[Αγόρια] Τι κοιτάτε σε ένα κορίτσι;

orange crush

Δραστήριο μέλος

Η orange crush αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει απο Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 518 μηνύματα.
Θεωρώ πως όπως δεν είναι ωραίο να βάζουμε όλες τις γυναίκες σ' ένα τσουβάλι , έτσι δεν είναι ωραίο να βάζουμε όλους τους άνδρες σ' ένα τσουβάλι.... μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα κρίνοντας μόνο από τις φίλες σου κι ένα μικρό ποσοστό ανδρών που έχεις γνωρίσει :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

art1

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 233 μηνύματα.
Πρωτον καλα εκανες και τα ειπες...αλλωστε για αυτο υπαρχουν τα διαφορα topics στο site...ωστε να μπορουμε να συζηταμε αυτα που θελουμε...δεν γκρινιαζεις καθολου...εσυ λες αυτο που θελεις...αυτο που αισθανεσαι και απο κει και περα οποιος θεωρει οτι γκρινιαζεις ή δεν ξερω και εγω τι αλλο μπορει απλα να μην απαντησει...Δευτερον προσωπικα θεωρω οτι ειναι αναλογα στον αντρα τι θα κοιταξει πρωτα/κυριως σε μια κοπελα...φυσικα κατι αντιστοιχο συμβαινει και με τις γυναικες προς τους αντρες...σαφως και το εξωτερικο παιζει κπ ρολο γιατι ειναι το πρωτο που προσεχεις σε κπν...οχι ομως και το τελευταιο..ειναι κατι τελειως υποκειμενικο και δεν ειναι κατι στο οποιο βασιζεσαι σε μια σχεση(σε περιπτωση βεβαια που δεν ζητας κατι το προσωρινο...το πολυ ελευθερο...μια σχεση ετσι για να λες οτι και εσυ εχεις κπν αλλον κτλ)...υπαρχουν λπν αντρες που δεν κοιτουν μονο το εξωτερικο ή πιο συγκεκριμενα το προσωπο οπως λες...απλα αυτοι ειναι προφανως πιο λιγοι...δεν αμφισβητω οτι συμβαινουν αυτα που λες και σιγουρα ειναι πολυ ασχημο οταν θεωρεις οτι υστερεις σε σχεση με τους συνομιληκους σου σε οποιο τομεα και αν συμβαινει αυτο...ομως προσωπικα τουλαχιστον αδυνατω να πιστεψω οτι υπαρχουν ασχημοι ανθρωποι...δεν μπορει κατι καλο θα εχουν επανω τους που θα αξιζει λιγο προσοχη και τελικα κπς θα βρεθει να τους τη δωσει ...επισης παρολα οσα σου συμβαινουν νομιζω οτι δεν ειναι καθολου βοηθητικο να αποκαλεις και εσυ τον ευατο σου ασχημο...ασχετα με το τι σου ειπε καποτε καπως...εσυ πρεπει να θεωρεις οτι αξιζεις...σιγουρα εχεις καλα χαρακτηριστικα...και δεν εννοω μονο εσωτερικα αλλα και εξωτερικα...απλα ακομα δεν το ξερεις...δεν σου εδωσαν την ευκαιρια να το μαθεις απο ο,τι φαινεται...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας ΑΠΘ και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,777 μηνύματα.
Γεια σας!! Εδω και λιγο καιρο εχω αρχισει να συνειδητοποιω οτι τελικα τυχη στα ερωτικα εχουν μονο κοπελες πολυ εμφανισιμες ως πολυ ωραιες.Ειμαι 22, σε μια παρεα 6 κοριτσιων συνομηλικων απο τη σχολη και το σχολειο, και ολες , μα ολες ειναι ομορφοτερες απο εμενα. Εγω προσωπικα θεωρουμαι πολυ μετρια για να μην πω ασχημουλα αλλα εχω καλο σχετικα σωμα. Το θεμα ειναι οτι οποιον γνωριζουμε θα την πεσει σε μια απο αυτες, και μαλιστα στις 2 πιο ωραιες, ασχετως αν μιλησανε λιγο με αυτους ή αν δεν ειχαν χημεια ή κατι τετοιο. Προσωπικα φροντιζω παντοτε να μιλαω και να ειμαι προσιτη οταν ερχονται ανδρες στην παρεα και μαλιστα κανω κ πλακα, ειμαι ανετη -οχι πολυ ανετη απλως δεν σνομπαρω , ουτε χαχανιζω ουτε μιλαω σα λιμενεργατης ουτε προσποιουμαι για να αρεσω. κ επισης παντα περιποιουμαι τον εαυτο μου. ομως, ολοι ως τωρα με βλεπουν φιλικα, αν κρινω απο το οτι κανεις δε με προσεγγιζει ερωτικα. Αντιθετως, τις φιλες μου που ειναι πολυ ωραιες τους στελνουν μετα μηνυματα, τους ζητανε να βγουνε κλπ. Το τελευταιο κρουσμα ηταν πριν 2 μηνες, οταν ενα παιδι που ειχε ερθει στην παρεα με το οποιο ειχαμε κοινο μουσικο γουστο και μιλουσαμε ωρες για συγκροτηματα. ταιριαζαμε κ σε πολλα αλλα, πχ σινεμα και σε καποιες αποψεις αλλα οταν τον ρωτησε η φιλη μου πώς τις φανηκαμε ολες, εμενα με χαρακτηρισε καλο παιδι και ειπε οτι εχω πλακα και γουστο στη μουσικη και με συμπαθει. Σα να μιλαει για ενα φιλο του δηλαδη. Αντιθετως, για τις αλλες ειπε πολυ κολακευτικα σχολια, πχ οτι η μια εχει πολυ ωραια ματια και χειλη, οτι ειναι σεξι κ διαφορα τετοια. Αληθεια δεν ξερω τι κανω λαθος. Γενικα ειμαι ντροπαλη με τους ανδρες και δεν ειμαι ο τυπος του 'φιλαρα' που θα εχει ανεση μπροστα σε ανδρες ουτε εχω ανδρες φιλους οποτε η μονη μου ευκαιρια να κανω κατι ειναι ουσιαστικα απο κοινη παρεα. Ομως, οταν γνωριζουμε αγορια, αυτα κοιτανε παντα τις φιλες μου, ασχετα αν τους σνομπαρουν ή οχι. Εχω καταλαβει πρωτον οτι χανω παρα πολυ στη συγκριση, γιατι αυτες ειναι πολυ πιο πανω απο εμενα στο προσωπο και στον αερα και εγω φαινομαι το ασχημοπαπο μπροστα τους και δευτερον οτι ισως θεωρουμαι αντιερωτικη, χωρις να μπορω να προσδιορισω τι ακριβως ειναι αυτο. αλλα ξερω οτι υπαρχει, γιατι και γω αρκετους ανδρες ενω δεν τους θεωρω ασχημους ή αποκρουστικους, τους βρισκω αντιερωτικους. επισης, θεωρω οτι φταιει κυριως το προσωπο μου, αλλα δε μπορω να εντοπισω τι ακριβως ελαττωμα εχει περα απο τη συνολικη εικονα που δε μου αρεσει σχεδον ποτε, ουτε και οταν βαφομαι. Ενας συμμαθητης με ειχε αποκαλεσει ασχημη στο λυκειο πανω στα νευρα του αλλα ξερω οτι το εννοουσε γιατι το βλεπω καθημερινα στον καθρεφτη και γιατι δεν με φλερταρουν. Δεν ξερω τι να κανω, απλως μαλλον θα πρεπει να συνηθισω στην ιδεα οτι οι ανδρες κοιτανε μονο την εμφανιση και μονο το προσωπο...ασχετως του αν εισαι συμπαθητικη ή εχεις προσωπικοτητα...:) σορι για τη γκρινια παιδια, αλλα ηθελα καπου να τα πω...γιατι στις φιλες μου δεν τα λεω αυτα..θα σκεφτονται οτι ειμαι κακομοιρα και κατι αλλο και δεν το θελω καθολου...:)

Kακά τα ψέματα όλοι οι αντρες κοιταμαι πρώτα το πρόσωπο..(οποιος πει οχι ειναι μεγάλος ψέυτης :P ) Αλλά σαφώς υπάρχουν άλλα σε εναν ανθρωπο που μας κανουν να προσπερνουμε το γεγονος οτι δεν ειναι τοσο εμφανισιμοι: προσωπικοτητα,χαρακτηρας,ενδιαφεροντα και τα συναφή! Αν και η ομορφια ειναι κατι υποκειμενικο..αλλιως βλεπω εγω μια κοπελα και αλλιώς ένας αλλος φερ ειπειν! Πιστευω πως δεν πρεπει να σταματησεις να εισαι ντροπαλη γιατι σε μερικους αρεσει, αλλά να μην εισαι σε τετοιο βαθμο που να μην τολμας να μιλησεις σε εναν ανδρα! Κακώς δεν μιλάς στις φιλες σου! Αμα ειναι σωστές θα σε συμβουλεψουν και δεν θα σε χλευάσουν! Και να θυμασαι οτι η αυτοπεποιθηση ειναι το κλειδι! ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Stavri_

Τιμώμενο Μέλος

Η Stavri_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4,687 μηνύματα.
Relia23, καλησπέρα! :) Διάβασα με προσοχή το post σου και προβληματίστηκα μπορώ να πω αρκετά. Δεν αμφισβητώ ότι όντως συμβαίνουν αυτά που περιγράφεις (εσύ ξέρεις τι συμβαίνει στην καθημερινότητά σου), απλά πιστεύω πως το θέμα δεν είναι "προσώπου" αλλά αυτοεκτίμησης, αυτοπεποίθησης, αέρα που αποπνέεις γενικότερα. Και το λέω και το πιστεύω αυτό. Πάντα είναι θέμα αυτοπεποίθησης και συμπεριφοράς. Και όταν αισθάνεσαι μέσα σου υπό και αμήχανα, να ξέρεις ότι όσες προσπάθειες και να κάνεις να φανείς ανοικτή, συζητήσιμη κλπ, πάντα αυτό που σκέφτεσαι θα περνά στον άλλον. Είναι ο "αέρας" που λέμε. Και ξέρεις γιατί στο λέω αυτό; Γιατί υπάρχει και μία άλλη περίπτωση η οποία είναι υπαρκτή: Να θεωρείσαι από τρίτους όμορφος άνθρωπος και ιδιαίτερα εμφανίσιμος, και εσύ να βλέπεις στον καθρέφτη ένα ασχημόπαπο και να πιστεύεις ότι όλοι σε κοροϊδεύουν και υποκρίνονται. Να περπατάς στο δρόμο και να κοιτάς κάτω από συνεσταλμένη ντροπή, από έλλειψη αυτοπεποίθησης, πιστεύοντας ότι είσαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης, ενώ κανείς δεν μπορεί να σε πείσει για το αντίθετο. Και πίστεψε με, ούτε τότε θα βιώσεις την προσοχή του αντίθετου φίλου (με εξαίρεση κάποια πρόστυχα σχόλια που μπορεί σε αυτά να υποπέσουν κάποιοι αδιάκριτοι μ@λάκες που βλέπουν το φαίνεσθαι και φυσικά μόνο χειρότερα μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις). Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν έχει να κάνει σχεδόν ΚΑΘΟΛΟΥ με την εμφάνιση, αλλά με αυτό που εκπέμπεις! Αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι πως τα αγόρια σε αυτή την ηλικία κυρίως, έλκονται από το νάζι,την τσακπινιά, τον τρόπο που κινείσαι, τη θηλυκότητα που βγάζεις, τον "αέρα" της σιγουριάς εν κατακλείδι. Τώρα μυαλό, χαρακτήρας κλπ περνάνε σε 2η μοίρα (τουλάχιστον στην αρχή! Βέβαια η αρχή είναι και το ήμισυ του παντός. Έτσι δεν λένε; Οπότε και από εκεί ξεκινάνε όλα).

Συμπερασματικά (ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο όταν είναι στη φύση σου) πρέπει να αρχίσεις να νιώθεις ΕΣΥ καλά με τον εαυτό σου!
(Υ.Γ: Και εγώ στην προσπάθεια είμαι, μη νομίζεις:P )
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

notis_19

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1,538 μηνύματα.
Το ξαναέγραψα και σε άλλο topic, σου το γράφω και εδώ.

Δεν υπάρχουν άσχημοι και όμορφοι άνθρωποι. Η ομορφιά είναι θέμα υποκειμενικό. Για κάποιους θεωρείσαι όμορφη και για κάποιους άλλους άσχημη.
Δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους και αυτό είναι που μας ξεχωρίζει. Σε αυτούς που αρέσουμε έχει καλώς, στους άλλους cao :hello: :hello:


Να μην αλλάξεις για κανέναν , για αυτό που είσαι θα σε αγαπήσουν αυτοί που αξίζουν για σένα.

Καλή συνέχεια :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 781029

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Τα πάντα είναι σχετικά. Ξέρω κοπέλες που είναι κυριολεκτικά μπάζα, πατσαβούρες, και αν βγουν μια μπαρότσαρκα άνετα τους την πέφτει κάποιος (τελειωμένος συνήθως, αλλά τους την πέφτει). Το θέμα είναι πόσο "διαθέσιμη" δείχνεις , αν θέλεις απλά να στην πέφτουν, και το πόση αυτοπεποίθηση έχεις. Αν λες συνεχώς "είμαι άσχημη", το ενστερνίζεσαι και οι άλλοι το καταλαβαίνουν και γι'αυτό δε σε φλερτάρουν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

methexys

Τιμώμενο Μέλος

Η methexys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 9,088 μηνύματα.
Όπως σου είπαν ήδη οι υπόλοιποι, ολα ειναι θεμα αυτοπεποίθησης και...λιγης τύχης.Μια φιλη μου που κατα κάποιους δεν ειναι και τοσο εντυπωσιακή εμφανισιακα, εχει σχέση εδω και δυο χρονια με ένα παιδί και ειναι πολυ χαρούμενη, ενώ μια άλλη φιλη μου, όμορφη και γλυκιά κοπέλα, δεν ειχε καμια σοβαρή σχέση μέχρι τωρα. Δεν βρίσκεις πάντα τον κατάλληλο. Και δεν χρειάζεται να σου την πέφτουν όλοι για να καταλάβεις την αξία σου, μην περιμένεις επιβεβαίωση απο αυτούς. Πρέπει να εχεις αυτοπεποίθηση. Δεν γίνεται να αρεσουμε σε όλους. Συνέχισε να βγαίνεις, να γνωρίζεις άτομα και θα βρεις τον κατάλληλο. Μπορείς να ζητήσεις απο τις φίλες σου να σου γνωρίσουν κάποιον, δεν νομίζω να σε θεωρήσουν κακομοιρα αν το κανεις αυτο! Με τις καλές φίλες συζητάμε τα πάντα :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Deco

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Deco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 165 μηνύματα.
Relia23, καλησπέρα! :) Διάβασα με προσοχή το post σου και προβληματίστηκα μπορώ να πω αρκετά. Δεν αμφισβητώ ότι όντως συμβαίνουν αυτά που περιγράφεις (εσύ ξέρεις τι συμβαίνει στην καθημερινότητά σου), απλά πιστεύω πως το θέμα δεν είναι "προσώπου" αλλά αυτοεκτίμησης, αυτοπεποίθησης, αέρα που αποπνέεις γενικότερα. Και το λέω και το πιστεύω αυτό. Πάντα είναι θέμα αυτοπεποίθησης και συμπεριφοράς. Και όταν αισθάνεσαι μέσα σου υπό και αμήχανα, να ξέρεις ότι όσες προσπάθειες και να κάνεις να φανείς ανοικτή, συζητήσιμη κλπ, πάντα αυτό που σκέφτεσαι θα περνά στον άλλον. Είναι ο "αέρας" που λέμε. Και ξέρεις γιατί στο λέω αυτό; Γιατί υπάρχει και μία άλλη περίπτωση η οποία είναι υπαρκτή: Να θεωρείσαι από τρίτους όμορφος άνθρωπος και ιδιαίτερα εμφανίσιμος, και εσύ να βλέπεις στον καθρέφτη ένα ασχημόπαπο και να πιστεύεις ότι όλοι σε κοροϊδεύουν και υποκρίνονται. Να περπατάς στο δρόμο και να κοιτάς κάτω από συνεσταλμένη ντροπή, από έλλειψη αυτοπεποίθησης, πιστεύοντας ότι είσαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης, ενώ κανείς δεν μπορεί να σε πείσει για το αντίθετο. Και πίστεψε με, ούτε τότε θα βιώσεις την προσοχή του αντίθετου φίλου (με εξαίρεση κάποια πρόστυχα σχόλια που μπορεί σε αυτά να υποπέσουν κάποιοι αδιάκριτοι μ@λάκες που βλέπουν το φαίνεσθαι και φυσικά μόνο χειρότερα μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις). Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν έχει να κάνει σχεδόν ΚΑΘΟΛΟΥ με την εμφάνιση, αλλά με αυτό που εκπέμπεις! Αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι πως τα αγόρια σε αυτή την ηλικία κυρίως, έλκονται από το νάζι,την τσακπινιά, τον τρόπο που κινείσαι, τη θηλυκότητα που βγάζεις, τον "αέρα" της σιγουριάς εν κατακλείδι. Τώρα μυαλό, χαρακτήρας κλπ περνάνε σε 2η μοίρα (τουλάχιστον στην αρχή! Βέβαια η αρχή είναι και το ήμισυ του παντός. Έτσι δεν λένε; Οπότε και από εκεί ξεκινάνε όλα).

Συμπερασματικά (ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο όταν είναι στη φύση σου) πρέπει να αρχίσεις να νιώθεις ΕΣΥ καλά με τον εαυτό σου!
(Υ.Γ: Και εγώ στην προσπάθεια είμαι, μη νομίζεις:P )

Bάλε και το μυαλό μέσα σε αυτά και περιγράφεις την ιδανική κοπέλα για μένα τουλάχιστον.Χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει όμορφο πρόσωπο. Εάν έχει όλα αυτά δύσκολα κάποιος θα κολλήσει στο πρόσωπο.Απλά οι ανασφάλειες που έχουν πολλές κοπέλες και αγόρια δε τους επιτρέπουν να δείξουν και τα ''ωραία'' στοιχεία του εαυτού τους είτε αυτά είναι εσωτερικά είτε εξωτερικά.Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ.:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Solmyr

Δραστήριο μέλος

Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα.
Είναι ακριβώς όπως σου τα λένε τα παιδιά παραπάνω.Ωστόσο αυτά είναι εντελώς θεωρητικά.Αν θες κάτι πιο χειροπιαστό στείλε καμιά φώτο για να σου πούμε,μην και είναι όλα στο κεφάλι σου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aladdin

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα.
Απο εμφανιση δεν μπορω καθολου τα σκουλαρικια στη μυτη που βλεπω να ναι πολυ της μοδας. Ακομα και η τρελα ομορφη κοπελα μου δημιουργει αποστροφη με τα σκουλαρικια αυτα κ χαλαει ολο το συνολο του προσωπου. Καταστρεφει τον εαυτο της δηλαδη. Αλλο που με απωθει ειναι μαυρο χρωμα νυχιων στα ποδια σε γυναικα με λευκο δερμα. Το πολυ εντονο μακιγιαζ, το πολυ κοντο σορτσακι σαν εσωρουχο, οι πολυ φλατ μπαλαρινες, το να καπνιζει ή να μυριζει καπνα, τα τρελα χρωματα στο μαλλι κ τα μποτακια τυπου αρβυλο που ειχαμε στο στρατο, ειναι ορισμενα ακομα απωθητικα στοιχεια οσο ομορφη κ να ναι μια κοπελα. Deal breaker με τη μια!...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

qwertyuiop

Διάσημο μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει απο Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2,880 μηνύματα.
Και μένα τα ίδια με τον αλαντίν.
Μόνο που είμαι 15 χρόνια μικρότερος.
Λέω να το κοιτάξω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aladdin

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα.
Μη το κοιτας, πιο μικρος ειμαι αλλα πιστευω ισχυουν κ για μεγαλυτερους. Μαλλον εχουν αλλη αισθητικη οι γκομενες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DarthFederer

Διάσημο μέλος

Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,281 μηνύματα.
Γεια σας!! Εδω και λιγο καιρο εχω αρχισει να συνειδητοποιω οτι τελικα τυχη στα ερωτικα εχουν μονο κοπελες πολυ εμφανισιμες ως πολυ ωραιες.Ειμαι 22, σε μια παρεα 6 κοριτσιων συνομηλικων απο τη σχολη και το σχολειο, και ολες , μα ολες ειναι ομορφοτερες απο εμενα. Εγω προσωπικα θεωρουμαι πολυ μετρια για να μην πω ασχημουλα αλλα εχω καλο σχετικα σωμα. Το θεμα ειναι οτι οποιον γνωριζουμε θα την πεσει σε μια απο αυτες, και μαλιστα στις 2 πιο ωραιες, ασχετως αν μιλησανε λιγο με αυτους ή αν δεν ειχαν χημεια ή κατι τετοιο. Προσωπικα φροντιζω παντοτε να μιλαω και να ειμαι προσιτη οταν ερχονται ανδρες στην παρεα και μαλιστα κανω κ πλακα, ειμαι ανετη -οχι πολυ ανετη απλως δεν σνομπαρω , ουτε χαχανιζω ουτε μιλαω σα λιμενεργατης ουτε προσποιουμαι για να αρεσω. κ επισης παντα περιποιουμαι τον εαυτο μου. ομως, ολοι ως τωρα με βλεπουν φιλικα, αν κρινω απο το οτι κανεις δε με προσεγγιζει ερωτικα. Αντιθετως, τις φιλες μου που ειναι πολυ ωραιες τους στελνουν μετα μηνυματα, τους ζητανε να βγουνε κλπ. Το τελευταιο κρουσμα ηταν πριν 2 μηνες, οταν ενα παιδι που ειχε ερθει στην παρεα με το οποιο ειχαμε κοινο μουσικο γουστο και μιλουσαμε ωρες για συγκροτηματα. ταιριαζαμε κ σε πολλα αλλα, πχ σινεμα και σε καποιες αποψεις αλλα οταν τον ρωτησε η φιλη μου πώς τις φανηκαμε ολες, εμενα με χαρακτηρισε καλο παιδι και ειπε οτι εχω πλακα και γουστο στη μουσικη και με συμπαθει. Σα να μιλαει για ενα φιλο του δηλαδη. Αντιθετως, για τις αλλες ειπε πολυ κολακευτικα σχολια, πχ οτι η μια εχει πολυ ωραια ματια και χειλη, οτι ειναι σεξι κ διαφορα τετοια. Αληθεια δεν ξερω τι κανω λαθος. Γενικα ειμαι ντροπαλη με τους ανδρες και δεν ειμαι ο τυπος του 'φιλαρα' που θα εχει ανεση μπροστα σε ανδρες ουτε εχω ανδρες φιλους οποτε η μονη μου ευκαιρια να κανω κατι ειναι ουσιαστικα απο κοινη παρεα. Ομως, οταν γνωριζουμε αγορια, αυτα κοιτανε παντα τις φιλες μου, ασχετα αν τους σνομπαρουν ή οχι. Εχω καταλαβει πρωτον οτι χανω παρα πολυ στη συγκριση, γιατι αυτες ειναι πολυ πιο πανω απο εμενα στο προσωπο και στον αερα και εγω φαινομαι το ασχημοπαπο μπροστα τους και δευτερον οτι ισως θεωρουμαι αντιερωτικη, χωρις να μπορω να προσδιορισω τι ακριβως ειναι αυτο. αλλα ξερω οτι υπαρχει, γιατι και γω αρκετους ανδρες ενω δεν τους θεωρω ασχημους ή αποκρουστικους, τους βρισκω αντιερωτικους. επισης, θεωρω οτι φταιει κυριως το προσωπο μου, αλλα δε μπορω να εντοπισω τι ακριβως ελαττωμα εχει περα απο τη συνολικη εικονα που δε μου αρεσει σχεδον ποτε, ουτε και οταν βαφομαι. Ενας συμμαθητης με ειχε αποκαλεσει ασχημη στο λυκειο πανω στα νευρα του αλλα ξερω οτι το εννοουσε γιατι το βλεπω καθημερινα στον καθρεφτη και γιατι δεν με φλερταρουν. Δεν ξερω τι να κανω, απλως μαλλον θα πρεπει να συνηθισω στην ιδεα οτι οι ανδρες κοιτανε μονο την εμφανιση και μονο το προσωπο...ασχετως του αν εισαι συμπαθητικη ή εχεις προσωπικοτητα...:) σορι για τη γκρινια παιδια, αλλα ηθελα καπου να τα πω...γιατι στις φιλες μου δεν τα λεω αυτα..θα σκεφτονται οτι ειμαι κακομοιρα και κατι αλλο και δεν το θελω καθολου...:)

Κοιτα δεν θα επαναλαβω οσα ειπαν νωριτερα περι αυτοπεποιθησης γιατι αν δεν εχεις, ειναι το μεγαλυτερο σου προβλημα. Μην περιμενεις απλα καποιος να σε ερωτευτει. Αν σου αρεσει καποιος, αν περνας καλα μαζι του, αν νιωθεις οτι εισαι ερωτευμενη, καντον να σε ερωτευτει αυτος. Οι περιπτωσεις που η αρχικη ελξη ειναι αμοιβαια ειναι ελαχιστες. Καν'τον να παραβλεψει το "κουσουρι" σου οπως λες (αν και η ομορφια ειναι τελειως υποκειμενικη). Ολοι μας εχουμε. Πιστευεις σχεσεις κανουν οσοι ειναι αψεγαδιαστοι; Αλλοι εχουν παραπανω κιλα, αλλοι γαμψη μυτη, αλλοι γελανε ασχημα, αλλοι ειναι κοντοι, δεν χρειαζεται να σου τα απαρριθμησω ολα.

Θα σου πω ενα πραγματικο παραδειγμα για να παρεις μια ιδεα. Ηξερα ενα παιδι στο σχολειο, ηταν αρκετα εμφανισιμος. Ψηλος, ξανθος, εκανε πλακα με ολους, δεν ηταν καφρος οπως εμεις, προσεχε την εμφανιση του, γενικα ειχε περαση. Ε λοιπον αυτος ο τυπος τα εφτιαξε κατα τυχη με την λιγοτερη εμφανισιμη κοπελα στο σχολειο. Και λιγο γεματουλα αλλα και σχετικα ασχημη. Ουτε προσεχε ιδιαιτερα τον εαυτο της. Η τυπισσα του την επεσε πρωτη κι αυτος της ειπε ναι επειδη ηταν μπακουρος. Μετα απο λιγο αρχισε να του κανει τη δυσκολη και τον χωρισε. Το αποτελεσμα ειναι οτι για καποιον ανεξηγητο λογο ο τυπος εφαγε τρελο κολλημα, σε σημειο που τον κραζαμε οι υπολοιποι, η κοπελα αυτη τον εσερνε σχεδον απο τη μυτη δινοντας του ανυπαρκτες ελπιδες. Τον ταλαιπωρουσε απο το λυκειο μεχρι περυσι. Μια περιοδο εκανε να βγει μαζι μας κανα μηνα, ειχε γινει κομματια, νευριαζε με τα παντα και οσες φορες ειχαμε προσπαθησει να του γνωρισουμε καποιο αλλο κοριτσι του εβρισκε 1002 κουσουρια. Τον ειχε δεσει για τα καλα και πραγματικα πιστευω οτι ηταν ηλιθια που δεν τον εκμεταλλευτηκε γιατι εκανε τα παντα για χαρη της. Παραδειγματισου

Και μένα τα ίδια με τον αλαντίν.
Μόνο που είμαι 15 χρόνια μικρότερος.
Λέω να το κοιτάξω.

Δεν εισαι μονος mate ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Itach1

Διάσημο μέλος

Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2,350 μηνύματα.
No offense, αλλά άμα βγαίνετε για έξοδο πάνω από 3 ή 4, τότε πολύ δύσκολο να σου την πέσει αγόρι αν δεν είσαι εμφανίσιμη, επειδή οι περισσότεροι αν όλοι πιστεύω κοιτάζουμε τις πιο μ***.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

gd89

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο gd89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 233 μηνύματα.
Την πνευματική καλλιέργεια της,αν δεν μιλάει αρχαία ελληνικά όπως ο Περικλής,Αγγλικά,Ιταλικά.Γερμανικά και Γαλλικά,δεν παίζει πιάνο,ε τότε ούτε να μου τον δει.:P

Γνώσεις θεάτρου,όπερας και ευρωπαϊκού κιν/φου μπορούν να εκτιμηθούν μόνο θετικά και προσφέρουν επιπλέον μόρια.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

gd89

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο gd89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 233 μηνύματα.
Μέση,στήθος,μπούτια,πρόσωπο.

Πρώτα πρόσωπο και κατεβαίνω προς τα κάτω...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Andante

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Andante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα.
Να έχει θηλυκό σώμα, ωραία μέση, στήθος και να είναι παιχνιδιάρα και ελαφρώς αφελής. Δεν μου αρέσουν οι πολύ σοβαρές, σοφιστικέ κτλπ.

Επιπλέον ξενέρες: αν καπνίζει, τρώει νύχια, πίνει συνέχεια καφέδες και το παίζει τσαμπουκάς
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στρουφιτα

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Στρουφιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα.
Μαλλον εμενα "ψαχνεις"
μονο που δεν ειμαι και τοσο
παιχνιδιαρα αν το θετεις ετσι
οπως νομιζω.
Βεβαια ωρες ωρες θελω να εχω
ενα πιο σοβαρό στυλ
ισως αυτος να ειναι κι
ο λογος που τα αγορια με βλεπουν
φιλικα, δεν ειμαι τοσο αφελης οσπ
θελουν, ειμαι και σχετικα καλη
μαθητρια...
Τελευταία εχω παρατηρησει
οτι στα αγορια (της ηλικιας μου τουλάχιστον 12-14)
δεν αρεσουν οι εξυπνες-καλες μαθητριες,
αλλα οι κοπελες που τους ενδιαφέρη
η εμφανιση τους και οχι το σχολείο.
Να τις δω σε 10-15 χρονακια
με τι λεφτα θα περνουν τα ακριβα
ρουχα, τα καλλυντικα και τα κοσμηματα.
Δεν ξερουν ουτε να μιλησουν.
Τεσπα, αυτες βρισκονται σε μια
αλλη κατηγορία.
Συμπερασμα: Το παν δεν ειναι η ομορφια.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Μαρία Γ.

Νεοφερμένος

Η Σειρήνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει απο Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 41 μηνύματα.
Ειναι αληθεια οτι στις μερες μας.γγια να πλησιασουμε καποιον, το πρωτο πραγμα που κοιταμε ειναι πως ειναι εξωτερικα. και ετσι τον κρινουμε. Π.χ. σε μια ομορφη κοπελα θα μιλαγες πιο ευκολα απο οτι σε καποια που δεν το ειχε και τοσο πολυ με την εμφανιση!!!
Απευθυνομενη κυριως στα αγορια της παρεας, τι ειναι αυτο που θα σας κανει να.μιλησετε σε καποια;;; Η εμφανιση; Τα ρουχα; Ο τροπος που μιλαει; Τα ενδιαφεροντα της; Μα ξεχασα το σημαντικοτερο!!! Τι αποψη εχετε για το βαψιμο των κοριτσιων;; Σαν αρεσει το εντονο, το φυσικο, ή ειναι καλυτερο το καθολου;;;:hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tomasson

Νεοφερμένος

Ο Tomasson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Πιστευω ειναι πολυ υποκειμενικο αυτο. Ας πουμε, εγω προτιμω τις κοπελες οι οποιες ειναι εμφανισιμες αλλα οχι καρακουκλαρες γιατι μου φαινονται πιο προσγειωμενες και γενικα πιο ομιλητικες. Οι πολυ ωραιες κοπελες μου βγαζουν μια ψευτια, οχι ολες αλλα οι περισσοτερες... Μα πανω απο ολα κοιταω να μ' αρεσουν αυτα που λεει η κοπελα και ο τροπος που τα λεει. Οσον αφορα το βαψιμο, μ αρεσει στις περιπτωσεις που αρμοζει, ας πουμε οταν μια κοπελα θα βγει εξω βραδυ ναι μ αρεσει να ναι βαμμενη και εντονα δεν με πειραζει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top