Παίδες χαιρετώ ...
Λοιπόν , είμαι 18 ετών και ειμαι gay ,(οσοι θέλουν ειμαι εδώ για να με κράξουν).Θέλω απλά να ξεκαθαρίσω καποια πράγματα, καθώς μερικοί απο εσάς είτε λογω ελλειψης παιδείας, είτε λόγω άγνοιας, είτε λογω επιρροής απο τα ΜΜΕ εχουν παρανοήσει ακετά πράγματα σε σχέση με το θέμα.
Αρχικά , να σας πω πως απο τότε που θυμαμαι τον εαυτό μου να νιώθει ελξη ερωτική , ήταν για αγορια, συνεπώς δεν γεννήθηκα gay αλλα ουτε ξυπνησα ενα πρωί με καψες για τον οικοδόμο απέναντι, διαμορφώθηκε ολο αυτό μέσα μου , μεχρι τα 3-4 μου χρονια και...αυτό ήταν.
Επίσης, δεν κυκλοφορώ στο δρόμο με εξωκιλες μπλούζες, ούτε με ελαφρια πουδρα και ολα αυτα τα τραγικα στερεοτυπα που εχουν καποιοι στενομυαλοι στο κεφάλι τους (τους δικαιολογώ βέβαια γιατι το εκπαιδευτικό μας σύστημα νοσσει και η τηλεοραση τους αποχαυνώνει ακόμη περισσότερο).Ακόμη και να κυκλοφορούσα όμως ετσι, η χούντα έχει πέσει κ θα ήταν δικαιωμά μου, αλλωστε υπάρχει χώρος για όλους.
Την επιλογή μου, την ανακοίνωσα σε στενούς φίλους στη β λυκείου(περσι),και η αντίδρασεις ήταν απο ενθουσιασμό, μεχρι κράξιμο το κερατά.Σημασία έχει πως μου στάθηκαν στο χρόνο 2 άτομα για τα οποία δίνω και τη ζωή μου(1 αγόρι και μια κοπέλα).
Δεν θέλω να πείσω κανέναν τι ειναι φυσιολογικό και τι όχι, απλά αν θέλετε να λέγεστε άνθρωποι φέρτε για λίγο τον εαυτό σας στη θέση μας, δεδομένου ότι μαθαίνουμε να κρυβουμε τη ζωή μας και να χλευαζόμαστε απ την εφηβεια μας και επειτα.Είναι πολυ δύσκολο , και όσοι έχουν εστω και ενα ιχνος ανθρωπιάς θα καταλάβουν.
Δεν ξέρω τι αλλο να πω....Είμαι εδώ να ακούσω τις απόψεις σας.Σόρυ αν εγινα κουραστικος
Υ.Γ..... Οι gay ΔΕΝ γουστάρουν οτιδιποτε κινιται και εχει πεος...καταλαβετε το, ΔΕΝ θα σας την πέσουν, ουτε θα σας βιάσουν με την πρώτη ευκαιρια.(ΦΥΣΙΚΑ και υπάρχουν και εξαιρέσεις που όμως δεν εχουν σχέση με τις καρικατούρες των ΜΜΕ)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.