_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

γιατι ποτε ειχαν για να εχουν τωρα;(excl. some ov dem)
Μπέζικλυ,το βλέπω εγώ το σκηνικό θα πηγαίνουν οι μανάδες μερικών να ρωτάνε κατά Δεκέμβρη πουθενά και οι καθηγητές δε θα΄χουν στον ήλιο μοίρα.
Εγώ θέλω απαλλαγή Θρησκευτικά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

επισης μαλακια. Φετος τα θρησκευτικα ειναι υπεροχα.Μπέζικλυ,το βλέπω εγώ το σκηνικό θα πηγαίνουν οι μανάδες μερικών να ρωτάνε κατά Δεκέμβρη πουθενά και οι καθηγητές δε θα΄χουν στον ήλιο μοίρα.
Εγώ θέλω απαλλαγή Θρησκευτικά.
Κάπου έπρεπε να κλαφτώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Στη Γ' Γυμνασίου είχα γράψει 7 και φέτος έγραψα 18.2

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος

Αν είναι λες και κάνω Εκκλησιαστική Ιστορία να μου λείπει.
Καμια απολυτως σχεση...Ειδικα αν ο θρησκευτικος σας αποφασισει να σας κανει και το κεφαλαιο με το σατανισμο και τις αιρεσεις (πολλοι το αποφευγουν) και γενικα ο ανθρωπος ειναι λιγο ανοιχτομυαλος θα το λατρεψεις το μαθημα

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Ποιος θα κάνει φέτος δεν ξέρω. Ξέρω ότι περσινός ήταν ζώον και πέφτουλας.Καμια απολυτως σχεση...Ειδικα αν ο θρησκευτικος σας αποφασισει να σας κανει και το κεφαλαιο με το σατανισμο και τις αιρεσεις (πολλοι το αποφευγουν) και γενικα ο ανθρωπος ειναι λιγο ανοιχτομυαλος θα το λατρεψεις το μαθημα![]()

Και υπάρχει και ένας καθηγητής Χημείας που νομίζει ότι κάνει μάθημα σε φοιτητές Χημείας.

Γιώργος00753684
Εκκολαπτόμενο μέλος

marakibo
Νεοφερμένο μέλος

Παρένθεση: Όσοι θα πάτε Α Λυκείου κάνατε καμία επανάληψή ;;(το θεωρείτε σημαντικό η όχι)
Εγω δεν εχω κανει τιποτα ακομα

~Melania~
Περιβόητο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ δεν έκανα αν και σε μερικά μαθήματα θα το πληρώσω.Παρένθεση: Όσοι θα πάτε Α Λυκείου κάνατε καμία επανάληψή ;;(το θεωρείτε σημαντικό η όχι)

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

MsBonita31
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και κατι μου λεει εμας του 97' θα μας πετσοκοψουν στις πανελληνιες απλα και μονο για να φανει το νεο συστημα καλυτερο

SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Για να φανεί καλύτερο το σύστημα, θα μας βάλουν εύκολα θέματα, ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των αριστούχων.Και κατι μου λεει εμας του 97' θα μας πετσοκοψουν στις πανελληνιες απλα και μονο για να φανει το νεο συστημα καλυτερο![]()

Α, λάθος. Διάβασα «του '98».

gdp299
Νεοφερμένο μέλος

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Κάτι γενικές εξετάσεις μωρέ (όπως είχες κάνει στην Α' γυμνασίου για το γυμνάσιο και στην Α' και Δ' δημοτικού στο δημοτικόΠαιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς;

Υποτίθεται ότι εγκρίνει ο γιατρός ότι μπορείς να συμμετάσχεις στο μάθημα της γυμναστικής.
gdp299
Νεοφερμένο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Το δελτίο υγείας προφανώς θα εννοείς.Παιδιά καλησπέρα, του χρόνου πάω πρώτη λυκείου. ’Ακουσα πως θα πρέπει να περάσουμε απο το γιατρό. Ισχύει; Τι παίζει ακριβώς;

Δεν είναι κάτι τρομερό. Πας στο γιατρό που σε παρακολουθεί και του ζητάς να σου το συμπληρώσει. Αν κρίνει αναγκαίο περνάς και από άλλες ειδικότητες (βλέπε οφθαλμίατρο,καρδιολόγο κτλ)
Απλώς φιλική συμβουλή,το Σεπτέμβρη να φροντίσεις να το έχεις συμπληρώσει γιατί είτε θα σας το δώσουν τώρα να το συμπληρώσετε και να το φέρετε φέτος στο τέλος της χρονιάς είτε θα το ζητήσει ο γυμναστής σας στο Λύκειο.
Πάντως κάθε χρόνο στην 1η γίνεται χαμός με αυτό το χαρτί.

Όσο πιο γρήγορα,τόσο το καλύτερο.

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Ό,τι υπάρχει το 1ο πεδίο.Παιδια,τωρα παω 1η λυκειου...ξερετε τι σχολες θα υπαρχουν στις ανθρωπιστικες σπουδες?

μαλλον λενε οτι θα ειναι φιλοσοφικες & νομικες δηλαδη?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.