eleni27
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν είχα διαβάσει
και μας έβαλε ξαφνικά τεστ...
Άλλη μία φορά ήμουν τόσο κοντά να πάρω κάτω από την βάση αλλά... γλίτωσα
Εσείς πως τα πάτε με το σχολείο, έχετε "πέσει" ποτέ κάτω από την βάση; Και αν ναι σε ποιό μάθημα;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toumilo
Εκκολαπτόμενο μέλος
ειμαι και θεωρητικη,οποτε στα μαθηματικα 2-3 τεστακια κατω απο την βαση τα ειχα!!
αυτα μενουν ομως!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fani93
Εκκολαπτόμενο μέλος
σοβαρα τωρα, για ποιο λογο να διαβασω στην τριτη λυκειου αρχαια και ιστορια γενικης? 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope
Επιφανές μέλος

toumilo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δε θυμάμαι να έχω πέσει κάτω από τη βάση, νομίζω πως ο χαμηλότερος βαθμός μου ήταν στην Β γυμνασίου σε ένα διαγώνισμα μαθηματικών, είχα πάρει 14![]()
ο χαμηλοτερος 14;;;
πρεπει να ειναι καποιου ειδος ρεκορ ή κατι!
μπραβο ρε συ!
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος

Και στην τρίτη λυκείου διαγώνισμα α' τετραμήνου μαθηματικά 10,5!

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

oikonomologos
Εκκολαπτόμενο μέλος
thomas l.
Τιμώμενο Μέλος
eleni27
Εκκολαπτόμενο μέλος
2
και μία φορά στην οδύσσεια στην εισαγωγή 10,5
και β τρίμηνο οδύσσεια πάλι (δεν τα πήγαινα καλά με την οδύσσεια) 13,5
γλίτωσα πάλι 
angel of war
Νεοφερμένο μέλος
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
) αλλά στο λύκεο πιστεύω ότι θα πάρω και πιο κάτω, ειδικά μετά με τις κατευθύνσεις...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
olgajour1993
Νεοφερμένο μέλος

(παρ' όλα αυτά στις εξετάσεις έγραψα 15

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johanio
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στη Β' Λυκείου είχα γράψει Αρχαία 8 και γι' αυτό μου έβαλε 12 στο 4μηνο και μου είχε ρίξει τότε τον Γενικό Μ.Ο.

Γυμνάσιο δε θυμάμαι τπτ
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
Στο Γυμνάσιο ήμουν καλή μαθήτρια σε όλα

0,1 έγραψα και το μεγαλύτερο το έγραψε μια κοπέλα, 0,5!
Περήφανη απουσιολόγος.

spiros332
Εκκολαπτόμενο μέλος
)
Mikaki04
Εκκολαπτόμενο μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ScarletFox
- sevmary
- Arvacon
- Paragontas7000
- Νομάρχης
- constansn
- Ksenia. Ksenia77
- spring day
- tsiobieman
- Unboxholics
- angies
- penelopenick
- Georgekk
- panosveki
- Maynard
- Ameliak
- Meow
- augustine
- Schlimazel
- Μικρή πεταλούδα
- eukleidhs1821
- PanosBat
- Ελεγκολόγος
- margik
- SlimShady
- oups
- Nikoletaant
- Mammy Nun
- Alexandra Chatzin
- kotoboskos
- Σοφία Πτ
- Χάβος
- Libertus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki