mechanicarts Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Ο mechanicarts: #421 09-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από papas: According to her,we aren't humans.Βρε δεν παμε στο διαολο λεω εγω καλυτερα... Click για ανάπτυξη... Πάπα πιάσε ξυράφια και πυρωμένα σίδερα κι έλα Λεμεσό να κάνουμε suicide party!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 19:20 Ο Zod έγραψε: #422 09-10-09 19:20 Αν ο γκέι φίλος μου δεν μου την πέσει, τότε είμαστε οκ. Δεν βλέπω κάνα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nightsleeper Νεοφερμένο μέλος Η nightsleeper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2009 στις 11:29 Η nightsleeper: #423 11-10-09 11:29 Αφού είναι της Φύσης, είναι φυσιολογική ανωμαλία Το πιο έξυπνο που άκουσα ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:45 Ο orathac έγραψε: #424 12-10-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από eleni pontia: Τι θα έκανα; ΑΓΙΑΣΜΟ!!!!!!!!! Την ομοφυλοφιλία την θεωρώ ανωμαλία της Φύσης. Σουτ στα σίγουρα... Click για ανάπτυξη... [ame]https://www.youtube.com/watch?v=-jrh8VVwMI4&feature=sub[/ame] Επιτέλους βρήκα ένα βίντεο να μην τα γράφω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 00:24 Ο orathac έγραψε: #425 15-10-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Aν ο φίλος μου ήταν γκέι δεν θα με πείραζε καθόλου...άσε που έχουν και μεγαλύτερη αίσθηση του καλού γούστου στα ρούχα και άλλα!! Click για ανάπτυξη... Και οι σωστοί άνδρες έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 00:32 Ο meidei έγραψε: #426 15-10-09 00:32 Στερεότυπα, λέω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 00:34 Ο orathac έγραψε: #427 15-10-09 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Δεν εννοώ τους ίδιους αλλά δίνουν καλές συμβουλές στις φίλες τους!!Καλύτεροι και από γυναικίες φίλίες..δεν υπάρχει ανταγωνισμός,ζηλιές και κακίες..:xixi: Click για ανάπτυξη... Ε ναι λόγου αλλιώτικων γούστων. Η σεξουαλική ζωή επηρεάζει πολύ τον άνθρωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 00:41 Ο meidei έγραψε: #428 15-10-09 00:41 Δεν εννοώ τους ίδιους αλλά δίνουν καλές συμβουλές στις φίλες τους!!Καλύτεροι και από γυναικίες φίλίες..δεν υπάρχει ανταγωνισμός,ζηλιές και κακίες..:xixi: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ε ναι λόγου αλλιώτικων γούστων. Η σεξουαλική ζωή επηρεάζει πολύ τον άνθρωπο. Click για ανάπτυξη... Μέχρι να προσπαθήσει να φάει η μια τον γκόμενο του άλλου -ή το αντίστροφο. GOTO #429 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:05 Η sweety έγραψε: #429 15-10-09 15:05 δεν ειχα καθολου προβλημα να ειχα καποιον φιλο που να ειναι ομοφυλοφιλος γτ ειναι η προσωπικη ζωη του καθενος αυτο κ δεν θα με επηρεαζε στην φιλια μαζι του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3ik0 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m3ik0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 350 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:39 Ο m3ik0 έγραψε: #430 15-10-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από sweety: δεν ειχα καθολου προβλημα να ειχα καποιον φιλο που να ειναι ομοφυλοφιλος γτ ειναι η προσωπικη ζωη του καθενος αυτο κ δεν θα με επηρεαζε στην φιλια μαζι του.. Click για ανάπτυξη... Συνφωνω αρκει να μην απλωνει τα ξερα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:40 Η sweety έγραψε: #431 15-10-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από m3ik0: Συνφωνο αρκει να μην απλωνει τα ξερα του Click για ανάπτυξη... σε αγορι ισως,σε κοπελα δεν νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 21:51 Η indrilgon: #432 15-10-09 21:51 Ότι και για τους περισσότερους φίλους μου. Προσπαθώ να τον στηρίζω απέναντι στους άλλους και να είμαι εκεί όταν με χεριάζετε. Το χειρότερο είναι να προσπαθεί κάνεις να αλλάξει την φύση του άλλους με ατάκες του τύπου «Ε μικρός-η είσαι τώρα πιο μετά θα βρεις κόπια άτομο του άλλου φίλους θα παντρευτείς και θα κάνεις παιδάκια.» Περά από τα υπαρξιακά που δημιουργούνται στον άνθρωπο: “Και αν έχουν δίκιο?” κτλ. Στην Ελλάδα ισχύει και το άλλο. Ότι φτάνει ο άνθρωπος 40 χρονών, έχει σύζυγο και παιδιά και ξαφνικά καταλαβαίνει ότι δεν αντέχει άλλο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. l2eclipse Νεοφερμένο μέλος Ο l2eclipse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 03:46 Ο l2eclipse: #433 16-10-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από George SK: Μεγάλη δουλειά. Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Αν ήταν σωστός φίλος τότε θα τον υποστήριζα με την επιλογή του. Click για ανάπτυξη... καιγο το ιδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 18:24 Η kate! =] έγραψε: #434 16-10-09 18:24 βασικα θα τον αντιμετοπιζα οπωσ παντα!στο κατω κατω φιλοσ/η μου ειναι!αρκει να μην θελει να γινει κατι παραπανω.....:wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 18:58 Ο papas έγραψε: #435 16-10-09 18:58 Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: βασικα θα τον αντιμετοπιζα οπωσ παντα!στο κατω κατω φιλοσ/η μου ειναι!αρκει να μην θελει να γινει κατι παραπανω.....:wow: Click για ανάπτυξη... Μωρε,γκει ειναι,πως θες να γινει κατι παραπανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AgGeliCo0zZz Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 21:10 Η AgGeliCo0zZz: #436 20-10-09 21:10 αν η κολλητη μου ηταν λεσβια???δεν το εχω σκεφτει ΠΟΤΕΕΕ..θα συνεχιζε να ειναι κολλητη μου,μερικα πραγματα στη ζωη δεν αλλαζουν εγω την αγαπαω οπωσ και να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maniana Νεοφερμένο μέλος Η Άννα-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:24 Η Maniana έγραψε: #437 20-10-09 22:24 Θα υποστήριζα τις επιλογες του και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stroumfotragoudw Εκκολαπτόμενο μέλος Η stroumfotragoudw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 16:41 Η stroumfotragoudw: #438 24-10-09 16:41 εγώ είπα στη φίλη μου ότι είμαι bi και όλα μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 17:00 Ο Evris7 έγραψε: #439 24-10-09 17:00 Ελπίζω να μη μου τύχει ποτέ, γιατί μετά θα είμαι επιφυλακτικός:O Αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Πάντως θα ξενέρωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stroumfotragoudw Εκκολαπτόμενο μέλος Η stroumfotragoudw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 17:05 Η stroumfotragoudw: #440 24-10-09 17:05 evris ευχαριστώ μου δίνεις κουράγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 ssalex Ryuzaki tomftw Alessandra Eliza g59 elevag Claire05 Giorgkalo Aggel0sss spring day qwertyuiop orestis3 Maria_Xagorari jim2015 Debugging_Daemon mvas jimis2001 ggl ivannag aggorf iiTzArismaltor_ Φινεύς tfghp Nemesiis Obi-Wan Kenobi kiyoshi astroskoni SoyN Meow a namaves tsiobieman constansn GeorgePap2003 Unboxholics Lifelong Learner Magigi Wonderkid Than003 Lathy ειδήμων eirinipap Mary06 Pharmacist01 ΘανάσοςG4 suuuuiiii flaura Praxis American Economist Scandal stee nucomer Startx0 User2350 Ηλίας_Βκ Mammy Nun angies PanMoonlight Philologist eukleidhs1821 Demlogic Libertus Cupid papas Superhuman TigerHunt Viedo challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από papas: According to her,we aren't humans.Βρε δεν παμε στο διαολο λεω εγω καλυτερα... Click για ανάπτυξη... Πάπα πιάσε ξυράφια και πυρωμένα σίδερα κι έλα Λεμεσό να κάνουμε suicide party!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 19:20 Ο Zod έγραψε: #422 09-10-09 19:20 Αν ο γκέι φίλος μου δεν μου την πέσει, τότε είμαστε οκ. Δεν βλέπω κάνα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nightsleeper Νεοφερμένο μέλος Η nightsleeper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2009 στις 11:29 Η nightsleeper: #423 11-10-09 11:29 Αφού είναι της Φύσης, είναι φυσιολογική ανωμαλία Το πιο έξυπνο που άκουσα ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:45 Ο orathac έγραψε: #424 12-10-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από eleni pontia: Τι θα έκανα; ΑΓΙΑΣΜΟ!!!!!!!!! Την ομοφυλοφιλία την θεωρώ ανωμαλία της Φύσης. Σουτ στα σίγουρα... Click για ανάπτυξη... [ame]https://www.youtube.com/watch?v=-jrh8VVwMI4&feature=sub[/ame] Επιτέλους βρήκα ένα βίντεο να μην τα γράφω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 00:24 Ο orathac έγραψε: #425 15-10-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Aν ο φίλος μου ήταν γκέι δεν θα με πείραζε καθόλου...άσε που έχουν και μεγαλύτερη αίσθηση του καλού γούστου στα ρούχα και άλλα!! Click για ανάπτυξη... Και οι σωστοί άνδρες έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 00:32 Ο meidei έγραψε: #426 15-10-09 00:32 Στερεότυπα, λέω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 00:34 Ο orathac έγραψε: #427 15-10-09 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Δεν εννοώ τους ίδιους αλλά δίνουν καλές συμβουλές στις φίλες τους!!Καλύτεροι και από γυναικίες φίλίες..δεν υπάρχει ανταγωνισμός,ζηλιές και κακίες..:xixi: Click για ανάπτυξη... Ε ναι λόγου αλλιώτικων γούστων. Η σεξουαλική ζωή επηρεάζει πολύ τον άνθρωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 00:41 Ο meidei έγραψε: #428 15-10-09 00:41 Δεν εννοώ τους ίδιους αλλά δίνουν καλές συμβουλές στις φίλες τους!!Καλύτεροι και από γυναικίες φίλίες..δεν υπάρχει ανταγωνισμός,ζηλιές και κακίες..:xixi: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ε ναι λόγου αλλιώτικων γούστων. Η σεξουαλική ζωή επηρεάζει πολύ τον άνθρωπο. Click για ανάπτυξη... Μέχρι να προσπαθήσει να φάει η μια τον γκόμενο του άλλου -ή το αντίστροφο. GOTO #429 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:05 Η sweety έγραψε: #429 15-10-09 15:05 δεν ειχα καθολου προβλημα να ειχα καποιον φιλο που να ειναι ομοφυλοφιλος γτ ειναι η προσωπικη ζωη του καθενος αυτο κ δεν θα με επηρεαζε στην φιλια μαζι του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3ik0 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m3ik0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 350 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:39 Ο m3ik0 έγραψε: #430 15-10-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από sweety: δεν ειχα καθολου προβλημα να ειχα καποιον φιλο που να ειναι ομοφυλοφιλος γτ ειναι η προσωπικη ζωη του καθενος αυτο κ δεν θα με επηρεαζε στην φιλια μαζι του.. Click για ανάπτυξη... Συνφωνω αρκει να μην απλωνει τα ξερα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:40 Η sweety έγραψε: #431 15-10-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από m3ik0: Συνφωνο αρκει να μην απλωνει τα ξερα του Click για ανάπτυξη... σε αγορι ισως,σε κοπελα δεν νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 21:51 Η indrilgon: #432 15-10-09 21:51 Ότι και για τους περισσότερους φίλους μου. Προσπαθώ να τον στηρίζω απέναντι στους άλλους και να είμαι εκεί όταν με χεριάζετε. Το χειρότερο είναι να προσπαθεί κάνεις να αλλάξει την φύση του άλλους με ατάκες του τύπου «Ε μικρός-η είσαι τώρα πιο μετά θα βρεις κόπια άτομο του άλλου φίλους θα παντρευτείς και θα κάνεις παιδάκια.» Περά από τα υπαρξιακά που δημιουργούνται στον άνθρωπο: “Και αν έχουν δίκιο?” κτλ. Στην Ελλάδα ισχύει και το άλλο. Ότι φτάνει ο άνθρωπος 40 χρονών, έχει σύζυγο και παιδιά και ξαφνικά καταλαβαίνει ότι δεν αντέχει άλλο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. l2eclipse Νεοφερμένο μέλος Ο l2eclipse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 03:46 Ο l2eclipse: #433 16-10-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από George SK: Μεγάλη δουλειά. Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Αν ήταν σωστός φίλος τότε θα τον υποστήριζα με την επιλογή του. Click για ανάπτυξη... καιγο το ιδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 18:24 Η kate! =] έγραψε: #434 16-10-09 18:24 βασικα θα τον αντιμετοπιζα οπωσ παντα!στο κατω κατω φιλοσ/η μου ειναι!αρκει να μην θελει να γινει κατι παραπανω.....:wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 18:58 Ο papas έγραψε: #435 16-10-09 18:58 Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: βασικα θα τον αντιμετοπιζα οπωσ παντα!στο κατω κατω φιλοσ/η μου ειναι!αρκει να μην θελει να γινει κατι παραπανω.....:wow: Click για ανάπτυξη... Μωρε,γκει ειναι,πως θες να γινει κατι παραπανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AgGeliCo0zZz Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 21:10 Η AgGeliCo0zZz: #436 20-10-09 21:10 αν η κολλητη μου ηταν λεσβια???δεν το εχω σκεφτει ΠΟΤΕΕΕ..θα συνεχιζε να ειναι κολλητη μου,μερικα πραγματα στη ζωη δεν αλλαζουν εγω την αγαπαω οπωσ και να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maniana Νεοφερμένο μέλος Η Άννα-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:24 Η Maniana έγραψε: #437 20-10-09 22:24 Θα υποστήριζα τις επιλογες του και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stroumfotragoudw Εκκολαπτόμενο μέλος Η stroumfotragoudw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 16:41 Η stroumfotragoudw: #438 24-10-09 16:41 εγώ είπα στη φίλη μου ότι είμαι bi και όλα μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 17:00 Ο Evris7 έγραψε: #439 24-10-09 17:00 Ελπίζω να μη μου τύχει ποτέ, γιατί μετά θα είμαι επιφυλακτικός:O Αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Πάντως θα ξενέρωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stroumfotragoudw Εκκολαπτόμενο μέλος Η stroumfotragoudw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 17:05 Η stroumfotragoudw: #440 24-10-09 17:05 evris ευχαριστώ μου δίνεις κουράγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 ssalex Ryuzaki tomftw Alessandra Eliza g59 elevag Claire05 Giorgkalo Aggel0sss spring day qwertyuiop orestis3 Maria_Xagorari jim2015 Debugging_Daemon mvas jimis2001 ggl ivannag aggorf iiTzArismaltor_ Φινεύς tfghp Nemesiis Obi-Wan Kenobi kiyoshi astroskoni SoyN Meow a namaves tsiobieman constansn GeorgePap2003 Unboxholics Lifelong Learner Magigi Wonderkid Than003 Lathy ειδήμων eirinipap Mary06 Pharmacist01 ΘανάσοςG4 suuuuiiii flaura Praxis American Economist Scandal stee nucomer Startx0 User2350 Ηλίας_Βκ Mammy Nun angies PanMoonlight Philologist eukleidhs1821 Demlogic Libertus Cupid papas Superhuman TigerHunt Viedo challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν ο γκέι φίλος μου δεν μου την πέσει, τότε είμαστε οκ. Δεν βλέπω κάνα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nightsleeper Νεοφερμένο μέλος Η nightsleeper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2009 στις 11:29 Η nightsleeper: #423 11-10-09 11:29 Αφού είναι της Φύσης, είναι φυσιολογική ανωμαλία Το πιο έξυπνο που άκουσα ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:45 Ο orathac έγραψε: #424 12-10-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από eleni pontia: Τι θα έκανα; ΑΓΙΑΣΜΟ!!!!!!!!! Την ομοφυλοφιλία την θεωρώ ανωμαλία της Φύσης. Σουτ στα σίγουρα... Click για ανάπτυξη... [ame]https://www.youtube.com/watch?v=-jrh8VVwMI4&feature=sub[/ame] Επιτέλους βρήκα ένα βίντεο να μην τα γράφω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 00:24 Ο orathac έγραψε: #425 15-10-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Aν ο φίλος μου ήταν γκέι δεν θα με πείραζε καθόλου...άσε που έχουν και μεγαλύτερη αίσθηση του καλού γούστου στα ρούχα και άλλα!! Click για ανάπτυξη... Και οι σωστοί άνδρες έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 00:32 Ο meidei έγραψε: #426 15-10-09 00:32 Στερεότυπα, λέω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 00:34 Ο orathac έγραψε: #427 15-10-09 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Δεν εννοώ τους ίδιους αλλά δίνουν καλές συμβουλές στις φίλες τους!!Καλύτεροι και από γυναικίες φίλίες..δεν υπάρχει ανταγωνισμός,ζηλιές και κακίες..:xixi: Click για ανάπτυξη... Ε ναι λόγου αλλιώτικων γούστων. Η σεξουαλική ζωή επηρεάζει πολύ τον άνθρωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 00:41 Ο meidei έγραψε: #428 15-10-09 00:41 Δεν εννοώ τους ίδιους αλλά δίνουν καλές συμβουλές στις φίλες τους!!Καλύτεροι και από γυναικίες φίλίες..δεν υπάρχει ανταγωνισμός,ζηλιές και κακίες..:xixi: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ε ναι λόγου αλλιώτικων γούστων. Η σεξουαλική ζωή επηρεάζει πολύ τον άνθρωπο. Click για ανάπτυξη... Μέχρι να προσπαθήσει να φάει η μια τον γκόμενο του άλλου -ή το αντίστροφο. GOTO #429 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:05 Η sweety έγραψε: #429 15-10-09 15:05 δεν ειχα καθολου προβλημα να ειχα καποιον φιλο που να ειναι ομοφυλοφιλος γτ ειναι η προσωπικη ζωη του καθενος αυτο κ δεν θα με επηρεαζε στην φιλια μαζι του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3ik0 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m3ik0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 350 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:39 Ο m3ik0 έγραψε: #430 15-10-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από sweety: δεν ειχα καθολου προβλημα να ειχα καποιον φιλο που να ειναι ομοφυλοφιλος γτ ειναι η προσωπικη ζωη του καθενος αυτο κ δεν θα με επηρεαζε στην φιλια μαζι του.. Click για ανάπτυξη... Συνφωνω αρκει να μην απλωνει τα ξερα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:40 Η sweety έγραψε: #431 15-10-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από m3ik0: Συνφωνο αρκει να μην απλωνει τα ξερα του Click για ανάπτυξη... σε αγορι ισως,σε κοπελα δεν νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 21:51 Η indrilgon: #432 15-10-09 21:51 Ότι και για τους περισσότερους φίλους μου. Προσπαθώ να τον στηρίζω απέναντι στους άλλους και να είμαι εκεί όταν με χεριάζετε. Το χειρότερο είναι να προσπαθεί κάνεις να αλλάξει την φύση του άλλους με ατάκες του τύπου «Ε μικρός-η είσαι τώρα πιο μετά θα βρεις κόπια άτομο του άλλου φίλους θα παντρευτείς και θα κάνεις παιδάκια.» Περά από τα υπαρξιακά που δημιουργούνται στον άνθρωπο: “Και αν έχουν δίκιο?” κτλ. Στην Ελλάδα ισχύει και το άλλο. Ότι φτάνει ο άνθρωπος 40 χρονών, έχει σύζυγο και παιδιά και ξαφνικά καταλαβαίνει ότι δεν αντέχει άλλο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. l2eclipse Νεοφερμένο μέλος Ο l2eclipse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 03:46 Ο l2eclipse: #433 16-10-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από George SK: Μεγάλη δουλειά. Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Αν ήταν σωστός φίλος τότε θα τον υποστήριζα με την επιλογή του. Click για ανάπτυξη... καιγο το ιδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 18:24 Η kate! =] έγραψε: #434 16-10-09 18:24 βασικα θα τον αντιμετοπιζα οπωσ παντα!στο κατω κατω φιλοσ/η μου ειναι!αρκει να μην θελει να γινει κατι παραπανω.....:wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 18:58 Ο papas έγραψε: #435 16-10-09 18:58 Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: βασικα θα τον αντιμετοπιζα οπωσ παντα!στο κατω κατω φιλοσ/η μου ειναι!αρκει να μην θελει να γινει κατι παραπανω.....:wow: Click για ανάπτυξη... Μωρε,γκει ειναι,πως θες να γινει κατι παραπανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AgGeliCo0zZz Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 21:10 Η AgGeliCo0zZz: #436 20-10-09 21:10 αν η κολλητη μου ηταν λεσβια???δεν το εχω σκεφτει ΠΟΤΕΕΕ..θα συνεχιζε να ειναι κολλητη μου,μερικα πραγματα στη ζωη δεν αλλαζουν εγω την αγαπαω οπωσ και να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maniana Νεοφερμένο μέλος Η Άννα-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:24 Η Maniana έγραψε: #437 20-10-09 22:24 Θα υποστήριζα τις επιλογες του και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stroumfotragoudw Εκκολαπτόμενο μέλος Η stroumfotragoudw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 16:41 Η stroumfotragoudw: #438 24-10-09 16:41 εγώ είπα στη φίλη μου ότι είμαι bi και όλα μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 17:00 Ο Evris7 έγραψε: #439 24-10-09 17:00 Ελπίζω να μη μου τύχει ποτέ, γιατί μετά θα είμαι επιφυλακτικός:O Αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Πάντως θα ξενέρωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stroumfotragoudw Εκκολαπτόμενο μέλος Η stroumfotragoudw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 17:05 Η stroumfotragoudw: #440 24-10-09 17:05 evris ευχαριστώ μου δίνεις κουράγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 ssalex Ryuzaki tomftw Alessandra Eliza g59 elevag Claire05 Giorgkalo Aggel0sss spring day qwertyuiop orestis3 Maria_Xagorari jim2015 Debugging_Daemon mvas jimis2001 ggl ivannag aggorf iiTzArismaltor_ Φινεύς tfghp Nemesiis Obi-Wan Kenobi kiyoshi astroskoni SoyN Meow a namaves tsiobieman constansn GeorgePap2003 Unboxholics Lifelong Learner Magigi Wonderkid Than003 Lathy ειδήμων eirinipap Mary06 Pharmacist01 ΘανάσοςG4 suuuuiiii flaura Praxis American Economist Scandal stee nucomer Startx0 User2350 Ηλίας_Βκ Mammy Nun angies PanMoonlight Philologist eukleidhs1821 Demlogic Libertus Cupid papas Superhuman TigerHunt Viedo challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αφού είναι της Φύσης, είναι φυσιολογική ανωμαλία Το πιο έξυπνο που άκουσα ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:45 Ο orathac έγραψε: #424 12-10-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από eleni pontia: Τι θα έκανα; ΑΓΙΑΣΜΟ!!!!!!!!! Την ομοφυλοφιλία την θεωρώ ανωμαλία της Φύσης. Σουτ στα σίγουρα... Click για ανάπτυξη... [ame]https://www.youtube.com/watch?v=-jrh8VVwMI4&feature=sub[/ame] Επιτέλους βρήκα ένα βίντεο να μην τα γράφω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 00:24 Ο orathac έγραψε: #425 15-10-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Aν ο φίλος μου ήταν γκέι δεν θα με πείραζε καθόλου...άσε που έχουν και μεγαλύτερη αίσθηση του καλού γούστου στα ρούχα και άλλα!! Click για ανάπτυξη... Και οι σωστοί άνδρες έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 00:32 Ο meidei έγραψε: #426 15-10-09 00:32 Στερεότυπα, λέω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 00:34 Ο orathac έγραψε: #427 15-10-09 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Δεν εννοώ τους ίδιους αλλά δίνουν καλές συμβουλές στις φίλες τους!!Καλύτεροι και από γυναικίες φίλίες..δεν υπάρχει ανταγωνισμός,ζηλιές και κακίες..:xixi: Click για ανάπτυξη... Ε ναι λόγου αλλιώτικων γούστων. Η σεξουαλική ζωή επηρεάζει πολύ τον άνθρωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 00:41 Ο meidei έγραψε: #428 15-10-09 00:41 Δεν εννοώ τους ίδιους αλλά δίνουν καλές συμβουλές στις φίλες τους!!Καλύτεροι και από γυναικίες φίλίες..δεν υπάρχει ανταγωνισμός,ζηλιές και κακίες..:xixi: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ε ναι λόγου αλλιώτικων γούστων. Η σεξουαλική ζωή επηρεάζει πολύ τον άνθρωπο. Click για ανάπτυξη... Μέχρι να προσπαθήσει να φάει η μια τον γκόμενο του άλλου -ή το αντίστροφο. GOTO #429 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:05 Η sweety έγραψε: #429 15-10-09 15:05 δεν ειχα καθολου προβλημα να ειχα καποιον φιλο που να ειναι ομοφυλοφιλος γτ ειναι η προσωπικη ζωη του καθενος αυτο κ δεν θα με επηρεαζε στην φιλια μαζι του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3ik0 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m3ik0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 350 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:39 Ο m3ik0 έγραψε: #430 15-10-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από sweety: δεν ειχα καθολου προβλημα να ειχα καποιον φιλο που να ειναι ομοφυλοφιλος γτ ειναι η προσωπικη ζωη του καθενος αυτο κ δεν θα με επηρεαζε στην φιλια μαζι του.. Click για ανάπτυξη... Συνφωνω αρκει να μην απλωνει τα ξερα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:40 Η sweety έγραψε: #431 15-10-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από m3ik0: Συνφωνο αρκει να μην απλωνει τα ξερα του Click για ανάπτυξη... σε αγορι ισως,σε κοπελα δεν νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 21:51 Η indrilgon: #432 15-10-09 21:51 Ότι και για τους περισσότερους φίλους μου. Προσπαθώ να τον στηρίζω απέναντι στους άλλους και να είμαι εκεί όταν με χεριάζετε. Το χειρότερο είναι να προσπαθεί κάνεις να αλλάξει την φύση του άλλους με ατάκες του τύπου «Ε μικρός-η είσαι τώρα πιο μετά θα βρεις κόπια άτομο του άλλου φίλους θα παντρευτείς και θα κάνεις παιδάκια.» Περά από τα υπαρξιακά που δημιουργούνται στον άνθρωπο: “Και αν έχουν δίκιο?” κτλ. Στην Ελλάδα ισχύει και το άλλο. Ότι φτάνει ο άνθρωπος 40 χρονών, έχει σύζυγο και παιδιά και ξαφνικά καταλαβαίνει ότι δεν αντέχει άλλο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. l2eclipse Νεοφερμένο μέλος Ο l2eclipse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 03:46 Ο l2eclipse: #433 16-10-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από George SK: Μεγάλη δουλειά. Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Αν ήταν σωστός φίλος τότε θα τον υποστήριζα με την επιλογή του. Click για ανάπτυξη... καιγο το ιδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 18:24 Η kate! =] έγραψε: #434 16-10-09 18:24 βασικα θα τον αντιμετοπιζα οπωσ παντα!στο κατω κατω φιλοσ/η μου ειναι!αρκει να μην θελει να γινει κατι παραπανω.....:wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 18:58 Ο papas έγραψε: #435 16-10-09 18:58 Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: βασικα θα τον αντιμετοπιζα οπωσ παντα!στο κατω κατω φιλοσ/η μου ειναι!αρκει να μην θελει να γινει κατι παραπανω.....:wow: Click για ανάπτυξη... Μωρε,γκει ειναι,πως θες να γινει κατι παραπανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AgGeliCo0zZz Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 21:10 Η AgGeliCo0zZz: #436 20-10-09 21:10 αν η κολλητη μου ηταν λεσβια???δεν το εχω σκεφτει ΠΟΤΕΕΕ..θα συνεχιζε να ειναι κολλητη μου,μερικα πραγματα στη ζωη δεν αλλαζουν εγω την αγαπαω οπωσ και να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maniana Νεοφερμένο μέλος Η Άννα-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:24 Η Maniana έγραψε: #437 20-10-09 22:24 Θα υποστήριζα τις επιλογες του και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stroumfotragoudw Εκκολαπτόμενο μέλος Η stroumfotragoudw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 16:41 Η stroumfotragoudw: #438 24-10-09 16:41 εγώ είπα στη φίλη μου ότι είμαι bi και όλα μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 17:00 Ο Evris7 έγραψε: #439 24-10-09 17:00 Ελπίζω να μη μου τύχει ποτέ, γιατί μετά θα είμαι επιφυλακτικός:O Αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Πάντως θα ξενέρωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stroumfotragoudw Εκκολαπτόμενο μέλος Η stroumfotragoudw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 17:05 Η stroumfotragoudw: #440 24-10-09 17:05 evris ευχαριστώ μου δίνεις κουράγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 ssalex Ryuzaki tomftw Alessandra Eliza g59 elevag Claire05 Giorgkalo Aggel0sss spring day qwertyuiop orestis3 Maria_Xagorari jim2015 Debugging_Daemon mvas jimis2001 ggl ivannag aggorf iiTzArismaltor_ Φινεύς tfghp Nemesiis Obi-Wan Kenobi kiyoshi astroskoni SoyN Meow a namaves tsiobieman constansn GeorgePap2003 Unboxholics Lifelong Learner Magigi Wonderkid Than003 Lathy ειδήμων eirinipap Mary06 Pharmacist01 ΘανάσοςG4 suuuuiiii flaura Praxis American Economist Scandal stee nucomer Startx0 User2350 Ηλίας_Βκ Mammy Nun angies PanMoonlight Philologist eukleidhs1821 Demlogic Libertus Cupid papas Superhuman TigerHunt Viedo challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από eleni pontia: Τι θα έκανα; ΑΓΙΑΣΜΟ!!!!!!!!! Την ομοφυλοφιλία την θεωρώ ανωμαλία της Φύσης. Σουτ στα σίγουρα... Click για ανάπτυξη... [ame]https://www.youtube.com/watch?v=-jrh8VVwMI4&feature=sub[/ame] Επιτέλους βρήκα ένα βίντεο να μην τα γράφω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 00:24 Ο orathac έγραψε: #425 15-10-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Aν ο φίλος μου ήταν γκέι δεν θα με πείραζε καθόλου...άσε που έχουν και μεγαλύτερη αίσθηση του καλού γούστου στα ρούχα και άλλα!! Click για ανάπτυξη... Και οι σωστοί άνδρες έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 00:32 Ο meidei έγραψε: #426 15-10-09 00:32 Στερεότυπα, λέω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 00:34 Ο orathac έγραψε: #427 15-10-09 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Δεν εννοώ τους ίδιους αλλά δίνουν καλές συμβουλές στις φίλες τους!!Καλύτεροι και από γυναικίες φίλίες..δεν υπάρχει ανταγωνισμός,ζηλιές και κακίες..:xixi: Click για ανάπτυξη... Ε ναι λόγου αλλιώτικων γούστων. Η σεξουαλική ζωή επηρεάζει πολύ τον άνθρωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 00:41 Ο meidei έγραψε: #428 15-10-09 00:41 Δεν εννοώ τους ίδιους αλλά δίνουν καλές συμβουλές στις φίλες τους!!Καλύτεροι και από γυναικίες φίλίες..δεν υπάρχει ανταγωνισμός,ζηλιές και κακίες..:xixi: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ε ναι λόγου αλλιώτικων γούστων. Η σεξουαλική ζωή επηρεάζει πολύ τον άνθρωπο. Click για ανάπτυξη... Μέχρι να προσπαθήσει να φάει η μια τον γκόμενο του άλλου -ή το αντίστροφο. GOTO #429 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:05 Η sweety έγραψε: #429 15-10-09 15:05 δεν ειχα καθολου προβλημα να ειχα καποιον φιλο που να ειναι ομοφυλοφιλος γτ ειναι η προσωπικη ζωη του καθενος αυτο κ δεν θα με επηρεαζε στην φιλια μαζι του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3ik0 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m3ik0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 350 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:39 Ο m3ik0 έγραψε: #430 15-10-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από sweety: δεν ειχα καθολου προβλημα να ειχα καποιον φιλο που να ειναι ομοφυλοφιλος γτ ειναι η προσωπικη ζωη του καθενος αυτο κ δεν θα με επηρεαζε στην φιλια μαζι του.. Click για ανάπτυξη... Συνφωνω αρκει να μην απλωνει τα ξερα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:40 Η sweety έγραψε: #431 15-10-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από m3ik0: Συνφωνο αρκει να μην απλωνει τα ξερα του Click για ανάπτυξη... σε αγορι ισως,σε κοπελα δεν νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 21:51 Η indrilgon: #432 15-10-09 21:51 Ότι και για τους περισσότερους φίλους μου. Προσπαθώ να τον στηρίζω απέναντι στους άλλους και να είμαι εκεί όταν με χεριάζετε. Το χειρότερο είναι να προσπαθεί κάνεις να αλλάξει την φύση του άλλους με ατάκες του τύπου «Ε μικρός-η είσαι τώρα πιο μετά θα βρεις κόπια άτομο του άλλου φίλους θα παντρευτείς και θα κάνεις παιδάκια.» Περά από τα υπαρξιακά που δημιουργούνται στον άνθρωπο: “Και αν έχουν δίκιο?” κτλ. Στην Ελλάδα ισχύει και το άλλο. Ότι φτάνει ο άνθρωπος 40 χρονών, έχει σύζυγο και παιδιά και ξαφνικά καταλαβαίνει ότι δεν αντέχει άλλο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. l2eclipse Νεοφερμένο μέλος Ο l2eclipse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 03:46 Ο l2eclipse: #433 16-10-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από George SK: Μεγάλη δουλειά. Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Αν ήταν σωστός φίλος τότε θα τον υποστήριζα με την επιλογή του. Click για ανάπτυξη... καιγο το ιδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 18:24 Η kate! =] έγραψε: #434 16-10-09 18:24 βασικα θα τον αντιμετοπιζα οπωσ παντα!στο κατω κατω φιλοσ/η μου ειναι!αρκει να μην θελει να γινει κατι παραπανω.....:wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 18:58 Ο papas έγραψε: #435 16-10-09 18:58 Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: βασικα θα τον αντιμετοπιζα οπωσ παντα!στο κατω κατω φιλοσ/η μου ειναι!αρκει να μην θελει να γινει κατι παραπανω.....:wow: Click για ανάπτυξη... Μωρε,γκει ειναι,πως θες να γινει κατι παραπανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AgGeliCo0zZz Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 21:10 Η AgGeliCo0zZz: #436 20-10-09 21:10 αν η κολλητη μου ηταν λεσβια???δεν το εχω σκεφτει ΠΟΤΕΕΕ..θα συνεχιζε να ειναι κολλητη μου,μερικα πραγματα στη ζωη δεν αλλαζουν εγω την αγαπαω οπωσ και να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maniana Νεοφερμένο μέλος Η Άννα-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:24 Η Maniana έγραψε: #437 20-10-09 22:24 Θα υποστήριζα τις επιλογες του και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stroumfotragoudw Εκκολαπτόμενο μέλος Η stroumfotragoudw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 16:41 Η stroumfotragoudw: #438 24-10-09 16:41 εγώ είπα στη φίλη μου ότι είμαι bi και όλα μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 17:00 Ο Evris7 έγραψε: #439 24-10-09 17:00 Ελπίζω να μη μου τύχει ποτέ, γιατί μετά θα είμαι επιφυλακτικός:O Αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Πάντως θα ξενέρωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stroumfotragoudw Εκκολαπτόμενο μέλος Η stroumfotragoudw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 17:05 Η stroumfotragoudw: #440 24-10-09 17:05 evris ευχαριστώ μου δίνεις κουράγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 ssalex Ryuzaki tomftw Alessandra Eliza g59 elevag Claire05 Giorgkalo Aggel0sss spring day qwertyuiop orestis3 Maria_Xagorari jim2015 Debugging_Daemon mvas jimis2001 ggl ivannag aggorf iiTzArismaltor_ Φινεύς tfghp Nemesiis Obi-Wan Kenobi kiyoshi astroskoni SoyN Meow a namaves tsiobieman constansn GeorgePap2003 Unboxholics Lifelong Learner Magigi Wonderkid Than003 Lathy ειδήμων eirinipap Mary06 Pharmacist01 ΘανάσοςG4 suuuuiiii flaura Praxis American Economist Scandal stee nucomer Startx0 User2350 Ηλίας_Βκ Mammy Nun angies PanMoonlight Philologist eukleidhs1821 Demlogic Libertus Cupid papas Superhuman TigerHunt Viedo challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Aν ο φίλος μου ήταν γκέι δεν θα με πείραζε καθόλου...άσε που έχουν και μεγαλύτερη αίσθηση του καλού γούστου στα ρούχα και άλλα!! Click για ανάπτυξη... Και οι σωστοί άνδρες έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 00:32 Ο meidei έγραψε: #426 15-10-09 00:32 Στερεότυπα, λέω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 00:34 Ο orathac έγραψε: #427 15-10-09 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Δεν εννοώ τους ίδιους αλλά δίνουν καλές συμβουλές στις φίλες τους!!Καλύτεροι και από γυναικίες φίλίες..δεν υπάρχει ανταγωνισμός,ζηλιές και κακίες..:xixi: Click για ανάπτυξη... Ε ναι λόγου αλλιώτικων γούστων. Η σεξουαλική ζωή επηρεάζει πολύ τον άνθρωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 00:41 Ο meidei έγραψε: #428 15-10-09 00:41 Δεν εννοώ τους ίδιους αλλά δίνουν καλές συμβουλές στις φίλες τους!!Καλύτεροι και από γυναικίες φίλίες..δεν υπάρχει ανταγωνισμός,ζηλιές και κακίες..:xixi: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ε ναι λόγου αλλιώτικων γούστων. Η σεξουαλική ζωή επηρεάζει πολύ τον άνθρωπο. Click για ανάπτυξη... Μέχρι να προσπαθήσει να φάει η μια τον γκόμενο του άλλου -ή το αντίστροφο. GOTO #429 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:05 Η sweety έγραψε: #429 15-10-09 15:05 δεν ειχα καθολου προβλημα να ειχα καποιον φιλο που να ειναι ομοφυλοφιλος γτ ειναι η προσωπικη ζωη του καθενος αυτο κ δεν θα με επηρεαζε στην φιλια μαζι του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3ik0 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m3ik0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 350 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:39 Ο m3ik0 έγραψε: #430 15-10-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από sweety: δεν ειχα καθολου προβλημα να ειχα καποιον φιλο που να ειναι ομοφυλοφιλος γτ ειναι η προσωπικη ζωη του καθενος αυτο κ δεν θα με επηρεαζε στην φιλια μαζι του.. Click για ανάπτυξη... Συνφωνω αρκει να μην απλωνει τα ξερα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:40 Η sweety έγραψε: #431 15-10-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από m3ik0: Συνφωνο αρκει να μην απλωνει τα ξερα του Click για ανάπτυξη... σε αγορι ισως,σε κοπελα δεν νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 21:51 Η indrilgon: #432 15-10-09 21:51 Ότι και για τους περισσότερους φίλους μου. Προσπαθώ να τον στηρίζω απέναντι στους άλλους και να είμαι εκεί όταν με χεριάζετε. Το χειρότερο είναι να προσπαθεί κάνεις να αλλάξει την φύση του άλλους με ατάκες του τύπου «Ε μικρός-η είσαι τώρα πιο μετά θα βρεις κόπια άτομο του άλλου φίλους θα παντρευτείς και θα κάνεις παιδάκια.» Περά από τα υπαρξιακά που δημιουργούνται στον άνθρωπο: “Και αν έχουν δίκιο?” κτλ. Στην Ελλάδα ισχύει και το άλλο. Ότι φτάνει ο άνθρωπος 40 χρονών, έχει σύζυγο και παιδιά και ξαφνικά καταλαβαίνει ότι δεν αντέχει άλλο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. l2eclipse Νεοφερμένο μέλος Ο l2eclipse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 03:46 Ο l2eclipse: #433 16-10-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από George SK: Μεγάλη δουλειά. Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Αν ήταν σωστός φίλος τότε θα τον υποστήριζα με την επιλογή του. Click για ανάπτυξη... καιγο το ιδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 18:24 Η kate! =] έγραψε: #434 16-10-09 18:24 βασικα θα τον αντιμετοπιζα οπωσ παντα!στο κατω κατω φιλοσ/η μου ειναι!αρκει να μην θελει να γινει κατι παραπανω.....:wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 18:58 Ο papas έγραψε: #435 16-10-09 18:58 Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: βασικα θα τον αντιμετοπιζα οπωσ παντα!στο κατω κατω φιλοσ/η μου ειναι!αρκει να μην θελει να γινει κατι παραπανω.....:wow: Click για ανάπτυξη... Μωρε,γκει ειναι,πως θες να γινει κατι παραπανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AgGeliCo0zZz Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 21:10 Η AgGeliCo0zZz: #436 20-10-09 21:10 αν η κολλητη μου ηταν λεσβια???δεν το εχω σκεφτει ΠΟΤΕΕΕ..θα συνεχιζε να ειναι κολλητη μου,μερικα πραγματα στη ζωη δεν αλλαζουν εγω την αγαπαω οπωσ και να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maniana Νεοφερμένο μέλος Η Άννα-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:24 Η Maniana έγραψε: #437 20-10-09 22:24 Θα υποστήριζα τις επιλογες του και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stroumfotragoudw Εκκολαπτόμενο μέλος Η stroumfotragoudw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 16:41 Η stroumfotragoudw: #438 24-10-09 16:41 εγώ είπα στη φίλη μου ότι είμαι bi και όλα μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 17:00 Ο Evris7 έγραψε: #439 24-10-09 17:00 Ελπίζω να μη μου τύχει ποτέ, γιατί μετά θα είμαι επιφυλακτικός:O Αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Πάντως θα ξενέρωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stroumfotragoudw Εκκολαπτόμενο μέλος Η stroumfotragoudw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 17:05 Η stroumfotragoudw: #440 24-10-09 17:05 evris ευχαριστώ μου δίνεις κουράγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 ssalex Ryuzaki tomftw Alessandra Eliza g59 elevag Claire05 Giorgkalo Aggel0sss spring day qwertyuiop orestis3 Maria_Xagorari jim2015 Debugging_Daemon mvas jimis2001 ggl ivannag aggorf iiTzArismaltor_ Φινεύς tfghp Nemesiis Obi-Wan Kenobi kiyoshi astroskoni SoyN Meow a namaves tsiobieman constansn GeorgePap2003 Unboxholics Lifelong Learner Magigi Wonderkid Than003 Lathy ειδήμων eirinipap Mary06 Pharmacist01 ΘανάσοςG4 suuuuiiii flaura Praxis American Economist Scandal stee nucomer Startx0 User2350 Ηλίας_Βκ Mammy Nun angies PanMoonlight Philologist eukleidhs1821 Demlogic Libertus Cupid papas Superhuman TigerHunt Viedo challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στερεότυπα, λέω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 00:34 Ο orathac έγραψε: #427 15-10-09 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Δεν εννοώ τους ίδιους αλλά δίνουν καλές συμβουλές στις φίλες τους!!Καλύτεροι και από γυναικίες φίλίες..δεν υπάρχει ανταγωνισμός,ζηλιές και κακίες..:xixi: Click για ανάπτυξη... Ε ναι λόγου αλλιώτικων γούστων. Η σεξουαλική ζωή επηρεάζει πολύ τον άνθρωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 00:41 Ο meidei έγραψε: #428 15-10-09 00:41 Δεν εννοώ τους ίδιους αλλά δίνουν καλές συμβουλές στις φίλες τους!!Καλύτεροι και από γυναικίες φίλίες..δεν υπάρχει ανταγωνισμός,ζηλιές και κακίες..:xixi: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ε ναι λόγου αλλιώτικων γούστων. Η σεξουαλική ζωή επηρεάζει πολύ τον άνθρωπο. Click για ανάπτυξη... Μέχρι να προσπαθήσει να φάει η μια τον γκόμενο του άλλου -ή το αντίστροφο. GOTO #429 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:05 Η sweety έγραψε: #429 15-10-09 15:05 δεν ειχα καθολου προβλημα να ειχα καποιον φιλο που να ειναι ομοφυλοφιλος γτ ειναι η προσωπικη ζωη του καθενος αυτο κ δεν θα με επηρεαζε στην φιλια μαζι του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3ik0 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m3ik0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 350 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:39 Ο m3ik0 έγραψε: #430 15-10-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από sweety: δεν ειχα καθολου προβλημα να ειχα καποιον φιλο που να ειναι ομοφυλοφιλος γτ ειναι η προσωπικη ζωη του καθενος αυτο κ δεν θα με επηρεαζε στην φιλια μαζι του.. Click για ανάπτυξη... Συνφωνω αρκει να μην απλωνει τα ξερα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:40 Η sweety έγραψε: #431 15-10-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από m3ik0: Συνφωνο αρκει να μην απλωνει τα ξερα του Click για ανάπτυξη... σε αγορι ισως,σε κοπελα δεν νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 21:51 Η indrilgon: #432 15-10-09 21:51 Ότι και για τους περισσότερους φίλους μου. Προσπαθώ να τον στηρίζω απέναντι στους άλλους και να είμαι εκεί όταν με χεριάζετε. Το χειρότερο είναι να προσπαθεί κάνεις να αλλάξει την φύση του άλλους με ατάκες του τύπου «Ε μικρός-η είσαι τώρα πιο μετά θα βρεις κόπια άτομο του άλλου φίλους θα παντρευτείς και θα κάνεις παιδάκια.» Περά από τα υπαρξιακά που δημιουργούνται στον άνθρωπο: “Και αν έχουν δίκιο?” κτλ. Στην Ελλάδα ισχύει και το άλλο. Ότι φτάνει ο άνθρωπος 40 χρονών, έχει σύζυγο και παιδιά και ξαφνικά καταλαβαίνει ότι δεν αντέχει άλλο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. l2eclipse Νεοφερμένο μέλος Ο l2eclipse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 03:46 Ο l2eclipse: #433 16-10-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από George SK: Μεγάλη δουλειά. Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Αν ήταν σωστός φίλος τότε θα τον υποστήριζα με την επιλογή του. Click για ανάπτυξη... καιγο το ιδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 18:24 Η kate! =] έγραψε: #434 16-10-09 18:24 βασικα θα τον αντιμετοπιζα οπωσ παντα!στο κατω κατω φιλοσ/η μου ειναι!αρκει να μην θελει να γινει κατι παραπανω.....:wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 18:58 Ο papas έγραψε: #435 16-10-09 18:58 Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: βασικα θα τον αντιμετοπιζα οπωσ παντα!στο κατω κατω φιλοσ/η μου ειναι!αρκει να μην θελει να γινει κατι παραπανω.....:wow: Click για ανάπτυξη... Μωρε,γκει ειναι,πως θες να γινει κατι παραπανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AgGeliCo0zZz Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 21:10 Η AgGeliCo0zZz: #436 20-10-09 21:10 αν η κολλητη μου ηταν λεσβια???δεν το εχω σκεφτει ΠΟΤΕΕΕ..θα συνεχιζε να ειναι κολλητη μου,μερικα πραγματα στη ζωη δεν αλλαζουν εγω την αγαπαω οπωσ και να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maniana Νεοφερμένο μέλος Η Άννα-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:24 Η Maniana έγραψε: #437 20-10-09 22:24 Θα υποστήριζα τις επιλογες του και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stroumfotragoudw Εκκολαπτόμενο μέλος Η stroumfotragoudw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 16:41 Η stroumfotragoudw: #438 24-10-09 16:41 εγώ είπα στη φίλη μου ότι είμαι bi και όλα μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 17:00 Ο Evris7 έγραψε: #439 24-10-09 17:00 Ελπίζω να μη μου τύχει ποτέ, γιατί μετά θα είμαι επιφυλακτικός:O Αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Πάντως θα ξενέρωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stroumfotragoudw Εκκολαπτόμενο μέλος Η stroumfotragoudw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 17:05 Η stroumfotragoudw: #440 24-10-09 17:05 evris ευχαριστώ μου δίνεις κουράγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 ssalex Ryuzaki tomftw Alessandra Eliza g59 elevag Claire05 Giorgkalo Aggel0sss spring day qwertyuiop orestis3 Maria_Xagorari jim2015 Debugging_Daemon mvas jimis2001 ggl ivannag aggorf iiTzArismaltor_ Φινεύς tfghp Nemesiis Obi-Wan Kenobi kiyoshi astroskoni SoyN Meow a namaves tsiobieman constansn GeorgePap2003 Unboxholics Lifelong Learner Magigi Wonderkid Than003 Lathy ειδήμων eirinipap Mary06 Pharmacist01 ΘανάσοςG4 suuuuiiii flaura Praxis American Economist Scandal stee nucomer Startx0 User2350 Ηλίας_Βκ Mammy Nun angies PanMoonlight Philologist eukleidhs1821 Demlogic Libertus Cupid papas Superhuman TigerHunt Viedo challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Δεν εννοώ τους ίδιους αλλά δίνουν καλές συμβουλές στις φίλες τους!!Καλύτεροι και από γυναικίες φίλίες..δεν υπάρχει ανταγωνισμός,ζηλιές και κακίες..:xixi: Click για ανάπτυξη... Ε ναι λόγου αλλιώτικων γούστων. Η σεξουαλική ζωή επηρεάζει πολύ τον άνθρωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 00:41 Ο meidei έγραψε: #428 15-10-09 00:41 Δεν εννοώ τους ίδιους αλλά δίνουν καλές συμβουλές στις φίλες τους!!Καλύτεροι και από γυναικίες φίλίες..δεν υπάρχει ανταγωνισμός,ζηλιές και κακίες..:xixi: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ε ναι λόγου αλλιώτικων γούστων. Η σεξουαλική ζωή επηρεάζει πολύ τον άνθρωπο. Click για ανάπτυξη... Μέχρι να προσπαθήσει να φάει η μια τον γκόμενο του άλλου -ή το αντίστροφο. GOTO #429 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:05 Η sweety έγραψε: #429 15-10-09 15:05 δεν ειχα καθολου προβλημα να ειχα καποιον φιλο που να ειναι ομοφυλοφιλος γτ ειναι η προσωπικη ζωη του καθενος αυτο κ δεν θα με επηρεαζε στην φιλια μαζι του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3ik0 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m3ik0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 350 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:39 Ο m3ik0 έγραψε: #430 15-10-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από sweety: δεν ειχα καθολου προβλημα να ειχα καποιον φιλο που να ειναι ομοφυλοφιλος γτ ειναι η προσωπικη ζωη του καθενος αυτο κ δεν θα με επηρεαζε στην φιλια μαζι του.. Click για ανάπτυξη... Συνφωνω αρκει να μην απλωνει τα ξερα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:40 Η sweety έγραψε: #431 15-10-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από m3ik0: Συνφωνο αρκει να μην απλωνει τα ξερα του Click για ανάπτυξη... σε αγορι ισως,σε κοπελα δεν νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 21:51 Η indrilgon: #432 15-10-09 21:51 Ότι και για τους περισσότερους φίλους μου. Προσπαθώ να τον στηρίζω απέναντι στους άλλους και να είμαι εκεί όταν με χεριάζετε. Το χειρότερο είναι να προσπαθεί κάνεις να αλλάξει την φύση του άλλους με ατάκες του τύπου «Ε μικρός-η είσαι τώρα πιο μετά θα βρεις κόπια άτομο του άλλου φίλους θα παντρευτείς και θα κάνεις παιδάκια.» Περά από τα υπαρξιακά που δημιουργούνται στον άνθρωπο: “Και αν έχουν δίκιο?” κτλ. Στην Ελλάδα ισχύει και το άλλο. Ότι φτάνει ο άνθρωπος 40 χρονών, έχει σύζυγο και παιδιά και ξαφνικά καταλαβαίνει ότι δεν αντέχει άλλο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. l2eclipse Νεοφερμένο μέλος Ο l2eclipse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 03:46 Ο l2eclipse: #433 16-10-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από George SK: Μεγάλη δουλειά. Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Αν ήταν σωστός φίλος τότε θα τον υποστήριζα με την επιλογή του. Click για ανάπτυξη... καιγο το ιδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 18:24 Η kate! =] έγραψε: #434 16-10-09 18:24 βασικα θα τον αντιμετοπιζα οπωσ παντα!στο κατω κατω φιλοσ/η μου ειναι!αρκει να μην θελει να γινει κατι παραπανω.....:wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 18:58 Ο papas έγραψε: #435 16-10-09 18:58 Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: βασικα θα τον αντιμετοπιζα οπωσ παντα!στο κατω κατω φιλοσ/η μου ειναι!αρκει να μην θελει να γινει κατι παραπανω.....:wow: Click για ανάπτυξη... Μωρε,γκει ειναι,πως θες να γινει κατι παραπανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AgGeliCo0zZz Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 21:10 Η AgGeliCo0zZz: #436 20-10-09 21:10 αν η κολλητη μου ηταν λεσβια???δεν το εχω σκεφτει ΠΟΤΕΕΕ..θα συνεχιζε να ειναι κολλητη μου,μερικα πραγματα στη ζωη δεν αλλαζουν εγω την αγαπαω οπωσ και να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maniana Νεοφερμένο μέλος Η Άννα-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:24 Η Maniana έγραψε: #437 20-10-09 22:24 Θα υποστήριζα τις επιλογες του και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stroumfotragoudw Εκκολαπτόμενο μέλος Η stroumfotragoudw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 16:41 Η stroumfotragoudw: #438 24-10-09 16:41 εγώ είπα στη φίλη μου ότι είμαι bi και όλα μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 17:00 Ο Evris7 έγραψε: #439 24-10-09 17:00 Ελπίζω να μη μου τύχει ποτέ, γιατί μετά θα είμαι επιφυλακτικός:O Αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Πάντως θα ξενέρωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stroumfotragoudw Εκκολαπτόμενο μέλος Η stroumfotragoudw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 17:05 Η stroumfotragoudw: #440 24-10-09 17:05 evris ευχαριστώ μου δίνεις κουράγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 ssalex Ryuzaki tomftw Alessandra Eliza g59 elevag Claire05 Giorgkalo Aggel0sss spring day qwertyuiop orestis3 Maria_Xagorari jim2015 Debugging_Daemon mvas jimis2001 ggl ivannag aggorf iiTzArismaltor_ Φινεύς tfghp Nemesiis Obi-Wan Kenobi kiyoshi astroskoni SoyN Meow a namaves tsiobieman constansn GeorgePap2003 Unboxholics Lifelong Learner Magigi Wonderkid Than003 Lathy ειδήμων eirinipap Mary06 Pharmacist01 ΘανάσοςG4 suuuuiiii flaura Praxis American Economist Scandal stee nucomer Startx0 User2350 Ηλίας_Βκ Mammy Nun angies PanMoonlight Philologist eukleidhs1821 Demlogic Libertus Cupid papas Superhuman TigerHunt Viedo challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν εννοώ τους ίδιους αλλά δίνουν καλές συμβουλές στις φίλες τους!!Καλύτεροι και από γυναικίες φίλίες..δεν υπάρχει ανταγωνισμός,ζηλιές και κακίες..:xixi: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ε ναι λόγου αλλιώτικων γούστων. Η σεξουαλική ζωή επηρεάζει πολύ τον άνθρωπο. Click για ανάπτυξη... Μέχρι να προσπαθήσει να φάει η μια τον γκόμενο του άλλου -ή το αντίστροφο. GOTO #429 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:05 Η sweety έγραψε: #429 15-10-09 15:05 δεν ειχα καθολου προβλημα να ειχα καποιον φιλο που να ειναι ομοφυλοφιλος γτ ειναι η προσωπικη ζωη του καθενος αυτο κ δεν θα με επηρεαζε στην φιλια μαζι του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3ik0 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m3ik0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 350 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:39 Ο m3ik0 έγραψε: #430 15-10-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από sweety: δεν ειχα καθολου προβλημα να ειχα καποιον φιλο που να ειναι ομοφυλοφιλος γτ ειναι η προσωπικη ζωη του καθενος αυτο κ δεν θα με επηρεαζε στην φιλια μαζι του.. Click για ανάπτυξη... Συνφωνω αρκει να μην απλωνει τα ξερα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:40 Η sweety έγραψε: #431 15-10-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από m3ik0: Συνφωνο αρκει να μην απλωνει τα ξερα του Click για ανάπτυξη... σε αγορι ισως,σε κοπελα δεν νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 21:51 Η indrilgon: #432 15-10-09 21:51 Ότι και για τους περισσότερους φίλους μου. Προσπαθώ να τον στηρίζω απέναντι στους άλλους και να είμαι εκεί όταν με χεριάζετε. Το χειρότερο είναι να προσπαθεί κάνεις να αλλάξει την φύση του άλλους με ατάκες του τύπου «Ε μικρός-η είσαι τώρα πιο μετά θα βρεις κόπια άτομο του άλλου φίλους θα παντρευτείς και θα κάνεις παιδάκια.» Περά από τα υπαρξιακά που δημιουργούνται στον άνθρωπο: “Και αν έχουν δίκιο?” κτλ. Στην Ελλάδα ισχύει και το άλλο. Ότι φτάνει ο άνθρωπος 40 χρονών, έχει σύζυγο και παιδιά και ξαφνικά καταλαβαίνει ότι δεν αντέχει άλλο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. l2eclipse Νεοφερμένο μέλος Ο l2eclipse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 03:46 Ο l2eclipse: #433 16-10-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από George SK: Μεγάλη δουλειά. Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Αν ήταν σωστός φίλος τότε θα τον υποστήριζα με την επιλογή του. Click για ανάπτυξη... καιγο το ιδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 18:24 Η kate! =] έγραψε: #434 16-10-09 18:24 βασικα θα τον αντιμετοπιζα οπωσ παντα!στο κατω κατω φιλοσ/η μου ειναι!αρκει να μην θελει να γινει κατι παραπανω.....:wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 18:58 Ο papas έγραψε: #435 16-10-09 18:58 Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: βασικα θα τον αντιμετοπιζα οπωσ παντα!στο κατω κατω φιλοσ/η μου ειναι!αρκει να μην θελει να γινει κατι παραπανω.....:wow: Click για ανάπτυξη... Μωρε,γκει ειναι,πως θες να γινει κατι παραπανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AgGeliCo0zZz Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 21:10 Η AgGeliCo0zZz: #436 20-10-09 21:10 αν η κολλητη μου ηταν λεσβια???δεν το εχω σκεφτει ΠΟΤΕΕΕ..θα συνεχιζε να ειναι κολλητη μου,μερικα πραγματα στη ζωη δεν αλλαζουν εγω την αγαπαω οπωσ και να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maniana Νεοφερμένο μέλος Η Άννα-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:24 Η Maniana έγραψε: #437 20-10-09 22:24 Θα υποστήριζα τις επιλογες του και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stroumfotragoudw Εκκολαπτόμενο μέλος Η stroumfotragoudw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 16:41 Η stroumfotragoudw: #438 24-10-09 16:41 εγώ είπα στη φίλη μου ότι είμαι bi και όλα μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 17:00 Ο Evris7 έγραψε: #439 24-10-09 17:00 Ελπίζω να μη μου τύχει ποτέ, γιατί μετά θα είμαι επιφυλακτικός:O Αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Πάντως θα ξενέρωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stroumfotragoudw Εκκολαπτόμενο μέλος Η stroumfotragoudw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 17:05 Η stroumfotragoudw: #440 24-10-09 17:05 evris ευχαριστώ μου δίνεις κουράγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 ssalex Ryuzaki tomftw Alessandra Eliza g59 elevag Claire05 Giorgkalo Aggel0sss spring day qwertyuiop orestis3 Maria_Xagorari jim2015 Debugging_Daemon mvas jimis2001 ggl ivannag aggorf iiTzArismaltor_ Φινεύς tfghp Nemesiis Obi-Wan Kenobi kiyoshi astroskoni SoyN Meow a namaves tsiobieman constansn GeorgePap2003 Unboxholics Lifelong Learner Magigi Wonderkid Than003 Lathy ειδήμων eirinipap Mary06 Pharmacist01 ΘανάσοςG4 suuuuiiii flaura Praxis American Economist Scandal stee nucomer Startx0 User2350 Ηλίας_Βκ Mammy Nun angies PanMoonlight Philologist eukleidhs1821 Demlogic Libertus Cupid papas Superhuman TigerHunt Viedo challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν ειχα καθολου προβλημα να ειχα καποιον φιλο που να ειναι ομοφυλοφιλος γτ ειναι η προσωπικη ζωη του καθενος αυτο κ δεν θα με επηρεαζε στην φιλια μαζι του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
m3ik0 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m3ik0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 350 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:39 Ο m3ik0 έγραψε: #430 15-10-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από sweety: δεν ειχα καθολου προβλημα να ειχα καποιον φιλο που να ειναι ομοφυλοφιλος γτ ειναι η προσωπικη ζωη του καθενος αυτο κ δεν θα με επηρεαζε στην φιλια μαζι του.. Click για ανάπτυξη... Συνφωνω αρκει να μην απλωνει τα ξερα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:40 Η sweety έγραψε: #431 15-10-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από m3ik0: Συνφωνο αρκει να μην απλωνει τα ξερα του Click για ανάπτυξη... σε αγορι ισως,σε κοπελα δεν νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 21:51 Η indrilgon: #432 15-10-09 21:51 Ότι και για τους περισσότερους φίλους μου. Προσπαθώ να τον στηρίζω απέναντι στους άλλους και να είμαι εκεί όταν με χεριάζετε. Το χειρότερο είναι να προσπαθεί κάνεις να αλλάξει την φύση του άλλους με ατάκες του τύπου «Ε μικρός-η είσαι τώρα πιο μετά θα βρεις κόπια άτομο του άλλου φίλους θα παντρευτείς και θα κάνεις παιδάκια.» Περά από τα υπαρξιακά που δημιουργούνται στον άνθρωπο: “Και αν έχουν δίκιο?” κτλ. Στην Ελλάδα ισχύει και το άλλο. Ότι φτάνει ο άνθρωπος 40 χρονών, έχει σύζυγο και παιδιά και ξαφνικά καταλαβαίνει ότι δεν αντέχει άλλο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. l2eclipse Νεοφερμένο μέλος Ο l2eclipse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 03:46 Ο l2eclipse: #433 16-10-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από George SK: Μεγάλη δουλειά. Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Αν ήταν σωστός φίλος τότε θα τον υποστήριζα με την επιλογή του. Click για ανάπτυξη... καιγο το ιδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 18:24 Η kate! =] έγραψε: #434 16-10-09 18:24 βασικα θα τον αντιμετοπιζα οπωσ παντα!στο κατω κατω φιλοσ/η μου ειναι!αρκει να μην θελει να γινει κατι παραπανω.....:wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 18:58 Ο papas έγραψε: #435 16-10-09 18:58 Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: βασικα θα τον αντιμετοπιζα οπωσ παντα!στο κατω κατω φιλοσ/η μου ειναι!αρκει να μην θελει να γινει κατι παραπανω.....:wow: Click για ανάπτυξη... Μωρε,γκει ειναι,πως θες να γινει κατι παραπανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AgGeliCo0zZz Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 21:10 Η AgGeliCo0zZz: #436 20-10-09 21:10 αν η κολλητη μου ηταν λεσβια???δεν το εχω σκεφτει ΠΟΤΕΕΕ..θα συνεχιζε να ειναι κολλητη μου,μερικα πραγματα στη ζωη δεν αλλαζουν εγω την αγαπαω οπωσ και να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maniana Νεοφερμένο μέλος Η Άννα-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:24 Η Maniana έγραψε: #437 20-10-09 22:24 Θα υποστήριζα τις επιλογες του και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stroumfotragoudw Εκκολαπτόμενο μέλος Η stroumfotragoudw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 16:41 Η stroumfotragoudw: #438 24-10-09 16:41 εγώ είπα στη φίλη μου ότι είμαι bi και όλα μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 17:00 Ο Evris7 έγραψε: #439 24-10-09 17:00 Ελπίζω να μη μου τύχει ποτέ, γιατί μετά θα είμαι επιφυλακτικός:O Αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Πάντως θα ξενέρωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stroumfotragoudw Εκκολαπτόμενο μέλος Η stroumfotragoudw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 17:05 Η stroumfotragoudw: #440 24-10-09 17:05 evris ευχαριστώ μου δίνεις κουράγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 ssalex Ryuzaki tomftw Alessandra Eliza g59 elevag Claire05 Giorgkalo Aggel0sss spring day qwertyuiop orestis3 Maria_Xagorari jim2015 Debugging_Daemon mvas jimis2001 ggl ivannag aggorf iiTzArismaltor_ Φινεύς tfghp Nemesiis Obi-Wan Kenobi kiyoshi astroskoni SoyN Meow a namaves tsiobieman constansn GeorgePap2003 Unboxholics Lifelong Learner Magigi Wonderkid Than003 Lathy ειδήμων eirinipap Mary06 Pharmacist01 ΘανάσοςG4 suuuuiiii flaura Praxis American Economist Scandal stee nucomer Startx0 User2350 Ηλίας_Βκ Mammy Nun angies PanMoonlight Philologist eukleidhs1821 Demlogic Libertus Cupid papas Superhuman TigerHunt Viedo challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sweety: δεν ειχα καθολου προβλημα να ειχα καποιον φιλο που να ειναι ομοφυλοφιλος γτ ειναι η προσωπικη ζωη του καθενος αυτο κ δεν θα με επηρεαζε στην φιλια μαζι του.. Click για ανάπτυξη... Συνφωνω αρκει να μην απλωνει τα ξερα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:40 Η sweety έγραψε: #431 15-10-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από m3ik0: Συνφωνο αρκει να μην απλωνει τα ξερα του Click για ανάπτυξη... σε αγορι ισως,σε κοπελα δεν νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 21:51 Η indrilgon: #432 15-10-09 21:51 Ότι και για τους περισσότερους φίλους μου. Προσπαθώ να τον στηρίζω απέναντι στους άλλους και να είμαι εκεί όταν με χεριάζετε. Το χειρότερο είναι να προσπαθεί κάνεις να αλλάξει την φύση του άλλους με ατάκες του τύπου «Ε μικρός-η είσαι τώρα πιο μετά θα βρεις κόπια άτομο του άλλου φίλους θα παντρευτείς και θα κάνεις παιδάκια.» Περά από τα υπαρξιακά που δημιουργούνται στον άνθρωπο: “Και αν έχουν δίκιο?” κτλ. Στην Ελλάδα ισχύει και το άλλο. Ότι φτάνει ο άνθρωπος 40 χρονών, έχει σύζυγο και παιδιά και ξαφνικά καταλαβαίνει ότι δεν αντέχει άλλο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. l2eclipse Νεοφερμένο μέλος Ο l2eclipse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 03:46 Ο l2eclipse: #433 16-10-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από George SK: Μεγάλη δουλειά. Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Αν ήταν σωστός φίλος τότε θα τον υποστήριζα με την επιλογή του. Click για ανάπτυξη... καιγο το ιδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 18:24 Η kate! =] έγραψε: #434 16-10-09 18:24 βασικα θα τον αντιμετοπιζα οπωσ παντα!στο κατω κατω φιλοσ/η μου ειναι!αρκει να μην θελει να γινει κατι παραπανω.....:wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 18:58 Ο papas έγραψε: #435 16-10-09 18:58 Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: βασικα θα τον αντιμετοπιζα οπωσ παντα!στο κατω κατω φιλοσ/η μου ειναι!αρκει να μην θελει να γινει κατι παραπανω.....:wow: Click για ανάπτυξη... Μωρε,γκει ειναι,πως θες να γινει κατι παραπανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AgGeliCo0zZz Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 21:10 Η AgGeliCo0zZz: #436 20-10-09 21:10 αν η κολλητη μου ηταν λεσβια???δεν το εχω σκεφτει ΠΟΤΕΕΕ..θα συνεχιζε να ειναι κολλητη μου,μερικα πραγματα στη ζωη δεν αλλαζουν εγω την αγαπαω οπωσ και να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maniana Νεοφερμένο μέλος Η Άννα-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:24 Η Maniana έγραψε: #437 20-10-09 22:24 Θα υποστήριζα τις επιλογες του και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stroumfotragoudw Εκκολαπτόμενο μέλος Η stroumfotragoudw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 16:41 Η stroumfotragoudw: #438 24-10-09 16:41 εγώ είπα στη φίλη μου ότι είμαι bi και όλα μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 17:00 Ο Evris7 έγραψε: #439 24-10-09 17:00 Ελπίζω να μη μου τύχει ποτέ, γιατί μετά θα είμαι επιφυλακτικός:O Αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Πάντως θα ξενέρωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stroumfotragoudw Εκκολαπτόμενο μέλος Η stroumfotragoudw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 17:05 Η stroumfotragoudw: #440 24-10-09 17:05 evris ευχαριστώ μου δίνεις κουράγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 ssalex Ryuzaki tomftw Alessandra Eliza g59 elevag Claire05 Giorgkalo Aggel0sss spring day qwertyuiop orestis3 Maria_Xagorari jim2015 Debugging_Daemon mvas jimis2001 ggl ivannag aggorf iiTzArismaltor_ Φινεύς tfghp Nemesiis Obi-Wan Kenobi kiyoshi astroskoni SoyN Meow a namaves tsiobieman constansn GeorgePap2003 Unboxholics Lifelong Learner Magigi Wonderkid Than003 Lathy ειδήμων eirinipap Mary06 Pharmacist01 ΘανάσοςG4 suuuuiiii flaura Praxis American Economist Scandal stee nucomer Startx0 User2350 Ηλίας_Βκ Mammy Nun angies PanMoonlight Philologist eukleidhs1821 Demlogic Libertus Cupid papas Superhuman TigerHunt Viedo challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από m3ik0: Συνφωνο αρκει να μην απλωνει τα ξερα του Click για ανάπτυξη... σε αγορι ισως,σε κοπελα δεν νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 21:51 Η indrilgon: #432 15-10-09 21:51 Ότι και για τους περισσότερους φίλους μου. Προσπαθώ να τον στηρίζω απέναντι στους άλλους και να είμαι εκεί όταν με χεριάζετε. Το χειρότερο είναι να προσπαθεί κάνεις να αλλάξει την φύση του άλλους με ατάκες του τύπου «Ε μικρός-η είσαι τώρα πιο μετά θα βρεις κόπια άτομο του άλλου φίλους θα παντρευτείς και θα κάνεις παιδάκια.» Περά από τα υπαρξιακά που δημιουργούνται στον άνθρωπο: “Και αν έχουν δίκιο?” κτλ. Στην Ελλάδα ισχύει και το άλλο. Ότι φτάνει ο άνθρωπος 40 χρονών, έχει σύζυγο και παιδιά και ξαφνικά καταλαβαίνει ότι δεν αντέχει άλλο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. l2eclipse Νεοφερμένο μέλος Ο l2eclipse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 03:46 Ο l2eclipse: #433 16-10-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από George SK: Μεγάλη δουλειά. Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Αν ήταν σωστός φίλος τότε θα τον υποστήριζα με την επιλογή του. Click για ανάπτυξη... καιγο το ιδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 18:24 Η kate! =] έγραψε: #434 16-10-09 18:24 βασικα θα τον αντιμετοπιζα οπωσ παντα!στο κατω κατω φιλοσ/η μου ειναι!αρκει να μην θελει να γινει κατι παραπανω.....:wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 18:58 Ο papas έγραψε: #435 16-10-09 18:58 Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: βασικα θα τον αντιμετοπιζα οπωσ παντα!στο κατω κατω φιλοσ/η μου ειναι!αρκει να μην θελει να γινει κατι παραπανω.....:wow: Click για ανάπτυξη... Μωρε,γκει ειναι,πως θες να γινει κατι παραπανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AgGeliCo0zZz Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 21:10 Η AgGeliCo0zZz: #436 20-10-09 21:10 αν η κολλητη μου ηταν λεσβια???δεν το εχω σκεφτει ΠΟΤΕΕΕ..θα συνεχιζε να ειναι κολλητη μου,μερικα πραγματα στη ζωη δεν αλλαζουν εγω την αγαπαω οπωσ και να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maniana Νεοφερμένο μέλος Η Άννα-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:24 Η Maniana έγραψε: #437 20-10-09 22:24 Θα υποστήριζα τις επιλογες του και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stroumfotragoudw Εκκολαπτόμενο μέλος Η stroumfotragoudw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 16:41 Η stroumfotragoudw: #438 24-10-09 16:41 εγώ είπα στη φίλη μου ότι είμαι bi και όλα μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 17:00 Ο Evris7 έγραψε: #439 24-10-09 17:00 Ελπίζω να μη μου τύχει ποτέ, γιατί μετά θα είμαι επιφυλακτικός:O Αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Πάντως θα ξενέρωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stroumfotragoudw Εκκολαπτόμενο μέλος Η stroumfotragoudw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 17:05 Η stroumfotragoudw: #440 24-10-09 17:05 evris ευχαριστώ μου δίνεις κουράγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 ssalex Ryuzaki tomftw Alessandra Eliza g59 elevag Claire05 Giorgkalo Aggel0sss spring day qwertyuiop orestis3 Maria_Xagorari jim2015 Debugging_Daemon mvas jimis2001 ggl ivannag aggorf iiTzArismaltor_ Φινεύς tfghp Nemesiis Obi-Wan Kenobi kiyoshi astroskoni SoyN Meow a namaves tsiobieman constansn GeorgePap2003 Unboxholics Lifelong Learner Magigi Wonderkid Than003 Lathy ειδήμων eirinipap Mary06 Pharmacist01 ΘανάσοςG4 suuuuiiii flaura Praxis American Economist Scandal stee nucomer Startx0 User2350 Ηλίας_Βκ Mammy Nun angies PanMoonlight Philologist eukleidhs1821 Demlogic Libertus Cupid papas Superhuman TigerHunt Viedo challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ότι και για τους περισσότερους φίλους μου. Προσπαθώ να τον στηρίζω απέναντι στους άλλους και να είμαι εκεί όταν με χεριάζετε. Το χειρότερο είναι να προσπαθεί κάνεις να αλλάξει την φύση του άλλους με ατάκες του τύπου «Ε μικρός-η είσαι τώρα πιο μετά θα βρεις κόπια άτομο του άλλου φίλους θα παντρευτείς και θα κάνεις παιδάκια.» Περά από τα υπαρξιακά που δημιουργούνται στον άνθρωπο: “Και αν έχουν δίκιο?” κτλ. Στην Ελλάδα ισχύει και το άλλο. Ότι φτάνει ο άνθρωπος 40 χρονών, έχει σύζυγο και παιδιά και ξαφνικά καταλαβαίνει ότι δεν αντέχει άλλο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
l2eclipse Νεοφερμένο μέλος Ο l2eclipse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 03:46 Ο l2eclipse: #433 16-10-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από George SK: Μεγάλη δουλειά. Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Αν ήταν σωστός φίλος τότε θα τον υποστήριζα με την επιλογή του. Click για ανάπτυξη... καιγο το ιδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 18:24 Η kate! =] έγραψε: #434 16-10-09 18:24 βασικα θα τον αντιμετοπιζα οπωσ παντα!στο κατω κατω φιλοσ/η μου ειναι!αρκει να μην θελει να γινει κατι παραπανω.....:wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 18:58 Ο papas έγραψε: #435 16-10-09 18:58 Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: βασικα θα τον αντιμετοπιζα οπωσ παντα!στο κατω κατω φιλοσ/η μου ειναι!αρκει να μην θελει να γινει κατι παραπανω.....:wow: Click για ανάπτυξη... Μωρε,γκει ειναι,πως θες να γινει κατι παραπανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AgGeliCo0zZz Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 21:10 Η AgGeliCo0zZz: #436 20-10-09 21:10 αν η κολλητη μου ηταν λεσβια???δεν το εχω σκεφτει ΠΟΤΕΕΕ..θα συνεχιζε να ειναι κολλητη μου,μερικα πραγματα στη ζωη δεν αλλαζουν εγω την αγαπαω οπωσ και να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maniana Νεοφερμένο μέλος Η Άννα-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:24 Η Maniana έγραψε: #437 20-10-09 22:24 Θα υποστήριζα τις επιλογες του και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stroumfotragoudw Εκκολαπτόμενο μέλος Η stroumfotragoudw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 16:41 Η stroumfotragoudw: #438 24-10-09 16:41 εγώ είπα στη φίλη μου ότι είμαι bi και όλα μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 17:00 Ο Evris7 έγραψε: #439 24-10-09 17:00 Ελπίζω να μη μου τύχει ποτέ, γιατί μετά θα είμαι επιφυλακτικός:O Αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Πάντως θα ξενέρωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stroumfotragoudw Εκκολαπτόμενο μέλος Η stroumfotragoudw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 17:05 Η stroumfotragoudw: #440 24-10-09 17:05 evris ευχαριστώ μου δίνεις κουράγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 ssalex Ryuzaki tomftw Alessandra Eliza g59 elevag Claire05 Giorgkalo Aggel0sss spring day qwertyuiop orestis3 Maria_Xagorari jim2015 Debugging_Daemon mvas jimis2001 ggl ivannag aggorf iiTzArismaltor_ Φινεύς tfghp Nemesiis Obi-Wan Kenobi kiyoshi astroskoni SoyN Meow a namaves tsiobieman constansn GeorgePap2003 Unboxholics Lifelong Learner Magigi Wonderkid Than003 Lathy ειδήμων eirinipap Mary06 Pharmacist01 ΘανάσοςG4 suuuuiiii flaura Praxis American Economist Scandal stee nucomer Startx0 User2350 Ηλίας_Βκ Mammy Nun angies PanMoonlight Philologist eukleidhs1821 Demlogic Libertus Cupid papas Superhuman TigerHunt Viedo challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από George SK: Μεγάλη δουλειά. Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Αν ήταν σωστός φίλος τότε θα τον υποστήριζα με την επιλογή του. Click για ανάπτυξη... καιγο το ιδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 18:24 Η kate! =] έγραψε: #434 16-10-09 18:24 βασικα θα τον αντιμετοπιζα οπωσ παντα!στο κατω κατω φιλοσ/η μου ειναι!αρκει να μην θελει να γινει κατι παραπανω.....:wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 18:58 Ο papas έγραψε: #435 16-10-09 18:58 Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: βασικα θα τον αντιμετοπιζα οπωσ παντα!στο κατω κατω φιλοσ/η μου ειναι!αρκει να μην θελει να γινει κατι παραπανω.....:wow: Click για ανάπτυξη... Μωρε,γκει ειναι,πως θες να γινει κατι παραπανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AgGeliCo0zZz Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 21:10 Η AgGeliCo0zZz: #436 20-10-09 21:10 αν η κολλητη μου ηταν λεσβια???δεν το εχω σκεφτει ΠΟΤΕΕΕ..θα συνεχιζε να ειναι κολλητη μου,μερικα πραγματα στη ζωη δεν αλλαζουν εγω την αγαπαω οπωσ και να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maniana Νεοφερμένο μέλος Η Άννα-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:24 Η Maniana έγραψε: #437 20-10-09 22:24 Θα υποστήριζα τις επιλογες του και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stroumfotragoudw Εκκολαπτόμενο μέλος Η stroumfotragoudw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 16:41 Η stroumfotragoudw: #438 24-10-09 16:41 εγώ είπα στη φίλη μου ότι είμαι bi και όλα μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 17:00 Ο Evris7 έγραψε: #439 24-10-09 17:00 Ελπίζω να μη μου τύχει ποτέ, γιατί μετά θα είμαι επιφυλακτικός:O Αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Πάντως θα ξενέρωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stroumfotragoudw Εκκολαπτόμενο μέλος Η stroumfotragoudw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 17:05 Η stroumfotragoudw: #440 24-10-09 17:05 evris ευχαριστώ μου δίνεις κουράγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 ssalex Ryuzaki tomftw Alessandra Eliza g59 elevag Claire05 Giorgkalo Aggel0sss spring day qwertyuiop orestis3 Maria_Xagorari jim2015 Debugging_Daemon mvas jimis2001 ggl ivannag aggorf iiTzArismaltor_ Φινεύς tfghp Nemesiis Obi-Wan Kenobi kiyoshi astroskoni SoyN Meow a namaves tsiobieman constansn GeorgePap2003 Unboxholics Lifelong Learner Magigi Wonderkid Than003 Lathy ειδήμων eirinipap Mary06 Pharmacist01 ΘανάσοςG4 suuuuiiii flaura Praxis American Economist Scandal stee nucomer Startx0 User2350 Ηλίας_Βκ Mammy Nun angies PanMoonlight Philologist eukleidhs1821 Demlogic Libertus Cupid papas Superhuman TigerHunt Viedo challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
βασικα θα τον αντιμετοπιζα οπωσ παντα!στο κατω κατω φιλοσ/η μου ειναι!αρκει να μην θελει να γινει κατι παραπανω.....:wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 18:58 Ο papas έγραψε: #435 16-10-09 18:58 Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: βασικα θα τον αντιμετοπιζα οπωσ παντα!στο κατω κατω φιλοσ/η μου ειναι!αρκει να μην θελει να γινει κατι παραπανω.....:wow: Click για ανάπτυξη... Μωρε,γκει ειναι,πως θες να γινει κατι παραπανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AgGeliCo0zZz Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 21:10 Η AgGeliCo0zZz: #436 20-10-09 21:10 αν η κολλητη μου ηταν λεσβια???δεν το εχω σκεφτει ΠΟΤΕΕΕ..θα συνεχιζε να ειναι κολλητη μου,μερικα πραγματα στη ζωη δεν αλλαζουν εγω την αγαπαω οπωσ και να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maniana Νεοφερμένο μέλος Η Άννα-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:24 Η Maniana έγραψε: #437 20-10-09 22:24 Θα υποστήριζα τις επιλογες του και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stroumfotragoudw Εκκολαπτόμενο μέλος Η stroumfotragoudw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 16:41 Η stroumfotragoudw: #438 24-10-09 16:41 εγώ είπα στη φίλη μου ότι είμαι bi και όλα μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 17:00 Ο Evris7 έγραψε: #439 24-10-09 17:00 Ελπίζω να μη μου τύχει ποτέ, γιατί μετά θα είμαι επιφυλακτικός:O Αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Πάντως θα ξενέρωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stroumfotragoudw Εκκολαπτόμενο μέλος Η stroumfotragoudw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 17:05 Η stroumfotragoudw: #440 24-10-09 17:05 evris ευχαριστώ μου δίνεις κουράγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 ssalex Ryuzaki tomftw Alessandra Eliza g59 elevag Claire05 Giorgkalo Aggel0sss spring day qwertyuiop orestis3 Maria_Xagorari jim2015 Debugging_Daemon mvas jimis2001 ggl ivannag aggorf iiTzArismaltor_ Φινεύς tfghp Nemesiis Obi-Wan Kenobi kiyoshi astroskoni SoyN Meow a namaves tsiobieman constansn GeorgePap2003 Unboxholics Lifelong Learner Magigi Wonderkid Than003 Lathy ειδήμων eirinipap Mary06 Pharmacist01 ΘανάσοςG4 suuuuiiii flaura Praxis American Economist Scandal stee nucomer Startx0 User2350 Ηλίας_Βκ Mammy Nun angies PanMoonlight Philologist eukleidhs1821 Demlogic Libertus Cupid papas Superhuman TigerHunt Viedo challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: βασικα θα τον αντιμετοπιζα οπωσ παντα!στο κατω κατω φιλοσ/η μου ειναι!αρκει να μην θελει να γινει κατι παραπανω.....:wow: Click για ανάπτυξη... Μωρε,γκει ειναι,πως θες να γινει κατι παραπανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AgGeliCo0zZz Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 21:10 Η AgGeliCo0zZz: #436 20-10-09 21:10 αν η κολλητη μου ηταν λεσβια???δεν το εχω σκεφτει ΠΟΤΕΕΕ..θα συνεχιζε να ειναι κολλητη μου,μερικα πραγματα στη ζωη δεν αλλαζουν εγω την αγαπαω οπωσ και να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maniana Νεοφερμένο μέλος Η Άννα-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:24 Η Maniana έγραψε: #437 20-10-09 22:24 Θα υποστήριζα τις επιλογες του και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stroumfotragoudw Εκκολαπτόμενο μέλος Η stroumfotragoudw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 16:41 Η stroumfotragoudw: #438 24-10-09 16:41 εγώ είπα στη φίλη μου ότι είμαι bi και όλα μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 17:00 Ο Evris7 έγραψε: #439 24-10-09 17:00 Ελπίζω να μη μου τύχει ποτέ, γιατί μετά θα είμαι επιφυλακτικός:O Αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Πάντως θα ξενέρωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stroumfotragoudw Εκκολαπτόμενο μέλος Η stroumfotragoudw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 17:05 Η stroumfotragoudw: #440 24-10-09 17:05 evris ευχαριστώ μου δίνεις κουράγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 ssalex Ryuzaki tomftw Alessandra Eliza g59 elevag Claire05 Giorgkalo Aggel0sss spring day qwertyuiop orestis3 Maria_Xagorari jim2015 Debugging_Daemon mvas jimis2001 ggl ivannag aggorf iiTzArismaltor_ Φινεύς tfghp Nemesiis Obi-Wan Kenobi kiyoshi astroskoni SoyN Meow a namaves tsiobieman constansn GeorgePap2003 Unboxholics Lifelong Learner Magigi Wonderkid Than003 Lathy ειδήμων eirinipap Mary06 Pharmacist01 ΘανάσοςG4 suuuuiiii flaura Praxis American Economist Scandal stee nucomer Startx0 User2350 Ηλίας_Βκ Mammy Nun angies PanMoonlight Philologist eukleidhs1821 Demlogic Libertus Cupid papas Superhuman TigerHunt Viedo challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αν η κολλητη μου ηταν λεσβια???δεν το εχω σκεφτει ΠΟΤΕΕΕ..θα συνεχιζε να ειναι κολλητη μου,μερικα πραγματα στη ζωη δεν αλλαζουν εγω την αγαπαω οπωσ και να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maniana Νεοφερμένο μέλος Η Άννα-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:24 Η Maniana έγραψε: #437 20-10-09 22:24 Θα υποστήριζα τις επιλογες του και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stroumfotragoudw Εκκολαπτόμενο μέλος Η stroumfotragoudw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 16:41 Η stroumfotragoudw: #438 24-10-09 16:41 εγώ είπα στη φίλη μου ότι είμαι bi και όλα μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 17:00 Ο Evris7 έγραψε: #439 24-10-09 17:00 Ελπίζω να μη μου τύχει ποτέ, γιατί μετά θα είμαι επιφυλακτικός:O Αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Πάντως θα ξενέρωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stroumfotragoudw Εκκολαπτόμενο μέλος Η stroumfotragoudw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 17:05 Η stroumfotragoudw: #440 24-10-09 17:05 evris ευχαριστώ μου δίνεις κουράγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 ssalex Ryuzaki tomftw Alessandra Eliza g59 elevag Claire05 Giorgkalo Aggel0sss spring day qwertyuiop orestis3 Maria_Xagorari jim2015 Debugging_Daemon mvas jimis2001 ggl ivannag aggorf iiTzArismaltor_ Φινεύς tfghp Nemesiis Obi-Wan Kenobi kiyoshi astroskoni SoyN Meow a namaves tsiobieman constansn GeorgePap2003 Unboxholics Lifelong Learner Magigi Wonderkid Than003 Lathy ειδήμων eirinipap Mary06 Pharmacist01 ΘανάσοςG4 suuuuiiii flaura Praxis American Economist Scandal stee nucomer Startx0 User2350 Ηλίας_Βκ Mammy Nun angies PanMoonlight Philologist eukleidhs1821 Demlogic Libertus Cupid papas Superhuman TigerHunt Viedo challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα υποστήριζα τις επιλογες του και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stroumfotragoudw Εκκολαπτόμενο μέλος Η stroumfotragoudw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 16:41 Η stroumfotragoudw: #438 24-10-09 16:41 εγώ είπα στη φίλη μου ότι είμαι bi και όλα μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 17:00 Ο Evris7 έγραψε: #439 24-10-09 17:00 Ελπίζω να μη μου τύχει ποτέ, γιατί μετά θα είμαι επιφυλακτικός:O Αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Πάντως θα ξενέρωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stroumfotragoudw Εκκολαπτόμενο μέλος Η stroumfotragoudw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 17:05 Η stroumfotragoudw: #440 24-10-09 17:05 evris ευχαριστώ μου δίνεις κουράγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 ssalex Ryuzaki tomftw Alessandra Eliza g59 elevag Claire05 Giorgkalo Aggel0sss spring day qwertyuiop orestis3 Maria_Xagorari jim2015 Debugging_Daemon mvas jimis2001 ggl ivannag aggorf iiTzArismaltor_ Φινεύς tfghp Nemesiis Obi-Wan Kenobi kiyoshi astroskoni SoyN Meow a namaves tsiobieman constansn GeorgePap2003 Unboxholics Lifelong Learner Magigi Wonderkid Than003 Lathy ειδήμων eirinipap Mary06 Pharmacist01 ΘανάσοςG4 suuuuiiii flaura Praxis American Economist Scandal stee nucomer Startx0 User2350 Ηλίας_Βκ Mammy Nun angies PanMoonlight Philologist eukleidhs1821 Demlogic Libertus Cupid papas Superhuman TigerHunt Viedo challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγώ είπα στη φίλη μου ότι είμαι bi και όλα μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 17:00 Ο Evris7 έγραψε: #439 24-10-09 17:00 Ελπίζω να μη μου τύχει ποτέ, γιατί μετά θα είμαι επιφυλακτικός:O Αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Πάντως θα ξενέρωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stroumfotragoudw Εκκολαπτόμενο μέλος Η stroumfotragoudw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 17:05 Η stroumfotragoudw: #440 24-10-09 17:05 evris ευχαριστώ μου δίνεις κουράγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ελπίζω να μη μου τύχει ποτέ, γιατί μετά θα είμαι επιφυλακτικός:O Αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Πάντως θα ξενέρωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stroumfotragoudw Εκκολαπτόμενο μέλος Η stroumfotragoudw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 17:05 Η stroumfotragoudw: #440 24-10-09 17:05 evris ευχαριστώ μου δίνεις κουράγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evris ευχαριστώ μου δίνεις κουράγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.