SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 02:22 Ο SparklingGrey: #561 28-06-13 02:22 Μπα. Γύρος Ευρώπης ftw. Και μάλιστα με τραίνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 02:22 Ο anwnymos έγραψε: #562 28-06-13 02:22 ναι ρε φιλε γιουροτριπ κ ετσι φαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 02:42 Ο alexalchemist: #563 28-06-13 02:42 1)Jackson dinky snow white (adrian smith) 2)Carvin JB200 C +Marshall JVM 410 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 02:47 Ο anwnymos έγραψε: #564 28-06-13 02:47 φιλος πουλαω γκιμπσον στουντιο λες πολ σχεδιο αν ενδιαφερεσαι πες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 02:51 Ο alexalchemist: #565 28-06-13 02:51 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: φιλος πουλαω γκιμπσον στουντιο λες πολ σχεδιο αν ενδιαφερεσαι πες μου Click για ανάπτυξη... xa0xa0x0axa0... ευχαριστω πολυ φιλε...αλλα οι παραπανω καλλονες π ανεφερα εχουν προτεραιοτητα ..++ οτι δν ειμαι και πολυ της gibson...μονο κατι flying v μ εχουν κεντρισει το ενδιαφερον (αλλα και παλι μετα τις 2 π ανεφερα) ... thnx παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 02:53 Ο anwnymos έγραψε: #566 28-06-13 02:53 παντως μην κανεις βιαστικες κινησεις ψαξε καλα πριν παρεις και να εισαι σιγουρος οτι θα συνεχισεις να παιζεις για να μην ψαχνεις σαν εμενα μετα να την πουλησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 03:05 Ο alexalchemist: #567 28-06-13 03:05 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: παντως μην κανεις βιαστικες κινησεις ψαξε καλα πριν παρεις και να εισαι σιγουρος οτι θα συνεχισεις να παιζεις για να μην ψαχνεις σαν εμενα μετα να την πουλησεις Click για ανάπτυξη... για την carvin να σ πω την αληθεια δν εχω ψαχτει ιδιαιτερα...αλλα εχω δει καποια βιντεακια και δν πρεπει να ειναι κα8ολου κακη επιλογη ++ οτι εχει τεραστια ποικιλια στο τονο(παθητικος...κοκ) ... δν την εχω δοκιμασει την κιθαρα οποτε δν μπορω να φερω αποψη για το μανικι ... απ την αλλη h jackson τα σπαει δν χρειαζονται σχολια παντως θεωρω οτι οι 2 αυτες κιθαρες ειναι top... να σ πω αξιζει περισσοτερο lado earth(2004) η oi 2 προαναφερομενες????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 03:16 Ο anwnymos έγραψε: #568 28-06-13 03:16 να σου πω αποτι καταλαβα θες σκληρα ροκακια κ λιγο χεβυ απο αυτα δεν ξερω να σου προτεινω δεν εχω ψαχτει ιδιατερα κιολας εγω επαιζα πιο σκληρους ηχους εκει ας πουμε σου προτεινω οσες θες για θρας η ντεθ για παραδειγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 03:32 Ο alexalchemist: #569 28-06-13 03:32 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: να σου πω αποτι καταλαβα θες σκληρα ροκακια κ λιγο χεβυ απο αυτα δεν ξερω να σου προτεινω δεν εχω ψαχτει ιδιατερα κιολας εγω επαιζα πιο σκληρους ηχους εκει ας πουμε σου προτεινω οσες θες για θρας η ντεθ για παραδειγμα. Click για ανάπτυξη... αν σου πω μερικες λεξεις κλειδια θα καταλαβεις τι ηχο θελω...maiden,helloween,stratovarius,dragonforce Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2014 στις 00:24 Ο Hephaestus: #570 27-06-14 00:24 ρε παιδια θελω να παρω μια φωτογραφικη μηχανη μεχρι 200 ευρω... εχετε καμια στο νου σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2014 στις 12:21 Η meetmeinmontauk: #571 04-07-14 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: ρε παιδια θελω να παρω μια φωτογραφικη μηχανη μεχρι 200 ευρω... εχετε καμια στο νου σας; Click για ανάπτυξη... https://www.ebay.com/sch/i.html?_trk...w=camera&_sacat=0&_from=R40&_udlo=0&_udhi=200 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Saint7 Νεοφερμένο μέλος Ο Saint7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2014 στις 12:51 Ο Saint7 έγραψε: #572 04-07-14 12:51 Χμμμ, γενικά ελπίζω να με βρει ο Σεπτέμβρης στην Αθήνα και να χρειάζομαι να κάνω ψώνια για το διαμέρισμα. Γενικότερα, πέρα από το διαρκείας στο Καραϊσκάκη και τα όσα θα χρειαστώ για το διαμερισμα, αν τα χρειαστώ, δεν έχω υπ' όψη μου κάτι το οποίο θα ήθελα να αγοράσω αυτήν την εποχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2014 στις 20:07 Η Alma Libre: #573 21-07-14 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: ρε παιδια θελω να παρω μια φωτογραφικη μηχανη μεχρι 200 ευρω... εχετε καμια στο νου σας; Click για ανάπτυξη... Πήρα την Kodak PixPro AZ251 ή κάπως έτσι απο τον Κωτσόβολο πριν 2 μήνες. Είναι τέλεια φωτογραφική. Ψάξε μήπως την βρεις, αρκεί να μπορείς να διαθέσεις τις μπαταρίες. Αλλιώς μπορώ να προτείνω και άλλες. Αρκεί να πεις τι ζητάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2014 στις 20:37 Ο panagiotists13: #574 21-07-14 20:37 Αρχική Δημοσίευση από aggressive: ποο τώρα που το λες και ένα εισητήριο για ένα μήνα στην Γαλλία, καλό θα ήταν... Click για ανάπτυξη... Μπα,εγώ θα διάλεγα χωρίς επιστροφή!!! Βασικά λέω κι εγώ να πάρω ένα αεροπλάνο (από αυτά του μοντελισμού που έχει τα υλικά και τα φτιάχνεις) αλλά δεν ξέρω αν θα έχω την υπομονή να το φτιάξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2014 στις 20:46 Ο Αντικειμενικός: #575 21-07-14 20:46 Όταν περάσω σε μια καλή σχολή θέλω να πάρω 1 υπολογιστή γιατί ο δικός μ τώρα δεν είναι καλός. Αν θελετε να μου προετεινετε κανεναν καλο πειτε ακουω ολες τις γνωμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουλίου 2014 Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 00:25 Ο Hephaestus: #576 29-07-14 00:25 Θελωω πολλαα Λαπτοπ Εκτυπωτη και δυο βιβλια Σας μιλω για το Βυζαντιο Γιατι το Βυζαντιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 00:43 Ο Hephaestus: #577 29-07-14 00:43 Τι να κανουμε....το πρωτο τουλαχιστον ειναι αναγκαιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 15:53 Ο Dias έγραψε: #578 29-07-14 15:53 Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι πλαστικές παντόφλες (όχι σαγιονάρες, δεν μπορώ αυτή τη βλακεία ανάμεσα στα δάχτυλά μου) για να τις φοράω μέσα στο σπίτι. Όμως δεν βρίσκω πουθενά αυτές που θέλω. Ο λόγος είναι ότι τις θέλω σε χρώμα πορτοκαλί φωσφοριζέ (όπως είναι το μαύρο κουτί των αεροπλάνων) για να τις βρίσκω αμέσως. Αυτές που έχω είναι στο ίδιο χρώμα με το δάπεδο και όλο τις χάνω και τις ψάχνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 15:58 Ο Filippos14: #579 29-07-14 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι πλαστικές παντόφλες (όχι σαγιονάρες, δεν μπορώ αυτή τη βλακεία ανάμεσα στα δάχτυλά μου) για να τις φοράω μέσα στο σπίτι. Όμως δεν βρίσκω πουθενά αυτές που θέλω. Ο λόγος είναι ότι τις θέλω σε χρώμα πορτοκαλί φωσφοριζέ (όπως είναι το μαύρο κουτί των αεροπλάνων) για να τις βρίσκω αμέσως. Αυτές που έχω είναι στο ίδιο χρώμα με το δάπεδο και όλο τις χάνω και τις ψάχνω. Click για ανάπτυξη... Παρε ενα spray και παπ problem solved. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 16:05 Η Stavri_ έγραψε: #580 29-07-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: Θελωω πολλαα Γιατι το Βυζαντιο Click για ανάπτυξη... Αρβελέρ; Καλή επιλογή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπα. Γύρος Ευρώπης ftw. Και μάλιστα με τραίνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 02:22 Ο anwnymos έγραψε: #562 28-06-13 02:22 ναι ρε φιλε γιουροτριπ κ ετσι φαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 02:42 Ο alexalchemist: #563 28-06-13 02:42 1)Jackson dinky snow white (adrian smith) 2)Carvin JB200 C +Marshall JVM 410 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 02:47 Ο anwnymos έγραψε: #564 28-06-13 02:47 φιλος πουλαω γκιμπσον στουντιο λες πολ σχεδιο αν ενδιαφερεσαι πες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 02:51 Ο alexalchemist: #565 28-06-13 02:51 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: φιλος πουλαω γκιμπσον στουντιο λες πολ σχεδιο αν ενδιαφερεσαι πες μου Click για ανάπτυξη... xa0xa0x0axa0... ευχαριστω πολυ φιλε...αλλα οι παραπανω καλλονες π ανεφερα εχουν προτεραιοτητα ..++ οτι δν ειμαι και πολυ της gibson...μονο κατι flying v μ εχουν κεντρισει το ενδιαφερον (αλλα και παλι μετα τις 2 π ανεφερα) ... thnx παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 02:53 Ο anwnymos έγραψε: #566 28-06-13 02:53 παντως μην κανεις βιαστικες κινησεις ψαξε καλα πριν παρεις και να εισαι σιγουρος οτι θα συνεχισεις να παιζεις για να μην ψαχνεις σαν εμενα μετα να την πουλησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 03:05 Ο alexalchemist: #567 28-06-13 03:05 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: παντως μην κανεις βιαστικες κινησεις ψαξε καλα πριν παρεις και να εισαι σιγουρος οτι θα συνεχισεις να παιζεις για να μην ψαχνεις σαν εμενα μετα να την πουλησεις Click για ανάπτυξη... για την carvin να σ πω την αληθεια δν εχω ψαχτει ιδιαιτερα...αλλα εχω δει καποια βιντεακια και δν πρεπει να ειναι κα8ολου κακη επιλογη ++ οτι εχει τεραστια ποικιλια στο τονο(παθητικος...κοκ) ... δν την εχω δοκιμασει την κιθαρα οποτε δν μπορω να φερω αποψη για το μανικι ... απ την αλλη h jackson τα σπαει δν χρειαζονται σχολια παντως θεωρω οτι οι 2 αυτες κιθαρες ειναι top... να σ πω αξιζει περισσοτερο lado earth(2004) η oi 2 προαναφερομενες????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 03:16 Ο anwnymos έγραψε: #568 28-06-13 03:16 να σου πω αποτι καταλαβα θες σκληρα ροκακια κ λιγο χεβυ απο αυτα δεν ξερω να σου προτεινω δεν εχω ψαχτει ιδιατερα κιολας εγω επαιζα πιο σκληρους ηχους εκει ας πουμε σου προτεινω οσες θες για θρας η ντεθ για παραδειγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 03:32 Ο alexalchemist: #569 28-06-13 03:32 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: να σου πω αποτι καταλαβα θες σκληρα ροκακια κ λιγο χεβυ απο αυτα δεν ξερω να σου προτεινω δεν εχω ψαχτει ιδιατερα κιολας εγω επαιζα πιο σκληρους ηχους εκει ας πουμε σου προτεινω οσες θες για θρας η ντεθ για παραδειγμα. Click για ανάπτυξη... αν σου πω μερικες λεξεις κλειδια θα καταλαβεις τι ηχο θελω...maiden,helloween,stratovarius,dragonforce Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2014 στις 00:24 Ο Hephaestus: #570 27-06-14 00:24 ρε παιδια θελω να παρω μια φωτογραφικη μηχανη μεχρι 200 ευρω... εχετε καμια στο νου σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2014 στις 12:21 Η meetmeinmontauk: #571 04-07-14 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: ρε παιδια θελω να παρω μια φωτογραφικη μηχανη μεχρι 200 ευρω... εχετε καμια στο νου σας; Click για ανάπτυξη... https://www.ebay.com/sch/i.html?_trk...w=camera&_sacat=0&_from=R40&_udlo=0&_udhi=200 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Saint7 Νεοφερμένο μέλος Ο Saint7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2014 στις 12:51 Ο Saint7 έγραψε: #572 04-07-14 12:51 Χμμμ, γενικά ελπίζω να με βρει ο Σεπτέμβρης στην Αθήνα και να χρειάζομαι να κάνω ψώνια για το διαμέρισμα. Γενικότερα, πέρα από το διαρκείας στο Καραϊσκάκη και τα όσα θα χρειαστώ για το διαμερισμα, αν τα χρειαστώ, δεν έχω υπ' όψη μου κάτι το οποίο θα ήθελα να αγοράσω αυτήν την εποχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2014 στις 20:07 Η Alma Libre: #573 21-07-14 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: ρε παιδια θελω να παρω μια φωτογραφικη μηχανη μεχρι 200 ευρω... εχετε καμια στο νου σας; Click για ανάπτυξη... Πήρα την Kodak PixPro AZ251 ή κάπως έτσι απο τον Κωτσόβολο πριν 2 μήνες. Είναι τέλεια φωτογραφική. Ψάξε μήπως την βρεις, αρκεί να μπορείς να διαθέσεις τις μπαταρίες. Αλλιώς μπορώ να προτείνω και άλλες. Αρκεί να πεις τι ζητάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2014 στις 20:37 Ο panagiotists13: #574 21-07-14 20:37 Αρχική Δημοσίευση από aggressive: ποο τώρα που το λες και ένα εισητήριο για ένα μήνα στην Γαλλία, καλό θα ήταν... Click για ανάπτυξη... Μπα,εγώ θα διάλεγα χωρίς επιστροφή!!! Βασικά λέω κι εγώ να πάρω ένα αεροπλάνο (από αυτά του μοντελισμού που έχει τα υλικά και τα φτιάχνεις) αλλά δεν ξέρω αν θα έχω την υπομονή να το φτιάξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2014 στις 20:46 Ο Αντικειμενικός: #575 21-07-14 20:46 Όταν περάσω σε μια καλή σχολή θέλω να πάρω 1 υπολογιστή γιατί ο δικός μ τώρα δεν είναι καλός. Αν θελετε να μου προετεινετε κανεναν καλο πειτε ακουω ολες τις γνωμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουλίου 2014 Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 00:25 Ο Hephaestus: #576 29-07-14 00:25 Θελωω πολλαα Λαπτοπ Εκτυπωτη και δυο βιβλια Σας μιλω για το Βυζαντιο Γιατι το Βυζαντιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 00:43 Ο Hephaestus: #577 29-07-14 00:43 Τι να κανουμε....το πρωτο τουλαχιστον ειναι αναγκαιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 15:53 Ο Dias έγραψε: #578 29-07-14 15:53 Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι πλαστικές παντόφλες (όχι σαγιονάρες, δεν μπορώ αυτή τη βλακεία ανάμεσα στα δάχτυλά μου) για να τις φοράω μέσα στο σπίτι. Όμως δεν βρίσκω πουθενά αυτές που θέλω. Ο λόγος είναι ότι τις θέλω σε χρώμα πορτοκαλί φωσφοριζέ (όπως είναι το μαύρο κουτί των αεροπλάνων) για να τις βρίσκω αμέσως. Αυτές που έχω είναι στο ίδιο χρώμα με το δάπεδο και όλο τις χάνω και τις ψάχνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 15:58 Ο Filippos14: #579 29-07-14 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι πλαστικές παντόφλες (όχι σαγιονάρες, δεν μπορώ αυτή τη βλακεία ανάμεσα στα δάχτυλά μου) για να τις φοράω μέσα στο σπίτι. Όμως δεν βρίσκω πουθενά αυτές που θέλω. Ο λόγος είναι ότι τις θέλω σε χρώμα πορτοκαλί φωσφοριζέ (όπως είναι το μαύρο κουτί των αεροπλάνων) για να τις βρίσκω αμέσως. Αυτές που έχω είναι στο ίδιο χρώμα με το δάπεδο και όλο τις χάνω και τις ψάχνω. Click για ανάπτυξη... Παρε ενα spray και παπ problem solved. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 16:05 Η Stavri_ έγραψε: #580 29-07-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: Θελωω πολλαα Γιατι το Βυζαντιο Click για ανάπτυξη... Αρβελέρ; Καλή επιλογή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι ρε φιλε γιουροτριπ κ ετσι φαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 02:42 Ο alexalchemist: #563 28-06-13 02:42 1)Jackson dinky snow white (adrian smith) 2)Carvin JB200 C +Marshall JVM 410 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 02:47 Ο anwnymos έγραψε: #564 28-06-13 02:47 φιλος πουλαω γκιμπσον στουντιο λες πολ σχεδιο αν ενδιαφερεσαι πες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 02:51 Ο alexalchemist: #565 28-06-13 02:51 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: φιλος πουλαω γκιμπσον στουντιο λες πολ σχεδιο αν ενδιαφερεσαι πες μου Click για ανάπτυξη... xa0xa0x0axa0... ευχαριστω πολυ φιλε...αλλα οι παραπανω καλλονες π ανεφερα εχουν προτεραιοτητα ..++ οτι δν ειμαι και πολυ της gibson...μονο κατι flying v μ εχουν κεντρισει το ενδιαφερον (αλλα και παλι μετα τις 2 π ανεφερα) ... thnx παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 02:53 Ο anwnymos έγραψε: #566 28-06-13 02:53 παντως μην κανεις βιαστικες κινησεις ψαξε καλα πριν παρεις και να εισαι σιγουρος οτι θα συνεχισεις να παιζεις για να μην ψαχνεις σαν εμενα μετα να την πουλησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 03:05 Ο alexalchemist: #567 28-06-13 03:05 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: παντως μην κανεις βιαστικες κινησεις ψαξε καλα πριν παρεις και να εισαι σιγουρος οτι θα συνεχισεις να παιζεις για να μην ψαχνεις σαν εμενα μετα να την πουλησεις Click για ανάπτυξη... για την carvin να σ πω την αληθεια δν εχω ψαχτει ιδιαιτερα...αλλα εχω δει καποια βιντεακια και δν πρεπει να ειναι κα8ολου κακη επιλογη ++ οτι εχει τεραστια ποικιλια στο τονο(παθητικος...κοκ) ... δν την εχω δοκιμασει την κιθαρα οποτε δν μπορω να φερω αποψη για το μανικι ... απ την αλλη h jackson τα σπαει δν χρειαζονται σχολια παντως θεωρω οτι οι 2 αυτες κιθαρες ειναι top... να σ πω αξιζει περισσοτερο lado earth(2004) η oi 2 προαναφερομενες????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 03:16 Ο anwnymos έγραψε: #568 28-06-13 03:16 να σου πω αποτι καταλαβα θες σκληρα ροκακια κ λιγο χεβυ απο αυτα δεν ξερω να σου προτεινω δεν εχω ψαχτει ιδιατερα κιολας εγω επαιζα πιο σκληρους ηχους εκει ας πουμε σου προτεινω οσες θες για θρας η ντεθ για παραδειγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 03:32 Ο alexalchemist: #569 28-06-13 03:32 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: να σου πω αποτι καταλαβα θες σκληρα ροκακια κ λιγο χεβυ απο αυτα δεν ξερω να σου προτεινω δεν εχω ψαχτει ιδιατερα κιολας εγω επαιζα πιο σκληρους ηχους εκει ας πουμε σου προτεινω οσες θες για θρας η ντεθ για παραδειγμα. Click για ανάπτυξη... αν σου πω μερικες λεξεις κλειδια θα καταλαβεις τι ηχο θελω...maiden,helloween,stratovarius,dragonforce Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2014 στις 00:24 Ο Hephaestus: #570 27-06-14 00:24 ρε παιδια θελω να παρω μια φωτογραφικη μηχανη μεχρι 200 ευρω... εχετε καμια στο νου σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2014 στις 12:21 Η meetmeinmontauk: #571 04-07-14 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: ρε παιδια θελω να παρω μια φωτογραφικη μηχανη μεχρι 200 ευρω... εχετε καμια στο νου σας; Click για ανάπτυξη... https://www.ebay.com/sch/i.html?_trk...w=camera&_sacat=0&_from=R40&_udlo=0&_udhi=200 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Saint7 Νεοφερμένο μέλος Ο Saint7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2014 στις 12:51 Ο Saint7 έγραψε: #572 04-07-14 12:51 Χμμμ, γενικά ελπίζω να με βρει ο Σεπτέμβρης στην Αθήνα και να χρειάζομαι να κάνω ψώνια για το διαμέρισμα. Γενικότερα, πέρα από το διαρκείας στο Καραϊσκάκη και τα όσα θα χρειαστώ για το διαμερισμα, αν τα χρειαστώ, δεν έχω υπ' όψη μου κάτι το οποίο θα ήθελα να αγοράσω αυτήν την εποχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2014 στις 20:07 Η Alma Libre: #573 21-07-14 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: ρε παιδια θελω να παρω μια φωτογραφικη μηχανη μεχρι 200 ευρω... εχετε καμια στο νου σας; Click για ανάπτυξη... Πήρα την Kodak PixPro AZ251 ή κάπως έτσι απο τον Κωτσόβολο πριν 2 μήνες. Είναι τέλεια φωτογραφική. Ψάξε μήπως την βρεις, αρκεί να μπορείς να διαθέσεις τις μπαταρίες. Αλλιώς μπορώ να προτείνω και άλλες. Αρκεί να πεις τι ζητάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2014 στις 20:37 Ο panagiotists13: #574 21-07-14 20:37 Αρχική Δημοσίευση από aggressive: ποο τώρα που το λες και ένα εισητήριο για ένα μήνα στην Γαλλία, καλό θα ήταν... Click για ανάπτυξη... Μπα,εγώ θα διάλεγα χωρίς επιστροφή!!! Βασικά λέω κι εγώ να πάρω ένα αεροπλάνο (από αυτά του μοντελισμού που έχει τα υλικά και τα φτιάχνεις) αλλά δεν ξέρω αν θα έχω την υπομονή να το φτιάξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2014 στις 20:46 Ο Αντικειμενικός: #575 21-07-14 20:46 Όταν περάσω σε μια καλή σχολή θέλω να πάρω 1 υπολογιστή γιατί ο δικός μ τώρα δεν είναι καλός. Αν θελετε να μου προετεινετε κανεναν καλο πειτε ακουω ολες τις γνωμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουλίου 2014 Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 00:25 Ο Hephaestus: #576 29-07-14 00:25 Θελωω πολλαα Λαπτοπ Εκτυπωτη και δυο βιβλια Σας μιλω για το Βυζαντιο Γιατι το Βυζαντιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 00:43 Ο Hephaestus: #577 29-07-14 00:43 Τι να κανουμε....το πρωτο τουλαχιστον ειναι αναγκαιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 15:53 Ο Dias έγραψε: #578 29-07-14 15:53 Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι πλαστικές παντόφλες (όχι σαγιονάρες, δεν μπορώ αυτή τη βλακεία ανάμεσα στα δάχτυλά μου) για να τις φοράω μέσα στο σπίτι. Όμως δεν βρίσκω πουθενά αυτές που θέλω. Ο λόγος είναι ότι τις θέλω σε χρώμα πορτοκαλί φωσφοριζέ (όπως είναι το μαύρο κουτί των αεροπλάνων) για να τις βρίσκω αμέσως. Αυτές που έχω είναι στο ίδιο χρώμα με το δάπεδο και όλο τις χάνω και τις ψάχνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 15:58 Ο Filippos14: #579 29-07-14 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι πλαστικές παντόφλες (όχι σαγιονάρες, δεν μπορώ αυτή τη βλακεία ανάμεσα στα δάχτυλά μου) για να τις φοράω μέσα στο σπίτι. Όμως δεν βρίσκω πουθενά αυτές που θέλω. Ο λόγος είναι ότι τις θέλω σε χρώμα πορτοκαλί φωσφοριζέ (όπως είναι το μαύρο κουτί των αεροπλάνων) για να τις βρίσκω αμέσως. Αυτές που έχω είναι στο ίδιο χρώμα με το δάπεδο και όλο τις χάνω και τις ψάχνω. Click για ανάπτυξη... Παρε ενα spray και παπ problem solved. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 16:05 Η Stavri_ έγραψε: #580 29-07-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: Θελωω πολλαα Γιατι το Βυζαντιο Click για ανάπτυξη... Αρβελέρ; Καλή επιλογή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1)Jackson dinky snow white (adrian smith) 2)Carvin JB200 C +Marshall JVM 410 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 02:47 Ο anwnymos έγραψε: #564 28-06-13 02:47 φιλος πουλαω γκιμπσον στουντιο λες πολ σχεδιο αν ενδιαφερεσαι πες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 02:51 Ο alexalchemist: #565 28-06-13 02:51 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: φιλος πουλαω γκιμπσον στουντιο λες πολ σχεδιο αν ενδιαφερεσαι πες μου Click για ανάπτυξη... xa0xa0x0axa0... ευχαριστω πολυ φιλε...αλλα οι παραπανω καλλονες π ανεφερα εχουν προτεραιοτητα ..++ οτι δν ειμαι και πολυ της gibson...μονο κατι flying v μ εχουν κεντρισει το ενδιαφερον (αλλα και παλι μετα τις 2 π ανεφερα) ... thnx παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 02:53 Ο anwnymos έγραψε: #566 28-06-13 02:53 παντως μην κανεις βιαστικες κινησεις ψαξε καλα πριν παρεις και να εισαι σιγουρος οτι θα συνεχισεις να παιζεις για να μην ψαχνεις σαν εμενα μετα να την πουλησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 03:05 Ο alexalchemist: #567 28-06-13 03:05 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: παντως μην κανεις βιαστικες κινησεις ψαξε καλα πριν παρεις και να εισαι σιγουρος οτι θα συνεχισεις να παιζεις για να μην ψαχνεις σαν εμενα μετα να την πουλησεις Click για ανάπτυξη... για την carvin να σ πω την αληθεια δν εχω ψαχτει ιδιαιτερα...αλλα εχω δει καποια βιντεακια και δν πρεπει να ειναι κα8ολου κακη επιλογη ++ οτι εχει τεραστια ποικιλια στο τονο(παθητικος...κοκ) ... δν την εχω δοκιμασει την κιθαρα οποτε δν μπορω να φερω αποψη για το μανικι ... απ την αλλη h jackson τα σπαει δν χρειαζονται σχολια παντως θεωρω οτι οι 2 αυτες κιθαρες ειναι top... να σ πω αξιζει περισσοτερο lado earth(2004) η oi 2 προαναφερομενες????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 03:16 Ο anwnymos έγραψε: #568 28-06-13 03:16 να σου πω αποτι καταλαβα θες σκληρα ροκακια κ λιγο χεβυ απο αυτα δεν ξερω να σου προτεινω δεν εχω ψαχτει ιδιατερα κιολας εγω επαιζα πιο σκληρους ηχους εκει ας πουμε σου προτεινω οσες θες για θρας η ντεθ για παραδειγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 03:32 Ο alexalchemist: #569 28-06-13 03:32 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: να σου πω αποτι καταλαβα θες σκληρα ροκακια κ λιγο χεβυ απο αυτα δεν ξερω να σου προτεινω δεν εχω ψαχτει ιδιατερα κιολας εγω επαιζα πιο σκληρους ηχους εκει ας πουμε σου προτεινω οσες θες για θρας η ντεθ για παραδειγμα. Click για ανάπτυξη... αν σου πω μερικες λεξεις κλειδια θα καταλαβεις τι ηχο θελω...maiden,helloween,stratovarius,dragonforce Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2014 στις 00:24 Ο Hephaestus: #570 27-06-14 00:24 ρε παιδια θελω να παρω μια φωτογραφικη μηχανη μεχρι 200 ευρω... εχετε καμια στο νου σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2014 στις 12:21 Η meetmeinmontauk: #571 04-07-14 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: ρε παιδια θελω να παρω μια φωτογραφικη μηχανη μεχρι 200 ευρω... εχετε καμια στο νου σας; Click για ανάπτυξη... https://www.ebay.com/sch/i.html?_trk...w=camera&_sacat=0&_from=R40&_udlo=0&_udhi=200 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Saint7 Νεοφερμένο μέλος Ο Saint7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2014 στις 12:51 Ο Saint7 έγραψε: #572 04-07-14 12:51 Χμμμ, γενικά ελπίζω να με βρει ο Σεπτέμβρης στην Αθήνα και να χρειάζομαι να κάνω ψώνια για το διαμέρισμα. Γενικότερα, πέρα από το διαρκείας στο Καραϊσκάκη και τα όσα θα χρειαστώ για το διαμερισμα, αν τα χρειαστώ, δεν έχω υπ' όψη μου κάτι το οποίο θα ήθελα να αγοράσω αυτήν την εποχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2014 στις 20:07 Η Alma Libre: #573 21-07-14 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: ρε παιδια θελω να παρω μια φωτογραφικη μηχανη μεχρι 200 ευρω... εχετε καμια στο νου σας; Click για ανάπτυξη... Πήρα την Kodak PixPro AZ251 ή κάπως έτσι απο τον Κωτσόβολο πριν 2 μήνες. Είναι τέλεια φωτογραφική. Ψάξε μήπως την βρεις, αρκεί να μπορείς να διαθέσεις τις μπαταρίες. Αλλιώς μπορώ να προτείνω και άλλες. Αρκεί να πεις τι ζητάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2014 στις 20:37 Ο panagiotists13: #574 21-07-14 20:37 Αρχική Δημοσίευση από aggressive: ποο τώρα που το λες και ένα εισητήριο για ένα μήνα στην Γαλλία, καλό θα ήταν... Click για ανάπτυξη... Μπα,εγώ θα διάλεγα χωρίς επιστροφή!!! Βασικά λέω κι εγώ να πάρω ένα αεροπλάνο (από αυτά του μοντελισμού που έχει τα υλικά και τα φτιάχνεις) αλλά δεν ξέρω αν θα έχω την υπομονή να το φτιάξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2014 στις 20:46 Ο Αντικειμενικός: #575 21-07-14 20:46 Όταν περάσω σε μια καλή σχολή θέλω να πάρω 1 υπολογιστή γιατί ο δικός μ τώρα δεν είναι καλός. Αν θελετε να μου προετεινετε κανεναν καλο πειτε ακουω ολες τις γνωμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουλίου 2014 Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 00:25 Ο Hephaestus: #576 29-07-14 00:25 Θελωω πολλαα Λαπτοπ Εκτυπωτη και δυο βιβλια Σας μιλω για το Βυζαντιο Γιατι το Βυζαντιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 00:43 Ο Hephaestus: #577 29-07-14 00:43 Τι να κανουμε....το πρωτο τουλαχιστον ειναι αναγκαιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 15:53 Ο Dias έγραψε: #578 29-07-14 15:53 Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι πλαστικές παντόφλες (όχι σαγιονάρες, δεν μπορώ αυτή τη βλακεία ανάμεσα στα δάχτυλά μου) για να τις φοράω μέσα στο σπίτι. Όμως δεν βρίσκω πουθενά αυτές που θέλω. Ο λόγος είναι ότι τις θέλω σε χρώμα πορτοκαλί φωσφοριζέ (όπως είναι το μαύρο κουτί των αεροπλάνων) για να τις βρίσκω αμέσως. Αυτές που έχω είναι στο ίδιο χρώμα με το δάπεδο και όλο τις χάνω και τις ψάχνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 15:58 Ο Filippos14: #579 29-07-14 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι πλαστικές παντόφλες (όχι σαγιονάρες, δεν μπορώ αυτή τη βλακεία ανάμεσα στα δάχτυλά μου) για να τις φοράω μέσα στο σπίτι. Όμως δεν βρίσκω πουθενά αυτές που θέλω. Ο λόγος είναι ότι τις θέλω σε χρώμα πορτοκαλί φωσφοριζέ (όπως είναι το μαύρο κουτί των αεροπλάνων) για να τις βρίσκω αμέσως. Αυτές που έχω είναι στο ίδιο χρώμα με το δάπεδο και όλο τις χάνω και τις ψάχνω. Click για ανάπτυξη... Παρε ενα spray και παπ problem solved. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 16:05 Η Stavri_ έγραψε: #580 29-07-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: Θελωω πολλαα Γιατι το Βυζαντιο Click για ανάπτυξη... Αρβελέρ; Καλή επιλογή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
φιλος πουλαω γκιμπσον στουντιο λες πολ σχεδιο αν ενδιαφερεσαι πες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 02:51 Ο alexalchemist: #565 28-06-13 02:51 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: φιλος πουλαω γκιμπσον στουντιο λες πολ σχεδιο αν ενδιαφερεσαι πες μου Click για ανάπτυξη... xa0xa0x0axa0... ευχαριστω πολυ φιλε...αλλα οι παραπανω καλλονες π ανεφερα εχουν προτεραιοτητα ..++ οτι δν ειμαι και πολυ της gibson...μονο κατι flying v μ εχουν κεντρισει το ενδιαφερον (αλλα και παλι μετα τις 2 π ανεφερα) ... thnx παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 02:53 Ο anwnymos έγραψε: #566 28-06-13 02:53 παντως μην κανεις βιαστικες κινησεις ψαξε καλα πριν παρεις και να εισαι σιγουρος οτι θα συνεχισεις να παιζεις για να μην ψαχνεις σαν εμενα μετα να την πουλησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 03:05 Ο alexalchemist: #567 28-06-13 03:05 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: παντως μην κανεις βιαστικες κινησεις ψαξε καλα πριν παρεις και να εισαι σιγουρος οτι θα συνεχισεις να παιζεις για να μην ψαχνεις σαν εμενα μετα να την πουλησεις Click για ανάπτυξη... για την carvin να σ πω την αληθεια δν εχω ψαχτει ιδιαιτερα...αλλα εχω δει καποια βιντεακια και δν πρεπει να ειναι κα8ολου κακη επιλογη ++ οτι εχει τεραστια ποικιλια στο τονο(παθητικος...κοκ) ... δν την εχω δοκιμασει την κιθαρα οποτε δν μπορω να φερω αποψη για το μανικι ... απ την αλλη h jackson τα σπαει δν χρειαζονται σχολια παντως θεωρω οτι οι 2 αυτες κιθαρες ειναι top... να σ πω αξιζει περισσοτερο lado earth(2004) η oi 2 προαναφερομενες????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 03:16 Ο anwnymos έγραψε: #568 28-06-13 03:16 να σου πω αποτι καταλαβα θες σκληρα ροκακια κ λιγο χεβυ απο αυτα δεν ξερω να σου προτεινω δεν εχω ψαχτει ιδιατερα κιολας εγω επαιζα πιο σκληρους ηχους εκει ας πουμε σου προτεινω οσες θες για θρας η ντεθ για παραδειγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 03:32 Ο alexalchemist: #569 28-06-13 03:32 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: να σου πω αποτι καταλαβα θες σκληρα ροκακια κ λιγο χεβυ απο αυτα δεν ξερω να σου προτεινω δεν εχω ψαχτει ιδιατερα κιολας εγω επαιζα πιο σκληρους ηχους εκει ας πουμε σου προτεινω οσες θες για θρας η ντεθ για παραδειγμα. Click για ανάπτυξη... αν σου πω μερικες λεξεις κλειδια θα καταλαβεις τι ηχο θελω...maiden,helloween,stratovarius,dragonforce Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2014 στις 00:24 Ο Hephaestus: #570 27-06-14 00:24 ρε παιδια θελω να παρω μια φωτογραφικη μηχανη μεχρι 200 ευρω... εχετε καμια στο νου σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2014 στις 12:21 Η meetmeinmontauk: #571 04-07-14 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: ρε παιδια θελω να παρω μια φωτογραφικη μηχανη μεχρι 200 ευρω... εχετε καμια στο νου σας; Click για ανάπτυξη... https://www.ebay.com/sch/i.html?_trk...w=camera&_sacat=0&_from=R40&_udlo=0&_udhi=200 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Saint7 Νεοφερμένο μέλος Ο Saint7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2014 στις 12:51 Ο Saint7 έγραψε: #572 04-07-14 12:51 Χμμμ, γενικά ελπίζω να με βρει ο Σεπτέμβρης στην Αθήνα και να χρειάζομαι να κάνω ψώνια για το διαμέρισμα. Γενικότερα, πέρα από το διαρκείας στο Καραϊσκάκη και τα όσα θα χρειαστώ για το διαμερισμα, αν τα χρειαστώ, δεν έχω υπ' όψη μου κάτι το οποίο θα ήθελα να αγοράσω αυτήν την εποχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2014 στις 20:07 Η Alma Libre: #573 21-07-14 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: ρε παιδια θελω να παρω μια φωτογραφικη μηχανη μεχρι 200 ευρω... εχετε καμια στο νου σας; Click για ανάπτυξη... Πήρα την Kodak PixPro AZ251 ή κάπως έτσι απο τον Κωτσόβολο πριν 2 μήνες. Είναι τέλεια φωτογραφική. Ψάξε μήπως την βρεις, αρκεί να μπορείς να διαθέσεις τις μπαταρίες. Αλλιώς μπορώ να προτείνω και άλλες. Αρκεί να πεις τι ζητάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2014 στις 20:37 Ο panagiotists13: #574 21-07-14 20:37 Αρχική Δημοσίευση από aggressive: ποο τώρα που το λες και ένα εισητήριο για ένα μήνα στην Γαλλία, καλό θα ήταν... Click για ανάπτυξη... Μπα,εγώ θα διάλεγα χωρίς επιστροφή!!! Βασικά λέω κι εγώ να πάρω ένα αεροπλάνο (από αυτά του μοντελισμού που έχει τα υλικά και τα φτιάχνεις) αλλά δεν ξέρω αν θα έχω την υπομονή να το φτιάξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2014 στις 20:46 Ο Αντικειμενικός: #575 21-07-14 20:46 Όταν περάσω σε μια καλή σχολή θέλω να πάρω 1 υπολογιστή γιατί ο δικός μ τώρα δεν είναι καλός. Αν θελετε να μου προετεινετε κανεναν καλο πειτε ακουω ολες τις γνωμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουλίου 2014 Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 00:25 Ο Hephaestus: #576 29-07-14 00:25 Θελωω πολλαα Λαπτοπ Εκτυπωτη και δυο βιβλια Σας μιλω για το Βυζαντιο Γιατι το Βυζαντιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 00:43 Ο Hephaestus: #577 29-07-14 00:43 Τι να κανουμε....το πρωτο τουλαχιστον ειναι αναγκαιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 15:53 Ο Dias έγραψε: #578 29-07-14 15:53 Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι πλαστικές παντόφλες (όχι σαγιονάρες, δεν μπορώ αυτή τη βλακεία ανάμεσα στα δάχτυλά μου) για να τις φοράω μέσα στο σπίτι. Όμως δεν βρίσκω πουθενά αυτές που θέλω. Ο λόγος είναι ότι τις θέλω σε χρώμα πορτοκαλί φωσφοριζέ (όπως είναι το μαύρο κουτί των αεροπλάνων) για να τις βρίσκω αμέσως. Αυτές που έχω είναι στο ίδιο χρώμα με το δάπεδο και όλο τις χάνω και τις ψάχνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 15:58 Ο Filippos14: #579 29-07-14 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι πλαστικές παντόφλες (όχι σαγιονάρες, δεν μπορώ αυτή τη βλακεία ανάμεσα στα δάχτυλά μου) για να τις φοράω μέσα στο σπίτι. Όμως δεν βρίσκω πουθενά αυτές που θέλω. Ο λόγος είναι ότι τις θέλω σε χρώμα πορτοκαλί φωσφοριζέ (όπως είναι το μαύρο κουτί των αεροπλάνων) για να τις βρίσκω αμέσως. Αυτές που έχω είναι στο ίδιο χρώμα με το δάπεδο και όλο τις χάνω και τις ψάχνω. Click για ανάπτυξη... Παρε ενα spray και παπ problem solved. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 16:05 Η Stavri_ έγραψε: #580 29-07-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: Θελωω πολλαα Γιατι το Βυζαντιο Click για ανάπτυξη... Αρβελέρ; Καλή επιλογή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: φιλος πουλαω γκιμπσον στουντιο λες πολ σχεδιο αν ενδιαφερεσαι πες μου Click για ανάπτυξη... xa0xa0x0axa0... ευχαριστω πολυ φιλε...αλλα οι παραπανω καλλονες π ανεφερα εχουν προτεραιοτητα ..++ οτι δν ειμαι και πολυ της gibson...μονο κατι flying v μ εχουν κεντρισει το ενδιαφερον (αλλα και παλι μετα τις 2 π ανεφερα) ... thnx παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 02:53 Ο anwnymos έγραψε: #566 28-06-13 02:53 παντως μην κανεις βιαστικες κινησεις ψαξε καλα πριν παρεις και να εισαι σιγουρος οτι θα συνεχισεις να παιζεις για να μην ψαχνεις σαν εμενα μετα να την πουλησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 03:05 Ο alexalchemist: #567 28-06-13 03:05 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: παντως μην κανεις βιαστικες κινησεις ψαξε καλα πριν παρεις και να εισαι σιγουρος οτι θα συνεχισεις να παιζεις για να μην ψαχνεις σαν εμενα μετα να την πουλησεις Click για ανάπτυξη... για την carvin να σ πω την αληθεια δν εχω ψαχτει ιδιαιτερα...αλλα εχω δει καποια βιντεακια και δν πρεπει να ειναι κα8ολου κακη επιλογη ++ οτι εχει τεραστια ποικιλια στο τονο(παθητικος...κοκ) ... δν την εχω δοκιμασει την κιθαρα οποτε δν μπορω να φερω αποψη για το μανικι ... απ την αλλη h jackson τα σπαει δν χρειαζονται σχολια παντως θεωρω οτι οι 2 αυτες κιθαρες ειναι top... να σ πω αξιζει περισσοτερο lado earth(2004) η oi 2 προαναφερομενες????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 03:16 Ο anwnymos έγραψε: #568 28-06-13 03:16 να σου πω αποτι καταλαβα θες σκληρα ροκακια κ λιγο χεβυ απο αυτα δεν ξερω να σου προτεινω δεν εχω ψαχτει ιδιατερα κιολας εγω επαιζα πιο σκληρους ηχους εκει ας πουμε σου προτεινω οσες θες για θρας η ντεθ για παραδειγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 03:32 Ο alexalchemist: #569 28-06-13 03:32 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: να σου πω αποτι καταλαβα θες σκληρα ροκακια κ λιγο χεβυ απο αυτα δεν ξερω να σου προτεινω δεν εχω ψαχτει ιδιατερα κιολας εγω επαιζα πιο σκληρους ηχους εκει ας πουμε σου προτεινω οσες θες για θρας η ντεθ για παραδειγμα. Click για ανάπτυξη... αν σου πω μερικες λεξεις κλειδια θα καταλαβεις τι ηχο θελω...maiden,helloween,stratovarius,dragonforce Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2014 στις 00:24 Ο Hephaestus: #570 27-06-14 00:24 ρε παιδια θελω να παρω μια φωτογραφικη μηχανη μεχρι 200 ευρω... εχετε καμια στο νου σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2014 στις 12:21 Η meetmeinmontauk: #571 04-07-14 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: ρε παιδια θελω να παρω μια φωτογραφικη μηχανη μεχρι 200 ευρω... εχετε καμια στο νου σας; Click για ανάπτυξη... https://www.ebay.com/sch/i.html?_trk...w=camera&_sacat=0&_from=R40&_udlo=0&_udhi=200 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Saint7 Νεοφερμένο μέλος Ο Saint7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2014 στις 12:51 Ο Saint7 έγραψε: #572 04-07-14 12:51 Χμμμ, γενικά ελπίζω να με βρει ο Σεπτέμβρης στην Αθήνα και να χρειάζομαι να κάνω ψώνια για το διαμέρισμα. Γενικότερα, πέρα από το διαρκείας στο Καραϊσκάκη και τα όσα θα χρειαστώ για το διαμερισμα, αν τα χρειαστώ, δεν έχω υπ' όψη μου κάτι το οποίο θα ήθελα να αγοράσω αυτήν την εποχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2014 στις 20:07 Η Alma Libre: #573 21-07-14 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: ρε παιδια θελω να παρω μια φωτογραφικη μηχανη μεχρι 200 ευρω... εχετε καμια στο νου σας; Click για ανάπτυξη... Πήρα την Kodak PixPro AZ251 ή κάπως έτσι απο τον Κωτσόβολο πριν 2 μήνες. Είναι τέλεια φωτογραφική. Ψάξε μήπως την βρεις, αρκεί να μπορείς να διαθέσεις τις μπαταρίες. Αλλιώς μπορώ να προτείνω και άλλες. Αρκεί να πεις τι ζητάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2014 στις 20:37 Ο panagiotists13: #574 21-07-14 20:37 Αρχική Δημοσίευση από aggressive: ποο τώρα που το λες και ένα εισητήριο για ένα μήνα στην Γαλλία, καλό θα ήταν... Click για ανάπτυξη... Μπα,εγώ θα διάλεγα χωρίς επιστροφή!!! Βασικά λέω κι εγώ να πάρω ένα αεροπλάνο (από αυτά του μοντελισμού που έχει τα υλικά και τα φτιάχνεις) αλλά δεν ξέρω αν θα έχω την υπομονή να το φτιάξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2014 στις 20:46 Ο Αντικειμενικός: #575 21-07-14 20:46 Όταν περάσω σε μια καλή σχολή θέλω να πάρω 1 υπολογιστή γιατί ο δικός μ τώρα δεν είναι καλός. Αν θελετε να μου προετεινετε κανεναν καλο πειτε ακουω ολες τις γνωμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουλίου 2014 Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 00:25 Ο Hephaestus: #576 29-07-14 00:25 Θελωω πολλαα Λαπτοπ Εκτυπωτη και δυο βιβλια Σας μιλω για το Βυζαντιο Γιατι το Βυζαντιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 00:43 Ο Hephaestus: #577 29-07-14 00:43 Τι να κανουμε....το πρωτο τουλαχιστον ειναι αναγκαιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 15:53 Ο Dias έγραψε: #578 29-07-14 15:53 Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι πλαστικές παντόφλες (όχι σαγιονάρες, δεν μπορώ αυτή τη βλακεία ανάμεσα στα δάχτυλά μου) για να τις φοράω μέσα στο σπίτι. Όμως δεν βρίσκω πουθενά αυτές που θέλω. Ο λόγος είναι ότι τις θέλω σε χρώμα πορτοκαλί φωσφοριζέ (όπως είναι το μαύρο κουτί των αεροπλάνων) για να τις βρίσκω αμέσως. Αυτές που έχω είναι στο ίδιο χρώμα με το δάπεδο και όλο τις χάνω και τις ψάχνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 15:58 Ο Filippos14: #579 29-07-14 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι πλαστικές παντόφλες (όχι σαγιονάρες, δεν μπορώ αυτή τη βλακεία ανάμεσα στα δάχτυλά μου) για να τις φοράω μέσα στο σπίτι. Όμως δεν βρίσκω πουθενά αυτές που θέλω. Ο λόγος είναι ότι τις θέλω σε χρώμα πορτοκαλί φωσφοριζέ (όπως είναι το μαύρο κουτί των αεροπλάνων) για να τις βρίσκω αμέσως. Αυτές που έχω είναι στο ίδιο χρώμα με το δάπεδο και όλο τις χάνω και τις ψάχνω. Click για ανάπτυξη... Παρε ενα spray και παπ problem solved. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 16:05 Η Stavri_ έγραψε: #580 29-07-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: Θελωω πολλαα Γιατι το Βυζαντιο Click για ανάπτυξη... Αρβελέρ; Καλή επιλογή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παντως μην κανεις βιαστικες κινησεις ψαξε καλα πριν παρεις και να εισαι σιγουρος οτι θα συνεχισεις να παιζεις για να μην ψαχνεις σαν εμενα μετα να την πουλησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 03:05 Ο alexalchemist: #567 28-06-13 03:05 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: παντως μην κανεις βιαστικες κινησεις ψαξε καλα πριν παρεις και να εισαι σιγουρος οτι θα συνεχισεις να παιζεις για να μην ψαχνεις σαν εμενα μετα να την πουλησεις Click για ανάπτυξη... για την carvin να σ πω την αληθεια δν εχω ψαχτει ιδιαιτερα...αλλα εχω δει καποια βιντεακια και δν πρεπει να ειναι κα8ολου κακη επιλογη ++ οτι εχει τεραστια ποικιλια στο τονο(παθητικος...κοκ) ... δν την εχω δοκιμασει την κιθαρα οποτε δν μπορω να φερω αποψη για το μανικι ... απ την αλλη h jackson τα σπαει δν χρειαζονται σχολια παντως θεωρω οτι οι 2 αυτες κιθαρες ειναι top... να σ πω αξιζει περισσοτερο lado earth(2004) η oi 2 προαναφερομενες????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 03:16 Ο anwnymos έγραψε: #568 28-06-13 03:16 να σου πω αποτι καταλαβα θες σκληρα ροκακια κ λιγο χεβυ απο αυτα δεν ξερω να σου προτεινω δεν εχω ψαχτει ιδιατερα κιολας εγω επαιζα πιο σκληρους ηχους εκει ας πουμε σου προτεινω οσες θες για θρας η ντεθ για παραδειγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 03:32 Ο alexalchemist: #569 28-06-13 03:32 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: να σου πω αποτι καταλαβα θες σκληρα ροκακια κ λιγο χεβυ απο αυτα δεν ξερω να σου προτεινω δεν εχω ψαχτει ιδιατερα κιολας εγω επαιζα πιο σκληρους ηχους εκει ας πουμε σου προτεινω οσες θες για θρας η ντεθ για παραδειγμα. Click για ανάπτυξη... αν σου πω μερικες λεξεις κλειδια θα καταλαβεις τι ηχο θελω...maiden,helloween,stratovarius,dragonforce Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2014 στις 00:24 Ο Hephaestus: #570 27-06-14 00:24 ρε παιδια θελω να παρω μια φωτογραφικη μηχανη μεχρι 200 ευρω... εχετε καμια στο νου σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2014 στις 12:21 Η meetmeinmontauk: #571 04-07-14 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: ρε παιδια θελω να παρω μια φωτογραφικη μηχανη μεχρι 200 ευρω... εχετε καμια στο νου σας; Click για ανάπτυξη... https://www.ebay.com/sch/i.html?_trk...w=camera&_sacat=0&_from=R40&_udlo=0&_udhi=200 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Saint7 Νεοφερμένο μέλος Ο Saint7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2014 στις 12:51 Ο Saint7 έγραψε: #572 04-07-14 12:51 Χμμμ, γενικά ελπίζω να με βρει ο Σεπτέμβρης στην Αθήνα και να χρειάζομαι να κάνω ψώνια για το διαμέρισμα. Γενικότερα, πέρα από το διαρκείας στο Καραϊσκάκη και τα όσα θα χρειαστώ για το διαμερισμα, αν τα χρειαστώ, δεν έχω υπ' όψη μου κάτι το οποίο θα ήθελα να αγοράσω αυτήν την εποχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2014 στις 20:07 Η Alma Libre: #573 21-07-14 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: ρε παιδια θελω να παρω μια φωτογραφικη μηχανη μεχρι 200 ευρω... εχετε καμια στο νου σας; Click για ανάπτυξη... Πήρα την Kodak PixPro AZ251 ή κάπως έτσι απο τον Κωτσόβολο πριν 2 μήνες. Είναι τέλεια φωτογραφική. Ψάξε μήπως την βρεις, αρκεί να μπορείς να διαθέσεις τις μπαταρίες. Αλλιώς μπορώ να προτείνω και άλλες. Αρκεί να πεις τι ζητάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2014 στις 20:37 Ο panagiotists13: #574 21-07-14 20:37 Αρχική Δημοσίευση από aggressive: ποο τώρα που το λες και ένα εισητήριο για ένα μήνα στην Γαλλία, καλό θα ήταν... Click για ανάπτυξη... Μπα,εγώ θα διάλεγα χωρίς επιστροφή!!! Βασικά λέω κι εγώ να πάρω ένα αεροπλάνο (από αυτά του μοντελισμού που έχει τα υλικά και τα φτιάχνεις) αλλά δεν ξέρω αν θα έχω την υπομονή να το φτιάξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2014 στις 20:46 Ο Αντικειμενικός: #575 21-07-14 20:46 Όταν περάσω σε μια καλή σχολή θέλω να πάρω 1 υπολογιστή γιατί ο δικός μ τώρα δεν είναι καλός. Αν θελετε να μου προετεινετε κανεναν καλο πειτε ακουω ολες τις γνωμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουλίου 2014 Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 00:25 Ο Hephaestus: #576 29-07-14 00:25 Θελωω πολλαα Λαπτοπ Εκτυπωτη και δυο βιβλια Σας μιλω για το Βυζαντιο Γιατι το Βυζαντιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 00:43 Ο Hephaestus: #577 29-07-14 00:43 Τι να κανουμε....το πρωτο τουλαχιστον ειναι αναγκαιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 15:53 Ο Dias έγραψε: #578 29-07-14 15:53 Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι πλαστικές παντόφλες (όχι σαγιονάρες, δεν μπορώ αυτή τη βλακεία ανάμεσα στα δάχτυλά μου) για να τις φοράω μέσα στο σπίτι. Όμως δεν βρίσκω πουθενά αυτές που θέλω. Ο λόγος είναι ότι τις θέλω σε χρώμα πορτοκαλί φωσφοριζέ (όπως είναι το μαύρο κουτί των αεροπλάνων) για να τις βρίσκω αμέσως. Αυτές που έχω είναι στο ίδιο χρώμα με το δάπεδο και όλο τις χάνω και τις ψάχνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 15:58 Ο Filippos14: #579 29-07-14 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι πλαστικές παντόφλες (όχι σαγιονάρες, δεν μπορώ αυτή τη βλακεία ανάμεσα στα δάχτυλά μου) για να τις φοράω μέσα στο σπίτι. Όμως δεν βρίσκω πουθενά αυτές που θέλω. Ο λόγος είναι ότι τις θέλω σε χρώμα πορτοκαλί φωσφοριζέ (όπως είναι το μαύρο κουτί των αεροπλάνων) για να τις βρίσκω αμέσως. Αυτές που έχω είναι στο ίδιο χρώμα με το δάπεδο και όλο τις χάνω και τις ψάχνω. Click για ανάπτυξη... Παρε ενα spray και παπ problem solved. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 16:05 Η Stavri_ έγραψε: #580 29-07-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: Θελωω πολλαα Γιατι το Βυζαντιο Click για ανάπτυξη... Αρβελέρ; Καλή επιλογή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: παντως μην κανεις βιαστικες κινησεις ψαξε καλα πριν παρεις και να εισαι σιγουρος οτι θα συνεχισεις να παιζεις για να μην ψαχνεις σαν εμενα μετα να την πουλησεις Click για ανάπτυξη... για την carvin να σ πω την αληθεια δν εχω ψαχτει ιδιαιτερα...αλλα εχω δει καποια βιντεακια και δν πρεπει να ειναι κα8ολου κακη επιλογη ++ οτι εχει τεραστια ποικιλια στο τονο(παθητικος...κοκ) ... δν την εχω δοκιμασει την κιθαρα οποτε δν μπορω να φερω αποψη για το μανικι ... απ την αλλη h jackson τα σπαει δν χρειαζονται σχολια παντως θεωρω οτι οι 2 αυτες κιθαρες ειναι top... να σ πω αξιζει περισσοτερο lado earth(2004) η oi 2 προαναφερομενες????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 03:16 Ο anwnymos έγραψε: #568 28-06-13 03:16 να σου πω αποτι καταλαβα θες σκληρα ροκακια κ λιγο χεβυ απο αυτα δεν ξερω να σου προτεινω δεν εχω ψαχτει ιδιατερα κιολας εγω επαιζα πιο σκληρους ηχους εκει ας πουμε σου προτεινω οσες θες για θρας η ντεθ για παραδειγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 03:32 Ο alexalchemist: #569 28-06-13 03:32 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: να σου πω αποτι καταλαβα θες σκληρα ροκακια κ λιγο χεβυ απο αυτα δεν ξερω να σου προτεινω δεν εχω ψαχτει ιδιατερα κιολας εγω επαιζα πιο σκληρους ηχους εκει ας πουμε σου προτεινω οσες θες για θρας η ντεθ για παραδειγμα. Click για ανάπτυξη... αν σου πω μερικες λεξεις κλειδια θα καταλαβεις τι ηχο θελω...maiden,helloween,stratovarius,dragonforce Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2014 στις 00:24 Ο Hephaestus: #570 27-06-14 00:24 ρε παιδια θελω να παρω μια φωτογραφικη μηχανη μεχρι 200 ευρω... εχετε καμια στο νου σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2014 στις 12:21 Η meetmeinmontauk: #571 04-07-14 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: ρε παιδια θελω να παρω μια φωτογραφικη μηχανη μεχρι 200 ευρω... εχετε καμια στο νου σας; Click για ανάπτυξη... https://www.ebay.com/sch/i.html?_trk...w=camera&_sacat=0&_from=R40&_udlo=0&_udhi=200 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Saint7 Νεοφερμένο μέλος Ο Saint7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2014 στις 12:51 Ο Saint7 έγραψε: #572 04-07-14 12:51 Χμμμ, γενικά ελπίζω να με βρει ο Σεπτέμβρης στην Αθήνα και να χρειάζομαι να κάνω ψώνια για το διαμέρισμα. Γενικότερα, πέρα από το διαρκείας στο Καραϊσκάκη και τα όσα θα χρειαστώ για το διαμερισμα, αν τα χρειαστώ, δεν έχω υπ' όψη μου κάτι το οποίο θα ήθελα να αγοράσω αυτήν την εποχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2014 στις 20:07 Η Alma Libre: #573 21-07-14 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: ρε παιδια θελω να παρω μια φωτογραφικη μηχανη μεχρι 200 ευρω... εχετε καμια στο νου σας; Click για ανάπτυξη... Πήρα την Kodak PixPro AZ251 ή κάπως έτσι απο τον Κωτσόβολο πριν 2 μήνες. Είναι τέλεια φωτογραφική. Ψάξε μήπως την βρεις, αρκεί να μπορείς να διαθέσεις τις μπαταρίες. Αλλιώς μπορώ να προτείνω και άλλες. Αρκεί να πεις τι ζητάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2014 στις 20:37 Ο panagiotists13: #574 21-07-14 20:37 Αρχική Δημοσίευση από aggressive: ποο τώρα που το λες και ένα εισητήριο για ένα μήνα στην Γαλλία, καλό θα ήταν... Click για ανάπτυξη... Μπα,εγώ θα διάλεγα χωρίς επιστροφή!!! Βασικά λέω κι εγώ να πάρω ένα αεροπλάνο (από αυτά του μοντελισμού που έχει τα υλικά και τα φτιάχνεις) αλλά δεν ξέρω αν θα έχω την υπομονή να το φτιάξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2014 στις 20:46 Ο Αντικειμενικός: #575 21-07-14 20:46 Όταν περάσω σε μια καλή σχολή θέλω να πάρω 1 υπολογιστή γιατί ο δικός μ τώρα δεν είναι καλός. Αν θελετε να μου προετεινετε κανεναν καλο πειτε ακουω ολες τις γνωμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουλίου 2014 Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 00:25 Ο Hephaestus: #576 29-07-14 00:25 Θελωω πολλαα Λαπτοπ Εκτυπωτη και δυο βιβλια Σας μιλω για το Βυζαντιο Γιατι το Βυζαντιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 00:43 Ο Hephaestus: #577 29-07-14 00:43 Τι να κανουμε....το πρωτο τουλαχιστον ειναι αναγκαιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 15:53 Ο Dias έγραψε: #578 29-07-14 15:53 Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι πλαστικές παντόφλες (όχι σαγιονάρες, δεν μπορώ αυτή τη βλακεία ανάμεσα στα δάχτυλά μου) για να τις φοράω μέσα στο σπίτι. Όμως δεν βρίσκω πουθενά αυτές που θέλω. Ο λόγος είναι ότι τις θέλω σε χρώμα πορτοκαλί φωσφοριζέ (όπως είναι το μαύρο κουτί των αεροπλάνων) για να τις βρίσκω αμέσως. Αυτές που έχω είναι στο ίδιο χρώμα με το δάπεδο και όλο τις χάνω και τις ψάχνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 15:58 Ο Filippos14: #579 29-07-14 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι πλαστικές παντόφλες (όχι σαγιονάρες, δεν μπορώ αυτή τη βλακεία ανάμεσα στα δάχτυλά μου) για να τις φοράω μέσα στο σπίτι. Όμως δεν βρίσκω πουθενά αυτές που θέλω. Ο λόγος είναι ότι τις θέλω σε χρώμα πορτοκαλί φωσφοριζέ (όπως είναι το μαύρο κουτί των αεροπλάνων) για να τις βρίσκω αμέσως. Αυτές που έχω είναι στο ίδιο χρώμα με το δάπεδο και όλο τις χάνω και τις ψάχνω. Click για ανάπτυξη... Παρε ενα spray και παπ problem solved. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 16:05 Η Stavri_ έγραψε: #580 29-07-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: Θελωω πολλαα Γιατι το Βυζαντιο Click για ανάπτυξη... Αρβελέρ; Καλή επιλογή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να σου πω αποτι καταλαβα θες σκληρα ροκακια κ λιγο χεβυ απο αυτα δεν ξερω να σου προτεινω δεν εχω ψαχτει ιδιατερα κιολας εγω επαιζα πιο σκληρους ηχους εκει ας πουμε σου προτεινω οσες θες για θρας η ντεθ για παραδειγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexalchemist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 03:32 Ο alexalchemist: #569 28-06-13 03:32 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: να σου πω αποτι καταλαβα θες σκληρα ροκακια κ λιγο χεβυ απο αυτα δεν ξερω να σου προτεινω δεν εχω ψαχτει ιδιατερα κιολας εγω επαιζα πιο σκληρους ηχους εκει ας πουμε σου προτεινω οσες θες για θρας η ντεθ για παραδειγμα. Click για ανάπτυξη... αν σου πω μερικες λεξεις κλειδια θα καταλαβεις τι ηχο θελω...maiden,helloween,stratovarius,dragonforce Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2014 στις 00:24 Ο Hephaestus: #570 27-06-14 00:24 ρε παιδια θελω να παρω μια φωτογραφικη μηχανη μεχρι 200 ευρω... εχετε καμια στο νου σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2014 στις 12:21 Η meetmeinmontauk: #571 04-07-14 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: ρε παιδια θελω να παρω μια φωτογραφικη μηχανη μεχρι 200 ευρω... εχετε καμια στο νου σας; Click για ανάπτυξη... https://www.ebay.com/sch/i.html?_trk...w=camera&_sacat=0&_from=R40&_udlo=0&_udhi=200 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Saint7 Νεοφερμένο μέλος Ο Saint7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2014 στις 12:51 Ο Saint7 έγραψε: #572 04-07-14 12:51 Χμμμ, γενικά ελπίζω να με βρει ο Σεπτέμβρης στην Αθήνα και να χρειάζομαι να κάνω ψώνια για το διαμέρισμα. Γενικότερα, πέρα από το διαρκείας στο Καραϊσκάκη και τα όσα θα χρειαστώ για το διαμερισμα, αν τα χρειαστώ, δεν έχω υπ' όψη μου κάτι το οποίο θα ήθελα να αγοράσω αυτήν την εποχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2014 στις 20:07 Η Alma Libre: #573 21-07-14 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: ρε παιδια θελω να παρω μια φωτογραφικη μηχανη μεχρι 200 ευρω... εχετε καμια στο νου σας; Click για ανάπτυξη... Πήρα την Kodak PixPro AZ251 ή κάπως έτσι απο τον Κωτσόβολο πριν 2 μήνες. Είναι τέλεια φωτογραφική. Ψάξε μήπως την βρεις, αρκεί να μπορείς να διαθέσεις τις μπαταρίες. Αλλιώς μπορώ να προτείνω και άλλες. Αρκεί να πεις τι ζητάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2014 στις 20:37 Ο panagiotists13: #574 21-07-14 20:37 Αρχική Δημοσίευση από aggressive: ποο τώρα που το λες και ένα εισητήριο για ένα μήνα στην Γαλλία, καλό θα ήταν... Click για ανάπτυξη... Μπα,εγώ θα διάλεγα χωρίς επιστροφή!!! Βασικά λέω κι εγώ να πάρω ένα αεροπλάνο (από αυτά του μοντελισμού που έχει τα υλικά και τα φτιάχνεις) αλλά δεν ξέρω αν θα έχω την υπομονή να το φτιάξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2014 στις 20:46 Ο Αντικειμενικός: #575 21-07-14 20:46 Όταν περάσω σε μια καλή σχολή θέλω να πάρω 1 υπολογιστή γιατί ο δικός μ τώρα δεν είναι καλός. Αν θελετε να μου προετεινετε κανεναν καλο πειτε ακουω ολες τις γνωμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουλίου 2014 Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 00:25 Ο Hephaestus: #576 29-07-14 00:25 Θελωω πολλαα Λαπτοπ Εκτυπωτη και δυο βιβλια Σας μιλω για το Βυζαντιο Γιατι το Βυζαντιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 00:43 Ο Hephaestus: #577 29-07-14 00:43 Τι να κανουμε....το πρωτο τουλαχιστον ειναι αναγκαιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 15:53 Ο Dias έγραψε: #578 29-07-14 15:53 Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι πλαστικές παντόφλες (όχι σαγιονάρες, δεν μπορώ αυτή τη βλακεία ανάμεσα στα δάχτυλά μου) για να τις φοράω μέσα στο σπίτι. Όμως δεν βρίσκω πουθενά αυτές που θέλω. Ο λόγος είναι ότι τις θέλω σε χρώμα πορτοκαλί φωσφοριζέ (όπως είναι το μαύρο κουτί των αεροπλάνων) για να τις βρίσκω αμέσως. Αυτές που έχω είναι στο ίδιο χρώμα με το δάπεδο και όλο τις χάνω και τις ψάχνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 15:58 Ο Filippos14: #579 29-07-14 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι πλαστικές παντόφλες (όχι σαγιονάρες, δεν μπορώ αυτή τη βλακεία ανάμεσα στα δάχτυλά μου) για να τις φοράω μέσα στο σπίτι. Όμως δεν βρίσκω πουθενά αυτές που θέλω. Ο λόγος είναι ότι τις θέλω σε χρώμα πορτοκαλί φωσφοριζέ (όπως είναι το μαύρο κουτί των αεροπλάνων) για να τις βρίσκω αμέσως. Αυτές που έχω είναι στο ίδιο χρώμα με το δάπεδο και όλο τις χάνω και τις ψάχνω. Click για ανάπτυξη... Παρε ενα spray και παπ problem solved. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 16:05 Η Stavri_ έγραψε: #580 29-07-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: Θελωω πολλαα Γιατι το Βυζαντιο Click για ανάπτυξη... Αρβελέρ; Καλή επιλογή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: να σου πω αποτι καταλαβα θες σκληρα ροκακια κ λιγο χεβυ απο αυτα δεν ξερω να σου προτεινω δεν εχω ψαχτει ιδιατερα κιολας εγω επαιζα πιο σκληρους ηχους εκει ας πουμε σου προτεινω οσες θες για θρας η ντεθ για παραδειγμα. Click για ανάπτυξη... αν σου πω μερικες λεξεις κλειδια θα καταλαβεις τι ηχο θελω...maiden,helloween,stratovarius,dragonforce Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2014 στις 00:24 Ο Hephaestus: #570 27-06-14 00:24 ρε παιδια θελω να παρω μια φωτογραφικη μηχανη μεχρι 200 ευρω... εχετε καμια στο νου σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2014 στις 12:21 Η meetmeinmontauk: #571 04-07-14 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: ρε παιδια θελω να παρω μια φωτογραφικη μηχανη μεχρι 200 ευρω... εχετε καμια στο νου σας; Click για ανάπτυξη... https://www.ebay.com/sch/i.html?_trk...w=camera&_sacat=0&_from=R40&_udlo=0&_udhi=200 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Saint7 Νεοφερμένο μέλος Ο Saint7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2014 στις 12:51 Ο Saint7 έγραψε: #572 04-07-14 12:51 Χμμμ, γενικά ελπίζω να με βρει ο Σεπτέμβρης στην Αθήνα και να χρειάζομαι να κάνω ψώνια για το διαμέρισμα. Γενικότερα, πέρα από το διαρκείας στο Καραϊσκάκη και τα όσα θα χρειαστώ για το διαμερισμα, αν τα χρειαστώ, δεν έχω υπ' όψη μου κάτι το οποίο θα ήθελα να αγοράσω αυτήν την εποχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2014 στις 20:07 Η Alma Libre: #573 21-07-14 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: ρε παιδια θελω να παρω μια φωτογραφικη μηχανη μεχρι 200 ευρω... εχετε καμια στο νου σας; Click για ανάπτυξη... Πήρα την Kodak PixPro AZ251 ή κάπως έτσι απο τον Κωτσόβολο πριν 2 μήνες. Είναι τέλεια φωτογραφική. Ψάξε μήπως την βρεις, αρκεί να μπορείς να διαθέσεις τις μπαταρίες. Αλλιώς μπορώ να προτείνω και άλλες. Αρκεί να πεις τι ζητάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2014 στις 20:37 Ο panagiotists13: #574 21-07-14 20:37 Αρχική Δημοσίευση από aggressive: ποο τώρα που το λες και ένα εισητήριο για ένα μήνα στην Γαλλία, καλό θα ήταν... Click για ανάπτυξη... Μπα,εγώ θα διάλεγα χωρίς επιστροφή!!! Βασικά λέω κι εγώ να πάρω ένα αεροπλάνο (από αυτά του μοντελισμού που έχει τα υλικά και τα φτιάχνεις) αλλά δεν ξέρω αν θα έχω την υπομονή να το φτιάξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2014 στις 20:46 Ο Αντικειμενικός: #575 21-07-14 20:46 Όταν περάσω σε μια καλή σχολή θέλω να πάρω 1 υπολογιστή γιατί ο δικός μ τώρα δεν είναι καλός. Αν θελετε να μου προετεινετε κανεναν καλο πειτε ακουω ολες τις γνωμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουλίου 2014 Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 00:25 Ο Hephaestus: #576 29-07-14 00:25 Θελωω πολλαα Λαπτοπ Εκτυπωτη και δυο βιβλια Σας μιλω για το Βυζαντιο Γιατι το Βυζαντιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 00:43 Ο Hephaestus: #577 29-07-14 00:43 Τι να κανουμε....το πρωτο τουλαχιστον ειναι αναγκαιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 15:53 Ο Dias έγραψε: #578 29-07-14 15:53 Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι πλαστικές παντόφλες (όχι σαγιονάρες, δεν μπορώ αυτή τη βλακεία ανάμεσα στα δάχτυλά μου) για να τις φοράω μέσα στο σπίτι. Όμως δεν βρίσκω πουθενά αυτές που θέλω. Ο λόγος είναι ότι τις θέλω σε χρώμα πορτοκαλί φωσφοριζέ (όπως είναι το μαύρο κουτί των αεροπλάνων) για να τις βρίσκω αμέσως. Αυτές που έχω είναι στο ίδιο χρώμα με το δάπεδο και όλο τις χάνω και τις ψάχνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 15:58 Ο Filippos14: #579 29-07-14 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι πλαστικές παντόφλες (όχι σαγιονάρες, δεν μπορώ αυτή τη βλακεία ανάμεσα στα δάχτυλά μου) για να τις φοράω μέσα στο σπίτι. Όμως δεν βρίσκω πουθενά αυτές που θέλω. Ο λόγος είναι ότι τις θέλω σε χρώμα πορτοκαλί φωσφοριζέ (όπως είναι το μαύρο κουτί των αεροπλάνων) για να τις βρίσκω αμέσως. Αυτές που έχω είναι στο ίδιο χρώμα με το δάπεδο και όλο τις χάνω και τις ψάχνω. Click για ανάπτυξη... Παρε ενα spray και παπ problem solved. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 16:05 Η Stavri_ έγραψε: #580 29-07-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: Θελωω πολλαα Γιατι το Βυζαντιο Click για ανάπτυξη... Αρβελέρ; Καλή επιλογή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρε παιδια θελω να παρω μια φωτογραφικη μηχανη μεχρι 200 ευρω... εχετε καμια στο νου σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2014 στις 12:21 Η meetmeinmontauk: #571 04-07-14 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: ρε παιδια θελω να παρω μια φωτογραφικη μηχανη μεχρι 200 ευρω... εχετε καμια στο νου σας; Click για ανάπτυξη... https://www.ebay.com/sch/i.html?_trk...w=camera&_sacat=0&_from=R40&_udlo=0&_udhi=200 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Saint7 Νεοφερμένο μέλος Ο Saint7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2014 στις 12:51 Ο Saint7 έγραψε: #572 04-07-14 12:51 Χμμμ, γενικά ελπίζω να με βρει ο Σεπτέμβρης στην Αθήνα και να χρειάζομαι να κάνω ψώνια για το διαμέρισμα. Γενικότερα, πέρα από το διαρκείας στο Καραϊσκάκη και τα όσα θα χρειαστώ για το διαμερισμα, αν τα χρειαστώ, δεν έχω υπ' όψη μου κάτι το οποίο θα ήθελα να αγοράσω αυτήν την εποχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2014 στις 20:07 Η Alma Libre: #573 21-07-14 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: ρε παιδια θελω να παρω μια φωτογραφικη μηχανη μεχρι 200 ευρω... εχετε καμια στο νου σας; Click για ανάπτυξη... Πήρα την Kodak PixPro AZ251 ή κάπως έτσι απο τον Κωτσόβολο πριν 2 μήνες. Είναι τέλεια φωτογραφική. Ψάξε μήπως την βρεις, αρκεί να μπορείς να διαθέσεις τις μπαταρίες. Αλλιώς μπορώ να προτείνω και άλλες. Αρκεί να πεις τι ζητάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2014 στις 20:37 Ο panagiotists13: #574 21-07-14 20:37 Αρχική Δημοσίευση από aggressive: ποο τώρα που το λες και ένα εισητήριο για ένα μήνα στην Γαλλία, καλό θα ήταν... Click για ανάπτυξη... Μπα,εγώ θα διάλεγα χωρίς επιστροφή!!! Βασικά λέω κι εγώ να πάρω ένα αεροπλάνο (από αυτά του μοντελισμού που έχει τα υλικά και τα φτιάχνεις) αλλά δεν ξέρω αν θα έχω την υπομονή να το φτιάξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2014 στις 20:46 Ο Αντικειμενικός: #575 21-07-14 20:46 Όταν περάσω σε μια καλή σχολή θέλω να πάρω 1 υπολογιστή γιατί ο δικός μ τώρα δεν είναι καλός. Αν θελετε να μου προετεινετε κανεναν καλο πειτε ακουω ολες τις γνωμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουλίου 2014 Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 00:25 Ο Hephaestus: #576 29-07-14 00:25 Θελωω πολλαα Λαπτοπ Εκτυπωτη και δυο βιβλια Σας μιλω για το Βυζαντιο Γιατι το Βυζαντιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 00:43 Ο Hephaestus: #577 29-07-14 00:43 Τι να κανουμε....το πρωτο τουλαχιστον ειναι αναγκαιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 15:53 Ο Dias έγραψε: #578 29-07-14 15:53 Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι πλαστικές παντόφλες (όχι σαγιονάρες, δεν μπορώ αυτή τη βλακεία ανάμεσα στα δάχτυλά μου) για να τις φοράω μέσα στο σπίτι. Όμως δεν βρίσκω πουθενά αυτές που θέλω. Ο λόγος είναι ότι τις θέλω σε χρώμα πορτοκαλί φωσφοριζέ (όπως είναι το μαύρο κουτί των αεροπλάνων) για να τις βρίσκω αμέσως. Αυτές που έχω είναι στο ίδιο χρώμα με το δάπεδο και όλο τις χάνω και τις ψάχνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 15:58 Ο Filippos14: #579 29-07-14 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι πλαστικές παντόφλες (όχι σαγιονάρες, δεν μπορώ αυτή τη βλακεία ανάμεσα στα δάχτυλά μου) για να τις φοράω μέσα στο σπίτι. Όμως δεν βρίσκω πουθενά αυτές που θέλω. Ο λόγος είναι ότι τις θέλω σε χρώμα πορτοκαλί φωσφοριζέ (όπως είναι το μαύρο κουτί των αεροπλάνων) για να τις βρίσκω αμέσως. Αυτές που έχω είναι στο ίδιο χρώμα με το δάπεδο και όλο τις χάνω και τις ψάχνω. Click για ανάπτυξη... Παρε ενα spray και παπ problem solved. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 16:05 Η Stavri_ έγραψε: #580 29-07-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: Θελωω πολλαα Γιατι το Βυζαντιο Click για ανάπτυξη... Αρβελέρ; Καλή επιλογή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: ρε παιδια θελω να παρω μια φωτογραφικη μηχανη μεχρι 200 ευρω... εχετε καμια στο νου σας; Click για ανάπτυξη... https://www.ebay.com/sch/i.html?_trk...w=camera&_sacat=0&_from=R40&_udlo=0&_udhi=200 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Saint7 Νεοφερμένο μέλος Ο Saint7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2014 στις 12:51 Ο Saint7 έγραψε: #572 04-07-14 12:51 Χμμμ, γενικά ελπίζω να με βρει ο Σεπτέμβρης στην Αθήνα και να χρειάζομαι να κάνω ψώνια για το διαμέρισμα. Γενικότερα, πέρα από το διαρκείας στο Καραϊσκάκη και τα όσα θα χρειαστώ για το διαμερισμα, αν τα χρειαστώ, δεν έχω υπ' όψη μου κάτι το οποίο θα ήθελα να αγοράσω αυτήν την εποχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2014 στις 20:07 Η Alma Libre: #573 21-07-14 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: ρε παιδια θελω να παρω μια φωτογραφικη μηχανη μεχρι 200 ευρω... εχετε καμια στο νου σας; Click για ανάπτυξη... Πήρα την Kodak PixPro AZ251 ή κάπως έτσι απο τον Κωτσόβολο πριν 2 μήνες. Είναι τέλεια φωτογραφική. Ψάξε μήπως την βρεις, αρκεί να μπορείς να διαθέσεις τις μπαταρίες. Αλλιώς μπορώ να προτείνω και άλλες. Αρκεί να πεις τι ζητάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2014 στις 20:37 Ο panagiotists13: #574 21-07-14 20:37 Αρχική Δημοσίευση από aggressive: ποο τώρα που το λες και ένα εισητήριο για ένα μήνα στην Γαλλία, καλό θα ήταν... Click για ανάπτυξη... Μπα,εγώ θα διάλεγα χωρίς επιστροφή!!! Βασικά λέω κι εγώ να πάρω ένα αεροπλάνο (από αυτά του μοντελισμού που έχει τα υλικά και τα φτιάχνεις) αλλά δεν ξέρω αν θα έχω την υπομονή να το φτιάξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2014 στις 20:46 Ο Αντικειμενικός: #575 21-07-14 20:46 Όταν περάσω σε μια καλή σχολή θέλω να πάρω 1 υπολογιστή γιατί ο δικός μ τώρα δεν είναι καλός. Αν θελετε να μου προετεινετε κανεναν καλο πειτε ακουω ολες τις γνωμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουλίου 2014 Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 00:25 Ο Hephaestus: #576 29-07-14 00:25 Θελωω πολλαα Λαπτοπ Εκτυπωτη και δυο βιβλια Σας μιλω για το Βυζαντιο Γιατι το Βυζαντιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 00:43 Ο Hephaestus: #577 29-07-14 00:43 Τι να κανουμε....το πρωτο τουλαχιστον ειναι αναγκαιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 15:53 Ο Dias έγραψε: #578 29-07-14 15:53 Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι πλαστικές παντόφλες (όχι σαγιονάρες, δεν μπορώ αυτή τη βλακεία ανάμεσα στα δάχτυλά μου) για να τις φοράω μέσα στο σπίτι. Όμως δεν βρίσκω πουθενά αυτές που θέλω. Ο λόγος είναι ότι τις θέλω σε χρώμα πορτοκαλί φωσφοριζέ (όπως είναι το μαύρο κουτί των αεροπλάνων) για να τις βρίσκω αμέσως. Αυτές που έχω είναι στο ίδιο χρώμα με το δάπεδο και όλο τις χάνω και τις ψάχνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 15:58 Ο Filippos14: #579 29-07-14 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι πλαστικές παντόφλες (όχι σαγιονάρες, δεν μπορώ αυτή τη βλακεία ανάμεσα στα δάχτυλά μου) για να τις φοράω μέσα στο σπίτι. Όμως δεν βρίσκω πουθενά αυτές που θέλω. Ο λόγος είναι ότι τις θέλω σε χρώμα πορτοκαλί φωσφοριζέ (όπως είναι το μαύρο κουτί των αεροπλάνων) για να τις βρίσκω αμέσως. Αυτές που έχω είναι στο ίδιο χρώμα με το δάπεδο και όλο τις χάνω και τις ψάχνω. Click για ανάπτυξη... Παρε ενα spray και παπ problem solved. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 16:05 Η Stavri_ έγραψε: #580 29-07-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: Θελωω πολλαα Γιατι το Βυζαντιο Click για ανάπτυξη... Αρβελέρ; Καλή επιλογή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμμμ, γενικά ελπίζω να με βρει ο Σεπτέμβρης στην Αθήνα και να χρειάζομαι να κάνω ψώνια για το διαμέρισμα. Γενικότερα, πέρα από το διαρκείας στο Καραϊσκάκη και τα όσα θα χρειαστώ για το διαμερισμα, αν τα χρειαστώ, δεν έχω υπ' όψη μου κάτι το οποίο θα ήθελα να αγοράσω αυτήν την εποχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2014 στις 20:07 Η Alma Libre: #573 21-07-14 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: ρε παιδια θελω να παρω μια φωτογραφικη μηχανη μεχρι 200 ευρω... εχετε καμια στο νου σας; Click για ανάπτυξη... Πήρα την Kodak PixPro AZ251 ή κάπως έτσι απο τον Κωτσόβολο πριν 2 μήνες. Είναι τέλεια φωτογραφική. Ψάξε μήπως την βρεις, αρκεί να μπορείς να διαθέσεις τις μπαταρίες. Αλλιώς μπορώ να προτείνω και άλλες. Αρκεί να πεις τι ζητάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2014 στις 20:37 Ο panagiotists13: #574 21-07-14 20:37 Αρχική Δημοσίευση από aggressive: ποο τώρα που το λες και ένα εισητήριο για ένα μήνα στην Γαλλία, καλό θα ήταν... Click για ανάπτυξη... Μπα,εγώ θα διάλεγα χωρίς επιστροφή!!! Βασικά λέω κι εγώ να πάρω ένα αεροπλάνο (από αυτά του μοντελισμού που έχει τα υλικά και τα φτιάχνεις) αλλά δεν ξέρω αν θα έχω την υπομονή να το φτιάξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2014 στις 20:46 Ο Αντικειμενικός: #575 21-07-14 20:46 Όταν περάσω σε μια καλή σχολή θέλω να πάρω 1 υπολογιστή γιατί ο δικός μ τώρα δεν είναι καλός. Αν θελετε να μου προετεινετε κανεναν καλο πειτε ακουω ολες τις γνωμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουλίου 2014 Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 00:25 Ο Hephaestus: #576 29-07-14 00:25 Θελωω πολλαα Λαπτοπ Εκτυπωτη και δυο βιβλια Σας μιλω για το Βυζαντιο Γιατι το Βυζαντιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 00:43 Ο Hephaestus: #577 29-07-14 00:43 Τι να κανουμε....το πρωτο τουλαχιστον ειναι αναγκαιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 15:53 Ο Dias έγραψε: #578 29-07-14 15:53 Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι πλαστικές παντόφλες (όχι σαγιονάρες, δεν μπορώ αυτή τη βλακεία ανάμεσα στα δάχτυλά μου) για να τις φοράω μέσα στο σπίτι. Όμως δεν βρίσκω πουθενά αυτές που θέλω. Ο λόγος είναι ότι τις θέλω σε χρώμα πορτοκαλί φωσφοριζέ (όπως είναι το μαύρο κουτί των αεροπλάνων) για να τις βρίσκω αμέσως. Αυτές που έχω είναι στο ίδιο χρώμα με το δάπεδο και όλο τις χάνω και τις ψάχνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 15:58 Ο Filippos14: #579 29-07-14 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι πλαστικές παντόφλες (όχι σαγιονάρες, δεν μπορώ αυτή τη βλακεία ανάμεσα στα δάχτυλά μου) για να τις φοράω μέσα στο σπίτι. Όμως δεν βρίσκω πουθενά αυτές που θέλω. Ο λόγος είναι ότι τις θέλω σε χρώμα πορτοκαλί φωσφοριζέ (όπως είναι το μαύρο κουτί των αεροπλάνων) για να τις βρίσκω αμέσως. Αυτές που έχω είναι στο ίδιο χρώμα με το δάπεδο και όλο τις χάνω και τις ψάχνω. Click για ανάπτυξη... Παρε ενα spray και παπ problem solved. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 16:05 Η Stavri_ έγραψε: #580 29-07-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: Θελωω πολλαα Γιατι το Βυζαντιο Click για ανάπτυξη... Αρβελέρ; Καλή επιλογή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: ρε παιδια θελω να παρω μια φωτογραφικη μηχανη μεχρι 200 ευρω... εχετε καμια στο νου σας; Click για ανάπτυξη... Πήρα την Kodak PixPro AZ251 ή κάπως έτσι απο τον Κωτσόβολο πριν 2 μήνες. Είναι τέλεια φωτογραφική. Ψάξε μήπως την βρεις, αρκεί να μπορείς να διαθέσεις τις μπαταρίες. Αλλιώς μπορώ να προτείνω και άλλες. Αρκεί να πεις τι ζητάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2014 στις 20:37 Ο panagiotists13: #574 21-07-14 20:37 Αρχική Δημοσίευση από aggressive: ποο τώρα που το λες και ένα εισητήριο για ένα μήνα στην Γαλλία, καλό θα ήταν... Click για ανάπτυξη... Μπα,εγώ θα διάλεγα χωρίς επιστροφή!!! Βασικά λέω κι εγώ να πάρω ένα αεροπλάνο (από αυτά του μοντελισμού που έχει τα υλικά και τα φτιάχνεις) αλλά δεν ξέρω αν θα έχω την υπομονή να το φτιάξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2014 στις 20:46 Ο Αντικειμενικός: #575 21-07-14 20:46 Όταν περάσω σε μια καλή σχολή θέλω να πάρω 1 υπολογιστή γιατί ο δικός μ τώρα δεν είναι καλός. Αν θελετε να μου προετεινετε κανεναν καλο πειτε ακουω ολες τις γνωμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουλίου 2014 Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 00:25 Ο Hephaestus: #576 29-07-14 00:25 Θελωω πολλαα Λαπτοπ Εκτυπωτη και δυο βιβλια Σας μιλω για το Βυζαντιο Γιατι το Βυζαντιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 00:43 Ο Hephaestus: #577 29-07-14 00:43 Τι να κανουμε....το πρωτο τουλαχιστον ειναι αναγκαιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 15:53 Ο Dias έγραψε: #578 29-07-14 15:53 Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι πλαστικές παντόφλες (όχι σαγιονάρες, δεν μπορώ αυτή τη βλακεία ανάμεσα στα δάχτυλά μου) για να τις φοράω μέσα στο σπίτι. Όμως δεν βρίσκω πουθενά αυτές που θέλω. Ο λόγος είναι ότι τις θέλω σε χρώμα πορτοκαλί φωσφοριζέ (όπως είναι το μαύρο κουτί των αεροπλάνων) για να τις βρίσκω αμέσως. Αυτές που έχω είναι στο ίδιο χρώμα με το δάπεδο και όλο τις χάνω και τις ψάχνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 15:58 Ο Filippos14: #579 29-07-14 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι πλαστικές παντόφλες (όχι σαγιονάρες, δεν μπορώ αυτή τη βλακεία ανάμεσα στα δάχτυλά μου) για να τις φοράω μέσα στο σπίτι. Όμως δεν βρίσκω πουθενά αυτές που θέλω. Ο λόγος είναι ότι τις θέλω σε χρώμα πορτοκαλί φωσφοριζέ (όπως είναι το μαύρο κουτί των αεροπλάνων) για να τις βρίσκω αμέσως. Αυτές που έχω είναι στο ίδιο χρώμα με το δάπεδο και όλο τις χάνω και τις ψάχνω. Click για ανάπτυξη... Παρε ενα spray και παπ problem solved. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 16:05 Η Stavri_ έγραψε: #580 29-07-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: Θελωω πολλαα Γιατι το Βυζαντιο Click για ανάπτυξη... Αρβελέρ; Καλή επιλογή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aggressive: ποο τώρα που το λες και ένα εισητήριο για ένα μήνα στην Γαλλία, καλό θα ήταν... Click για ανάπτυξη... Μπα,εγώ θα διάλεγα χωρίς επιστροφή!!! Βασικά λέω κι εγώ να πάρω ένα αεροπλάνο (από αυτά του μοντελισμού που έχει τα υλικά και τα φτιάχνεις) αλλά δεν ξέρω αν θα έχω την υπομονή να το φτιάξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2014 στις 20:46 Ο Αντικειμενικός: #575 21-07-14 20:46 Όταν περάσω σε μια καλή σχολή θέλω να πάρω 1 υπολογιστή γιατί ο δικός μ τώρα δεν είναι καλός. Αν θελετε να μου προετεινετε κανεναν καλο πειτε ακουω ολες τις γνωμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουλίου 2014 Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 00:25 Ο Hephaestus: #576 29-07-14 00:25 Θελωω πολλαα Λαπτοπ Εκτυπωτη και δυο βιβλια Σας μιλω για το Βυζαντιο Γιατι το Βυζαντιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 00:43 Ο Hephaestus: #577 29-07-14 00:43 Τι να κανουμε....το πρωτο τουλαχιστον ειναι αναγκαιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 15:53 Ο Dias έγραψε: #578 29-07-14 15:53 Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι πλαστικές παντόφλες (όχι σαγιονάρες, δεν μπορώ αυτή τη βλακεία ανάμεσα στα δάχτυλά μου) για να τις φοράω μέσα στο σπίτι. Όμως δεν βρίσκω πουθενά αυτές που θέλω. Ο λόγος είναι ότι τις θέλω σε χρώμα πορτοκαλί φωσφοριζέ (όπως είναι το μαύρο κουτί των αεροπλάνων) για να τις βρίσκω αμέσως. Αυτές που έχω είναι στο ίδιο χρώμα με το δάπεδο και όλο τις χάνω και τις ψάχνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 15:58 Ο Filippos14: #579 29-07-14 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι πλαστικές παντόφλες (όχι σαγιονάρες, δεν μπορώ αυτή τη βλακεία ανάμεσα στα δάχτυλά μου) για να τις φοράω μέσα στο σπίτι. Όμως δεν βρίσκω πουθενά αυτές που θέλω. Ο λόγος είναι ότι τις θέλω σε χρώμα πορτοκαλί φωσφοριζέ (όπως είναι το μαύρο κουτί των αεροπλάνων) για να τις βρίσκω αμέσως. Αυτές που έχω είναι στο ίδιο χρώμα με το δάπεδο και όλο τις χάνω και τις ψάχνω. Click για ανάπτυξη... Παρε ενα spray και παπ problem solved. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 16:05 Η Stavri_ έγραψε: #580 29-07-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: Θελωω πολλαα Γιατι το Βυζαντιο Click για ανάπτυξη... Αρβελέρ; Καλή επιλογή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όταν περάσω σε μια καλή σχολή θέλω να πάρω 1 υπολογιστή γιατί ο δικός μ τώρα δεν είναι καλός. Αν θελετε να μου προετεινετε κανεναν καλο πειτε ακουω ολες τις γνωμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 00:25 Ο Hephaestus: #576 29-07-14 00:25 Θελωω πολλαα Λαπτοπ Εκτυπωτη και δυο βιβλια Σας μιλω για το Βυζαντιο Γιατι το Βυζαντιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 00:43 Ο Hephaestus: #577 29-07-14 00:43 Τι να κανουμε....το πρωτο τουλαχιστον ειναι αναγκαιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 15:53 Ο Dias έγραψε: #578 29-07-14 15:53 Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι πλαστικές παντόφλες (όχι σαγιονάρες, δεν μπορώ αυτή τη βλακεία ανάμεσα στα δάχτυλά μου) για να τις φοράω μέσα στο σπίτι. Όμως δεν βρίσκω πουθενά αυτές που θέλω. Ο λόγος είναι ότι τις θέλω σε χρώμα πορτοκαλί φωσφοριζέ (όπως είναι το μαύρο κουτί των αεροπλάνων) για να τις βρίσκω αμέσως. Αυτές που έχω είναι στο ίδιο χρώμα με το δάπεδο και όλο τις χάνω και τις ψάχνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 15:58 Ο Filippos14: #579 29-07-14 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι πλαστικές παντόφλες (όχι σαγιονάρες, δεν μπορώ αυτή τη βλακεία ανάμεσα στα δάχτυλά μου) για να τις φοράω μέσα στο σπίτι. Όμως δεν βρίσκω πουθενά αυτές που θέλω. Ο λόγος είναι ότι τις θέλω σε χρώμα πορτοκαλί φωσφοριζέ (όπως είναι το μαύρο κουτί των αεροπλάνων) για να τις βρίσκω αμέσως. Αυτές που έχω είναι στο ίδιο χρώμα με το δάπεδο και όλο τις χάνω και τις ψάχνω. Click για ανάπτυξη... Παρε ενα spray και παπ problem solved. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 16:05 Η Stavri_ έγραψε: #580 29-07-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: Θελωω πολλαα Γιατι το Βυζαντιο Click για ανάπτυξη... Αρβελέρ; Καλή επιλογή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θελωω πολλαα Λαπτοπ Εκτυπωτη και δυο βιβλια Σας μιλω για το Βυζαντιο Γιατι το Βυζαντιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 00:43 Ο Hephaestus: #577 29-07-14 00:43 Τι να κανουμε....το πρωτο τουλαχιστον ειναι αναγκαιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 15:53 Ο Dias έγραψε: #578 29-07-14 15:53 Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι πλαστικές παντόφλες (όχι σαγιονάρες, δεν μπορώ αυτή τη βλακεία ανάμεσα στα δάχτυλά μου) για να τις φοράω μέσα στο σπίτι. Όμως δεν βρίσκω πουθενά αυτές που θέλω. Ο λόγος είναι ότι τις θέλω σε χρώμα πορτοκαλί φωσφοριζέ (όπως είναι το μαύρο κουτί των αεροπλάνων) για να τις βρίσκω αμέσως. Αυτές που έχω είναι στο ίδιο χρώμα με το δάπεδο και όλο τις χάνω και τις ψάχνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 15:58 Ο Filippos14: #579 29-07-14 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι πλαστικές παντόφλες (όχι σαγιονάρες, δεν μπορώ αυτή τη βλακεία ανάμεσα στα δάχτυλά μου) για να τις φοράω μέσα στο σπίτι. Όμως δεν βρίσκω πουθενά αυτές που θέλω. Ο λόγος είναι ότι τις θέλω σε χρώμα πορτοκαλί φωσφοριζέ (όπως είναι το μαύρο κουτί των αεροπλάνων) για να τις βρίσκω αμέσως. Αυτές που έχω είναι στο ίδιο χρώμα με το δάπεδο και όλο τις χάνω και τις ψάχνω. Click για ανάπτυξη... Παρε ενα spray και παπ problem solved. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 16:05 Η Stavri_ έγραψε: #580 29-07-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: Θελωω πολλαα Γιατι το Βυζαντιο Click για ανάπτυξη... Αρβελέρ; Καλή επιλογή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι να κανουμε....το πρωτο τουλαχιστον ειναι αναγκαιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 15:53 Ο Dias έγραψε: #578 29-07-14 15:53 Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι πλαστικές παντόφλες (όχι σαγιονάρες, δεν μπορώ αυτή τη βλακεία ανάμεσα στα δάχτυλά μου) για να τις φοράω μέσα στο σπίτι. Όμως δεν βρίσκω πουθενά αυτές που θέλω. Ο λόγος είναι ότι τις θέλω σε χρώμα πορτοκαλί φωσφοριζέ (όπως είναι το μαύρο κουτί των αεροπλάνων) για να τις βρίσκω αμέσως. Αυτές που έχω είναι στο ίδιο χρώμα με το δάπεδο και όλο τις χάνω και τις ψάχνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 15:58 Ο Filippos14: #579 29-07-14 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι πλαστικές παντόφλες (όχι σαγιονάρες, δεν μπορώ αυτή τη βλακεία ανάμεσα στα δάχτυλά μου) για να τις φοράω μέσα στο σπίτι. Όμως δεν βρίσκω πουθενά αυτές που θέλω. Ο λόγος είναι ότι τις θέλω σε χρώμα πορτοκαλί φωσφοριζέ (όπως είναι το μαύρο κουτί των αεροπλάνων) για να τις βρίσκω αμέσως. Αυτές που έχω είναι στο ίδιο χρώμα με το δάπεδο και όλο τις χάνω και τις ψάχνω. Click για ανάπτυξη... Παρε ενα spray και παπ problem solved. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 16:05 Η Stavri_ έγραψε: #580 29-07-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: Θελωω πολλαα Γιατι το Βυζαντιο Click για ανάπτυξη... Αρβελέρ; Καλή επιλογή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Scandal Than003 Γιώργος μεγ jimmyDH ggl Τρελας123 Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 V@Per Obi-Wan Kenobi dmav Helen06 Φινεύς Chris180 xristarac Angelikaaa Εριφύλη math2arch SKG marry.pp Dr. Gl. Luminous EllieKal Maynard suaimhneas Ryuzaki Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι πλαστικές παντόφλες (όχι σαγιονάρες, δεν μπορώ αυτή τη βλακεία ανάμεσα στα δάχτυλά μου) για να τις φοράω μέσα στο σπίτι. Όμως δεν βρίσκω πουθενά αυτές που θέλω. Ο λόγος είναι ότι τις θέλω σε χρώμα πορτοκαλί φωσφοριζέ (όπως είναι το μαύρο κουτί των αεροπλάνων) για να τις βρίσκω αμέσως. Αυτές που έχω είναι στο ίδιο χρώμα με το δάπεδο και όλο τις χάνω και τις ψάχνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 15:58 Ο Filippos14: #579 29-07-14 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι πλαστικές παντόφλες (όχι σαγιονάρες, δεν μπορώ αυτή τη βλακεία ανάμεσα στα δάχτυλά μου) για να τις φοράω μέσα στο σπίτι. Όμως δεν βρίσκω πουθενά αυτές που θέλω. Ο λόγος είναι ότι τις θέλω σε χρώμα πορτοκαλί φωσφοριζέ (όπως είναι το μαύρο κουτί των αεροπλάνων) για να τις βρίσκω αμέσως. Αυτές που έχω είναι στο ίδιο χρώμα με το δάπεδο και όλο τις χάνω και τις ψάχνω. Click για ανάπτυξη... Παρε ενα spray και παπ problem solved. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 16:05 Η Stavri_ έγραψε: #580 29-07-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: Θελωω πολλαα Γιατι το Βυζαντιο Click για ανάπτυξη... Αρβελέρ; Καλή επιλογή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι πλαστικές παντόφλες (όχι σαγιονάρες, δεν μπορώ αυτή τη βλακεία ανάμεσα στα δάχτυλά μου) για να τις φοράω μέσα στο σπίτι. Όμως δεν βρίσκω πουθενά αυτές που θέλω. Ο λόγος είναι ότι τις θέλω σε χρώμα πορτοκαλί φωσφοριζέ (όπως είναι το μαύρο κουτί των αεροπλάνων) για να τις βρίσκω αμέσως. Αυτές που έχω είναι στο ίδιο χρώμα με το δάπεδο και όλο τις χάνω και τις ψάχνω. Click για ανάπτυξη... Παρε ενα spray και παπ problem solved. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 16:05 Η Stavri_ έγραψε: #580 29-07-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: Θελωω πολλαα Γιατι το Βυζαντιο Click για ανάπτυξη... Αρβελέρ; Καλή επιλογή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: Θελωω πολλαα Γιατι το Βυζαντιο Click για ανάπτυξη... Αρβελέρ; Καλή επιλογή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.