nPb
Επιφανές μέλος

Aν ο φίλος μου ήταν gay θα τον παρότρεινα να κάνει παρέα με κοπέλες (φιλενάδες) και μετά να μου τις γνωρίζει.. οh yea babe, jackpot!
Πρακτικό μυαλό!
...άρε μπαγάσικο..

το τερπνόν μετά του ωφελίμου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ShatteredIce
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος

Ενα καυτο θεμα...
Αν ο φιλος σας σας ελεγε οτι ηταν ομοφυλοφιλος,τι θα κανατε?
Θα τον σουταρατε?Θα του μιλαγατε?Θα τον κοιταγατε με αλλο ματι?
Για να δω σχολια...
Εγω παντως θα συνεχειζα να κανω παρεα με αυτον διοτι δεν γινετε να αποκλειουμε τους αλλους λογο τον σεξουαλικοτους προτημισεων.Και μην αγνουμνε οτι αυτος θα μπορει να γνωριζει πιο ευκολα κοπελες και να της γνωριζουμε εμεις στη συνεχεια οπως λεει και ο φιλος ο μπαμπης πιο πανω.
annaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ:''Ριχ'το!''
Φίλος:''Είμαι gay''
Εγώ:''Α,οκ.Και που λες μετά ο.....''
Για 'μενα δεν υπάρχει καν το θέμα.Αν ο άλλος είναι σωστός άνθρωπος ας πηγαίνει και με ελέφαντες.Προσωπικά είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει σε ένα άτομο.
Βέβαια,εντάξει όταν στο λέει φίλος/η,που στην τελική δεν έχεις ερωτική σχέση μαζί του/της....Αν στο λέει κανά αγόρι/κορίτσι σου τι κάνεις;;;οεοο;

Ε ναι,εκεί το ένα εγκεφαλικό διδέχεται το άλλο.

έντιτ:Αμάν ρε αγόρια δηλαδή...Κι απ'το gay φίλο γκομενοδουλειές;;Είστε απίστευτοι....

Ariana
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ειδικά αν ήταν φίλος, αγόρι εννοώ, θα χαιρόμουν για τους λόγους που αναφέρει παραπάνω η Δήμητρα

akiroskirios
Δραστήριο μέλος

Πονκέφαλος είναι ξέρω γω, αρρώστια τι ακριβώς και θα τον ''γιάτρευες'';θα του γνώριζα το καλύτερο κομμάτι του σχολείου για να πάψει να είναι
akiroskirios
Δραστήριο μέλος

Πονκέφαλος είναι ξέρω γω, αρρώστια τι ακριβώς και θα τον ''γιάτρευες'';
όχι, μόνος του θα γιατρευόταν

E, ναι αυτό σου λέω, οι διαφορετικές σεξουαλικές προτιμίσεις είναι αρρώστια;όχι, μόνος του θα γιατρευόταν
Είναι σαν να μου λες ότι σε ενοχλεί όταν κάποιος δεν τρώει κρέας και προκειμένου να φάει κρέας θα του πας το καλύτερο γουρούνι.

akiroskirios
Δραστήριο μέλος

Πλάκα κάνεις ε;όχι "σαν"...αυτό ακριβώς σου λέω...ναι, θα με ενοχλούσε αν είχα φίλο που ήταν γκέι (λες?)..αρρώστια σίγουρα δν είναι αλλά εμένα δν θα μου άρεζε...αν δν τον ήξερα ας πάει να κάνει ό,τι θέλει...
Και τι σε νοιάζει αν ο άλλος δεν τρώει κρέας; Εσύ τρως! Οπότε;
Αντίστοιχα με το θέμα μας τι σε νοιάζει τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του; Εσύ κάνεις αυτά που θες. Επομένως δε βλέπω σε καμία από τις δύο περιπτώσεις να ζημιώνεσαι.
akiroskirios
Δραστήριο μέλος

ΥΓ: δλδ εσένα άμα σου έλεγε μία φίλη σου (από τις κολλητές, όχι από αυτές που λέτε "γεια" και μετά θάβεστε) πως είναι λεσβία, τι θα έκανες? θα πετούσες από τη χαρά σου?
costas1992
Νεοφερμένο μέλος

Πιστεύω οτί θα έμενα ψύχραιμος, άλλωστε δικαίωμά του είναι να κάνει ό,τι θέλει στο κρεβάτι του...Επίσης δε νομίζω να προσπαθούσα να του αλλάξω γνώμη, άλλωστε άμα είναι φάση θα περάσει άμα είναι ορμονικό το θέμα(δεν μπορείς να πας ενάντια στη φύση...).
αορ
Εκκολαπτόμενο μέλος

xdf21
Εκκολαπτόμενο μέλος

Florenc
Εκκολαπτόμενο μέλος

δεν ξερω, πιθανον να πειραματιζόμουν.....

(ποτε μη λες ποτε, δεν ξερεις τι και ποτε σου ερχεται)
avenger92
Εκκολαπτόμενο μέλος

akiroskirios
Δραστήριο μέλος

Δεν θα αλλαζε κατι στην σχεση μου μαζι του..Καθε επιλογη ειναι σεβαστη και πληρως αποδεκτη.(Μακαρι ο κολλητος μου να ηταν ομοφυλοφιλος..Θα ειχα γλυτωσει απο πολλα βασανα..
)
σου την πέφτει ο κολλητός σου?
Konstans29185
Εκκολαπτόμενο μέλος

avenger +1

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- ioanna2007
- Alessandra Eliza
- g59
- elevag
- Joji
- Claire05
- Giorgkalo
- Aggel0sss
- Hased Babis
- spring day
- qwertyuiop
- orestis3
- Maria_Xagorari
- jim2015
- Debugging_Demon
- mvas
- jimis2001
- ggl
- ivannag
- aggorf
- iiTzArismaltor_
- Φινεύς
- tfghp
- Nemesiis
- Obi-Wan Kenobi
- kiyoshi
- astroskoni
- SoyN
- Meow
- a namaves
- tsiobieman
- constansn
- GeorgePap2003
- Unboxholics
- Lifelong Learner
- Magigi
- Wonderkid
- Than003
- Athens2002
- ειδήμων
- eirinipap
- Ryuzaki
- Mary06
- Pharmacist01
- ΘανάσοςG4
- suuuuiiii
- flaura
- Praxis
- American Economist
- Scandal
- stee
- nucomer
- Startx0
- User2350
- Ηλίας_Βκ
- Mammy Nun
- angies
- PanMoonlight
- Philologist
- eukleidhs1821
- Demlogic
- Libertus
- Cupid
- papas
- Superhuman
- TigerHunt
- ssalex
- Viedo
- challenger
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.