superman
Δραστήριο μέλος

μπορεις αν θες να βαζεις και πλαγιοτιτλους αν νομιζεις οτι θα βοηθησει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Θα ήθελα την βοήθεια σας.Θέλω λίγο να διαβάσω τα πρώτα κεφάλαια της Ιστορίας αλλά το βιβλίο είναι λίγο κακογραμμένο και δεν μπορώ να τα καταλάβω.Μήπως μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω;
τα εχετε κανει στο σχολειο τα μαθηματα που θες να διαβασεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς
Διάσημο μέλος

Θα ήθελα την βοήθεια σας.Θέλω λίγο να διαβάσω τα πρώτα κεφάλαια της Ιστορίας αλλά το βιβλίο είναι λίγο κακογραμμένο και δεν μπορώ να τα καταλάβω.Μήπως μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω;
Από μόνη σου ή τα έχετε κάνει;;;;;
----------------------------------
Μετά είδα ότι και η Ραφ έχει την ίδια απορία!
Dwritsa_kAts
Νεοφερμένο μέλος

Shadowfax
Διάσημο μέλος

Το βιβλίο μπορεί να είναι κακογραμμένο (και όντως είναι, αν δεν έχει αλλάξει) όμως σε αυτό θα εξεταστείς και με αυτό πρέπει να ασχοληθείς. Τώρα φυσικά για δική σου διευκόλυνση θα μπορούσες ίσως να διαβάσεις με κάποια μέθοδο (π.χ. υπογράμμιση) ή από κάποιο άλλο βιβλίο βοηθητικό (αν και αμφιβάλλω αν υπάρχουν τέτοια στην ιστορία). Ό,τι όμως και να κάνεις κρατάς το σχολικό σαν οδηγό. Αυτό θα σου ζητήσουν στο τέλος.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος

The King
Νεοφερμένο μέλος

nicoleta1994
Νεοφερμένο μέλος

RafAspa94
Περιβόητο μέλος

:iagree::iagree:προσπαθησε να βρεις τα κυριοτερα σημεια του μαθηματος και να μαθεις αυτα...πχ στην αρχη που εχει τους πολιτισμους να ξες που περιπου ηταν στο χαρτη,λιγα για τη θρησκεια τους,ποτε αρχισε και ποτε τελειωσε ο πολιτισμος.....(το βιβλιο ειναι οντως ελεος...εχει και τη λεπτομερεια της λεπτομερειας μεσα..)
Αλλά δεν είναι δύσκολος ο τρόπος που μου είπατε οπότε δεν κουράστηκα
The King
Νεοφερμένο μέλος

www.pi-schools.gr παιδαγωγικό ινστιτούτο
Eυχαριστώ !
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

ποσα ml διαλυματος υδροχλωριοιυ,περιεκτικοτητας 38% w\w και πυκνοτητας 1,2 g\ml,πρεπει να αραιωθουν με 400 ml νερου,ωστε να προκυψει διαλυμα με περιεκτικοτητα 20%w\w?.η πυκνοτητα του νερου ειναι 1 g\ml
lefteris94
Εκκολαπτόμενο μέλος

iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Shadowfax
Διάσημο μέλος

iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Και αν βρω για παράδειγμα 15 μέσο όρο στο πρώτο τετράμηνο σημαίνει ότι έχω περάσει;;Θέλεις Γ.Μ.Ο. τουλάχιστον 9.5 (δε ξέρω, άλλαξε σε 9; ). Το Μ.Ο. τον βρίσκεις αν προσθέσεις τους βαθμούς όλων των μαθημάτων και ύστερα διαιρέσεις με τον αριθμό των μαθημάτων.

missdenim
Νεοφερμένο μέλος

ειναι 2 τετραμηνα...1η διαφορα!!!
ο μεσος ορος ειναι 9,5 ... δηλαδη αν εχεις σε ενα μαθημα 14 και 16 ...βγαζεις πρωτα τον μεσο ορο αυτων των 2 που ειναι 15 ... και στις εξετασεις γραψεις 10 και κανεις 15+10/2=12,5 ...αυτος ειναι ο μεσος ορος του μαθηματος!
αν εχεις κατω απο 9,5 σε ενα μαθημα...και εχεις καλους βαθμους στα υπολοιπα...συμψηφιζονται και περνας...!!
δν ξερω αμα τα καταλαβες ετσι οπως στα ειπα

Shadowfax
Διάσημο μέλος

Και αν βρω για παράδειγμα 15 μέσο όρο στο πρώτο τετράμηνο σημαίνει ότι έχω περάσει;;![]()
Όχι. Αυτός είναι ο τρόπος του Γυμνασίου (κακώς τον ανέφερα). Αυτό που είπε η missdenim είναι.
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Σ'ευχαριστώ πολύ, Νατάσα (; )..στο λυκειο ειναι διαφορετικά!
ειναι 2 τετραμηνα...1η διαφορα!!!
ο μεσος ορος ειναι 9,5 ... δηλαδη αν εχεις σε ενα μαθημα 14 και 16 ...βγαζεις πρωτα τον μεσο ορο αυτων των 2 που ειναι 15 ... και στις εξετασεις γραψεις 10 και κανεις 15+10/2=12,5 ...αυτος ειναι ο μεσος ορος του μαθηματος!
αν εχεις κατω απο 9,5 σε ενα μαθημα...και εχεις καλους βαθμους στα υπολοιπα...συμψηφιζονται και περνας...!!
δν ξερω αμα τα καταλαβες ετσι οπως στα ειπα![]()

RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Εχτές πήρα το βοήθημα τις γλώσσας έκθεσης Του Σαββάλα αλλά είναι άλλα ντάλλα μήπως θα μπορούσε να μου πει κάποιος ποια χρονολογίας είναι;;;;
Οι συγγραδφείς Είναι ο Σπ.Κούτρας
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.