Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Εγλω θυμάμαι συμμαθητές μου από το δημοτικό που δεν ήθελαν να κρατήσουν τη σημαία στην παρέλαση και ήταν ''καθαροί'' Έλληνες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Εδιτ. Κρισάτε μες το μυαλό μου είσαι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chartson
Εκκολαπτόμενο μέλος
grigoris91
Πολύ δραστήριο μέλος
ηελλαδα ανηκει στουσ ελληνεσ
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
οποιοσδήποτε θέλει να μάθει την ιστορια της χώρας μας ,μπορεί να επισκευτεί μουσεία και να παρει καρτποσταλ ... τώρα οι μαθητές δεν πηγαίνουν στην παρέλαση γιατί δεν είναι όλοι μπροστά μπροστά ,αλλά μια μάζα (δώστε σε όλους να κρατάνε μια σημαία και θα δείτε αν δεν πηγαίνουν παρελάσεις) ,βασικά η παρέλαση είναι μιλιταριστικό κατάλοιπο αλλά αυτό δεν αναιρεί τη μεγάλη σημασία που έχει να υπενθυμίζει τους αγώνες αυτού του λαού .Και οι αλλοδαποί δεν είναι Έλληνες !!!! ας θυμόμαστε έστω και λίγο ποιοι είμαστε και ποιες είναι οι καταβολές μας γιατί βρισκόμαστε σε κατάσταση πνευματικού λήθαργου και οι (έξω) δρομολογουν εξελίξεις για τη χώρα μας....
Αν γεννήθηκαν εδώ οι αλλοδαποί που λες, αν αναθράφηκαν εδώ, αν μιλάνε την ελληνική γλώσσα, είναι Έλληνες... Εγώ τουλάχιστον έτσι τους αντιμετωπίζω.
Πώς είσαι εσύ σίγουρος για τις καταβολές σου? Εγώ δεν είμαι... Μπορείς να ισχυριστείς ότι είσαι απόγονος των αρχαίων ελλήνων?
Chartson
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι δεν είπα οτι τους συμπεριφέρομαι διαφορετικά ...ελεοςς για το θεμα της σημαίας μίλησα,όσο για τις καταβολές μου δεν ξέρω αλλά άμα θες θα κάνω τεστ DNA για να σου φύγει η απορίαΑν γεννήθηκαν εδώ οι αλλοδαποί που λες, αν αναθράφηκαν εδώ, αν μιλάνε την ελληνική γλώσσα, είναι Έλληνες... Εγώ τουλάχιστον έτσι τους αντιμετωπίζω.
Πώς είσαι εσύ σίγουρος για τις καταβολές σου? Εγώ δεν είμαι... Μπορείς να ισχυριστείς ότι είσαι απόγονος των αρχαίων ελλήνων?
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλά οι απόψεις δίιστανται
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Και όπως είπαμε και πριν,οι μετανάστες που έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ελλάδα,πάνε σε ελληνικό σχολείο,και νιώθουν Έλληνες είναι Έλληνες.εεεεεεε ξεκολατε πατριωτεσ
ηελλαδα ανηκει στουσ ελληνεσ
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι δεν είπα οτι τους συμπεριφέρομαι διαφορετικά ...ελεοςς για το θεμα της σημαίας μίλησα,όσο για τις καταβολές μου δεν ξέρω αλλά άμα θες θα κάνω τεστ DNA για να σου φύγει η απορία
Εσύ είπε ότι "Οι αλλοδαποί δεν είναι Έλληνες!!!!!!!"
Και κρίνοντας από τα υπόλοιπα λεγόμενά σου, συμπέρανα ότι δεν τους θεωρείς άξιους να κρατήσουν τη σημαία... Το είπες και μόνο σου. Αν δεν τους αντιμετωπίζεις διαφορετικά, τότε γιατί να μην τη σηκώσουν? Αν κανένας άλλος δεν ενδιαφέρεται και όλοι θεωρούν την εκδήλωση μια αγγαρεία?
Χα χα, πολύ αστείο...:bravo: Μίλησες για καταβολές, κι εγώ σε ρώτησα... Είσαι σίγουρος για το ποιες είναι?
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Όχι,δεν είναι κάτι ανάλογο και το ξέρεις.εχω γεννηθεί στην Ελλάδα , μιλάω ελληνικά , νιώθω οτί ειμαι ο Μπαμπινιώτης , άρα ειμαι ο Μπαμπινιώτης , κάτι ανάλογο( πληρης παραλογια απο τα ανωθεν)
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
who
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι δεν είπα οτι τους συμπεριφέρομαι διαφορετικά ...ελεοςς για το θεμα της σημαίας μίλησα,όσο για τις καταβολές μου δεν ξέρω αλλά άμα θες θα κάνω τεστ DNA για να σου φύγει η απορία
Δε θα δείξει και πολλά. Μη βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά. Έχεις περάσει και 400 χρόνια τουρκοκρατία...
Από 'κει και πέρα. Όπως έχω ξαναπεί, δε συμφωνώ έτσι κι αλλιώς με το θέμα (και το θέαμα) των παρελάσεων, οπότε, δε με κόπτει και πολύ.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν μπορουσες να δεις τις καταβολες σου και ανακαλυπτες ποσο ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟΣ εισαι, και συ και ολοι μας θα εκοβες λιγο αυτο το υφακι, γνησιε Ελληναρα. 400 χρονια τουρκικης σκλαβιας αλλα κατα τ'αλλα οι Ελληνες δεν ειχαν πιτσιπιτσι με τους Τουρκους.
Εχεις ποσοστα Σλαβικου και Τουρκικου αιματος μεσα σου, my friend.
chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε τη σημαία να την σηκώνει κάποιος τυχαίος μαθητής χωρίς επιδόσεις.
Πολλοί θεωρούν ότι οι Αλλοδαποί ευνοούνται στη βαθμολογία. Δεν θα απαντήσω θετικά ή αρνητικά. Αυτό που θα πω είναι ότι όλοι πρέπει να σεβόμαστε τους μετανάστες όπως έχουμε και εμείς υπάρξει κατά περιόδους με την προϋπόθεση να υπάρχει ισότητα μεταξύ μεταναστών και ημεδαπών. Σε όλα!
Όσο για το DNA και λοιπά, Έλληνας είναι αυτός που σέβεται, αγαπά και συνεπώς μιλάει σωστά την Ελληνική γλώσσα. Η Ελληνική γλώσσα είναι από τις πιο σημαντικές γλώσσες του πλανήτη. Πάνω σε αυτήν οι περισσότερες επιστήμες έχτισαν τις ορολογίες τους και πάνω σε αυτήν εκφράστηκαν σπουδαία μυαλά του πολιτισμού.
Αντί να σκεφτόμαστε ποιος είναι ο πιο ανόθευτος Έλληνας ας σκεφτούμε ποιος αξίζει να θεωρείται απόγονος του Σωκράτη, του Αριστοτέλη, του Κλεισθένη και πολλών άλλων και μετά ας δούμε ποιος είναι ικανός να σηκώσει τη σημαία.
mazin
Εκκολαπτόμενο μέλος
το λάθος που διακρίνω είναι ότι την σημαία δεν πρέπει να την θεωρούν λάφυρο αλλα να την σέβονται και να την σηκώνει ένας (πχ) έλληνας και πίσω του να ακολουθεί ο αριστούχος με κατάλληλη ενδυμασία που να τον ξεχωρίζει από τους υπολοιπους.
επίσης για ot άλλο θέμα ότι πολλοί αλλοδαποί μαθητές ευνοούνται .. δη νομίζω ότι συμβαίνει αυτό λαοί να συμβαίνει θα sim,βαίνει σε μεμονωμένες περίπτωσις όπως και το αντίθετο ότι πολλοί αλλοδαποί μαθητές αντιμετωπίζοντα από τους καθηγητές τους με όχι και το καλύτερο τρόπο .
(από προσωπική πείρα τα λέω)!!!!
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
Κάνουν το μισό σου κείμενο μη κατανοητό.
Φιλικά πάντοτε.
rock93panos
Νεοφερμένος
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα προσπαθήσω να γίνω όσο πιο σαφής και λακωνικός μπορώ.
Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε τη σημαία να την σηκώνει κάποιος τυχαίος μαθητής χωρίς επιδόσεις.
Πολλοί θεωρούν ότι οι Αλλοδαποί ευνοούνται στη βαθμολογία. Δεν θα απαντήσω θετικά ή αρνητικά. Αυτό που θα πω είναι ότι όλοι πρέπει να σεβόμαστε τους μετανάστες όπως έχουμε και εμείς υπάρξει κατά περιόδους με την προϋπόθεση να υπάρχει ισότητα μεταξύ μεταναστών και ημεδαπών. Σε όλα!
Όσο για το DNA και λοιπά, Έλληνας είναι αυτός που σέβεται, αγαπά και συνεπώς μιλάει σωστά την Ελληνική γλώσσα. Η Ελληνική γλώσσα είναι από τις πιο σημαντικές γλώσσες του πλανήτη. Πάνω σε αυτήν οι περισσότερες επιστήμες έχτισαν τις ορολογίες τους και πάνω σε αυτήν εκφράστηκαν σπουδαία μυαλά του πολιτισμού.
Αντί να σκεφτόμαστε ποιος είναι ο πιο ανόθευτος Έλληνας ας σκεφτούμε ποιος αξίζει να θεωρείται απόγονος του Σωκράτη, του Αριστοτέλη, του Κλεισθένη και πολλών άλλων και μετά ας δούμε ποιος είναι ικανός να σηκώσει τη σημαία.
Συμφωνώ σε όλα εκτός από το σημείο που λες ότι οι αλλοδαποί ευνοούνται... Νομίζω ότι στις περισσότερες περπτώσεις, συμβαίνει το αντίθετο... Ειδικά αν είναι από χώρες της ανατολικής ευρώπης ή της Ασίας, κλπ, δηλαδή από χωρες που εμείς λανθασμένα θεωρούμε ως "κατώτερες" (γιατί συμβαίνει αυτό, να είμαστε ρατσιστές προς τους Πακιστανούς αλλά όχι προς τους Γάλλους, πχ).
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.