και βέβαια ακολουθώ συγκεκριμένω τροπο σκέψης πρέπει να καταλάβεις ότι συνεχως προβαλεται η ιδέα οτι το να γίνεις gay είναι κατι το φυσιολογικό. Εγώ σεβομαι τις επιλογες και τα δικαίωματα των αλλων αλλά οχι να προσπαθείτε να μας το περασετε για φυσιολογικό.ΉΜΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΈΛΕΟΣ μαζι και στο κάτω κάτω με όποιον θέλω κανω παρέα και όποτε θέλω ξεκόβω.Aν θέλετε δειτε και αυτο το video

https://www.youtube.com/watch?v=Xdmyg4TwmZM&feature=related
παιδιά sorry ήθελα να σας βγάλω κατευθειαν στο youtube να δείτε τη λεει και ο λαος(για το θέμα) τώρα τι πρπει να κανω για να βάλω link
-----------------------------------------
https://www.youtube.com/watch?v=Xdmyg4TwmZM&feature=related
Ο κρετίνος αμπλαούμπλας που ονομάζεται Γεωργίου μόνο γέλιο μπορεί να μου προκαλέσει, ως κωμικός, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μ'ενδιαφερουν όσα λέει σε σοβαρά θέματα. Ας περιοριστεί στα πιο ακίνδυνα και πιο ρηχά, όπως η μπάλα. Άλλωστε ας μη μιλάνε και πολύ οι ψευτομπήχτηδες γιατί πίσω από τις κλειστές τους πόρτες κάνουν άλλα. Ξεχάσατε τόσο γρήγορα την υπόθεση του παντρεμένου ταξίαρχου; Όσο πιο υπερβολικός κι ακραίος είναι κάποιος (Γεωργίου) τόσο πιο αλητήριος και κομπλεξικός είναι. Μήπως κρύβουν κάποια καταπιεσμένη φύση όλοι αυτοί οι γαμιάδες; Ας μάθει να μιλάει ο σχολιαστής του πεζοδρομίου πρώτα και μετά ας μιλήσει για καυτά κοινωνικά θέματα.
Φίλε μου, γκέι ναι, γίνεσαι και γεννιέσαι. Το πιθανότερο, όπως λέγεται, είναι ο συνδυασμός προδιάθεσης και βιωμάτων. Το μόνο σίγουρο είναι πως τα βιώματα που θα σε κάνουν γκέι (ή τουλάχιστον θα συνεισφέρουν γι'αυτό) δεν βιώνονται σε ηλικία που έχεις συνείδηση και ωριμότητα. Είναι κάτι το εντελώς ακούσιο και ανεξέλεγκτο, δεν είναι καν επιλογή. Την έννοια του φυσιολογικού θα την εκλάβω απλά σαν μία αριθμητική πλειοψηφία. Δηλαδή φυσιολογικό είναι αυτό που κάνει η πλειοψηφία και τίποτα παραπάνω. Γεγονός είναι, λοιπόν, πως ο κάθε άνθρωπος που ξεχωρίζει από την πλειοψηφία με οποιονδήποτε τρόπο να είναι παρεκκλίνων του φυσιολογικού. Δηλαδή, σα να λέμε, ο Μάνος Χατζιδάκις και ο Μάριος Φραγκούλης θα έπρεπε να λογοδοτήσουν για τον προσανατολισμό τους, άσχετα αν υπήρξαν αμφότεροι καλλιτέχνες κι άνθρωποι με ήθος. Δηλαδή ο σεξουαλικός προσανατολισμός καθορίζει το ποιόν του ανθρώπου...Τέλος πάντων, απλά μερικοί τύποι σαν το Γεωργίου ποτέ δεν άκουσαν κάτι καλύτερο από Γιώργο Μαργαρίτη. Και δεν το παίζω ανώτερος, γιατί κι εγώ τον ακούω. Εγώ όμως (πιστεύω) δεν είμαι κομπλεξικός.
Ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για ορισμένους, βεβαια, της αντίπερα όχθης που παρουσιάζουν την ομοφυλοφιλία ως κάτι το μοντέρνο, το trendy και το απαραίτητο συστατικό για να μπεις στο χώρο της τέχνης και της show biz.
Πάντως στην ουσία της η παρέα με έναν γκέι δε νομίζω να διαφέρει από την παρέα με μία κοπέλα, όσον αφορά τις συζητήσεις. Αφού κάνουμε παρέα με κοπέλες, γιατί όχι με ομοφυλόφιλους; Προσωπικά στην παρεά μου είμαστε 5 άτομα, 2 κοπέλες και 3 αγόρια. Και δεν μπορώ να φανταστώ την παρέα μου χωρίς αυτές τις δυο κοπέλες.