Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 15:26 Ο Alexandros36k: #1 02-01-21 15:26 Καλησπέρα και καλή χρονιά με υγεία και πολλές χαρές! Λοιπόν το θέμα μου είναι σχετικά με τα μαθηματικά, αν και ντρέπομαι που ζηταω βοήθεια που να μην μπορώ να προσφέρω και εγώ κάποιο αντάλλαγμα, έχω κάποιες ασκήσεις που με παιδεύουν μέρες τώρα αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη, έχουμε κάποιον που να τα πηγαίνει καλά με τα μαθηματικά να μου εξηγήσει κάποιες απορίες που έχω; (προσωπικό μήνυμα θα στείλω αν γίνεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 16:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 02-01-21 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Καλησπέρα και καλή χρονιά με υγεία και πολλές χαρές! Λοιπόν το θέμα μου είναι σχετικά με τα μαθηματικά, αν και ντρέπομαι που ζηταω βοήθεια που να μην μπορώ να προσφέρω και εγώ κάποιο αντάλλαγμα, έχω κάποιες ασκήσεις που με παιδεύουν μέρες τώρα αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη, έχουμε κάποιον που να τα πηγαίνει καλά με τα μαθηματικά να μου εξηγήσει κάποιες απορίες που έχω; (προσωπικό μήνυμα θα στείλω αν γίνεται) Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αλεξανδρε, καλη χρονιά. Τι να δωσεις ? τιποτα να μην δωσεις. Η γνωση ειναι ανοικτη σε ολους και καθε ενας εχει δικαιωμα σε αυτη και οποιος την εχει πρεπει να την δινει. Νομιζω οτι στην Β' κανετε γραμμικη αλγεβρα ( αμομα την χρωσταω) , για πες μηπως ξερουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 16:32 Ο SlimShady: #3 02-01-21 16:32 Αναφερεσαι στην γενικης ή κατευθυνσης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:10 Ο Alexandros36k: #4 02-01-21 17:10 Κοιτάξτε να πω την ιστορία από την αρχή, όσο ειμασταν ανοικτά τα ήξερα αλλά δυσκολεύουν έπρεπε να τα εκανα καπάκι αφού κλείναμε, δεν το έκανα με αποτέλεσμα να τεμπελιαζω και να τα ξεχάσω , λοιπόν έχω διανύσματα,εσωτερικά γινόμενα, θεωρητικά θα έπρεπε να μου ήταν εύκολο, έχω ψάξει τα πάντα τι θεωρίες, τι ασκήσεις, τι γκουγκλ και άκρη δεν έβγαλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Αναφερεσαι στην γενικης ή κατευθυνσης; Click για ανάπτυξη... Κατεύθυνση κυρίως, έχω και ένα φυλλάδιο γενικής αλλά της κατεύθυνσης με βασανίζει, θέλω να τελειώνω αυτό που ξεκινάω και μετά να συνεχίζω με τα άλλα οπότε δεν το πολύ είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:14 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 02-01-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Κοιτάξτε να πω την ιστορία από την αρχή, όσο ειμασταν ανοικτά τα ήξερα αλλά δυσκολεύουν έπρεπε να τα εκανα καπάκι αφού κλείναμε, δεν το έκανα με αποτέλεσμα να τεμπελιαζω και να τα ξεχάσω , λοιπόν έχω διανύσματα,εσωτερικά γινόμενα, θεωρητικά θα έπρεπε να μου ήταν εύκολο, έχω ψάξει τα πάντα τι θεωρίες, τι ασκήσεις, τι γκουγκλ και άκρη δεν έβγαλα Click για ανάπτυξη... Αχ τα διανυσματακια ειναι παιδεμα και τα εσωτερικα γινομενα οτι πιο γλυκο στα διανυσματα. Αναμενουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:16 Ο Alexandros36k: #6 02-01-21 17:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αχ τα διανυσματακια ειναι παιδεμα και τα εσωτερικα γινομενα οτι πιο γλυκο στα διανυσματα. Αναμενουμε. Click για ανάπτυξη... Αναμένουμε εννοείς να ξεκινήσω να σας βομβαρδιζω με τις απορίες μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 02-01-21 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Αναμένουμε εννοείς να ξεκινήσω να σας βομβαρδιζω με τις απορίες μου; Click για ανάπτυξη... ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:24 Ο Alexandros36k: #8 02-01-21 17:24 το 2ο από εδώ πως μπορώ να το βρω; όταν είναι κάθετα έχουν 0 μέχρι εκεί καλά, το κ όμως... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 πως μπορώ να ξεκινήσω εδώ; μου φαίνεται κινέζικο, δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει τέτοια άσκηση μέχρι να κλείσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 02-01-21 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: το 2ο από εδώ πως μπορώ να το βρω; όταν είναι κάθετα έχουν 0 μέχρι εκεί καλά, το κ όμως... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 πως μπορώ να ξεκινήσω εδώ; μου φαίνεται κινέζικο, δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει τέτοια άσκηση μέχρι να κλείσουμε Click για ανάπτυξη... Λοιπον,, για το 2ο θεμα : τον συμβολισμο δεν το εχω ξαναδει, σημαινει οτι η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:43 Ο Alexandros36k: #10 02-01-21 17:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Λοιπον,, για το 2ο θεμα : τον συμβολισμο δεν το εχω ξαναδει, σημαινει οτι η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? Click για ανάπτυξη... Ναι σημαίνει ότι είναι π/3 (60° δηλαδή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 02-01-21 17:45 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Λοιπον,, για το 2ο θεμα : τον συμβολισμο δεν το εχω ξαναδει, σημαινει οτι η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? δουλευω το θεμα 2 . μετα θα δουμε το θεμα 3 με το ωραιο λ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:46 Ο SlimShady: #12 02-01-21 17:46 Ηθελα να ρωτησω, τα μαθηματικα γενικης χρησιμευουν καθολου στην κατευθυνση της Β; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:48 Ο Alexandros36k: #13 02-01-21 17:48 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πολυ ωραια η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? δουλευω το θεμα 2 . μετα θα δουμε το θεμα 3 με το ωραιο λ. Click για ανάπτυξη... Μην μου λες για λ, την ζωή μου έχει φάει, δεν μπορούν να βάζουν μόνο αριθμούς; επίσης ευχαριστώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Ηθελα να ρωτησω, τα μαθηματικα γενικης χρησιμευουν καθολου στην κατευθυνση της Β; Click για ανάπτυξη... Μαθηματικά γενικής από ότι κατάλαβα εννοείς άλγεβρα μάλλον, φέτος ναι έχει κάποια στοιχεία που χρειάζονται και στο άλλο μάθημα (μεταξύ των μαθηματικά/άλγεβρα) όπως την τριγωνομετρια που από ότι νομίζω την θεωρούν από τα βασικότερα για την β λυκείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #14 02-01-21 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Μην μου λες για λ, την ζωή μου έχει φάει, δεν μπορούν να βάζουν μόνο αριθμούς; επίσης ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... πιστεψε με, το λ και το κ ειναι οτι πιο γλυκο και βασικο στο διανυσματικο λογισμο. το πανεπιστημιο παρακαλαμε να μας ζητανε αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:55 Ο Alexandros36k: #15 02-01-21 17:55 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: πιστεψε με, το λ και το κ ειναι οτι πιο γλυκο και βασικο στο διανυσματικο λογισμο. το πανεπιστημιο παρακαλαμε να μας ζητανε αυτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ υγείας θα πάω με το καλό του χρόνου, μαθηματικά αν και θα ήθελα πολύ να τα πηγαίνω τέλεια δεν το έχω πολύ οπότε και κάτι που μπορεί να φαίνεται εύκολο σε κάποιους εμένα μπορεί να με δυσκολέψει όπως αυτά που έστειλα για παράδειγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:56 Ο SlimShady: #16 02-01-21 17:56 Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:57 Ο asdfqwerty: #17 02-01-21 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: το 2ο από εδώ πως μπορώ να το βρω; όταν είναι κάθετα έχουν 0 μέχρι εκεί καλά, το κ όμως... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 πως μπορώ να ξεκινήσω εδώ; μου φαίνεται κινέζικο, δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει τέτοια άσκηση μέχρι να κλείσουμε Click για ανάπτυξη... για το θεμα 2 μια λυση στο τελος εχει αριθμητικο .. κατσε να το διορθωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CamScanner 01-02-2021 18.03.jpg 287,9 KB · Εμφανίσεις: 244 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 02-01-21 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Εγώ υγείας θα πάω με το καλό του χρόνου, μαθηματικά αν και θα ήθελα πολύ να τα πηγαίνω τέλεια δεν το έχω πολύ οπότε και κάτι που μπορεί να φαίνεται εύκολο σε κάποιους εμένα μπορεί να με δυσκολέψει όπως αυτά που έστειλα για παράδειγμα! Click για ανάπτυξη... Γεγονος ειναι οτι αυτα τα μαθηματικα ( διανυσματα) ειναι βασικοτατα για την φυσικη. Εσυ στο υγειας ( εκτος μηχ βιοιατρικης) η φυσικη σου θα ειναι περιγραφικη και καποια εφαρμογη τυπου, οποτε το μαρτυριο σου ειναι μεχρι τις πανελληνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:03 Ο Alexandros36k: #19 02-01-21 18:03 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν γνωρίζω για να απαντήσω, Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν γνωρίζω για να απαντήσω εγώ προσωπικά! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Γεγονος ειναι οτι αυτα τα μαθηματικα ( διανυσματα) ειναι βασικοτατα για την φυσικη. Εσυ στο υγειας ( εκτος μηχ βιοιατρικης) η φυσικη σου θα ειναι περιγραφικη και καποια εφαρμογη τυπου, οποτε το μαρτυριο σου ειναι μεχρι τις πανελληνιες. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό το ξέρω του χρόνου ευτυχώς θα επικεντρωθώ στα μαθήματα που θα χρειαστώ, τα μαθηματικα φέτος μαζί με την φυσική μου έχουν φάει όση ώρα έχω ξοδέψει για όλα τα άλλα μαζί χωρίς πλάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:06 Ο eukleidhs1821: #20 02-01-21 18:06 το θεμα 2 τι ακριβως σε δυσκολευει??το πρωτο ερωτημα ειναι αναξιο καν αναφορας.το δευτερο ερωτημα μονος σου το απαντησες.παρε το εσωτερικο γινομενο μηδεν κανε την επιμεριστικη ιδιοτητα και το βγαλες.στο τριτο ερωτημα παρε το μετρο του διανυσματος στο τετραγωνο που σε αντιθεση με τους μιγαδικους ισχυει κανονικα η ιδιοτητα κανε την ταυτοτητα και το βρηκες.ειναι μια ασκηση κυριολεκτικα της πλακας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 Σωτηρία Chem major Alexandros36k marianna04 eukleidhs1821 nucomer T C Lathy tsiobieman SlimShady fmarulezkd Unboxholics Anxious το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα και καλή χρονιά με υγεία και πολλές χαρές! Λοιπόν το θέμα μου είναι σχετικά με τα μαθηματικά, αν και ντρέπομαι που ζηταω βοήθεια που να μην μπορώ να προσφέρω και εγώ κάποιο αντάλλαγμα, έχω κάποιες ασκήσεις που με παιδεύουν μέρες τώρα αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη, έχουμε κάποιον που να τα πηγαίνει καλά με τα μαθηματικά να μου εξηγήσει κάποιες απορίες που έχω; (προσωπικό μήνυμα θα στείλω αν γίνεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 16:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 02-01-21 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Καλησπέρα και καλή χρονιά με υγεία και πολλές χαρές! Λοιπόν το θέμα μου είναι σχετικά με τα μαθηματικά, αν και ντρέπομαι που ζηταω βοήθεια που να μην μπορώ να προσφέρω και εγώ κάποιο αντάλλαγμα, έχω κάποιες ασκήσεις που με παιδεύουν μέρες τώρα αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη, έχουμε κάποιον που να τα πηγαίνει καλά με τα μαθηματικά να μου εξηγήσει κάποιες απορίες που έχω; (προσωπικό μήνυμα θα στείλω αν γίνεται) Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αλεξανδρε, καλη χρονιά. Τι να δωσεις ? τιποτα να μην δωσεις. Η γνωση ειναι ανοικτη σε ολους και καθε ενας εχει δικαιωμα σε αυτη και οποιος την εχει πρεπει να την δινει. Νομιζω οτι στην Β' κανετε γραμμικη αλγεβρα ( αμομα την χρωσταω) , για πες μηπως ξερουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 16:32 Ο SlimShady: #3 02-01-21 16:32 Αναφερεσαι στην γενικης ή κατευθυνσης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:10 Ο Alexandros36k: #4 02-01-21 17:10 Κοιτάξτε να πω την ιστορία από την αρχή, όσο ειμασταν ανοικτά τα ήξερα αλλά δυσκολεύουν έπρεπε να τα εκανα καπάκι αφού κλείναμε, δεν το έκανα με αποτέλεσμα να τεμπελιαζω και να τα ξεχάσω , λοιπόν έχω διανύσματα,εσωτερικά γινόμενα, θεωρητικά θα έπρεπε να μου ήταν εύκολο, έχω ψάξει τα πάντα τι θεωρίες, τι ασκήσεις, τι γκουγκλ και άκρη δεν έβγαλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Αναφερεσαι στην γενικης ή κατευθυνσης; Click για ανάπτυξη... Κατεύθυνση κυρίως, έχω και ένα φυλλάδιο γενικής αλλά της κατεύθυνσης με βασανίζει, θέλω να τελειώνω αυτό που ξεκινάω και μετά να συνεχίζω με τα άλλα οπότε δεν το πολύ είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:14 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 02-01-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Κοιτάξτε να πω την ιστορία από την αρχή, όσο ειμασταν ανοικτά τα ήξερα αλλά δυσκολεύουν έπρεπε να τα εκανα καπάκι αφού κλείναμε, δεν το έκανα με αποτέλεσμα να τεμπελιαζω και να τα ξεχάσω , λοιπόν έχω διανύσματα,εσωτερικά γινόμενα, θεωρητικά θα έπρεπε να μου ήταν εύκολο, έχω ψάξει τα πάντα τι θεωρίες, τι ασκήσεις, τι γκουγκλ και άκρη δεν έβγαλα Click για ανάπτυξη... Αχ τα διανυσματακια ειναι παιδεμα και τα εσωτερικα γινομενα οτι πιο γλυκο στα διανυσματα. Αναμενουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:16 Ο Alexandros36k: #6 02-01-21 17:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αχ τα διανυσματακια ειναι παιδεμα και τα εσωτερικα γινομενα οτι πιο γλυκο στα διανυσματα. Αναμενουμε. Click για ανάπτυξη... Αναμένουμε εννοείς να ξεκινήσω να σας βομβαρδιζω με τις απορίες μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 02-01-21 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Αναμένουμε εννοείς να ξεκινήσω να σας βομβαρδιζω με τις απορίες μου; Click για ανάπτυξη... ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:24 Ο Alexandros36k: #8 02-01-21 17:24 το 2ο από εδώ πως μπορώ να το βρω; όταν είναι κάθετα έχουν 0 μέχρι εκεί καλά, το κ όμως... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 πως μπορώ να ξεκινήσω εδώ; μου φαίνεται κινέζικο, δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει τέτοια άσκηση μέχρι να κλείσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 02-01-21 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: το 2ο από εδώ πως μπορώ να το βρω; όταν είναι κάθετα έχουν 0 μέχρι εκεί καλά, το κ όμως... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 πως μπορώ να ξεκινήσω εδώ; μου φαίνεται κινέζικο, δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει τέτοια άσκηση μέχρι να κλείσουμε Click για ανάπτυξη... Λοιπον,, για το 2ο θεμα : τον συμβολισμο δεν το εχω ξαναδει, σημαινει οτι η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:43 Ο Alexandros36k: #10 02-01-21 17:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Λοιπον,, για το 2ο θεμα : τον συμβολισμο δεν το εχω ξαναδει, σημαινει οτι η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? Click για ανάπτυξη... Ναι σημαίνει ότι είναι π/3 (60° δηλαδή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 02-01-21 17:45 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Λοιπον,, για το 2ο θεμα : τον συμβολισμο δεν το εχω ξαναδει, σημαινει οτι η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? δουλευω το θεμα 2 . μετα θα δουμε το θεμα 3 με το ωραιο λ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:46 Ο SlimShady: #12 02-01-21 17:46 Ηθελα να ρωτησω, τα μαθηματικα γενικης χρησιμευουν καθολου στην κατευθυνση της Β; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:48 Ο Alexandros36k: #13 02-01-21 17:48 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πολυ ωραια η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? δουλευω το θεμα 2 . μετα θα δουμε το θεμα 3 με το ωραιο λ. Click για ανάπτυξη... Μην μου λες για λ, την ζωή μου έχει φάει, δεν μπορούν να βάζουν μόνο αριθμούς; επίσης ευχαριστώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Ηθελα να ρωτησω, τα μαθηματικα γενικης χρησιμευουν καθολου στην κατευθυνση της Β; Click για ανάπτυξη... Μαθηματικά γενικής από ότι κατάλαβα εννοείς άλγεβρα μάλλον, φέτος ναι έχει κάποια στοιχεία που χρειάζονται και στο άλλο μάθημα (μεταξύ των μαθηματικά/άλγεβρα) όπως την τριγωνομετρια που από ότι νομίζω την θεωρούν από τα βασικότερα για την β λυκείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #14 02-01-21 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Μην μου λες για λ, την ζωή μου έχει φάει, δεν μπορούν να βάζουν μόνο αριθμούς; επίσης ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... πιστεψε με, το λ και το κ ειναι οτι πιο γλυκο και βασικο στο διανυσματικο λογισμο. το πανεπιστημιο παρακαλαμε να μας ζητανε αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:55 Ο Alexandros36k: #15 02-01-21 17:55 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: πιστεψε με, το λ και το κ ειναι οτι πιο γλυκο και βασικο στο διανυσματικο λογισμο. το πανεπιστημιο παρακαλαμε να μας ζητανε αυτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ υγείας θα πάω με το καλό του χρόνου, μαθηματικά αν και θα ήθελα πολύ να τα πηγαίνω τέλεια δεν το έχω πολύ οπότε και κάτι που μπορεί να φαίνεται εύκολο σε κάποιους εμένα μπορεί να με δυσκολέψει όπως αυτά που έστειλα για παράδειγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:56 Ο SlimShady: #16 02-01-21 17:56 Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:57 Ο asdfqwerty: #17 02-01-21 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: το 2ο από εδώ πως μπορώ να το βρω; όταν είναι κάθετα έχουν 0 μέχρι εκεί καλά, το κ όμως... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 πως μπορώ να ξεκινήσω εδώ; μου φαίνεται κινέζικο, δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει τέτοια άσκηση μέχρι να κλείσουμε Click για ανάπτυξη... για το θεμα 2 μια λυση στο τελος εχει αριθμητικο .. κατσε να το διορθωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CamScanner 01-02-2021 18.03.jpg 287,9 KB · Εμφανίσεις: 244 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 02-01-21 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Εγώ υγείας θα πάω με το καλό του χρόνου, μαθηματικά αν και θα ήθελα πολύ να τα πηγαίνω τέλεια δεν το έχω πολύ οπότε και κάτι που μπορεί να φαίνεται εύκολο σε κάποιους εμένα μπορεί να με δυσκολέψει όπως αυτά που έστειλα για παράδειγμα! Click για ανάπτυξη... Γεγονος ειναι οτι αυτα τα μαθηματικα ( διανυσματα) ειναι βασικοτατα για την φυσικη. Εσυ στο υγειας ( εκτος μηχ βιοιατρικης) η φυσικη σου θα ειναι περιγραφικη και καποια εφαρμογη τυπου, οποτε το μαρτυριο σου ειναι μεχρι τις πανελληνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:03 Ο Alexandros36k: #19 02-01-21 18:03 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν γνωρίζω για να απαντήσω, Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν γνωρίζω για να απαντήσω εγώ προσωπικά! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Γεγονος ειναι οτι αυτα τα μαθηματικα ( διανυσματα) ειναι βασικοτατα για την φυσικη. Εσυ στο υγειας ( εκτος μηχ βιοιατρικης) η φυσικη σου θα ειναι περιγραφικη και καποια εφαρμογη τυπου, οποτε το μαρτυριο σου ειναι μεχρι τις πανελληνιες. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό το ξέρω του χρόνου ευτυχώς θα επικεντρωθώ στα μαθήματα που θα χρειαστώ, τα μαθηματικα φέτος μαζί με την φυσική μου έχουν φάει όση ώρα έχω ξοδέψει για όλα τα άλλα μαζί χωρίς πλάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:06 Ο eukleidhs1821: #20 02-01-21 18:06 το θεμα 2 τι ακριβως σε δυσκολευει??το πρωτο ερωτημα ειναι αναξιο καν αναφορας.το δευτερο ερωτημα μονος σου το απαντησες.παρε το εσωτερικο γινομενο μηδεν κανε την επιμεριστικη ιδιοτητα και το βγαλες.στο τριτο ερωτημα παρε το μετρο του διανυσματος στο τετραγωνο που σε αντιθεση με τους μιγαδικους ισχυει κανονικα η ιδιοτητα κανε την ταυτοτητα και το βρηκες.ειναι μια ασκηση κυριολεκτικα της πλακας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 Σωτηρία Chem major Alexandros36k marianna04 eukleidhs1821 nucomer T C Lathy tsiobieman SlimShady fmarulezkd Unboxholics Anxious το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Καλησπέρα και καλή χρονιά με υγεία και πολλές χαρές! Λοιπόν το θέμα μου είναι σχετικά με τα μαθηματικά, αν και ντρέπομαι που ζηταω βοήθεια που να μην μπορώ να προσφέρω και εγώ κάποιο αντάλλαγμα, έχω κάποιες ασκήσεις που με παιδεύουν μέρες τώρα αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη, έχουμε κάποιον που να τα πηγαίνει καλά με τα μαθηματικά να μου εξηγήσει κάποιες απορίες που έχω; (προσωπικό μήνυμα θα στείλω αν γίνεται) Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αλεξανδρε, καλη χρονιά. Τι να δωσεις ? τιποτα να μην δωσεις. Η γνωση ειναι ανοικτη σε ολους και καθε ενας εχει δικαιωμα σε αυτη και οποιος την εχει πρεπει να την δινει. Νομιζω οτι στην Β' κανετε γραμμικη αλγεβρα ( αμομα την χρωσταω) , για πες μηπως ξερουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 16:32 Ο SlimShady: #3 02-01-21 16:32 Αναφερεσαι στην γενικης ή κατευθυνσης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:10 Ο Alexandros36k: #4 02-01-21 17:10 Κοιτάξτε να πω την ιστορία από την αρχή, όσο ειμασταν ανοικτά τα ήξερα αλλά δυσκολεύουν έπρεπε να τα εκανα καπάκι αφού κλείναμε, δεν το έκανα με αποτέλεσμα να τεμπελιαζω και να τα ξεχάσω , λοιπόν έχω διανύσματα,εσωτερικά γινόμενα, θεωρητικά θα έπρεπε να μου ήταν εύκολο, έχω ψάξει τα πάντα τι θεωρίες, τι ασκήσεις, τι γκουγκλ και άκρη δεν έβγαλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Αναφερεσαι στην γενικης ή κατευθυνσης; Click για ανάπτυξη... Κατεύθυνση κυρίως, έχω και ένα φυλλάδιο γενικής αλλά της κατεύθυνσης με βασανίζει, θέλω να τελειώνω αυτό που ξεκινάω και μετά να συνεχίζω με τα άλλα οπότε δεν το πολύ είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:14 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 02-01-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Κοιτάξτε να πω την ιστορία από την αρχή, όσο ειμασταν ανοικτά τα ήξερα αλλά δυσκολεύουν έπρεπε να τα εκανα καπάκι αφού κλείναμε, δεν το έκανα με αποτέλεσμα να τεμπελιαζω και να τα ξεχάσω , λοιπόν έχω διανύσματα,εσωτερικά γινόμενα, θεωρητικά θα έπρεπε να μου ήταν εύκολο, έχω ψάξει τα πάντα τι θεωρίες, τι ασκήσεις, τι γκουγκλ και άκρη δεν έβγαλα Click για ανάπτυξη... Αχ τα διανυσματακια ειναι παιδεμα και τα εσωτερικα γινομενα οτι πιο γλυκο στα διανυσματα. Αναμενουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:16 Ο Alexandros36k: #6 02-01-21 17:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αχ τα διανυσματακια ειναι παιδεμα και τα εσωτερικα γινομενα οτι πιο γλυκο στα διανυσματα. Αναμενουμε. Click για ανάπτυξη... Αναμένουμε εννοείς να ξεκινήσω να σας βομβαρδιζω με τις απορίες μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 02-01-21 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Αναμένουμε εννοείς να ξεκινήσω να σας βομβαρδιζω με τις απορίες μου; Click για ανάπτυξη... ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:24 Ο Alexandros36k: #8 02-01-21 17:24 το 2ο από εδώ πως μπορώ να το βρω; όταν είναι κάθετα έχουν 0 μέχρι εκεί καλά, το κ όμως... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 πως μπορώ να ξεκινήσω εδώ; μου φαίνεται κινέζικο, δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει τέτοια άσκηση μέχρι να κλείσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 02-01-21 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: το 2ο από εδώ πως μπορώ να το βρω; όταν είναι κάθετα έχουν 0 μέχρι εκεί καλά, το κ όμως... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 πως μπορώ να ξεκινήσω εδώ; μου φαίνεται κινέζικο, δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει τέτοια άσκηση μέχρι να κλείσουμε Click για ανάπτυξη... Λοιπον,, για το 2ο θεμα : τον συμβολισμο δεν το εχω ξαναδει, σημαινει οτι η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:43 Ο Alexandros36k: #10 02-01-21 17:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Λοιπον,, για το 2ο θεμα : τον συμβολισμο δεν το εχω ξαναδει, σημαινει οτι η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? Click για ανάπτυξη... Ναι σημαίνει ότι είναι π/3 (60° δηλαδή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 02-01-21 17:45 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Λοιπον,, για το 2ο θεμα : τον συμβολισμο δεν το εχω ξαναδει, σημαινει οτι η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? δουλευω το θεμα 2 . μετα θα δουμε το θεμα 3 με το ωραιο λ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:46 Ο SlimShady: #12 02-01-21 17:46 Ηθελα να ρωτησω, τα μαθηματικα γενικης χρησιμευουν καθολου στην κατευθυνση της Β; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:48 Ο Alexandros36k: #13 02-01-21 17:48 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πολυ ωραια η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? δουλευω το θεμα 2 . μετα θα δουμε το θεμα 3 με το ωραιο λ. Click για ανάπτυξη... Μην μου λες για λ, την ζωή μου έχει φάει, δεν μπορούν να βάζουν μόνο αριθμούς; επίσης ευχαριστώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Ηθελα να ρωτησω, τα μαθηματικα γενικης χρησιμευουν καθολου στην κατευθυνση της Β; Click για ανάπτυξη... Μαθηματικά γενικής από ότι κατάλαβα εννοείς άλγεβρα μάλλον, φέτος ναι έχει κάποια στοιχεία που χρειάζονται και στο άλλο μάθημα (μεταξύ των μαθηματικά/άλγεβρα) όπως την τριγωνομετρια που από ότι νομίζω την θεωρούν από τα βασικότερα για την β λυκείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #14 02-01-21 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Μην μου λες για λ, την ζωή μου έχει φάει, δεν μπορούν να βάζουν μόνο αριθμούς; επίσης ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... πιστεψε με, το λ και το κ ειναι οτι πιο γλυκο και βασικο στο διανυσματικο λογισμο. το πανεπιστημιο παρακαλαμε να μας ζητανε αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:55 Ο Alexandros36k: #15 02-01-21 17:55 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: πιστεψε με, το λ και το κ ειναι οτι πιο γλυκο και βασικο στο διανυσματικο λογισμο. το πανεπιστημιο παρακαλαμε να μας ζητανε αυτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ υγείας θα πάω με το καλό του χρόνου, μαθηματικά αν και θα ήθελα πολύ να τα πηγαίνω τέλεια δεν το έχω πολύ οπότε και κάτι που μπορεί να φαίνεται εύκολο σε κάποιους εμένα μπορεί να με δυσκολέψει όπως αυτά που έστειλα για παράδειγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:56 Ο SlimShady: #16 02-01-21 17:56 Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:57 Ο asdfqwerty: #17 02-01-21 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: το 2ο από εδώ πως μπορώ να το βρω; όταν είναι κάθετα έχουν 0 μέχρι εκεί καλά, το κ όμως... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 πως μπορώ να ξεκινήσω εδώ; μου φαίνεται κινέζικο, δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει τέτοια άσκηση μέχρι να κλείσουμε Click για ανάπτυξη... για το θεμα 2 μια λυση στο τελος εχει αριθμητικο .. κατσε να το διορθωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CamScanner 01-02-2021 18.03.jpg 287,9 KB · Εμφανίσεις: 244 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 02-01-21 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Εγώ υγείας θα πάω με το καλό του χρόνου, μαθηματικά αν και θα ήθελα πολύ να τα πηγαίνω τέλεια δεν το έχω πολύ οπότε και κάτι που μπορεί να φαίνεται εύκολο σε κάποιους εμένα μπορεί να με δυσκολέψει όπως αυτά που έστειλα για παράδειγμα! Click για ανάπτυξη... Γεγονος ειναι οτι αυτα τα μαθηματικα ( διανυσματα) ειναι βασικοτατα για την φυσικη. Εσυ στο υγειας ( εκτος μηχ βιοιατρικης) η φυσικη σου θα ειναι περιγραφικη και καποια εφαρμογη τυπου, οποτε το μαρτυριο σου ειναι μεχρι τις πανελληνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:03 Ο Alexandros36k: #19 02-01-21 18:03 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν γνωρίζω για να απαντήσω, Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν γνωρίζω για να απαντήσω εγώ προσωπικά! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Γεγονος ειναι οτι αυτα τα μαθηματικα ( διανυσματα) ειναι βασικοτατα για την φυσικη. Εσυ στο υγειας ( εκτος μηχ βιοιατρικης) η φυσικη σου θα ειναι περιγραφικη και καποια εφαρμογη τυπου, οποτε το μαρτυριο σου ειναι μεχρι τις πανελληνιες. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό το ξέρω του χρόνου ευτυχώς θα επικεντρωθώ στα μαθήματα που θα χρειαστώ, τα μαθηματικα φέτος μαζί με την φυσική μου έχουν φάει όση ώρα έχω ξοδέψει για όλα τα άλλα μαζί χωρίς πλάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:06 Ο eukleidhs1821: #20 02-01-21 18:06 το θεμα 2 τι ακριβως σε δυσκολευει??το πρωτο ερωτημα ειναι αναξιο καν αναφορας.το δευτερο ερωτημα μονος σου το απαντησες.παρε το εσωτερικο γινομενο μηδεν κανε την επιμεριστικη ιδιοτητα και το βγαλες.στο τριτο ερωτημα παρε το μετρο του διανυσματος στο τετραγωνο που σε αντιθεση με τους μιγαδικους ισχυει κανονικα η ιδιοτητα κανε την ταυτοτητα και το βρηκες.ειναι μια ασκηση κυριολεκτικα της πλακας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 Σωτηρία Chem major Alexandros36k marianna04 eukleidhs1821 nucomer T C Lathy tsiobieman SlimShady fmarulezkd Unboxholics Anxious το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αναφερεσαι στην γενικης ή κατευθυνσης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:10 Ο Alexandros36k: #4 02-01-21 17:10 Κοιτάξτε να πω την ιστορία από την αρχή, όσο ειμασταν ανοικτά τα ήξερα αλλά δυσκολεύουν έπρεπε να τα εκανα καπάκι αφού κλείναμε, δεν το έκανα με αποτέλεσμα να τεμπελιαζω και να τα ξεχάσω , λοιπόν έχω διανύσματα,εσωτερικά γινόμενα, θεωρητικά θα έπρεπε να μου ήταν εύκολο, έχω ψάξει τα πάντα τι θεωρίες, τι ασκήσεις, τι γκουγκλ και άκρη δεν έβγαλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Αναφερεσαι στην γενικης ή κατευθυνσης; Click για ανάπτυξη... Κατεύθυνση κυρίως, έχω και ένα φυλλάδιο γενικής αλλά της κατεύθυνσης με βασανίζει, θέλω να τελειώνω αυτό που ξεκινάω και μετά να συνεχίζω με τα άλλα οπότε δεν το πολύ είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:14 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 02-01-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Κοιτάξτε να πω την ιστορία από την αρχή, όσο ειμασταν ανοικτά τα ήξερα αλλά δυσκολεύουν έπρεπε να τα εκανα καπάκι αφού κλείναμε, δεν το έκανα με αποτέλεσμα να τεμπελιαζω και να τα ξεχάσω , λοιπόν έχω διανύσματα,εσωτερικά γινόμενα, θεωρητικά θα έπρεπε να μου ήταν εύκολο, έχω ψάξει τα πάντα τι θεωρίες, τι ασκήσεις, τι γκουγκλ και άκρη δεν έβγαλα Click για ανάπτυξη... Αχ τα διανυσματακια ειναι παιδεμα και τα εσωτερικα γινομενα οτι πιο γλυκο στα διανυσματα. Αναμενουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:16 Ο Alexandros36k: #6 02-01-21 17:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αχ τα διανυσματακια ειναι παιδεμα και τα εσωτερικα γινομενα οτι πιο γλυκο στα διανυσματα. Αναμενουμε. Click για ανάπτυξη... Αναμένουμε εννοείς να ξεκινήσω να σας βομβαρδιζω με τις απορίες μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 02-01-21 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Αναμένουμε εννοείς να ξεκινήσω να σας βομβαρδιζω με τις απορίες μου; Click για ανάπτυξη... ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:24 Ο Alexandros36k: #8 02-01-21 17:24 το 2ο από εδώ πως μπορώ να το βρω; όταν είναι κάθετα έχουν 0 μέχρι εκεί καλά, το κ όμως... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 πως μπορώ να ξεκινήσω εδώ; μου φαίνεται κινέζικο, δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει τέτοια άσκηση μέχρι να κλείσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 02-01-21 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: το 2ο από εδώ πως μπορώ να το βρω; όταν είναι κάθετα έχουν 0 μέχρι εκεί καλά, το κ όμως... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 πως μπορώ να ξεκινήσω εδώ; μου φαίνεται κινέζικο, δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει τέτοια άσκηση μέχρι να κλείσουμε Click για ανάπτυξη... Λοιπον,, για το 2ο θεμα : τον συμβολισμο δεν το εχω ξαναδει, σημαινει οτι η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:43 Ο Alexandros36k: #10 02-01-21 17:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Λοιπον,, για το 2ο θεμα : τον συμβολισμο δεν το εχω ξαναδει, σημαινει οτι η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? Click για ανάπτυξη... Ναι σημαίνει ότι είναι π/3 (60° δηλαδή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 02-01-21 17:45 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Λοιπον,, για το 2ο θεμα : τον συμβολισμο δεν το εχω ξαναδει, σημαινει οτι η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? δουλευω το θεμα 2 . μετα θα δουμε το θεμα 3 με το ωραιο λ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:46 Ο SlimShady: #12 02-01-21 17:46 Ηθελα να ρωτησω, τα μαθηματικα γενικης χρησιμευουν καθολου στην κατευθυνση της Β; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:48 Ο Alexandros36k: #13 02-01-21 17:48 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πολυ ωραια η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? δουλευω το θεμα 2 . μετα θα δουμε το θεμα 3 με το ωραιο λ. Click για ανάπτυξη... Μην μου λες για λ, την ζωή μου έχει φάει, δεν μπορούν να βάζουν μόνο αριθμούς; επίσης ευχαριστώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Ηθελα να ρωτησω, τα μαθηματικα γενικης χρησιμευουν καθολου στην κατευθυνση της Β; Click για ανάπτυξη... Μαθηματικά γενικής από ότι κατάλαβα εννοείς άλγεβρα μάλλον, φέτος ναι έχει κάποια στοιχεία που χρειάζονται και στο άλλο μάθημα (μεταξύ των μαθηματικά/άλγεβρα) όπως την τριγωνομετρια που από ότι νομίζω την θεωρούν από τα βασικότερα για την β λυκείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #14 02-01-21 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Μην μου λες για λ, την ζωή μου έχει φάει, δεν μπορούν να βάζουν μόνο αριθμούς; επίσης ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... πιστεψε με, το λ και το κ ειναι οτι πιο γλυκο και βασικο στο διανυσματικο λογισμο. το πανεπιστημιο παρακαλαμε να μας ζητανε αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:55 Ο Alexandros36k: #15 02-01-21 17:55 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: πιστεψε με, το λ και το κ ειναι οτι πιο γλυκο και βασικο στο διανυσματικο λογισμο. το πανεπιστημιο παρακαλαμε να μας ζητανε αυτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ υγείας θα πάω με το καλό του χρόνου, μαθηματικά αν και θα ήθελα πολύ να τα πηγαίνω τέλεια δεν το έχω πολύ οπότε και κάτι που μπορεί να φαίνεται εύκολο σε κάποιους εμένα μπορεί να με δυσκολέψει όπως αυτά που έστειλα για παράδειγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:56 Ο SlimShady: #16 02-01-21 17:56 Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:57 Ο asdfqwerty: #17 02-01-21 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: το 2ο από εδώ πως μπορώ να το βρω; όταν είναι κάθετα έχουν 0 μέχρι εκεί καλά, το κ όμως... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 πως μπορώ να ξεκινήσω εδώ; μου φαίνεται κινέζικο, δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει τέτοια άσκηση μέχρι να κλείσουμε Click για ανάπτυξη... για το θεμα 2 μια λυση στο τελος εχει αριθμητικο .. κατσε να το διορθωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CamScanner 01-02-2021 18.03.jpg 287,9 KB · Εμφανίσεις: 244 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 02-01-21 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Εγώ υγείας θα πάω με το καλό του χρόνου, μαθηματικά αν και θα ήθελα πολύ να τα πηγαίνω τέλεια δεν το έχω πολύ οπότε και κάτι που μπορεί να φαίνεται εύκολο σε κάποιους εμένα μπορεί να με δυσκολέψει όπως αυτά που έστειλα για παράδειγμα! Click για ανάπτυξη... Γεγονος ειναι οτι αυτα τα μαθηματικα ( διανυσματα) ειναι βασικοτατα για την φυσικη. Εσυ στο υγειας ( εκτος μηχ βιοιατρικης) η φυσικη σου θα ειναι περιγραφικη και καποια εφαρμογη τυπου, οποτε το μαρτυριο σου ειναι μεχρι τις πανελληνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:03 Ο Alexandros36k: #19 02-01-21 18:03 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν γνωρίζω για να απαντήσω, Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν γνωρίζω για να απαντήσω εγώ προσωπικά! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Γεγονος ειναι οτι αυτα τα μαθηματικα ( διανυσματα) ειναι βασικοτατα για την φυσικη. Εσυ στο υγειας ( εκτος μηχ βιοιατρικης) η φυσικη σου θα ειναι περιγραφικη και καποια εφαρμογη τυπου, οποτε το μαρτυριο σου ειναι μεχρι τις πανελληνιες. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό το ξέρω του χρόνου ευτυχώς θα επικεντρωθώ στα μαθήματα που θα χρειαστώ, τα μαθηματικα φέτος μαζί με την φυσική μου έχουν φάει όση ώρα έχω ξοδέψει για όλα τα άλλα μαζί χωρίς πλάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:06 Ο eukleidhs1821: #20 02-01-21 18:06 το θεμα 2 τι ακριβως σε δυσκολευει??το πρωτο ερωτημα ειναι αναξιο καν αναφορας.το δευτερο ερωτημα μονος σου το απαντησες.παρε το εσωτερικο γινομενο μηδεν κανε την επιμεριστικη ιδιοτητα και το βγαλες.στο τριτο ερωτημα παρε το μετρο του διανυσματος στο τετραγωνο που σε αντιθεση με τους μιγαδικους ισχυει κανονικα η ιδιοτητα κανε την ταυτοτητα και το βρηκες.ειναι μια ασκηση κυριολεκτικα της πλακας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 Σωτηρία Chem major Alexandros36k marianna04 eukleidhs1821 nucomer T C Lathy tsiobieman SlimShady fmarulezkd Unboxholics Anxious το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κοιτάξτε να πω την ιστορία από την αρχή, όσο ειμασταν ανοικτά τα ήξερα αλλά δυσκολεύουν έπρεπε να τα εκανα καπάκι αφού κλείναμε, δεν το έκανα με αποτέλεσμα να τεμπελιαζω και να τα ξεχάσω , λοιπόν έχω διανύσματα,εσωτερικά γινόμενα, θεωρητικά θα έπρεπε να μου ήταν εύκολο, έχω ψάξει τα πάντα τι θεωρίες, τι ασκήσεις, τι γκουγκλ και άκρη δεν έβγαλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Αναφερεσαι στην γενικης ή κατευθυνσης; Click για ανάπτυξη... Κατεύθυνση κυρίως, έχω και ένα φυλλάδιο γενικής αλλά της κατεύθυνσης με βασανίζει, θέλω να τελειώνω αυτό που ξεκινάω και μετά να συνεχίζω με τα άλλα οπότε δεν το πολύ είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:14 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 02-01-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Κοιτάξτε να πω την ιστορία από την αρχή, όσο ειμασταν ανοικτά τα ήξερα αλλά δυσκολεύουν έπρεπε να τα εκανα καπάκι αφού κλείναμε, δεν το έκανα με αποτέλεσμα να τεμπελιαζω και να τα ξεχάσω , λοιπόν έχω διανύσματα,εσωτερικά γινόμενα, θεωρητικά θα έπρεπε να μου ήταν εύκολο, έχω ψάξει τα πάντα τι θεωρίες, τι ασκήσεις, τι γκουγκλ και άκρη δεν έβγαλα Click για ανάπτυξη... Αχ τα διανυσματακια ειναι παιδεμα και τα εσωτερικα γινομενα οτι πιο γλυκο στα διανυσματα. Αναμενουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:16 Ο Alexandros36k: #6 02-01-21 17:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αχ τα διανυσματακια ειναι παιδεμα και τα εσωτερικα γινομενα οτι πιο γλυκο στα διανυσματα. Αναμενουμε. Click για ανάπτυξη... Αναμένουμε εννοείς να ξεκινήσω να σας βομβαρδιζω με τις απορίες μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 02-01-21 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Αναμένουμε εννοείς να ξεκινήσω να σας βομβαρδιζω με τις απορίες μου; Click για ανάπτυξη... ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:24 Ο Alexandros36k: #8 02-01-21 17:24 το 2ο από εδώ πως μπορώ να το βρω; όταν είναι κάθετα έχουν 0 μέχρι εκεί καλά, το κ όμως... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 πως μπορώ να ξεκινήσω εδώ; μου φαίνεται κινέζικο, δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει τέτοια άσκηση μέχρι να κλείσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 02-01-21 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: το 2ο από εδώ πως μπορώ να το βρω; όταν είναι κάθετα έχουν 0 μέχρι εκεί καλά, το κ όμως... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 πως μπορώ να ξεκινήσω εδώ; μου φαίνεται κινέζικο, δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει τέτοια άσκηση μέχρι να κλείσουμε Click για ανάπτυξη... Λοιπον,, για το 2ο θεμα : τον συμβολισμο δεν το εχω ξαναδει, σημαινει οτι η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:43 Ο Alexandros36k: #10 02-01-21 17:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Λοιπον,, για το 2ο θεμα : τον συμβολισμο δεν το εχω ξαναδει, σημαινει οτι η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? Click για ανάπτυξη... Ναι σημαίνει ότι είναι π/3 (60° δηλαδή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 02-01-21 17:45 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Λοιπον,, για το 2ο θεμα : τον συμβολισμο δεν το εχω ξαναδει, σημαινει οτι η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? δουλευω το θεμα 2 . μετα θα δουμε το θεμα 3 με το ωραιο λ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:46 Ο SlimShady: #12 02-01-21 17:46 Ηθελα να ρωτησω, τα μαθηματικα γενικης χρησιμευουν καθολου στην κατευθυνση της Β; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:48 Ο Alexandros36k: #13 02-01-21 17:48 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πολυ ωραια η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? δουλευω το θεμα 2 . μετα θα δουμε το θεμα 3 με το ωραιο λ. Click για ανάπτυξη... Μην μου λες για λ, την ζωή μου έχει φάει, δεν μπορούν να βάζουν μόνο αριθμούς; επίσης ευχαριστώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Ηθελα να ρωτησω, τα μαθηματικα γενικης χρησιμευουν καθολου στην κατευθυνση της Β; Click για ανάπτυξη... Μαθηματικά γενικής από ότι κατάλαβα εννοείς άλγεβρα μάλλον, φέτος ναι έχει κάποια στοιχεία που χρειάζονται και στο άλλο μάθημα (μεταξύ των μαθηματικά/άλγεβρα) όπως την τριγωνομετρια που από ότι νομίζω την θεωρούν από τα βασικότερα για την β λυκείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #14 02-01-21 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Μην μου λες για λ, την ζωή μου έχει φάει, δεν μπορούν να βάζουν μόνο αριθμούς; επίσης ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... πιστεψε με, το λ και το κ ειναι οτι πιο γλυκο και βασικο στο διανυσματικο λογισμο. το πανεπιστημιο παρακαλαμε να μας ζητανε αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:55 Ο Alexandros36k: #15 02-01-21 17:55 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: πιστεψε με, το λ και το κ ειναι οτι πιο γλυκο και βασικο στο διανυσματικο λογισμο. το πανεπιστημιο παρακαλαμε να μας ζητανε αυτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ υγείας θα πάω με το καλό του χρόνου, μαθηματικά αν και θα ήθελα πολύ να τα πηγαίνω τέλεια δεν το έχω πολύ οπότε και κάτι που μπορεί να φαίνεται εύκολο σε κάποιους εμένα μπορεί να με δυσκολέψει όπως αυτά που έστειλα για παράδειγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:56 Ο SlimShady: #16 02-01-21 17:56 Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:57 Ο asdfqwerty: #17 02-01-21 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: το 2ο από εδώ πως μπορώ να το βρω; όταν είναι κάθετα έχουν 0 μέχρι εκεί καλά, το κ όμως... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 πως μπορώ να ξεκινήσω εδώ; μου φαίνεται κινέζικο, δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει τέτοια άσκηση μέχρι να κλείσουμε Click για ανάπτυξη... για το θεμα 2 μια λυση στο τελος εχει αριθμητικο .. κατσε να το διορθωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CamScanner 01-02-2021 18.03.jpg 287,9 KB · Εμφανίσεις: 244 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 02-01-21 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Εγώ υγείας θα πάω με το καλό του χρόνου, μαθηματικά αν και θα ήθελα πολύ να τα πηγαίνω τέλεια δεν το έχω πολύ οπότε και κάτι που μπορεί να φαίνεται εύκολο σε κάποιους εμένα μπορεί να με δυσκολέψει όπως αυτά που έστειλα για παράδειγμα! Click για ανάπτυξη... Γεγονος ειναι οτι αυτα τα μαθηματικα ( διανυσματα) ειναι βασικοτατα για την φυσικη. Εσυ στο υγειας ( εκτος μηχ βιοιατρικης) η φυσικη σου θα ειναι περιγραφικη και καποια εφαρμογη τυπου, οποτε το μαρτυριο σου ειναι μεχρι τις πανελληνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:03 Ο Alexandros36k: #19 02-01-21 18:03 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν γνωρίζω για να απαντήσω, Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν γνωρίζω για να απαντήσω εγώ προσωπικά! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Γεγονος ειναι οτι αυτα τα μαθηματικα ( διανυσματα) ειναι βασικοτατα για την φυσικη. Εσυ στο υγειας ( εκτος μηχ βιοιατρικης) η φυσικη σου θα ειναι περιγραφικη και καποια εφαρμογη τυπου, οποτε το μαρτυριο σου ειναι μεχρι τις πανελληνιες. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό το ξέρω του χρόνου ευτυχώς θα επικεντρωθώ στα μαθήματα που θα χρειαστώ, τα μαθηματικα φέτος μαζί με την φυσική μου έχουν φάει όση ώρα έχω ξοδέψει για όλα τα άλλα μαζί χωρίς πλάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:06 Ο eukleidhs1821: #20 02-01-21 18:06 το θεμα 2 τι ακριβως σε δυσκολευει??το πρωτο ερωτημα ειναι αναξιο καν αναφορας.το δευτερο ερωτημα μονος σου το απαντησες.παρε το εσωτερικο γινομενο μηδεν κανε την επιμεριστικη ιδιοτητα και το βγαλες.στο τριτο ερωτημα παρε το μετρο του διανυσματος στο τετραγωνο που σε αντιθεση με τους μιγαδικους ισχυει κανονικα η ιδιοτητα κανε την ταυτοτητα και το βρηκες.ειναι μια ασκηση κυριολεκτικα της πλακας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 Σωτηρία Chem major Alexandros36k marianna04 eukleidhs1821 nucomer T C Lathy tsiobieman SlimShady fmarulezkd Unboxholics Anxious το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Κοιτάξτε να πω την ιστορία από την αρχή, όσο ειμασταν ανοικτά τα ήξερα αλλά δυσκολεύουν έπρεπε να τα εκανα καπάκι αφού κλείναμε, δεν το έκανα με αποτέλεσμα να τεμπελιαζω και να τα ξεχάσω , λοιπόν έχω διανύσματα,εσωτερικά γινόμενα, θεωρητικά θα έπρεπε να μου ήταν εύκολο, έχω ψάξει τα πάντα τι θεωρίες, τι ασκήσεις, τι γκουγκλ και άκρη δεν έβγαλα Click για ανάπτυξη... Αχ τα διανυσματακια ειναι παιδεμα και τα εσωτερικα γινομενα οτι πιο γλυκο στα διανυσματα. Αναμενουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:16 Ο Alexandros36k: #6 02-01-21 17:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αχ τα διανυσματακια ειναι παιδεμα και τα εσωτερικα γινομενα οτι πιο γλυκο στα διανυσματα. Αναμενουμε. Click για ανάπτυξη... Αναμένουμε εννοείς να ξεκινήσω να σας βομβαρδιζω με τις απορίες μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 02-01-21 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Αναμένουμε εννοείς να ξεκινήσω να σας βομβαρδιζω με τις απορίες μου; Click για ανάπτυξη... ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:24 Ο Alexandros36k: #8 02-01-21 17:24 το 2ο από εδώ πως μπορώ να το βρω; όταν είναι κάθετα έχουν 0 μέχρι εκεί καλά, το κ όμως... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 πως μπορώ να ξεκινήσω εδώ; μου φαίνεται κινέζικο, δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει τέτοια άσκηση μέχρι να κλείσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 02-01-21 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: το 2ο από εδώ πως μπορώ να το βρω; όταν είναι κάθετα έχουν 0 μέχρι εκεί καλά, το κ όμως... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 πως μπορώ να ξεκινήσω εδώ; μου φαίνεται κινέζικο, δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει τέτοια άσκηση μέχρι να κλείσουμε Click για ανάπτυξη... Λοιπον,, για το 2ο θεμα : τον συμβολισμο δεν το εχω ξαναδει, σημαινει οτι η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:43 Ο Alexandros36k: #10 02-01-21 17:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Λοιπον,, για το 2ο θεμα : τον συμβολισμο δεν το εχω ξαναδει, σημαινει οτι η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? Click για ανάπτυξη... Ναι σημαίνει ότι είναι π/3 (60° δηλαδή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 02-01-21 17:45 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Λοιπον,, για το 2ο θεμα : τον συμβολισμο δεν το εχω ξαναδει, σημαινει οτι η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? δουλευω το θεμα 2 . μετα θα δουμε το θεμα 3 με το ωραιο λ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:46 Ο SlimShady: #12 02-01-21 17:46 Ηθελα να ρωτησω, τα μαθηματικα γενικης χρησιμευουν καθολου στην κατευθυνση της Β; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:48 Ο Alexandros36k: #13 02-01-21 17:48 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πολυ ωραια η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? δουλευω το θεμα 2 . μετα θα δουμε το θεμα 3 με το ωραιο λ. Click για ανάπτυξη... Μην μου λες για λ, την ζωή μου έχει φάει, δεν μπορούν να βάζουν μόνο αριθμούς; επίσης ευχαριστώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Ηθελα να ρωτησω, τα μαθηματικα γενικης χρησιμευουν καθολου στην κατευθυνση της Β; Click για ανάπτυξη... Μαθηματικά γενικής από ότι κατάλαβα εννοείς άλγεβρα μάλλον, φέτος ναι έχει κάποια στοιχεία που χρειάζονται και στο άλλο μάθημα (μεταξύ των μαθηματικά/άλγεβρα) όπως την τριγωνομετρια που από ότι νομίζω την θεωρούν από τα βασικότερα για την β λυκείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #14 02-01-21 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Μην μου λες για λ, την ζωή μου έχει φάει, δεν μπορούν να βάζουν μόνο αριθμούς; επίσης ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... πιστεψε με, το λ και το κ ειναι οτι πιο γλυκο και βασικο στο διανυσματικο λογισμο. το πανεπιστημιο παρακαλαμε να μας ζητανε αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:55 Ο Alexandros36k: #15 02-01-21 17:55 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: πιστεψε με, το λ και το κ ειναι οτι πιο γλυκο και βασικο στο διανυσματικο λογισμο. το πανεπιστημιο παρακαλαμε να μας ζητανε αυτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ υγείας θα πάω με το καλό του χρόνου, μαθηματικά αν και θα ήθελα πολύ να τα πηγαίνω τέλεια δεν το έχω πολύ οπότε και κάτι που μπορεί να φαίνεται εύκολο σε κάποιους εμένα μπορεί να με δυσκολέψει όπως αυτά που έστειλα για παράδειγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:56 Ο SlimShady: #16 02-01-21 17:56 Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:57 Ο asdfqwerty: #17 02-01-21 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: το 2ο από εδώ πως μπορώ να το βρω; όταν είναι κάθετα έχουν 0 μέχρι εκεί καλά, το κ όμως... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 πως μπορώ να ξεκινήσω εδώ; μου φαίνεται κινέζικο, δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει τέτοια άσκηση μέχρι να κλείσουμε Click για ανάπτυξη... για το θεμα 2 μια λυση στο τελος εχει αριθμητικο .. κατσε να το διορθωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CamScanner 01-02-2021 18.03.jpg 287,9 KB · Εμφανίσεις: 244 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 02-01-21 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Εγώ υγείας θα πάω με το καλό του χρόνου, μαθηματικά αν και θα ήθελα πολύ να τα πηγαίνω τέλεια δεν το έχω πολύ οπότε και κάτι που μπορεί να φαίνεται εύκολο σε κάποιους εμένα μπορεί να με δυσκολέψει όπως αυτά που έστειλα για παράδειγμα! Click για ανάπτυξη... Γεγονος ειναι οτι αυτα τα μαθηματικα ( διανυσματα) ειναι βασικοτατα για την φυσικη. Εσυ στο υγειας ( εκτος μηχ βιοιατρικης) η φυσικη σου θα ειναι περιγραφικη και καποια εφαρμογη τυπου, οποτε το μαρτυριο σου ειναι μεχρι τις πανελληνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:03 Ο Alexandros36k: #19 02-01-21 18:03 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν γνωρίζω για να απαντήσω, Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν γνωρίζω για να απαντήσω εγώ προσωπικά! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Γεγονος ειναι οτι αυτα τα μαθηματικα ( διανυσματα) ειναι βασικοτατα για την φυσικη. Εσυ στο υγειας ( εκτος μηχ βιοιατρικης) η φυσικη σου θα ειναι περιγραφικη και καποια εφαρμογη τυπου, οποτε το μαρτυριο σου ειναι μεχρι τις πανελληνιες. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό το ξέρω του χρόνου ευτυχώς θα επικεντρωθώ στα μαθήματα που θα χρειαστώ, τα μαθηματικα φέτος μαζί με την φυσική μου έχουν φάει όση ώρα έχω ξοδέψει για όλα τα άλλα μαζί χωρίς πλάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:06 Ο eukleidhs1821: #20 02-01-21 18:06 το θεμα 2 τι ακριβως σε δυσκολευει??το πρωτο ερωτημα ειναι αναξιο καν αναφορας.το δευτερο ερωτημα μονος σου το απαντησες.παρε το εσωτερικο γινομενο μηδεν κανε την επιμεριστικη ιδιοτητα και το βγαλες.στο τριτο ερωτημα παρε το μετρο του διανυσματος στο τετραγωνο που σε αντιθεση με τους μιγαδικους ισχυει κανονικα η ιδιοτητα κανε την ταυτοτητα και το βρηκες.ειναι μια ασκηση κυριολεκτικα της πλακας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 Σωτηρία Chem major Alexandros36k marianna04 eukleidhs1821 nucomer T C Lathy tsiobieman SlimShady fmarulezkd Unboxholics Anxious το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αχ τα διανυσματακια ειναι παιδεμα και τα εσωτερικα γινομενα οτι πιο γλυκο στα διανυσματα. Αναμενουμε. Click για ανάπτυξη... Αναμένουμε εννοείς να ξεκινήσω να σας βομβαρδιζω με τις απορίες μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 02-01-21 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Αναμένουμε εννοείς να ξεκινήσω να σας βομβαρδιζω με τις απορίες μου; Click για ανάπτυξη... ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:24 Ο Alexandros36k: #8 02-01-21 17:24 το 2ο από εδώ πως μπορώ να το βρω; όταν είναι κάθετα έχουν 0 μέχρι εκεί καλά, το κ όμως... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 πως μπορώ να ξεκινήσω εδώ; μου φαίνεται κινέζικο, δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει τέτοια άσκηση μέχρι να κλείσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 02-01-21 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: το 2ο από εδώ πως μπορώ να το βρω; όταν είναι κάθετα έχουν 0 μέχρι εκεί καλά, το κ όμως... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 πως μπορώ να ξεκινήσω εδώ; μου φαίνεται κινέζικο, δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει τέτοια άσκηση μέχρι να κλείσουμε Click για ανάπτυξη... Λοιπον,, για το 2ο θεμα : τον συμβολισμο δεν το εχω ξαναδει, σημαινει οτι η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:43 Ο Alexandros36k: #10 02-01-21 17:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Λοιπον,, για το 2ο θεμα : τον συμβολισμο δεν το εχω ξαναδει, σημαινει οτι η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? Click για ανάπτυξη... Ναι σημαίνει ότι είναι π/3 (60° δηλαδή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 02-01-21 17:45 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Λοιπον,, για το 2ο θεμα : τον συμβολισμο δεν το εχω ξαναδει, σημαινει οτι η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? δουλευω το θεμα 2 . μετα θα δουμε το θεμα 3 με το ωραιο λ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:46 Ο SlimShady: #12 02-01-21 17:46 Ηθελα να ρωτησω, τα μαθηματικα γενικης χρησιμευουν καθολου στην κατευθυνση της Β; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:48 Ο Alexandros36k: #13 02-01-21 17:48 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πολυ ωραια η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? δουλευω το θεμα 2 . μετα θα δουμε το θεμα 3 με το ωραιο λ. Click για ανάπτυξη... Μην μου λες για λ, την ζωή μου έχει φάει, δεν μπορούν να βάζουν μόνο αριθμούς; επίσης ευχαριστώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Ηθελα να ρωτησω, τα μαθηματικα γενικης χρησιμευουν καθολου στην κατευθυνση της Β; Click για ανάπτυξη... Μαθηματικά γενικής από ότι κατάλαβα εννοείς άλγεβρα μάλλον, φέτος ναι έχει κάποια στοιχεία που χρειάζονται και στο άλλο μάθημα (μεταξύ των μαθηματικά/άλγεβρα) όπως την τριγωνομετρια που από ότι νομίζω την θεωρούν από τα βασικότερα για την β λυκείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #14 02-01-21 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Μην μου λες για λ, την ζωή μου έχει φάει, δεν μπορούν να βάζουν μόνο αριθμούς; επίσης ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... πιστεψε με, το λ και το κ ειναι οτι πιο γλυκο και βασικο στο διανυσματικο λογισμο. το πανεπιστημιο παρακαλαμε να μας ζητανε αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:55 Ο Alexandros36k: #15 02-01-21 17:55 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: πιστεψε με, το λ και το κ ειναι οτι πιο γλυκο και βασικο στο διανυσματικο λογισμο. το πανεπιστημιο παρακαλαμε να μας ζητανε αυτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ υγείας θα πάω με το καλό του χρόνου, μαθηματικά αν και θα ήθελα πολύ να τα πηγαίνω τέλεια δεν το έχω πολύ οπότε και κάτι που μπορεί να φαίνεται εύκολο σε κάποιους εμένα μπορεί να με δυσκολέψει όπως αυτά που έστειλα για παράδειγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:56 Ο SlimShady: #16 02-01-21 17:56 Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:57 Ο asdfqwerty: #17 02-01-21 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: το 2ο από εδώ πως μπορώ να το βρω; όταν είναι κάθετα έχουν 0 μέχρι εκεί καλά, το κ όμως... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 πως μπορώ να ξεκινήσω εδώ; μου φαίνεται κινέζικο, δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει τέτοια άσκηση μέχρι να κλείσουμε Click για ανάπτυξη... για το θεμα 2 μια λυση στο τελος εχει αριθμητικο .. κατσε να το διορθωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CamScanner 01-02-2021 18.03.jpg 287,9 KB · Εμφανίσεις: 244 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 02-01-21 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Εγώ υγείας θα πάω με το καλό του χρόνου, μαθηματικά αν και θα ήθελα πολύ να τα πηγαίνω τέλεια δεν το έχω πολύ οπότε και κάτι που μπορεί να φαίνεται εύκολο σε κάποιους εμένα μπορεί να με δυσκολέψει όπως αυτά που έστειλα για παράδειγμα! Click για ανάπτυξη... Γεγονος ειναι οτι αυτα τα μαθηματικα ( διανυσματα) ειναι βασικοτατα για την φυσικη. Εσυ στο υγειας ( εκτος μηχ βιοιατρικης) η φυσικη σου θα ειναι περιγραφικη και καποια εφαρμογη τυπου, οποτε το μαρτυριο σου ειναι μεχρι τις πανελληνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:03 Ο Alexandros36k: #19 02-01-21 18:03 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν γνωρίζω για να απαντήσω, Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν γνωρίζω για να απαντήσω εγώ προσωπικά! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Γεγονος ειναι οτι αυτα τα μαθηματικα ( διανυσματα) ειναι βασικοτατα για την φυσικη. Εσυ στο υγειας ( εκτος μηχ βιοιατρικης) η φυσικη σου θα ειναι περιγραφικη και καποια εφαρμογη τυπου, οποτε το μαρτυριο σου ειναι μεχρι τις πανελληνιες. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό το ξέρω του χρόνου ευτυχώς θα επικεντρωθώ στα μαθήματα που θα χρειαστώ, τα μαθηματικα φέτος μαζί με την φυσική μου έχουν φάει όση ώρα έχω ξοδέψει για όλα τα άλλα μαζί χωρίς πλάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:06 Ο eukleidhs1821: #20 02-01-21 18:06 το θεμα 2 τι ακριβως σε δυσκολευει??το πρωτο ερωτημα ειναι αναξιο καν αναφορας.το δευτερο ερωτημα μονος σου το απαντησες.παρε το εσωτερικο γινομενο μηδεν κανε την επιμεριστικη ιδιοτητα και το βγαλες.στο τριτο ερωτημα παρε το μετρο του διανυσματος στο τετραγωνο που σε αντιθεση με τους μιγαδικους ισχυει κανονικα η ιδιοτητα κανε την ταυτοτητα και το βρηκες.ειναι μια ασκηση κυριολεκτικα της πλακας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 Σωτηρία Chem major Alexandros36k marianna04 eukleidhs1821 nucomer T C Lathy tsiobieman SlimShady fmarulezkd Unboxholics Anxious το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Αναμένουμε εννοείς να ξεκινήσω να σας βομβαρδιζω με τις απορίες μου; Click για ανάπτυξη... ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:24 Ο Alexandros36k: #8 02-01-21 17:24 το 2ο από εδώ πως μπορώ να το βρω; όταν είναι κάθετα έχουν 0 μέχρι εκεί καλά, το κ όμως... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 πως μπορώ να ξεκινήσω εδώ; μου φαίνεται κινέζικο, δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει τέτοια άσκηση μέχρι να κλείσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 02-01-21 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: το 2ο από εδώ πως μπορώ να το βρω; όταν είναι κάθετα έχουν 0 μέχρι εκεί καλά, το κ όμως... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 πως μπορώ να ξεκινήσω εδώ; μου φαίνεται κινέζικο, δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει τέτοια άσκηση μέχρι να κλείσουμε Click για ανάπτυξη... Λοιπον,, για το 2ο θεμα : τον συμβολισμο δεν το εχω ξαναδει, σημαινει οτι η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:43 Ο Alexandros36k: #10 02-01-21 17:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Λοιπον,, για το 2ο θεμα : τον συμβολισμο δεν το εχω ξαναδει, σημαινει οτι η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? Click για ανάπτυξη... Ναι σημαίνει ότι είναι π/3 (60° δηλαδή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 02-01-21 17:45 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Λοιπον,, για το 2ο θεμα : τον συμβολισμο δεν το εχω ξαναδει, σημαινει οτι η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? δουλευω το θεμα 2 . μετα θα δουμε το θεμα 3 με το ωραιο λ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:46 Ο SlimShady: #12 02-01-21 17:46 Ηθελα να ρωτησω, τα μαθηματικα γενικης χρησιμευουν καθολου στην κατευθυνση της Β; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:48 Ο Alexandros36k: #13 02-01-21 17:48 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πολυ ωραια η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? δουλευω το θεμα 2 . μετα θα δουμε το θεμα 3 με το ωραιο λ. Click για ανάπτυξη... Μην μου λες για λ, την ζωή μου έχει φάει, δεν μπορούν να βάζουν μόνο αριθμούς; επίσης ευχαριστώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Ηθελα να ρωτησω, τα μαθηματικα γενικης χρησιμευουν καθολου στην κατευθυνση της Β; Click για ανάπτυξη... Μαθηματικά γενικής από ότι κατάλαβα εννοείς άλγεβρα μάλλον, φέτος ναι έχει κάποια στοιχεία που χρειάζονται και στο άλλο μάθημα (μεταξύ των μαθηματικά/άλγεβρα) όπως την τριγωνομετρια που από ότι νομίζω την θεωρούν από τα βασικότερα για την β λυκείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #14 02-01-21 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Μην μου λες για λ, την ζωή μου έχει φάει, δεν μπορούν να βάζουν μόνο αριθμούς; επίσης ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... πιστεψε με, το λ και το κ ειναι οτι πιο γλυκο και βασικο στο διανυσματικο λογισμο. το πανεπιστημιο παρακαλαμε να μας ζητανε αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:55 Ο Alexandros36k: #15 02-01-21 17:55 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: πιστεψε με, το λ και το κ ειναι οτι πιο γλυκο και βασικο στο διανυσματικο λογισμο. το πανεπιστημιο παρακαλαμε να μας ζητανε αυτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ υγείας θα πάω με το καλό του χρόνου, μαθηματικά αν και θα ήθελα πολύ να τα πηγαίνω τέλεια δεν το έχω πολύ οπότε και κάτι που μπορεί να φαίνεται εύκολο σε κάποιους εμένα μπορεί να με δυσκολέψει όπως αυτά που έστειλα για παράδειγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:56 Ο SlimShady: #16 02-01-21 17:56 Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:57 Ο asdfqwerty: #17 02-01-21 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: το 2ο από εδώ πως μπορώ να το βρω; όταν είναι κάθετα έχουν 0 μέχρι εκεί καλά, το κ όμως... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 πως μπορώ να ξεκινήσω εδώ; μου φαίνεται κινέζικο, δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει τέτοια άσκηση μέχρι να κλείσουμε Click για ανάπτυξη... για το θεμα 2 μια λυση στο τελος εχει αριθμητικο .. κατσε να το διορθωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CamScanner 01-02-2021 18.03.jpg 287,9 KB · Εμφανίσεις: 244 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 02-01-21 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Εγώ υγείας θα πάω με το καλό του χρόνου, μαθηματικά αν και θα ήθελα πολύ να τα πηγαίνω τέλεια δεν το έχω πολύ οπότε και κάτι που μπορεί να φαίνεται εύκολο σε κάποιους εμένα μπορεί να με δυσκολέψει όπως αυτά που έστειλα για παράδειγμα! Click για ανάπτυξη... Γεγονος ειναι οτι αυτα τα μαθηματικα ( διανυσματα) ειναι βασικοτατα για την φυσικη. Εσυ στο υγειας ( εκτος μηχ βιοιατρικης) η φυσικη σου θα ειναι περιγραφικη και καποια εφαρμογη τυπου, οποτε το μαρτυριο σου ειναι μεχρι τις πανελληνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:03 Ο Alexandros36k: #19 02-01-21 18:03 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν γνωρίζω για να απαντήσω, Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν γνωρίζω για να απαντήσω εγώ προσωπικά! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Γεγονος ειναι οτι αυτα τα μαθηματικα ( διανυσματα) ειναι βασικοτατα για την φυσικη. Εσυ στο υγειας ( εκτος μηχ βιοιατρικης) η φυσικη σου θα ειναι περιγραφικη και καποια εφαρμογη τυπου, οποτε το μαρτυριο σου ειναι μεχρι τις πανελληνιες. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό το ξέρω του χρόνου ευτυχώς θα επικεντρωθώ στα μαθήματα που θα χρειαστώ, τα μαθηματικα φέτος μαζί με την φυσική μου έχουν φάει όση ώρα έχω ξοδέψει για όλα τα άλλα μαζί χωρίς πλάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:06 Ο eukleidhs1821: #20 02-01-21 18:06 το θεμα 2 τι ακριβως σε δυσκολευει??το πρωτο ερωτημα ειναι αναξιο καν αναφορας.το δευτερο ερωτημα μονος σου το απαντησες.παρε το εσωτερικο γινομενο μηδεν κανε την επιμεριστικη ιδιοτητα και το βγαλες.στο τριτο ερωτημα παρε το μετρο του διανυσματος στο τετραγωνο που σε αντιθεση με τους μιγαδικους ισχυει κανονικα η ιδιοτητα κανε την ταυτοτητα και το βρηκες.ειναι μια ασκηση κυριολεκτικα της πλακας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 Σωτηρία Chem major Alexandros36k marianna04 eukleidhs1821 nucomer T C Lathy tsiobieman SlimShady fmarulezkd Unboxholics Anxious το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το 2ο από εδώ πως μπορώ να το βρω; όταν είναι κάθετα έχουν 0 μέχρι εκεί καλά, το κ όμως... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 πως μπορώ να ξεκινήσω εδώ; μου φαίνεται κινέζικο, δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει τέτοια άσκηση μέχρι να κλείσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 02-01-21 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: το 2ο από εδώ πως μπορώ να το βρω; όταν είναι κάθετα έχουν 0 μέχρι εκεί καλά, το κ όμως... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 πως μπορώ να ξεκινήσω εδώ; μου φαίνεται κινέζικο, δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει τέτοια άσκηση μέχρι να κλείσουμε Click για ανάπτυξη... Λοιπον,, για το 2ο θεμα : τον συμβολισμο δεν το εχω ξαναδει, σημαινει οτι η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:43 Ο Alexandros36k: #10 02-01-21 17:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Λοιπον,, για το 2ο θεμα : τον συμβολισμο δεν το εχω ξαναδει, σημαινει οτι η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? Click για ανάπτυξη... Ναι σημαίνει ότι είναι π/3 (60° δηλαδή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 02-01-21 17:45 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Λοιπον,, για το 2ο θεμα : τον συμβολισμο δεν το εχω ξαναδει, σημαινει οτι η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? δουλευω το θεμα 2 . μετα θα δουμε το θεμα 3 με το ωραιο λ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:46 Ο SlimShady: #12 02-01-21 17:46 Ηθελα να ρωτησω, τα μαθηματικα γενικης χρησιμευουν καθολου στην κατευθυνση της Β; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:48 Ο Alexandros36k: #13 02-01-21 17:48 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πολυ ωραια η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? δουλευω το θεμα 2 . μετα θα δουμε το θεμα 3 με το ωραιο λ. Click για ανάπτυξη... Μην μου λες για λ, την ζωή μου έχει φάει, δεν μπορούν να βάζουν μόνο αριθμούς; επίσης ευχαριστώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Ηθελα να ρωτησω, τα μαθηματικα γενικης χρησιμευουν καθολου στην κατευθυνση της Β; Click για ανάπτυξη... Μαθηματικά γενικής από ότι κατάλαβα εννοείς άλγεβρα μάλλον, φέτος ναι έχει κάποια στοιχεία που χρειάζονται και στο άλλο μάθημα (μεταξύ των μαθηματικά/άλγεβρα) όπως την τριγωνομετρια που από ότι νομίζω την θεωρούν από τα βασικότερα για την β λυκείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #14 02-01-21 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Μην μου λες για λ, την ζωή μου έχει φάει, δεν μπορούν να βάζουν μόνο αριθμούς; επίσης ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... πιστεψε με, το λ και το κ ειναι οτι πιο γλυκο και βασικο στο διανυσματικο λογισμο. το πανεπιστημιο παρακαλαμε να μας ζητανε αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:55 Ο Alexandros36k: #15 02-01-21 17:55 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: πιστεψε με, το λ και το κ ειναι οτι πιο γλυκο και βασικο στο διανυσματικο λογισμο. το πανεπιστημιο παρακαλαμε να μας ζητανε αυτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ υγείας θα πάω με το καλό του χρόνου, μαθηματικά αν και θα ήθελα πολύ να τα πηγαίνω τέλεια δεν το έχω πολύ οπότε και κάτι που μπορεί να φαίνεται εύκολο σε κάποιους εμένα μπορεί να με δυσκολέψει όπως αυτά που έστειλα για παράδειγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:56 Ο SlimShady: #16 02-01-21 17:56 Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:57 Ο asdfqwerty: #17 02-01-21 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: το 2ο από εδώ πως μπορώ να το βρω; όταν είναι κάθετα έχουν 0 μέχρι εκεί καλά, το κ όμως... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 πως μπορώ να ξεκινήσω εδώ; μου φαίνεται κινέζικο, δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει τέτοια άσκηση μέχρι να κλείσουμε Click για ανάπτυξη... για το θεμα 2 μια λυση στο τελος εχει αριθμητικο .. κατσε να το διορθωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CamScanner 01-02-2021 18.03.jpg 287,9 KB · Εμφανίσεις: 244 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 02-01-21 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Εγώ υγείας θα πάω με το καλό του χρόνου, μαθηματικά αν και θα ήθελα πολύ να τα πηγαίνω τέλεια δεν το έχω πολύ οπότε και κάτι που μπορεί να φαίνεται εύκολο σε κάποιους εμένα μπορεί να με δυσκολέψει όπως αυτά που έστειλα για παράδειγμα! Click για ανάπτυξη... Γεγονος ειναι οτι αυτα τα μαθηματικα ( διανυσματα) ειναι βασικοτατα για την φυσικη. Εσυ στο υγειας ( εκτος μηχ βιοιατρικης) η φυσικη σου θα ειναι περιγραφικη και καποια εφαρμογη τυπου, οποτε το μαρτυριο σου ειναι μεχρι τις πανελληνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:03 Ο Alexandros36k: #19 02-01-21 18:03 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν γνωρίζω για να απαντήσω, Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν γνωρίζω για να απαντήσω εγώ προσωπικά! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Γεγονος ειναι οτι αυτα τα μαθηματικα ( διανυσματα) ειναι βασικοτατα για την φυσικη. Εσυ στο υγειας ( εκτος μηχ βιοιατρικης) η φυσικη σου θα ειναι περιγραφικη και καποια εφαρμογη τυπου, οποτε το μαρτυριο σου ειναι μεχρι τις πανελληνιες. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό το ξέρω του χρόνου ευτυχώς θα επικεντρωθώ στα μαθήματα που θα χρειαστώ, τα μαθηματικα φέτος μαζί με την φυσική μου έχουν φάει όση ώρα έχω ξοδέψει για όλα τα άλλα μαζί χωρίς πλάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:06 Ο eukleidhs1821: #20 02-01-21 18:06 το θεμα 2 τι ακριβως σε δυσκολευει??το πρωτο ερωτημα ειναι αναξιο καν αναφορας.το δευτερο ερωτημα μονος σου το απαντησες.παρε το εσωτερικο γινομενο μηδεν κανε την επιμεριστικη ιδιοτητα και το βγαλες.στο τριτο ερωτημα παρε το μετρο του διανυσματος στο τετραγωνο που σε αντιθεση με τους μιγαδικους ισχυει κανονικα η ιδιοτητα κανε την ταυτοτητα και το βρηκες.ειναι μια ασκηση κυριολεκτικα της πλακας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 Σωτηρία Chem major Alexandros36k marianna04 eukleidhs1821 nucomer T C Lathy tsiobieman SlimShady fmarulezkd Unboxholics Anxious το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: το 2ο από εδώ πως μπορώ να το βρω; όταν είναι κάθετα έχουν 0 μέχρι εκεί καλά, το κ όμως... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 πως μπορώ να ξεκινήσω εδώ; μου φαίνεται κινέζικο, δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει τέτοια άσκηση μέχρι να κλείσουμε Click για ανάπτυξη... Λοιπον,, για το 2ο θεμα : τον συμβολισμο δεν το εχω ξαναδει, σημαινει οτι η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:43 Ο Alexandros36k: #10 02-01-21 17:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Λοιπον,, για το 2ο θεμα : τον συμβολισμο δεν το εχω ξαναδει, σημαινει οτι η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? Click για ανάπτυξη... Ναι σημαίνει ότι είναι π/3 (60° δηλαδή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 02-01-21 17:45 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Λοιπον,, για το 2ο θεμα : τον συμβολισμο δεν το εχω ξαναδει, σημαινει οτι η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? δουλευω το θεμα 2 . μετα θα δουμε το θεμα 3 με το ωραιο λ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:46 Ο SlimShady: #12 02-01-21 17:46 Ηθελα να ρωτησω, τα μαθηματικα γενικης χρησιμευουν καθολου στην κατευθυνση της Β; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:48 Ο Alexandros36k: #13 02-01-21 17:48 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πολυ ωραια η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? δουλευω το θεμα 2 . μετα θα δουμε το θεμα 3 με το ωραιο λ. Click για ανάπτυξη... Μην μου λες για λ, την ζωή μου έχει φάει, δεν μπορούν να βάζουν μόνο αριθμούς; επίσης ευχαριστώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Ηθελα να ρωτησω, τα μαθηματικα γενικης χρησιμευουν καθολου στην κατευθυνση της Β; Click για ανάπτυξη... Μαθηματικά γενικής από ότι κατάλαβα εννοείς άλγεβρα μάλλον, φέτος ναι έχει κάποια στοιχεία που χρειάζονται και στο άλλο μάθημα (μεταξύ των μαθηματικά/άλγεβρα) όπως την τριγωνομετρια που από ότι νομίζω την θεωρούν από τα βασικότερα για την β λυκείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #14 02-01-21 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Μην μου λες για λ, την ζωή μου έχει φάει, δεν μπορούν να βάζουν μόνο αριθμούς; επίσης ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... πιστεψε με, το λ και το κ ειναι οτι πιο γλυκο και βασικο στο διανυσματικο λογισμο. το πανεπιστημιο παρακαλαμε να μας ζητανε αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:55 Ο Alexandros36k: #15 02-01-21 17:55 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: πιστεψε με, το λ και το κ ειναι οτι πιο γλυκο και βασικο στο διανυσματικο λογισμο. το πανεπιστημιο παρακαλαμε να μας ζητανε αυτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ υγείας θα πάω με το καλό του χρόνου, μαθηματικά αν και θα ήθελα πολύ να τα πηγαίνω τέλεια δεν το έχω πολύ οπότε και κάτι που μπορεί να φαίνεται εύκολο σε κάποιους εμένα μπορεί να με δυσκολέψει όπως αυτά που έστειλα για παράδειγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:56 Ο SlimShady: #16 02-01-21 17:56 Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:57 Ο asdfqwerty: #17 02-01-21 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: το 2ο από εδώ πως μπορώ να το βρω; όταν είναι κάθετα έχουν 0 μέχρι εκεί καλά, το κ όμως... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 πως μπορώ να ξεκινήσω εδώ; μου φαίνεται κινέζικο, δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει τέτοια άσκηση μέχρι να κλείσουμε Click για ανάπτυξη... για το θεμα 2 μια λυση στο τελος εχει αριθμητικο .. κατσε να το διορθωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CamScanner 01-02-2021 18.03.jpg 287,9 KB · Εμφανίσεις: 244 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 02-01-21 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Εγώ υγείας θα πάω με το καλό του χρόνου, μαθηματικά αν και θα ήθελα πολύ να τα πηγαίνω τέλεια δεν το έχω πολύ οπότε και κάτι που μπορεί να φαίνεται εύκολο σε κάποιους εμένα μπορεί να με δυσκολέψει όπως αυτά που έστειλα για παράδειγμα! Click για ανάπτυξη... Γεγονος ειναι οτι αυτα τα μαθηματικα ( διανυσματα) ειναι βασικοτατα για την φυσικη. Εσυ στο υγειας ( εκτος μηχ βιοιατρικης) η φυσικη σου θα ειναι περιγραφικη και καποια εφαρμογη τυπου, οποτε το μαρτυριο σου ειναι μεχρι τις πανελληνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:03 Ο Alexandros36k: #19 02-01-21 18:03 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν γνωρίζω για να απαντήσω, Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν γνωρίζω για να απαντήσω εγώ προσωπικά! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Γεγονος ειναι οτι αυτα τα μαθηματικα ( διανυσματα) ειναι βασικοτατα για την φυσικη. Εσυ στο υγειας ( εκτος μηχ βιοιατρικης) η φυσικη σου θα ειναι περιγραφικη και καποια εφαρμογη τυπου, οποτε το μαρτυριο σου ειναι μεχρι τις πανελληνιες. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό το ξέρω του χρόνου ευτυχώς θα επικεντρωθώ στα μαθήματα που θα χρειαστώ, τα μαθηματικα φέτος μαζί με την φυσική μου έχουν φάει όση ώρα έχω ξοδέψει για όλα τα άλλα μαζί χωρίς πλάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:06 Ο eukleidhs1821: #20 02-01-21 18:06 το θεμα 2 τι ακριβως σε δυσκολευει??το πρωτο ερωτημα ειναι αναξιο καν αναφορας.το δευτερο ερωτημα μονος σου το απαντησες.παρε το εσωτερικο γινομενο μηδεν κανε την επιμεριστικη ιδιοτητα και το βγαλες.στο τριτο ερωτημα παρε το μετρο του διανυσματος στο τετραγωνο που σε αντιθεση με τους μιγαδικους ισχυει κανονικα η ιδιοτητα κανε την ταυτοτητα και το βρηκες.ειναι μια ασκηση κυριολεκτικα της πλακας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 Σωτηρία Chem major Alexandros36k marianna04 eukleidhs1821 nucomer T C Lathy tsiobieman SlimShady fmarulezkd Unboxholics Anxious το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Λοιπον,, για το 2ο θεμα : τον συμβολισμο δεν το εχω ξαναδει, σημαινει οτι η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? Click για ανάπτυξη... Ναι σημαίνει ότι είναι π/3 (60° δηλαδή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 02-01-21 17:45 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Λοιπον,, για το 2ο θεμα : τον συμβολισμο δεν το εχω ξαναδει, σημαινει οτι η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? δουλευω το θεμα 2 . μετα θα δουμε το θεμα 3 με το ωραιο λ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:46 Ο SlimShady: #12 02-01-21 17:46 Ηθελα να ρωτησω, τα μαθηματικα γενικης χρησιμευουν καθολου στην κατευθυνση της Β; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:48 Ο Alexandros36k: #13 02-01-21 17:48 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πολυ ωραια η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? δουλευω το θεμα 2 . μετα θα δουμε το θεμα 3 με το ωραιο λ. Click για ανάπτυξη... Μην μου λες για λ, την ζωή μου έχει φάει, δεν μπορούν να βάζουν μόνο αριθμούς; επίσης ευχαριστώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Ηθελα να ρωτησω, τα μαθηματικα γενικης χρησιμευουν καθολου στην κατευθυνση της Β; Click για ανάπτυξη... Μαθηματικά γενικής από ότι κατάλαβα εννοείς άλγεβρα μάλλον, φέτος ναι έχει κάποια στοιχεία που χρειάζονται και στο άλλο μάθημα (μεταξύ των μαθηματικά/άλγεβρα) όπως την τριγωνομετρια που από ότι νομίζω την θεωρούν από τα βασικότερα για την β λυκείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #14 02-01-21 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Μην μου λες για λ, την ζωή μου έχει φάει, δεν μπορούν να βάζουν μόνο αριθμούς; επίσης ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... πιστεψε με, το λ και το κ ειναι οτι πιο γλυκο και βασικο στο διανυσματικο λογισμο. το πανεπιστημιο παρακαλαμε να μας ζητανε αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:55 Ο Alexandros36k: #15 02-01-21 17:55 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: πιστεψε με, το λ και το κ ειναι οτι πιο γλυκο και βασικο στο διανυσματικο λογισμο. το πανεπιστημιο παρακαλαμε να μας ζητανε αυτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ υγείας θα πάω με το καλό του χρόνου, μαθηματικά αν και θα ήθελα πολύ να τα πηγαίνω τέλεια δεν το έχω πολύ οπότε και κάτι που μπορεί να φαίνεται εύκολο σε κάποιους εμένα μπορεί να με δυσκολέψει όπως αυτά που έστειλα για παράδειγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:56 Ο SlimShady: #16 02-01-21 17:56 Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:57 Ο asdfqwerty: #17 02-01-21 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: το 2ο από εδώ πως μπορώ να το βρω; όταν είναι κάθετα έχουν 0 μέχρι εκεί καλά, το κ όμως... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 πως μπορώ να ξεκινήσω εδώ; μου φαίνεται κινέζικο, δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει τέτοια άσκηση μέχρι να κλείσουμε Click για ανάπτυξη... για το θεμα 2 μια λυση στο τελος εχει αριθμητικο .. κατσε να το διορθωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CamScanner 01-02-2021 18.03.jpg 287,9 KB · Εμφανίσεις: 244 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 02-01-21 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Εγώ υγείας θα πάω με το καλό του χρόνου, μαθηματικά αν και θα ήθελα πολύ να τα πηγαίνω τέλεια δεν το έχω πολύ οπότε και κάτι που μπορεί να φαίνεται εύκολο σε κάποιους εμένα μπορεί να με δυσκολέψει όπως αυτά που έστειλα για παράδειγμα! Click για ανάπτυξη... Γεγονος ειναι οτι αυτα τα μαθηματικα ( διανυσματα) ειναι βασικοτατα για την φυσικη. Εσυ στο υγειας ( εκτος μηχ βιοιατρικης) η φυσικη σου θα ειναι περιγραφικη και καποια εφαρμογη τυπου, οποτε το μαρτυριο σου ειναι μεχρι τις πανελληνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:03 Ο Alexandros36k: #19 02-01-21 18:03 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν γνωρίζω για να απαντήσω, Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν γνωρίζω για να απαντήσω εγώ προσωπικά! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Γεγονος ειναι οτι αυτα τα μαθηματικα ( διανυσματα) ειναι βασικοτατα για την φυσικη. Εσυ στο υγειας ( εκτος μηχ βιοιατρικης) η φυσικη σου θα ειναι περιγραφικη και καποια εφαρμογη τυπου, οποτε το μαρτυριο σου ειναι μεχρι τις πανελληνιες. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό το ξέρω του χρόνου ευτυχώς θα επικεντρωθώ στα μαθήματα που θα χρειαστώ, τα μαθηματικα φέτος μαζί με την φυσική μου έχουν φάει όση ώρα έχω ξοδέψει για όλα τα άλλα μαζί χωρίς πλάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:06 Ο eukleidhs1821: #20 02-01-21 18:06 το θεμα 2 τι ακριβως σε δυσκολευει??το πρωτο ερωτημα ειναι αναξιο καν αναφορας.το δευτερο ερωτημα μονος σου το απαντησες.παρε το εσωτερικο γινομενο μηδεν κανε την επιμεριστικη ιδιοτητα και το βγαλες.στο τριτο ερωτημα παρε το μετρο του διανυσματος στο τετραγωνο που σε αντιθεση με τους μιγαδικους ισχυει κανονικα η ιδιοτητα κανε την ταυτοτητα και το βρηκες.ειναι μια ασκηση κυριολεκτικα της πλακας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 Σωτηρία Chem major Alexandros36k marianna04 eukleidhs1821 nucomer T C Lathy tsiobieman SlimShady fmarulezkd Unboxholics Anxious το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Λοιπον,, για το 2ο θεμα : τον συμβολισμο δεν το εχω ξαναδει, σημαινει οτι η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? δουλευω το θεμα 2 . μετα θα δουμε το θεμα 3 με το ωραιο λ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:46 Ο SlimShady: #12 02-01-21 17:46 Ηθελα να ρωτησω, τα μαθηματικα γενικης χρησιμευουν καθολου στην κατευθυνση της Β; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:48 Ο Alexandros36k: #13 02-01-21 17:48 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πολυ ωραια η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? δουλευω το θεμα 2 . μετα θα δουμε το θεμα 3 με το ωραιο λ. Click για ανάπτυξη... Μην μου λες για λ, την ζωή μου έχει φάει, δεν μπορούν να βάζουν μόνο αριθμούς; επίσης ευχαριστώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Ηθελα να ρωτησω, τα μαθηματικα γενικης χρησιμευουν καθολου στην κατευθυνση της Β; Click για ανάπτυξη... Μαθηματικά γενικής από ότι κατάλαβα εννοείς άλγεβρα μάλλον, φέτος ναι έχει κάποια στοιχεία που χρειάζονται και στο άλλο μάθημα (μεταξύ των μαθηματικά/άλγεβρα) όπως την τριγωνομετρια που από ότι νομίζω την θεωρούν από τα βασικότερα για την β λυκείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #14 02-01-21 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Μην μου λες για λ, την ζωή μου έχει φάει, δεν μπορούν να βάζουν μόνο αριθμούς; επίσης ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... πιστεψε με, το λ και το κ ειναι οτι πιο γλυκο και βασικο στο διανυσματικο λογισμο. το πανεπιστημιο παρακαλαμε να μας ζητανε αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:55 Ο Alexandros36k: #15 02-01-21 17:55 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: πιστεψε με, το λ και το κ ειναι οτι πιο γλυκο και βασικο στο διανυσματικο λογισμο. το πανεπιστημιο παρακαλαμε να μας ζητανε αυτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ υγείας θα πάω με το καλό του χρόνου, μαθηματικά αν και θα ήθελα πολύ να τα πηγαίνω τέλεια δεν το έχω πολύ οπότε και κάτι που μπορεί να φαίνεται εύκολο σε κάποιους εμένα μπορεί να με δυσκολέψει όπως αυτά που έστειλα για παράδειγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:56 Ο SlimShady: #16 02-01-21 17:56 Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:57 Ο asdfqwerty: #17 02-01-21 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: το 2ο από εδώ πως μπορώ να το βρω; όταν είναι κάθετα έχουν 0 μέχρι εκεί καλά, το κ όμως... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 πως μπορώ να ξεκινήσω εδώ; μου φαίνεται κινέζικο, δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει τέτοια άσκηση μέχρι να κλείσουμε Click για ανάπτυξη... για το θεμα 2 μια λυση στο τελος εχει αριθμητικο .. κατσε να το διορθωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CamScanner 01-02-2021 18.03.jpg 287,9 KB · Εμφανίσεις: 244 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 02-01-21 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Εγώ υγείας θα πάω με το καλό του χρόνου, μαθηματικά αν και θα ήθελα πολύ να τα πηγαίνω τέλεια δεν το έχω πολύ οπότε και κάτι που μπορεί να φαίνεται εύκολο σε κάποιους εμένα μπορεί να με δυσκολέψει όπως αυτά που έστειλα για παράδειγμα! Click για ανάπτυξη... Γεγονος ειναι οτι αυτα τα μαθηματικα ( διανυσματα) ειναι βασικοτατα για την φυσικη. Εσυ στο υγειας ( εκτος μηχ βιοιατρικης) η φυσικη σου θα ειναι περιγραφικη και καποια εφαρμογη τυπου, οποτε το μαρτυριο σου ειναι μεχρι τις πανελληνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:03 Ο Alexandros36k: #19 02-01-21 18:03 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν γνωρίζω για να απαντήσω, Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν γνωρίζω για να απαντήσω εγώ προσωπικά! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Γεγονος ειναι οτι αυτα τα μαθηματικα ( διανυσματα) ειναι βασικοτατα για την φυσικη. Εσυ στο υγειας ( εκτος μηχ βιοιατρικης) η φυσικη σου θα ειναι περιγραφικη και καποια εφαρμογη τυπου, οποτε το μαρτυριο σου ειναι μεχρι τις πανελληνιες. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό το ξέρω του χρόνου ευτυχώς θα επικεντρωθώ στα μαθήματα που θα χρειαστώ, τα μαθηματικα φέτος μαζί με την φυσική μου έχουν φάει όση ώρα έχω ξοδέψει για όλα τα άλλα μαζί χωρίς πλάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:06 Ο eukleidhs1821: #20 02-01-21 18:06 το θεμα 2 τι ακριβως σε δυσκολευει??το πρωτο ερωτημα ειναι αναξιο καν αναφορας.το δευτερο ερωτημα μονος σου το απαντησες.παρε το εσωτερικο γινομενο μηδεν κανε την επιμεριστικη ιδιοτητα και το βγαλες.στο τριτο ερωτημα παρε το μετρο του διανυσματος στο τετραγωνο που σε αντιθεση με τους μιγαδικους ισχυει κανονικα η ιδιοτητα κανε την ταυτοτητα και το βρηκες.ειναι μια ασκηση κυριολεκτικα της πλακας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 Σωτηρία Chem major Alexandros36k marianna04 eukleidhs1821 nucomer T C Lathy tsiobieman SlimShady fmarulezkd Unboxholics Anxious το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ηθελα να ρωτησω, τα μαθηματικα γενικης χρησιμευουν καθολου στην κατευθυνση της Β; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:48 Ο Alexandros36k: #13 02-01-21 17:48 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πολυ ωραια η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? δουλευω το θεμα 2 . μετα θα δουμε το θεμα 3 με το ωραιο λ. Click για ανάπτυξη... Μην μου λες για λ, την ζωή μου έχει φάει, δεν μπορούν να βάζουν μόνο αριθμούς; επίσης ευχαριστώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Ηθελα να ρωτησω, τα μαθηματικα γενικης χρησιμευουν καθολου στην κατευθυνση της Β; Click για ανάπτυξη... Μαθηματικά γενικής από ότι κατάλαβα εννοείς άλγεβρα μάλλον, φέτος ναι έχει κάποια στοιχεία που χρειάζονται και στο άλλο μάθημα (μεταξύ των μαθηματικά/άλγεβρα) όπως την τριγωνομετρια που από ότι νομίζω την θεωρούν από τα βασικότερα για την β λυκείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #14 02-01-21 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Μην μου λες για λ, την ζωή μου έχει φάει, δεν μπορούν να βάζουν μόνο αριθμούς; επίσης ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... πιστεψε με, το λ και το κ ειναι οτι πιο γλυκο και βασικο στο διανυσματικο λογισμο. το πανεπιστημιο παρακαλαμε να μας ζητανε αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:55 Ο Alexandros36k: #15 02-01-21 17:55 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: πιστεψε με, το λ και το κ ειναι οτι πιο γλυκο και βασικο στο διανυσματικο λογισμο. το πανεπιστημιο παρακαλαμε να μας ζητανε αυτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ υγείας θα πάω με το καλό του χρόνου, μαθηματικά αν και θα ήθελα πολύ να τα πηγαίνω τέλεια δεν το έχω πολύ οπότε και κάτι που μπορεί να φαίνεται εύκολο σε κάποιους εμένα μπορεί να με δυσκολέψει όπως αυτά που έστειλα για παράδειγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:56 Ο SlimShady: #16 02-01-21 17:56 Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:57 Ο asdfqwerty: #17 02-01-21 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: το 2ο από εδώ πως μπορώ να το βρω; όταν είναι κάθετα έχουν 0 μέχρι εκεί καλά, το κ όμως... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 πως μπορώ να ξεκινήσω εδώ; μου φαίνεται κινέζικο, δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει τέτοια άσκηση μέχρι να κλείσουμε Click για ανάπτυξη... για το θεμα 2 μια λυση στο τελος εχει αριθμητικο .. κατσε να το διορθωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CamScanner 01-02-2021 18.03.jpg 287,9 KB · Εμφανίσεις: 244 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 02-01-21 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Εγώ υγείας θα πάω με το καλό του χρόνου, μαθηματικά αν και θα ήθελα πολύ να τα πηγαίνω τέλεια δεν το έχω πολύ οπότε και κάτι που μπορεί να φαίνεται εύκολο σε κάποιους εμένα μπορεί να με δυσκολέψει όπως αυτά που έστειλα για παράδειγμα! Click για ανάπτυξη... Γεγονος ειναι οτι αυτα τα μαθηματικα ( διανυσματα) ειναι βασικοτατα για την φυσικη. Εσυ στο υγειας ( εκτος μηχ βιοιατρικης) η φυσικη σου θα ειναι περιγραφικη και καποια εφαρμογη τυπου, οποτε το μαρτυριο σου ειναι μεχρι τις πανελληνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:03 Ο Alexandros36k: #19 02-01-21 18:03 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν γνωρίζω για να απαντήσω, Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν γνωρίζω για να απαντήσω εγώ προσωπικά! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Γεγονος ειναι οτι αυτα τα μαθηματικα ( διανυσματα) ειναι βασικοτατα για την φυσικη. Εσυ στο υγειας ( εκτος μηχ βιοιατρικης) η φυσικη σου θα ειναι περιγραφικη και καποια εφαρμογη τυπου, οποτε το μαρτυριο σου ειναι μεχρι τις πανελληνιες. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό το ξέρω του χρόνου ευτυχώς θα επικεντρωθώ στα μαθήματα που θα χρειαστώ, τα μαθηματικα φέτος μαζί με την φυσική μου έχουν φάει όση ώρα έχω ξοδέψει για όλα τα άλλα μαζί χωρίς πλάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:06 Ο eukleidhs1821: #20 02-01-21 18:06 το θεμα 2 τι ακριβως σε δυσκολευει??το πρωτο ερωτημα ειναι αναξιο καν αναφορας.το δευτερο ερωτημα μονος σου το απαντησες.παρε το εσωτερικο γινομενο μηδεν κανε την επιμεριστικη ιδιοτητα και το βγαλες.στο τριτο ερωτημα παρε το μετρο του διανυσματος στο τετραγωνο που σε αντιθεση με τους μιγαδικους ισχυει κανονικα η ιδιοτητα κανε την ταυτοτητα και το βρηκες.ειναι μια ασκηση κυριολεκτικα της πλακας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 Σωτηρία Chem major Alexandros36k marianna04 eukleidhs1821 nucomer T C Lathy tsiobieman SlimShady fmarulezkd Unboxholics Anxious το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πολυ ωραια η γωνια μεταξυ διανυσματων α και β ειναι π/3? δουλευω το θεμα 2 . μετα θα δουμε το θεμα 3 με το ωραιο λ. Click για ανάπτυξη... Μην μου λες για λ, την ζωή μου έχει φάει, δεν μπορούν να βάζουν μόνο αριθμούς; επίσης ευχαριστώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Ηθελα να ρωτησω, τα μαθηματικα γενικης χρησιμευουν καθολου στην κατευθυνση της Β; Click για ανάπτυξη... Μαθηματικά γενικής από ότι κατάλαβα εννοείς άλγεβρα μάλλον, φέτος ναι έχει κάποια στοιχεία που χρειάζονται και στο άλλο μάθημα (μεταξύ των μαθηματικά/άλγεβρα) όπως την τριγωνομετρια που από ότι νομίζω την θεωρούν από τα βασικότερα για την β λυκείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #14 02-01-21 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Μην μου λες για λ, την ζωή μου έχει φάει, δεν μπορούν να βάζουν μόνο αριθμούς; επίσης ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... πιστεψε με, το λ και το κ ειναι οτι πιο γλυκο και βασικο στο διανυσματικο λογισμο. το πανεπιστημιο παρακαλαμε να μας ζητανε αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:55 Ο Alexandros36k: #15 02-01-21 17:55 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: πιστεψε με, το λ και το κ ειναι οτι πιο γλυκο και βασικο στο διανυσματικο λογισμο. το πανεπιστημιο παρακαλαμε να μας ζητανε αυτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ υγείας θα πάω με το καλό του χρόνου, μαθηματικά αν και θα ήθελα πολύ να τα πηγαίνω τέλεια δεν το έχω πολύ οπότε και κάτι που μπορεί να φαίνεται εύκολο σε κάποιους εμένα μπορεί να με δυσκολέψει όπως αυτά που έστειλα για παράδειγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:56 Ο SlimShady: #16 02-01-21 17:56 Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:57 Ο asdfqwerty: #17 02-01-21 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: το 2ο από εδώ πως μπορώ να το βρω; όταν είναι κάθετα έχουν 0 μέχρι εκεί καλά, το κ όμως... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 πως μπορώ να ξεκινήσω εδώ; μου φαίνεται κινέζικο, δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει τέτοια άσκηση μέχρι να κλείσουμε Click για ανάπτυξη... για το θεμα 2 μια λυση στο τελος εχει αριθμητικο .. κατσε να το διορθωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CamScanner 01-02-2021 18.03.jpg 287,9 KB · Εμφανίσεις: 244 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 02-01-21 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Εγώ υγείας θα πάω με το καλό του χρόνου, μαθηματικά αν και θα ήθελα πολύ να τα πηγαίνω τέλεια δεν το έχω πολύ οπότε και κάτι που μπορεί να φαίνεται εύκολο σε κάποιους εμένα μπορεί να με δυσκολέψει όπως αυτά που έστειλα για παράδειγμα! Click για ανάπτυξη... Γεγονος ειναι οτι αυτα τα μαθηματικα ( διανυσματα) ειναι βασικοτατα για την φυσικη. Εσυ στο υγειας ( εκτος μηχ βιοιατρικης) η φυσικη σου θα ειναι περιγραφικη και καποια εφαρμογη τυπου, οποτε το μαρτυριο σου ειναι μεχρι τις πανελληνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:03 Ο Alexandros36k: #19 02-01-21 18:03 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν γνωρίζω για να απαντήσω, Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν γνωρίζω για να απαντήσω εγώ προσωπικά! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Γεγονος ειναι οτι αυτα τα μαθηματικα ( διανυσματα) ειναι βασικοτατα για την φυσικη. Εσυ στο υγειας ( εκτος μηχ βιοιατρικης) η φυσικη σου θα ειναι περιγραφικη και καποια εφαρμογη τυπου, οποτε το μαρτυριο σου ειναι μεχρι τις πανελληνιες. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό το ξέρω του χρόνου ευτυχώς θα επικεντρωθώ στα μαθήματα που θα χρειαστώ, τα μαθηματικα φέτος μαζί με την φυσική μου έχουν φάει όση ώρα έχω ξοδέψει για όλα τα άλλα μαζί χωρίς πλάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:06 Ο eukleidhs1821: #20 02-01-21 18:06 το θεμα 2 τι ακριβως σε δυσκολευει??το πρωτο ερωτημα ειναι αναξιο καν αναφορας.το δευτερο ερωτημα μονος σου το απαντησες.παρε το εσωτερικο γινομενο μηδεν κανε την επιμεριστικη ιδιοτητα και το βγαλες.στο τριτο ερωτημα παρε το μετρο του διανυσματος στο τετραγωνο που σε αντιθεση με τους μιγαδικους ισχυει κανονικα η ιδιοτητα κανε την ταυτοτητα και το βρηκες.ειναι μια ασκηση κυριολεκτικα της πλακας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 Σωτηρία Chem major Alexandros36k marianna04 eukleidhs1821 nucomer T C Lathy tsiobieman SlimShady fmarulezkd Unboxholics Anxious το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Μην μου λες για λ, την ζωή μου έχει φάει, δεν μπορούν να βάζουν μόνο αριθμούς; επίσης ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... πιστεψε με, το λ και το κ ειναι οτι πιο γλυκο και βασικο στο διανυσματικο λογισμο. το πανεπιστημιο παρακαλαμε να μας ζητανε αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:55 Ο Alexandros36k: #15 02-01-21 17:55 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: πιστεψε με, το λ και το κ ειναι οτι πιο γλυκο και βασικο στο διανυσματικο λογισμο. το πανεπιστημιο παρακαλαμε να μας ζητανε αυτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ υγείας θα πάω με το καλό του χρόνου, μαθηματικά αν και θα ήθελα πολύ να τα πηγαίνω τέλεια δεν το έχω πολύ οπότε και κάτι που μπορεί να φαίνεται εύκολο σε κάποιους εμένα μπορεί να με δυσκολέψει όπως αυτά που έστειλα για παράδειγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:56 Ο SlimShady: #16 02-01-21 17:56 Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:57 Ο asdfqwerty: #17 02-01-21 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: το 2ο από εδώ πως μπορώ να το βρω; όταν είναι κάθετα έχουν 0 μέχρι εκεί καλά, το κ όμως... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 πως μπορώ να ξεκινήσω εδώ; μου φαίνεται κινέζικο, δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει τέτοια άσκηση μέχρι να κλείσουμε Click για ανάπτυξη... για το θεμα 2 μια λυση στο τελος εχει αριθμητικο .. κατσε να το διορθωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CamScanner 01-02-2021 18.03.jpg 287,9 KB · Εμφανίσεις: 244 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 02-01-21 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Εγώ υγείας θα πάω με το καλό του χρόνου, μαθηματικά αν και θα ήθελα πολύ να τα πηγαίνω τέλεια δεν το έχω πολύ οπότε και κάτι που μπορεί να φαίνεται εύκολο σε κάποιους εμένα μπορεί να με δυσκολέψει όπως αυτά που έστειλα για παράδειγμα! Click για ανάπτυξη... Γεγονος ειναι οτι αυτα τα μαθηματικα ( διανυσματα) ειναι βασικοτατα για την φυσικη. Εσυ στο υγειας ( εκτος μηχ βιοιατρικης) η φυσικη σου θα ειναι περιγραφικη και καποια εφαρμογη τυπου, οποτε το μαρτυριο σου ειναι μεχρι τις πανελληνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:03 Ο Alexandros36k: #19 02-01-21 18:03 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν γνωρίζω για να απαντήσω, Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν γνωρίζω για να απαντήσω εγώ προσωπικά! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Γεγονος ειναι οτι αυτα τα μαθηματικα ( διανυσματα) ειναι βασικοτατα για την φυσικη. Εσυ στο υγειας ( εκτος μηχ βιοιατρικης) η φυσικη σου θα ειναι περιγραφικη και καποια εφαρμογη τυπου, οποτε το μαρτυριο σου ειναι μεχρι τις πανελληνιες. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό το ξέρω του χρόνου ευτυχώς θα επικεντρωθώ στα μαθήματα που θα χρειαστώ, τα μαθηματικα φέτος μαζί με την φυσική μου έχουν φάει όση ώρα έχω ξοδέψει για όλα τα άλλα μαζί χωρίς πλάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:06 Ο eukleidhs1821: #20 02-01-21 18:06 το θεμα 2 τι ακριβως σε δυσκολευει??το πρωτο ερωτημα ειναι αναξιο καν αναφορας.το δευτερο ερωτημα μονος σου το απαντησες.παρε το εσωτερικο γινομενο μηδεν κανε την επιμεριστικη ιδιοτητα και το βγαλες.στο τριτο ερωτημα παρε το μετρο του διανυσματος στο τετραγωνο που σε αντιθεση με τους μιγαδικους ισχυει κανονικα η ιδιοτητα κανε την ταυτοτητα και το βρηκες.ειναι μια ασκηση κυριολεκτικα της πλακας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 Σωτηρία Chem major Alexandros36k marianna04 eukleidhs1821 nucomer T C Lathy tsiobieman SlimShady fmarulezkd Unboxholics Anxious το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: πιστεψε με, το λ και το κ ειναι οτι πιο γλυκο και βασικο στο διανυσματικο λογισμο. το πανεπιστημιο παρακαλαμε να μας ζητανε αυτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ υγείας θα πάω με το καλό του χρόνου, μαθηματικά αν και θα ήθελα πολύ να τα πηγαίνω τέλεια δεν το έχω πολύ οπότε και κάτι που μπορεί να φαίνεται εύκολο σε κάποιους εμένα μπορεί να με δυσκολέψει όπως αυτά που έστειλα για παράδειγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:56 Ο SlimShady: #16 02-01-21 17:56 Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:57 Ο asdfqwerty: #17 02-01-21 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: το 2ο από εδώ πως μπορώ να το βρω; όταν είναι κάθετα έχουν 0 μέχρι εκεί καλά, το κ όμως... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 πως μπορώ να ξεκινήσω εδώ; μου φαίνεται κινέζικο, δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει τέτοια άσκηση μέχρι να κλείσουμε Click για ανάπτυξη... για το θεμα 2 μια λυση στο τελος εχει αριθμητικο .. κατσε να το διορθωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CamScanner 01-02-2021 18.03.jpg 287,9 KB · Εμφανίσεις: 244 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 02-01-21 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Εγώ υγείας θα πάω με το καλό του χρόνου, μαθηματικά αν και θα ήθελα πολύ να τα πηγαίνω τέλεια δεν το έχω πολύ οπότε και κάτι που μπορεί να φαίνεται εύκολο σε κάποιους εμένα μπορεί να με δυσκολέψει όπως αυτά που έστειλα για παράδειγμα! Click για ανάπτυξη... Γεγονος ειναι οτι αυτα τα μαθηματικα ( διανυσματα) ειναι βασικοτατα για την φυσικη. Εσυ στο υγειας ( εκτος μηχ βιοιατρικης) η φυσικη σου θα ειναι περιγραφικη και καποια εφαρμογη τυπου, οποτε το μαρτυριο σου ειναι μεχρι τις πανελληνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:03 Ο Alexandros36k: #19 02-01-21 18:03 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν γνωρίζω για να απαντήσω, Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν γνωρίζω για να απαντήσω εγώ προσωπικά! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Γεγονος ειναι οτι αυτα τα μαθηματικα ( διανυσματα) ειναι βασικοτατα για την φυσικη. Εσυ στο υγειας ( εκτος μηχ βιοιατρικης) η φυσικη σου θα ειναι περιγραφικη και καποια εφαρμογη τυπου, οποτε το μαρτυριο σου ειναι μεχρι τις πανελληνιες. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό το ξέρω του χρόνου ευτυχώς θα επικεντρωθώ στα μαθήματα που θα χρειαστώ, τα μαθηματικα φέτος μαζί με την φυσική μου έχουν φάει όση ώρα έχω ξοδέψει για όλα τα άλλα μαζί χωρίς πλάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:06 Ο eukleidhs1821: #20 02-01-21 18:06 το θεμα 2 τι ακριβως σε δυσκολευει??το πρωτο ερωτημα ειναι αναξιο καν αναφορας.το δευτερο ερωτημα μονος σου το απαντησες.παρε το εσωτερικο γινομενο μηδεν κανε την επιμεριστικη ιδιοτητα και το βγαλες.στο τριτο ερωτημα παρε το μετρο του διανυσματος στο τετραγωνο που σε αντιθεση με τους μιγαδικους ισχυει κανονικα η ιδιοτητα κανε την ταυτοτητα και το βρηκες.ειναι μια ασκηση κυριολεκτικα της πλακας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 Σωτηρία Chem major Alexandros36k marianna04 eukleidhs1821 nucomer T C Lathy tsiobieman SlimShady fmarulezkd Unboxholics Anxious το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 17:57 Ο asdfqwerty: #17 02-01-21 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: το 2ο από εδώ πως μπορώ να το βρω; όταν είναι κάθετα έχουν 0 μέχρι εκεί καλά, το κ όμως... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 πως μπορώ να ξεκινήσω εδώ; μου φαίνεται κινέζικο, δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει τέτοια άσκηση μέχρι να κλείσουμε Click για ανάπτυξη... για το θεμα 2 μια λυση στο τελος εχει αριθμητικο .. κατσε να το διορθωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CamScanner 01-02-2021 18.03.jpg 287,9 KB · Εμφανίσεις: 244 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 02-01-21 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Εγώ υγείας θα πάω με το καλό του χρόνου, μαθηματικά αν και θα ήθελα πολύ να τα πηγαίνω τέλεια δεν το έχω πολύ οπότε και κάτι που μπορεί να φαίνεται εύκολο σε κάποιους εμένα μπορεί να με δυσκολέψει όπως αυτά που έστειλα για παράδειγμα! Click για ανάπτυξη... Γεγονος ειναι οτι αυτα τα μαθηματικα ( διανυσματα) ειναι βασικοτατα για την φυσικη. Εσυ στο υγειας ( εκτος μηχ βιοιατρικης) η φυσικη σου θα ειναι περιγραφικη και καποια εφαρμογη τυπου, οποτε το μαρτυριο σου ειναι μεχρι τις πανελληνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:03 Ο Alexandros36k: #19 02-01-21 18:03 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν γνωρίζω για να απαντήσω, Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν γνωρίζω για να απαντήσω εγώ προσωπικά! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Γεγονος ειναι οτι αυτα τα μαθηματικα ( διανυσματα) ειναι βασικοτατα για την φυσικη. Εσυ στο υγειας ( εκτος μηχ βιοιατρικης) η φυσικη σου θα ειναι περιγραφικη και καποια εφαρμογη τυπου, οποτε το μαρτυριο σου ειναι μεχρι τις πανελληνιες. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό το ξέρω του χρόνου ευτυχώς θα επικεντρωθώ στα μαθήματα που θα χρειαστώ, τα μαθηματικα φέτος μαζί με την φυσική μου έχουν φάει όση ώρα έχω ξοδέψει για όλα τα άλλα μαζί χωρίς πλάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:06 Ο eukleidhs1821: #20 02-01-21 18:06 το θεμα 2 τι ακριβως σε δυσκολευει??το πρωτο ερωτημα ειναι αναξιο καν αναφορας.το δευτερο ερωτημα μονος σου το απαντησες.παρε το εσωτερικο γινομενο μηδεν κανε την επιμεριστικη ιδιοτητα και το βγαλες.στο τριτο ερωτημα παρε το μετρο του διανυσματος στο τετραγωνο που σε αντιθεση με τους μιγαδικους ισχυει κανονικα η ιδιοτητα κανε την ταυτοτητα και το βρηκες.ειναι μια ασκηση κυριολεκτικα της πλακας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 Σωτηρία Chem major Alexandros36k marianna04 eukleidhs1821 nucomer T C Lathy tsiobieman SlimShady fmarulezkd Unboxholics Anxious το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: το 2ο από εδώ πως μπορώ να το βρω; όταν είναι κάθετα έχουν 0 μέχρι εκεί καλά, το κ όμως... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 πως μπορώ να ξεκινήσω εδώ; μου φαίνεται κινέζικο, δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει τέτοια άσκηση μέχρι να κλείσουμε Click για ανάπτυξη... για το θεμα 2 μια λυση στο τελος εχει αριθμητικο .. κατσε να το διορθωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 02-01-21 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Εγώ υγείας θα πάω με το καλό του χρόνου, μαθηματικά αν και θα ήθελα πολύ να τα πηγαίνω τέλεια δεν το έχω πολύ οπότε και κάτι που μπορεί να φαίνεται εύκολο σε κάποιους εμένα μπορεί να με δυσκολέψει όπως αυτά που έστειλα για παράδειγμα! Click για ανάπτυξη... Γεγονος ειναι οτι αυτα τα μαθηματικα ( διανυσματα) ειναι βασικοτατα για την φυσικη. Εσυ στο υγειας ( εκτος μηχ βιοιατρικης) η φυσικη σου θα ειναι περιγραφικη και καποια εφαρμογη τυπου, οποτε το μαρτυριο σου ειναι μεχρι τις πανελληνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:03 Ο Alexandros36k: #19 02-01-21 18:03 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν γνωρίζω για να απαντήσω, Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν γνωρίζω για να απαντήσω εγώ προσωπικά! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Γεγονος ειναι οτι αυτα τα μαθηματικα ( διανυσματα) ειναι βασικοτατα για την φυσικη. Εσυ στο υγειας ( εκτος μηχ βιοιατρικης) η φυσικη σου θα ειναι περιγραφικη και καποια εφαρμογη τυπου, οποτε το μαρτυριο σου ειναι μεχρι τις πανελληνιες. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό το ξέρω του χρόνου ευτυχώς θα επικεντρωθώ στα μαθήματα που θα χρειαστώ, τα μαθηματικα φέτος μαζί με την φυσική μου έχουν φάει όση ώρα έχω ξοδέψει για όλα τα άλλα μαζί χωρίς πλάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:06 Ο eukleidhs1821: #20 02-01-21 18:06 το θεμα 2 τι ακριβως σε δυσκολευει??το πρωτο ερωτημα ειναι αναξιο καν αναφορας.το δευτερο ερωτημα μονος σου το απαντησες.παρε το εσωτερικο γινομενο μηδεν κανε την επιμεριστικη ιδιοτητα και το βγαλες.στο τριτο ερωτημα παρε το μετρο του διανυσματος στο τετραγωνο που σε αντιθεση με τους μιγαδικους ισχυει κανονικα η ιδιοτητα κανε την ταυτοτητα και το βρηκες.ειναι μια ασκηση κυριολεκτικα της πλακας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 Σωτηρία Chem major Alexandros36k marianna04 eukleidhs1821 nucomer T C Lathy tsiobieman SlimShady fmarulezkd Unboxholics Anxious το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alexandros36k: Εγώ υγείας θα πάω με το καλό του χρόνου, μαθηματικά αν και θα ήθελα πολύ να τα πηγαίνω τέλεια δεν το έχω πολύ οπότε και κάτι που μπορεί να φαίνεται εύκολο σε κάποιους εμένα μπορεί να με δυσκολέψει όπως αυτά που έστειλα για παράδειγμα! Click για ανάπτυξη... Γεγονος ειναι οτι αυτα τα μαθηματικα ( διανυσματα) ειναι βασικοτατα για την φυσικη. Εσυ στο υγειας ( εκτος μηχ βιοιατρικης) η φυσικη σου θα ειναι περιγραφικη και καποια εφαρμογη τυπου, οποτε το μαρτυριο σου ειναι μεχρι τις πανελληνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexandros36k Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:03 Ο Alexandros36k: #19 02-01-21 18:03 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν γνωρίζω για να απαντήσω, Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν γνωρίζω για να απαντήσω εγώ προσωπικά! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Γεγονος ειναι οτι αυτα τα μαθηματικα ( διανυσματα) ειναι βασικοτατα για την φυσικη. Εσυ στο υγειας ( εκτος μηχ βιοιατρικης) η φυσικη σου θα ειναι περιγραφικη και καποια εφαρμογη τυπου, οποτε το μαρτυριο σου ειναι μεχρι τις πανελληνιες. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό το ξέρω του χρόνου ευτυχώς θα επικεντρωθώ στα μαθήματα που θα χρειαστώ, τα μαθηματικα φέτος μαζί με την φυσική μου έχουν φάει όση ώρα έχω ξοδέψει για όλα τα άλλα μαζί χωρίς πλάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:06 Ο eukleidhs1821: #20 02-01-21 18:06 το θεμα 2 τι ακριβως σε δυσκολευει??το πρωτο ερωτημα ειναι αναξιο καν αναφορας.το δευτερο ερωτημα μονος σου το απαντησες.παρε το εσωτερικο γινομενο μηδεν κανε την επιμεριστικη ιδιοτητα και το βγαλες.στο τριτο ερωτημα παρε το μετρο του διανυσματος στο τετραγωνο που σε αντιθεση με τους μιγαδικους ισχυει κανονικα η ιδιοτητα κανε την ταυτοτητα και το βρηκες.ειναι μια ασκηση κυριολεκτικα της πλακας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν γνωρίζω για να απαντήσω, Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εχω ακουσει ομως οτι η φυσικη της Γ συνδεεται αρρηκτα με τα μαθηματικα κατευθυνσης της Β Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν γνωρίζω για να απαντήσω εγώ προσωπικά! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Γεγονος ειναι οτι αυτα τα μαθηματικα ( διανυσματα) ειναι βασικοτατα για την φυσικη. Εσυ στο υγειας ( εκτος μηχ βιοιατρικης) η φυσικη σου θα ειναι περιγραφικη και καποια εφαρμογη τυπου, οποτε το μαρτυριο σου ειναι μεχρι τις πανελληνιες. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό το ξέρω του χρόνου ευτυχώς θα επικεντρωθώ στα μαθήματα που θα χρειαστώ, τα μαθηματικα φέτος μαζί με την φυσική μου έχουν φάει όση ώρα έχω ξοδέψει για όλα τα άλλα μαζί χωρίς πλάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2021 στις 18:06 Ο eukleidhs1821: #20 02-01-21 18:06 το θεμα 2 τι ακριβως σε δυσκολευει??το πρωτο ερωτημα ειναι αναξιο καν αναφορας.το δευτερο ερωτημα μονος σου το απαντησες.παρε το εσωτερικο γινομενο μηδεν κανε την επιμεριστικη ιδιοτητα και το βγαλες.στο τριτο ερωτημα παρε το μετρο του διανυσματος στο τετραγωνο που σε αντιθεση με τους μιγαδικους ισχυει κανονικα η ιδιοτητα κανε την ταυτοτητα και το βρηκες.ειναι μια ασκηση κυριολεκτικα της πλακας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
το θεμα 2 τι ακριβως σε δυσκολευει??το πρωτο ερωτημα ειναι αναξιο καν αναφορας.το δευτερο ερωτημα μονος σου το απαντησες.παρε το εσωτερικο γινομενο μηδεν κανε την επιμεριστικη ιδιοτητα και το βγαλες.στο τριτο ερωτημα παρε το μετρο του διανυσματος στο τετραγωνο που σε αντιθεση με τους μιγαδικους ισχυει κανονικα η ιδιοτητα κανε την ταυτοτητα και το βρηκες.ειναι μια ασκηση κυριολεκτικα της πλακας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.