Zod
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak
Διάσημο μέλος

Αν ο αλλος ειναι βλακας και διορθωνει τα γραπτα μονο και μονο για να βγαλει 1,5 ευρω παραπανω, τοτε τι να πω?? Παντως ας μην ειμαστε αδικοι, δεν ειναι ολοι ετσι!!Αδυνατώ να το πιστέψω πως κάποιος μπορεί να είναι τόσο απρόσεχτος ώστε να παίζει με το μέλλον τον παιδιών... Μα δεν είναι δυνατόν να κάνουν λάθος στο μέτρημα... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos
Διάσημο μέλος

Γεια σου συντοπιτη!!!
Στο 4ο πηγαινα....
Δεν άκουσα τίποτα για το 4ο.
Εγώ στο 7ο που πάω είδα πολύ υψηλές βαθμολογίες στην έκθεση, τα 18αρια έπεφταν σύννεφο.

Zod
Δραστήριο μέλος

Δεν άκουσα τίποτα για το 4ο.
Εγώ στο 7ο που πάω είδα πολύ υψηλές βαθμολογίες στην έκθεση, τα 18αρια έπεφταν σύννεφο.
![]()
Μάλλον κάτι παίχτηκε με τους βαθμολογητές τότε! Εμάς τα 14 και τα 15αρια έπεφταν σύνεφο! Μόνο ένα άτομο στην πόλη(Ορεστιάδα) είχει 18!!!
djimmakos
Διάσημο μέλος

:p
Zod
Δραστήριο μέλος

chris_90
Διάσημο μέλος

djimmakos
Διάσημο μέλος

:dance:
DK1991
Νεοφερμένο μέλος

Zod
Δραστήριο μέλος

Ε ναι, ειδικά το δικό μας σχολείο βγήκε πρώτο στο νομό Τρικάλων σε υψηλές βαθμολογίες. Ίσως γι' αυτό. Πάντως και σ' ένα άλλο σχολείο είδα υψηλές βαθμολογίες.
:dance:
Ε αν είναι όπως τα λες, είστε αστέρια! :no1::no1::no1:
lostG
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έστέ σοβαροί.Γιατί μόνο ο πωπός σας και η καρέκλα ξέρουν πόσα ...ένσημα διαβάσματος κολλήσατε.
Γιά να καυχιέστε λοιπόν ότι εσείς είστε τα αστέρια εξυπνάδας που με ελάχιστο διάβασμα μπορείτε να πετύχετε ότι θέλετε, θα σας δώ μέσα στις σχολές σας αν ακολουθήσετε την τακτική που λέτε.
Σας λέω όλο παραδείγματα αφού έχω μεγάλη εμπειρία και παραστάσεις διάφορες από την εκπαίδευση.
Ρωτάει πέρυσι η δημοσιογράφος του ΚΡΗΤΗTV τον μαθητή από το Γάζι Ηρακλρίου που μάζεψε κάπου 19700 μόρια γιά το πόσο κουράστηκε να το πετύχει αυτό.Και ο αθεόφοβος απαντά.Φέτος πήγα σε όσα πάρτυ δεν είχα πάει σε όλη μου τη ζωή, έπαιζα ποδόσφαιρο σε μιά ερασιτεχνική ομάδα ξέκλεβα και κανένα δίωρο πού και πού και ευτυχώς (έβαλε τον παράγοντα τύχη με τόσα μόρια!) τα κατάφερα.Τώρα σπουδάζει Ιατρική στο Ηράκλειο αυτός.
ΓΙατί θα πρέπει να κάνει κανείς την τρίχα τριχιά?Τι θα κερδίσει άραγε?
annmary
Νεοφερμένο μέλος

Παιδιά σεβαστείτε τον εαυτό σας ορισμένοι και μην εκτίθεστε.Είναι μεγάλο ψέμα να λέτε ότι με 1-2 ώρες διάβασμα τη μερα μαζέψατε 13κ+ μόρια.Δηλαδή δεν πηγαίνατε φροντιστήριο?Τι κάνατε την ώρα του μαθήματος εκεί παίζατε μπιρίμπα?Δεν ήταν ώρα μελέτης αυτή?Λοιπόν όλοι γίνονται μετά Χριστόν προφήτες.Δεν σας αρκεί ένα μπράβο που πετύχατε τουε στόχους σας?Θέλετε να ..τρελάνετε τελείως όσα παιδιά ξεσκίστηκαν στο διάβασμα και γιά κάποιυς λόγους δεν κατάφεραν αυτό που ήθελαν?
Έστέ σοβαροί.Γιατί μόνο ο πωπός σας και η καρέκλα ξέρουν πόσα ...ένσημα διαβάσματος κολλήσατε.
Γιά να καυχιέστε λοιπόν ότι εσείς είστε τα αστέρια εξυπνάδας που με ελάχιστο διάβασμα μπορείτε να πετύχετε ότι θέλετε, θα σας δώ μέσα στις σχολές σας αν ακολουθήσετε την τακτική που λέτε.
Σας λέω όλο παραδείγματα αφού έχω μεγάλη εμπειρία και παραστάσεις διάφορες από την εκπαίδευση.
Ρωτάει πέρυσι η δημοσιογράφος του ΚΡΗΤΗTV τον μαθητή από το Γάζι Ηρακλρίου που μάζεψε κάπου 19700 μόρια γιά το πόσο κουράστηκε να το πετύχει αυτό.Και ο αθεόφοβος απαντά.Φέτος πήγα σε όσα πάρτυ δεν είχα πάει σε όλη μου τη ζωή, έπαιζα ποδόσφαιρο σε μιά ερασιτεχνική ομάδα ξέκλεβα και κανένα δίωρο πού και πού και ευτυχώς (έβαλε τον παράγοντα τύχη με τόσα μόρια!) τα κατάφερα.Τώρα σπουδάζει Ιατρική στο Ηράκλειο αυτός.
συμφωνω.....απολυτα σωστος...:thanks:
dragonver
Εκκολαπτόμενο μέλος

..... Η εξυπνάδα φέτος άντε να χρειάστηκε στο 4γ,4δ των Μαθ.κατ........
Εξυπνάδα δεν χρειάστηκε πουθενά φέτος στα Μαθηματικά, δυστυχώς!
Civilara
Περιβόητο μέλος

Εξυπνάδα δεν χρειάστηκε πουθενά φέτος στα Μαθηματικά, δυστυχώς!
Σωστός. Ας ελπίσουμε του χρόνου να βάλουν πιο σύνθετα θέματα
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος

Οι ωρες του φροντηστιριου εννοειται πως δεν συμπεριλαμβανονται στις 1-2ωρες.Παιδιά σεβαστείτε τον εαυτό σας ορισμένοι και μην εκτίθεστε.Είναι μεγάλο ψέμα να λέτε ότι με 1-2 ώρες διάβασμα τη μερα μαζέψατε 13κ+ μόρια.Δηλαδή δεν πηγαίνατε φροντιστήριο?Τι κάνατε την ώρα του μαθήματος εκεί παίζατε μπιρίμπα?Δεν ήταν ώρα μελέτης αυτή?Λοιπόν όλοι γίνονται μετά Χριστόν προφήτες.Δεν σας αρκεί ένα μπράβο που πετύχατε τουε στόχους σας?Θέλετε να ..τρελάνετε τελείως όσα παιδιά ξεσκίστηκαν στο διάβασμα και γιά κάποιυς λόγους δεν κατάφεραν αυτό που ήθελαν?
Εγω το νουμερο που ειπα το ειπα κατα μ.ο. Αλλες φορες διαβαζα 3 ωρες,αλλες καθολου.Δεν το ειπα για να καυχιθω! ημαρτον! αν ειναι καντε delete τα ποστ μου που το αναφερουν.
lostG
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γράψε λάθος.Διορθώνω τον εαυτό μου.19k+ μόρια θέλω να πω.Παιδιά σεβαστείτε τον εαυτό σας ορισμένοι και μην εκτίθεστε.Είναι μεγάλο ψέμα να λέτε ότι με 1-2 ώρες διάβασμα τη μερα μαζέψατε 13κ+ μόρια.

m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος

οκ.Γράψε λάθος.Διορθώνω τον εαυτό μου.19k+ μόρια θέλω να πω.![]()
Εγω εβγαλα 18000

lostG
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εμένα ένα πράαγμα με προβλημάτιζε πάντα.Γιατί και η χώρα μας να μηνέχει μιά μεγάλη πασίγνωστη εταιρεία που να μας βάζει στο παιχνίδι της σύγχρονης τεχνολογίας.Πάρτε όλες τις προηγμένες χώρες να δείτε τι γίνεται.Φινλανδία ΝΟΚΙΑ Σουηδία ΕΡΙΚΣΟΝ πρώην χώρες ανατολικού μπλοκ ανάπτυξη λογισμικού και συστημάτων προστασίας( ΤΟ AVG και το nod32 είναι από Τσεχο-σλοβακία) η Δανία τη διάσημη εταιρεία Β&Ο και πολλά πολλά άλλα Εμείς τι έχουμε ρε παιδιά?Πρέπει κάποια στιγμή να έχουμε κι εμείς το σήμα κατατεθέν μας.Αλλιώς θα τελειώνουμε πανεπιστήμια και θα είμαστε δουλικοι υπάλληλοι των άλλων.
Civilara
Περιβόητο μέλος

Πάντως παιδιά πρέπεινα βρεθεί ένας τρόπος μέσα από τις εκ=ξετάσεις που να αναδεικνύει τους πραγματικά έξυπνους γιατί αυτούς τους χρειάζεται η χώρα γιά να πρωτοπορήσει τεχνολογικά κυρίως.Η αναπαραγωγή της γνώσης όσο τέλεια κι αν γίνεται αυτό δεν πρόκειται να κεξολλήσει την Ελλάδα από τον πάτο.Βλέπεις μαθητές να μπαίνουν με άριστους βαθμούς στις σχολές και μετα να χάνονται και να γίνονται ένα με τη μεγάλη μάζα.Χρεάζόμαστε πραγματικά φωτεινά μυαλά τα οποία γενικά δεν είναι αυτά που αρίστευσαν στις πανελλήνιες.
Εμένα ένα πράαγμα με προβλημάτιζε πάντα.Γιατί και η χώρα μας να μηνέχει μιά μεγάλη πασίγνωστη εταιρεία που να μας βάζει στο παιχνίδι της σύγχρονης τεχνολογίας.Πάρτε όλες τις προηγμένες χώρες να δείτε τι γίνεται.Φινλανδία ΝΟΚΙΑ Σουηδία ΕΡΙΚΣΟΝ πρώην χώρες ανατολικού μπλοκ ανάπτυξη λογισμικού και συστημάτων προστασίας( ΤΟ AVG και το nod32 είναι από Τσεχο-σλοβακία) η Δανία τη διάσημη εταιρεία Β&Ο και πολλά πολλά άλλα Εμείς τι έχουμε ρε παιδιά?Πρέπει κάποια στιγμή να έχουμε κι εμείς το σήμα κατατεθέν μας.Αλλιώς θα τελειώνουμε πανεπιστήμια και θα είμαστε δουλικοι υπάλληλοι των άλλων.
Έχετε απόλυτο δίκιο. Συμφωνώ.
RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.