_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 14:39 Η _fairygirl_: #1.001 31-08-13 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: γιατι ποτε ειχαν για να εχουν τωρα; (excl. some ov dem) Click για ανάπτυξη... Μπέζικλυ,το βλέπω εγώ το σκηνικό θα πηγαίνουν οι μανάδες μερικών να ρωτάνε κατά Δεκέμβρη πουθενά και οι καθηγητές δε θα΄χουν στον ήλιο μοίρα. Εγώ θέλω απαλλαγή Θρησκευτικά. Spoiler Κάπου έπρεπε να κλαφτώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 14:39 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.002 31-08-13 14:39 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μπέζικλυ,το βλέπω εγώ το σκηνικό θα πηγαίνουν οι μανάδες μερικών να ρωτάνε κατά Δεκέμβρη πουθενά και οι καθηγητές δε θα΄χουν στον ήλιο μοίρα. Εγώ θέλω απαλλαγή Θρησκευτικά. Spoiler Κάπου έπρεπε να κλαφτώ. Click για ανάπτυξη... επισης μαλακια. Φετος τα θρησκευτικα ειναι υπεροχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 14:41 Ο jj! έγραψε: #1.003 31-08-13 14:41 Έχει ένα δίκιο για τα θρησκευτικά Στη Γ' Γυμνασίου είχα γράψει 7 και φέτος έγραψα 18.2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 15:00 Η _fairygirl_: #1.004 31-08-13 15:00 Αν είναι λες και κάνω Εκκλησιαστική Ιστορία να μου λείπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:06 Η Εχέμυθη έγραψε: #1.005 01-09-13 17:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αν είναι λες και κάνω Εκκλησιαστική Ιστορία να μου λείπει. Click για ανάπτυξη... Καμια απολυτως σχεση...Ειδικα αν ο θρησκευτικος σας αποφασισει να σας κανει και το κεφαλαιο με το σατανισμο και τις αιρεσεις (πολλοι το αποφευγουν) και γενικα ο ανθρωπος ειναι λιγο ανοιχτομυαλος θα το λατρεψεις το μαθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:22 Η _fairygirl_: #1.006 01-09-13 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Καμια απολυτως σχεση...Ειδικα αν ο θρησκευτικος σας αποφασισει να σας κανει και το κεφαλαιο με το σατανισμο και τις αιρεσεις (πολλοι το αποφευγουν) και γενικα ο ανθρωπος ειναι λιγο ανοιχτομυαλος θα το λατρεψεις το μαθημα Click για ανάπτυξη... Ποιος θα κάνει φέτος δεν ξέρω. Ξέρω ότι περσινός ήταν ζώον και πέφτουλας. Και υπάρχει και ένας καθηγητής Χημείας που νομίζει ότι κάνει μάθημα σε φοιτητές Χημείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος00753684 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κούγκαρ της Ενωσης Ζωαδιων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:24 Ο Γιώργος00753684: #1.007 01-09-13 19:24 Παρένθεση: Όσοι θα πάτε Α Λυκείου κάνατε καμία επανάληψή ;;(το θεωρείτε σημαντικό η όχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:20 Η marakibo έγραψε: #1.008 01-09-13 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος00753684: Παρένθεση: Όσοι θα πάτε Α Λυκείου κάνατε καμία επανάληψή ;;(το θεωρείτε σημαντικό η όχι) Click για ανάπτυξη... Εγω δεν εχω κανει τιποτα ακομα Πηγα να ανοιξω το βιβλιο της φυσικης αλλα σκεφτηκα 'τι παω να κανω? ' κ το εκλεισα αμεσως Γενικα αν εξαιρεσουμε την πολυαγαπημενη(-.-) μου φυσικη δεν νομιζω οτι χρειαζομαι και πολλες επαναληψεις. Ισως μαθηματικα και αρχαια ενα refresh αλλα οχι ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:37 Η ~Melania~: #1.009 01-09-13 20:37 Παιδιά, δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια ιδιαίτερη επανάληψη, μην αγχώνεστε . Εγώ προσωπικά δεν είχα κάνει καμιά, και σιγά σιγά από την αρχή της χρονιάς άρχισα να καταφεύγω όπου έκρινα απαραίτητο. Γενικά μην αγχώνεστε πολύ, η Α' Λυκείου πιστεύω περισσότερο θα σας προσφέρει γνώσεις, παρά θα στηριχτεί τόσο στα παλαιότερα (εννοείται ότι είναι απαραίτητες και οι βάσεις από το Γυμνάσιο ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:08 Η _fairygirl_: #1.010 01-09-13 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος00753684: Παρένθεση: Όσοι θα πάτε Α Λυκείου κάνατε καμία επανάληψή ;;(το θεωρείτε σημαντικό η όχι) Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έκανα αν και σε μερικά μαθήματα θα το πληρώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:44 Η _fairygirl_: #1.011 11-09-13 15:44 Για πείτε τίποτε σχετικά με σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MsBonita31 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:08 Η MsBonita31: #1.012 11-09-13 16:08 Εγω επισης βρισκω καλυτερο το νεο συστημα και σαφως πιο δικαιο για οσους διαβαζουν ολα τα χρονια(γτ με το παλιο συστημα μια στραβη να γινει η ακομη και απο το αγχος αποτυγχανουν και οι αριστοι μαθητες). Επισης σιγα τα φροντηστηρια που θα χρειαστειτε..μονο σε κανα θετικο μαθημα που κι αυτο αν στρωθειτε δεν ειναι τιποτα τρομερο..1η λυκειου ειναι!! Μετα απτην 2α ετσι κ αλλιως και μεις του παλιου συστηματος φροντηστηρια κανουμε! Ασε που οι καθηγητες πιστευω θα σας βοηθανε και θα βαζουν πιο ευκολα βαθμους..οσο και να τους βριζουμε ανθρωποι ειναι κι αυτοι, παιδια εχουν..μπορουν να καταλαβουν!! Και κατι μου λεει εμας του 97' θα μας πετσοκοψουν στις πανελληνιες απλα και μονο για να φανει το νεο συστημα καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 03:00 Ο SparklingGrey: #1.013 12-09-13 03:00 Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Και κατι μου λεει εμας του 97' θα μας πετσοκοψουν στις πανελληνιες απλα και μονο για να φανει το νεο συστημα καλυτερο Click για ανάπτυξη... Για να φανεί καλύτερο το σύστημα, θα μας βάλουν εύκολα θέματα, ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των αριστούχων. Α, λάθος. Διάβασα «του '98». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Σεπτεμβρίου 2013 gdp299 Νεοφερμένο μέλος Ο gdp299 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 19:03 Ο gdp299 έγραψε: #1.014 16-04-14 19:03 Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 19:07 Ο jj! έγραψε: #1.015 16-04-14 19:07 Αρχική Δημοσίευση από gdp299: Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Κάτι γενικές εξετάσεις μωρέ (όπως είχες κάνει στην Α' γυμνασίου για το γυμνάσιο και στην Α' και Δ' δημοτικού στο δημοτικό). Υποτίθεται ότι εγκρίνει ο γιατρός ότι μπορείς να συμμετάσχεις στο μάθημα της γυμναστικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gdp299 Νεοφερμένο μέλος Ο gdp299 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 19:50 Ο gdp299 έγραψε: #1.016 16-04-14 19:50 Δηλαδή; Δε θυμάμαι από δημοτικό και πρώτη γυμνασίου έκανα εξωτερικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:04 Η _fairygirl_: #1.017 16-04-14 20:04 Αρχική Δημοσίευση από gdp299: Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Το δελτίο υγείας προφανώς θα εννοείς. Δεν είναι κάτι τρομερό. Πας στο γιατρό που σε παρακολουθεί και του ζητάς να σου το συμπληρώσει. Αν κρίνει αναγκαίο περνάς και από άλλες ειδικότητες (βλέπε οφθαλμίατρο,καρδιολόγο κτλ) Απλώς φιλική συμβουλή,το Σεπτέμβρη να φροντίσεις να το έχεις συμπληρώσει γιατί είτε θα σας το δώσουν τώρα να το συμπληρώσετε και να το φέρετε φέτος στο τέλος της χρονιάς είτε θα το ζητήσει ο γυμναστής σας στο Λύκειο. Πάντως κάθε χρόνο στην 1η γίνεται χαμός με αυτό το χαρτί. Όσο πιο γρήγορα,τόσο το καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:12 Ο Dod έγραψε: #1.018 16-04-14 20:12 Παιδια,τωρα παω 1η λυκειου...ξερετε τι σχολες θα υπαρχουν στις ανθρωπιστικες σπουδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:21 Η _fairygirl_: #1.019 16-04-14 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Παιδια,τωρα παω 1η λυκειου...ξερετε τι σχολες θα υπαρχουν στις ανθρωπιστικες σπουδες? Click για ανάπτυξη... Ό,τι υπάρχει το 1ο πεδίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:25 Ο Dod έγραψε: #1.020 16-04-14 20:25 κοιτα ειπαν οτι θα βγαλουν τα παιδαγωγικα & τις κοινωνικο-πολιτικο κατι επιστημες. μαλλον λενε οτι θα ειναι φιλοσοφικες & νομικες δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 54 55 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: γιατι ποτε ειχαν για να εχουν τωρα; (excl. some ov dem) Click για ανάπτυξη... Μπέζικλυ,το βλέπω εγώ το σκηνικό θα πηγαίνουν οι μανάδες μερικών να ρωτάνε κατά Δεκέμβρη πουθενά και οι καθηγητές δε θα΄χουν στον ήλιο μοίρα. Εγώ θέλω απαλλαγή Θρησκευτικά. Spoiler Κάπου έπρεπε να κλαφτώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 14:39 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.002 31-08-13 14:39 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μπέζικλυ,το βλέπω εγώ το σκηνικό θα πηγαίνουν οι μανάδες μερικών να ρωτάνε κατά Δεκέμβρη πουθενά και οι καθηγητές δε θα΄χουν στον ήλιο μοίρα. Εγώ θέλω απαλλαγή Θρησκευτικά. Spoiler Κάπου έπρεπε να κλαφτώ. Click για ανάπτυξη... επισης μαλακια. Φετος τα θρησκευτικα ειναι υπεροχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 14:41 Ο jj! έγραψε: #1.003 31-08-13 14:41 Έχει ένα δίκιο για τα θρησκευτικά Στη Γ' Γυμνασίου είχα γράψει 7 και φέτος έγραψα 18.2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 15:00 Η _fairygirl_: #1.004 31-08-13 15:00 Αν είναι λες και κάνω Εκκλησιαστική Ιστορία να μου λείπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:06 Η Εχέμυθη έγραψε: #1.005 01-09-13 17:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αν είναι λες και κάνω Εκκλησιαστική Ιστορία να μου λείπει. Click για ανάπτυξη... Καμια απολυτως σχεση...Ειδικα αν ο θρησκευτικος σας αποφασισει να σας κανει και το κεφαλαιο με το σατανισμο και τις αιρεσεις (πολλοι το αποφευγουν) και γενικα ο ανθρωπος ειναι λιγο ανοιχτομυαλος θα το λατρεψεις το μαθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:22 Η _fairygirl_: #1.006 01-09-13 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Καμια απολυτως σχεση...Ειδικα αν ο θρησκευτικος σας αποφασισει να σας κανει και το κεφαλαιο με το σατανισμο και τις αιρεσεις (πολλοι το αποφευγουν) και γενικα ο ανθρωπος ειναι λιγο ανοιχτομυαλος θα το λατρεψεις το μαθημα Click για ανάπτυξη... Ποιος θα κάνει φέτος δεν ξέρω. Ξέρω ότι περσινός ήταν ζώον και πέφτουλας. Και υπάρχει και ένας καθηγητής Χημείας που νομίζει ότι κάνει μάθημα σε φοιτητές Χημείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος00753684 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κούγκαρ της Ενωσης Ζωαδιων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:24 Ο Γιώργος00753684: #1.007 01-09-13 19:24 Παρένθεση: Όσοι θα πάτε Α Λυκείου κάνατε καμία επανάληψή ;;(το θεωρείτε σημαντικό η όχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:20 Η marakibo έγραψε: #1.008 01-09-13 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος00753684: Παρένθεση: Όσοι θα πάτε Α Λυκείου κάνατε καμία επανάληψή ;;(το θεωρείτε σημαντικό η όχι) Click για ανάπτυξη... Εγω δεν εχω κανει τιποτα ακομα Πηγα να ανοιξω το βιβλιο της φυσικης αλλα σκεφτηκα 'τι παω να κανω? ' κ το εκλεισα αμεσως Γενικα αν εξαιρεσουμε την πολυαγαπημενη(-.-) μου φυσικη δεν νομιζω οτι χρειαζομαι και πολλες επαναληψεις. Ισως μαθηματικα και αρχαια ενα refresh αλλα οχι ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:37 Η ~Melania~: #1.009 01-09-13 20:37 Παιδιά, δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια ιδιαίτερη επανάληψη, μην αγχώνεστε . Εγώ προσωπικά δεν είχα κάνει καμιά, και σιγά σιγά από την αρχή της χρονιάς άρχισα να καταφεύγω όπου έκρινα απαραίτητο. Γενικά μην αγχώνεστε πολύ, η Α' Λυκείου πιστεύω περισσότερο θα σας προσφέρει γνώσεις, παρά θα στηριχτεί τόσο στα παλαιότερα (εννοείται ότι είναι απαραίτητες και οι βάσεις από το Γυμνάσιο ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:08 Η _fairygirl_: #1.010 01-09-13 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος00753684: Παρένθεση: Όσοι θα πάτε Α Λυκείου κάνατε καμία επανάληψή ;;(το θεωρείτε σημαντικό η όχι) Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έκανα αν και σε μερικά μαθήματα θα το πληρώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:44 Η _fairygirl_: #1.011 11-09-13 15:44 Για πείτε τίποτε σχετικά με σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MsBonita31 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:08 Η MsBonita31: #1.012 11-09-13 16:08 Εγω επισης βρισκω καλυτερο το νεο συστημα και σαφως πιο δικαιο για οσους διαβαζουν ολα τα χρονια(γτ με το παλιο συστημα μια στραβη να γινει η ακομη και απο το αγχος αποτυγχανουν και οι αριστοι μαθητες). Επισης σιγα τα φροντηστηρια που θα χρειαστειτε..μονο σε κανα θετικο μαθημα που κι αυτο αν στρωθειτε δεν ειναι τιποτα τρομερο..1η λυκειου ειναι!! Μετα απτην 2α ετσι κ αλλιως και μεις του παλιου συστηματος φροντηστηρια κανουμε! Ασε που οι καθηγητες πιστευω θα σας βοηθανε και θα βαζουν πιο ευκολα βαθμους..οσο και να τους βριζουμε ανθρωποι ειναι κι αυτοι, παιδια εχουν..μπορουν να καταλαβουν!! Και κατι μου λεει εμας του 97' θα μας πετσοκοψουν στις πανελληνιες απλα και μονο για να φανει το νεο συστημα καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 03:00 Ο SparklingGrey: #1.013 12-09-13 03:00 Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Και κατι μου λεει εμας του 97' θα μας πετσοκοψουν στις πανελληνιες απλα και μονο για να φανει το νεο συστημα καλυτερο Click για ανάπτυξη... Για να φανεί καλύτερο το σύστημα, θα μας βάλουν εύκολα θέματα, ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των αριστούχων. Α, λάθος. Διάβασα «του '98». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Σεπτεμβρίου 2013 gdp299 Νεοφερμένο μέλος Ο gdp299 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 19:03 Ο gdp299 έγραψε: #1.014 16-04-14 19:03 Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 19:07 Ο jj! έγραψε: #1.015 16-04-14 19:07 Αρχική Δημοσίευση από gdp299: Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Κάτι γενικές εξετάσεις μωρέ (όπως είχες κάνει στην Α' γυμνασίου για το γυμνάσιο και στην Α' και Δ' δημοτικού στο δημοτικό). Υποτίθεται ότι εγκρίνει ο γιατρός ότι μπορείς να συμμετάσχεις στο μάθημα της γυμναστικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gdp299 Νεοφερμένο μέλος Ο gdp299 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 19:50 Ο gdp299 έγραψε: #1.016 16-04-14 19:50 Δηλαδή; Δε θυμάμαι από δημοτικό και πρώτη γυμνασίου έκανα εξωτερικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:04 Η _fairygirl_: #1.017 16-04-14 20:04 Αρχική Δημοσίευση από gdp299: Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Το δελτίο υγείας προφανώς θα εννοείς. Δεν είναι κάτι τρομερό. Πας στο γιατρό που σε παρακολουθεί και του ζητάς να σου το συμπληρώσει. Αν κρίνει αναγκαίο περνάς και από άλλες ειδικότητες (βλέπε οφθαλμίατρο,καρδιολόγο κτλ) Απλώς φιλική συμβουλή,το Σεπτέμβρη να φροντίσεις να το έχεις συμπληρώσει γιατί είτε θα σας το δώσουν τώρα να το συμπληρώσετε και να το φέρετε φέτος στο τέλος της χρονιάς είτε θα το ζητήσει ο γυμναστής σας στο Λύκειο. Πάντως κάθε χρόνο στην 1η γίνεται χαμός με αυτό το χαρτί. Όσο πιο γρήγορα,τόσο το καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:12 Ο Dod έγραψε: #1.018 16-04-14 20:12 Παιδια,τωρα παω 1η λυκειου...ξερετε τι σχολες θα υπαρχουν στις ανθρωπιστικες σπουδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:21 Η _fairygirl_: #1.019 16-04-14 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Παιδια,τωρα παω 1η λυκειου...ξερετε τι σχολες θα υπαρχουν στις ανθρωπιστικες σπουδες? Click για ανάπτυξη... Ό,τι υπάρχει το 1ο πεδίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:25 Ο Dod έγραψε: #1.020 16-04-14 20:25 κοιτα ειπαν οτι θα βγαλουν τα παιδαγωγικα & τις κοινωνικο-πολιτικο κατι επιστημες. μαλλον λενε οτι θα ειναι φιλοσοφικες & νομικες δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 54 55 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μπέζικλυ,το βλέπω εγώ το σκηνικό θα πηγαίνουν οι μανάδες μερικών να ρωτάνε κατά Δεκέμβρη πουθενά και οι καθηγητές δε θα΄χουν στον ήλιο μοίρα. Εγώ θέλω απαλλαγή Θρησκευτικά. Spoiler Κάπου έπρεπε να κλαφτώ. Click για ανάπτυξη... επισης μαλακια. Φετος τα θρησκευτικα ειναι υπεροχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 14:41 Ο jj! έγραψε: #1.003 31-08-13 14:41 Έχει ένα δίκιο για τα θρησκευτικά Στη Γ' Γυμνασίου είχα γράψει 7 και φέτος έγραψα 18.2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 15:00 Η _fairygirl_: #1.004 31-08-13 15:00 Αν είναι λες και κάνω Εκκλησιαστική Ιστορία να μου λείπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:06 Η Εχέμυθη έγραψε: #1.005 01-09-13 17:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αν είναι λες και κάνω Εκκλησιαστική Ιστορία να μου λείπει. Click για ανάπτυξη... Καμια απολυτως σχεση...Ειδικα αν ο θρησκευτικος σας αποφασισει να σας κανει και το κεφαλαιο με το σατανισμο και τις αιρεσεις (πολλοι το αποφευγουν) και γενικα ο ανθρωπος ειναι λιγο ανοιχτομυαλος θα το λατρεψεις το μαθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:22 Η _fairygirl_: #1.006 01-09-13 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Καμια απολυτως σχεση...Ειδικα αν ο θρησκευτικος σας αποφασισει να σας κανει και το κεφαλαιο με το σατανισμο και τις αιρεσεις (πολλοι το αποφευγουν) και γενικα ο ανθρωπος ειναι λιγο ανοιχτομυαλος θα το λατρεψεις το μαθημα Click για ανάπτυξη... Ποιος θα κάνει φέτος δεν ξέρω. Ξέρω ότι περσινός ήταν ζώον και πέφτουλας. Και υπάρχει και ένας καθηγητής Χημείας που νομίζει ότι κάνει μάθημα σε φοιτητές Χημείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος00753684 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κούγκαρ της Ενωσης Ζωαδιων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:24 Ο Γιώργος00753684: #1.007 01-09-13 19:24 Παρένθεση: Όσοι θα πάτε Α Λυκείου κάνατε καμία επανάληψή ;;(το θεωρείτε σημαντικό η όχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:20 Η marakibo έγραψε: #1.008 01-09-13 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος00753684: Παρένθεση: Όσοι θα πάτε Α Λυκείου κάνατε καμία επανάληψή ;;(το θεωρείτε σημαντικό η όχι) Click για ανάπτυξη... Εγω δεν εχω κανει τιποτα ακομα Πηγα να ανοιξω το βιβλιο της φυσικης αλλα σκεφτηκα 'τι παω να κανω? ' κ το εκλεισα αμεσως Γενικα αν εξαιρεσουμε την πολυαγαπημενη(-.-) μου φυσικη δεν νομιζω οτι χρειαζομαι και πολλες επαναληψεις. Ισως μαθηματικα και αρχαια ενα refresh αλλα οχι ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:37 Η ~Melania~: #1.009 01-09-13 20:37 Παιδιά, δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια ιδιαίτερη επανάληψη, μην αγχώνεστε . Εγώ προσωπικά δεν είχα κάνει καμιά, και σιγά σιγά από την αρχή της χρονιάς άρχισα να καταφεύγω όπου έκρινα απαραίτητο. Γενικά μην αγχώνεστε πολύ, η Α' Λυκείου πιστεύω περισσότερο θα σας προσφέρει γνώσεις, παρά θα στηριχτεί τόσο στα παλαιότερα (εννοείται ότι είναι απαραίτητες και οι βάσεις από το Γυμνάσιο ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:08 Η _fairygirl_: #1.010 01-09-13 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος00753684: Παρένθεση: Όσοι θα πάτε Α Λυκείου κάνατε καμία επανάληψή ;;(το θεωρείτε σημαντικό η όχι) Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έκανα αν και σε μερικά μαθήματα θα το πληρώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:44 Η _fairygirl_: #1.011 11-09-13 15:44 Για πείτε τίποτε σχετικά με σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MsBonita31 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:08 Η MsBonita31: #1.012 11-09-13 16:08 Εγω επισης βρισκω καλυτερο το νεο συστημα και σαφως πιο δικαιο για οσους διαβαζουν ολα τα χρονια(γτ με το παλιο συστημα μια στραβη να γινει η ακομη και απο το αγχος αποτυγχανουν και οι αριστοι μαθητες). Επισης σιγα τα φροντηστηρια που θα χρειαστειτε..μονο σε κανα θετικο μαθημα που κι αυτο αν στρωθειτε δεν ειναι τιποτα τρομερο..1η λυκειου ειναι!! Μετα απτην 2α ετσι κ αλλιως και μεις του παλιου συστηματος φροντηστηρια κανουμε! Ασε που οι καθηγητες πιστευω θα σας βοηθανε και θα βαζουν πιο ευκολα βαθμους..οσο και να τους βριζουμε ανθρωποι ειναι κι αυτοι, παιδια εχουν..μπορουν να καταλαβουν!! Και κατι μου λεει εμας του 97' θα μας πετσοκοψουν στις πανελληνιες απλα και μονο για να φανει το νεο συστημα καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 03:00 Ο SparklingGrey: #1.013 12-09-13 03:00 Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Και κατι μου λεει εμας του 97' θα μας πετσοκοψουν στις πανελληνιες απλα και μονο για να φανει το νεο συστημα καλυτερο Click για ανάπτυξη... Για να φανεί καλύτερο το σύστημα, θα μας βάλουν εύκολα θέματα, ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των αριστούχων. Α, λάθος. Διάβασα «του '98». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Σεπτεμβρίου 2013 gdp299 Νεοφερμένο μέλος Ο gdp299 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 19:03 Ο gdp299 έγραψε: #1.014 16-04-14 19:03 Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 19:07 Ο jj! έγραψε: #1.015 16-04-14 19:07 Αρχική Δημοσίευση από gdp299: Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Κάτι γενικές εξετάσεις μωρέ (όπως είχες κάνει στην Α' γυμνασίου για το γυμνάσιο και στην Α' και Δ' δημοτικού στο δημοτικό). Υποτίθεται ότι εγκρίνει ο γιατρός ότι μπορείς να συμμετάσχεις στο μάθημα της γυμναστικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gdp299 Νεοφερμένο μέλος Ο gdp299 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 19:50 Ο gdp299 έγραψε: #1.016 16-04-14 19:50 Δηλαδή; Δε θυμάμαι από δημοτικό και πρώτη γυμνασίου έκανα εξωτερικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:04 Η _fairygirl_: #1.017 16-04-14 20:04 Αρχική Δημοσίευση από gdp299: Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Το δελτίο υγείας προφανώς θα εννοείς. Δεν είναι κάτι τρομερό. Πας στο γιατρό που σε παρακολουθεί και του ζητάς να σου το συμπληρώσει. Αν κρίνει αναγκαίο περνάς και από άλλες ειδικότητες (βλέπε οφθαλμίατρο,καρδιολόγο κτλ) Απλώς φιλική συμβουλή,το Σεπτέμβρη να φροντίσεις να το έχεις συμπληρώσει γιατί είτε θα σας το δώσουν τώρα να το συμπληρώσετε και να το φέρετε φέτος στο τέλος της χρονιάς είτε θα το ζητήσει ο γυμναστής σας στο Λύκειο. Πάντως κάθε χρόνο στην 1η γίνεται χαμός με αυτό το χαρτί. Όσο πιο γρήγορα,τόσο το καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:12 Ο Dod έγραψε: #1.018 16-04-14 20:12 Παιδια,τωρα παω 1η λυκειου...ξερετε τι σχολες θα υπαρχουν στις ανθρωπιστικες σπουδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:21 Η _fairygirl_: #1.019 16-04-14 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Παιδια,τωρα παω 1η λυκειου...ξερετε τι σχολες θα υπαρχουν στις ανθρωπιστικες σπουδες? Click για ανάπτυξη... Ό,τι υπάρχει το 1ο πεδίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:25 Ο Dod έγραψε: #1.020 16-04-14 20:25 κοιτα ειπαν οτι θα βγαλουν τα παιδαγωγικα & τις κοινωνικο-πολιτικο κατι επιστημες. μαλλον λενε οτι θα ειναι φιλοσοφικες & νομικες δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 54 55 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχει ένα δίκιο για τα θρησκευτικά Στη Γ' Γυμνασίου είχα γράψει 7 και φέτος έγραψα 18.2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2013 στις 15:00 Η _fairygirl_: #1.004 31-08-13 15:00 Αν είναι λες και κάνω Εκκλησιαστική Ιστορία να μου λείπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:06 Η Εχέμυθη έγραψε: #1.005 01-09-13 17:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αν είναι λες και κάνω Εκκλησιαστική Ιστορία να μου λείπει. Click για ανάπτυξη... Καμια απολυτως σχεση...Ειδικα αν ο θρησκευτικος σας αποφασισει να σας κανει και το κεφαλαιο με το σατανισμο και τις αιρεσεις (πολλοι το αποφευγουν) και γενικα ο ανθρωπος ειναι λιγο ανοιχτομυαλος θα το λατρεψεις το μαθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:22 Η _fairygirl_: #1.006 01-09-13 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Καμια απολυτως σχεση...Ειδικα αν ο θρησκευτικος σας αποφασισει να σας κανει και το κεφαλαιο με το σατανισμο και τις αιρεσεις (πολλοι το αποφευγουν) και γενικα ο ανθρωπος ειναι λιγο ανοιχτομυαλος θα το λατρεψεις το μαθημα Click για ανάπτυξη... Ποιος θα κάνει φέτος δεν ξέρω. Ξέρω ότι περσινός ήταν ζώον και πέφτουλας. Και υπάρχει και ένας καθηγητής Χημείας που νομίζει ότι κάνει μάθημα σε φοιτητές Χημείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος00753684 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κούγκαρ της Ενωσης Ζωαδιων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:24 Ο Γιώργος00753684: #1.007 01-09-13 19:24 Παρένθεση: Όσοι θα πάτε Α Λυκείου κάνατε καμία επανάληψή ;;(το θεωρείτε σημαντικό η όχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:20 Η marakibo έγραψε: #1.008 01-09-13 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος00753684: Παρένθεση: Όσοι θα πάτε Α Λυκείου κάνατε καμία επανάληψή ;;(το θεωρείτε σημαντικό η όχι) Click για ανάπτυξη... Εγω δεν εχω κανει τιποτα ακομα Πηγα να ανοιξω το βιβλιο της φυσικης αλλα σκεφτηκα 'τι παω να κανω? ' κ το εκλεισα αμεσως Γενικα αν εξαιρεσουμε την πολυαγαπημενη(-.-) μου φυσικη δεν νομιζω οτι χρειαζομαι και πολλες επαναληψεις. Ισως μαθηματικα και αρχαια ενα refresh αλλα οχι ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:37 Η ~Melania~: #1.009 01-09-13 20:37 Παιδιά, δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια ιδιαίτερη επανάληψη, μην αγχώνεστε . Εγώ προσωπικά δεν είχα κάνει καμιά, και σιγά σιγά από την αρχή της χρονιάς άρχισα να καταφεύγω όπου έκρινα απαραίτητο. Γενικά μην αγχώνεστε πολύ, η Α' Λυκείου πιστεύω περισσότερο θα σας προσφέρει γνώσεις, παρά θα στηριχτεί τόσο στα παλαιότερα (εννοείται ότι είναι απαραίτητες και οι βάσεις από το Γυμνάσιο ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:08 Η _fairygirl_: #1.010 01-09-13 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος00753684: Παρένθεση: Όσοι θα πάτε Α Λυκείου κάνατε καμία επανάληψή ;;(το θεωρείτε σημαντικό η όχι) Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έκανα αν και σε μερικά μαθήματα θα το πληρώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:44 Η _fairygirl_: #1.011 11-09-13 15:44 Για πείτε τίποτε σχετικά με σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MsBonita31 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:08 Η MsBonita31: #1.012 11-09-13 16:08 Εγω επισης βρισκω καλυτερο το νεο συστημα και σαφως πιο δικαιο για οσους διαβαζουν ολα τα χρονια(γτ με το παλιο συστημα μια στραβη να γινει η ακομη και απο το αγχος αποτυγχανουν και οι αριστοι μαθητες). Επισης σιγα τα φροντηστηρια που θα χρειαστειτε..μονο σε κανα θετικο μαθημα που κι αυτο αν στρωθειτε δεν ειναι τιποτα τρομερο..1η λυκειου ειναι!! Μετα απτην 2α ετσι κ αλλιως και μεις του παλιου συστηματος φροντηστηρια κανουμε! Ασε που οι καθηγητες πιστευω θα σας βοηθανε και θα βαζουν πιο ευκολα βαθμους..οσο και να τους βριζουμε ανθρωποι ειναι κι αυτοι, παιδια εχουν..μπορουν να καταλαβουν!! Και κατι μου λεει εμας του 97' θα μας πετσοκοψουν στις πανελληνιες απλα και μονο για να φανει το νεο συστημα καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 03:00 Ο SparklingGrey: #1.013 12-09-13 03:00 Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Και κατι μου λεει εμας του 97' θα μας πετσοκοψουν στις πανελληνιες απλα και μονο για να φανει το νεο συστημα καλυτερο Click για ανάπτυξη... Για να φανεί καλύτερο το σύστημα, θα μας βάλουν εύκολα θέματα, ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των αριστούχων. Α, λάθος. Διάβασα «του '98». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Σεπτεμβρίου 2013 gdp299 Νεοφερμένο μέλος Ο gdp299 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 19:03 Ο gdp299 έγραψε: #1.014 16-04-14 19:03 Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 19:07 Ο jj! έγραψε: #1.015 16-04-14 19:07 Αρχική Δημοσίευση από gdp299: Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Κάτι γενικές εξετάσεις μωρέ (όπως είχες κάνει στην Α' γυμνασίου για το γυμνάσιο και στην Α' και Δ' δημοτικού στο δημοτικό). Υποτίθεται ότι εγκρίνει ο γιατρός ότι μπορείς να συμμετάσχεις στο μάθημα της γυμναστικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gdp299 Νεοφερμένο μέλος Ο gdp299 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 19:50 Ο gdp299 έγραψε: #1.016 16-04-14 19:50 Δηλαδή; Δε θυμάμαι από δημοτικό και πρώτη γυμνασίου έκανα εξωτερικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:04 Η _fairygirl_: #1.017 16-04-14 20:04 Αρχική Δημοσίευση από gdp299: Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Το δελτίο υγείας προφανώς θα εννοείς. Δεν είναι κάτι τρομερό. Πας στο γιατρό που σε παρακολουθεί και του ζητάς να σου το συμπληρώσει. Αν κρίνει αναγκαίο περνάς και από άλλες ειδικότητες (βλέπε οφθαλμίατρο,καρδιολόγο κτλ) Απλώς φιλική συμβουλή,το Σεπτέμβρη να φροντίσεις να το έχεις συμπληρώσει γιατί είτε θα σας το δώσουν τώρα να το συμπληρώσετε και να το φέρετε φέτος στο τέλος της χρονιάς είτε θα το ζητήσει ο γυμναστής σας στο Λύκειο. Πάντως κάθε χρόνο στην 1η γίνεται χαμός με αυτό το χαρτί. Όσο πιο γρήγορα,τόσο το καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:12 Ο Dod έγραψε: #1.018 16-04-14 20:12 Παιδια,τωρα παω 1η λυκειου...ξερετε τι σχολες θα υπαρχουν στις ανθρωπιστικες σπουδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:21 Η _fairygirl_: #1.019 16-04-14 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Παιδια,τωρα παω 1η λυκειου...ξερετε τι σχολες θα υπαρχουν στις ανθρωπιστικες σπουδες? Click για ανάπτυξη... Ό,τι υπάρχει το 1ο πεδίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:25 Ο Dod έγραψε: #1.020 16-04-14 20:25 κοιτα ειπαν οτι θα βγαλουν τα παιδαγωγικα & τις κοινωνικο-πολιτικο κατι επιστημες. μαλλον λενε οτι θα ειναι φιλοσοφικες & νομικες δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 54 55 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν είναι λες και κάνω Εκκλησιαστική Ιστορία να μου λείπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:06 Η Εχέμυθη έγραψε: #1.005 01-09-13 17:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αν είναι λες και κάνω Εκκλησιαστική Ιστορία να μου λείπει. Click για ανάπτυξη... Καμια απολυτως σχεση...Ειδικα αν ο θρησκευτικος σας αποφασισει να σας κανει και το κεφαλαιο με το σατανισμο και τις αιρεσεις (πολλοι το αποφευγουν) και γενικα ο ανθρωπος ειναι λιγο ανοιχτομυαλος θα το λατρεψεις το μαθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:22 Η _fairygirl_: #1.006 01-09-13 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Καμια απολυτως σχεση...Ειδικα αν ο θρησκευτικος σας αποφασισει να σας κανει και το κεφαλαιο με το σατανισμο και τις αιρεσεις (πολλοι το αποφευγουν) και γενικα ο ανθρωπος ειναι λιγο ανοιχτομυαλος θα το λατρεψεις το μαθημα Click για ανάπτυξη... Ποιος θα κάνει φέτος δεν ξέρω. Ξέρω ότι περσινός ήταν ζώον και πέφτουλας. Και υπάρχει και ένας καθηγητής Χημείας που νομίζει ότι κάνει μάθημα σε φοιτητές Χημείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος00753684 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κούγκαρ της Ενωσης Ζωαδιων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:24 Ο Γιώργος00753684: #1.007 01-09-13 19:24 Παρένθεση: Όσοι θα πάτε Α Λυκείου κάνατε καμία επανάληψή ;;(το θεωρείτε σημαντικό η όχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:20 Η marakibo έγραψε: #1.008 01-09-13 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος00753684: Παρένθεση: Όσοι θα πάτε Α Λυκείου κάνατε καμία επανάληψή ;;(το θεωρείτε σημαντικό η όχι) Click για ανάπτυξη... Εγω δεν εχω κανει τιποτα ακομα Πηγα να ανοιξω το βιβλιο της φυσικης αλλα σκεφτηκα 'τι παω να κανω? ' κ το εκλεισα αμεσως Γενικα αν εξαιρεσουμε την πολυαγαπημενη(-.-) μου φυσικη δεν νομιζω οτι χρειαζομαι και πολλες επαναληψεις. Ισως μαθηματικα και αρχαια ενα refresh αλλα οχι ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:37 Η ~Melania~: #1.009 01-09-13 20:37 Παιδιά, δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια ιδιαίτερη επανάληψη, μην αγχώνεστε . Εγώ προσωπικά δεν είχα κάνει καμιά, και σιγά σιγά από την αρχή της χρονιάς άρχισα να καταφεύγω όπου έκρινα απαραίτητο. Γενικά μην αγχώνεστε πολύ, η Α' Λυκείου πιστεύω περισσότερο θα σας προσφέρει γνώσεις, παρά θα στηριχτεί τόσο στα παλαιότερα (εννοείται ότι είναι απαραίτητες και οι βάσεις από το Γυμνάσιο ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:08 Η _fairygirl_: #1.010 01-09-13 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος00753684: Παρένθεση: Όσοι θα πάτε Α Λυκείου κάνατε καμία επανάληψή ;;(το θεωρείτε σημαντικό η όχι) Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έκανα αν και σε μερικά μαθήματα θα το πληρώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:44 Η _fairygirl_: #1.011 11-09-13 15:44 Για πείτε τίποτε σχετικά με σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MsBonita31 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:08 Η MsBonita31: #1.012 11-09-13 16:08 Εγω επισης βρισκω καλυτερο το νεο συστημα και σαφως πιο δικαιο για οσους διαβαζουν ολα τα χρονια(γτ με το παλιο συστημα μια στραβη να γινει η ακομη και απο το αγχος αποτυγχανουν και οι αριστοι μαθητες). Επισης σιγα τα φροντηστηρια που θα χρειαστειτε..μονο σε κανα θετικο μαθημα που κι αυτο αν στρωθειτε δεν ειναι τιποτα τρομερο..1η λυκειου ειναι!! Μετα απτην 2α ετσι κ αλλιως και μεις του παλιου συστηματος φροντηστηρια κανουμε! Ασε που οι καθηγητες πιστευω θα σας βοηθανε και θα βαζουν πιο ευκολα βαθμους..οσο και να τους βριζουμε ανθρωποι ειναι κι αυτοι, παιδια εχουν..μπορουν να καταλαβουν!! Και κατι μου λεει εμας του 97' θα μας πετσοκοψουν στις πανελληνιες απλα και μονο για να φανει το νεο συστημα καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 03:00 Ο SparklingGrey: #1.013 12-09-13 03:00 Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Και κατι μου λεει εμας του 97' θα μας πετσοκοψουν στις πανελληνιες απλα και μονο για να φανει το νεο συστημα καλυτερο Click για ανάπτυξη... Για να φανεί καλύτερο το σύστημα, θα μας βάλουν εύκολα θέματα, ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των αριστούχων. Α, λάθος. Διάβασα «του '98». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Σεπτεμβρίου 2013 gdp299 Νεοφερμένο μέλος Ο gdp299 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 19:03 Ο gdp299 έγραψε: #1.014 16-04-14 19:03 Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 19:07 Ο jj! έγραψε: #1.015 16-04-14 19:07 Αρχική Δημοσίευση από gdp299: Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Κάτι γενικές εξετάσεις μωρέ (όπως είχες κάνει στην Α' γυμνασίου για το γυμνάσιο και στην Α' και Δ' δημοτικού στο δημοτικό). Υποτίθεται ότι εγκρίνει ο γιατρός ότι μπορείς να συμμετάσχεις στο μάθημα της γυμναστικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gdp299 Νεοφερμένο μέλος Ο gdp299 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 19:50 Ο gdp299 έγραψε: #1.016 16-04-14 19:50 Δηλαδή; Δε θυμάμαι από δημοτικό και πρώτη γυμνασίου έκανα εξωτερικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:04 Η _fairygirl_: #1.017 16-04-14 20:04 Αρχική Δημοσίευση από gdp299: Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Το δελτίο υγείας προφανώς θα εννοείς. Δεν είναι κάτι τρομερό. Πας στο γιατρό που σε παρακολουθεί και του ζητάς να σου το συμπληρώσει. Αν κρίνει αναγκαίο περνάς και από άλλες ειδικότητες (βλέπε οφθαλμίατρο,καρδιολόγο κτλ) Απλώς φιλική συμβουλή,το Σεπτέμβρη να φροντίσεις να το έχεις συμπληρώσει γιατί είτε θα σας το δώσουν τώρα να το συμπληρώσετε και να το φέρετε φέτος στο τέλος της χρονιάς είτε θα το ζητήσει ο γυμναστής σας στο Λύκειο. Πάντως κάθε χρόνο στην 1η γίνεται χαμός με αυτό το χαρτί. Όσο πιο γρήγορα,τόσο το καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:12 Ο Dod έγραψε: #1.018 16-04-14 20:12 Παιδια,τωρα παω 1η λυκειου...ξερετε τι σχολες θα υπαρχουν στις ανθρωπιστικες σπουδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:21 Η _fairygirl_: #1.019 16-04-14 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Παιδια,τωρα παω 1η λυκειου...ξερετε τι σχολες θα υπαρχουν στις ανθρωπιστικες σπουδες? Click για ανάπτυξη... Ό,τι υπάρχει το 1ο πεδίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:25 Ο Dod έγραψε: #1.020 16-04-14 20:25 κοιτα ειπαν οτι θα βγαλουν τα παιδαγωγικα & τις κοινωνικο-πολιτικο κατι επιστημες. μαλλον λενε οτι θα ειναι φιλοσοφικες & νομικες δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 54 55 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αν είναι λες και κάνω Εκκλησιαστική Ιστορία να μου λείπει. Click για ανάπτυξη... Καμια απολυτως σχεση...Ειδικα αν ο θρησκευτικος σας αποφασισει να σας κανει και το κεφαλαιο με το σατανισμο και τις αιρεσεις (πολλοι το αποφευγουν) και γενικα ο ανθρωπος ειναι λιγο ανοιχτομυαλος θα το λατρεψεις το μαθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:22 Η _fairygirl_: #1.006 01-09-13 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Καμια απολυτως σχεση...Ειδικα αν ο θρησκευτικος σας αποφασισει να σας κανει και το κεφαλαιο με το σατανισμο και τις αιρεσεις (πολλοι το αποφευγουν) και γενικα ο ανθρωπος ειναι λιγο ανοιχτομυαλος θα το λατρεψεις το μαθημα Click για ανάπτυξη... Ποιος θα κάνει φέτος δεν ξέρω. Ξέρω ότι περσινός ήταν ζώον και πέφτουλας. Και υπάρχει και ένας καθηγητής Χημείας που νομίζει ότι κάνει μάθημα σε φοιτητές Χημείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος00753684 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κούγκαρ της Ενωσης Ζωαδιων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:24 Ο Γιώργος00753684: #1.007 01-09-13 19:24 Παρένθεση: Όσοι θα πάτε Α Λυκείου κάνατε καμία επανάληψή ;;(το θεωρείτε σημαντικό η όχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:20 Η marakibo έγραψε: #1.008 01-09-13 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος00753684: Παρένθεση: Όσοι θα πάτε Α Λυκείου κάνατε καμία επανάληψή ;;(το θεωρείτε σημαντικό η όχι) Click για ανάπτυξη... Εγω δεν εχω κανει τιποτα ακομα Πηγα να ανοιξω το βιβλιο της φυσικης αλλα σκεφτηκα 'τι παω να κανω? ' κ το εκλεισα αμεσως Γενικα αν εξαιρεσουμε την πολυαγαπημενη(-.-) μου φυσικη δεν νομιζω οτι χρειαζομαι και πολλες επαναληψεις. Ισως μαθηματικα και αρχαια ενα refresh αλλα οχι ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:37 Η ~Melania~: #1.009 01-09-13 20:37 Παιδιά, δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια ιδιαίτερη επανάληψη, μην αγχώνεστε . Εγώ προσωπικά δεν είχα κάνει καμιά, και σιγά σιγά από την αρχή της χρονιάς άρχισα να καταφεύγω όπου έκρινα απαραίτητο. Γενικά μην αγχώνεστε πολύ, η Α' Λυκείου πιστεύω περισσότερο θα σας προσφέρει γνώσεις, παρά θα στηριχτεί τόσο στα παλαιότερα (εννοείται ότι είναι απαραίτητες και οι βάσεις από το Γυμνάσιο ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:08 Η _fairygirl_: #1.010 01-09-13 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος00753684: Παρένθεση: Όσοι θα πάτε Α Λυκείου κάνατε καμία επανάληψή ;;(το θεωρείτε σημαντικό η όχι) Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έκανα αν και σε μερικά μαθήματα θα το πληρώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:44 Η _fairygirl_: #1.011 11-09-13 15:44 Για πείτε τίποτε σχετικά με σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MsBonita31 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:08 Η MsBonita31: #1.012 11-09-13 16:08 Εγω επισης βρισκω καλυτερο το νεο συστημα και σαφως πιο δικαιο για οσους διαβαζουν ολα τα χρονια(γτ με το παλιο συστημα μια στραβη να γινει η ακομη και απο το αγχος αποτυγχανουν και οι αριστοι μαθητες). Επισης σιγα τα φροντηστηρια που θα χρειαστειτε..μονο σε κανα θετικο μαθημα που κι αυτο αν στρωθειτε δεν ειναι τιποτα τρομερο..1η λυκειου ειναι!! Μετα απτην 2α ετσι κ αλλιως και μεις του παλιου συστηματος φροντηστηρια κανουμε! Ασε που οι καθηγητες πιστευω θα σας βοηθανε και θα βαζουν πιο ευκολα βαθμους..οσο και να τους βριζουμε ανθρωποι ειναι κι αυτοι, παιδια εχουν..μπορουν να καταλαβουν!! Και κατι μου λεει εμας του 97' θα μας πετσοκοψουν στις πανελληνιες απλα και μονο για να φανει το νεο συστημα καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 03:00 Ο SparklingGrey: #1.013 12-09-13 03:00 Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Και κατι μου λεει εμας του 97' θα μας πετσοκοψουν στις πανελληνιες απλα και μονο για να φανει το νεο συστημα καλυτερο Click για ανάπτυξη... Για να φανεί καλύτερο το σύστημα, θα μας βάλουν εύκολα θέματα, ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των αριστούχων. Α, λάθος. Διάβασα «του '98». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Σεπτεμβρίου 2013 gdp299 Νεοφερμένο μέλος Ο gdp299 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 19:03 Ο gdp299 έγραψε: #1.014 16-04-14 19:03 Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 19:07 Ο jj! έγραψε: #1.015 16-04-14 19:07 Αρχική Δημοσίευση από gdp299: Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Κάτι γενικές εξετάσεις μωρέ (όπως είχες κάνει στην Α' γυμνασίου για το γυμνάσιο και στην Α' και Δ' δημοτικού στο δημοτικό). Υποτίθεται ότι εγκρίνει ο γιατρός ότι μπορείς να συμμετάσχεις στο μάθημα της γυμναστικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gdp299 Νεοφερμένο μέλος Ο gdp299 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 19:50 Ο gdp299 έγραψε: #1.016 16-04-14 19:50 Δηλαδή; Δε θυμάμαι από δημοτικό και πρώτη γυμνασίου έκανα εξωτερικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:04 Η _fairygirl_: #1.017 16-04-14 20:04 Αρχική Δημοσίευση από gdp299: Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Το δελτίο υγείας προφανώς θα εννοείς. Δεν είναι κάτι τρομερό. Πας στο γιατρό που σε παρακολουθεί και του ζητάς να σου το συμπληρώσει. Αν κρίνει αναγκαίο περνάς και από άλλες ειδικότητες (βλέπε οφθαλμίατρο,καρδιολόγο κτλ) Απλώς φιλική συμβουλή,το Σεπτέμβρη να φροντίσεις να το έχεις συμπληρώσει γιατί είτε θα σας το δώσουν τώρα να το συμπληρώσετε και να το φέρετε φέτος στο τέλος της χρονιάς είτε θα το ζητήσει ο γυμναστής σας στο Λύκειο. Πάντως κάθε χρόνο στην 1η γίνεται χαμός με αυτό το χαρτί. Όσο πιο γρήγορα,τόσο το καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:12 Ο Dod έγραψε: #1.018 16-04-14 20:12 Παιδια,τωρα παω 1η λυκειου...ξερετε τι σχολες θα υπαρχουν στις ανθρωπιστικες σπουδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:21 Η _fairygirl_: #1.019 16-04-14 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Παιδια,τωρα παω 1η λυκειου...ξερετε τι σχολες θα υπαρχουν στις ανθρωπιστικες σπουδες? Click για ανάπτυξη... Ό,τι υπάρχει το 1ο πεδίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:25 Ο Dod έγραψε: #1.020 16-04-14 20:25 κοιτα ειπαν οτι θα βγαλουν τα παιδαγωγικα & τις κοινωνικο-πολιτικο κατι επιστημες. μαλλον λενε οτι θα ειναι φιλοσοφικες & νομικες δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 54 55 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Καμια απολυτως σχεση...Ειδικα αν ο θρησκευτικος σας αποφασισει να σας κανει και το κεφαλαιο με το σατανισμο και τις αιρεσεις (πολλοι το αποφευγουν) και γενικα ο ανθρωπος ειναι λιγο ανοιχτομυαλος θα το λατρεψεις το μαθημα Click για ανάπτυξη... Ποιος θα κάνει φέτος δεν ξέρω. Ξέρω ότι περσινός ήταν ζώον και πέφτουλας. Και υπάρχει και ένας καθηγητής Χημείας που νομίζει ότι κάνει μάθημα σε φοιτητές Χημείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος00753684 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κούγκαρ της Ενωσης Ζωαδιων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:24 Ο Γιώργος00753684: #1.007 01-09-13 19:24 Παρένθεση: Όσοι θα πάτε Α Λυκείου κάνατε καμία επανάληψή ;;(το θεωρείτε σημαντικό η όχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:20 Η marakibo έγραψε: #1.008 01-09-13 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος00753684: Παρένθεση: Όσοι θα πάτε Α Λυκείου κάνατε καμία επανάληψή ;;(το θεωρείτε σημαντικό η όχι) Click για ανάπτυξη... Εγω δεν εχω κανει τιποτα ακομα Πηγα να ανοιξω το βιβλιο της φυσικης αλλα σκεφτηκα 'τι παω να κανω? ' κ το εκλεισα αμεσως Γενικα αν εξαιρεσουμε την πολυαγαπημενη(-.-) μου φυσικη δεν νομιζω οτι χρειαζομαι και πολλες επαναληψεις. Ισως μαθηματικα και αρχαια ενα refresh αλλα οχι ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:37 Η ~Melania~: #1.009 01-09-13 20:37 Παιδιά, δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια ιδιαίτερη επανάληψη, μην αγχώνεστε . Εγώ προσωπικά δεν είχα κάνει καμιά, και σιγά σιγά από την αρχή της χρονιάς άρχισα να καταφεύγω όπου έκρινα απαραίτητο. Γενικά μην αγχώνεστε πολύ, η Α' Λυκείου πιστεύω περισσότερο θα σας προσφέρει γνώσεις, παρά θα στηριχτεί τόσο στα παλαιότερα (εννοείται ότι είναι απαραίτητες και οι βάσεις από το Γυμνάσιο ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:08 Η _fairygirl_: #1.010 01-09-13 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος00753684: Παρένθεση: Όσοι θα πάτε Α Λυκείου κάνατε καμία επανάληψή ;;(το θεωρείτε σημαντικό η όχι) Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έκανα αν και σε μερικά μαθήματα θα το πληρώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:44 Η _fairygirl_: #1.011 11-09-13 15:44 Για πείτε τίποτε σχετικά με σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MsBonita31 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:08 Η MsBonita31: #1.012 11-09-13 16:08 Εγω επισης βρισκω καλυτερο το νεο συστημα και σαφως πιο δικαιο για οσους διαβαζουν ολα τα χρονια(γτ με το παλιο συστημα μια στραβη να γινει η ακομη και απο το αγχος αποτυγχανουν και οι αριστοι μαθητες). Επισης σιγα τα φροντηστηρια που θα χρειαστειτε..μονο σε κανα θετικο μαθημα που κι αυτο αν στρωθειτε δεν ειναι τιποτα τρομερο..1η λυκειου ειναι!! Μετα απτην 2α ετσι κ αλλιως και μεις του παλιου συστηματος φροντηστηρια κανουμε! Ασε που οι καθηγητες πιστευω θα σας βοηθανε και θα βαζουν πιο ευκολα βαθμους..οσο και να τους βριζουμε ανθρωποι ειναι κι αυτοι, παιδια εχουν..μπορουν να καταλαβουν!! Και κατι μου λεει εμας του 97' θα μας πετσοκοψουν στις πανελληνιες απλα και μονο για να φανει το νεο συστημα καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 03:00 Ο SparklingGrey: #1.013 12-09-13 03:00 Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Και κατι μου λεει εμας του 97' θα μας πετσοκοψουν στις πανελληνιες απλα και μονο για να φανει το νεο συστημα καλυτερο Click για ανάπτυξη... Για να φανεί καλύτερο το σύστημα, θα μας βάλουν εύκολα θέματα, ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των αριστούχων. Α, λάθος. Διάβασα «του '98». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Σεπτεμβρίου 2013 gdp299 Νεοφερμένο μέλος Ο gdp299 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 19:03 Ο gdp299 έγραψε: #1.014 16-04-14 19:03 Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 19:07 Ο jj! έγραψε: #1.015 16-04-14 19:07 Αρχική Δημοσίευση από gdp299: Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Κάτι γενικές εξετάσεις μωρέ (όπως είχες κάνει στην Α' γυμνασίου για το γυμνάσιο και στην Α' και Δ' δημοτικού στο δημοτικό). Υποτίθεται ότι εγκρίνει ο γιατρός ότι μπορείς να συμμετάσχεις στο μάθημα της γυμναστικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gdp299 Νεοφερμένο μέλος Ο gdp299 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 19:50 Ο gdp299 έγραψε: #1.016 16-04-14 19:50 Δηλαδή; Δε θυμάμαι από δημοτικό και πρώτη γυμνασίου έκανα εξωτερικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:04 Η _fairygirl_: #1.017 16-04-14 20:04 Αρχική Δημοσίευση από gdp299: Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Το δελτίο υγείας προφανώς θα εννοείς. Δεν είναι κάτι τρομερό. Πας στο γιατρό που σε παρακολουθεί και του ζητάς να σου το συμπληρώσει. Αν κρίνει αναγκαίο περνάς και από άλλες ειδικότητες (βλέπε οφθαλμίατρο,καρδιολόγο κτλ) Απλώς φιλική συμβουλή,το Σεπτέμβρη να φροντίσεις να το έχεις συμπληρώσει γιατί είτε θα σας το δώσουν τώρα να το συμπληρώσετε και να το φέρετε φέτος στο τέλος της χρονιάς είτε θα το ζητήσει ο γυμναστής σας στο Λύκειο. Πάντως κάθε χρόνο στην 1η γίνεται χαμός με αυτό το χαρτί. Όσο πιο γρήγορα,τόσο το καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:12 Ο Dod έγραψε: #1.018 16-04-14 20:12 Παιδια,τωρα παω 1η λυκειου...ξερετε τι σχολες θα υπαρχουν στις ανθρωπιστικες σπουδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:21 Η _fairygirl_: #1.019 16-04-14 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Παιδια,τωρα παω 1η λυκειου...ξερετε τι σχολες θα υπαρχουν στις ανθρωπιστικες σπουδες? Click για ανάπτυξη... Ό,τι υπάρχει το 1ο πεδίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:25 Ο Dod έγραψε: #1.020 16-04-14 20:25 κοιτα ειπαν οτι θα βγαλουν τα παιδαγωγικα & τις κοινωνικο-πολιτικο κατι επιστημες. μαλλον λενε οτι θα ειναι φιλοσοφικες & νομικες δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 54 55 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παρένθεση: Όσοι θα πάτε Α Λυκείου κάνατε καμία επανάληψή ;;(το θεωρείτε σημαντικό η όχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:20 Η marakibo έγραψε: #1.008 01-09-13 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος00753684: Παρένθεση: Όσοι θα πάτε Α Λυκείου κάνατε καμία επανάληψή ;;(το θεωρείτε σημαντικό η όχι) Click για ανάπτυξη... Εγω δεν εχω κανει τιποτα ακομα Πηγα να ανοιξω το βιβλιο της φυσικης αλλα σκεφτηκα 'τι παω να κανω? ' κ το εκλεισα αμεσως Γενικα αν εξαιρεσουμε την πολυαγαπημενη(-.-) μου φυσικη δεν νομιζω οτι χρειαζομαι και πολλες επαναληψεις. Ισως μαθηματικα και αρχαια ενα refresh αλλα οχι ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:37 Η ~Melania~: #1.009 01-09-13 20:37 Παιδιά, δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια ιδιαίτερη επανάληψη, μην αγχώνεστε . Εγώ προσωπικά δεν είχα κάνει καμιά, και σιγά σιγά από την αρχή της χρονιάς άρχισα να καταφεύγω όπου έκρινα απαραίτητο. Γενικά μην αγχώνεστε πολύ, η Α' Λυκείου πιστεύω περισσότερο θα σας προσφέρει γνώσεις, παρά θα στηριχτεί τόσο στα παλαιότερα (εννοείται ότι είναι απαραίτητες και οι βάσεις από το Γυμνάσιο ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:08 Η _fairygirl_: #1.010 01-09-13 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος00753684: Παρένθεση: Όσοι θα πάτε Α Λυκείου κάνατε καμία επανάληψή ;;(το θεωρείτε σημαντικό η όχι) Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έκανα αν και σε μερικά μαθήματα θα το πληρώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:44 Η _fairygirl_: #1.011 11-09-13 15:44 Για πείτε τίποτε σχετικά με σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MsBonita31 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:08 Η MsBonita31: #1.012 11-09-13 16:08 Εγω επισης βρισκω καλυτερο το νεο συστημα και σαφως πιο δικαιο για οσους διαβαζουν ολα τα χρονια(γτ με το παλιο συστημα μια στραβη να γινει η ακομη και απο το αγχος αποτυγχανουν και οι αριστοι μαθητες). Επισης σιγα τα φροντηστηρια που θα χρειαστειτε..μονο σε κανα θετικο μαθημα που κι αυτο αν στρωθειτε δεν ειναι τιποτα τρομερο..1η λυκειου ειναι!! Μετα απτην 2α ετσι κ αλλιως και μεις του παλιου συστηματος φροντηστηρια κανουμε! Ασε που οι καθηγητες πιστευω θα σας βοηθανε και θα βαζουν πιο ευκολα βαθμους..οσο και να τους βριζουμε ανθρωποι ειναι κι αυτοι, παιδια εχουν..μπορουν να καταλαβουν!! Και κατι μου λεει εμας του 97' θα μας πετσοκοψουν στις πανελληνιες απλα και μονο για να φανει το νεο συστημα καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 03:00 Ο SparklingGrey: #1.013 12-09-13 03:00 Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Και κατι μου λεει εμας του 97' θα μας πετσοκοψουν στις πανελληνιες απλα και μονο για να φανει το νεο συστημα καλυτερο Click για ανάπτυξη... Για να φανεί καλύτερο το σύστημα, θα μας βάλουν εύκολα θέματα, ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των αριστούχων. Α, λάθος. Διάβασα «του '98». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Σεπτεμβρίου 2013 gdp299 Νεοφερμένο μέλος Ο gdp299 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 19:03 Ο gdp299 έγραψε: #1.014 16-04-14 19:03 Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 19:07 Ο jj! έγραψε: #1.015 16-04-14 19:07 Αρχική Δημοσίευση από gdp299: Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Κάτι γενικές εξετάσεις μωρέ (όπως είχες κάνει στην Α' γυμνασίου για το γυμνάσιο και στην Α' και Δ' δημοτικού στο δημοτικό). Υποτίθεται ότι εγκρίνει ο γιατρός ότι μπορείς να συμμετάσχεις στο μάθημα της γυμναστικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gdp299 Νεοφερμένο μέλος Ο gdp299 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 19:50 Ο gdp299 έγραψε: #1.016 16-04-14 19:50 Δηλαδή; Δε θυμάμαι από δημοτικό και πρώτη γυμνασίου έκανα εξωτερικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:04 Η _fairygirl_: #1.017 16-04-14 20:04 Αρχική Δημοσίευση από gdp299: Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Το δελτίο υγείας προφανώς θα εννοείς. Δεν είναι κάτι τρομερό. Πας στο γιατρό που σε παρακολουθεί και του ζητάς να σου το συμπληρώσει. Αν κρίνει αναγκαίο περνάς και από άλλες ειδικότητες (βλέπε οφθαλμίατρο,καρδιολόγο κτλ) Απλώς φιλική συμβουλή,το Σεπτέμβρη να φροντίσεις να το έχεις συμπληρώσει γιατί είτε θα σας το δώσουν τώρα να το συμπληρώσετε και να το φέρετε φέτος στο τέλος της χρονιάς είτε θα το ζητήσει ο γυμναστής σας στο Λύκειο. Πάντως κάθε χρόνο στην 1η γίνεται χαμός με αυτό το χαρτί. Όσο πιο γρήγορα,τόσο το καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:12 Ο Dod έγραψε: #1.018 16-04-14 20:12 Παιδια,τωρα παω 1η λυκειου...ξερετε τι σχολες θα υπαρχουν στις ανθρωπιστικες σπουδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:21 Η _fairygirl_: #1.019 16-04-14 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Παιδια,τωρα παω 1η λυκειου...ξερετε τι σχολες θα υπαρχουν στις ανθρωπιστικες σπουδες? Click για ανάπτυξη... Ό,τι υπάρχει το 1ο πεδίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:25 Ο Dod έγραψε: #1.020 16-04-14 20:25 κοιτα ειπαν οτι θα βγαλουν τα παιδαγωγικα & τις κοινωνικο-πολιτικο κατι επιστημες. μαλλον λενε οτι θα ειναι φιλοσοφικες & νομικες δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 54 55 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος00753684: Παρένθεση: Όσοι θα πάτε Α Λυκείου κάνατε καμία επανάληψή ;;(το θεωρείτε σημαντικό η όχι) Click για ανάπτυξη... Εγω δεν εχω κανει τιποτα ακομα Πηγα να ανοιξω το βιβλιο της φυσικης αλλα σκεφτηκα 'τι παω να κανω? ' κ το εκλεισα αμεσως Γενικα αν εξαιρεσουμε την πολυαγαπημενη(-.-) μου φυσικη δεν νομιζω οτι χρειαζομαι και πολλες επαναληψεις. Ισως μαθηματικα και αρχαια ενα refresh αλλα οχι ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:37 Η ~Melania~: #1.009 01-09-13 20:37 Παιδιά, δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια ιδιαίτερη επανάληψη, μην αγχώνεστε . Εγώ προσωπικά δεν είχα κάνει καμιά, και σιγά σιγά από την αρχή της χρονιάς άρχισα να καταφεύγω όπου έκρινα απαραίτητο. Γενικά μην αγχώνεστε πολύ, η Α' Λυκείου πιστεύω περισσότερο θα σας προσφέρει γνώσεις, παρά θα στηριχτεί τόσο στα παλαιότερα (εννοείται ότι είναι απαραίτητες και οι βάσεις από το Γυμνάσιο ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:08 Η _fairygirl_: #1.010 01-09-13 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος00753684: Παρένθεση: Όσοι θα πάτε Α Λυκείου κάνατε καμία επανάληψή ;;(το θεωρείτε σημαντικό η όχι) Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έκανα αν και σε μερικά μαθήματα θα το πληρώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:44 Η _fairygirl_: #1.011 11-09-13 15:44 Για πείτε τίποτε σχετικά με σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MsBonita31 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:08 Η MsBonita31: #1.012 11-09-13 16:08 Εγω επισης βρισκω καλυτερο το νεο συστημα και σαφως πιο δικαιο για οσους διαβαζουν ολα τα χρονια(γτ με το παλιο συστημα μια στραβη να γινει η ακομη και απο το αγχος αποτυγχανουν και οι αριστοι μαθητες). Επισης σιγα τα φροντηστηρια που θα χρειαστειτε..μονο σε κανα θετικο μαθημα που κι αυτο αν στρωθειτε δεν ειναι τιποτα τρομερο..1η λυκειου ειναι!! Μετα απτην 2α ετσι κ αλλιως και μεις του παλιου συστηματος φροντηστηρια κανουμε! Ασε που οι καθηγητες πιστευω θα σας βοηθανε και θα βαζουν πιο ευκολα βαθμους..οσο και να τους βριζουμε ανθρωποι ειναι κι αυτοι, παιδια εχουν..μπορουν να καταλαβουν!! Και κατι μου λεει εμας του 97' θα μας πετσοκοψουν στις πανελληνιες απλα και μονο για να φανει το νεο συστημα καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 03:00 Ο SparklingGrey: #1.013 12-09-13 03:00 Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Και κατι μου λεει εμας του 97' θα μας πετσοκοψουν στις πανελληνιες απλα και μονο για να φανει το νεο συστημα καλυτερο Click για ανάπτυξη... Για να φανεί καλύτερο το σύστημα, θα μας βάλουν εύκολα θέματα, ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των αριστούχων. Α, λάθος. Διάβασα «του '98». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Σεπτεμβρίου 2013 gdp299 Νεοφερμένο μέλος Ο gdp299 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 19:03 Ο gdp299 έγραψε: #1.014 16-04-14 19:03 Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 19:07 Ο jj! έγραψε: #1.015 16-04-14 19:07 Αρχική Δημοσίευση από gdp299: Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Κάτι γενικές εξετάσεις μωρέ (όπως είχες κάνει στην Α' γυμνασίου για το γυμνάσιο και στην Α' και Δ' δημοτικού στο δημοτικό). Υποτίθεται ότι εγκρίνει ο γιατρός ότι μπορείς να συμμετάσχεις στο μάθημα της γυμναστικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gdp299 Νεοφερμένο μέλος Ο gdp299 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 19:50 Ο gdp299 έγραψε: #1.016 16-04-14 19:50 Δηλαδή; Δε θυμάμαι από δημοτικό και πρώτη γυμνασίου έκανα εξωτερικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:04 Η _fairygirl_: #1.017 16-04-14 20:04 Αρχική Δημοσίευση από gdp299: Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Το δελτίο υγείας προφανώς θα εννοείς. Δεν είναι κάτι τρομερό. Πας στο γιατρό που σε παρακολουθεί και του ζητάς να σου το συμπληρώσει. Αν κρίνει αναγκαίο περνάς και από άλλες ειδικότητες (βλέπε οφθαλμίατρο,καρδιολόγο κτλ) Απλώς φιλική συμβουλή,το Σεπτέμβρη να φροντίσεις να το έχεις συμπληρώσει γιατί είτε θα σας το δώσουν τώρα να το συμπληρώσετε και να το φέρετε φέτος στο τέλος της χρονιάς είτε θα το ζητήσει ο γυμναστής σας στο Λύκειο. Πάντως κάθε χρόνο στην 1η γίνεται χαμός με αυτό το χαρτί. Όσο πιο γρήγορα,τόσο το καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:12 Ο Dod έγραψε: #1.018 16-04-14 20:12 Παιδια,τωρα παω 1η λυκειου...ξερετε τι σχολες θα υπαρχουν στις ανθρωπιστικες σπουδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:21 Η _fairygirl_: #1.019 16-04-14 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Παιδια,τωρα παω 1η λυκειου...ξερετε τι σχολες θα υπαρχουν στις ανθρωπιστικες σπουδες? Click για ανάπτυξη... Ό,τι υπάρχει το 1ο πεδίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:25 Ο Dod έγραψε: #1.020 16-04-14 20:25 κοιτα ειπαν οτι θα βγαλουν τα παιδαγωγικα & τις κοινωνικο-πολιτικο κατι επιστημες. μαλλον λενε οτι θα ειναι φιλοσοφικες & νομικες δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 54 55 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά, δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια ιδιαίτερη επανάληψη, μην αγχώνεστε . Εγώ προσωπικά δεν είχα κάνει καμιά, και σιγά σιγά από την αρχή της χρονιάς άρχισα να καταφεύγω όπου έκρινα απαραίτητο. Γενικά μην αγχώνεστε πολύ, η Α' Λυκείου πιστεύω περισσότερο θα σας προσφέρει γνώσεις, παρά θα στηριχτεί τόσο στα παλαιότερα (εννοείται ότι είναι απαραίτητες και οι βάσεις από το Γυμνάσιο ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:08 Η _fairygirl_: #1.010 01-09-13 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος00753684: Παρένθεση: Όσοι θα πάτε Α Λυκείου κάνατε καμία επανάληψή ;;(το θεωρείτε σημαντικό η όχι) Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έκανα αν και σε μερικά μαθήματα θα το πληρώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:44 Η _fairygirl_: #1.011 11-09-13 15:44 Για πείτε τίποτε σχετικά με σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MsBonita31 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:08 Η MsBonita31: #1.012 11-09-13 16:08 Εγω επισης βρισκω καλυτερο το νεο συστημα και σαφως πιο δικαιο για οσους διαβαζουν ολα τα χρονια(γτ με το παλιο συστημα μια στραβη να γινει η ακομη και απο το αγχος αποτυγχανουν και οι αριστοι μαθητες). Επισης σιγα τα φροντηστηρια που θα χρειαστειτε..μονο σε κανα θετικο μαθημα που κι αυτο αν στρωθειτε δεν ειναι τιποτα τρομερο..1η λυκειου ειναι!! Μετα απτην 2α ετσι κ αλλιως και μεις του παλιου συστηματος φροντηστηρια κανουμε! Ασε που οι καθηγητες πιστευω θα σας βοηθανε και θα βαζουν πιο ευκολα βαθμους..οσο και να τους βριζουμε ανθρωποι ειναι κι αυτοι, παιδια εχουν..μπορουν να καταλαβουν!! Και κατι μου λεει εμας του 97' θα μας πετσοκοψουν στις πανελληνιες απλα και μονο για να φανει το νεο συστημα καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 03:00 Ο SparklingGrey: #1.013 12-09-13 03:00 Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Και κατι μου λεει εμας του 97' θα μας πετσοκοψουν στις πανελληνιες απλα και μονο για να φανει το νεο συστημα καλυτερο Click για ανάπτυξη... Για να φανεί καλύτερο το σύστημα, θα μας βάλουν εύκολα θέματα, ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των αριστούχων. Α, λάθος. Διάβασα «του '98». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Σεπτεμβρίου 2013 gdp299 Νεοφερμένο μέλος Ο gdp299 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 19:03 Ο gdp299 έγραψε: #1.014 16-04-14 19:03 Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 19:07 Ο jj! έγραψε: #1.015 16-04-14 19:07 Αρχική Δημοσίευση από gdp299: Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Κάτι γενικές εξετάσεις μωρέ (όπως είχες κάνει στην Α' γυμνασίου για το γυμνάσιο και στην Α' και Δ' δημοτικού στο δημοτικό). Υποτίθεται ότι εγκρίνει ο γιατρός ότι μπορείς να συμμετάσχεις στο μάθημα της γυμναστικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gdp299 Νεοφερμένο μέλος Ο gdp299 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 19:50 Ο gdp299 έγραψε: #1.016 16-04-14 19:50 Δηλαδή; Δε θυμάμαι από δημοτικό και πρώτη γυμνασίου έκανα εξωτερικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:04 Η _fairygirl_: #1.017 16-04-14 20:04 Αρχική Δημοσίευση από gdp299: Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Το δελτίο υγείας προφανώς θα εννοείς. Δεν είναι κάτι τρομερό. Πας στο γιατρό που σε παρακολουθεί και του ζητάς να σου το συμπληρώσει. Αν κρίνει αναγκαίο περνάς και από άλλες ειδικότητες (βλέπε οφθαλμίατρο,καρδιολόγο κτλ) Απλώς φιλική συμβουλή,το Σεπτέμβρη να φροντίσεις να το έχεις συμπληρώσει γιατί είτε θα σας το δώσουν τώρα να το συμπληρώσετε και να το φέρετε φέτος στο τέλος της χρονιάς είτε θα το ζητήσει ο γυμναστής σας στο Λύκειο. Πάντως κάθε χρόνο στην 1η γίνεται χαμός με αυτό το χαρτί. Όσο πιο γρήγορα,τόσο το καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:12 Ο Dod έγραψε: #1.018 16-04-14 20:12 Παιδια,τωρα παω 1η λυκειου...ξερετε τι σχολες θα υπαρχουν στις ανθρωπιστικες σπουδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:21 Η _fairygirl_: #1.019 16-04-14 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Παιδια,τωρα παω 1η λυκειου...ξερετε τι σχολες θα υπαρχουν στις ανθρωπιστικες σπουδες? Click για ανάπτυξη... Ό,τι υπάρχει το 1ο πεδίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:25 Ο Dod έγραψε: #1.020 16-04-14 20:25 κοιτα ειπαν οτι θα βγαλουν τα παιδαγωγικα & τις κοινωνικο-πολιτικο κατι επιστημες. μαλλον λενε οτι θα ειναι φιλοσοφικες & νομικες δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 54 55 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος00753684: Παρένθεση: Όσοι θα πάτε Α Λυκείου κάνατε καμία επανάληψή ;;(το θεωρείτε σημαντικό η όχι) Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έκανα αν και σε μερικά μαθήματα θα το πληρώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:44 Η _fairygirl_: #1.011 11-09-13 15:44 Για πείτε τίποτε σχετικά με σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MsBonita31 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:08 Η MsBonita31: #1.012 11-09-13 16:08 Εγω επισης βρισκω καλυτερο το νεο συστημα και σαφως πιο δικαιο για οσους διαβαζουν ολα τα χρονια(γτ με το παλιο συστημα μια στραβη να γινει η ακομη και απο το αγχος αποτυγχανουν και οι αριστοι μαθητες). Επισης σιγα τα φροντηστηρια που θα χρειαστειτε..μονο σε κανα θετικο μαθημα που κι αυτο αν στρωθειτε δεν ειναι τιποτα τρομερο..1η λυκειου ειναι!! Μετα απτην 2α ετσι κ αλλιως και μεις του παλιου συστηματος φροντηστηρια κανουμε! Ασε που οι καθηγητες πιστευω θα σας βοηθανε και θα βαζουν πιο ευκολα βαθμους..οσο και να τους βριζουμε ανθρωποι ειναι κι αυτοι, παιδια εχουν..μπορουν να καταλαβουν!! Και κατι μου λεει εμας του 97' θα μας πετσοκοψουν στις πανελληνιες απλα και μονο για να φανει το νεο συστημα καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 03:00 Ο SparklingGrey: #1.013 12-09-13 03:00 Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Και κατι μου λεει εμας του 97' θα μας πετσοκοψουν στις πανελληνιες απλα και μονο για να φανει το νεο συστημα καλυτερο Click για ανάπτυξη... Για να φανεί καλύτερο το σύστημα, θα μας βάλουν εύκολα θέματα, ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των αριστούχων. Α, λάθος. Διάβασα «του '98». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Σεπτεμβρίου 2013 gdp299 Νεοφερμένο μέλος Ο gdp299 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 19:03 Ο gdp299 έγραψε: #1.014 16-04-14 19:03 Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 19:07 Ο jj! έγραψε: #1.015 16-04-14 19:07 Αρχική Δημοσίευση από gdp299: Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Κάτι γενικές εξετάσεις μωρέ (όπως είχες κάνει στην Α' γυμνασίου για το γυμνάσιο και στην Α' και Δ' δημοτικού στο δημοτικό). Υποτίθεται ότι εγκρίνει ο γιατρός ότι μπορείς να συμμετάσχεις στο μάθημα της γυμναστικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gdp299 Νεοφερμένο μέλος Ο gdp299 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 19:50 Ο gdp299 έγραψε: #1.016 16-04-14 19:50 Δηλαδή; Δε θυμάμαι από δημοτικό και πρώτη γυμνασίου έκανα εξωτερικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:04 Η _fairygirl_: #1.017 16-04-14 20:04 Αρχική Δημοσίευση από gdp299: Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Το δελτίο υγείας προφανώς θα εννοείς. Δεν είναι κάτι τρομερό. Πας στο γιατρό που σε παρακολουθεί και του ζητάς να σου το συμπληρώσει. Αν κρίνει αναγκαίο περνάς και από άλλες ειδικότητες (βλέπε οφθαλμίατρο,καρδιολόγο κτλ) Απλώς φιλική συμβουλή,το Σεπτέμβρη να φροντίσεις να το έχεις συμπληρώσει γιατί είτε θα σας το δώσουν τώρα να το συμπληρώσετε και να το φέρετε φέτος στο τέλος της χρονιάς είτε θα το ζητήσει ο γυμναστής σας στο Λύκειο. Πάντως κάθε χρόνο στην 1η γίνεται χαμός με αυτό το χαρτί. Όσο πιο γρήγορα,τόσο το καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:12 Ο Dod έγραψε: #1.018 16-04-14 20:12 Παιδια,τωρα παω 1η λυκειου...ξερετε τι σχολες θα υπαρχουν στις ανθρωπιστικες σπουδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:21 Η _fairygirl_: #1.019 16-04-14 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Παιδια,τωρα παω 1η λυκειου...ξερετε τι σχολες θα υπαρχουν στις ανθρωπιστικες σπουδες? Click για ανάπτυξη... Ό,τι υπάρχει το 1ο πεδίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:25 Ο Dod έγραψε: #1.020 16-04-14 20:25 κοιτα ειπαν οτι θα βγαλουν τα παιδαγωγικα & τις κοινωνικο-πολιτικο κατι επιστημες. μαλλον λενε οτι θα ειναι φιλοσοφικες & νομικες δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 54 55 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για πείτε τίποτε σχετικά με σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MsBonita31 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:08 Η MsBonita31: #1.012 11-09-13 16:08 Εγω επισης βρισκω καλυτερο το νεο συστημα και σαφως πιο δικαιο για οσους διαβαζουν ολα τα χρονια(γτ με το παλιο συστημα μια στραβη να γινει η ακομη και απο το αγχος αποτυγχανουν και οι αριστοι μαθητες). Επισης σιγα τα φροντηστηρια που θα χρειαστειτε..μονο σε κανα θετικο μαθημα που κι αυτο αν στρωθειτε δεν ειναι τιποτα τρομερο..1η λυκειου ειναι!! Μετα απτην 2α ετσι κ αλλιως και μεις του παλιου συστηματος φροντηστηρια κανουμε! Ασε που οι καθηγητες πιστευω θα σας βοηθανε και θα βαζουν πιο ευκολα βαθμους..οσο και να τους βριζουμε ανθρωποι ειναι κι αυτοι, παιδια εχουν..μπορουν να καταλαβουν!! Και κατι μου λεει εμας του 97' θα μας πετσοκοψουν στις πανελληνιες απλα και μονο για να φανει το νεο συστημα καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 03:00 Ο SparklingGrey: #1.013 12-09-13 03:00 Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Και κατι μου λεει εμας του 97' θα μας πετσοκοψουν στις πανελληνιες απλα και μονο για να φανει το νεο συστημα καλυτερο Click για ανάπτυξη... Για να φανεί καλύτερο το σύστημα, θα μας βάλουν εύκολα θέματα, ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των αριστούχων. Α, λάθος. Διάβασα «του '98». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Σεπτεμβρίου 2013 gdp299 Νεοφερμένο μέλος Ο gdp299 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 19:03 Ο gdp299 έγραψε: #1.014 16-04-14 19:03 Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 19:07 Ο jj! έγραψε: #1.015 16-04-14 19:07 Αρχική Δημοσίευση από gdp299: Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Κάτι γενικές εξετάσεις μωρέ (όπως είχες κάνει στην Α' γυμνασίου για το γυμνάσιο και στην Α' και Δ' δημοτικού στο δημοτικό). Υποτίθεται ότι εγκρίνει ο γιατρός ότι μπορείς να συμμετάσχεις στο μάθημα της γυμναστικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gdp299 Νεοφερμένο μέλος Ο gdp299 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 19:50 Ο gdp299 έγραψε: #1.016 16-04-14 19:50 Δηλαδή; Δε θυμάμαι από δημοτικό και πρώτη γυμνασίου έκανα εξωτερικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:04 Η _fairygirl_: #1.017 16-04-14 20:04 Αρχική Δημοσίευση από gdp299: Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Το δελτίο υγείας προφανώς θα εννοείς. Δεν είναι κάτι τρομερό. Πας στο γιατρό που σε παρακολουθεί και του ζητάς να σου το συμπληρώσει. Αν κρίνει αναγκαίο περνάς και από άλλες ειδικότητες (βλέπε οφθαλμίατρο,καρδιολόγο κτλ) Απλώς φιλική συμβουλή,το Σεπτέμβρη να φροντίσεις να το έχεις συμπληρώσει γιατί είτε θα σας το δώσουν τώρα να το συμπληρώσετε και να το φέρετε φέτος στο τέλος της χρονιάς είτε θα το ζητήσει ο γυμναστής σας στο Λύκειο. Πάντως κάθε χρόνο στην 1η γίνεται χαμός με αυτό το χαρτί. Όσο πιο γρήγορα,τόσο το καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:12 Ο Dod έγραψε: #1.018 16-04-14 20:12 Παιδια,τωρα παω 1η λυκειου...ξερετε τι σχολες θα υπαρχουν στις ανθρωπιστικες σπουδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:21 Η _fairygirl_: #1.019 16-04-14 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Παιδια,τωρα παω 1η λυκειου...ξερετε τι σχολες θα υπαρχουν στις ανθρωπιστικες σπουδες? Click για ανάπτυξη... Ό,τι υπάρχει το 1ο πεδίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:25 Ο Dod έγραψε: #1.020 16-04-14 20:25 κοιτα ειπαν οτι θα βγαλουν τα παιδαγωγικα & τις κοινωνικο-πολιτικο κατι επιστημες. μαλλον λενε οτι θα ειναι φιλοσοφικες & νομικες δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 54 55 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω επισης βρισκω καλυτερο το νεο συστημα και σαφως πιο δικαιο για οσους διαβαζουν ολα τα χρονια(γτ με το παλιο συστημα μια στραβη να γινει η ακομη και απο το αγχος αποτυγχανουν και οι αριστοι μαθητες). Επισης σιγα τα φροντηστηρια που θα χρειαστειτε..μονο σε κανα θετικο μαθημα που κι αυτο αν στρωθειτε δεν ειναι τιποτα τρομερο..1η λυκειου ειναι!! Μετα απτην 2α ετσι κ αλλιως και μεις του παλιου συστηματος φροντηστηρια κανουμε! Ασε που οι καθηγητες πιστευω θα σας βοηθανε και θα βαζουν πιο ευκολα βαθμους..οσο και να τους βριζουμε ανθρωποι ειναι κι αυτοι, παιδια εχουν..μπορουν να καταλαβουν!! Και κατι μου λεει εμας του 97' θα μας πετσοκοψουν στις πανελληνιες απλα και μονο για να φανει το νεο συστημα καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 03:00 Ο SparklingGrey: #1.013 12-09-13 03:00 Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Και κατι μου λεει εμας του 97' θα μας πετσοκοψουν στις πανελληνιες απλα και μονο για να φανει το νεο συστημα καλυτερο Click για ανάπτυξη... Για να φανεί καλύτερο το σύστημα, θα μας βάλουν εύκολα θέματα, ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των αριστούχων. Α, λάθος. Διάβασα «του '98». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Σεπτεμβρίου 2013 gdp299 Νεοφερμένο μέλος Ο gdp299 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 19:03 Ο gdp299 έγραψε: #1.014 16-04-14 19:03 Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 19:07 Ο jj! έγραψε: #1.015 16-04-14 19:07 Αρχική Δημοσίευση από gdp299: Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Κάτι γενικές εξετάσεις μωρέ (όπως είχες κάνει στην Α' γυμνασίου για το γυμνάσιο και στην Α' και Δ' δημοτικού στο δημοτικό). Υποτίθεται ότι εγκρίνει ο γιατρός ότι μπορείς να συμμετάσχεις στο μάθημα της γυμναστικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gdp299 Νεοφερμένο μέλος Ο gdp299 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 19:50 Ο gdp299 έγραψε: #1.016 16-04-14 19:50 Δηλαδή; Δε θυμάμαι από δημοτικό και πρώτη γυμνασίου έκανα εξωτερικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:04 Η _fairygirl_: #1.017 16-04-14 20:04 Αρχική Δημοσίευση από gdp299: Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Το δελτίο υγείας προφανώς θα εννοείς. Δεν είναι κάτι τρομερό. Πας στο γιατρό που σε παρακολουθεί και του ζητάς να σου το συμπληρώσει. Αν κρίνει αναγκαίο περνάς και από άλλες ειδικότητες (βλέπε οφθαλμίατρο,καρδιολόγο κτλ) Απλώς φιλική συμβουλή,το Σεπτέμβρη να φροντίσεις να το έχεις συμπληρώσει γιατί είτε θα σας το δώσουν τώρα να το συμπληρώσετε και να το φέρετε φέτος στο τέλος της χρονιάς είτε θα το ζητήσει ο γυμναστής σας στο Λύκειο. Πάντως κάθε χρόνο στην 1η γίνεται χαμός με αυτό το χαρτί. Όσο πιο γρήγορα,τόσο το καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:12 Ο Dod έγραψε: #1.018 16-04-14 20:12 Παιδια,τωρα παω 1η λυκειου...ξερετε τι σχολες θα υπαρχουν στις ανθρωπιστικες σπουδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:21 Η _fairygirl_: #1.019 16-04-14 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Παιδια,τωρα παω 1η λυκειου...ξερετε τι σχολες θα υπαρχουν στις ανθρωπιστικες σπουδες? Click για ανάπτυξη... Ό,τι υπάρχει το 1ο πεδίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:25 Ο Dod έγραψε: #1.020 16-04-14 20:25 κοιτα ειπαν οτι θα βγαλουν τα παιδαγωγικα & τις κοινωνικο-πολιτικο κατι επιστημες. μαλλον λενε οτι θα ειναι φιλοσοφικες & νομικες δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 54 55 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Και κατι μου λεει εμας του 97' θα μας πετσοκοψουν στις πανελληνιες απλα και μονο για να φανει το νεο συστημα καλυτερο Click για ανάπτυξη... Για να φανεί καλύτερο το σύστημα, θα μας βάλουν εύκολα θέματα, ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των αριστούχων. Α, λάθος. Διάβασα «του '98». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gdp299 Νεοφερμένο μέλος Ο gdp299 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 19:03 Ο gdp299 έγραψε: #1.014 16-04-14 19:03 Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 19:07 Ο jj! έγραψε: #1.015 16-04-14 19:07 Αρχική Δημοσίευση από gdp299: Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Κάτι γενικές εξετάσεις μωρέ (όπως είχες κάνει στην Α' γυμνασίου για το γυμνάσιο και στην Α' και Δ' δημοτικού στο δημοτικό). Υποτίθεται ότι εγκρίνει ο γιατρός ότι μπορείς να συμμετάσχεις στο μάθημα της γυμναστικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gdp299 Νεοφερμένο μέλος Ο gdp299 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 19:50 Ο gdp299 έγραψε: #1.016 16-04-14 19:50 Δηλαδή; Δε θυμάμαι από δημοτικό και πρώτη γυμνασίου έκανα εξωτερικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:04 Η _fairygirl_: #1.017 16-04-14 20:04 Αρχική Δημοσίευση από gdp299: Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Το δελτίο υγείας προφανώς θα εννοείς. Δεν είναι κάτι τρομερό. Πας στο γιατρό που σε παρακολουθεί και του ζητάς να σου το συμπληρώσει. Αν κρίνει αναγκαίο περνάς και από άλλες ειδικότητες (βλέπε οφθαλμίατρο,καρδιολόγο κτλ) Απλώς φιλική συμβουλή,το Σεπτέμβρη να φροντίσεις να το έχεις συμπληρώσει γιατί είτε θα σας το δώσουν τώρα να το συμπληρώσετε και να το φέρετε φέτος στο τέλος της χρονιάς είτε θα το ζητήσει ο γυμναστής σας στο Λύκειο. Πάντως κάθε χρόνο στην 1η γίνεται χαμός με αυτό το χαρτί. Όσο πιο γρήγορα,τόσο το καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:12 Ο Dod έγραψε: #1.018 16-04-14 20:12 Παιδια,τωρα παω 1η λυκειου...ξερετε τι σχολες θα υπαρχουν στις ανθρωπιστικες σπουδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:21 Η _fairygirl_: #1.019 16-04-14 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Παιδια,τωρα παω 1η λυκειου...ξερετε τι σχολες θα υπαρχουν στις ανθρωπιστικες σπουδες? Click για ανάπτυξη... Ό,τι υπάρχει το 1ο πεδίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:25 Ο Dod έγραψε: #1.020 16-04-14 20:25 κοιτα ειπαν οτι θα βγαλουν τα παιδαγωγικα & τις κοινωνικο-πολιτικο κατι επιστημες. μαλλον λενε οτι θα ειναι φιλοσοφικες & νομικες δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 54 55 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 19:07 Ο jj! έγραψε: #1.015 16-04-14 19:07 Αρχική Δημοσίευση από gdp299: Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Κάτι γενικές εξετάσεις μωρέ (όπως είχες κάνει στην Α' γυμνασίου για το γυμνάσιο και στην Α' και Δ' δημοτικού στο δημοτικό). Υποτίθεται ότι εγκρίνει ο γιατρός ότι μπορείς να συμμετάσχεις στο μάθημα της γυμναστικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gdp299 Νεοφερμένο μέλος Ο gdp299 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 19:50 Ο gdp299 έγραψε: #1.016 16-04-14 19:50 Δηλαδή; Δε θυμάμαι από δημοτικό και πρώτη γυμνασίου έκανα εξωτερικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:04 Η _fairygirl_: #1.017 16-04-14 20:04 Αρχική Δημοσίευση από gdp299: Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Το δελτίο υγείας προφανώς θα εννοείς. Δεν είναι κάτι τρομερό. Πας στο γιατρό που σε παρακολουθεί και του ζητάς να σου το συμπληρώσει. Αν κρίνει αναγκαίο περνάς και από άλλες ειδικότητες (βλέπε οφθαλμίατρο,καρδιολόγο κτλ) Απλώς φιλική συμβουλή,το Σεπτέμβρη να φροντίσεις να το έχεις συμπληρώσει γιατί είτε θα σας το δώσουν τώρα να το συμπληρώσετε και να το φέρετε φέτος στο τέλος της χρονιάς είτε θα το ζητήσει ο γυμναστής σας στο Λύκειο. Πάντως κάθε χρόνο στην 1η γίνεται χαμός με αυτό το χαρτί. Όσο πιο γρήγορα,τόσο το καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:12 Ο Dod έγραψε: #1.018 16-04-14 20:12 Παιδια,τωρα παω 1η λυκειου...ξερετε τι σχολες θα υπαρχουν στις ανθρωπιστικες σπουδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:21 Η _fairygirl_: #1.019 16-04-14 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Παιδια,τωρα παω 1η λυκειου...ξερετε τι σχολες θα υπαρχουν στις ανθρωπιστικες σπουδες? Click για ανάπτυξη... Ό,τι υπάρχει το 1ο πεδίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:25 Ο Dod έγραψε: #1.020 16-04-14 20:25 κοιτα ειπαν οτι θα βγαλουν τα παιδαγωγικα & τις κοινωνικο-πολιτικο κατι επιστημες. μαλλον λενε οτι θα ειναι φιλοσοφικες & νομικες δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 54 55 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gdp299: Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Κάτι γενικές εξετάσεις μωρέ (όπως είχες κάνει στην Α' γυμνασίου για το γυμνάσιο και στην Α' και Δ' δημοτικού στο δημοτικό). Υποτίθεται ότι εγκρίνει ο γιατρός ότι μπορείς να συμμετάσχεις στο μάθημα της γυμναστικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gdp299 Νεοφερμένο μέλος Ο gdp299 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 19:50 Ο gdp299 έγραψε: #1.016 16-04-14 19:50 Δηλαδή; Δε θυμάμαι από δημοτικό και πρώτη γυμνασίου έκανα εξωτερικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:04 Η _fairygirl_: #1.017 16-04-14 20:04 Αρχική Δημοσίευση από gdp299: Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Το δελτίο υγείας προφανώς θα εννοείς. Δεν είναι κάτι τρομερό. Πας στο γιατρό που σε παρακολουθεί και του ζητάς να σου το συμπληρώσει. Αν κρίνει αναγκαίο περνάς και από άλλες ειδικότητες (βλέπε οφθαλμίατρο,καρδιολόγο κτλ) Απλώς φιλική συμβουλή,το Σεπτέμβρη να φροντίσεις να το έχεις συμπληρώσει γιατί είτε θα σας το δώσουν τώρα να το συμπληρώσετε και να το φέρετε φέτος στο τέλος της χρονιάς είτε θα το ζητήσει ο γυμναστής σας στο Λύκειο. Πάντως κάθε χρόνο στην 1η γίνεται χαμός με αυτό το χαρτί. Όσο πιο γρήγορα,τόσο το καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:12 Ο Dod έγραψε: #1.018 16-04-14 20:12 Παιδια,τωρα παω 1η λυκειου...ξερετε τι σχολες θα υπαρχουν στις ανθρωπιστικες σπουδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:21 Η _fairygirl_: #1.019 16-04-14 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Παιδια,τωρα παω 1η λυκειου...ξερετε τι σχολες θα υπαρχουν στις ανθρωπιστικες σπουδες? Click για ανάπτυξη... Ό,τι υπάρχει το 1ο πεδίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:25 Ο Dod έγραψε: #1.020 16-04-14 20:25 κοιτα ειπαν οτι θα βγαλουν τα παιδαγωγικα & τις κοινωνικο-πολιτικο κατι επιστημες. μαλλον λενε οτι θα ειναι φιλοσοφικες & νομικες δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 54 55 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δηλαδή; Δε θυμάμαι από δημοτικό και πρώτη γυμνασίου έκανα εξωτερικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:04 Η _fairygirl_: #1.017 16-04-14 20:04 Αρχική Δημοσίευση από gdp299: Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Το δελτίο υγείας προφανώς θα εννοείς. Δεν είναι κάτι τρομερό. Πας στο γιατρό που σε παρακολουθεί και του ζητάς να σου το συμπληρώσει. Αν κρίνει αναγκαίο περνάς και από άλλες ειδικότητες (βλέπε οφθαλμίατρο,καρδιολόγο κτλ) Απλώς φιλική συμβουλή,το Σεπτέμβρη να φροντίσεις να το έχεις συμπληρώσει γιατί είτε θα σας το δώσουν τώρα να το συμπληρώσετε και να το φέρετε φέτος στο τέλος της χρονιάς είτε θα το ζητήσει ο γυμναστής σας στο Λύκειο. Πάντως κάθε χρόνο στην 1η γίνεται χαμός με αυτό το χαρτί. Όσο πιο γρήγορα,τόσο το καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:12 Ο Dod έγραψε: #1.018 16-04-14 20:12 Παιδια,τωρα παω 1η λυκειου...ξερετε τι σχολες θα υπαρχουν στις ανθρωπιστικες σπουδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:21 Η _fairygirl_: #1.019 16-04-14 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Παιδια,τωρα παω 1η λυκειου...ξερετε τι σχολες θα υπαρχουν στις ανθρωπιστικες σπουδες? Click για ανάπτυξη... Ό,τι υπάρχει το 1ο πεδίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:25 Ο Dod έγραψε: #1.020 16-04-14 20:25 κοιτα ειπαν οτι θα βγαλουν τα παιδαγωγικα & τις κοινωνικο-πολιτικο κατι επιστημες. μαλλον λενε οτι θα ειναι φιλοσοφικες & νομικες δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 54 55 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gdp299: Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Το δελτίο υγείας προφανώς θα εννοείς. Δεν είναι κάτι τρομερό. Πας στο γιατρό που σε παρακολουθεί και του ζητάς να σου το συμπληρώσει. Αν κρίνει αναγκαίο περνάς και από άλλες ειδικότητες (βλέπε οφθαλμίατρο,καρδιολόγο κτλ) Απλώς φιλική συμβουλή,το Σεπτέμβρη να φροντίσεις να το έχεις συμπληρώσει γιατί είτε θα σας το δώσουν τώρα να το συμπληρώσετε και να το φέρετε φέτος στο τέλος της χρονιάς είτε θα το ζητήσει ο γυμναστής σας στο Λύκειο. Πάντως κάθε χρόνο στην 1η γίνεται χαμός με αυτό το χαρτί. Όσο πιο γρήγορα,τόσο το καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:12 Ο Dod έγραψε: #1.018 16-04-14 20:12 Παιδια,τωρα παω 1η λυκειου...ξερετε τι σχολες θα υπαρχουν στις ανθρωπιστικες σπουδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:21 Η _fairygirl_: #1.019 16-04-14 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Παιδια,τωρα παω 1η λυκειου...ξερετε τι σχολες θα υπαρχουν στις ανθρωπιστικες σπουδες? Click για ανάπτυξη... Ό,τι υπάρχει το 1ο πεδίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:25 Ο Dod έγραψε: #1.020 16-04-14 20:25 κοιτα ειπαν οτι θα βγαλουν τα παιδαγωγικα & τις κοινωνικο-πολιτικο κατι επιστημες. μαλλον λενε οτι θα ειναι φιλοσοφικες & νομικες δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 54 55 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια,τωρα παω 1η λυκειου...ξερετε τι σχολες θα υπαρχουν στις ανθρωπιστικες σπουδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:21 Η _fairygirl_: #1.019 16-04-14 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Παιδια,τωρα παω 1η λυκειου...ξερετε τι σχολες θα υπαρχουν στις ανθρωπιστικες σπουδες? Click για ανάπτυξη... Ό,τι υπάρχει το 1ο πεδίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:25 Ο Dod έγραψε: #1.020 16-04-14 20:25 κοιτα ειπαν οτι θα βγαλουν τα παιδαγωγικα & τις κοινωνικο-πολιτικο κατι επιστημες. μαλλον λενε οτι θα ειναι φιλοσοφικες & νομικες δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 54 55 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Dod: Παιδια,τωρα παω 1η λυκειου...ξερετε τι σχολες θα υπαρχουν στις ανθρωπιστικες σπουδες? Click για ανάπτυξη... Ό,τι υπάρχει το 1ο πεδίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 20:25 Ο Dod έγραψε: #1.020 16-04-14 20:25 κοιτα ειπαν οτι θα βγαλουν τα παιδαγωγικα & τις κοινωνικο-πολιτικο κατι επιστημες. μαλλον λενε οτι θα ειναι φιλοσοφικες & νομικες δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κοιτα ειπαν οτι θα βγαλουν τα παιδαγωγικα & τις κοινωνικο-πολιτικο κατι επιστημες. μαλλον λενε οτι θα ειναι φιλοσοφικες & νομικες δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.