Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
flou_17
Νεοφερμένο μέλος

Και εγώ το ίδιο θα σχολίαζα, ότι δεν μπορείς να διακόψεις για πολλά χρόνια.
ευχαριστω παιδια!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dominator
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ιδού η απορία...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
massa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dominator
Εκκολαπτόμενο μέλος

massa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

Dominator
Εκκολαπτόμενο μέλος

massa μια χαρά είναι η διατύπωση,σαφέστερη δε γίνεται!
Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Itach1
Διάσημο μέλος

Εχουμε και λεμε, θα ξαναδωσω πανελληνιες αλλα ειχα περασει προηγουμενως σε μια σχολη που τυπικα τωρα θα πηγαινα στο 2ο ετος..
Επειδη αν δεν περασω εκει που θελω θα συνεχισω την σχολη που ημουν, θελω να μου πειτε αν μπορω να παω να γραφτω κανονικα στην σχολη και να ζητησω αναβολη η κατι τετοιο σπουδων για ενα χρονο, ετσι ωστε να συνεχισω του χρονου απο το 3ο εξαμηνο.

Ναι, μπορείς να διακόψεις τις σπουδές.

Οταν διακοπτεις τη φοιτηση σου απο μια σχολη,δικαιουσαι να εχεις πασο? φανταζομαι πως οχι..![]()
καλα φανταζεσαι. . .
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

Civilara
Περιβόητο μέλος

είμαι απόφοιτος του 2011 και κατόρθωσα να περάσω στην ιατρική σχολή που ήθελα με το 90% των μαθητών. Έχω γραφτεί κιολας αλλα σκεφτομαι να αφιερώσω τον χρόνο που μας έρχεται σε επίσκεψη σε συγγενείς στο εξωτερικό για να αποκτήσω λίγη εμπειρία για το πως λειτουργουν τα πραγματα εκει αλλα και να ξεκουραστώ λίγο. Μπορεί σε κάποιους από εσάς αυτό να φαίνεται παράξενο ή και παράλογο, ωστόσο η ερώτηση μου δεν είναι αυτή. Θα μπορούσε καποιος με σιγουριά να μου πει τι να κάνω για να διατηρήσω τη θέση μου και να έχω τις λιγότερες δυνατές συνέπειες σε περίπτωση εναρξης μαθηματων μετά απο έναν χρόνο ή και περισσότερο? Συμφέρει περισσότερο να πάρω αναβολή(αν είναι δυνατόν) ή να γραφτώ και να μη δίνω τα μαθήματα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και

Όποτε θα ξεκινήσειςθα είσαι 1ετ'ης.

Λογικά δεν εγγράφεσαι.
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 172 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nickthegreek6
- Irianna
- shuuu
- phleidhs
- Mapz
- panaman
- Nickelhead
- spap2124
- Arvacon
- xristarac
- ένας τυχαίος
- Totreno
- AggelikiGr
- Schlimazel
- bibliofagos
- constansn
- Unboxholics
- Hased Babis
- charmander
- giannhs2001
- Scandal
- UncleJ
- Than003
- Kate1914
- EllieKal
- Alessandra Eliza
- BatGuin
- Leo komm
- Claire05
- Vtsk
- Frozensun
- tsiobieman
- Nala
- Wonderkid
- suaimhneas
- iiTzArismaltor_
- Γιώργος μεγ
- Paragontas7000
- hello1234
- athinoula
- carnage
- Joji
- ggl
- elevag
- Lifelong Learner
- Ιωάννης1234
- Obi-Wan Kenobi
- damn
- phoni
- antonis97
- Mammy Nun
- χημεια4λαιφ
- Panagiotis849
- marry.pp
- nicole1982
- aggorf
- Kostas_21
- Gus Roger10
- kalhkardia
- aslanidou.
- pavlos1511
- Sta
- estrela
- SoyN
- Τρελας123
- Abiogenesis
- george777
- Giii
- thenutritionist
- P.Dam.
- User2350
- Eleftheria2
- QWERTY23
- George9989
- _Ginko_
- Antonela123
- Kampasa
- abc1234
- Αννα1
- Clary
- Porfira
- lnesb
- Ryuzaki
- Nefeli_
- Manolo165
- Georgekk
- Tolis76
- Κλημεντίνη
- Ioanna98
- ΘανάσοςG4
- Pharmacist01
- stefan
- spring day
- pinkheart
- nikodimos89
- Citylights
- globglogabgalab
- Jimmy20
- kostas1233
- Chrisa
- Mapas26
- Cortes
- vetas
- katerinavld
- Xristosdimitra
- Dr. Gl. Luminous
- Meow
- Jimmis18
- chochoru
- Billokos1
- Αλκης Κ.
- SlimShady
- Nosokomos
- snowy
- tfghp
- Dionyshs1
- Αναστασία197
- Idontknoww
- Machris
- nucomer
- marilena13
- GreekGuy78387747383
- iminspain
- Πάνος02
- Vael
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.