Wolfie
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LI@
Νεοφερμένο μέλος
Ποπο παιδιά με τρομάζουν λίγο αυτα που ακούω εδώ μέσα μπράβο σε όλους φυσικά αλλά βλέπω οι βάσεις να ανεβαίνουν...
Ε,ας ανέβουν!! Εγω που εγραψα 19405 για 2ο κ 4ο κ 19455 για 5ο έχω κ το 10% άρα αν το χρησιμοποιήσω πάει γυρω στα 21345 μόρια!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος
Τι ειναι αυτο το 10% που λες?Ε,ας ανέβουν!! Εγω που εγραψα 19405 για 2ο κ 4ο κ 19455 για 5ο έχω κ το 10% άρα αν το χρησιμοποιήσω πάει γυρω στα 21345 μόρια!!![]()
-----------------------------------------
Φαινεται πως εδω μεσα ειμαι η πιο χαζη εδωσα δευτερη χρονια φετος κ εβγαλα μονο 15.100.

δεν παιρναω στηβ πρωτη μου επιλογη..........................................εκλαιγα 4 ωρες. πριν λιγο ηρεμησαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tempora
Νεοφερμένο μέλος
Βιολογία:96-96->19.2
Λογοτεχνια:91-80->17,1
Ιστορία:98-90->18,8

Λατινικά:98-98->19,6
Αρχαία:94-94->18,8
18.681 1o Πεδίο
17.302 3ο Πεδίο
LI@
Νεοφερμένο μέλος
Τι ειναι αυτο το 10@ που λες?
Είναι μια προσαύξηση 10% που παιρνω στα μόρια που εχω επειδή βγηκα φετος 1η στην Ελλάδα στο στιβο!

Darkness
Περιβόητο μέλος
Σ'ευχαριστω..Είναι μια προσαύξηση 10% που παιρνω στα μόρια που εχω επειδή βγηκα κ φετος 1η στην Ελλάδα στον αθλητισμο!![]()
LI@
Νεοφερμένο μέλος
Σ'ευχαριστω..
Παρακαλώ!:no1:
Darkness
Περιβόητο μέλος
Alexia91
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαθ.κατ 20
Βιο γεν 19.9
Βιο κατ 19.6
Φυσικη κατ 19(με αποκλιση 6 μοριων αναμεσα στους δυο βαθμολογητες,απορω...)
Χημεια 19(παλιοπολλαπλης!)
εκθεση 18.1 Α καλα εδω ηταν αποθεωση...ο πρωτος 95 ο δευτερος 82 κ πηγα σε τριτο μου εβαλε 86.Τι να πω,φιλολογοι...
Συνολο 2ο-4ο 19535
3ο 19496
Ε τιν ιατρικη Θεσ/νικης την πιανω πιστευω,δεν ανεβαινουν 300+ οι βασεις στις ιατρικες!!!
ελπιζω ολοι να τα πηγατε οπως θελατε κ καλη φοιτιτικη ζωη!!!
nikos88
Εκκολαπτόμενο μέλος
εκθεση=10.9
μαθ.κατ=11.2
φυσ.κατ=13.9
αεππ=16.8
αοδε=17.8
μαθ.γεν=16.2
αοθ=17.7
με 15967 στο και 14800κατι
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
Αοδε:14,5
Μαθηματικα:6,2:ntomata:
Στατιστικη:15,2
ΑΕΠΠ:16
Εκθεση:13,6
11216 στο 2 κ 4 πεδιο
Πιανω την σχολη που θελω οποτε δεν μπορω παρα να ειμαι χεσμενος απο την χαρα μου

Καλη φοιτιτικη ζωη σε ολους ευχομαι παιδια!
alfisti
Νεοφερμένο μέλος
Μαθ.Γεν :18,6
Μαθ.Κατ:6
Φυσ.Κατ:10,2
Α.Ε.Π.Π:15,9
Α.Ο.Δ.Ε:19,3
Α.Ο.Θ.:18,6
Στο 5ο:15544 & στο 4ο:13558.

halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Γενικά για όσους προτιμούν χαρτί και μολύβι έχουμε και λέμε:
1. Σε κάθε μάθημα που δώσαμε πανελλαδικά υπολογίζουμε το βαθμό πρόσβασης ως εξής:
2. Υπολογίζουμε το Γενικό βαθμό πρόσβασης που είναι ο μέσος όρος των βαθμών πρόσβασης, δηλαδή το άθροισμά τους διά 6.
- Προσαρμόζουμε το μέσο όρο των προφορικών μας αν απέχει πάνω από 2 μονάδες στις 20 ώστε να απέχει ακριβώς 2 (αλλιώς δεν τον πειράζουμε).
- Ο βαθμός πρόσβασης είναι το άθροισμα: (προφορικά επί 0,3) + (γραπτά επί 0,7).
3. Βρίσκουμε τα μόρια από τον τύπο:
[(Γ.Β.Π. επί 8) + (Β.Π. του μαθήματος μεγάλης βαρύτητας επί 1.3) + (Β.Π. του μαθήματος μικρής βαρύτητας επί 0.7)] και όλο επί 100.![]()
Παρέλειψες ότι στο τέλος του 1 γίνεται στογγυλοποίηση στο δέκατο (για κάθε μάθημα) και ότι στο τέλος του 2 γίνεται στογγυλοποίηση στο εκατοστό.
Αυτό το λάθος κάνουν και οι πρόχειροι υπολογιστές μορίων. Κατά τα άλλα είναι σωστό.
Και μία λεπτομέρεια. Όπως τέλειωσε το Λύκειο 2 ή περισσότερα χρόνια πριν, δεν πρέπει να συμπεριλάβει τους προφορικούς βαθμούς του.
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

Darkness
Περιβόητο μέλος
Εγω να δεις...........εγω νιωθω μειονεκτικα με τετοιους μαθητες στο ischool![]()

PzH-2000GR
Νεοφερμένο μέλος
Eutuxia
Νεοφερμένο μέλος
Σύνολο 18850

Έκθεση - 17 (80 ο πρώτος 90 ο δεύτερος...μα γτ δν κρατάμε το μεγαλύτερο?
)Βιολογία - 20
Αρχαία - 17,5 (:emm

Ιστορία - 19,8 (γτ δν τα δίνουν τα 2 μόρια ειναι δικά τους._
)Κείμενα - 17,4
Λατινικα - 19,5
>κ με έναν καλό βαθμό στις 27...αγγλική χαλαρά!
τέλος το σχολείο και τα χαζοφροντιστήρια
zoezaxariadi
Νεοφερμένο μέλος
musicrain1
Εκκολαπτόμενο μέλος
μια φιλη μου απο τεχνολογικη εβγαλε 19960!!!δν υπαρχει εγραψε σ ολα 20 και εκθεση ο ενας της εβαλε 98 και ο αλλος 100!!!
Μπράβο στη φίλη σου!
Αυτοί οι φιλόλογοι πραγματικά δεν υπάρχουν! Ένα παιδί στο σχολείο μας έγραψε τεχνολογική όλα από 19,7-20 (με τρία 20ρια) και έκθεση του βάλανε 60-84 και ο τρίτος 85
!-----------------------------------------
Α και μιά που το θυμήθηκα πρέπει να τονίσω και την εξαιρετική δουλειά των καθηγητών του σχολείου μας: τα αποτελέσματα αναρτήθηκαν στις 9:20 το πρωί και μάλιστα ... πλαστικοποιημένα!!!
Άσε που μερικών παιδιών που ήμασταν από τις 8:30 εκεί για πρόβα μας τα είπαν αμέσως μόλις ήρθαν από τη διεύθυνση!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna_md
Δραστήριο μέλος
Ο τριτος της εβαλε 49. :s
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki