εκθεση ειναι λιγο και σε ποιον διορθωτη θα πεσεις...
παντως σχετικα με αυτο που ανεφερε η μαρια κρικελη,οτι δηλαδη δεν ειναι δυνατον να στοχευιε σε φυσικομαθηματικες και να δινει αοδε,εχω να πω οτι σμφωνω,αλλα αυτη η αποψη ειναι εντελως υποκειμενικη,καθως απο τεχνολογικη δεν πανε μονο για φυσικομαθηματικες...
το οτι ειναι κακογραμμενο το βιβλιο οκ,αλλα οχι οτι ειναι και εντελως αχρηστο(ξαναλεω οτι και εγω το θεωρω αχρηστο ,αλλα με βαση τα ΔΙΚΑ μου κρητιρια,γενικα απ οτι εχω καταλαβει απο συζητησεις ειναι αρκετα χρησιμο)
-----------------------------------------
Φετος μια πραγματικα ευκολη χρονια οπως καταμαρτυρα η τεραστια ανοδος των σχολων υπηρχαν πολλοι αριστοι ξερεις γιατι?γιατι ο μεσος μαθητης του 17,18 που ουτε στα πιο τρελα του ονειρα δεν επιανε αυτες τις σχολες,εβγαλε 19 παρα κατι και ηθελε ιατρικη.Αυτος/η απογοητευτηκε.πρεπει να καταλαβει ομως πως αυτοι που ηταν πραγματικα προορισμενοι να περασουν στη σχολη περασαν με 19500
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΟς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
οσον αφορα την εκθεση φετος το 14/15 ηταν η βαση.μην ακουω χαζομαρες .καλη εκφραση και μεσα στο θεμα να σουν ενα 15 ισως και 16 το πιανες με ολη τη χρονια μηδενικο διαβασμα.και αυτο ειναι η αποψη φιλολογου που εχει διορθωσει χιλιαδες γραπτα εδω και χρονια
φιλε αμα δεν δωσεις πανελληνιες,νομιζω οτι μπορεις να λες ο,τι θελεις,δωσε πρωτα(τριτη δεν πας???)και μετα ελα να μου πεις,εγω απο τα μαθηματικα που εγραψα 14,1 εχασα 1800 μορια,δηλαδη θα εβγαζα 19000 με ενα 17 στα μαθηματικα,βεβαια την πρωτη μου επιλογη την επιασα ,αλλαειμαστε ανθρωποι και οχι μηχανες,δυστυχως ετσι αντιμετοπιζομαστε στις πανελληνιες,και μην μου πεις ''δεν ειχες προετοιμαστει σωστα'' δεν ισχυει ουτε κατα διανοια...
και γενικα εχω να πω οτι οι πανελληνιες ειναι ενας διαγωνισμος,τιποτα παραπανω ο καθενας προσπαθει να καταφερει τον σκοπο του ,οπως μπορει,εγω εγραψα μεσαια βαθμολογια στα μαθηματικα ,αλλα εγραψα τελεια σε ολα τα υπολοιπα και αυτο με εβαλε στους μηχανολογους...
μην δινεται στις πανελληνιες περισσοτερη σημασια απ οση αξιζουν ,μετα απο αυτες αρχιζουν τα σοβαρα,οσο αυτα που ακουω ''τελειοι μαθητες'',υψηλες βαθμολογιες,''δηθεν'' ανωτερωτητες και παιδια που το παιζουν ''καποιοι'' επειδη εβγαλαν 19999 ειναι κουραφεξαλα,μεγαλος βαθμος στις πανελληνιες δεν σημαινει και ανωτεροτητα,ουτε οτι μπορουμε να μειωνουμε τους αλλους.
αυτα τα λεω για καποιους πυ κανουν τους εξυπνους εδω μεσα...