!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος

Να σας ρωτήσω κάτι
Εχτές πήρα το βοήθημα τις γλώσσας έκθεσης Του Σαββάλα αλλά είναι άλλα ντάλλα μήπως θα μπορούσε να μου πει κάποιος ποια χρονολογίας είναι;;;;
Οι συγγραδφείς Είναι ο Σπ.Κούτρας
Δεν το γράφει το βοήθημα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki
Δραστήριο μέλος

Να σας ρωτήσω κάτι
Εχτές πήρα το βοήθημα τις γλώσσας έκθεσης Του Σαββάλα αλλά είναι άλλα ντάλλα μήπως θα μπορούσε να μου πει κάποιος ποια χρονολογίας είναι;;;;
Οι συγγραδφείς Είναι ο Σπ.Κούτρας
Λες αυτό που είναι για όλες τις τάξεις του Λυκείου;Αν ναι,είναι του 2003.Κοίτα,το συγκεκριμένο περιέχει πολλά θέματα.Δε θα τα κάνετε όλα στην Α Λυκείου,αλλά κάποια από αυτά.Μπορείς να διαβάζεις τα σχεδιαγράμματα και να κάνεις και κάποια κριτήρια αξιολόγησης.Θα σε βοηθήσει.: )
RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Claudio
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστώ απο τώρα οσους μπορέσουν και με βοηθήσουν. :thanks:
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος

Παιδιά μια ερώτηση.Έχασα γύρο στους 3 μήνες βασικών μαθημάτων στη 3η Γυμνασίου κ τώρα στο λύκειο βλέπω οτι δεν κάνουμε κάποια επανάληψη περσινής ύλης. Μιλάω περισσότερο για τα Αρχαία που είναι δύσκολο και βασικό μάθημα της Θεωρητικής κατεύθυνσης. Θα έπρεπε να αρχίσω φροντιστήριο ή στην ανάγκη ιδαίτερα απο φέτος η απο του χρόνου? ( Δεν έχω αρχίσει γιατί κάνω είδη πολλά φροντηστήρια όπως proficiency, ECDL Advanced και άρχισα και Γερμανικά.) Και αν είναι απαραίτητο θα σταματήσω κάποιο απο αυτα για να βρω τον χρόνο για τα Αρχαία. Μπορεί κάποιος να μου δώσει καποια συμβουλή πάνω στο θέμα αυτό?
Ευχαριστώ απο τώρα οσους μπορέσουν και με βοηθήσουν. :thanks:
Αν σε ενδιαφέρει για θεωρητική, και έχεις κενά στα αρχαία, γενικά, ίσως θα έπρεπε να κάνεις κάτι επιπλέον στα αρχαία, χωρις αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να αφαιρεσεις κάποιο από τα ξενόγλωσσα. Όχι πολλές... Νομίζω 2 ώρες την εβδομάδα, είναι αρκετες. Δεν είμαι θεωρητική, και δε γνωρίζω τις ανάγκες του μαθητή της θεωρητικής, όμως γνώμη μου είναι να ξεκινήσεις κάτι, μόνο και μόνο για να μην τα βρίσκεις σκούρα στο σχολείο, και ειδικά για ένα μάθημα που σε ενδιαφέρει... Κυρίως επειδή τα αρχαία της α', είναι 6 ώρες την εβδομάδα, και γίνονται ουσιαστικά πράγματα, τόσο από πλευράς γραμματικής και συντακτικού όσο και από πλευράς κατανόησης εννοιών μέσα από το κείμενο.
Εγώ στην α', έμαθα πολύ καλά τα ανώμαλα ρήματα ξέρω 'γω΄, και ακόμα τα θυμάμαι, παρόλο που είμαι θετική, και αυτό με βοήθησε πολύ πέρυσι...
Claudio
Νεοφερμένο μέλος

Αν σε ενδιαφέρει για θεωρητική, και έχεις κενά στα αρχαία, γενικά, ίσως θα έπρεπε να κάνεις κάτι επιπλέον στα αρχαία, χωρις αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να αφαιρεσεις κάποιο από τα ξενόγλωσσα. Όχι πολλές... Νομίζω 2 ώρες την εβδομάδα, είναι αρκετες. Δεν είμαι θεωρητική, και δε γνωρίζω τις ανάγκες του μαθητή της θεωρητικής, όμως γνώμη μου είναι να ξεκινήσεις κάτι, μόνο και μόνο για να μην τα βρίσκεις σκούρα στο σχολείο, και ειδικά για ένα μάθημα που σε ενδιαφέρει... Κυρίως επειδή τα αρχαία της α', είναι 6 ώρες την εβδομάδα, και γίνονται ουσιαστικά πράγματα, τόσο από πλευράς γραμματικής και συντακτικού όσο και από πλευράς κατανόησης εννοιών μέσα από το κείμενο.
Εγώ στην α', έμαθα πολύ καλά τα ανώμαλα ρήματα ξέρω 'γω΄, και ακόμα τα θυμάμαι, παρόλο που είμαι θετική, και αυτό με βοήθησε πολύ πέρυσι...
Σε ευχαριστώ πολύ.:no1: Ίσως έχεις δίκιο. Α! και καλό κουράγιο με την Ιατρική. Θα χρειαστείς μπόλικο απο αυτό

Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος

΄Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.:no1: Ίσως έχεις δίκιο.
φίλη...

Πώς γίνεται να μην κάνετε επανάληψη της γ'?
Edit: Ευχαριστώ...
Claudio
Νεοφερμένο μέλος

΄
φίλη...Δεν κάνει τίποτα. Μια ερώτηση μόνο. Ειπες ότι στα αρχαία κυρίως δεν κάνατε επανάληψη της περσινής ύλης... Δε μπορεί... Εννοώ, ότι για να βγει το κείμενο, σίγουρα θα σας βάζει κάποιες γραμματικές ασκήσεις, που βασίζονται στην ύλη του γυμνασίου... Το μόνο καινούριο που έμαθα στη α', από γραμματική ήταν τα ανώμαλα, και τα ρήματα σε -μι...
Πώς γίνεται να μην κάνετε επανάληψη της γ'?
Edit: Ευχαριστώ...
Χαχα. ναι μετά το post μου το είδα το οτι είσαι κοπέλα

ermm....μας βάζει ύλη περσινής χρονιάς χωρίς όμως να το συζητήσει πολύ. Άλλωστε τωρα στην Ά Λυκείου ελάχιστα καινούργια πράγματα κάνουμε στα Αρχαία αλλα εννοώ οτι δεν κάθετε να μας εξηγήσει γιατί και πως ακόμα και αν δεν καταλαβαίνεις "χριστο" γιατι απλός είναι ύλη που έχει διδαχτεί απο πέρυσι.
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος

Χαχα. ναι μετά το post μου το είδα το οτι είσαι κοπέλα
ermm....μας βάζει ύλη περσινής χρονιάς χωρίς όμως να το συζητήσει πολύ. Άλλωστε τωρα στην Ά Λυκείου ελάχιστα καινούργια πράγματα κάνουμε στα Αρχαία αλλα εννοώ οτι δεν κάθετε να μας εξηγήσει γιατί και πως ακόμα και αν δεν καταλαβαίνεις "χριστο" γιατι απλός είναι ύλη που έχει διδαχτεί απο πέρυσι.
Α, μάλιστα... Τότε ναι, καλύτερα να ξεκινήσεις κάτι. Θα είναι κρίμα να "χαθείς", ενώ το θες το μάθημα.
Πάντως, ζήτα από τον καθηγητή να σας εξηγήσει. Αν δεν καταλαβαίνετε κάτι. Είναι υποχρέωσή του να το κάνει εξάλλου. Πολλοί θεωρούν την ύλη του γυμνασίου ως δεδομένη, αλλά εντάξει, αυτό δε συμβαίνει πάντοτε.
Claudio
Νεοφερμένο μέλος

Α, μάλιστα... Τότε ναι, καλύτερα να ξεκινήσεις κάτι. Θα είναι κρίμα να "χαθείς", ενώ το θες το μάθημα.
Πάντως, ζήτα από τον καθηγητή να σας εξηγήσει. Αν δεν καταλαβαίνετε κάτι. Είναι υποχρέωσή του να το κάνει εξάλλου. Πολλοί θεωρούν την ύλη του γυμνασίου ως δεδομένη, αλλά εντάξει, αυτό δε συμβαίνει πάντοτε.
Μάλλον βλέπω να αρχίζω κανα φροντιστήριο ακόμα

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

ἅλς
Διάσημο μέλος

!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος

Εμείς ξεκινήσαμε με επανάληψη και συνεχίζει να μας βάζει μαζί με τις άλλες ασκήσεις και μια τουλάχιστον "επαναληπτικής φύσης"! Άλλωστε η Α΄Λυκείου , σε γενικές γραμμές και από,τι έχω καταλάβει μέχρι τώρα, μια μεγάλη επανάληψη είναι!!!
Συμφωνώ...σχεδόν οι ίδιες γνώσεις αλλά με περισσότερη λεπτομέρεια και εμβάθυνση...:xixi:
Iliaso
Περιβόητο μέλος

(Eκτός του 4ου κεφαλαίου)
Shadowfax
Διάσημο μέλος

Αλλά άλλαξαν τα βιβλία, σωστά; Άρα μάλλον έχεις δίκιο.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

ΥΓ στη Γ είχε και αναφορές στο πετρέλαιο τώρα που το θυμάμαι

chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος

Aν θυμάσαι η οργανική της γ ήταν πάρα πολύ θεωρητικήΚαι τουλάχιστον εμείς δεν προλάβαμε να δώσουμε έμφαση εκεί.Πιο πολύ ασχοληθήκαμε με ΠΠ και οξέα βάσεις άλατα κτλ.
ΥΓ στη Γ είχε και αναφορές στο πετρέλαιο τώρα που το θυμάμαι![]()
Εμείς μέχρι τα Πετροχημικά είχαμε κάνει.
Κατά τα άλλα όπως τα λες.

Shadowfax
Διάσημο μέλος

Aν θυμάσαι η οργανική της γ ήταν πάρα πολύ θεωρητικήΚαι τουλάχιστον εμείς δεν προλάβαμε να δώσουμε έμφαση εκεί.Πιο πολύ ασχοληθήκαμε με ΠΠ και οξέα βάσεις άλατα κτλ.
ΥΓ στη Γ είχε και αναφορές στο πετρέλαιο τώρα που το θυμάμαι![]()
Ακριβώς, πολύ θεωρητική (γι' αυτό και το whatever

Iliaso
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.