καθε αλλο. η τοποθετηση σου εννοουσε παρα πολλα, ειχε αρκετες ασαφιες και ευκολα θα μπορουσε να προκαλεσει εντυπωσεις. αλλωστε, εσυ ισχυριστηκες οτι οι συναυλιες δεν καταφερνουν κατι για τον ταδε και ταδε λογο. προσπαθεις, επισης, να το συνδιασεις με το γεγονος οτι τα ατομα "στη σχολη σου δεν ενδιαφερονται". εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι ΕΣΥ, τουλαχιστον στα λογια σου, δε στηριζεις αυτες τις πραξεις, χωρις βεβαια να γνωριζω αν οι συγκεκριμενοι φοιτητες που φωναζουν δεν ενδιαφερονται. στη δικια μου σχολη, παντως, ενδιαφερονται και συμμετεχουν σε διαφορους ακτιβισμους, κυριως ομως τις στηριζουν
τα ατομα που πηγαινουν εκει, ισως ενδιαφερονται να ακουσουν μουσικη, ισως ενδιαφερονται για να ενημερωθουν για τις διαφορες καταστασεις. ισως παλι να ενδιαφερονται να γνωρισουν απλα κοσμο. σε καθε περιπτωση, ειναι επιτυχια να ενδιαφερθουν ατομα, ασχετα για τον λογο που οι ιδιοι επελεξαν να βρισκονται εκει.
οσο για την κατερινα γωγου, δε νομιζω να ειμαστε σε θεση να γνωριζουμε την οικονομικη της κατασταση. απ'οσο εχω ακουσει παντως, ειχε περιθωριοποιηθει απο το συστημα