Θέλω να πω 2 πράγματα ακόμα.
Πρώτον, όταν βρέθηκα σ' αυτή τη θέση κατάλαβα πόσο μεγάλο όφελος είχα απ' αυτό, γιατί μπήκα στη διαδικασία να μάθω καλά και τη γλώσσα αλλά και τα μαθηματικά, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Έχεις κάνει ένα τεράστιο βήμα αν έχεις καταλάβει ότι στη ζωή σου θα σου χρειαστούν και τα 2, ανεξάρτητα από οποιοδήποτε επάγγελμα και αν ασκήσεις.
Δεύτερον, έχω ένα φίλο που είναι θετική κατεύθυνση, και οι βαθμοί του κυμαίνονται μεταξύ 18-20. Μάλιστα στο πρώτο τετράμηνο είχε 20 και στην έκθεση (ή 19). Αυτός λοιπόν ήταν ο πρώτος που ενέκρινε χωρίς σκέψη την επιλογή μου αυτή, επειδή ήξερε ότι είναι αυτό που πραγματικά θέλω, και μου έδωσε μεγάλο θάρρος. Είπε ότι γι' αυτόν η κατεύθυνση της β' λυκείου ήταν σαν να μην υπήρχε, γιατί δε διάβαζε καθόλου! Και στις εξετάσεις τα πήγε εξίσου χάλια! Αλλά στην γ' που έβαλε και έναν τελικό στόχο και ξαναζωντάνεψε το ενδιαφέρον του, επιδίδει όπως ανέφερα παραπάνω στην κατεύθυνσή του.
Ψάξε το θέμα πάντως! Και εφόσον έχεις ένα στόχο πλέον, με βρίσκεις 100% σύμφωνο. Συνέχισε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.