;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.