Κατ'αρχήν καλησπέρα σας
Διάβασα τυχαία το συγκεκριμένο topic και σκέφτηκα να εκφράσω κι εγώ την άποψη σαν μεγαλύτερος .
Θα αναφερθώ πάνω σε ένα θέμα που μου θύμισε μια παλιά ιστορία.
Τυχαίνει να είχα δεσμό πριν από κάποια χρόνια με μια κοπέλα 3ης λυκείου.Ο δεσμός αυτός ξεκίνησε τους πρώτους μήνες της σχολικής χρονιάς. Η κοπέλα ήταν 18 ετών κι εγώ 23. Μου είχε αναφέρει οτι αν δε περνούσε στις πανελλήνιες θα έφταιγα εγώ και δεν έπρεπε να την πληγώσω κατά τη διάρκεια που έιμασταν μαζί γιατί δεν θα μπορούσε να διαβάσει μετά από κάτι τέτοιο.
Αυτό δεν το θεωρώ ώριμο και δεν στέκει σε καμιά περίπτωση.(υποτίθεται ότι είναι πιο ώριμες οι γυναίκες) Αν εσύ δεν καταφέρεις να περάσεις δεν σημαίνει ότι φταίει ο άλλος. Το ίδιο ακριβός μπορεί να συμβαίνει και από την απέναντι πλευρά, λόγω σχέσης να μην είσαι καλός στη δουλειά σου και να σε απολύσουν. Γιαυτό να μη το λέτε ούτε για πλάκα.. Αν νομίζεις ότι θα κάνεις σχέση και αυτό θα είναι η αφορμή να για να μη τα καταφέρεις στις πανελλήνιες η σε οτιδήποτε άλλο ΜΗΝ το κάνεις αφού από την αρχή το ξεκινάς λάθος. Πρέπει να νιώθεις το λεγόμενο "κάτι" για τον άλο. Το να έχεις σχέση απλά για να έχεις , επίσης ΜΗΝ το κάνεις. Θα τον/την πληγώσεις και δεν το αξίζει.Δεν θα αναφερθώ άλλο πάνω σε αυτό το ζήτημα φτάνει τόσο

Κατι αλλο που διάβασα πιο πάνω :
εξαρτάται από τα άτομα και τους στόχους τους.. αν ο ένας έχει ως σκοπό να περάσει σε μία καλή σχολή και ο άλλος όχι, ε, τότε χαμός... ως γνωστόν στη Γ' λυκείου πρέπει να αφιερωθείς στη... Γ' λυκείου, ε, δε γίνεται αλλιώς. Αν το.. άλλο σου μισό έχει αλλού το μυαλό του, σόρι, αλλα.. δε γίνεται να συμβαδίσουν. Εσείς τι λέτε?
Πάνω σε αυτό ... Οτι είσαι Γ λυκείου δεν σημαίνει ότι διαγράφεις τα πάντα γύρω σου. Και για καφεδάκι θα πας , και στο club θα πας , και την 5ημερη σου θα την πας. Γιατί να πεις όχι σε μία σχέση. Αν υποθέσουμε ότι το αγόρι είναι Γ λυκείου , μαθητής άριστος και τον πλησιάζει μια κοπέλα μικρότερης τάξης επίσης άριστη στα μαθήματα της , η κοπέλα ενδιαφέρεται για το παλικάρι αλλά δεν του το φανερώνει γιατί σκέφτεται ότι είναι Γ λυκείου και δεν πρέπει να τον βγάλει από το πρόγραμμα του γιατί μπορεί να αποτύχει στις εξετάσεις. Αυτομάτως χάνει κάτι το οποίο ποθεί και της μένει μια απορία που θα την κουβαλάει μαζί της επι 1 χρόνο (ανά
λογα το ποσοστό καψουρας

) Για μένα το σωστό είναι να του μιλήσει ξεκάθαρα, αν έχει πρόβλημα το παλικάρι με τη σχέση και νομίζει ο ίδιος οτι θα του στοιχίσει πολλά αυτή η σχέση τότε ΟΚ, αλλά να μη
λογαριάζουμε χωρίς τον ξενοδόχο.
Ελπίζω να μην σας κούρασα. Πάνε 10 χρόνια που είχα και εγώ τα ίδια προβλήματα ...