@ antonaros18
Κατ αρχάς το να γράφεσαι μόνο για να απαντήσεις σε ένα θέμα δεν το θεωρώ σωστό γενικότερα. (Είτε το θέμα είναι για gay είτε για το αν έκλασε η παπαρίζου). Σε ένα φόρουμ δεν γράφεσαι για να πεις
μία φορά την άποψή σου για
ένα θέμα. Η λειτουργία του βασίζεται στον διάλογο και την συμμετοχή... Οπότε συγγνώμη αλλά δεν με έπεισες, αν θες ξαναμπες να μιλήσουμε. Αλλιώς προπαγανδίζεις και δεν συμβάλλεις σε τίποτα.
Δεύτερον μαγκιά (?) σου που παραδέχεσαι κάτι που είσαι. Το θέμα είναι αν τολμάς να το παραδεχτείς και όταν δεν κρύβεσαι πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Γιατί κι εγώ όταν δεν ξέρουν ποιος είμαι και δεν πρόκειται ποτέ να με δούνε μπορώ να πω ότι θέλω. Τολμάς όμως ανοιχτά να πεις τι είσαι? Στον πατέρα σου, στην μάνα σου, στους γονείς σου, στους θείους σου, σε όλους τους φίλους σου? Στην τελική αν σε ρώταγαν οι συμφοιτητές σου θα έλεγες ανοιχτά σε ΟΛΟΥΣ τι είσαι? Η μήπως τότε θα φοβόσουν? Μήπως τότε θα ντρεπόσουν?
Δεν σε ξέρω παρ' όλα αυτά δεν πιστεύω ότι είσαι τόσο μάγκας ώστε να τολμάς να κάνεις κάτι τέτοιο..
Εγώ προσωπικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους gay. Διακαίωμά τους. Από εκεί και πέρα σίγουρα δεν θα ένιωθα άνετα να είχα κάποιον στην παρέα μου, χωρίς αυτό σημαίνει ότι δεν θα τον δεχόμουν ή ότι θα του φερόμουν αλλιώς.. Όπως και ΔΕΝ θα μ άρεσε
να μου έφερνε το αγόρι του και να φιλιούνται μπροστά μου.
Ο καθένας έχει το δικαίωμά του στην διαφορετικότητα στην σεξουαλική /ερωτική του ζωή, και δεν με ενδιαφέρει με το τι φτιάχνεται ο καθένας. Εγώ (λέμε τώρα

), μπορεί να φτιάχνομαι με χειροπέδες και μαστίγια, μπορεί να φτιάχνομαι (ξαναλέμε τώρα) με 40άρες (εντάξει το ψιλογ@μhσα το ξέρω), δικαίωμά μου δεν είναι? Δεν θα βγω όμως έξω να προκαλώ και να προβάλλω τον εαυτό μου ως πρότυπο.
Βασικά εγώ δεν πιστεύω καν ότι είσαι gay, απλά μπήκες για να τσιμπήσεις αντιδράσεις. Έτσι πιστεύω τουλάχιστον...
Τέσπα, ότι και να σαι, να νιώθεις, να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου και να μην σε νοιάζει τι πιστεύουν οι άλλοι. Να τολμάς να παραδεχτείς αυτό που είσαι σε όλους χωρίς να φοβάσαι. Και τέλος να μην προκαλείς με την ερωτική σου ζωή είτε αυτή είναι με αγόρια, είτε είναι με κοπέλες, είτε είναι με γριές, είτε είναι με 25 ατομα ταυτόχρονα
djohn
out