tirovlaxos
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 392017
Δραστήριο μέλος

Ελα μου ντε?? Απ'οτι βλεπω εχουμε και το ιδιο ονομα, οποτε ολοι οι Κων/νοι - Κωσταδες πρεπει να ειμαστε τρομερα αγχωδεις τυποι!! Εγω τουλαχιστον ειμαι...
Ωραια διαπιστωση αυτη

Πιο πολυ excited ειμαι θα ελεγα για να δω αν επεσα μεσα στις προβλεψεις μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cJay
Εκκολαπτόμενο μέλος

cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

:wow:Οι μεγαλύτεροι βαθμοί κυμαίνονταν γύρω στο 14!!!!!
Guest 392017
Δραστήριο μέλος

Ετυχε μαλιστα μου ειπε ο πρωτος βαθμολογητης σε ενα γραπτο να εχει βαλει 19 και αυτη που το διορθωσε δευτερη φορα, εβαλε 17 :p
Επισης, πολλα γραπτα πηγαν για αναβαθμολογηση.
cJay
Εκκολαπτόμενο μέλος

Jackson_1919
Νεοφερμένο μέλος

https://troktiko.blogspot.com/2009/06/22_13.html
ilias13
Νεοφερμένο μέλος

Οσοι δεν έχετε πολύ σοβαρό λόγο μην επιχειρήσετε να μπείτε στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας (www.ypepth.gr) στις 22 Ιουνίου, η οποία -σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΕΤ- είναι η πιθανότερη ημερομηνία ανακοίνωσης των βαθμολογιών των πανελλαδικών εξετάσεων. Θα πέσετε σε «φοβερή κίνηση», καθώς για πρώτη φορά -κατά τις ίδιες πληροφορίες- οι βαθμοί θα αναρτηθούν στο Διαδίκτυο, όπου οι υποψήφιοι θα έχουν πρόσβαση με τον προσωπικό τους κωδικό. Οι αρμόδιες υπηρεσίες αισιοδοξούν ότι φέτος θα σπάσουν το ρεκόρ χρόνου ανακοινώνοντας τις βαθμολογίες νωρίτερα από κάθε άλλη φορά (πέρυσι η αντίστοιχη ανακοίνωση είχε γίνει στις 24 Ιουνίου). Τα βαθμολογικά κέντρα δούλεψαν πυρετωδώς απασχολώντας το προσωπικό τους όλα τα Σαββατοκύριακα του τελευταίου 30ημέρου.
cJay
Εκκολαπτόμενο μέλος

Andromeda
Εκκολαπτόμενο μέλος

Από έγκυρες πηγές μου πληροφορήθηκα πως στην Εκθεση έγινε μεγάλος σαματάς καθως ξαναδιορθωθηκαν οι εκθέσεις. Ο λόγος που δόθηκε αυτή η εντολή από τους ανωτέρους ειναι το "χαντακωμα" που προέκυψε από την πρώτη βαθμολόγηση...Οι μεγαλύτεροι βαθμοί κυμαίνονταν γύρω στο 14!!!!! Έτσι, δόθηκε εντολή για επαναβαθμολόγηση με "ελαστικότερα" κριτήρια....
Η μητέρα μου είναι στο βαθμολογικό της πόλης μου και δεν έγινε τπτ τέτοιο.Οτι να ναι λέτε εδω μέσα....
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

Να προσθέσω ότι πάλι απο ιδιες πηγές μου τα αποτελέσματα θα ανακοινωθουν 24-26 όπως ακριβώς ξέρουμε!
Μα ο ιδιος ο υπουργος παιδειας ανεφερε το 22-26 Ιουνιου
megas kotsos
Νεοφερμένο μέλος

Τελικα αλλαξαν οι πηγες σου και ταυτιζονται με τις δικες μου?????????????ααααααααρε Ελληνα!!!!!!!!!!!

Andromeda
Εκκολαπτόμενο μέλος

-----------------------------------------
Στην αρχή είχαμε τη ράδιο αρβύλα με αυτούς που έλεγαν τι θα πέσει στις πανελλαδικές την επομένη , τωρα με τα αποτελέσματα , μετά με τις βάσεις ...αντε να δούμε.Ενημερωτικά σας λεω πάντως οτι την τριτη γινεται η δευτερη αντιπαραβολη των βαθμων και αρχιζουν τα τετραδια να μπαινουν στους σακους οποτε η διαδικασια των βαθμολογικων τελειωνει και την Πεμπτη , 18 του μηνα , οι βαθμοι ειναι στο Υπουργειο...
lookthetree
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ελα ντε οτι να'ναι λενε ολοι...δν καταλαβαινετε οτι μας αγχωνετε πιο πολυ ετσι???και εγω αν ειναι να το παρουμε ετσι εγω πολυ εγκυρη πηγη τον υπουργο παιδειας...σοβαρευτειτε λιγο..ελεοςςςςςΗ μητέρα μου είναι στο βαθμολογικό της πόλης μου και δεν έγινε τπτ τέτοιο.Οτι να ναι λέτε εδω μέσα....
megas kotsos
Νεοφερμένο μέλος

apostolis
Νεοφερμένο μέλος

οτι να'ναιρε παιδια,γιατι θα σκασω,γνωριζετε απο που βγαινει η φραση ''ραδιο αρβυλα''?????εδω και δυο χρονια μου εχει κατσει!!!!οποιος ξερει ας πει!!!!!!!!!!!!

hearts_alive
Νεοφερμένο μέλος

lookthetree
Εκκολαπτόμενο μέλος

Andromeda
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλυτερα να περιμενουμε οι υπολοιποι...εγω ακομα δεν νοιωθω ετοιμος...εχω πολυ αγχος...
τι αγχος?οτι εγινε εγινε!ευκαιριες υπαρχουν σε καθε περιπτωση.μην το σκεφτεσαι και πηγαινε κανα μπανιο.ολη τη χρονια ειχες αγχος!και τωρα ακομη?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.