Εγω απο Σεπτεμβριο εως Ιανουαριο δε διαβαζα καθολου. Μετα τις διακοπες των Χριστουγεννων αρχισα να διαβαζω γυρω στα 30 δευτερολεπτα την ημερα. Το Μαρτιο τα εκανα 45 και ενα μηνα πριν τις εξετασεις έφτασα τα 50! Αποτελεσμα? 19213 μορια!!!
Στο ΑΟΔΕ μαλιστα εγραψα 20 αλλα δεν ανοιξα ποτε το βιβλιο! Μου εμφυτευτηκε μονο του στο μυαλο μου επειδη ειμαι παρα πολυ εξυπνος. Και στα αλλα μαθηματα που εχουν θεωρια δε διαβασα ποτε αλλα επειδη εχω σπανιο IQ την σκεφτηκα μονος μου!
Με εχει ζητησει ήδη το ΜΙΤ και οι καθηγητες μου μου λενε οτι ειμαι απ τα λιγα μυαλα του πλανητη!
Γιατι, δεν βγαινουν 16 χιλιαρικα με 10 ΑΟΔΕ?
19 χιλιαρικα σίγουρα δε βγαίνουν αλλα μπορεις να βγάλεις εναν αξιοπρεπη βαθμο κ μόνο με την παρουσία σου στο φρονστήριο αν εχεις τις καταλληλες βάσεις..Παντως αν την προσωπική ανικανότητα την γενικεύουμε και κοριδεύουμε οσους λένε τα αυτονόητα αυτο δε μας καθιστά κατι άλλο απο ανίκανους..
Φυσικα κ τα 16000 είναι αποτυχία για κάποιον που διάβαζε με τα φετινά θέματα που έζησα,και θα το δεις κ στις βάσεις..
Πάρτο κ αναλυτικά:
Πες μου εσύ αν στη Γενικης δε μπορούσε να γράψει της τεχνολογικής κάποιος 20 χωρις να έχει λύσει ασκηση ολη τη χρονια..Ολα κατευθυνσης ήταν..κ επισης αν πας frod αποκλείεται να μην ξες τους τύπους..
Φυσική κάτω απο 16 δεν γραφόταν αν είχες επαφή με το μάθημα ,ειχε κ σαββατοκύριακο μπροστά του..
Μαθηματικά κατ το αφηνω ανοιχτο,με πρωτο δευτερο κ τριτο θέμα μονόδρομο..
Εκθεση είναι θέμα ικανοτήτων σε μεγάλο βαθμό κ απο κει κ περα τύχη,οι 10 εκθεσεις παραπανω δε θα σε σώσουν..ΑΟΔΕ πάνε γράψε 10 κ προγραμματισμο κανενα 18,λογω ευκολης θεωριας με μικρες παγίδες στα σλ κλπ( -32,0 και τα σχετικα)..
Διαφωνείς σε κάτι?
Βασικά άστο να το θέσω αλλιως να κοιμηθούμε όλοι ήσυχοι και να παμε διακοπές στην Πάρο με όλη την παρέα.
Αυτος που δε διαβαζει 6 ωρες τη μερα γραφει κατω απο τη βαση και δεν περναει πουθενα.
Οσοι διαβαζουν ολη μέρα και πηγαινουν σχολειο και φροντιστήριο για να κανουν διαλλειμα απο το διάβασμα ειναι απειρως εξυπνοι..
Εντάξει ολα οκ