Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα.
Μόλις έκλεισα το 6ο έκτος στο Πολυτεχνείο και δεν τα πάω καλά. Μου μένουν άλλα 4 χρόνια αν δεν άλλαξε κάτι από τον περσινό οδηγό σπουδών. Δεν έχω σκοπό να παρακολουθήσω φέτος, ξενοικιάζω και θέλω να κάτσω στην πόλη μου να τα βρω με τον εαυτό μου πριν πάρω οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον. Σκέφτομαι να διακόψω τη φοίτηση με σκοπό να διατηρήσω την ευκαιρία να τελειώσω τη σχολή, αν το πάρω απόφαση αργότερα. Να μην πάνε στράφι κι αυτά τα εξάμηνα δηλαδή.
Προβληματίζομαι, όμως, γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει με την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Κάνω κάτι ενέσεις που κοστίζουν 1000+ ευρώ το μήνα. Τώρα είμαι προστατευόμενο μέλος των γονιών μου και κάθε χρόνο ανανεώνουμε το βιβλιάριο με μια βεβαίωση φοίτησης από τη σχολή. Είμαι 23.
Γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να βγει βεβαίωση φοίτησης κατά τη διάρκεια της διακοπής-αναστολής φοίτησης;
Αν δε γίνεται, μήπως γνωρίζετε κάποιον άλλον τρόπο ώστε να αποκτήσω ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κατά τη διάρκεια της αναστολής;
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Ελπίζω σε απάντηση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.