SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anwnymos
Δραστήριο μέλος

γιουροτριπ κ ετσι φαση
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexalchemist
Εκκολαπτόμενο μέλος

2)Carvin JB200 C
+Marshall JVM 410
anwnymos
Δραστήριο μέλος

alexalchemist
Εκκολαπτόμενο μέλος

φιλος πουλαω γκιμπσον στουντιο λες πολ σχεδιο αν ενδιαφερεσαι πες μου
xa0xa0x0axa0... ευχαριστω πολυ φιλε...αλλα οι παραπανω καλλονες π ανεφερα εχουν προτεραιοτητα

anwnymos
Δραστήριο μέλος

alexalchemist
Εκκολαπτόμενο μέλος

παντως μην κανεις βιαστικες κινησεις ψαξε καλα πριν παρεις και να εισαι σιγουρος οτι θα συνεχισεις να παιζεις για να μην ψαχνεις σαν εμενα μετα να την πουλησεις
για την carvin να σ πω την αληθεια δν εχω ψαχτει ιδιαιτερα...αλλα εχω δει καποια βιντεακια και δν πρεπει να ειναι κα8ολου κακη επιλογη ++ οτι εχει τεραστια ποικιλια στο τονο(παθητικος...κοκ) ... δν την εχω δοκιμασει την κιθαρα οποτε δν μπορω να φερω αποψη για το μανικι ... απ την αλλη h jackson τα σπαει δν χρειαζονται σχολια

παντως θεωρω οτι οι 2 αυτες κιθαρες ειναι top...
να σ πω αξιζει περισσοτερο lado earth(2004) η oi 2 προαναφερομενες?????
anwnymos
Δραστήριο μέλος

alexalchemist
Εκκολαπτόμενο μέλος

να σου πω αποτι καταλαβα θες σκληρα ροκακια κ λιγο χεβυ απο αυτα δεν ξερω να σου προτεινω δεν εχω ψαχτει ιδιατερα κιολας εγω επαιζα πιο σκληρους ηχους εκει ας πουμε σου προτεινω οσες θες για θρας η ντεθ για παραδειγμα.
αν σου πω μερικες λεξεις κλειδια θα καταλαβεις τι ηχο θελω...maiden,helloween,stratovarius,dragonforce

Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

εχετε καμια στο νου σας;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

ρε παιδια θελω να παρω μια φωτογραφικη μηχανη μεχρι 200 ευρω...
εχετε καμια στο νου σας;
https://www.ebay.com/sch/i.html?_trk...w=camera&_sacat=0&_from=R40&_udlo=0&_udhi=200
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Saint7
Νεοφερμένο μέλος

Γενικότερα, πέρα από το διαρκείας στο Καραϊσκάκη και τα όσα θα χρειαστώ για το διαμερισμα, αν τα χρειαστώ, δεν έχω υπ' όψη μου κάτι το οποίο θα ήθελα να αγοράσω αυτήν την εποχή...
Alma Libre
Επιφανές μέλος

ρε παιδια θελω να παρω μια φωτογραφικη μηχανη μεχρι 200 ευρω...
εχετε καμια στο νου σας;
Πήρα την Kodak PixPro AZ251 ή κάπως έτσι απο τον Κωτσόβολο πριν 2 μήνες. Είναι τέλεια φωτογραφική. Ψάξε μήπως την βρεις, αρκεί να μπορείς να διαθέσεις τις μπαταρίες.
Αλλιώς μπορώ να προτείνω και άλλες. Αρκεί να πεις τι ζητάς.
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

ποο τώρα που το λες και ένα εισητήριο για ένα μήνα στην Γαλλία, καλό θα ήταν...![]()
Μπα,εγώ θα διάλεγα χωρίς επιστροφή!!!

Βασικά λέω κι εγώ να πάρω ένα αεροπλάνο (από αυτά του μοντελισμού που έχει τα υλικά και τα φτιάχνεις) αλλά δεν ξέρω αν θα έχω την υπομονή να το φτιάξω!!!
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Αν θελετε να μου προετεινετε κανεναν καλο πειτε ακουω ολες τις γνωμες
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

Λαπτοπ
Εκτυπωτη
και δυο βιβλια
Σας μιλω για το Βυζαντιο
Γιατι το Βυζαντιο
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Filippos14
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι πλαστικές παντόφλες (όχι σαγιονάρες, δεν μπορώ αυτή τη βλακεία ανάμεσα στα δάχτυλά μου) για να τις φοράω μέσα στο σπίτι. Όμως δεν βρίσκω πουθενά αυτές που θέλω. Ο λόγος είναι ότι τις θέλω σε χρώμα πορτοκαλί φωσφοριζέ (όπως είναι το μαύρο κουτί των αεροπλάνων) για να τις βρίσκω αμέσως. Αυτές που έχω είναι στο ίδιο χρώμα με το δάπεδο και όλο τις χάνω και τις ψάχνω.
![]()
![]()
Παρε ενα spray και παπ problem solved.
Stavri_
Τιμώμενο Μέλος

Θελωω πολλαα
Γιατι το Βυζαντιο
Αρβελέρ; Καλή επιλογή!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 49 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.