koutalideos
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wolfie
Δραστήριο μέλος

24-26 λεει το Εθνος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos88
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οι εκπαιδευτικοί διόρθωναν τα γραπτά και κατά τη διάρκεια του τριημέρου, ενώ η διενέργεια των ευρωεκλογών δεν προκάλεσε καθυστερήσεις. Ο ίδιος τόνισε ότι ολοκληρώνεται πλήρως η διαδικασία βαθμολόγησης των τριών πρώτων μαθημάτων, ενώ ικανοποιητικά έχει προχωρήσει και για τα υπόλοιπα και συνεπώς οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι μέσα στο τριήμερο 24-26 του μήνα θα σταλούν στα σχολεία οι βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων και ταυτόχρονα θα δοθούν στη δημοσιότητα και τα σχετικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν όλους όσοι πήραν μέρος στους διαγωνισμούς.
Στη συνέχεια θα δοθούν και οι βαθμοί στα ειδικά μαθήματα, ώστε οι υποψήφιοι να μπορέσουν να κάνουν τους «υπολογισμούς τους» και ανάλογα να καταθέσουν και τα μηχανογραφικά τους δελτία.
Παρά το γεγονός ότι φέτος οι εξετάσεις ξεκίνησαν λίγο νωρίτερα συγκριτικά με το 2008, οι υπηρεσιακοί παράγοντες εκτιμούν ότι οι βάσεις και τα ονόματα των επιτυχόντων στα πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ θα ανακοινωθούν και πάλι προς το τέλος του Αυγούστου (πέρυσι είχαν ανακοινωθεί στις 26 Αυγούστου).
Τα μόρια
Οσον αφορά, πάντως, την πορεία των βάσεων για την ώρα, τα... προγνωστικά είναι δύσκολα, καθώς φαίνεται ότι φέτος τα μόρια θα πάρουν την ανιούσα λόγω των -σε γενικές γραμμές- καλύτερων επιδόσεων των υποψηφίων, αλλά θα υπάρξουν και υψηλόβαθμα τμήματα στα οποία θα σημειωθούν εκπλήξεις με πτώση των βάσεων, έστω και οριακή.
Περισσότερο ξεκάθαρη μοιάζει να είναι, τουλάχιστον αυτήν τη στιγμή, η πορεία των βάσεων μόνο στα τμήματα του 5ου Πεδίου, όπου οι αρκετά καλές επιδόσεις στο μάθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας κατά πάσα πιθανότητα θα επιφέρουν και άνοδο των βάσεων.
ΝΙΚΟΛ. ΤΡΙΓΚΑ
Guest 272341
Επισκέπτης

Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος

lookthetree
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν νομιζω κ μετα τις 26 γτ 27 δινουμε ειδικα μαθηματα και συνηθως τα αποτελεσματα βγαινουν πριν τα ειδικα...:no1:και εγω πιστευω πως μετα τις 26 γιατι εμεις τα επαλ τελεωνουμε τις ενδοσχολικες 26 του μηνος
efoula18
Νεοφερμένο μέλος

μακαρι να κατεβουν οι βασεις!
θελω να περασω φετος ειμαι θεωρητικη!
καλη επιτυχια!
υ.γ. 24-26 διαβασα και γω ( εγω δυστυχως θα τα μαθω νωριτερα κλαψ!!)
Gorthaur
Νεοφερμένο μέλος

maraki love
Διάσημο μέλος

tirovlaxos
Νεοφερμένο μέλος

γιατί αυτό;αληθεια;
καλη επιτυχια!
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΑΛΤΣ.
Νεοφερμένο μέλος

αληθεια;
καλη επιτυχια!
Γίνεται αυτό;:what:
foreverfreak
Διάσημο μέλος

Υ.Γ Οσο για το απο πανω, προφανως η κοπελα εχει καποιο γνωστο στη δευτεροβαθμια!! Το εκανε και μια γνωστη μου περυσι...
cJay
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλημερα, παρακολουθω αρκετο καιρο το φορουμ σαν απλος επισκεπτης, αλλα σημερα ειπα να κανω και την εγγραφη γιατι δεν αντεχω αλλο... Με χει κυριευσει η αγωνια και το αγχος!!! Περιμενω πως και πως να βγουν οι βαθμολογιες, κυριως γιατι εδω και χροναι θελω να περασω απεγνωσμενα στη σχολη που εχω επιλεξει και θελω να δω αν τελικα την πιανω... Παντως σημερα στο σχολειο μου ειπαν (η υποδιευθυντρια και μια καθηγητρια) πως θα βγουν στις 25 με 26!! Η δικια μου προβλεψη ειναι για τις 25...
Υ.Γ Οσο για το απο πανω, προφανως η κοπελα εχει καποιο γνωστο στη δευτεροβαθμια!! Το εκανε και μια γνωστη μου περυσι...
Φέτος είναι πιο δύσκολα τα πράγματα για να τα μαθεις πιο πριν.....κάτι ξερω που σας λέω

Andromeda
Εκκολαπτόμενο μέλος

Guest 392017
Δραστήριο μέλος

foreverfreak
Διάσημο μέλος

Για να το λες εσυ κατι παραπανω θα ξερεις...Φέτος είναι πιο δύσκολα τα πράγματα για να τα μαθεις πιο πριν.....κάτι ξερω που σας λέω![]()

Και επειδη τα τελευταια χρονια οι βαθμοι βγαινουν την Πεμπτη, η δικη μου προβλεψη ειναι για τις 25!! Να δειτε που θα πεσω μεσα24 - 26 Εγκυροτατη πηγη πλεον!!!![]()

george_k214
Εκκολαπτόμενο μέλος

cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

Και επειδη τα τελευταια χρονια οι βαθμοι βγαινουν την Πεμπτη, η δικη μου προβλεψη ειναι για τις 25!! Να δειτε που θα πεσω μεσα...
Περσι βγηκαν Δευτερα-Τριτη

Ξέρει κανείς αν φέτος θα βγούν και στο νετ οπως έγινε και με τα τεε?Δεν έχω και πολύ όρεξη να πάω σχολείο με όλους τους υπόλοιπους συμμαθητές μου να περιμένουν κι αυτοί με αγωνία...το άγχος πολλαπλασιάζεται έτσι!![]()
Μπορεις να παρεις τηλ στο σχολειο σου και να ρωτησεις
Stavros4u
Νεοφερμένο μέλος

foreverfreak
Διάσημο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.