george_k214
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90
Διάσημο μέλος

-----------------------------------------
Ετσι εδωσα κι εγω Μαθηματικα κατευθυνσης....την ώρα που έγραφε είχε το στυλ τού ηλίθιου και βέβαια δεν πήγε καλά στο μάθημα αυτό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
siouris
Νεοφερμένο μέλος

εσεις πως παει το αγχος ???
(τι λετε να βαλουν εκθεση?)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Trolen
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fanis4
Εκκολαπτόμενο μέλος

Iraklis7
Νεοφερμένο μέλος

Φοβάμαι μην βάλουν καμια ΕΕ..
Korina 71
Νεοφερμένο μέλος

Καλά έτσι και βάλουν Ε.Ε την κάτσαμε..!!Δεν υπάρχει πιο άθλιο θέμα κατά τη γνώμη μου χεχε

Όσον αφορά στο άγχος,οκ χαλαρά θα δείξει εκείνη τη μέρα..!
misu7
Νεοφερμένο μέλος

Άγχος υπάρχει από όλους νομίζω! Σε άλλους λιγότερο, σε άλλους περισσότερο!
Όμως μερικές καταστάσεις... δεν αντέχονται! Εγώ από την μία φοβάμαι το πως θα γράψω επειδή... ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ... The Judgement Day! Κοιτούσα από την αρχή την αντίστροφη μέτρηση μέχρι τις πανελλαδικές στην HomePage και τώρα... φτάνει τρομακτικά προς την λήξη! Παράλληλα όμως, τελειώνει και το σχολείο, το SooperDooper κεφάλαιο της ζωούλας μου και ελπίζω να το τελειώσω ένδοξα!! Buahaha!!
Καλά ε... μόνο και μόνο που σκέφτομαι το "τέρας" που θα διορθώνει το γραπτό μου, το τόσο σημαντικό γραπτό για μένα.... Χέ**ομαι!
Και το άλλο ρε παιδιά... θέλω να κάνω ένα τσιγάρο! Δεν κάπνιζα για 1 μήνα και τώρα με έπιασε πανικός! Να καπνίσω μέσα στο σπίτι δεν μπορώ επειδή θα με δουν οι δικοί μου... Να βγώ για λίγο έξω δεν μπορώ! "Πάλι έξω είσαι For Gods Shake! Πανελλήνιες δίνεις..." ((Το ακούτε και εσείς?))
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος

THIS IS OUR NIIIIIIIIIIIGHT!!!!

'Ερικα
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και εγώ για περιβάλλον και τεχνολογία έχω ακούσει πιο πολύ...
Καλά έτσι και βάλουν Ε.Ε την κάτσαμε..!!Δεν υπάρχει πιο άθλιο θέμα κατά τη γνώμη μου χεχε
Όσον αφορά στο άγχος,οκ χαλαρά θα δείξει εκείνη τη μέρα..!
ειδικα για ΕΕ συμφωνω!:iagree::iagree::iagree::iagree:
misu7
Νεοφερμένο μέλος

Korina 71
Νεοφερμένο μέλος

Ευρωπαϊκή Ένωση!Τι είναι το ΕΕ?

misu7
Νεοφερμένο μέλος

Sofi_Ki
Νεοφερμένο μέλος

Χαλαρά... Η ζωή είναι ωραία, χαλαρά!!
Άγχος υπάρχει από όλους νομίζω! Σε άλλους λιγότερο, σε άλλους περισσότερο!
Όμως μερικές καταστάσεις... δεν αντέχονται! Εγώ από την μία φοβάμαι το πως θα γράψω επειδή... ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ... The Judgement Day! Κοιτούσα από την αρχή την αντίστροφη μέτρηση μέχρι τις πανελλαδικές στην HomePage και τώρα... φτάνει τρομακτικά προς την λήξη! Παράλληλα όμως, τελειώνει και το σχολείο, το SooperDooper κεφάλαιο της ζωούλας μου και ελπίζω να το τελειώσω ένδοξα!! Buahaha!!
Καλά ε... μόνο και μόνο που σκέφτομαι το "τέρας" που θα διορθώνει το γραπτό μου, το τόσο σημαντικό γραπτό για μένα.... Χέ**ομαι!
Και το άλλο ρε παιδιά... θέλω να κάνω ένα τσιγάρο! Δεν κάπνιζα για 1 μήνα και τώρα με έπιασε πανικός! Να καπνίσω μέσα στο σπίτι δεν μπορώ επειδή θα με δουν οι δικοί μου... Να βγώ για λίγο έξω δεν μπορώ! "Πάλι έξω είσαι For Gods Shake! Πανελλήνιες δίνεις..." ((Το ακούτε και εσείς?))
κ εγω ρε γαμ... εκει που καπνιζα που κ που κ το ειχα ψιλοκοψει μολις αρχισα το πολυ διαβασμα το αρχισα κανονικα...δεν ξερω γιατι με εποιασε...κ αλλα παιδια απ'οτι λενε...μαλλον απο το πολυ αγχος λενε...πως τα βλεπετε τα πραγματα φετος?θα βαλουν πιο ευκολα θεματα οπως λενε?αλλα το καλυτερο να μην αγχωνομαστε κ οτι και αν καταφερουμε θα πουμε πως βαλαμε τα δυνατα μας και αυτα μπορεσαμε...και κανεις δεν θα μας κατακρινει που βγαιναμε γιατι προσωπικα πιστευψ πωσ οσο αντεχα διαβασα...
!!!..evaki..!!!
Νεοφερμένο μέλος

gregory nub
Διάσημο μέλος

Σε 4 χρονια δινω πανελλαδικες και ακομα κανω ορθογραφικα λαθοι! Εχει κανεις ιδεα πως να βελτιωθω?
Guest 292010
Επισκέπτης

emmoula91
Νεοφερμένο μέλος

george_k214
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.