Είμαι βέβαιη Nickname, πως ο κάθε άνθρωπος εν δυνάμει, διαθέτει απεριόριστα αποθέματα σθένους και κουράγιου. Απεριόριστα. Αυτό που συνιστά την ειδοποιό διαφορά πάντοτε, είναι ένα και μόνο προαπαιτούμενο: η συνειδητή, απαρασάλευτη θέλησή του να πετύχει, ανεξαρτήτως συνθηκών και δυσκολιών. Το 2005 που έδωσα Πανελλαδικές, έπρεπε να διαβάζω (φυσικά την νύχτα) καθώς έπρεπε να εργάζομαι βεβαίως μιας και έχω να μεγαλώσω τρία παιδιά μόνη μου. Κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει στόχος που να μην μπορεί ο άνθρωπος να τον επιτύχει, σε διαβεβαιώ. Φυσικά μπορεί να αποτύχει, αυτό είναι ανθρώπινο και απολύτως φυσικό, αλλά το καίριο σημείο είναι να σηκωθεί και να προχωρήσει. Από την άλλη, αυτό που υποστηρίζω δεν είναι πως οπωσδήποτε το να περάσεις σε μια Σχολή είναι το ύψιστο στη ζωή. Ο καθένας είναι ελεύθερος να διαχειριστεί αυτόνομα τη ζωή και τις επιλογές του, αλίμονο αν ήταν εξάλλου διαφορετικά. Ωστόσο, αν υπάρχει κάτι μέσα σου, μια φωτιά να σε καίει που λέω εγώ συχνά, τότε αν δεν κυνηγήσεις το όνειρό σου, με πλήρη βεβαιότητα σου λέω πως θα έρθει μια μέρα στη ζωή, που θα μετανιώσεις πολύ πικρά. Για εκείνο το μεγάλο "Ναι" που ποτέ δεν είπες.....