Ariana_Era
Εκκολαπτόμενο μέλος
Sail Beg
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

εμενα με εδιαφερει το προσωπο παντως.....αν εχει ματια γαλαζια η πρασινα ερωτας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

manos4
Πολύ δραστήριο μέλος

]Βυζιά και ποπό έχουν όλες.Άρα είναι κάτι τετριμμένο. Γι' αυτό και το αποφεύγουμε να το πούμε. Η γυναίκα διαφέρει στη συμπεριφορά και στη νοημοσύνη που διαθέτει. Εκεί όλα παίζονται...Προσωπικά με έλκει η ειλικρίνεια, η λογική, το χιούμορ και η μετριοφροσύνη. Ειδάλλως δεν δίνω καμία σημασία.
σε ενα παραλληλο συμπαν,διπλα στο παραλληλο συμπαν του συμπαντος μας.
Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Βυζιά και ποπό έχουν όλες.Άρα είναι κάτι τετριμμένο. Γι' αυτό και το αποφεύγουμε να το πούμε. Η γυναίκα διαφέρει στη συμπεριφορά και στη νοημοσύνη που διαθέτει. Εκεί όλα παίζονται...Προσωπικά με έλκει η ειλικρίνεια, η λογική, το χιούμορ και η μετριοφροσύνη. Ειδάλλως δεν δίνω καμία σημασία.
Να το το τίμιο παιδί και το άξιο παλικάρι

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

blackorgrey
Εκκολαπτόμενο μέλος

notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν μου αρέσει κανένα κορίτσι το οποίο καπνίζει, ή βρίζει σαν νταλικέρης...όσο όμορφη κι αν είναι ή έξυπνη δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι μαζί της.
Τώρα, στο τι κοιτάω σε ένα κορίτσι, εμφανισιακά η απάντηση είναι τα μάτια της ( και τα κάτω, ας είμαι ειλικρινής

Δεν μου αρέσουν οι ψηλές ( οι πάνω από 1,70), ούτε και οι πολύ αδύνατες.
Εσωτερικά τώρα, το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσω είναι να μην μου λέει ψέματα.Δεν μου αρέσουν καθόλου τα ψέματα...Θέλω να μου δείχνει κατανόηση,όπως κι εγώ σε αυτή, και γενικά να μου δείχνει αγάπη..όπως και εγώ..Όλα τα άλλα μετά έρχονται..
Χωρίς αγάπη δεν γίνεται τίποτα..
Τι κοιτάτε σε ένα κορίτσι είναι το θέμα, επεκτάθηκα λίγο παραπάνω...δείξτε κατανόηση κι εσείς.

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Συγνωμη αλλα με αυτα που διαβασα μεχρι στιγμης, κατι τετοιο ταιριαζει εδω....

nPb
Επιφανές μέλος

να μπορείς να πεις κάποια σοβαρά πράγματα μαζί της.
...όπως για το Κυπριακό; ή για τις μετοχές του Χ.Α.;

blackorgrey
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χαχαχα όχι για το χρηματιστήριο δεν ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα αλλά μου τη σπάει λίγο η συζήτηση 10 φορές τη μέρα του στυλ μωράκι μου πόσο σε αγαπάω κτλ.Οπότε αν είχα να επιλέξω ανάμεσα σε συνεχή γλυκόλογα που δεν ανταποκρίνονται κιόλας στην πραγματικότητα και το Κυπριακό μάλλον θα διάλεγα το 2ο...όπως για το Κυπριακό; ή για τις μετοχές του Χ.Α.;![]()
nPb
Επιφανές μέλος

Χαχαχα όχι για το χρηματιστήριο δεν ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα αλλά μου τη σπάει λίγο η συζήτηση 10 φορές τη μέρα του στυλ μωράκι μου πόσο σε αγαπάω κτλ.Οπότε αν είχα να επιλέξω ανάμεσα σε συνεχή γλυκόλογα που δεν ανταποκρίνονται κιόλας στην πραγματικότητα και το Κυπριακό μάλλον θα διάλεγα το 2ο
Εμμ...πρέπει να της το θυμίζεις ότι την αγαπάς και εσύ. Αν αυτή σου λέει 10 φορές «μωρουλίνι μου πόσο σ' αγαπώ», εσύ πρέπει να της το υπενθυμίζεις άλλες 50. Αν το ξεχάσεις 1 φορά, θα αρχίσει ο αναδρομικός αλγόριθμος με αλλαγή στη εντολή φορμάτ: «ρε μαλάκα, δεν μ' αγαπάς;».

blackorgrey
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αυτό λέω κι εγώ,η υπερβολή συνήθως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και για αυτό εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου τα γλυκόλογα.Αν πιστεύεις κάτι πες το αλλιώς όχι δεν έχει κανένα νόημα,προτιμώ να το ακούσω μία φορά και μετά απλά να το βλέπω στην πράξη παρά 10 αλλά να μένει στα λόγια.Εμμ...πρέπει να της το θυμίζεις ότι την αγαπάς και εσύ. Αν αυτή σου λέει 10 φορές «μωρουλίνι μου πόσο σ' αγαπώ», εσύ πρέπει να της το υπενθυμίζεις άλλες 50. Αν το ξεχάσεις 1 φορά, θα αρχίσει ο αναδρομικός αλγόριθμος με αλλαγή στη εντολή φορμάτ: «ρε μαλάκα, δεν μ' αγαπάς;».(Λες και αν το λες συνέχεια, δείχνεις την αγάπη)
nPb
Επιφανές μέλος

Αυτό λέω κι εγώ,η υπερβολή συνήθως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και για αυτό εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου τα γλυκόλογα.Αν πιστεύεις κάτι πες το αλλιώς όχι δεν έχει κανένα νόημα,προτιμώ να το ακούσω μία φορά και μετά απλά να το βλέπω στην πράξη παρά 10 αλλά να μένει στα λόγια.
Χαλάς το Ελληνικό πρωτόκολλο.

nPb
Επιφανές μέλος

Deco
Εκκολαπτόμενο μέλος

aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.